02-08-16

15:28
Θυμα η Νεφέλη για σημερα λοιπον, μια παίκτρια που δεν ειχε πει πολλα. Δεν νομιζω οτι θα μπορέσουμε να καταλάβουμε πολλα απο τη δολοφονία της,μαλλον ηταν μια ασφαλής επιλογή. (Εχουμε και βιντεάκι. Πολλα κέφια βλεπω εκει στη μαφία
)
Και εγω πιστευω πως η νεκροφανεια έπεσε πολυ γρήγορα,ισως ηταν καλυτερα να περιμέναμε λιγο ακομα. Αλλα πιστευω οτι η μαφία δεν θα ήθελε να παίξει τοσο γρήγορα μια τοσο σημαντική κάρτα για το παιχνίδι. Και η Guest 278211 επιμένει πως θέλει να παίξει όποτε μου φαίνεται αθώα (εκτος και αν προσπαθεί να μας ρίξει στάχτη στα ματια). Μου φαίνεται αθώα προς το παρόν παντως.
Και για να απαντήσω στο ερώτημα της για την ψήφο μου στον Σπυράκο,θα παραθέσω αυτο το ποστ ,οπου απαντούσα στον ίδιο. Ήθελα με κάποιο τροπο να σωθώ,ήμουν και λιγο παρορμητικη αλλα απο την αλλη δεν ήθελα να πάρω στο λαιμό μου κάποιον αλλον παίκτη. Δεν νομιζω οτι εχω να πω κατι παραπάνω πάνω σ'αυτο.
(Ειμαι απο κινητο όποτε σορρυ για τυχόν λάθη/ασάφειες)

Και εγω πιστευω πως η νεκροφανεια έπεσε πολυ γρήγορα,ισως ηταν καλυτερα να περιμέναμε λιγο ακομα. Αλλα πιστευω οτι η μαφία δεν θα ήθελε να παίξει τοσο γρήγορα μια τοσο σημαντική κάρτα για το παιχνίδι. Και η Guest 278211 επιμένει πως θέλει να παίξει όποτε μου φαίνεται αθώα (εκτος και αν προσπαθεί να μας ρίξει στάχτη στα ματια). Μου φαίνεται αθώα προς το παρόν παντως.
Και για να απαντήσω στο ερώτημα της για την ψήφο μου στον Σπυράκο,θα παραθέσω αυτο το ποστ ,οπου απαντούσα στον ίδιο. Ήθελα με κάποιο τροπο να σωθώ,ήμουν και λιγο παρορμητικη αλλα απο την αλλη δεν ήθελα να πάρω στο λαιμό μου κάποιον αλλον παίκτη. Δεν νομιζω οτι εχω να πω κατι παραπάνω πάνω σ'αυτο.
Καλα,σοβαρά τωρα;Αρχική Δημοσίευση από Μάιρα:Ωραία λοιπόν ας πω κάτι για το παιχνίδι και εγώ, ας ψηφίσω. Σήμερα ψηφίζω τον ultraviolence γιατί σου έκλεψε το βραβείο μέσα από τα χέρια στο προηγούμενο, πρέπει να πάρεις το αίμα σου πίσω, και θα σε στηρίξω εγώ.
(Ειμαι απο κινητο όποτε σορρυ για τυχόν λάθη/ασάφειες)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.