Ομίχλη παντού. Δεν μπορούσα να διακρίνω τίποτα μπροστά μου. Και αν δε μπορούσα να δω εγώ, καταλαβαίνετε πόσο χαμένος ήταν ο Ακριβός που γενικά όπως καταλαβαίνετε έχει τα θεματάκια του. Είχε όμως μαθητεύσει δίπλα σε μάγιστρους σε προηγούμενες εποχές, οπότε κατάφερε να καθαρίσει την ατμόσφαιρα. Γιατί με άφηνε να πηγαίνω στα χαμένα για κανένα δεκάλεπτο, δε ξέρω!
Η αποστολή μας ήταν απλή: Είχαμε μόλις φτάσει στη Μέση Γη και έπρεπε οπωσδήποτε να αναζητήσουμε έναν δάσκαλο! Μία προφητεία, έλεγε πως έχει φέρει μαζί του μαγεία που δεν υπάρχει σε αυτό τον τόπο.
Αφού λοιπόν τσακωνόμασταν ένα απόγευμα για την ερμηνεία της προφητείας και φυσικά για ποιος δρόμος είναι κοντυνότερος για τον προορισμό μας, αποφασίσαμε από κοινού πως διαφωνούμε και ο tsarachaf, με την μαεστρία του στη διπλωματία, με μπούκωσε με γλυκά και καφεΐνη, οπότε και συμφώνησα να περάσει το δικό του.
"Φτάνουμε; Δεν είμαι φαν της πεζοπορίας και εδώ που με έφερες αγριεύομαι!"
"Δεν έχουμε πολύ δρόμο, κανένα 10λεπτο, το πολύ!"
"Άουτς! Πάλι πιάστηκε σε ρίζα το πόδι μου! Είμαι παιδί της πόλης, τι κάνουμε εδώ πέρα;;"
"Θα σταματήσεις να γκρινιάζεις ή θα σε παρατήσω εδώ;"
"Θα γκρινιάζω όσο θέλω, κύριε!" είπα και ξαπλώθηκα φαρδιά πλατιά στα χώματα, έχοντας σκοντάψει σε κάτι που έμοιαζε με πέτρα. Ο μανδύας μου είχε γίνει χάλια, και ήταν και άσπρος. Άντε να βρεις εδώ καλή πλύστρα! Και ο άτιμος δε σταματάει να γελάει.
Ενώ λοιπόν προσπαθούσα να βρω την πέτρα πάνω στην οποία σκόνταψα και να ξεσπάσω πάνω της την οργή μου, βλέπω μία περίεργη συσκευή που σίγουρα δε ταιριάζει σε αυτή την εποχή...
Spoiler
Ήταν μία κάμερα..
Spoiler
Που είχε αποθηκευμένο ένα βίντεο...
Spoiler
Το κοιτάμε περίεργοι, πατήσαμε το play...
Spoiler
Nefeli Graf , μεταφέρεσαι στη χώρα των φαντασμάτων!
*Το κείμενο αποτελεί προϊόν δημιουργίας της ΣΕ. Το video είναι δημιουργία της μαφίας #44.