Palermo #44 - Lord of the Rings

Ψηφοφορία Τρίτη 3/8 - Ποιός θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 7)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,088 μηνύματα.
Θυμα η Νεφέλη για σημερα λοιπον, μια παίκτρια που δεν ειχε πει πολλα. Δεν νομιζω οτι θα μπορέσουμε να καταλάβουμε πολλα απο τη δολοφονία της,μαλλον ηταν μια ασφαλής επιλογή. (Εχουμε και βιντεάκι. Πολλα κέφια βλεπω εκει στη μαφία :P )

Και εγω πιστευω πως η νεκροφανεια έπεσε πολυ γρήγορα,ισως ηταν καλυτερα να περιμέναμε λιγο ακομα. Αλλα πιστευω οτι η μαφία δεν θα ήθελε να παίξει τοσο γρήγορα μια τοσο σημαντική κάρτα για το παιχνίδι. Και η Guest 278211 επιμένει πως θέλει να παίξει όποτε μου φαίνεται αθώα (εκτος και αν προσπαθεί να μας ρίξει στάχτη στα ματια). Μου φαίνεται αθώα προς το παρόν παντως.
Και για να απαντήσω στο ερώτημα της για την ψήφο μου στον Σπυράκο,θα παραθέσω αυτο το ποστ ,οπου απαντούσα στον ίδιο. Ήθελα με κάποιο τροπο να σωθώ,ήμουν και λιγο παρορμητικη αλλα απο την αλλη δεν ήθελα να πάρω στο λαιμό μου κάποιον αλλον παίκτη. Δεν νομιζω οτι εχω να πω κατι παραπάνω πάνω σ'αυτο.

Αρχική Δημοσίευση από Μάιρα:
Ωραία λοιπόν ας πω κάτι για το παιχνίδι και εγώ, ας ψηφίσω. Σήμερα ψηφίζω τον ultraviolence γιατί σου έκλεψε το βραβείο μέσα από τα χέρια στο προηγούμενο, πρέπει να πάρεις το αίμα σου πίσω, και θα σε στηρίξω εγώ.
Καλα,σοβαρά τωρα;
(Ειμαι απο κινητο όποτε σορρυ για τυχόν λάθη/ασάφειες)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Claire Rentfield

Περιβόητο μέλος

Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άνεργος/η και μας γράφει απο Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 6,051 μηνύματα.
Συμφωνούμε σε αυτό πιστεύω όλοι. Η spy είναι αθώα και έφυγε τζάμπα.
Από που κι ως που συμφωνούμε όλοι;
Το είπατε κάποιοι αλλά δεν νομίζετε πως είναι νωρίς για τέτοιου είδους σιγουριές;
Ξέρω από το προηγούμενο παιχνίδι και από κάποια άλλα που διάβασα, πως συνήθως την πρώτη μέρα φεύγει αθώος, αυτό όμως δεν είναι και αξίωμα. Ειδικά αν στην ψηφοφορία κινδυνεύει και δεύτερο μέλος της μαφίας.

1)Πάμε να δούμε λίγο την κίνηση του Χάρη να σχηματίσει τετραπλή ισοψηφία στο τέλος της ημέρας. Η πρώτη σκέψη είναι ότι μια τέτοια κίνηση θα βοηθήσει τους πολίτες να καταλάβουν πράγματα. Είναι όμως και σωστή; Αυτό θα ήθελε ο Χάρης να φανεί, ωστόσο ας το δούμε λίγο πιο πονηρά. Ας σκεφτούμε λίγο outside of the box.


2)Και ρωτάω, ποιους συμφέρει να αποκαλυφθεί τόσο πολύ ο Δήμαρχος; Τους πολίτες που θα καταλάβουν την ψήφο του Δημάρχου; Κι αν την καταλάβαιναν τι θα κέρδισαν; Αν ήταν πιο αργά στο παιχνίδι, θα βοηθούσε να ήξεραν ποιους ψήφισε ένας σίγουρα αθώος αλλά τώρα είναι αρκετά νωρίς για να είναι ο Δήμαρχος σίγουρος για την αθωότητα κάποιου άρα να μπορεί να ερμηνευθεί η ψήφος του. Άρα τους πολίτες δεν τους συνέφερε να αποκαλυφθεί τώρα ο Δήμαρχος. Μήπως όμως συνέφερε τους Μαφιόζους;


3)Πού θέλω να καταλήξω; Ότι η κίνηση του Χάρη περισσότερο βοηθούσε τη Μαφία παρά τους πολίτες. Ποιοι βοηθάνε τη Μαφία; Οι συνεργοί της! Άρα μπορεί να ήταν μια κίνηση ΔΑ/πόρνη για να "δώσει" στη Μαφία έναν αθώο ρόλο και πιθανόν, αν είναι η πόρνη, κι ένα σήμα ότι βρίσκεται εκεί για να τους βοηθήσει.
1. Θα συμφωνήσω μαζί σου στο "outside of the box". Αυτό προσπαθώ να κάνω αλλά ομολογώ πως πολλοί με μπερδεύετε...
2. Στο δεύτερο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
3. Και στο τρίτο επίσης και θεωρώ πολύ πιθανό να είναι πόρνη ο Libertus, ειδικά αν σκεφτεί κανείς την όλη του στάση από την αρχή του παιχνιδιού. Δεν είναι όμως η μόνη πιθανότητα που έχω στο μυαλό μου γι' αυτόν.

1) Και ήγγικεν η ώρα των σπουδαίων που σας υποσχέθηκα. Πρώτα από όλα ψηφίζω κι εγώ dimijim εφόσον βλέπω οτι προς τα εκεί πάει η σημερινή ψηφοφορία. Ας δούμε ποιοι θα πάνε να μας μπερδέψουν και να τον σώσουν (ήδη ξεκίνησε ο ντιουμ κι ακολουθεί η Deutsch). Dumenuke, Deutsch, Κλερ είστε οι επόμενοι. Ο ντιουμ μάς κοροϊδεύει μπρος στα μάτια μας...


2)Επειδή όμως υπάρχει κάτι που μου καίει τα χέρια και κουβαλώ μεγάλη ευθύνη, θα παίξω τη νεκροφάνεια για να επαναφέρω τη Guest 278211.




Πιστεύω κι εγώ όπως κι οι περισσότεροι οτι είναι αθώα κι οτι έχει καλό ρόλο για να μας βοηθήσει, άσχετα που με ψήφισε και που κάνει κι εκείνη εικασίες ψάχνοντας τους ενόχους. Η νεκροφάνεια αυτή που κρατούσα στα χέρια μου είναι ο λόγος που αποφάσισα να παίξω πιο συντηρητικά για να μη βγω πριν καταφέρω να επαναφέρω κάποιον. Είναι η μοναδική νεκροφάνεια στα χέρια των πολιτών:


Σκεφτείτε οτι φέρνω πίσω κάποιον που όλοι παραδέχτηκαν οτι ήταν πολίτης και πήγε άδικα

Δε θέλω να φύγω και να πάρω μαζί μου τη μόνη νεκροφάνεια πολιτών αφού η επόμενη που θα πάρετε θα είναι την Κυριακή το απόγευμα. Πιστεύω τη Guest 278211 και σκέφτηκα οτι η μοναδική παίκτρια προς στιγμήν που σίγουρα είναι αθώα είναι εκείνη αφού αν ήταν ένοχη η μαφία θα την έσωζε πιο νωρίς αφού είχε ήδη 2 ψήφους για δύο ώρες (ο ούλτρα την ψήφισε στις 18:00). Παίρνω αυτό το ρίσκο λοιπόν και ας με κρίνετε εσείς κι η ιστορία για αυτό. Λυπάμαι αν αποδειχτεί οτι έκανα βλακεία αλλά δε θέλω να φύγω με αυτή την κάρτα στα χέρια μου.
1. Ομολογώ πως δεν σε καταλαβαίνω, τι πάει να πει πως πάει για εκεί η ψηφοφορία και ψηφίζεις κι εσύ αυτόν;
Επίσης εγώ γιατί είμαι επόμενη και πότε πήγα να σας μπερδέψω; :confused:
2) Η νεκροφάνεια είναι σίγουρα ισχυρή κάρτα και είναι λογικό να θέλει να την παίξει κάποιος που φοβάται πως θα φύγει. Εσύ όμως γιατί φοβάσαι πως θα φύγεις; Σήμερα το κύμα θέλει dimijim και Libertus. Επίσης το να φοβάσαι πως θα φύγεις δεν σημαίνει και πως δεν θα ξαναγυρίσεις, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψεις και θα μπορούσες να παίξεις την κάρτα σου αργότερα που θα είχαμε κάποια στοιχεία και όχι τώρα. Πιστεύω πως είτε βιάστηκες πολύ, είτε το έκανες επίτηδες γιατί ήθελες να επαναφέρεις την συγκεκριμένη παίκτρια.:hmm:


1)Δεν το εννοούσα έτσι προφανώς. Αν είναι στην ίδια ομάδα και γνωρίζονται μεταξύ τους, υπάρχει πιθανότητα ( ΑΝ ισχύει το σενάριο του Dume) να ψηφίστηκαν επίτηδες.

2)Edit: Η κίνησή σου να επαναφέρεις την spy ήταν καλή. Στο τελευταίο μήνυμά της ζητούσε να την επαναφέρουν. Αν την είχα εγώ στα χέρια μου θα το έκανα...
Ας δούμε τώρα.
Στο πρώτο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να θέλουν να μας μπερδέψουν.
Στο δεύτερο θα σου έλεγα να μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά, το ότι ζητάει κάποιος να τον επαναφέρουν δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι και αθώος...

Παιδια επειδη ολο λετε για αυτους που δε γραφουν..εγω παντως προσωπικα δεν εχω καταληξει καπου και απλα διαβαζω τα posts προσπαθωντας να βγαλω ακρη!! Καλημερες;);)
Εδώ κι αν θα συμφωνήσω. Ναι βρε παιδιά, έχουμε και κάποια πραγματάκια να κάνουμε εκτός παιχνιδιού.
Κι εγώ επίσης προσπαθώ να βγάλω άκρη, πράγμα που το βρίσκω πολύ φυσικό για την φάση του παιχνιδιού που βρισκόμαστε και ειλικρινά απορώ με την σιγουριά κάποιων για ενοχές και αθωώτητες.:/:

Η Himela 1000000% αθώα στα μάτια μου μετά από αυτήν την κίνηση.

Αν αποτύχει η δολοφονία σήμερα, θα είναι μια τέλεια μέρα! :happy:

Θέλω να ρίξω μια ματιά σε όσα γράφτηκαν από το τελευταίο ποστ μου και επιστρέφω
Εγώ θέλω μόνο να σε ρωτήσω το εξής. Γιατί άργησες τόσο πολύ να γράψεις το ποστ με τα τελευταία σου λόγια; Ομολογώ πως με έβαλε σε σκέψεις...
Οι περισσότεροι mvp το γράφουν σχεδόν αμέσως και ο μόνος λόγος που μπορώ να φανταστώ για να το καθυστερήσει τόσο κάποιος, είναι πως πρέπει να συννενοηθεί με την "ομάδα" του για το τι να γράψει.

.



Έπειτα βλέπω πως πολλοί θεωρείτε ΣΙΓΟΥΡΑ αθώους την Guest 278211 και τον JKaradakov και αναρωτιέμαι που βασίζεται αυτή η σιγουριά... :hmm:
΄Ελα μου ντε, το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ.

Ομίχλη παντού. Δεν μπορούσα να διακρίνω τίποτα μπροστά μου. Και αν δε μπορούσα να δω εγώ, καταλαβαίνετε πόσο χαμένος ήταν ο Ακριβός που γενικά όπως καταλαβαίνετε έχει τα θεματάκια του. Είχε όμως μαθητεύσει δίπλα σε μάγιστρους σε προηγούμενες εποχές, οπότε κατάφερε να καθαρίσει την ατμόσφαιρα. Γιατί με άφηνε να πηγαίνω στα χαμένα για κανένα δεκάλεπτο, δε ξέρω! :ropalo:
Η αποστολή μας ήταν απλή: Είχαμε μόλις φτάσει στη Μέση Γη και έπρεπε οπωσδήποτε να αναζητήσουμε έναν δάσκαλο! Μία προφητεία, έλεγε πως έχει φέρει μαζί του μαγεία που δεν υπάρχει σε αυτό τον τόπο.
Αφού λοιπόν τσακωνόμασταν ένα απόγευμα για την ερμηνεία της προφητείας και φυσικά για ποιος δρόμος είναι κοντυνότερος για τον προορισμό μας, αποφασίσαμε από κοινού πως διαφωνούμε και ο tsarachaf, με την μαεστρία του στη διπλωματία, με μπούκωσε με γλυκά και καφεΐνη, οπότε και συμφώνησα να περάσει το δικό του.
"Φτάνουμε; Δεν είμαι φαν της πεζοπορίας και εδώ που με έφερες αγριεύομαι!"
"Δεν έχουμε πολύ δρόμο, κανένα 10λεπτο, το πολύ!"
"Άουτς! Πάλι πιάστηκε σε ρίζα το πόδι μου! Είμαι παιδί της πόλης, τι κάνουμε εδώ πέρα;;"
"Θα σταματήσεις να γκρινιάζεις ή θα σε παρατήσω εδώ;"
"Θα γκρινιάζω όσο θέλω, κύριε!" είπα και ξαπλώθηκα φαρδιά πλατιά στα χώματα, έχοντας σκοντάψει σε κάτι που έμοιαζε με πέτρα. Ο μανδύας μου είχε γίνει χάλια, και ήταν και άσπρος. Άντε να βρεις εδώ καλή πλύστρα! Και ο άτιμος δε σταματάει να γελάει.
Ενώ λοιπόν προσπαθούσα να βρω την πέτρα πάνω στην οποία σκόνταψα και να ξεσπάσω πάνω της την οργή μου, βλέπω μία περίεργη συσκευή που σίγουρα δε ταιριάζει σε αυτή την εποχή...

Ήταν μία κάμερα..
Που είχε αποθηκευμένο ένα βίντεο...
Το κοιτάμε περίεργοι, πατήσαμε το play...

Nefeli Graf, μεταφέρεσαι στη χώρα των φαντασμάτων!

*Το κείμενο αποτελεί προϊόν δημιουργίας της ΣΕ. Το video είναι δημιουργία της μαφίας #44.
Μάλιστα, η Nefeli... Ομολογώ πως δεν είχε τραβήξει την προσοχή και αυτό με κάνει να την θεωρώ μάλλον αθώα.
΄Οσο για το βιντεάκι της μαφίας #44, πολύ δημιουργική την βρίσκω την μαφία αυτή την φορά και μου μοιάζει σαν να μας κοροιδεύει για κάτι.:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,233 μηνύματα.
Λοιπόν, αρχικά θέλω να πω προς υπεράσπισή μου το εξής (Δημήτρη, αν είσαι πολίτης και παίζεις εγωκεντρικά, διάβαζε κι εσύ) : κατηγορούμαι, επειδή απέσυρα την ψήφο μου από τη methexys και ψήφισα τον Δημήτρη, ώστε να κάνω πενταπλή ισοψηφία και ότι με αυτόν τον τρόπο ήθελα να κάνω μπάχαλο. Εάν ο ρόλος μου είναι κακός (είτε μαφία είτε βοηθός), για ποιο λόγο να αποσύρω την ψήφο μου και να μην αφήσω τη methexys να βγει και να τελειώνουμε; Η μόνη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει κανείς είναι ότι το έκανα για να μην πέσει τυμβωρυχία στην methexys (αν υποθέσουμε ότι είναι αθώα, γιατί αλλιώς θα παίρναμε συγχαρητήρια) και κατηγορηθώ ότι ψήφισα αθώα. Η τυμβωρυχία όμως αφενός είναι πολύ δύσκολο να πέσει στον πρώτο γύρο, αφετέρου και αθώα να αποκαλύπταμε ότι είναι, αυτό δεν θα με ενοχοποιούσε. Περισσότερο θα ενοχοποιούσε την bilire που έριξε την 3η ψήφο. Εγώ έδωσα την 2η ψήφο ψήφο στην methexys και μέχρι τότε 2 ψήφους είχε και η Himela. Ωστόσο, η Himela είναι αθώα τελικά, οπότε δεν θα μπορούσε να με κατηγορήσει κάποιος ότι πήγα να σώσω τη Himela που είναι μαφιόζος. Συνεπώς, δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος, εάν έχω κακό ρόλο, να κάτσω να κάνω μια τέτοια κίνηση και να κάθομαι τώρα να μαζεύω ψήφους.


Αυτό που με ανησυχεί, εν τέλει, είναι ότι ο Δημήτρης ίσως αποφάσισε να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα των πολιτών. Είναι πολύ άσχημο να κατηγορείς αντίστροφα τη Himela ότι με τη νεκροφάνεια πήγε να αποδείξει την αθωότητά της. Αυτό που σου λέμε είναι ότι προφανώς δεν πρέπει να πέφτουμε αμαχητί, όμως είναι καλύτερα να ρισκάρουμε λίγο την παρομονή μας, από το να μπερδεύουμε περισσότερο τους παίκτες, γιατί είμαστε ομάδα. Άλλο λοιπόν αποδεικνύω αθωότητα και άλλο παίζω για εμένα και όποιον πάρει ο χάρος. Εσύ, αν είσαι πολίτης, κάνεις το δεύτερο. Και κατηγορείς, επιπροσθέτως, εμένα ότι κατηγόρησα την methexys και τη Himela στον πρώτο γύρο με σαθρά επιχειρήματα. Ναι, τις κατηγόρησα και όχι με πολύ σοβαρά επιχειρήματα, επειδή ήταν πρώτος γύρος και προσπάθησα να βγάλω μια άκρη. Ζητώ συγγνώμη από τη Himela γι' αυτό, μ' έπεισε 100% για την αθωότητά της. Για την methexys θα έλεγα να μην είμαστε 100% σίγουροι για την αθωότητά της, πάντως. Εσένα όμως ποια ήταν η συνεισφορά σου στο παιχνίδι; Ότι έδιωξες μια αθώα; Ότι έχεις προκαλέσει χάος;


Libertus, θέλω να σχολιάσεις τις υπόλοιπες ψήφους της methexys, την οποία θεωρείς αθώα, από Σπυράκο και bilire, καθώς και την ψήφο του ultraviolence σε εμένα.
Ο ultraviolence πιστεύω πως είναι αθώος και το ότι σε ψήφισε 2ος δεν θεωρώ πως τον καθιστά ένοχο, αφού πολλοί πήραν 2 ψήφους. Επίσης, μου δίνει την εντύπωση ότι το ψάχνει γενικά. Τη methexys δεν την θεωρώ σίγουρα αθώα, αν και λογικά είναι. Ανάμεσα σε Σπυράκο και bilire θεωρώ πολύ πιθανόν να έχουμε μαφιόζο ενστικτωδώς.



Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι η μαφία του Palermo 44 είναι μια σιωπηλή μαφία και πρέπει να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με άτομα που έχουν διακριτικό προφίλ, όπως: Deutsch Lover ( κατά τη γνώμη μου η νο1 ύποπτη αυτή τη στιγμή, ψήφισε στην τύχη στον πρώτο γύρο, ψήφισε εμένα τώρα με ένα επιχείρημα που δεν ισχύει και η ειρωνεία της όταν την ανέκρινα με επιβεβαίωσε κάπως) Wild_boy ίσως (σχολιάζει αλλά δεν κατηγορεί πολύ κάποιον και μένει στην αφάνεια), kleop& Σπυρακος (μπαίνουν χαλαρά μετά από ψηφοφορίες και δολοφονίες και σχολιάζουν), Claire (πολύ πιο σοβαρό παιχνίδι από την προηγούμενη φορά και οι υποψίες της Himela ενισχύουν κάπως στα μάτια μου την ενοχή της), Μάιρα (ό,τι και να είσαι, παίζεις άθλια). Προφανώς δεν λέω ότι είναι όλοι αυτοί ένοχοι, γι' αυτό μην αρχίσετε τις βλακείες, απλά λέω ότι πρέπει να προσέχουμε αυτούς τους ήσυχους γιατί η μισή μαφία τουλάχιστον μπορεί να κρύβεται εκεί.


Δεν είναι καθόλου απίθανο οι ψήφοι της μαφία σήμερα να μοιράζονται σε 2 αθώους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Mάιρα

Διάσημο μέλος

Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,354 μηνύματα.
Καλα,σοβαρά τωρα;
(Ειμαι απο κινητο όποτε σορρυ για τυχόν λάθη/ασάφειες)

Σοβαρά εγώ ή εσύ; Μην δουλευόμαστε και μεταξύ μας, ούτε καν προσπάθησες να σώσεις το γομάρι σου χτες. Γιαυτό λοιπόν αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω σε σένα. Για σήμερα methexys
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Από που κι ως που συμφωνούμε όλοι;
Το είπατε κάποιοι αλλά δεν νομίζετε πως είναι νωρίς για τέτοιου είδους σιγουριές;
Ξέρω από το προηγούμενο παιχνίδι και από κάποια άλλα που διάβασα, πως συνήθως την πρώτη μέρα φεύγει αθώος, αυτό όμως δεν είναι και αξίωμα. Ειδικά αν στην ψηφοφορία κινδυνεύει και δεύτερο μέλος της μαφίας.

Η σπαι είχε για 2 ώρες 2 ψήφους. Αν ήταν μαφία, δε θα έβγαινε κάποιος να την προστατεύσει; Θα την άφηναν να ισοψηφεί επί 2 ώρες με άλλα 2 άτομα τη στιγμή που ένα άτομο να άλλαζε από μέθεξυς σε σπάι η σπάι θα έφευγε; (όπερ και συνέβη, ο λίμπερτους άλλαξε ψήφο, ο ντίμι άλλαξε ψήφο σε σπάι κι έφυγε η σπάι). Πολλοί συμφώνησαν για την αθωότητα της σπάι αλλά κανείς δε διαφώνησε οπότε εγώ παίρνω σαν δεδομένο οτι μια αρκετά μεγάλη πλειοψηφία την θεωρεί αθώα. Έλεος, εδώ αυτοί που την ψήφισαν τη θεωρούσαν αθώα!

1. Θα συμφωνήσω μαζί σου στο "outside of the box". Αυτό προσπαθώ να κάνω αλλά ομολογώ πως πολλοί με μπερδεύετε...
2. Στο δεύτερο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
3. Και στο τρίτο επίσης και θεωρώ πολύ πιθανό να είναι πόρνη ο Libertus, ειδικά αν σκεφτεί κανείς την όλη του στάση από την αρχή του παιχνιδιού. Δεν είναι όμως η μόνη πιθανότητα που έχω στο μυαλό μου γι' αυτόν.

Τι ακριβώς έκανε ο Libertus από την αρχή του παιχνιδιού; Στρίμωξε εμένα λόγω της αλλαγής στάσης μου από άλλα παιχνίδια που θυμάται (απέδειξα γιατί είχα αυτή τη στάση, λόγω της νεκροφάνειας), πήγε να φέρει σε ισοψηφία την ψηφοφορία για να δει ποιος θα αντιδράσει και ουσιαστικά ανάγκασε τον dimijim να κάνει σπασμωδική κίνηση και να προσπαθεί να τα μπαλώσει όπως όπως. Σπάι, Σπυράκος, Χιμέλα και μέθεξυς που βρίσκονταν στο χείλος της αποχώρησης δεν αγχώθηκαν τόσο, ο dimijim όμως αγχώθηκε. Ποια είναι η στάση του Libertus λοιπόν που τον καθιστά πόρνη; Για πες τη μας κι εμάς μπας και βγάλουμε άκρη.

1. Ομολογώ πως δεν σε καταλαβαίνω, τι πάει να πει πως πάει για εκεί η ψηφοφορία και ψηφίζεις κι εσύ αυτόν;

Για εκεί πάει η ψηφοφορία εννοώ οτι εφόσον 2 άτομα ψήφισαν dimijim τον οποίο κι εγώ θεωρώ ένοχο δε θα ψηφίσω άλλο άτομο που θεωρώ ένοχο παρά θα ψηφίσω κι εγώ dimijim ώστε να συσπειρωθούμε και να τον βγάλουμε. το να μοιράζονται οι ψήφοι των πολιτών από δω κι από κει μόνο τη μαφία βοηθάει.

2) Η νεκροφάνεια είναι σίγουρα ισχυρή κάρτα και είναι λογικό να θέλει να την παίξει κάποιος που φοβάται πως θα φύγει. Εσύ όμως γιατί φοβάσαι πως θα φύγεις; Σήμερα το κύμα θέλει dimijim και Libertus. Επίσης το να φοβάσαι πως θα φύγεις δεν σημαίνει και πως δεν θα ξαναγυρίσεις, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψεις και θα μπορούσες να παίξεις την κάρτα σου αργότερα που θα είχαμε κάποια στοιχεία και όχι τώρα. Πιστεύω πως είτε βιάστηκες πολύ, είτε το έκανες επίτηδες γιατί ήθελες να επαναφέρεις την συγκεκριμένη παίκτρια.:hmm:

Συγγνώμη παρακολούθησες τη χτεσινή ψηφοφορία; είχα 2 ψήφους, η μέθεξυς 3. Αν ένας που είχε ψηφίσει μέθεξυς ψήφιζε εμένα θα είχα φύγει. Γι' αυτό βιάστηκα με την κάρτα, για να μη μου μείνει στο χέρι. Και όχι, δε θα ξαναγυρνούσα γιατί τη μόνη νεκροφάνεια την είχα εγώ, οι μαφιόζοι δε θα με έφερναν σίγουρα. Δεν μπορούσα να ξέρω αν θα φύγω με δολοφονία ή οτι ο αυτοκράτορας θα επιλέξει να μου δώσει ασυλία στην σημερινή ψηφοφορία (thanks btw, θα προσπαθήσω να σε βγάλω ασπροπρόσωπο/η υψηλότατε/υψηλοτάτη :redface:). Και ναι, ήθελα τη συγκεκριμένη παίκτρια γιατί έφυγε μπαμπέσικα και πίστεψα στην αθωότητά της. Παίρνω την ευθύνη πάνω μου αν έκανα λάθος.

Εδώ κι αν θα συμφωνήσω. Ναι βρε παιδιά, έχουμε και κάποια πραγματάκια να κάνουμε εκτός παιχνιδιού.
Κι εγώ επίσης προσπαθώ να βγάλω άκρη, πράγμα που το βρίσκω πολύ φυσικό για την φάση του παιχνιδιού που βρισκόμαστε και ειλικρινά απορώ με την σιγουριά κάποιων για ενοχές και αθωώτητες.:/:

Οι πολίτες για να βγάλουν άκρη συζητούν μεταξύ τους, ανταλάσσουν απόψεις, θεωρίες. Εσύ πώς ακριβώς συμμετείχες σε αυτό όλη μέρα χτες; Έχοντας ψηφίσει τελείως άκυρα και τυχαία και διατηρώντας αυτή την ψήφο ως το τέλος;

@Spy να είδες και τη στάση της Κλερ. Βγαίνει, αθωώνει dimijim και deutsch, κατηγορεί εμένα, εσένα και λίμπερτους. Τυχαίο; Δε νομίζω...:whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Μάιρα: Γιατί τόσο επιθετική;
Λιμπερτους: Έκανα λίγο πλάκα με την ερώτησή σου βάζοντας εκείνη τη φώτο. Τι ακριβώς επιβεβαιώνει αυτό; Μπορείς να με πείσεις ότι είσαι αθώος; Άκου λοιπόν...
Αλλάζω την ψήφο μου από εσένα στην Μάιρα και όχι στην Birile.
Γιατί:
1. Δεν μου αρέσει το επιθετικό της ύφος
2. Δεν καταλαβαίνω που προσπαθεί να επικεντρωθεί σπάζοντας πλάκα όλη τη μέρα
3. Η αλλαγή ψήφου της στην methexys επειδή απλά της έκανε επίθεση, λέγοντας πως δεν προσπάθησε να σώσει το τομάρι της και πως δεν είναι σοβαρή.

Επειδή πρέπει να χαιρετήσω μια φίλη που φεύγει στο εξωτερικό και θα βγώ σε λίγο, μπορεί να μην προλάβω τις αλλαγές μέχρι την αποχώρηση.
Τα λέμε :*
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,088 μηνύματα.
Σοβαρά εγώ ή εσύ; Μην δουλευόμαστε και μεταξύ μας,ούτε καν προσπάθησες να σώσεις το γομάρι σου χτες. Γιαυτό λοιπόν αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω σε σένα. Για σήμερα methexys


Ναι,μάλιστα. Δεν εχεις μπει καν στον κόπο να διαβάσεις αυτα που γράφω μαλλον. Τουλάχιστον εγω έκανα λάθη αλλα προσπαθώ να συμμετέχω όπως μπορώ απο το να κανω το τρολλ και να σχολιάζω τα καλησπέρα/καλημέρα ή να λέω για πρωθυπουργούς. Αν όντως εισαι με τους πολίτες,πραγματικά ειναι κριμα που εχεις αυτη τη σταση γιατι δεν βοηθάς κανεναν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Χάρη, ο βασικός λόγος που κατηγορείσαι δεν είναι αυτός που ανέφερες. Ο βασικός λόγος που σε θεωρώ ΔΑ/πόρνη είναι ότι πήγες να αποκαλύψεις στη χθεσινή ψηφοφορία το Δήμαρχο. Να αποκαλύψεις έναν ρόλο που σε εκείνο το σημείο (πρώτη μέρα) δε θα μπορούσε να βοηθήσει σε τίποτε τους πολίτες αλλά εύκολα θα μπορούσε να γίνει θύμα της Μαφίας για να μην τη δημιουργήσει προβλήματα, όπως εξήγησα αναλυτικότερα στο προηγούμενο μου post. Το οποίο φαίνεται να διάβασες αλλά αυτό που σου τονίζω τώρα ουδέποτε το ανέφερες, μήπως γιατί γνωρίζεις ότι δε σε συμφέρει;
Οπότε η δική σου συνεισφορά στο παιχνίδι ποια είναι; Η προσπάθεια να δώσεις το Δήμαρχο στη Μαφία; Ή το χάος που πήγες να δημιουργήσεις αλλάζοντας στο τελευταίο λεπτό ψήφο; Εγώ αν άλλαξα ψήφο κι έδιωξα αθώα, το έκανα για να σώσω τον εαυτό μου. Εσύ; Για να αποκαλύψεις το Δήμαρχο ή/και να προκαλέσεις περισσότερο αποπροσανατολισμό στους πολίτες; Και in the end, μετράμε συνεισφορές από το δεύτερο μεσημέρι; Πάλι ψάχνεις το βιαστικό συμπέρασμα;
Κι επιπλέον τώρα έρχεσαι να κρυφτείς πίσω από τη Himela; Γνωρίζεις ότι πολλοί τη θεωρούν αθώα και κρύβεσαι κι εσύ από πίσω της μήπως κι εσφαλμένα θεωρηθείς κι εσύ αθώος; Κι ακόμη όμως και να μη γίνει αυτό κι αποχωρήσεις κι αποδειχθείς όντως ΔΑ/πόρνη, να φανεί ότι πήγες να προστατεύσεις τη Himela έτσι ώστε να δώσεις κάποιο πάτημα να κατηγορηθεί ως Μαφιόζα; Πολύ βολική η κίνησή σου...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mάιρα

Διάσημο μέλος

Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,354 μηνύματα.
Μάιρα: Γιατί τόσο επιθετική;
Λιμπερτους: Έκανα λίγο πλάκα με την ερώτησή σου βάζοντας εκείνη τη φώτο. Τι ακριβώς επιβεβαιώνει αυτό; Μπορείς να με πείσεις ότι είσαι αθώος; Άκου λοιπόν...
Αλλάζω την ψήφο μου από εσένα στην Μάιρα και όχι στην Birile.
Γιατί:
1. Δεν μου αρέσει το επιθετικό της ύφος
2. Δεν καταλαβαίνω που προσπαθεί να επικεντρωθεί σπάζοντας πλάκα όλη τη μέρα
3. Η αλλαγή ψήφου της στην methexys επειδή απλά της έκανε επίθεση, λέγοντας πως δεν προσπάθησε να σώσει το τομάρι της και πως δεν είναι σοβαρή.

Επειδή πρέπει να χαιρετήσω μια φίλη που φεύγει στο εξωτερικό και θα βγώ σε λίγο, μπορεί να μην προλάβω τις αλλαγές μέχρι την αποχώρηση.
Τα λέμε :*

Δεν προσπαθώ να σπάσω πλάκα, αντιθέτως επιδιώκω να πιαστούν από τα λεγόμενα μου για να βρεθεί ο επόμενος ένοχος. Οποιος είναι αρκετά έξυπνος ίσως να το χει σκεφτεί με τι λογική γράφω, δεν την βλέπω να της αρέσει τόσο ο ρόλος της ή απλά δεν έχει ιδέα για το τι θα έπρεπε να πει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Έχουν γίνει τόσα πράγματα και δεν έχεις κατηγορήσει κανέναν ουσιαστικά, απλά ένα ερωτηματικό στον dimijim. Δεν ξέρεις τίποτα και προσπαθείς να τα βάλεις σε τάξη ή αντίθετα γνωρίζεις τους συμπαίκτες σου και προσπαθείς να κρατήσεις ουδέτερη στάση για να δικαιολογήσεις τη μετέπειτα ψήφο σου; Ποια η άποψή σου για τη στοχοποίηση της methexys; Δεν είπες ότι τη θεωρείς αθώα - πρακτικά δεν είπες τίποτα. Απλά πέταξες μια ψήφο σε εμένα με παρόμοια επιχειρηματολογία με εκείνη που ακολούθησε αργότερα ο Libertus.

Θύμα η Νεφέλη σήμερα. Πάει σε ασφαλείς επιλογές η μαφία, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον δεν πιέζεται καθόλου. Για αυτό το λόγο ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους δε βρίσκονται στο προσκήνιο ακόμα.
Επίσης, τέλεια η επιλογή του αυτοκράτορα για ασυλία!

Υπερπαραγωγή πάντως το βιντεάκι. Μας κακομαθαίνετε :redface:
Καταρχήν welcome back.
Στους πρώτους γύρους πάντα έτσι είμαι,δε κατηγορω ανοικτά κάποιον γιατί δε ξέρω αν είναι σίγουρα ένοχος.Εϊμαι στη φάση που προσπαθώ ακόμη να συλλέξω πληροφορίες one way or another.
Για τη methexys είπα εδώ έμμεσα τι εννοούσα για εκείνη,γι'αυτό ας το εξηγήσω.Στο 42 όταν είχα καλό ρόλο συνασπισμένο με τους πολίτες ήμουν πολύ χαρούμενος γιατί μου άρεσε ο ρόλος και λόγω απειρίας με είχε συνεπάρει ο ενθουσιασμός.Πιστεύω δηλαδή ότι είναι αθώα.
Το ότι ο Χάρης είπε και εκείνος για τις ισοψηφίες δεν έχει να κάνει κάτι μαζί μου.Εγώ είχα εξ αρχής σκοπό να φέρω ισοψηφίες ακριβώς επειδή μας συμφέρουν.Μπορούμε να αντλήσουμε πολλές πληροφορίες.Όταν σε ψήφισα ήταν 2 ψήφους η μεθεξυς και η χιμέλα ενώ εσύ μόνο μια.Έφερα δηλαδή το 2-2-2.
Και εδώ θα συμφωνήσω με την spy,παιδιά όσοι είστε στην αφάνεια βγείτε λίγο παρα-έξω.

@Ultra:
Τα πόστ της spy μέχρι την αποχώρηση ήταν τα εξής:
1
2
3

*Δεν έβαλα μέσα σε αυτά το πρώτο που ήταν για καλή αρχή.
Σε αυτά τα πόστ δεν είπε τίποτα ιδιαίτερο ή τίποτα που να την κάνει πραγματικά ύποπτη.

Ψήφισε την Himela και πλέον πιστεύω πως πραγματικά το έκανε για τον λόγο που ανέφερε. Αν την ψήφιζε εσκεμένα η Χιμέλα δεν θα την επανέφερε σήμερα, αν ένιωθε ότι η spy ήταν ήδη στην μαφία και ότι αν επέστρεφε στο παιχνίδι θα την απειλούσε ξανά. Και οι 2 είναι σίγουρα με τους πολίτες.
Γιατί επομένως το μικρό κυματάκι προς την spy? Και γιατί τελευταία στιγμή η αλλαγή ψήφου για να φύγει; Γιατί η spy που δεν είπε και πολλά στην ουσία;

Στο ποστ μετά την αποχώρηση της:




Όπως και με την aeglo στο άλλο, θεωρώ πολύ καλή κίνηση εκείνη της Χιμέλας για επαναφορά.
Θέλω να δω αν επανέρθει κύμα προς εκείνη.
Τότε αυτός που θα το ξεκινήσει θα είναι πραγματικά ένοχος.
Ή αν είναι θύμα της επόμενης δολοφονίας...
Εξήγησα γιατί την ψήφισα.Ήθελα να φέρω ισοψηφίες και να φέρω το 2-2-2 για να δω αντιδράσεις.Αν δεν ήταν η spy θα ήταν κάποιος άλλος με μια ψήφο,στην τύχη την έδωσα σε εκείνη,πρώτος γύρος ήταν χαλαρώστε,ακού εκεί κυματάκι.Πριν ξεκινήσουν οι αλλαγές η methexys είχε 3 ψήφους και oι άλλοι τρεις από 2.
Και για να απαντήσω στα ερωτήματα σου

Γιατί επομένως το μικρό κυματάκι προς την spy? Και γιατί τελευταία στιγμή η αλλαγή ψήφου για να φύγει; Γιατί η spy που δεν είπε και πολλά στην ουσία;
Δε μπορώ να διαβάζω χαζομάρες.
Μη ρωτάς εμένα,δεν άλλαξα εγώ τη ψήφο μου.
Έχω εξηγήσει το πως ψήφισα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
[...]
Ψήφος για τώρα στον dimijim ,γιατί για την ώρα στα μάτια μου είναι ο πιο πιθανός ένοχος για την ώρα. Εξαφανισμένος ουσιαστικά χθές με ένα μεγάλο ποστ μετά την ψηφοφορία και λίγο μετά για να απαντήσει σε ένα δικό μου ποστ και άλλο ένα ποστ πριν απο λίγο.
Βέβαια να τον υπερασπιστούν έχουν προσπαθήσει ο wild_boy και ο Ultra για την ώρα, αλλά θα δούμε.
Αναμένουμε την δολοφονία η οποία πιθανόν να μην μας πει και πολλά.
Κι εγώ τείνω μάλλον για ψήφο στο δημήτρη.. Το ότι τον υπερασπίστηκαν δε σημαίνει απαραιτήτως πως είναι και μαφία.. Ο ουλτρα βέβαια φαίνεται να έχει υιοθετήσει μια πιο ήσυχη στάση (απ' τα 69 που έκανε στο προηγούμενο..)
[...]
1) Εγώ το είδα λίγο διαφορετικά. Έτσι και αλλιώς θα έδινα πάλι στόχο, ότι προσπαθώ πάση θυσία να μείνω στο παιχνίδι και ίσως να έφευγα στην επόμενη ψηφοφορία.
2) Και μετά βλέπουμε ότι ο dimjim ψηφίζει κατευθείαν Guest 278211 και την διώχνει. Είναι μέρος της φιλοσοφίας του,ότι θα κάνει τα πάντα για να σωθεί ή έχει κάποιο λόγο πίσω από αυτό? Γενικά,θέλω να διαβάσω άλλη μία τα μηνύματα των LIbertus και dimjim ώστε να βγαλω κάποια συμπεράσματα.[...]
1) καλά τότε είναι που θα είχαμε πέσει (πρώτος πρώτος ίσως εγώ) να σε φάμε :P
2) να τα διαβάσεις σε αυτό το γύρο και να καταλάβεις δύσκολο.. αύριο ναι θα καταλάβεις κάποια πράγματα πιστεύω...
[...] Ψηφίζω από τώρα dimijim για να υπάρχει πριν τη δολοφονία και θα σχολιάσω μετά τις δημοσιεύσεις σας.
[...]
ξεκινήσαμε με το κλασσικό ψηφίζω πριν τη δολοφονία; :P
[...], πολύ πιθανώς να ήξεραν που ήθελαν να χτυπήσουν.
Μάλλον η σημερινή ψηφοφορία θα είναι κάπως ανάμεσα στον Libertus , τον Δημήτρη και την Birile.
Ήθελα να ψηφίσω την 3η.
Αποφασίζω να ψηφίσω τον Libertus . Συμφωνώ αρκετά ως πολύ με το πόστ του Dume.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε: 1. την δολοφονία 2. Αν κάποιος σπεύσει να βοηθήσει τον Libertus τον Δημήτρη ή την Birile. Αν και ο Δημήτρης πιστεύω θα κάνει τα πάντα για να σωθεί από μόνος του.

[...]
τι εννοείς να ξέραν πού να χτυπήσουν; να ήταν ο ΑΜ;

θα μας τρελάνεις με την ψήφο σου.. θες να ψηφίσεις birile αλλά το ρίχνεις χάρη γιατί συμφωνείς με τον dume :confused: εσύ δεν ήσουν που δεν ακολουθούσες ρεύματα; :worry::confused:
[...] Είναι όμως σίγουρα υπέρ των πολιτών να αποκαλυφθεί τόσο φανερά ο Δήμαρχος; Δεν ήταν μια ψηφοφορία μεταξύ 6-7 ατόμων που ο Δήμαρχος δε θα ήταν τόσο σίγουρος, τώρα θα προέκυπτε ένας παίχτης με 50% πιθανότητα να είναι ο Δήμαρχος. Κι επειδή η Μαφία ήδη γνωρίζει κάποιους ρόλους παραπάνω, μπορεί αυτή η πιθανότητα για τη Μαφία να ήταν πολύ μεγαλύτερη. Και ρωτάω, ποιους συμφέρει να αποκαλυφθεί τόσο πολύ ο Δήμαρχος; Τους πολίτες που θα καταλάβουν την ψήφο του Δημάρχου; [...] Αν η Μαφία ξέρει το Δήμαρχο, τότε αυτός γίνεται αυτομάτως ένα εύκολο θύμα. Είναι ένας παίχτης που σίγουρα δεν είναι αλεξίσφαιρο ή ΑΜ, άρα μπορεί να δολοφονηθεί με ασφάλεια κι είναι ένας παίχτης που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε ψηφοφορίες για τη Μαφία. Άρα, η Μαφία γνωρίζοντας το Δήμαρχο, έχει μια ασφαλή δολοφονία και ξεφορτώνεται έναν μπελά για τις ψηφοφορίες.
[...]
Όλο το παραπάνω σενάριο, αν ισχύει, το πιθανότερο είναι ότι ακυρώνει το ενδεχόμενο ο Χάρης να έστησε παγίδα σε εμένα όπως είπα στο προηγούμενο post. Επίσης, δημιουργεί ερωτηματικό για το ρόλο της birile. Είπα ότι μεταξύ των δύο (Χάρη και birile) υπάρχει ένας τουλάχιστον Μαφιόζος. [...]
Το παραπάνω το άφησα για να το διαβάσουν ολοι ως γενικη γνωση για το παλερμο :P

επισης γιατι εισαι ΤΟΣΟ σιγουρος ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ κιολας γυρο πως μεταξυ χαρη κ birile βρισκεται ενας μαφιοζος;
[...]
Επειδή όμως υπάρχει κάτι που μου καίει τα χέρια και κουβαλώ μεγάλη ευθύνη, θα παίξω τη νεκροφάνεια για να επαναφέρω τη Guest 278211.
[...]
Είναι η μοναδική νεκροφάνεια στα χέρια των πολιτών:
Κι εδώ είναι που αρχίζω να σκέφτομαι πολλά... Αν και σε υποψιάστηκα στην αρχή με αυτή την κίνηση άρχισα να σε ψιλιάζομαι περισσότερο.. γιατί; Ας θεωρήσουμε πως η Guest 278211 έφυγε από σπόντα.. Εσύ γιατί δεν την άφησες εκεί νεκρή ώστε να δώσεις στο μέντιουμ την ευκαιρία να ρωτήσει; Θεωρώ πως η νεκροφάνειά σου είναι ΠΑΡΑ πολύ βιαστική... Επίσης γιατί είναι η μοναδική νεκροφάνεια στους πολίτες; πού ξερουμε εμείς τι φρούτο είσαι; χιμελα...
[...]
Η Himela 1000000% αθώα στα μάτια μου μετά από αυτήν την κίνηση.
[...]
κι αν σου πέταγε κανείς τυμβωρυχία θα θεωρούνταν αυτομάτως υποπτη κινηση και 10000000% μαφιόζος ασχετως εάν είναι πολίτης και ήθελε να δει τι ρόλο βαράς....
[...]
@Himela, καλή σχετικά κίνηση, μου φαίνεται ότι είσαι ελάχιστα "παρανοϊκή" με το ότι θα φύγεις, τουλάχιστον τώρα δεν κινδυνεύεις. Επίσης προσωπικά θα περίμενα 1-2 γύρους ακόμα να βεβαιωθώ ότι η spy δεν είναι πόρνη.
υπερ παρανοικη.. γενικώς όσοι παίκτες έχουμε βγει λίγο μπροστά δεν κινδυνεύουμε (δεν αθωώνω κανενα) οπότε δεν ξε΄ρω γιατι φοβάται.. Εγώ θα περίμενα σίγουρα μέχρι αύριο και μετά θα έριχνα νεκροφάνεια
Επίσης να σας ενημερώσω ότι ο Αυτοκράτορας επέλεξε να πάρει για σήμερα στο παλάτι του την Himela, οπότε δεν μπορείτε να την ψηφίσετε γιατί αράζει κάτω από το Λευκό Δέντρο :P
ελα ο αυτοκράτορας σήμερα παρτάρει (στο κρεβάτι του)
[...] Τέλος για όσους λένε ότι είμαι επιθετικη, θέλω να ρωτήσω, αν εσάς σας κατηγορουσε κάποιος άδικα δε θα προσπαθουσατε να υπερασπιστειτε τον εαυτό σας?
ποιος ειπε οτι εισαι επιθετικη;:confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,233 μηνύματα.
Χάρη, ο βασικός λόγος που κατηγορείσαι δεν είναι αυτός που ανέφερες. Ο βασικός λόγος που σε θεωρώ ΔΑ/πόρνη είναι ότι πήγες να αποκαλύψεις στη χθεσινή ψηφοφορία το Δήμαρχο. Να αποκαλύψεις έναν ρόλο που σε εκείνο το σημείο (πρώτη μέρα) δε θα μπορούσε να βοηθήσει σε τίποτε τους πολίτες αλλά εύκολα θα μπορούσε να γίνει θύμα της Μαφίας για να μην τη δημιουργήσει προβλήματα, όπως εξήγησα αναλυτικότερα στο προηγούμενο μου post. Το οποίο φαίνεται να διάβασες αλλά αυτό που σου τονίζω τώρα ουδέποτε το ανέφερες, μήπως γιατί γνωρίζεις ότι δε σε συμφέρει;
Οπότε η δική σου συνεισφορά στο παιχνίδι ποια είναι; Η προσπάθεια να δώσεις το Δήμαρχο στη Μαφία; Ή το χάος που πήγες να δημιουργήσεις αλλάζοντας στο τελευταίο λεπτό ψήφο; Εγώ αν άλλαξα ψήφο κι έδιωξα αθώα, το έκανα για να σώσω τον εαυτό μου. Εσύ; Για να αποκαλύψεις το Δήμαρχο ή/και να προκαλέσεις περισσότερο αποπροσανατολισμό στους πολίτες; Και in the end, μετράμε συνεισφορές από το δεύτερο μεσημέρι; Πάλι ψάχνεις το βιαστικό συμπέρασμα;
Κι επιπλέον τώρα έρχεσαι να κρυφτείς πίσω από τη Himela; Γνωρίζεις ότι πολλοί τη θεωρούν αθώα και κρύβεσαι κι εσύ από πίσω της μήπως κι εσφαλμένα θεωρηθείς κι εσύ αθώος; Κι ακόμη όμως και να μη γίνει αυτό κι αποχωρήσεις κι αποδειχθείς όντως ΔΑ/πόρνη, να φανεί ότι πήγες να προστατεύσεις τη Himela έτσι ώστε να δώσεις κάποιο πάτημα να κατηγορηθεί ως Μαφιόζα; Πολύ βολική η κίνησή σου...
Δεν κρύβομαι πίσω από τη Himela, γιατί η Himela με αθώωσε πρώτα μετά την ψηφοφορία λέγοντας "Libertus σου ζητώ ανακωχή γιατί κατάλαβα τι πήγες να κάνεις και συμφωνώ μαζί σου". Εγώ την αθώωσα μετά τη νεκροφάνεια.
Το να με κατηγορείς ότι επέλεξα να καρφωθώ, μήπως και αποκαλυφθεί ο δήμαρχος είναι αστείο. Θεωρείς πραγματικά ότι είναι τόσο σημαντικός ρόλος για τον οποίο αξίζει να καρφωθεί ο ΔΑ ή η πόρνη; Το οποίο ούτως ή άλλως θα είχε ρίσκο, γιατί δεν ξέρουμε αν ο δήμαρχος ψήφισε κάποιον από αυτούς που ισοψήφισαν. Αν είναι δυνατόν, Δημήτρη, το παρουσιάζεις λες και αποκάλυψα τον ντετέκτιβ.

Λιμπερτους: Έκανα λίγο πλάκα με την ερώτησή σου βάζοντας εκείνη τη φώτο. Τι ακριβώς επιβεβαιώνει αυτό; Μπορείς να με πείσεις ότι είσαι αθώος; Άκου λοιπόν...
Αλλάζω την ψήφο μου από εσένα στην Μάιρα και όχι στην Birile.
Γιατί:
1. Δεν μου αρέσει το επιθετικό της ύφος
2. Δεν καταλαβαίνω που προσπαθεί να επικεντρωθεί σπάζοντας πλάκα όλη τη μέρα
3. Η αλλαγή ψήφου της στην methexys επειδή απλά της έκανε επίθεση, λέγοντας πως δεν προσπάθησε να σώσει το τομάρι της και πως δεν είναι σοβαρή.
Κι εγώ το ίδιο με εσένα θα έκανα τώρα στη θέση σου. ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
(αν εχει βγει σε συνεχομενα ας με κανει καποιος merge)
[...]
Αλλάζω την ψήφο μου από εσένα στην Μάιρα και όχι στην Birile.
Γιατί:
1. Δεν μου αρέσει το επιθετικό της ύφος
2. Δεν καταλαβαίνω που προσπαθεί να επικεντρωθεί σπάζοντας πλάκα όλη τη μέρα
3. Η αλλαγή ψήφου της στην methexys επειδή απλά της έκανε επίθεση, λέγοντας πως δεν προσπάθησε να σώσει το τομάρι της και πως δεν είναι σοβαρή.
Επειδή πρέπει να χαιρετήσω μια φίλη που φεύγει στο εξωτερικό και θα βγώ σε λίγο, μπορεί να μην προλάβω τις αλλαγές μέχρι την αποχώρηση.
Τα λέμε :*
Προσπαθεις να τη βγαλεις καθαρη νομιζω ψηφιζοντας καποιον που δε θεωρεις οτι θα φυγει...

φωτογραφια απο το αεροδρομιο αλλιως δε σε πιστευω :P πλακα κανω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Σήμερα δεν ψηφίζετε την Himela, διότι βρίσκεται προσκεκλημένη στο παλάτι του Αυτοκράτορα. Δεν είμαστε απολίτιστοι! :mad: Φερόμαστε με το γάντι στους φιλοξενούμενους! :pfff:

Ψηφοφορία για Τρίτη 02/08
  1. bilire
  2. Claire Rentfield
  3. Deutsch… Lover -----> Μάιρα
  4. dimjim -----> Libertus
  5. DumeNuke -----> Libertus
  6. Himela ----->dimijim
  7. JKaradakov ----->dimijim
  8. kleop
  9. Libertus ----->dimijim
  10. methexys -----> bilire
  11. Guest 278211
  12. Totaled
  13. ultraviolence
  14. Wild_Boy -----> ultraviolence
  15. Mάιρα -----> methexys
  16. Σπυράκος (^^)
  17. Τάσος97


Ψήφοι
3 dimijim
2 Libertus
1 bilire
1 ultraviolence
1 Mάιρα
1 methexys


Η Χώρα των Φαντασμάτων
Nefeli Graf - Δολοφονία 02/08



Οριστικές Αποχωρήσεις
-----



Λοιπές Ενέργειες Παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Νεκροφάνεια από Himela
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Κι εδώ είναι που αρχίζω να σκέφτομαι πολλά... Αν και σε υποψιάστηκα στην αρχή με αυτή την κίνηση άρχισα να σε ψιλιάζομαι περισσότερο.. γιατί; Ας θεωρήσουμε πως η Guest 278211 έφυγε από σπόντα.. Εσύ γιατί δεν την άφησες εκεί νεκρή ώστε να δώσεις στο μέντιουμ την ευκαιρία να ρωτήσει; Θεωρώ πως η νεκροφάνειά σου είναι ΠΑΡΑ πολύ βιαστική... Επίσης γιατί είναι η μοναδική νεκροφάνεια στους πολίτες; πού ξερουμε εμείς τι φρούτο είσαι; χιμελα...

υπερ παρανοικη.. γενικώς όσοι παίκτες έχουμε βγει λίγο μπροστά δεν κινδυνεύουμε (δεν αθωώνω κανενα) οπότε δεν ξε΄ρω γιατι φοβάται.. Εγώ θα περίμενα σίγουρα μέχρι αύριο και μετά θα έριχνα νεκροφάνεια

Έδωσα την ευκαιρία στο μέντιουμ να ρωτήσει για τη σπάι γι' αυτό και έπαιξα την κάρτα σήμερα κι όχι χτες αμέσως μετά την ψηφοφορία.:eek:

Σίγουρα δεν ξέρετε τι φρούτο είμαι. Όπως έχω ξαναπεί όμως οι περισσότεροι θεωρούν τη σπάι αθώα για λόγους που έχω εξηγήσει παραπάνω στην Κλερ (αν ήταν μαφιόζα δε θα την άφηναν επί 2 ώρες με 2 ψήφους κινδυνεύοντας να φύγει με μία μόνο αλλαγή ψήφου όπως και έγινε). Εγώ λοιπόν που επαναφέρω τη σπαι με νεκροφάνεια μπορώ να είμαι μαφιόζα που κρατάει τη μοναδική νεκροφάνεια των μαφιόζων και φέρνω πίσω τη δεύτερη μέρα αθώα; Για σκέψου...

Φοβομουν εκείνη τη στιγμή (ξαναλέω) γιατί μπορούσα να φύγω με δολοφονία ή με ψηφοφορία (δεν ήξερα οτι θα πάρω ασυλία από τον αυτοκράτορα). Χτες με μία αλλαγή ψήφου θα έφευγα. Τι θα λέγατε αν στο τέλος φανερωνόταν οτι είχα τη μοναδική νεκροφάνεια και την πήρα μαζί μου; Δε θα με βρίζατε; Θα με βρίζατε. Εσύ μπορεί να περίμενες, εγώ όμως αφενός φοβήθηκα να περιμένω κι αφετέρου ήθελα να γυρίσει η σπάι στο παιχνίδι για να βοηθήσει τους πολίτες αφού βλέπω οτι έχει όρεξη και χρόνο.

Μη με κάνετε κι επαναλαμβάνομαι και μετά λέτε οτι μιλάω πολύ...:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Την άλλαξα την ψήφο μου, Τάσο, οπότε συνεχίζω την λογική μου :)
Και ναι, ίσως είναι ΑΜ. Το ξέρει κανείς; Όλα πιθανά. Μπορεί να ήταν και τελείως τυχαία όλα αυτά. Είναι ακόμα πολύ νωρίς!


(αν εχει βγει σε συνεχομενα ας με κανει καποιος merge)

Προσπαθεις να τη βγαλεις καθαρη νομιζω ψηφιζοντας καποιον που δε θεωρεις οτι θα φυγει...

φωτογραφια απο το αεροδρομιο αλλιως δε σε πιστευω :P πλακα κανω

Δεν έχω να φοβηθώ κάτι ρε συ Τάσο! Γνωρίζω την αθωότητά μου πολύ καλά.
Έκανα ένα λάθος. ΑΝ ο Libertus είναι αθώος, ορίστε να, έβγαλα την ψήφο μου να μην κινδυνεύει με ισοψηφία.

Φεύγει την επόμενη βδομάδα, αλλά δεν θα μπορώ να την χαιρετήσω αργότερα και έτσι θα πάμε απλά για καφέ:redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Και για να απαντήσω στο ερώτημα της για την ψήφο μου στον Σπυράκο,θα παραθέσω αυτο το ποστ ,οπου απαντούσα στον ίδιο. Ήθελα με κάποιο τροπο να σωθώ,ήμουν και λιγο παρορμητικη αλλα απο την αλλη δεν ήθελα να πάρω στο λαιμό μου κάποιον αλλον παίκτη. Δεν νομιζω οτι εχω να πω κατι παραπάνω πάνω σ'αυτο.

Δεκτό.
Εγώ θέλω μόνο να σε ρωτήσω το εξής. Γιατί άργησες τόσο πολύ να γράψεις το ποστ με τα τελευταία σου λόγια; Ομολογώ πως με έβαλε σε σκέψεις...
Οι περισσότεροι mvp το γράφουν σχεδόν αμέσως και ο μόνος λόγος που μπορώ να φανταστώ για να το καθυστερήσει τόσο κάποιος, είναι πως πρέπει να συννενοηθεί με την "ομάδα" του για το τι να γράψει.

Πρώτον, άργησα επειδή δεν ήμουν καν σπίτι, και από το κινητό δε βόλευε να απαντήσω :redface: Δεύτερον, ήθελα να δω τι θα γράψει ο dimijim που με ψήφισε, να δω πώς θα δικαιολογούσε τον εαυτό του κι αν όσα έγραφε έστεκαν λογικά. Κατηγόρησε συγκεκριμένα άτομα για συγκεκριμένους λόγους και είπε ότι δε θεωρούσε κανέναν από όσους ισοψήφισαν υπόπτους, κάτι που το σκέφτομαι κι εγώ σαν ενδεχόμενο.

Δεν είναι καθόλου απίθανο οι ψήφοι της μαφία σήμερα να μοιράζονται σε 2 αθώους.

Αυτό αρχίζω να το πιστεύω κι εγώ.

@Spy να είδες και τη στάση της Κλερ. Βγαίνει, αθωώνει dimijim και deutsch, κατηγορεί εμένα, εσένα και λίμπερτους. Τυχαίο; Δε νομίζω...:whistle:

Πραγματικά, με προβληματίζει η στάση της Κλερ. Για την ώρα την αποδίδω στο ότι σε κατηγορεί επειδή την κατηγόρησες (και παίρνει και εμένα μαζί η μπάλα). Το σενάριό της, ωστόσο, μπάζει από παντού.

Καταρχήν welcome back.
Στους πρώτους γύρους πάντα έτσι είμαι,δε κατηγορω ανοικτά κάποιον γιατί δε ξέρω αν είναι σίγουρα ένοχος.Εϊμαι στη φάση που προσπαθώ ακόμη να συλλέξω πληροφορίες one way or another.
Για τη methexys είπα εδώ έμμεσα τι εννοούσα για εκείνη,γι'αυτό ας το εξηγήσω.Στο 42 όταν είχα καλό ρόλο συνασπισμένο με τους πολίτες ήμουν πολύ χαρούμενος γιατί μου άρεσε ο ρόλος και λόγω απειρίας με είχε συνεπάρει ο ενθουσιασμός.Πιστεύω δηλαδή ότι είναι αθώα.
Το ότι ο Χάρης είπε και εκείνος για τις ισοψηφίες δεν έχει να κάνει κάτι μαζί μου.Εγώ είχα εξ αρχής σκοπό να φέρω ισοψηφίες ακριβώς επειδή μας συμφέρουν.Μπορούμε να αντλήσουμε πολλές πληροφορίες.Όταν σε ψήφισα ήταν 2 ψήφους η μεθεξυς και η χιμέλα ενώ εσύ μόνο μια.Έφερα δηλαδή το 2-2-2.
Και εδώ θα συμφωνήσω με την spy,παιδιά όσοι είστε στην αφάνεια βγείτε λίγο παρα-έξω.
Thank you!!!
Αποφεύγεις να σχολιάσεις τις ψήφους της methexys που θεωρείς αθώα, ή είναι ιδέα μου; Αυτό για εμένα είναι πολύ ύποπτο.

Η δική μου ψήφος πάει στον ultraviolence έως ότου τουλάχιστον πάρει θέση και δεν κάνει υπεκφυγές.

Μάιρα, ψήσου να σταματήσεις να πετάς άκυρες ψήφους από εδώ κι από εκεί.

Περιμένω σχολιασμό των όσων έχουν γίνει από εκείνους που δεν έχουν μιλήσει (ή έχουν μιλήσει και αποφεύγουν να πάρουν σαφή θέση με ακριβή σχολιασμό πχ kleop, bilire).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,233 μηνύματα.
dimijim: μπορείς να μου πεις ποιους θεωρείς εσύ υπόπτους; Γιατί το να κατηγορείς μόνο τη bilire και εμένα είναι λίγο μονοδιάστατο, δεν πιστεύεις;

Η δική μου ψήφος πάει στον ultraviolence έως ότου τουλάχιστον πάρει θέση και δεν κάνει υπεκφυγές.
To ότι σε ψήφισε 2ος δεν τον καθιστά ύποπτο. Γιατί επιμένεις τόσο; :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
To ότι σε ψήφισε 2ος δεν τον καθιστά ύποπτο. Γιατί επιμένεις τόσο; :hmm:

Κάνει υπεκφυγές και δεν παίρνει σαφή θέση. Αθωώνει, χωρίς να κατηγορεί. Πιστεύω ότι όταν πχ αθωώσει κάποιος τη Himela, θα κατηγορήσει εμένα και τον Τάσο που την ψηφίσαμε. Αφού αθωώνει τη methexys, γιατί δε λέει κουβέντα για κανέναν από τους τρεις που την ψήφισαν;

Συν βέβαια ότι με ψήφισε και μπήκε από τότε για μένα στο στόχαστρο :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Το να με κατηγορείς ότι επέλεξα να καρφωθώ, μήπως και αποκαλυφθεί ο δήμαρχος είναι αστείο. Θεωρείς πραγματικά ότι είναι τόσο σημαντικός ρόλος για τον οποίο αξίζει να καρφωθεί ο ΔΑ ή η πόρνη; Το οποίο ούτως ή άλλως θα είχε ρίσκο, γιατί δεν ξέρουμε αν ο δήμαρχος ψήφισε κάποιον από αυτούς που ισοψήφισαν. Αν είναι δυνατόν, Δημήτρη, το παρουσιάζεις λες και αποκάλυψα τον ντετέκτιβ.
Η πιθανότητα να αποκαλυφθεί ο Δήμαρχος ήταν πολύ μεγάλη. Σου εξήγησα στο πρώτο μου post ότι μεταξύ των τεσσάρων που ισοψηφούσαν, υπήρχαν 8 ψήφοι. 8 ψήφοι είναι σχεδόν οι μισοί παίχτες, άρα υπήρχε πιθανότητα σχεδόν 50% να αποκαλύψεις το Δήμαρχο. Κι η αποκάλυψη του Δημάρχου βοηθάει από κάθε άποψη τη Μαφία:
  • Ο Δήμαρχος μπορεί να φύγει με δολοφονία πολύ εύκολα. Η Μαφία την πρώτη νύχτα κινείται στα τυφλά, γνωρίζει πολύ λίγα για τις ταυτότητες των πολιτών και πρέπει να αποφύγει αρχικά τον ΑΜ και στη συνέχεια το αλεξίσφαιρο και τη μάγισσα, προκειμένου να βγάλει μια καθαρή δολοφονία. Ο Δήμαρχος μπορεί να δολοφονηθεί, σίγουρα, χωρίς καμία απώλεια, χωρίς μεγάλη πιθανότητα να σωθεί από τη μάγισσα, άρα με τον τρόπο σου δίνεις μια πολύ καλή βοήθεια στη Μαφία.
  • Επιπλέον, ο Δήμαρχος είναι ρόλος που αν αποκαλυφθεί αργά μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα των πολιτών. Αν για παράδειγμα αποκαλυφθεί μετά τον 3ο-4ο γύρο μπορούν να αξιολογηθούν οι απόψεις του, οι ψήφοι του, καθώς και τα άτομα που τον κατηγόρησαν, δεδομένου ότι αυτός θα είναι ένας αποδεδειγμένα αθώος, όπως δηλαδή κι ο παίχτης που θα παίξει την ΑΔ. Το να αποκαλυφθεί ένας τέτοιος παίχτης και να κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσα στους πολίτες είναι πρόβλημα για τη Μαφία κι έτσι εσύ αποκαλύπτοντάς τον από την πρώτη μέρα και δίνοντάς τον στη Μαφία για φόνο, εξαφανίζεις κι αυτόν τον κίνδυνο.
  • Και τέλος, βοηθάς τη Μαφία να λύσει το puzzle δια της ατόπου απαγωγής. Ξέροντας ότι κάποιος είναι ο Δήμαρχος, γνωρίζουν ότι κάποιος άλλος δεν είναι κι ότι αυτός δεν έχει άλλο ρόλο. Είμαστε 18 άτομα, 4 μαφιόζοι και γνωρίζουν και τον ΔΑ, μένει λοιπόν η ταυτότητα άλλων 13 παιχτών. Δεδομένου ότι κάποιοι μπορεί καλώς ή κακώς να καρφωθούν από μόνοι τους, αν υπολογίσουμε και τα όνειρα, βγάζοντας εσύ ένα άτομο από την εξίσωση, βοηθάς τη Μαφία να βρει τους υπόλοιπους ρόλους, και συνεπώς και τους τρεις που καρφώνονται.
  • Και φυσικά, κάνοντας αυτήν την κίνηση, εάν είσαι πόρνη κι όχι ΔΑ, δείχνεις την ταυτότητά σου στη Μαφία κι επιβεβαιώνεις ότι βρίσκεσαι εδώ για να τους βοηθήσεις. Και προφανώς, αν είσαι η πόρνη, γλυτώνεις και τη δολοφονία που τόσο θα φοβάσαι το βράδυ.

Φεύγω όμως από εσένα και θέλω να ρωτήσω όλους τους υπόλοιπους: Τι γνώμη έχετε για τα παραπάνω; Θεωρείτε καλή και σωστή κίνηση να αποκαλύπτεται ένας ρόλος τόσο γρήγορα κι εύκολα; Είναι κίνηση που βοηθάει την ομάδα των πολιτών; Ο Χάρης είναι κακός πολίτης ή κακός ρόλος; Νομίζω ότι στο προηγούμενο παιχνίδι οι περισσότεροι είχαμε συμφωνήσει, τότε με το post του ικαριόνα, ότι οι ρόλοι δεν πρέπει να αποκαλύπτονται τόσο εύκολα. Τώρα εδώ γιατί αυτό δε φαίνεται περίεργο σε κανέναν, με εξαίρεση εμένα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top