Πόσο σίγουρη είσαι ότι ήταν ο ΔΑ; Επειδη η Ζωη "επικοινωνησε" μαζι του;

Εσύ αν είσαι το μέντιουμ και ρώτησες,θα πήρες απάντηση για το ότι είναι με το μέρος των πολιτών.Στα τυφλά ξέρω και'γω να ρίχνω κατηγορίες.
Και πραγματικά πιστεύεις ότι ο Χάρης θα έκανε τέτοια κίνηση από τη δεύτερη ψηφοφορία κιόλας;; Κλεοπ τον ειχες αρχιμαφιοζο πέρυσι,σου έδωσε την εντύπωση ενός αγαρμπου παικτη;
Ήξερα ότι ήταν η ντετεκτιβ; Θα με τρελάνεις;; Είδες τι κάρτες είχα..έπαιξα μια τυμβωρυχία,μια επιπλεόν ψηφο,και μια ακύρωση ψήφου.Όνειρο ΔΕΝ είχα.Η γυναίκα είπε με το που βγει να της ρίξουμε τυμβωρυχία και το έκανα.Που να φανταστώ ότι ήταν η ντετεκτιβ; Ας μας έδινε κάποιο hint πριν τελειώσει η ψηφοφορία για να πάρουμε το νόημα.Λάθος εκ μέρους μου,βιάστηκα και το μετάνιωσα.Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ο θεός του Παλέρμο ( well obviously.)
Και επειδή το ανέλυσε πάει να πει ότι είναι σωστό; Και ο ikarionas ανέλυε σενάρια και σενάρια αλλά είδες που φτάσαμε.
Μήπως,λέω εγώ τώρα,ήταν εσκεμμένο να παιχτεί έτσι η ηχώ; Για να φανεί ότι δεν έχει ιδέα από το παιχνίδι; just saying. ( δε το λέω κακοπροαίρετα Cupid

) Δεν είναι ότι δε θέλουν να μιλάνε τα φαντάσματα,είναι ότι δε θέλουν να
ψηφίζουν τα φαντάσματα,έχει τεράστια διαφορά.
Τέσπα,πολλή ανάλυση έκανα.Διώξε αύριο όποιον θες Έλενα και ψήφισε μετά εμένα,να δούμε ποιος θα δικαιωθεί στο τέλος όμως
Βασίλη γιατί να την υπερασπιστούν αφού εκτέθηκε τόσο πολύ;; Ούτε τον tsarachaf υπερασπίστηκε κάποιος.
Εδώ σας χαιρετώ