ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,259 μηνύματα.

18-07-16

21:57
Kαι η γερμανίδα στήριξε την Έλενα με νεκροφάνεια,το ίδιο και η Ζωή με τον Pie.Υποστήριξη αθώων.Ποιοι ειναι οι αθωοι ε;Η aegloswen πιστευω ανηκει στο κλαμπ των αθωων γιατι δολοφονηθηκε και υστερα τη επανεφερε η Deutsch η οποια και αυτη με την σειρα της δολοφονηθηκε.
Υστερα μενεις εσυ,ο DumeNuke και ο Cupid.Ο vassilis498 φυλακιζει τον Τασο https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4277196&postcount=1444 στην συνεχεια ο Dume τον επαναφερει https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4277969&postcount=1575.Σχεδον ολοι υποπτευομαστε οτι ο Τασος ανηκει στην μαφια μηπως εχει την υποστηριξη καποιου;
Έχουν μείνει 3 μαφιόζοι λογικά.Νεφέλη και Βασίλης είναι σίγουρα.Για τον Cupid (για να κάνω το χατίρι στην Έλενα) ας βάλουμε ένα ερωτηματικό.Η Νεφέλη έστησε παγιδα στον Τάσο ώστε να τον περάσουμε για μαφιόζο για να κερδίσουν χρόνο οι άλλοι δύο.Αν έχω πέσει μέσα,αύριο-μεθαύριο θα με φάνε,θυμήσου το.Αν είμαι βαθιά νυχτωμένος,δηλώνω κοιμισμένος και δε ξαναπαίζω παλέρμο
Kαι η Εμιλούκο είχε απειρία αλλά είδες τι έγινε πέρυσι.Μα ακριβώς,η ψήφος της ντετεκτιβ ΔΕΝ ξεχνιέται.(το'χω σχολιάσει σε μια απάντηση στη Ζωή,τσέκαρε τα μηνύματα.) Για να μην αναφερθω στο πιο τρανταχτο επιχειρημα.Ο Ikarionas τον θεωρει αθωο! (Προφανως για αστειο το λεωΑρχική Δημοσίευση από kleop:Οσο αφορα τον cupid πολλοι εχετε πεσει πανω του και μπορει να μην εχετε αδικο,αλλα εχει και μια απειρια ως παικτης(παιζει πρωτη φορα αν δεν κανω λαθος).Δεν μπορω να ξεχασω το γεγονος ομως οτι η Claire(ντετεκτιβ) τον ψηφισε.
Για σενα ultra τεινω να πιστεψω οτι ανηκεις στους αθωους γιατι ειχε δημιουργηθει ενα εντονο κυμα εναντιον σου(ΔΑ).Θα ψαξω και πιο μετα για επιχειρηματα γιατι τα ποστ ειναι παρα πολλα.
@aegloswen τωρα ειδα τι εγραψες.Εξεφρασα πιο πανω την γνωμη μου τα δυο ατομα που ειπες συμιπτουν μην ανησυχεις.Πρεπει να κινηθουμε σωστα και οχι οπως τις προηγουμενες φορες.Μην ξεχνας οτι εχουμε και μια ησυχια αυτη την στιγμη.

Να και κάποιος που πιστεύει στην αθωότητα μου,θα με κάνεις να συγκινηθώ.

Aegloswen: Ειχα δώσει σημα στον γιατρό για να κοιμηθεί με pie ωστε να δολοφονηθεί μονο ο μαφιοζος.Χθες το βράδυ κοιτάζοντας καποια παλια ποστς κατάλαβα οτι ο γιατρος μας άφησε.Αν παρολα αυτα με θεωρείς μαφιοζο που εδωσε σημα στη πορνη,βγάλε με εκτός να χάσουμε ακομα πιο γρηγορα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.