Πωωω εντελώς απρόσμενο. Νόμιζα πως την γλίτωσε ο Pie αλλά τελικά έφυγε αυτός. Μπράβο στον δικηγόρο από μένα, δεν ξέρω πώς και γιατί μηδένισε τον Cupid ο οποίος ήταν τελείως ύποπτος αλλά έχω την εντύπωση ότι βγήκε σημαντικότερος μαφιόζος. Φοβερή δουλειά.
Έπεσαν σε μένα και στον Cupid ένα σωρό άτομα. Μετά τα τελευταία πείστηκα ότι ο Τάσος έχει κακό φύλλο. Ψήφισε την επόμενη μέρα αυτόν που αθώωσε ο ντετέκτιβ. Τελικά ίσως έκανα λάθος που αθώωνα τον Libertus γιατί κι αυτός έκανε το ίδιο και μάλιστα δεν σχολίασε τίποτε απ' όσα του απάντησα για να του δείξω ότι δεν μπορεί να ισχύουν τα όσα είπε για τον ultra και την Claire. Δεν τον κατηγορώ ακόμη αλλά μάλλον έχει κακό χαρτί κι αυτός. Τον mintin τον είχα κατηγορήσει ήδη από πιο πριν και ίσως τελικά η Nefeli να έχει κι αυτή κακό ρόλο. Τόσο καιρό ψήφιζε ανώδυνα δίνοντας μοναδικές ψήφους σε άτομα και τώρα ψηφίζει mvp. Κάτι δεν πάει καλά. Λογικά προσπαθούσε να σώσει τον Pie αλλά δεν υπολόγισε τον δικηγόρο. Ο Cupid επίσης παίζει να έχει όντως κακό ρόλο και να πήγαν να τον βγάλουν για ξεκάρφωμα οι συνδολοφόνοι του, ίσως για να του ρίξουν μετά καμιά τυμβωρυχία και να αθωωθούν όσοι τον ψήφισαν, βρίσκοντας βέβαια πάτημα πάλι για να κατηγορήσουν εμένα. Ας ρίξετε τυμβωρυχία στον Pie, να δούμε τι θα δούμε.
Μετά τα τελευταία αθωώνω: aegloswen, vassili, i lie us, Tzoum και πλέον και την Emilouko. Δεν χρειάζεται να αιτιολογήσω για την τελευταία, όποιος είναι λίγο προσεκτικός μπορεί να παρατηρήσει. Κρίμα που έφυγε ο Γιάμμου άδικα αλλά είμαι 99% σίγουρος ότι βγάλαμε μαφιόζο σήμερα. Θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει ο Pie. Κρατώ μια μικρή επιφύλαξη για Eileen γιατί δεν μου άρεσαν οι δύο τελευταίες ψήφοι της αλλά δεν τη θεωρώ ακόμη κακό ρόλο.
Tα άτομα που πρέπει να φύγουν με τη σειρά που τα βάζω είναι τα εξής: tsarachaf, Guest 278211, Nefeli, Τάσος, Cupid, mintin, και ένας ανάμεσα σε ultraviolence και Libertus. Δεν μπορεί να είναι και οι δύο μαζί γιατί ο Pie ήταν για μένα μαφιόζος και έχει φύγει ένας κακός ρόλο. Δεν ξέρω τι ρόλο παίζεις ultra. Δεν ξέρω αν είσαι αθώος που παίζει λάθος. Δεν θα πάω σε σένα παρά μόνο αν φύγουν οι προηγούμενοι πρώτα ή αν παίζει να είσαι ισοψηφία με κάποιον που θεωρώ πιο αθώο. Δεν αποκλείεται να είναι όλοι κακοί ή εν δυνάμει κακοί ρόλοι και να περιλαμβάνεται και ο αντίπαλος μαφιόζος μέσα σ' αυτούς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.