08-07-16
19:32
2. Δώσε μου συγκεκριμένα επιχειρήματα για τη Nefeli και την Guest 278211 ή έστω παράθεσε μου όσα έχεις ήδη γράψει. Η Guest 278211 βέβαια φαίνεται ύποπτη και στα δικά μου μάτια, αλλά δεν έχω ακόμη κάτι να της προσάψω.
Τέλος, ειλικρινά δεν έχω καταλάβει το ρόλο που ξαφνικά θεωρούμε ύποπτος. Ειλικρινά δεν με πειράζει να βγω, αλλά το μόνο λογικό σενάριο εναντίον μου είναι αυτό που έχεις αναπτύξει εσύ. Ο Ikarionas απλά ρίχνει ονόματα στο τραπέζι, χωρίς να χρησιμοποιεί ουσιαστικά επιχειρήματα και πέρα από τον tsarachaf δεν έχει πέσει ακόμα μέσα σε κανέναν. Εγώ αυτόν είναι που βάζω στο mute φίλε tzoum, γιατί πραγματικά με έχει κουράσει...
1. Εχω αναφερει σε προηγουμενα ποστ. Σε αυτα συμβαλλουν οτι γραφουν πολλα και δε λενε τιποτα, οτι εχω , πιστευω, αισθηση του παιχνιδιου και δε γινεται και οι 2 να ειναι με τους καλους, οτι ψηφιζουν οτι να ναι + καποιες δικες μου απορρητες πληροφοριες.
2. Παντως, δε σε κατηγορει και κανενας. Δε ξερω τι μπορει να σημαινει αυτο. Περαν του Ikariona.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.