Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Παραθέτω το παραπάνω post, για να αντικρούσω τα ηλίθια επιχειρήματα που μ' έφεραν σ' αυτή τη θέση. Στις 05/07/16, κατά τη δεύτερη δηλαδή ψηφοφορία, ήμουν ο πρώτος που κατηγόρησε ανοιχτά τον tsarachaf και όπως όλοι επισημαίνετε δήλωσα ότι θα προστατέψω με κάθε τρόπο τον Ikariona. Και το έκανα, όσοι νομίζετε ότι δεν το έκανα πλανάστε πλάνην οικτρά. Σε όλο αυτό το post παραθέτω ένα σωρό επιχειρήματα, που υποστηρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού του Άκη, ο οποίος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, καθώς ήταν από τους λίγους που προσπαθούσαν να αναπτύξουν σενάρια και να σκεφτούν "out of the box". Είχα σκοπό μάλιστα να αλλάξω την ψήφο μου στο πεντάλεπτο της παράτασης, αν έβλεπα ότι κινδύνευε. Δεν το έκανα όμως, γιατί όπως όλοι είδατε ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΡΕΧΕ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ. Επίσης αποφάσισα να διατηρήσω την ψήφο μου στον tsarachaf (την πρώτη που είχε πάρει μέχρι εκείνη τη στιγμή, αν εξαιρέσουμε την τυχαία ψήφο της Aegloswen!!!) για να φαίνεται. Σε ποια άλλη γλώσσα θέλετε να σας το πω;; Αν δεν κάνετε την στοιχειώδη προσπάθεια να διαβάσετε τα λεγόμενα μου, λυπάμαι πολύ αλλά δεν ευθύνομαι εγώ. Ελπίζω σε αυτή την παράγραφο να απαντάω στο ερώτημα του Libertus, της Aegloswen, του Ikariona και όσων άλλων προσπαθούν να πείσουν τους υπολοίπους πως άλλα λέω και άλλα κάνω.

Στη δεύτερη παράγραφο θα σχολιάσω για άλλη μια φορά την αλλαγή της στάσης μου, η οποία κατά την Aegloswen είναι "μιλημένη" (στο σημείο αυτό να τονίσω πως μετά τη δολοφονία της προφανώς και δε θεωρώ την aegloswen ένοχη, απλά για την ώρα είναι εντελώς αποπροσανατολισμένη και ευελπιστώ κάποια στιγμή να πάρει μπρος). Παρατηρώ ότι ο Δ.Α. επιλέγει να βγάλει την Μάιρα και αναρωτιέμαι γιατί. Αναζητώ τα μηνύματά της και βρίσκω το παροιμιώδες "η σιωπή είναι χρυσός". Ξαναλέω λοιπόν: Σε ποια περίπτωση η σιωπή είναι χρυσός;; Συνήθως όταν ξέρω κάτι και προσπαθώ να μην καρφωθώ!! Ψάχνω τα άτομα που ψήφισε και βλέπω πως μετά την τυχαία ψήφο της επιλέγει να ψηφίσει τον i_lie_us. Ο ίδιος κατά τη δεύτερη μέρα δίνει τη χαριστική βολή στην Claire, φέρνοντας της μπροστά στην ψηφοφορία. Εντωμεταξύ παρατηρώ ότι και ο tsara έχει ψηφίσει την Claire. Για μένα ήταν έτσι και αλλιώς αθώα, αλλά μετά από αυτό απέκλεισα και την παραμικρή πιθανότητα να είναι με τους μαφιόζους. Σκέφτομαι λοιπόν για ποιον λόγο πήρε την παραπάνω απόφαση ο i_lie_us και δεν επέλεξε να ψηφίσει οποιονδήποτε άλλο, αν δεν ήθελε να προκαλέσει ισοψηφία. Μα φυσικά για να εξασφαλίσει την παραμονή του Ikariona. Εκεί είναι που έχω αρχίσει να πονηρεύομαι περισσότερο, έχοντας κατά νου πάντα και την ψήφο του tsara, η οποία δόθηκε επίσης στην Claire, ενώ μάλιστα είχε αρκετές ακόμα ψήφους. Έτσι λοιπόν προέκυψε το σενάριο του Δ.Α. και των μαφιόζων που προσπαθούν να "επικοινωνήσουν" μαζί του. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας φαίνεται τόσο αξιοπερίεργο και δυστυχώς διαπιστώνω ότι η κρίση πολλών επηρεάζεται από γεγονότα άσχετα με το παιχνίδι (π.χ. γνωριμίες εκτός παιχνιδιού). Και για να απαντήσω (για ακόμη μια φορά...) σε ένα ερώτημα που τίθεται συνεχώς, το γεγονός ότι ο Ikarionas ψήφισε τον tsara, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι Δ.Α. Ο Δ.Α. δε γνωρίζει εξ αρχής τους μαφιόζους, προσπαθεί να τους μαντέψει. Ίσως λοιπόν να έπεσε έξω στην περίπτωση του tsara. Όπως επίσης η νεκροφάνεια που έπαιξε ο i_lie_us στο tzoum δεν τον αθωώνει απαραιτήτως στα μάτια μου. Ίσως το έκανε για να θολώσει τα νερά, έτσι και αλλιώς και ο tzoum φαίνεται ελαφρώς αποπροσανατολισμένος, ευτυχώς όμως πολύ λιγότερο σε σχέση με άλλους παίκτες.

Πάμε τώρα στα της σημερινής ψηφοφορίας. Μετά την απίστευτη τύχη που φάνηκε να έχει ο tsarachaf, πρέπει να επιλέξουμε ποιον θα ψηφίσουμε. Για όσους δεν επιλέξουν να ψοφήσουν εμένα, θα πρότεινα να ρίξουμε την ψήφο μας στο cupid. Το γεγονός ότι ήταν η τελευταία ψήφος που έδωσε η Claire, την οποία μάλιστα δεν μπήκε στον κόπο να αλλάξει για να σώσει το τομάρι της, ίσως θα έπρεπε να μας πονηρέψει. Και ο mintin97 είναι επίσης αρκετά ύποπτος και το γεγονός ότι τον ψήφισε η Claire ίσως να μην είναι τυχαίο, αλλά προσωπικά στέκομαι στην τελευταία ψήφο της. Για τον tsara δεν το συζητώ, βρωμάει από χιλιόμετρα ότι έχει ρόλο μαφιόζου, αλλά δυστυχώς τη γλίτωσε για σήμερα. Συνεχίζω επίσης να έχω στους βασικούς μου υπόπτους τον i_lie_us, καθώς δεν μπορώ να ξεπεράσω τον τρόπο που ψήφισε στο τέλος της δεύτερης μέρες. Και η νεκροφάνεια που έριξε ο ultra στην Claire είναι ύποπτη κίνηση, οπότε επιλέγω να το έχω κι αυτόν από κοντά.

Η ψήφος μου για την ώρα θα πάει στον Cupid

Γιατι επιμενεις τοσο στον tsara, περα απο εκεινη τη στιχομυθια σας? Και εγω τον θεωρω ενοχο απο το 2ο γυρο, δε ξερω γιατι δε το αναφρεις, πιθανον να μην το προσεξες.
Μπορεις να μου σχολιασεις το γιατι ενω ειπες πως αν δεις πως υπαρχει κυμα προς τον tsara,, θα πας και αμεσως μετα εσπευσες να δωσεις διπλη ψηφο στον Ικαriona? Ενα σεναριο που μου ρχεται στο μυαλο ειναι το εξης: Ξερεις οτι ο tsara εχει τη καρτα απαλλαγης απο ψηφοφορια, ξερεις πως αν αλλαξεις και κινδυνευει να βγει θα την ενεργοποιηση. Τελικα βλεπεις πως ρευμα δε δημιουργειτε και ετσι δεν αλλαζεις τη ψηφο σου, ωστε να καρτησει αυτη τη καρτα για μετεπειτα γυρο. Το οτι τον κατηγορεις δεν αποκλειει το να ειστε μαζι.
Δε μιλαω με σιγουρια, μιλαω με υποθεσεις και σεναρια.

Τελος, o cupid ψηφιστηκε απο 3 ατομα τον προηγουμενο γυρο, απο ενα φαντασμα και απο τους libertus και Jkaradakov. Τι εχεις να σχολιασεις για αυτο?

Μου κάνει εντύπωση που ακόμα δεν έχουν πέσει αρκετοί ψήφοι για την σημερινή αποχώρηση πάντως. :P

Κατα τη γνωμη μου , οι περισσοτεροι δολοφονοι περιμενουν να δουν, που θα κατευθυνθουν οι ψηφοι για να ψηφισουν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Cupid θα μπορούσες όντως να πείς κανά δυο πράγματα, φίλε.
Ακόμα και αν η ομάδα σου νικήσει στο τέλος (όποια και αν είναι αυτή ), δεν είναι καθόλου WP από μέρους σου.

Κατα τη γνωμη μου , οι περισσοτεροι δολοφονοι περιμενουν να δουν, που θα κατευθυνθουν οι ψηφοι για να ψηφισουν.
Ι'll second that. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Μου κάνει εντύπωση που ακόμα δεν έχουν πέσει αρκετοί ψήφοι για την σημερινή αποχώρηση πάντως. :P

Μωρέ ψήφοι έπεσαν, απλά το θέμα είναι ότι μάλλον δεν είδαν όλοι πως ο tsarachaf έπαιξε την κάρτα!;)
Ήθελα να ψηφίσω αλλά είδα με πρόλαβε ο Pie. Έχει κάνει το 2-2. Ο Cupid λογικά θα τον ψηφίσει..3-2.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Δεν ψηφίζουμε tsarachaf! Όσοι τον έχετε ψηφίσει μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας. Αν δεν το κάνετε, δε θα χρεωθείτε με απουσία.
Ψηφοφορία για Παρασκευή 8/7
  1. aegloswen --> PieMaker
  2. Cupid
  3. DumeNuke --> mintin97
  4. Eileen
  5. Emilouko --> tsarachaf
  6. Giamou --> tsarachaf
  7. Ikarionas --> PieMaker
  8. i_lie_us
  9. JKaradakov
  10. Libertus --> Cupid
  11. mintin97
  12. Nefeli Graf
  13. PieMaker --> Cupid
  14. Guest 278211 --> tsarachaf
  15. tsarachaf --> ultraviolence
  16. Tzoum --> tsarachaf
  17. ultraviolence --> Ikarionas
  18. vassilis498
  19. Τάσος97
Ψήφοι
2 Cupid
2 PieMaker
1 Ikarionas
1 mintin97
1 ultraviolence

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7
Deutsch...Lover - Δολοφονία 8/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος
Claire Rentfield - Τυμβωρυχία - Ντέτεκτιβ

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από i_lie_us
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από tsarachafhttps://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4274535&postcount=844
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Cupid

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα.
Κατ'αρχάς +1 στο Υ.Γ. του PieMaker περί υποχρεώσεων. Ισχύει και για μένα αυτό. Είναι πολύ δύσκολο να διαβάζεις 10 σεντονια και να πρέπει να απαντήσεις σε όλα
Τώρα επί του παιχνιδιού (για όσους το βλέπουν έτσι ακόμη)
Δεν ξέρω ποια τακτική πρέπει να ακολουθήσω για να συνειδητοποιήσετε την αθωότητα μου μεν αλλά και να καταλάβετε τι προσπαθούν να κάνουν για να στρέψουν τις υποψίες σας προς εμένα. Δολοφονείται δήθεν η aegloswen για να στραφούν οι υποψίες προς εμένα και αμέσως την επαναφέρουν. Κατηγορούμαι ότι μιλάω λίγο, τότε αρχίζω να μιλάω πολύ και τους φαίνεται και αυτό ύποπτο. Οι ψήφοι μου φαίνονται επίσης ύποπτοι επειδή στους περισσότερους γύρους ήταν μοναδικές. Κι επειδή σας ενοχλεί και το γεγονός ότι προσπαθώ να δικαιολογηθώ και μιλάω για τον εαυτό μου, θα μιλήσω για την σημερινή μου ψήφο.
Η aegloswen πιστεύω ότι είναι ΔΑ, εσκεμμένα σκοτώθηκε από τον δολοφόνο και επανήλθε έπειτα. Γι αυτό σήμερα θα την ψηφίσω. Ακολουθεί την τακτική "εκμηδενίζω τον συμπαίκτη για να καλύψω την ενοχή μου". Ας δούμε ως πότε θα το κάνει
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
Λίγα λόγια από μένα μέχρι την ψηφοφορία λογικά το βράδυ θα πω παραπάνω. Κατα κυριω λόγο ακολουθώ γιαμου σήμερα ότι λέει με καλύπτει το ίδιο και η ellien αν και ίσως η δεύτερη τα παραεχει Καλά με πολλούς αλλά δεν είναι της παρούσης μ'αρέσει να παίζω μαζί της αυτό το παιχνίδι και κακός να είναι θα φανεί αργότερα. Προς το παρόν αφού έφυγε ο τσαρα μάγκες έχω ψιλοχαωθει και δεν μπορώ να συλλεξω πληροφορίες. Πιστεύω ότι πρέπει να βγει κάποιος που δε πολύ ακούγεται σήμερα Γιατί εκεί θα κρύβεται τουλάχιστον ένας μαφιοζος. Όποτε ψηφίζω Guest 278211και βλέπουμε.
Συμφωνώ ότι ο Άκης λέει πίπες πολλές στην αρχή των παιχνιδιών αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα βρει το δρόμο του. Τον τσαρα πχ τον δινει
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Μπορεις να μου σχολιασεις το γιατι ενω ειπες πως αν δεις πως υπαρχει κυμα προς τον tsara,, θα πας και αμεσως μετα εσπευσες να δωσεις διπλη ψηφο στον Ικαriona? Ενα σεναριο που μου ρχεται στο μυαλο ειναι το εξης: Ξερεις οτι ο tsara εχει τη καρτα απαλλαγης απο ψηφοφορια, ξερεις πως αν αλλαξεις και κινδυνευει να βγει θα την ενεργοποιηση. Τελικα βλεπεις πως ρευμα δε δημιουργειτε και ετσι δεν αλλαζεις τη ψηφο σου, ωστε να καρτησει αυτη τη καρτα για μετεπειτα γυρο. Το οτι τον κατηγορεις δεν αποκλειει το να ειστε μαζι.
Δε μιλαω με σιγουρια, μιλαω με υποθεσεις και σεναρια.

Ναι, δε το αποκλείει. Είναι όμως το μόνο πιθανό σενάριο; :)
Ο Φρικ ( :bigarmhug ) γράφει λογικά στο post του. Τουλάχιστον εμένα με έπεισε να του δώσω παράταση μίας μέρας.
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε μία αντιπαράθεση Φρικ - Ακριβού γιατί εγώ δεν είμαι σίγουρη ότι είναι και οι δυο μαφιόζοι.

Εγώ θα ψηφίσω τον Cupid.
Έχουν γράψει και άλλοι για αυτόν, με τους οποίους συμφωνώ, εγώ εδώ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Κατ'αρχάς +1 στο Υ.Γ. του PieMaker περί υποχρεώσεων. Ισχύει και για μένα αυτό. Είναι πολύ δύσκολο να διαβάζεις 10 σεντονια και να πρέπει να απαντήσεις σε όλα
Τώρα επί του παιχνιδιού (για όσους το βλέπουν έτσι ακόμη)
Δεν ξέρω ποια τακτική πρέπει να ακολουθήσω για να συνειδητοποιήσετε την αθωότητα μου μεν αλλά και να καταλάβετε τι προσπαθούν να κάνουν για να στρέψουν τις υποψίες σας προς εμένα. Δολοφονείται δήθεν η aegloswen για να στραφούν οι υποψίες προς εμένα και αμέσως την επαναφέρουν. Κατηγορούμαι ότι μιλάω λίγο, τότε αρχίζω να μιλάω πολύ και τους φαίνεται και αυτό ύποπτο. Οι ψήφοι μου φαίνονται επίσης ύποπτοι επειδή στους περισσότερους γύρους ήταν μοναδικές. Κι επειδή σας ενοχλεί και το γεγονός ότι προσπαθώ να δικαιολογηθώ και μιλάω για τον εαυτό μου, θα μιλήσω για την σημερινή μου ψήφο.
Η aegloswen πιστεύω ότι είναι ΔΑ, εσκεμμένα σκοτώθηκε από τον δολοφόνο και επανήλθε έπειτα. Γι αυτό σήμερα θα την ψηφίσω. Ακολουθεί την τακτική "εκμηδενίζω τον συμπαίκτη για να καλύψω την ενοχή μου". Ας δούμε ως πότε θα το κάνει
Μα προφανώς, καταπληκτικό σενάριο. :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
A) Γιατι επιμενεις τοσο στον tsara, περα απο εκεινη τη στιχομυθια σας? Β) Και εγω τον θεωρω ενοχο απο το 2ο γυρο, δε ξερω γιατι δε το αναφρεις, πιθανον να μην το προσεξες.
Γ) Μπορεις να μου σχολιασεις το γιατι ενω ειπες πως αν δεις πως υπαρχει κυμα προς τον tsara,, θα πας και αμεσως μετα εσπευσες να δωσεις διπλη ψηφο στον Ικαriona? Ενα σεναριο που μου ρχεται στο μυαλο ειναι το εξης: Ξερεις οτι ο tsara εχει τη καρτα απαλλαγης απο ψηφοφορια, ξερεις πως αν αλλαξεις και κινδυνευει να βγει θα την ενεργοποιηση. Τελικα βλεπεις πως ρευμα δε δημιουργειτε και ετσι δεν αλλαζεις τη ψηφο σου, ωστε να καρτησει αυτη τη καρτα για μετεπειτα γυρο. Το οτι τον κατηγορεις δεν αποκλειει το να ειστε μαζι.
Δε μιλαω με σιγουρια, μιλαω με υποθεσεις και σεναρια.

Δ) Τελος, o cupid ψηφιστηκε απο 3 ατομα τον προηγουμενο γυρο, απο ενα φαντασμα και απο τους libertus και Jkaradakov. Τι εχεις να σχολιασεις για αυτο?



Κατα τη γνωμη μου , οι περισσοτεροι δολοφονοι περιμενουν να δουν, που θα κατευθυνθουν οι ψηφοι για να ψηφισουν.
Α) Έλα μου ντε :P;; Προς το παρόν θα αρκεστώ στο ότι έχει κάνει ένα εντελώς αλλοπρόσαλλο παιχνίδι μέχρι στιγμής, στο γεγονός ότι δεν έχει ψηφίσει ούτε ένα σωστό άτομο μέχρι στιγμής και φυσικά στο ότι ψήφισε 2 συνεχόμενες φορές την Claire, συμβάλλοντας κατ' αυτόν τον τρόπο στην αποχώρησή της. Όπως και να 'χει ήθελα να τονίσω την ενοχή του όσο πιο εμφατικά γίνεται προτού αποχωρήσω, γιατί να μου το θυμηθείς, σήμερα θα βγω εκτός παιχνιδιού.

Β) Είχα την εντύπωση ότι μέχρι τη στιγμή που έγραψα το συγκεκριμένο μήνυμα δεν είχα κατηγορηθεί από κανέναν άλλο. Δεν ξέρω αν το έκανες αμέσως μετά από το συγκεκριμένο μήνυμα ή όσο το έγραφα. Όπως και να έχει πάντως δεν το παρατήρησα. Τη μοναδική που θυμάμαι να λέει ότι διατηρεί τις επιφυλάξεις της είναι η Eileen.

Γ) Εδώ σε παραδέχομαι. Ορίστε ένα σενάριο που θα μπορούσε όντως να έχει υπόσταση και να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Έσπευσα να δώσω τη διπλή μου ψήφο στον Ikariona, τη στιγμή που είδα ότι μερικά από τα φαντάσματα στράφηκαν εναντίον της Claire (αν ανατρέξεις μερικές σελίδες πίσω θα το διαπιστώσεις). Στο σημείο αυτό φάνηκε πως ακόμη κι αν άλλαζα την ψήφο μου στον tsara, ακόμα κι αν χρησιμοποιούσα την κάρτα μου, η διαφορά ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσε να ανατραπεί. Επομένως έπρεπε να ψηφίσω έναν από τους παίκτες που είχαν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους μέχρι εκείνη την ώρα. Για την αθωότητα της Claire ήμουν σίγουρος, γι' αυτό στράφηκα εναντίον του Ikariona. Όχι τόσο για να βγει εκείνος εκτός παιχνιδιού (αν και θα το προτιμούσα είναι η αλήθεια, γιατί είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσες μέρες, εμποδίζοντας το σύνολο των παικτών να σκεφτούν καθαρά), όσο για να παραμείνει η Claire. Κι αν με ρωτάς, το δηλώνω ευθαρσώς: ακόμη και τώρα θεωρώ ότι συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να είναι ο Δ.Α., αλλά ακόμη κι αν δεν είναι, δεν βοηθά καθόλου τη ροή του παιχνιδιού. Το μοναδικό που πετυχαίνει είναι να αποπροσανατολίζει τους πάντες.

Δ) Το φάντασμα που ψήφισε τον Cupid είναι η Claire, σωστά;; Έχω εξηγήσει πιο πάνω το λόγο που θεωρώ ότι ίσως ήθελε να μας υποδείξει την ενοχή του με αυτή της την κίνηση. Όσον αφορά τον Jkaradakov για μένα είναι ξεκάθαρα αθώος, οπότε δε μου φαίνεται πονηρή η ψήφος του. Για τον Libertus δεν είμαι σίγουρος, οπότε δεν μπορώ να πάρω θέση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Δεν ψηφίζουμε tsarachaf! Όσοι τον έχετε ψηφίσει μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας. Αν δεν το κάνετε, δε θα χρεωθείτε με απουσία.
Ψηφοφορία για Παρασκευή 8/7
  1. aegloswen --> PieMaker
  2. Cupid --> aegloswen
  3. DumeNuke --> mintin97
  4. Eileen --> Cupid
  5. Emilouko --> tsarachaf
  6. Giamou --> tsarachaf
  7. Ikarionas --> PieMaker
  8. i_lie_us
  9. JKaradakov
  10. Libertus --> Cupid
  11. mintin97
  12. Nefeli Graf
  13. PieMaker --> Cupid
  14. Guest 278211 --> tsarachaf
  15. tsarachaf --> ultraviolence
  16. Tzoum --> Guest 278211
  17. ultraviolence --> Ikarionas
  18. vassilis498
  19. Τάσος97
Ψήφοι
3 Cupid
2 PieMaker
1 aegloswen
1 Ikarionas
1 mintin97
1 Guest 278211
1 ultraviolence

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7
Deutsch...Lover - Δολοφονία 8/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος
Claire Rentfield - Τυμβωρυχία - Ντέτεκτιβ

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από i_lie_us
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από tsarachafhttps://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4274535&postcount=844
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Λίγα λόγια από μένα μέχρι την ψηφοφορία λογικά το βράδυ θα πω παραπάνω. Κατα κυριω λόγο ακολουθώ γιαμου σήμερα ότι λέει με καλύπτει το ίδιο και η ellien αν και ίσως η δεύτερη τα παραεχει Καλά με πολλούς αλλά δεν είναι της παρούσης μ'αρέσει να παίζω μαζί της αυτό το παιχνίδι και κακός να είναι θα φανεί αργότερα. Προς το παρόν αφού έφυγε ο τσαρα μάγκες έχω ψιλοχαωθει και δεν μπορώ να συλλεξω πληροφορίες. Πιστεύω ότι πρέπει να βγει κάποιος που δε πολύ ακούγεται σήμερα Γιατί εκεί θα κρύβεται τουλάχιστον ένας μαφιοζος. Όποτε ψηφίζω Guest 278211και βλέπουμε.
Συμφωνώ ότι ο Άκης λέει πίπες πολλές στην αρχή των παιχνιδιών αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα βρει το δρόμο του. Τον τσαρα πχ τον δινει

Αφού τον έχουμε δώσει ήδη πόσα άτομα. Έλα ρε Tzoum, ας είμαστε λίγο σοβαροί. Πέρα από αυτό τι άλλο θεωρείς ότι έχει προσφέρει στο παιχνίδι μέχρι στιγμής;; Θεωρείς ότι έχει πέσει μέσα σε όσα ισχυρίζεται για μένα;;

Μα προφανώς, καταπληκτικό σενάριο. :redface:

Όντως ιδιοφυές!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Cupid

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα.
Μα προφανώς, καταπληκτικό σενάριο. :redface:

Φυσικά και είναι καταπληκτικό σενάριο όταν σε όλες τις ψηφοφορίες μέχρι να δολοφονηθείς μόνο εγώ σε είχα ψηφίσει και ήταν προφανές ότι κάποια στιγμή θα κατηγορηθώ γι αυτή μου την ψήφο. Και για την τελευταία ψήφο της Claire μη μου λέτε τίποτα. ¨Ηταν η πιο αψυχολόγητη ενέργεια στο παιχνίδι, επίσης η αιτιολόγηση της ήταν μηδενική.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
Α) Έλα μου ντε :P;; Προς το παρόν θα αρκεστώ στο ότι έχει κάνει ένα εντελώς αλλοπρόσαλλο παιχνίδι μέχρι στιγμής, στο γεγονός ότι δεν έχει ψηφίσει ούτε ένα σωστό άτομο μέχρι στιγμής και φυσικά στο ότι ψήφισε 2 συνεχόμενες φορές την Claire, συμβάλλοντας κατ' αυτόν τον τρόπο στην αποχώρησή της. Όπως και να 'χει ήθελα να τονίσω την ενοχή του όσο πιο εμφατικά γίνεται προτού αποχωρήσω, γιατί να μου το θυμηθείς, σήμερα θα βγω εκτός παιχνιδιού.

Β) Είχα την εντύπωση ότι μέχρι τη στιγμή που έγραψα το συγκεκριμένο μήνυμα δεν είχα κατηγορηθεί από κανέναν άλλο. Δεν ξέρω αν το έκανες αμέσως μετά από το συγκεκριμένο μήνυμα ή όσο το έγραφα. Όπως και να έχει πάντως δεν το παρατήρησα. Τη μοναδική που θυμάμαι να λέει ότι διατηρεί τις επιφυλάξεις της είναι η Eileen.

Γ) Εδώ σε παραδέχομαι. Ορίστε ένα σενάριο που θα μπορούσε όντως να έχει υπόσταση και να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Έσπευσα να δώσω τη διπλή μου ψήφο στον Ikariona, τη στιγμή που είδα ότι μερικά από τα φαντάσματα στράφηκαν εναντίον της Claire (αν ανατρέξεις μερικές σελίδες πίσω θα το διαπιστώσεις). Στο σημείο αυτό φάνηκε πως ακόμη κι αν άλλαζα την ψήφο μου στον tsara, ακόμα κι αν χρησιμοποιούσα την κάρτα μου, η διαφορά ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσε να ανατραπεί. Επομένως έπρεπε να ψηφίσω έναν από τους παίκτες που είχαν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους μέχρι εκείνη την ώρα. Για την αθωότητα της Claire ήμουν σίγουρος, γι' αυτό στράφηκα εναντίον του Ikariona. Όχι τόσο για να βγει εκείνος εκτός παιχνιδιού (αν και θα το προτιμούσα είναι η αλήθεια, γιατί είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσες μέρες, εμποδίζοντας το σύνολο των παικτών να σκεφτούν καθαρά), όσο για να παραμείνει η Claire. Κι αν με ρωτάς, το δηλώνω ευθαρσώς: ακόμη και τώρα θεωρώ ότι συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να είναι ο Δ.Α., αλλά ακόμη κι αν δεν είναι, δεν βοηθά καθόλου τη ροή του παιχνιδιού. Το μοναδικό που πετυχαίνει είναι να αποπροσανατολίζει τους πάντες.

Δ) Το φάντασμα που ψήφισε τον Cupid είναι η Claire, σωστά;; Έχω εξηγήσει πιο πάνω το λόγο που θεωρώ ότι ίσως ήθελε να μας υποδείξει την ενοχή του με αυτή της την κίνηση. Όσον αφορά τον Jkaradakov για μένα είναι ξεκάθαρα αθώος, οπότε δε μου φαίνεται πονηρή η ψήφος του. Για τον Libertus δεν είμαι σίγουρος, οπότε δεν μπορώ να πάρω θέση.


Από που και ως που ήσουν σίγουρος ότι ήταν αθώα? Θέλω να μου δώσεις τις φράσεις της που σε έπεισαν η αν έχεις εσύ πληροφορία. Αλλιώς δε το δέχομαι σαν επιχείρημα. Επίσης κατα τη διάρκεια της ψηφοφορίας χθες είχα ορμηξει πάνω σου για να αλλάξεις σε τσαφ αλλά μετά έμαθα ότι δεν γίνεται οπότε έκανα το ίδιο σενάριο με γιαμου. Το λοιπόν ακόμα δεν σε εχω στους τοπ ύποπτου πιστεύω σήμερα πρέπει να βγει η SPY και καλα θα κάνατε να την ψηφίζατε Γιατί όπως είπα εκεί στην σιωπή κρύβεται μαφιοζος που δεν έχει βρει πάτημα ο χαφιές για να τον δώσει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Κατ'αρχάς +1 στο Υ.Γ. του PieMaker περί υποχρεώσεων. Ισχύει και για μένα αυτό. Είναι πολύ δύσκολο να διαβάζεις 10 σεντονια και να πρέπει να απαντήσεις σε όλα
Τώρα επί του παιχνιδιού (για όσους το βλέπουν έτσι ακόμη)
Δεν ξέρω ποια τακτική πρέπει να ακολουθήσω για να συνειδητοποιήσετε την αθωότητα μου μεν αλλά και να καταλάβετε τι προσπαθούν να κάνουν για να στρέψουν τις υποψίες σας προς εμένα. Δολοφονείται δήθεν η aegloswen για να στραφούν οι υποψίες προς εμένα και αμέσως την επαναφέρουν. Κατηγορούμαι ότι μιλάω λίγο, τότε αρχίζω να μιλάω πολύ και τους φαίνεται και αυτό ύποπτο. Οι ψήφοι μου φαίνονται επίσης ύποπτοι επειδή στους περισσότερους γύρους ήταν μοναδικές. Κι επειδή σας ενοχλεί και το γεγονός ότι προσπαθώ να δικαιολογηθώ και μιλάω για τον εαυτό μου, θα μιλήσω για την σημερινή μου ψήφο.
Η aegloswen πιστεύω ότι είναι ΔΑ, εσκεμμένα σκοτώθηκε από τον δολοφόνο και επανήλθε έπειτα. Γι αυτό σήμερα θα την ψηφίσω. Ακολουθεί την τακτική "εκμηδενίζω τον συμπαίκτη για να καλύψω την ενοχή μου". Ας δούμε ως πότε θα το κάνει

Ενδιαφερον σκεπτικο, ας το σκεφτουμε. Ουσιαστικα μου λες οτι η eileen ειναι δολοφονος.
Το θεμα ειναι οτι την επανεφερε πολιτης. Πως ηταν σιγουροι οι μαφιοζοι οτι θα την επαναφερουν? Λες να σχεδιαζαν να την επαναφερουν οι ιδιοι αργοτερα?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Cupid

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα.
Ενδιαφερον σκεπτικο, ας το σκεφτουμε. Ουσιαστικα μου λες οτι η eileen ειναι δολοφονος.
Το θεμα ειναι οτι την επανεφερε πολιτης. Πως ηταν σιγουροι οι μαφιοζοι οτι θα την επαναφερουν? Λες να σχεδιαζαν να την επαναφερουν οι ιδιοι αργοτερα?
Έψαχνα προηγούμενα ποστ για να σιγουρευτώ, η Eileen την επανέφερε, την Eileen την θεωρώ ύποπτη
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Φυσικά και είναι καταπληκτικό σενάριο όταν σε όλες τις ψηφοφορίες μέχρι να δολοφονηθείς μόνο εγώ σε είχα ψηφίσει και ήταν προφανές ότι κάποια στιγμή θα κατηγορηθώ γι αυτή μου την ψήφο. Και για την τελευταία ψήφο της Claire μη μου λέτε τίποτα. ¨Ηταν η πιο αψυχολόγητη ενέργεια στο παιχνίδι, επίσης η αιτιολόγηση της ήταν μηδενική.
Α και τέλος, μπορώ κι εγώ να ειρωνευτώ με emoticons... Αλλά δεν θέλω να το κάνω:redface:
Kαι με επανέφερε με Νεκροφάνεια η Deutsch που επίσης την σκότωσαν σήμερα. :hehe:

Επίσης, αν πιστεύεις ότι αυτή ήταν η πιο αψυχολόγητη ενέργεια στο παιχνίδι ως τώρα, τότε δεν το έχεις παρακολουθήσει αρκετά. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Από που και ως που ήσουν σίγουρος ότι ήταν αθώα? Θέλω να μου δώσεις τις φράσεις της που σε έπεισαν η αν έχεις εσύ πληροφορία. Αλλιώς δε το δέχομαι σαν επιχείρημα. Επίσης κατα τη διάρκεια της ψηφοφορίας χθες είχα ορμηξει πάνω σου για να αλλάξεις σε τσαφ αλλά μετά έμαθα ότι δεν γίνεται οπότε έκανα το ίδιο σενάριο με γιαμου. Το λοιπόν ακόμα δεν σε εχω στους τοπ ύποπτου πιστεύω σήμερα πρέπει να βγει η SPY και καλα θα κάνατε να την ψηφίζατε Γιατί όπως είπα εκεί στην σιωπή κρύβεται μαφιοζος που δεν έχει βρει πάτημα ο χαφιές για να τον δώσει.

Παραθέτω ξανά το σχολιασμό που είχα κάνει αναφορικά με την ψήφο της Claire κατά τον πρώτο γύρο:

Αρχική Δημοσίευση από PieMaker:
2) Η συγκεκριμένη κίνηση είναι πραγματικά τόσο ανόητη, σε σημείο που γίνεται πιστευτή. Επίσης δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ οποιοδήποτε από τα μέλη της μαφίας να έπαιρνε το ρίσκο να ρίξει την τρίτη ψήφο, γιατί αναπόφευκτα θα έμπαινε στο στόχαστρο. Ας μην ξεχνάμε ότι οι μαφιόζοι λειτουργούν ως ομάδα και οι πιο έμπειροι δίνουν τις κατευθυντήριες γραμμές στους νεοφερμένους

Για τους παραπάνω λόγους την θεώρησα εξ αρχής αθώα, για τον ίδιο λόγο δηλαδή που τόσα άτομα έπεσαν αναίτια πάνω της. Σε μερικούς μπορεί να φαίνεται σαθρό το επιχείρημα μου, σε άλλους πάλι όχι. Εγώ πάντως μετά απ' αυτό ήμουν σίγουρος για την αθωότητά της.

Ούτε σε μένα κάθεται καλά η spy, αν και δεν μπορώ να αιτιολογήσω ακριβώς το γιατί, γι' αυτό άλλωστε δεν έχω αναφέρει πουθενά το όνομά της. Την θεωρώ όμως λίγο παρακινδυνευμένη επιλογή. Δηλαδή μετά το tsarachaf ο no1 ύποπτος για σένα είναι η spy;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,243 μηνύματα.
Υπόθεση ΔΑ(part 2)

Μέχρι στιγμής, έχουν διατυπωθεί οι εξής απόψεις:
α) Ο ultraviolence είναι ο ΔΑ (το υποστήριξε κυρίως ο Ikarionas)
β) Ο Ikarionas είναι ο ΔΑ (το υποστήριξε κυρίως ο PieMaker)
γ) Αν από την εξέταση των (α) και (β), δεν βρω λύση, θα ψάξω για στοιχεία για άλλον ΔΑ. Είμαι αποφασισμένος να βρω τον ΔΑ.
Στο πρώτο μέρος ανέλυσα εκτενώς το σενάριο (α) και αποδείχθηκε ότι ο ultraviolence είναι αδύνατον να είναι ο ΔΑ. Όποιος δεν το βλέπει από εδώ και πέρα είναι μάλλον όχι τυφλός αλλά..."τυφλός". Σε αυτό το ποστ θα αναλύσω το σενάριο (β), αυτό δηλαδή που καθιστά τον Ikariona ΔΑ.



Και για την αναζήτηση αυτού του μέρους, έκανα μια ενδελεχή έρευνα. Τα στοιχεία που εντοπίζω είναι τα εξής:
1)
Ας το καταλάβουν πια όλοι πως άλλος είναι ο ΔΑ.
Το να λέμε πως κάποιος είναι πολίτης, δεν εξαιρεί τον ΔΑ και την πόρνη...


2.Προσπαθείς να βρεις δολοφόνους και πέφτεις όλο πάνω σε πολίτες. Γι' αυτό σου λέω επανεξέτασε τον τρόπο παιξόματός σου αν θέλεις να μείνεις μέσα και να βοηθήσεις την ομάδα σου. ΄Οποια κι αν είναι αυτή.;)
Πρόκειται για μέρος της ίδιας δημοσίευσης, στην οποία η Claire αθωώνει ρητά τον ultraviolence από ΔΑ (περισσότερα στο 1ο μέρος). Στο ίδιο ποστ μιλάει και για τον Ikariona, στο οποίο φαίνεται ότι έχει ρωτήσει αν είναι μαφιόζος και έχει λάβει αρνητική απάντηση. Σε κάθε σημείο των λεγομένων της μπορείτε να δείτε ότι λέει πως δεν τον εξαιρεί από ΔΑ. Επίσης λέει χαρακτηριστικά για την ομάδα του "όποια κι αν είναι αυτή ;)". Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας πως αυτά δεν καταδεικνύουν ότι ρώτησε αν είναι ΔΑ ο Ikarionas. Υπάρχει όμως και κάτι που δεν έχουμε σκεφτεί: αν είχε μάθει η Κλαιρ ότι ο Ikarionas είναι ο ΔΑ, θα έβγαινε να πει δημόσια; Σαφώς και όχι, από τη στιγμή που ήταν ντετέκτιβ, ήθελε να μείνει στο παιχνίδι για να βοηθήσει και κατά πάσα πιθανότητα με αυτόν τον τρόπο θα υποδήλωνε τον ρόλο της και θα την κάρφωναν οι μαφιόζοι!


2) Η ενεργοποίηση της ιδιότητας του ΔΑ έγινε -κατά την κρίση μου- σε ένα αρκετά πρώιμο στάδιο του παιχνιδιού. Αυτό μπορεί να δείχνει 2 πράγματα: απειρία ή πανικό. Ο Ikarionas πληροί και τις 2 προυποθέσεις. Σε ό,τι αφορά τον πανικό του, είναι ειλικρινά παράξενο πώς βιάζεται και αγχώνεται να βρει ποιος είναι ο ΔΑ. Συνήθως όσοι βιάζονται να ρίξουν κατηγορίες για έναν ρόλο με επιχειρήματα που έχουν κενά, είναι οι ίδιοι που προσπαθούν να καλύψουν την ενοχή τους (για να χρησιμοποιήσω και την έκφραση του Cupid). Εξάλλου, ήταν 2ος σε ψήφους, είναι πάρα πολύ πιθανόν να φοβήθηκε και να έβγαλε την Κλαιρ με σκοπό να αθωωθεί ο ίδιος. Επιπροσθέτως, δεν υπάρχει αμφιβολία με όσα έγραψα στο πρώτο μέρος για το ότι ο ουλτρα που σπεύδει να κατηγορήσει δεν είναι ΔΑ.


3) Όλοι όσοι έχουν κατηγορηθεί από τον Ikariona αποδεικνύονται αθώοι: kleop, aegloswen, Σπυρακος, Claire Rentifield. Είναι δυνατόν ένας αθώος πολίτης να σκίζεται να φεύγουν πολίτες από το παιχνίδι; Η εμπειρία μου στο Παλερμο έχει αποδείξει ότι οι ψήφοι αρκετές φορές φανερώνουν τους κακούς.

4) Έχει αποπροσανατολιστικό ρόλο, αλλάζει συνέχεια γνώμες, άτομα που θεωρεί καραύποπτα γίνονται ξαφνικά αθώα και πάει λέγοντας.

5) Το σενάριο να είναι ΔΑ στέκει ακόμα και από την αλληλεπίδραση που έχει με τους PieMaker και tsarachaf. Δεν το έχω ψάξει ακόμα πολύ, περισσότερο σαν υπόθεση το λέω, αλλά να είναι σίγουρος πως θα το κάνω και σε περίπτωση που τον βγάλουμε και είναι ΔΑ, θα βρω ποιους ήθελε να καλύψει.

6) Το επιχείρημά του για το ότι έπαιξε κάρτα στον 2ο γύρο και γι' αυτό δεν είναι ο ΔΑ δεν το καταλαβαίνω. Ίσα ίσα που αυτό στηρίζεται στον πανικό του, όπως έγραψα και στο (2). Προφανώς δεν τον συνέφερε μια ισοψηφία με την Κλαιρ, ήθελε να είναι σίγουρος πως θα αντιστρέψει τις ψήφους της Κλαιρ με κάποιον αθώο, ούτως ώστε να μας φανεί πολύ απροκάλυπτο να είναι ο ίδιος ΔΑ. Με αυτόν τον τρόπο κατόρθωσε να στρέψει και πάλι τα βλέμματα στην Κλαιρ και εξασφάλισε λίγο χρόνο παραμονής στο παιχνίδι.


Συμπέρασμα: ο Ikarionas έχει πολλές πιθανότητες να είναι ο ΔΑ. Θα αλλάξω την ψήφο μου σε Ikariona, καθώς για τον Cupid δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως σίγουροι. Ο μόνος λόγος να μην είναι ΔΑ είναι να είναι κακός παίκτης. Ούτε βέβαια και για τον Ikariona μπορούμε να είμαστε σίγουροι, όμως αν βγει και αποκαλυφθεί ο ρόλος του θα αποκτήσουμε επιτέλους έναν σωστό προσανατολισμό στο παιχνίδι και θα ελέγξουμε την αλληλλεπίδρασή του με τους PieMaker, tsarachaf, Giamou κτλ. Κάντε και εσείς το ίδιο να δούμε τι θα γίνει!


Κάπου διάβασα ότι είπες πως ο ούλτρα έριξε τυμβωρυχία για να δει αν έβγαλε μαφιόζο και να προσανατολιστεί σωστά. Αν είναι δυνατόν, πόσο πιο ρηχό επιχείρημα; Επίσης, σου φαίνεται απίθανο η Κλαιρ να ρώτησε για τον ούλτρα αν είναι ΔΑ αλλά για εσένα το έχεις βέβαιο, okaaay.

Θα διαβάσω τις δημοσιεύσεις Giamou-Ikarionas και θα έρθω με σαφείς απαντήσεις. Απλά πρώτα έπρεπε να γράψω αυτό το ποστ. Εσείς πραγματικά απορώ πώς γράφετε 100 γραμμές σε ένα τέταρτο.

Επίσης, Giamou, επειδή βλέπω ότι περιέργως συμφωνείς στα πάντα με τον Ikariona, να σου πω πως αν έχεις κάποιο βέβαιο λόγο για την αθωότητά του (όπως κάρτα ή...who knows :whistle:), να μην είσαι βέβαιος γι' αυτό που νομίζεις πως ξέρεις, καθώς πάντα υπάρχει η περίπτωση του ΔΑ που αναγνωρίζεται ως πολίτης και φυσικά των αναληθών ισχυρισμών που μπορεί να σε "έπεισαν" για να κερδίσει το παιχνίδι. ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Έψαχνα προηγούμενα ποστ για να σιγουρευτώ, η Eileen την επανέφερε, την Eileen την θεωρώ ύποπτη

H deutsch την επανεφερε. Η Eileen της απεδωσε το ρολο του medium, χωρις καποιο ιδιαιτερο στοιχειο, χωρις να εχει βαση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Έψαχνα προηγούμενα ποστ για να σιγουρευτώ, η Eileen την επανέφερε, την Eileen την θεωρώ ύποπτη

Για να είμαστε δίκαιοι και γιατί στερείς από ένα φάντασμα μία καλή ενέργεια, η Deutsch την επανέφερε.
Αυτό που έκανα εγώ ήταν να ζητήσω νεκροφάνεια. Έχω εξηγήσει διεξοδικά γιατί πιστεύω ότι η aegloswen είναι μέντιουμ. Δεν πιστεύω ότι η aegloswen είναι ΔΑ.

Αυτό που βρίσκω προβληματικό είναι πως δεν έχει έρθει κανένας να σε υπερασπιστεί. Είναι νωρίς ακόμη; Δε νομίζω...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top