ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ
Φοβερές εξελίξεις. Από κει που είχα βαρεθεί και έλεγα να βγω να ηρεμήσω, κοίτα να δεις τι έγινε....
Η Claire δεν μου φαινόταν καθόλου ως ντετέκτιβ. Για απλό πολίτη την υπολόγιζα. Θα δω ξανά όσα έχει γράψει απ' την αρχή του παιχνιδιού. Πρέπει να έχει δώσει στοιχεία εδώ και 4 μέρες. Το βασικό είναι ότι δεν μπορεί να είμαι ούτε αντίπαλος μαφιόζος, όπως είπε ο Tzoum, γιατί αυτός εμφανίζεται ως μαφιόζος στον ντέτεκτιβ. Είμαι απλώς με τους καλούς.
Επί της ουσίας τώρα: Πιστεύω πως με την εξαίρεση του tsarachaf που είναι μαφιόζος και ψήφισε Claire, οι περισσότεροι απ' τους υπόλοιπους μαφιόζους ήθελαν να βγάλουν εμένα και θα τους βρείτε στις ψήφους μου. Ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να με βγάλουν. Αν έβγαινα πρωί θα μπορούσαν να λένε ό,τι κοτσάνα ήθελαν για μένα. Αν αντιθέτως με σκότωναν βράδυ θα φαινόταν ότι ήμουν αθώος και δεν τους συνέφερε. Ίσως φοβόντουσαν αυτό που είπε ο Tzoum, ότι είμαι κάνας αντίπαλος μαφιόζος που θα τους αφαιρέσει έναν παίκτη. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι μάλλον βρήκα κάποιους απ' αυτούς, ίσως τον φανερό που ξέρει ο αντίπαλος. Τελικά δεν τα κατάφερες αγαπητέ Pie να απαλλαγείς από μένα. Mπορεί να έπεσα λάθος σε κάποια σενάρια αλλά όλα αυτά με οδήγησαν σε πολύ πιο ξεκάθαρα τοπία. Ο Pie είναι μαφιόζος. Είναι μαζί με τον tsarachaf. Μην σας μπερδεύει το ότι αλληλοκατηγορούνται ή ψηφίζονται. Είναι μαζί και το κάνουν για ξεκάρφωμα. Την πρώτη μέρα ο tsarachaf έπεφτε πάνω σε μένα και στο τρίπτυχο, το οποίο τελικά αποδείχτηκε ότι αποτελούνταν από τρεις αθώους. Ο Pie νηφάλιος είπε κάνα δυο καλά λόγια για μένα και για το τρίπτυχο. Τη δεύτερη μέρα πριν πεθάνει η aeglo το βράδυ, ο Pie άρχισε να με επαινεί και να με υποστηρίζει και λίγο πιο μετά ο mintin, ο οποίος ωστόσο τον ψήφισε, χωρίς όμως να κινδυνεύει να βγει ο Pie. Και οι δυο με υποστήριζαν αλλά δεν με βοήθησαν με την ψήφο τους, όταν κινδύνεψα να βγω. Ο Pie ως μαφιόζος ήξερε μάλλον ότι θα σκότωνε την aeglo το βράδυ. Μετά την ανακοίνωση του φόνου άρχισαν να με αθωώνουν ένα σωρό άτομα, ανάμεσα σ' αυτά ο tsarachaf και ο Tάσος, ενώ φαινομενικά θα έπρεπε να πέσουν αρκετές υποψίες πάνω μου, καθώς η aeglo κατηγορούσε εμένα. Έρχεται τρίτη μέρα, έχω γράψει ήδη ένα post, το οποίο το δούλευα όλο το βράδυ διαβάζοντας ξανά και ξανά τα κείμενα των προηγούμενων ημερών, για τον ΔΑ, στο οποίο υποστήριζα πως είναι ο ultraviolence. Δεν ξαναλέω τους λόγους, διαβάστε το. Από τότε όλη την μέρα άρχισαν να πέφτουν πάνω μου, αρκετοί απ' όσους με υποστήριξαν την προηγούμενη μέρα, λογικά επειδή έπεσε σήμα, εκτος κι αν ήταν όλοι τόσο κυκλοθυμικοί. Πρώτος ο Tασος και έπειτα ο mintin και ο Pie Maker, ο οποίος έκανε και ένα φαινομενικά χαζό σενάριο με μένα ως ΔΑ. Φαινομενικά χαζό γιατί δεν είναι καθόλου χαζό, όπως θα δείξω στη συνέχεια. Ο tsarachaf ασφαλώς δεν έκανε το ίδιο, θα ήταν πολύ μπαμ μετά. Κράτησε αποστάσεις από μένα και ψήφισε Claire, έτσι ώστε να δώσει το πάτημα στον συνμαφιόζο του, Pie, ο οποίος υποπτεύεται υποτίθεται τον tsarachaf, να ψηφίσει το αντίθετο απ' αυτό που ψήφισε ο ίδιος, δηλαδή εμένα. Ο Pie έλεγε πως ήθελε να βγει πρωτίστως ο tsarachaf και είπε στον Giamou ότι αν τον ψηφίσει, θα τον ψηφίσει κι ο ίδιος. Ο Giamou τον ψήφισε αλλά ο Pie όχι μόνο δεν ψήφισε tsarachaf αλλά έδωσε σε μένα επιπλέον ψήφο. Κατόπιν άρχισαν κι άλλα άτομα να ψηφίζουν tsarachaf, Τzoum-Iris αλλά ο Pie δεν άλλαζε τίποτα. Ήθελε να βγω οπωσδήποτε εγώ και ήθελε να βγω μέρα, τόσο για να μην φανεί ότι είμαι αθώος αν με σκότωναν νύχτα όσο και επειδή ίσως φοβόντουσαν αυτό που είπε ο Tzoum, το ότι θα ήμουν αντίπαλος μαφιόζος. Πράγμα που σημαίνει ότι έχω πετύχει αρκετούς απ' αυτούς και ιδιαίτερα τον φανερό που γνωρίζει ο αντίπαλος. Λογικά αντίπαλος μαφιόζος είναι κάποιος απ' όσους με υποστήριξαν, όταν είδαν ότι κατηγόρησα τον φανερό τους. Ο Pie όμως ήθελε να βγω μέρα και για άλλο λόγο. Έφερε στο προσκήνιο ένα σενάριο που έλεγε εμένα ως ΔΑ. Το σενάριο σαφώς είναι άτοπο καθώς δεν υπήρχε λόγος να ξοδέψω και την ιδιότητά μου και μια κάρτα ακύρωσης ψήφου αν εγώ ήμουν ΔΑ. Γιατί λοιπόν το έφερε αυτό ο Pie στο προσκήνιο; Η απάντηση που μπορώ να δώσω είναι ότι ο Pie ήξερε πως λογικά έχουμε ξανά μέντιουμ στο παιχνίδι. Αν εγώ πέθαινα λοιπόν μέρα, το μέντιουμ θα ρωτούσε σαφώς για μένα και θα έπαιρνε την απάντηση ότι είμαι πολίτης. Ως πολίτης όμως φαίνεται και ο ΔΑ. Οπότε ο Pie θα με παρουσίαζε σαν ΔΑ και με λίγη τύχη θα ξεχνιόταν έτσι το σενάριο που έκανα εγώ για τον ultraviolence. Μπορεί να το έκανε και για άλλο λόγο, πάντως όπως και να ΄χει είναι μαφιόζος.
O Ultraviolence αρχίζει να γράφει περισσότερο μετά το σενάριο που έκανα και πετάει τυμβωρυχία στην Claire. Είτε είναι ΔΑ που έκανε γκάφα γιατί έτσι με αθώωσε, είτε εκτός από καλός ΔΑ μπορεί να είναι μαφιόζος, ο οποίος γνωρίζοντας άλλους μαφιόζους, ψιλιάστηκε ότι η Claire πρέπει να είναι ντετέκτιβ. Ίσως απ' το ότι ψήφισε Cupid; Οπότε μπορεί να πέταξε την κάρτα για να της κλείσει το στόμα και να μην την αφήσει να πει τελευταία λόγια. Ωστόσο έτσι αθώωσε εμένα οπότε το βρίσκω κάπως χαζό να το έκανε συνειδητά. Θα μπορούσε να είναι απλώς ΔΑ που έκανε γκάφα, ίσως στην προσπάθειά του να μπορέσει κι αυτός να βγάλει άκρη για το ποιοι είναι οι μαφιόζοι. Αν έβλεπε ότι η Claire ήταν μαφιόζος, θα ήξερε ποιοι την υποστήριζαν και θα έβρισκε έναν μπούσουλα. Η Μάιρα γυρίζοντας απ' τα φαντάσματα με ψήφισε κι αυτή χωρίς να πει πάλι τίποτα ουσιαστικό. Δεν αποκλείεται να είχε κακό ρόλο και να έκανε δεύτερη γκάφα ο ΔΑ βγάζοντάς την.
Πρέπει όλοι να διαβάσουν ξανά όσα είπε η Claire οπωσδήποτε. Θεωρώ απίθανο να μην έδωσε μαφιόζο και ειδικά στις ψήφους της πρέπει να έχει μιλήσει. Ήξερε ότι θα έφευγε σήμερα και άρα γιατί να μην ψηφίσει μαφιόζο. Σήμερα ψήφισε Cupid, χτες ψήφισε mintin. Ένας απ' τους δύο είναι μαφιόζος κατά τη γνώμη μου. Οπότε αν είναι να δώσω μια εξάδα κακών ρόλων, αυτοί είναι οι εξής: tsarachaf, Pie Maker, ultraviolence, Τάσος, Cupid/mintin, και έπειτα ίσως DumeNuke. Αν υπάρχει μάγισσα θα έλεγα να καθαρίσει έναν απ' αυτούς για να διευκολυνθεί λίγο το παιχνίδι. Μέσα στα άτομα που έδωσα είναι δύσκολο να υπάρχουν δύο αθώοι. Ένας αθώος μπορεί αλλά μάλλον δεν θα μας βοηθήσει και θα κάνει ζημιά στο παιχνίδι. Ειδικά για τους τρεις πρώτους είμαι πλέον σίγουρος ότι έχουν κακό ρόλο.
O DumeNuke με ψήφισε δύο φορές συνεχόμενα λέγοντας ασυναρτησίες, τις οποίες έβλεπαν ως λογικές ο Τάσος και ο ultraviolence. Μόλις εμφανίστηκε ότι η Claire ήταν ντέτεκτιβ που με αθώωσε, πάλι με ψήφισε επιπόλαια αλλά μετά το αναίρεσε. Εκδηλώθηκε πολύ και είπε ή του είπαν να μαζευτεί; Έκανε όντως λάθος λόγω βιασύνης; Δεν ξέρω. Θα πρέπει να βγει σε κάποια φάση γιατί δεν βοηθάει το παιχνίδι, αλλά όχι ακόμη. Θα μπορούσε να είναι η πόρνη.
Με παραξένεψε αρκετά η ψήφος της Nefelis στην Deutsch Lover. Ήταν αυτή που κάλεσε πίσω έναν καλό ρόλο, γιατί να την ψηφίσει; Αντίπαλος μαφιόζος; Δεν ξέρω και δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό περισσότερο. Αν φύγουν τα άτομα που είπα απ' το παιχνίδι και ακόμη το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει, τότε βλέπετε τι θα κάνετε με τους υπόλοιπους.
Giammou θα σου 'λεγα τώρα που φαινόταν ότι ήμουν αθώος από άλλα πράγματα. Με είχες πρήξει κι εσύ με το να αφήνεις συνέχεια υπανιγμούς για το ότι μπορεί να είμαι μαφιόζος. Τέσπα...
Ο I lie us και ο vassilis με υποστήριξαν δυο φορές συνεχόμενα. Θα μπορούσε να κρύβεται ανάμεσά τους κακός ρόλος αλλά προς το παρόν δεν το νομίζω. Μου φαίνονται αθώοι που ψάχνονται.
Τα άτομα που έχω αθώα στο μυαλό μου προς το παρόν είναι τα εξής: Giamou, aegloswen, Deutsch Lover, Libertus, I lie us, vassilis και ίσως Emilouko. Tzoum, kleop, Iris, Σπυράκος, Claire επίσης αθώοι.
Ερωτηματικά στην Eileen, στη Nefeli και στον JKaradakov.
Με ξάφνιασε πάρα πολύ που δεν με ψήφισε και μάλιστα με αθώωσε η Drama. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο ρόλο. Μαφιόζος που ήθελε να μη δείξει ότι είναι μαφιόζος σε περίπτωση που δεν έβγαινα; Δεν ξέρω.
Όλοι πίσω σε όσα είπε η Claire. Εγώ λέω αύριο να ακούσουμε όλοι τον Pie Maker και να πάμε να βγάλουμε tsarachaf. Εμπιστεύομαι το ένστικτό του. Μετά όμως θα πρέπει να βγάλουμε και τον ίδιο τον Pie.
Τέλος, να ζητήσω ένα συγγνώμη στην aegloswen, με αφορμή την παρατήρηση για τις προσβολές, η οποία λογικά πήγαινε σε μένα. Όντως την προσέβαλα άσχημα και ήταν κακό αλλά δεν κρύβω πως μου έβγαλες την πίστη μέχρι να σε πείσω για την αθωότητά μου. Επειδή θέλω πάντα να είμαι ειλικρινής, εκφράζω πάντα αυτά που θέλω να πω και μερικές φορές ξεφεύγω και προσβάλλονται διάφορα άτομα.
Pie Maker, ξαγρύπνησε το βράδυ μπας και σκαρφιστείς κάνα καλό σενάριο ή καμιά καλή κίνηση γιατί δεν σας βλέπω καλά αύριο.
Υ.Γ. η μεγάλη πλάκα είναι ότι μάλλον έπεσα μέσα σε αυτά που είπα για το σενάριο του Pie πως είμαι ο ΔΑ. Μόλις τελείωσα το κείμενό μου, είδα ότι και οι δυο με υποψιάζονται για ΔΑ επειδή το μέντιουμ και ο ντετέκτιβ μπορεί να με είδε ως πολίτη. Μάλιστα το γεγονός ότι ο ultraviolence υπονοεί το ίδιο, δείχνει ότι θα έπρεπε να το έχουν συζητήσει μαζί ότι το σχεδιάζουν, οπότε ίσως να είναι μαφιόζος και όχι ΔΑ. Εκτός κι αν είναι τόσο φοβερός ΔΑ που πιάνει πουλιά στον αέρα. Πρέπει να φύγετε και οι δυο άμεσα.