Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Καλησπέρα από τη χώρα των φαντασμάτων. :)

Μπορεί ναι μεν, να αποπροσανατολίζει ο Ikarionas τους πολίτες, αλλά δεν τον θεωρώ ύποπτο όπως την πρώτη μέρα.
Η αλήθεια είναι ότι έχει περίεργο τρόπο προσέγγισης των συμβάντων και να κάνει εξωπραγματικά σενάρια, αλλά μπορεί έτσι να ήτανε πάντα ο τρόπος του. Πάντως έχουμε καταλάβει ότι δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και αν του μπει κάτι στο μυαλό, επιμένει εκεί. :P

Όσο για την Claire, από την αρχή μου φαινότανε ύποπτη, γι' αυτό και ήθελα να την ψηφίσω τους δύο προηγούμενους γύρους.
Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι έπαιξε προχτές την κάρτα εξαίρεσης από την ψηφοφορία για να μείνει μέσα στο παιχνίδι. Έρχεται όμως χτες και με ολόκληρο κατεβατό, μας ανακοινώνει έμμεσα ότι θέλει να παραιτηθεί και "ζητάει" να ψηφιστεί για να αποχωρίσει. Τι μπορεί να άλλαξε μέσα σε μια μερα;! Εδώ κάτι μου βρωμάει. Πιστεύω ότι θέλει να δώσει την εντύπωση του πολίτη, που έχει βαρεθεί τον ρόλο του, και θέλει να βγει από το παιχνίδι για να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις της. Δεν με πείθει.

Ψηφίζω, λοιπόν, Claire Rentfield.

Αθώωση από εσένα; Τι άλλο θα δούμε.....Τι στο διάολο συμβαίνει με αυτό το παιχνίδι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,006 μηνύματα.
Τα φαντάσματα γίνονται ενεργά ως τις 20:51. Μπορούν να εκφράσουν άποψη σύμφωνα πάντα με τους κανόνες, να ψηφίσουν αλλά όχι να ψηφιστούν ή να παίξουν κάρτα.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 7/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield --> Cupid
  3. Cupid --> Emilouko
  4. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  5. Drama Prinzessin (φάντασμα) --> Claire Rentfield
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen --> Ikarionas
  8. Emilouko
  9. Giamou
  10. Ikarionas --> tsarachaf
  11. i_lie_us --> Claire Rentfield
  12. JKaradakov --> Cupid
  13. Libertus
  14. mintin97 --> Claire Rentfield
  15. Nefeli Graf
  16. PieMaker --> Ikarionas
  17. Guest 278211 --> Claire Rentfield
  18. tsarachaf --> Claire Rentfield
  19. ultraviolence --> Ikarionas
  20. vassilis498 --> Claire Rentfield
  21. Μάιρα (φάντασμα) --> Ikarionas
  22. Τάσος97 --> Ikarionas

Ψήφοι
7 Claire Rentfield
7 Ikarionas

2 Cupid
1 Emilouko
1 tsarachaf

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Ikarionas
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mintin97

Νεοφερμένος

Ο mintin97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 89 μηνύματα.
@Ikarionas:
Και για να κάνουμε μια πιο ενδελεχή έρευνα στο άτομο σου:
1η μέρα ρίχνεις ψήφο στον ultra, γιατί είσαι κατά της βίας, δεκτόν. Στη συνέχεια, γυρνάς την φαινομενικά random ψήφο σου σε ψήφο κατά της μαφίας, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι οι aegloswen, kleop και tsarachaf είναι επίσης ταγμένοι με τη μαφία. Κατηγορείς την kleop ως top ύποπτη. Μερικές ώρες μετά, στη λίστα των υπόπτων σου προστίθενται οι Libertus και Deutch Lover. Ψηφίζεις kleop. Κατηγορείς Σπυρακο, Libertus και Deutch ως τους βασικούς σου υπόπτους και ρίχνεις αιχμές κατά της aegloswen. H aegloswen σου την μπαίνει άσχημα, λέγοντας ότι διώχνεις πολίτες, στο οποίο απαντάς ότι μάλλον έχει πληροφορίες εκ των έσω, για να γνωρίζει ποιος είναι πολίτης και ποιος όχι. Το γυρνάς στο "Ο Σπυράκος είναι κακός, η kleop είναι αθώα", αφού βέβαια η kleop έχει αποχωρήσει από ψηφοφορία, στην οποία την ψήφισες κι εσύ. "Θεωρώ τον Σπυράκο και τον tsarachaf αρκετά ύποπτους και, αν υπάρξει ισοβαθμία στην οποία εμπλέκεται κάποιος από αυτούς, θα αλλάξω την ψήφο μου για να φύγει". Ψηφίζεις Σπυράκο. Αλλάζεις την ψήφο σου στην Claire, παρόλο που προτιμάς να βγει ο Σπύρος. Θεωρείς την aegloswen ως "αδύνατον να πεθάνει".
Στην πορεία, η aeg δολοφονείται. Ακολουθούν οι δημοσιεύσεις σου πού έχω παραθέσει παραπάνω σε spoiler, δεν θα βάλω υπερσύνδεσμους ξανά εδώ. Συνοπτικά:

Κατηγορείς την kleop ως ένοχη και καταφέρνεις να την βγάλεις με ψηφοφορία την 1η μέρα. Στην πορεία λες ότι δεν είσαι και τόσο σίγουρος τελικά για την ενοχή της. Η aegloswen σου την μπαίνει και καταλήγει νεκρή την μεθεπόμενη μέρα. Κατηγορείς τον Σπυράκο ότι είναι top ύποπτος, βγαίνει εκτός ως mvp και στη συνέχεια αλλάζεις άποψη, λέγοντας ότι η αποχώρηση του Σπύρου είναι δουλειά των μαφιόζων και στρέφεις πλέον τα μάτια όλων στην Drama. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να συνεχίσω.
Δημιουργείς ρεύματα κατά αθώων πολιτών, τους βγάζεις εκτός με ψηφοφορίες και μετά ψάχνεις το επόμενο θύμα σου. Και αν δεις ότι δεν γίνεται να βγάλεις κάποιον με ψηφοφορία, τον πετάς εκτός παιχνιδιού τη νύχτα. Για μένα είναι ξεκάθαρο πλέον: Είσαι μαφιόζος. Σε ψήφισα σήμερα και θα συνεχίσω να σε ψηφίζω μέχρι να βγεις εκτός ή να με δολοφονήσετε.

1) Σίγουρα ένας ανάμεσα σε mintin και Pie Maker. Δεν αποκλείεται να είναι και οι δυο μαζί. Ένας όμως είναι σίγουρος μαφιόζος. Και οι δυο τάχθηκαν υπέρ της αθωότητάς μου χωρίς να έχουν κανέναν λόγο. Ωστόσο, δεν ψήφισαν κάτι που θα με έσωζε τότε που πήγαινα να βγω. Ψήφισαν ό,τι να 'ναι γιατί ως κακοί ρόλοι, χέστηκαν αν θα έβγαινε ένας αθώος. Θα είχαν άλλοθι ότι με υποστήριζαν και είχαν πει εξαρχής πως είμαι αθώος. Ο δε mintin πιστεύω πως ψηφίστηκε χτες από την Claire για να αθωωθεί, επειδή την Claire την θεωρούμε σίγουρα ένοχη, ξέρει ότι θα βγει, αναφέρθηκε και κάτι για τυμβωρυχία, οπότε σε περίπτωση που φανερωθεί ότι είναι μαφιόζος, ήθελε να θυμόμαστε την ψήφο της. Ο mintin για μένα είναι πιο ύποπτος από τον Pie Maker.
Τηρώ κάποιες επιφυλάξεις ακόμη για την αθωότητα της kleop και του Σπυράκου αλλά φαίνεται πως μάλλον βγάλαμε αθώους και αυτό μας αφήνει στο παιχνίδι 6 κακούς ρόλους ακόμη. Στην καλύτερη των περιπτώσεων να έχουμε βγάλει πόρνη ή έναν μαφιόζο αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Είχα κάθε λόγο να σε υποστηρίξω. Το kill στον Tzoum έδειχνε (τουλάχιστον σε εμένα) προσπάθεια της μαφίας να σε παγιδεύσει. Δεν περίμενα μπλόφα εκ μέρους τους. Γι' αυτό σε υποστήριξα.
Καλό μεσημέρι παιδιά.:)
Παίζω την κάρτα μου της τυμβωρυχίας για τον Σπυρακος (^^).


Επίσης για σήμερα ψηφίζω Cupid.
Σε έχω ψηφίσει ήδη και τώρα πάλι βλέπω ότι είσια μαφιόζα που αποχωρεί και πετάει ότι χαρτί έχει, ενώ παράλληλα την θάβουν και κάποιοι συνμαφιόζοι. Αν εδώ κάνω λάθος, και αυτό διαπιστωθεί από Τυμβωρυχία, ζήτω που κάηκα.
:popcorn:
Τι να ήταν άραγε ο Σπυράκος;
ο Δήμαρχος!
ΜΑΛΙΣΤΑ! Να που έπεσα έξω. Θα αναθεωρήσω για την ενοχή και την αθωότητα όσων σχετίζονταν με αυτόν.
Ασφαλώς και ήταν Δήμαρχος ο Σπυράκος. Τον είχα για Δήμαρχο ή μαφιόζο/πόρνη. Γι' αυτό χρησιμοποίησα την ακύρωση ψήφου όταν με είχε ψηφίσει και κινδύνευα να βγω. Φοβήθηκα μήπως ίσχυε το πρώτο. Προσπάθησα να σας το πω εμμέσως, όπως εμμέσως σας έχω πει για αρκετούς ακόμη ρόλους. Όταν ο ίδιος άρχισε να με αθωώνει μετά που αναφέρθηκα στο ότι έριξα την ακύρωση ψήφου λόγω φόβου δημάρχου, ψιλιάστηκα ότι με αθώωνε επειδή είχε καταλάβει το υπονοούμενο. Κατόπιν όταν κινδύνευε να βγει, τι έκανε; Ήταν 6-5 και έριξε επιπλέον ψήφο στην Drama πηγαίνοντάς την 6-6 σε ισοψηφία. Γιατί να κάνει κάτι τέτοιο ενώ δεν υπερέβαινε τους ψήφους της; Μα γιατί ήταν δήμαρχος. Να 'ναι καλά η Iris που τον σκότωσε χωρίς λόγο. Άλλη μια σημαντική κάρτα αχρηστεύτηκε. Αν κάποιος προσέχει το τι λέγεται και δεν βαριέται να διαβάζει και να ξαναδιαβάζει τα κείμενα, κατανοεί αρκετά πράγματα για ρόλους. Μέχρι στιγμής έχω βρει 6 καλούς ρόλους, μαζί με τον δικό μου και μάλλον τον ΔΑ και 2 δολοφόνους. Τα δεδομένα μπροστά μας είναι.

Μάλιστα. Ο Σπυράκος ήταν Δήμαρχος. Και ποιος τον γλεντούσε ως μαφιόζο από τη 2η μέρα? Ο Ikarionas.
Παραθέτω το χθεσινοβραδυνό post μου με τι δημοσιεύσεις του Ikarionas. Κουραστικό να καθήσει κανείς να το διαβάσει, αλλά φαίνεται πώς ξεκινά να τον κατηγορεί ως ύποπτο, στην συνέχεια να σχίζει τα ιμάτια του ότι είναι δολοφόνος και, αφού αποχωρεί ως mvp να λέει ότι τελικά ήταν αθώος.
Προσέξτε πως, 2η μέρα ψηφίζει αρχικά Σπυράκος και μετά αλλάζει σε Claire.
3η μέρα ξαναφίζει Σπυράκος και αλλάζει σε Drama.
Χθες το βράδυ ψηφίζει Drama και αλλάζει σε tsarachaf.
Αν αυτό δεν λέγεται "φτιάχνω ρεύματα για να διώξω πολίτες και μετά βγάζω την ουρά μου απ' έξω, προετοιμάζοντας το επόμενο μου θύμα", δεν ξέρω πώς λέγεται.
Ikarionas face reveal:

Θα έβαζα και την Κομανέτσι αλλά θα ήταν πια σπαμ.
Μπράβο σου DumeNuke για το διαφωτιστικό ποστ.Θα παραθέσω το σκεπτικό μου.
DumeNuke προηγούμενο ποστ: https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4273705&postcount=521
1. πρώτη μέρα τυχαία ψήφος, δικαιολογημένο να αναθεωρήσεις, πάω πάσο
2.θάνατος aegloswen: framing από τη μαφία(έτσι θεώρησα)
3.Σπυράκος: εκεί έκανες κωλοτούμπα. Σε εκείνο το σημείο και μετά την αποκάλυψη ότι ήταν δήμαρχος και το γελοίο ύφος "φυσικά και ήταν δήμαρχος" ενώ πριν τον έθαβες, άλλαξα γνώμη.
Είσαι με τους κακούς, ξεκάθαρα, και κρίμα που σχετίστηκα έτσι με σένα.
Μόνο τυχαία δεν πρέπει να θεωρηθεί η παραπάνω ψήφος. Αν όντως δεν ήθελα να προκαλέσει ισοψηφία, θα μπορούσε να ψηφίσει οποιοδήποτε άλλο άτομο. Δεν το έκανα όμως, επέλεξε να ψηφίσει την Claire, δίνοντας της την χαριστική βολή. Ο Σπυράκος βέβαια πήγε να επαναφέρει την ισορροπία, αλλά η κίνησή του δεν ήταν αρκετή. Και όλα αυτά ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. Και στο σημείο αυτό κάθομαι και σκέφτομαι: Για ποιο λόγο λοιπόν να μην επιλέξει οποιονδήποτε από τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά να φέρει μπροστά στην ψηφοφορία την Claire;; Μα φυσικά για να προστατέψει τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, τον Ικαρίονα. Κι εγώ ο χαζός τον εμπιστευόμουν με κλειστά μάτια:(... Τώρα όμως το τοπίο αρχίζει και ξεκαθαρίζει. Για μένα τόσο ο i_lie_us, όσο και ο Ikarionas είναι με το team των μαφιόζων. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το γεγονός ότι ο Ikarionas ψήφισε τον ΤσαφΤσουφ στην τελευταία ψηφοφορία, τον οποίο όπως έχω αναλύσει προηγουμένως θεωρώ επίσης ένοχο. Μήπως λοιπόν ο Ikarionas είναι ο Δ.Α. και ο i_lie_us προσπάθησε να του στείλει "ειδοποιητήριο" με την αλλαγή της ψήφου του;; Διόλου απίθανο σενάριο... Άλλωστε έτσι εξηγείται και η ενεργός συμμετοχή του Ikariona, ο οποίος τελικά λίγο πολύ μας κατηγόρησε όλους.

Λίγο άμπαλη η κίνηση του Δ.Α. (λέγε με Ikariona), αλλά μπορεί εύκολα να εξηγηθεί. Έχει γλιτώσει το τομάρι του, αλλά κινδυνεύει με αποχώρηση η Claire. Επειδή λοιπόν την έχουν κατηγορήσει πολλοί και διάφοροι, ενώ η αιτιολόγηση που έδωσε κατά την ψηφοφορία της πρώτης ημέρας ήταν τουλάχιστον αστεία, έχει αρχίσει να πιστεύει ότι ίσως και να είναι όντως μαφιόζος. Αλλάζει λοιπόν τις ψήφους της Claire με της Μάιρας, για έναν από τους παρακάτω λόγους: Α) Υποψιάζεται ότι η Μάιρα γνωρίζει κάτι παραπάνω, Β) Επιλέγει τη Μάιρα, επειδή ψήφισε τον i_lie_us κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου. Όπως είπα και πιο πάνω ο i_lie_us του έδωσε παράταση ζωής κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, στέλνοντας του το μήνυμα ότι είναι με τους μαφιόζους.
ΚΑΡΧΙΑ ΙΚΑΡΙΟΝΑ ΜΑΣ ΤΥΛΙΞΕΣ! :teasing:
Ικαρίωνα, δεν γνωρίζω τι κακό ρόλο έχεις αλλά θα το μάθω, αν δε με φάνε.
Η ψήφος μου παραμένει στην Claire γιατί την έχω σίγουρα μαφιόζο ενώ εσύ παίζει να είσαι ο ΔΑ, έχεις παίξει το ρόλο σου αν είσαι και προηγείται η σίγουρη μαφία.
Μάλλον κέρδισες την επόμενη ψήφο μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Εγω ψηφιζω TSARACHAF. Τον θεωρω δολοφονο απο την αρχη του παιχνιδιου. Επειδη παιζει το σεναριο να ειναι και ο Ikarionas και η Claire αθωοι, προτιμω να κινηθω εκει. Σε περιπτωση,ομως, που δω οτι ο Ikarionas κινδυνευει, θα προσπαθησω να τον βοηθησω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Είχα κάθε λόγο να σε υποστηρίξω. Το kill στον Tzoum έδειχνε (τουλάχιστον σε εμένα) προσπάθεια της μαφίας να σε παγιδεύσει. Δεν περίμενα μπλόφα εκ μέρους τους. Γι' αυτό σε υποστήριξα.

Σε έχω ψηφίσει ήδη και τώρα πάλι βλέπω ότι είσια μαφιόζα που αποχωρεί και πετάει ότι χαρτί έχει, ενώ παράλληλα την θάβουν και κάποιοι συνμαφιόζοι. Αν εδώ κάνω λάθος, και αυτό διαπιστωθεί από Τυμβωρυχία, ζήτω που κάηκα.

ΜΑΛΙΣΤΑ! Να που έπεσα έξω. Θα αναθεωρήσω για την ενοχή και την αθωότητα όσων σχετίζονταν με αυτόν.



Ikarionas face reveal:

Θα έβαζα και την Κομανέτσι αλλά θα ήταν πια σπαμ.
Μπράβο σου DumeNuke για το διαφωτιστικό ποστ.Θα παραθέσω το σκεπτικό μου.
DumeNuke προηγούμενο ποστ: https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4273705&postcount=521
1. πρώτη μέρα τυχαία ψήφος, δικαιολογημένο να αναθεωρήσεις, πάω πάσο
2.θάνατος aegloswen: framing από τη μαφία(έτσι θεώρησα)
3.Σπυράκος: εκεί έκανες κωλοτούμπα. Σε εκείνο το σημείο και μετά την αποκάλυψη ότι ήταν δήμαρχος και το γελοίο ύφος "φυσικά και ήταν δήμαρχος" ενώ πριν τον έθαβες, άλλαξα γνώμη.
Είσαι με τους κακούς, ξεκάθαρα, και κρίμα που σχετίστηκα έτσι με σένα.
ΚΑΡΧΙΑ ΙΚΑΡΙΟΝΑ ΜΑΣ ΤΥΛΙΞΕΣ! :teasing:
Ικαρίωνα, δεν γνωρίζω τι κακό ρόλο έχεις αλλά θα το μάθω, αν δε με φάνε.
Η ψήφος μου παραμένει στην Claire γιατί την έχω σίγουρα μαφιόζο ενώ εσύ παίζει να είσαι ο ΔΑ, έχεις παίξει το ρόλο σου αν είσαι και προηγείται η σίγουρη μαφία.
Μάλλον κέρδισες την επόμενη ψήφο μου.

Α εσύ λες ότι είμαι και εγώ καί η Claire μαφία; Μα τι στο διάολο συμβαίνει πια; Κι εσύ βρίσκεις σοβαρό το post του DumeNuke;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,006 μηνύματα.
Τα φαντάσματα γίνονται ενεργά ως τις 20:51. Μπορούν να εκφράσουν άποψη σύμφωνα πάντα με τους κανόνες, να ψηφίσουν αλλά όχι να ψηφιστούν ή να παίξουν κάρτα.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 7/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield --> Cupid
  3. Cupid --> Emilouko
  4. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  5. Drama Prinzessin (φάντασμα) --> Claire Rentfield
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen --> Ikarionas
  8. Emilouko
  9. Giamou --> --> tsarachaf
  10. Ikarionas --> tsarachaf
  11. i_lie_us --> Claire Rentfield
  12. JKaradakov --> Cupid
  13. Libertus
  14. mintin97 --> Claire Rentfield
  15. Nefeli Graf
  16. PieMaker --> Ikarionas
  17. Guest 278211 --> Claire Rentfield
  18. tsarachaf --> Claire Rentfield
  19. ultraviolence --> Ikarionas
  20. vassilis498 --> Claire Rentfield
  21. Μάιρα (φάντασμα) --> Ikarionas
  22. Τάσος97 --> Ikarionas

Ψήφοι
7 Claire Rentfield
7 Ikarionas

2 Cupid
2 tsarachaf
1 Emilouko

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Ikarionas
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Τι ακριβώς δεν έχω εξηγήσει έως τώρα;
1η ψήφος μου: aegloswen-> τυχαία ψήφος μιας και είναι η πρώτη ψηφοφορία
2η ψήφος μου: Libertus-> υπερασπίστηκε την aegloswen ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποίησε χιούμορ αλλά επιπλέον μου φάνηκε ύποπτος ο τρόπος που δικαιολόγησε την τότε ψήφο του
3η ψήφος μου: DumeNuke-> επέμενε σε συγκεκριμένες φράσεις συμπαικτών του και ενώ στην αρχή υποστήριζε εν μέρει τον Ikariona, στην τρίτη ψηφοφορία αλλάζει άποψη και τον ψηφίζει
4η ψήφος μου: Emilouko-> στρέφεται εναντίον μου ορμώμενη από μια τυχαία ψήφο και την ερμηνεία μου για ορισμένους παίκτες (π.χ. Σπυράκος, Claire). Κατά τη γνώμη μου, τακτική αποπροσανατολισμού αλλά με έλλειψη στοιχείων
"Υποστηρίζει ότι η Κλερ είναι κατά πάσα πιθανότητα αθώα και παρεξηγήθηκε η σιωπή της, θεωρώντας αμελητέας σημασίας απ ' ότι βλέπω την κίνηση του ΔΑ. Αντιθέτως θεωρεί αρκετά ύποπτο τον Σπυράκο ο οποίος πήγε να την σώσει. Για μένα είναι σαν να φάσκει και να αντιφάσκει. Δεν γίνεται να θεωρείς ότι κάποιο άτομο παρεξηγήθηκε αλλά να κατηγορείς κάποιον επειδή τον υπερασπίστηκε τόσο έντονα χρησιμοποιώντας και κάρτα. Ναι μπορεί να είναι και οι δυο κακοί ρόλοι αλλά το γεγονός ότι θέτει τόσο ερωτήματα για τον Σπυράκο και την κίνηση του αλλά λέει ότι η Κλερ παρεξηγήθηκε δεν μου κάθεται καθόλου καλά.
Ξαφνικά , αφού κατηγορήθηκε ενώ είχε ελάχιστη συμμετοχή βγήκε από την κρυψώνα του και για μένα κάνει post που απλώς υπάρχουν για να υπάρχουν. "
Αυτά ακριβώς είχα πει για σένα και γυρνάς και μου λες ότι ήθελα να αποπροσανατολίσω από Claire - ikariona.
Λοιπόν εγώ το ξεκαθαρίζω από τώρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω την ψήφο μου στον tsarachaf και να την πάω στην Claire για να σωθώ. Έχω βαρεθεί να προσπαθώ κάθε μέρα να αποδείξω την αθωότητά μου. Αν πιστεύετε ότι πρέπει να βγω, βγάλτε με. Κουράστηκα να λέω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και να απαντώ σε ένα σωρό βλακείες του στυλ ''πώς εξηγείς την κωλοτούμπα που έκανες και άλλαξες την ψήφο σου στην Drama όταν αυτή έφαγε μπαν''. Δηλαδή έλεος. Μεγάλο λάθος της Deutsch που έφερε πίσω την aegloswen. Δεν ισχύει τίποτα απ' όσα λέει. Τα αντίστροφα σενάρια ισχύουν. Απίστευτα κακός παίχτης. Αλλά εγώ δεν θα κάνω καμία κίνηση για να βοηθηθώ στο να μη βγω, με εξαίρεση την κάρτα που θα ενεργοποιήσω, η οποία δεν με συμφέρει καθώς αν όντως βγήκαν αθώοι μέχρι στιγμής, συνετέλεσα κι εγώ σ' αυτό. Με έχει κουράσει η όλη κατάσταση. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είμαι ο πιο αθώος εδώ μέσα. Δεν το πιστεύετε; Χαλάλι σας. Ίσως έτσι να κληθούν να λάβουν θέση στην ψηφοφορία και όσοι βολεύονταν με το να ψηφίζουν συνέχεια άκυρα άτομα. Για πάρτε θέση ανάμεσα σε μένα και στην Claire για να ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα. Αυτά.

Ενεργοποιώ την κάρτα Ηχώ από το Υπερπέραν για να την εξαργυρώσω και να μην πάει χαμένη αλλά μπας και βγάλετε κανένα νόημα από τους υπόλοιπους νεκρούς. Σκόπευα να την χρησιμοποιήσω έτσι κι αλλιώς σήμερα αλλά με πρόλαβε η νεκροφάνεια.



Δεν θα μπορούσα να ξέρω την αθωότητα της Μάιρας. Δεν θα έπαιζα τόσο γρήγορα την ιδιότητά μου ξοδεύοντας ταυτόχρονα αδίκως μια κάρτα. Δεν κολλάει αυτό που λες. Αλλά δεν έχει σημασία στην παρούσα. Πίστευε ό,τι θέλεις.

Καταλαβαίνεις πως όλα όσα λες δεν έχουν καμία απολύτως συνοχή, έτσι;; Μέχρι χθες που σε υποστήριζα όλα μέλι γάλα και τώρα που σε κατηγορώ ανοιχτά γίνομαι απευθείας ύποπτος... Τρομερό σκεπτικό!! Όχι, δυστυχώς δεν πρόκειται να αλλάξει κανείς την ψήφο του και να τη δώσει στο tsarachaf, γιατί έχετε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον εσύ και η Claire. Από τη στιγμή μάλιστα που κάποιοι ξύπνησαν και κατάλαβαν πως η Claire είναι αθώα, ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις από το παιχνίδι, μπας και μπορέσουμε να σκεφτούμε περισσότερο καθαρά, χωρίς αντιπερισπασμούς και παράσιτα.

Τα περιμένω με αγωνία :jumpy::jumpy::jumpy:!!

Δεν νομίζω ότι ο ikarionas είναι ΔΑ. Μου φαίνεται αρκετά κακό σαν σενάριο.Ειδικά μ' αυτούς που θεωρείς εσύ μαφιόζους. Αν είναι ο tsarachaf μαφιόζος πως ο ikarionas είναι ΔΑ; Αφού τον κατηγορεί και τον ψηφίζει κιόλας. Περισσότερο στέκει το σενάριο ότι ο ultra είναι ΔΑ παρά αυτό.


Σ' αυτή τη φάση που είμαστε δεν θέλω να βγει ο Ikarionas. Ίσως τα σενάρια του αποπροσανατολίζουν κάποιους αλλά σε σύγκριση με την Claire , της οποίας ο ΔΑ άλλαξε τις ψήφους μου φαίνεται λιγότερο ένοχος.
Γι 'αυτό θα ψηφίσω την Claire Rentfield.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Εγω ψηφιζω TSARACHAF. Τον θεωρω δολοφονο απο την αρχη του παιχνιδιου. Επειδη παιζει το σεναριο να ειναι και ο Ikarionas και η Claire αθωοι, προτιμω να κινηθω εκει. Σε περιπτωση,ομως, που δω οτι ο Ikarionas κινδυνευει, θα προσπαθησω να τον βοηθησω.

Συμφωνούμε κατά το ήμισυ:P!! Μόνο που ανάμεσα στους δύο τάσσομαι υπέρ της Claire.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Δηλαδη πιστευετε οτι αν και οι 2 ειναι αθωοι, ειναι πιο χρησιμη η Claire απο τον Ikariona?

Πραγματικά δεν είμαι σε θέση να σου πω. Αυτό που ξέρω είναι πως o Ikarionas κάθε δυο μέρες τραβάει επάνω του την προσοχή με τις δηλώσεις του και τις κατηγορίες του. Σίγουρα λοιπόν, πολλοί παίκτες δεν σκέφτονται με καθαρό μυαλό όσο είναι μέσα. Οπότε με αυτή τη λογική ίσως είναι καλύτερα εκτός.

Γαμώτο, όμως με βάζεις σε δεύτερες σκέψεις. Από την άλλη έχουμε την πολυτέλεια να βγάζουμε έτσι παίκτες; Ίσως η ψήφος στον tsarachaf είναι καλύτερη κίνηση. :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,006 μηνύματα.
Τα φαντάσματα γίνονται ενεργά ως τις 20:51. Μπορούν να εκφράσουν άποψη σύμφωνα πάντα με τους κανόνες, να ψηφίσουν αλλά όχι να ψηφιστούν ή να παίξουν κάρτα.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 7/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield --> Cupid
  3. Cupid --> Emilouko
  4. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  5. Drama Prinzessin (φάντασμα) --> Claire Rentfield
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen --> Ikarionas
  8. Emilouko --> Claire Rentfield
  9. Giamou --> --> tsarachaf
  10. Ikarionas --> tsarachaf
  11. i_lie_us --> Claire Rentfield
  12. JKaradakov --> Cupid
  13. Libertus
  14. mintin97 --> Claire Rentfield
  15. Nefeli Graf
  16. PieMaker --> Ikarionas
  17. Guest 278211 --> Claire Rentfield
  18. tsarachaf --> Claire Rentfield
  19. ultraviolence --> Ikarionas
  20. vassilis498 --> Claire Rentfield
  21. Μάιρα (φάντασμα) --> Ikarionas
  22. Τάσος97 --> Ikarionas

Ψήφοι
8 Claire Rentfield
7 Ikarionas

2 Cupid
2 tsarachaf
1 Emilouko

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Ikarionas
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,241 μηνύματα.
Πάμε, λοιπόν! :popcorn:


Aegloswen: αρχικά, καλώς ήρθες! Εδώ είχα σκοπό πριν σε επαναφέρουν να γράψω ότι είναι κρίμα να μείνει εκτός παιχνιδιού μια έμπειρη παίκτρια, σε περίπτωση που έχει καλό ρόλο, όπως πιστεύω κι εγώ ότι λογικά έχεις. Αναρωτιέμαι τι έκανε η μάγισσα το βράδυ που δολοφονήθηκες κι αν υπάρχει ακόμα στο παιχνίδι. Θέλω όμως να σε ρωτήσω το εξής που με προβληματίζει, αν δηλ. είσαι αυτό που θεωρώ ότι είσαι: γιατί είσαι τόσο επιθετική απέναντι στον Ikariona; Πώς μπορείς να είσαι σίγουρη για την ενοχή του; Δεν μπορεί να είναι απλά ένας εκτεθειμένος πολίτης που αποπροσανατολίζει και έχει πέσει έξω στις υποθέσεις του; :hmm:


Iris: είναι η δεύτερη δολοφονία που δεν έχω σχολιάσει. Η χθεσινή της ψήφος θα ήταν πολύ απροκάλυπτη παρέμβαση, για να έχει κακό ρόλο, οπότε είναι σίγουρα πολίτης. Επιπροσθέτως, για μια ακόμη φορά στοχοποιείται ο ultraviolence που την ψήφισε στον προηγούμενο γύρο, κάτι που εμένα προσωπικά με κάνει να πιστεύω ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ.


Ikarionas: αυτός είναι ένας "μαύρος" γύρος για τον Ikariona. :P Γενικά, φαίνεται να έχει πέσει έξω σε αρκετά σενάριά του. Μάλιστα, όταν δεν είναι σίγουρος, φτάνει σε σημείο να λέει "και αθώος να είναι ο τάδε, θέλω να φύγει γιατί δεν βοηθάει". Αγαπητέ Ikariona, δεν έχουμε ατελείωτους γύρους, για να βρούμε τους μαφιόζους ούτε βρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι που ψηφίζουμε με βάση τη συμπεριφορά κάποιου (τον χαρακτήρα εννοώ). Επιπροσθέτως, έχει αναιρέσει πολλά από αυτά που έχει πει. Πρώτα πίστευε ότι η κλεοπ είναι ένοχη (με βάση αυτό το επιχείρημα κατηγορούσε και εμένα) και έπειτα την αθώωσε. Ύστερα, κατηγόρησε τον Σπυράκο, τον αθώωσε, και μέσα σε λίγα λεπτά κάλεσε το Παλερμο να ψηφίσει ντραμα, που και αυτή νομίζω δεν ήταν ένοχη. Προσωπικά, αυτές τις κινήσεις τις βρίσκω τελείως απροκάλυπτες για έναν μαφιόζο και ως εκ τούτου, δεν μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή θα τον χαρακτήριζα ένοχο. Και ακόμα, μια συμβουλή, αν είσαι πολίτης: το ότι δίνεις κατευθυντήριες γραμμές και τελικά σε ακολουθούν τα 2/3 των παικτών (που ψήφισαν είτε ντράμα είτε Σπυράκο), είναι κάτι που περισσότερο θα έπρεπε να σε προβληματίζει, παρά να αθωώνει όποιον συμφωνεί μαζί σου.


Claire Rentfield
: εντάξει, πείτε με ευκολόπιστο ή υπερευαίσθητο, αλλά εγώ στο μεγάλο ποστ που έκανε η Claire χθες το βράδυ για το παιχνίδι, αισθάνθηκα μια ειλικρινή συναισθηματική φόρτιση. Δεν φημίζομαι θαρρώ στο να βρίσκω εύκολα μαφιόζους, τολμώ όμως να πω ότι έχω εμπιστοσύνη στο ένστικτό μου να αντιλαμβάνομαι συναισθήματα απογοήτευσης για το παιχνίδι ή θυμού προς κάποιον. Είναι σαφώς ακόμα πιο ύποπτη από άλλους μετά την κίνηση του ΔΑ, δεν δύναμαι όμως πλέον να την χαρακτηρίσω ένοχη αυτή τη στιγμή.


DumeNuke: ίσως κάτι παίζει ανάμεσα σε αυτόν και τον Jkaradakov, γιατί έχουν μια διαμάχη, αλλά δεν έχω καταλάβει τι. Δεν θα με παραξένευε είτε είναι αθώος είτε είναι ένοχος. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ με σιγουριά να συμφωνήσω μαζί του σε ένα μόνο πράγμα...
ε...όχι και με τον μπαχαλάκια! :P


Cupid: το ότι άρχισε να κάνει οργανωμένα ποστς από τότε που τον είπα "τρολλ" περισσότερο ύποπτο μου κάνει. Κάθε μαφία χρειάζεται έναν αρκετά διακριτικό παίκτη, που θα μιλάει λίγο και δεν θα εκτίθεται. Έχει την τάση να κατηγορεί όσους τον κατηγορούν και μάλιστα βιάστηκε να πει ότι καλύπτω την ενοχή μου πίσω από την υποτίμηση που έκανα στην ψήφο που έδωσε προς εμένα, ενώ αυτός ήταν που δεν έπαιζε (ή φαινόταν ότι δεν έπαιζε) σοβαρά. Κατά συνέπεια, η ψήφος μου σήμερα θα πάει στον Cupid.



PieMaker: ενώ στην αρχή φαινομενικά οι απόψεις μας συνέκλιναν, δεν αιτιολόγησε ούτε και όταν τον ρώτησα, γιατί, ενώ είπε πως είναι σίγουρος πως ο Ikarionas είναι πολίτης και πως θα τον υπερασπιστεί πάση θυσία, δεν ψήφισε ανάλογα για να τον σώσει και ψήφισε τον tsarachaf που δεν είχε ούτε μία ψήφο. Τώρα, μπαίνει, κατηγορεί ξανά τον tsarachaf και συμπέρανε (?) ότι ο Ikarionas είναι ΔΑ. Οι προσκολλήσεις του και η ασυνέπεια λόγων και έργων τον καθιστούν στα μάτια μου αρκετά ύποπτο.


Σπυράκος^^: αποδείχθηκε, λοιπόν, αθώος. Η ψήφος της Deutsch προς τον Σπυράκο σε 2 γύρους θα μπορούσε κανείς να πει πως την καθιστά ύποπτη, εντούτους αφενός η νεκροφάνεια και αφετέρου το σκεπτικό της που είναι αρκετά κοντά στο δικό μου την καθιστούν -κατά την κρίση- μου πολίτη. Και μην ακούσω επιχείρημα "εσύ όμως, Libertus, τον ψήφισες στον πρώτο γύρο", γιατί εγώ στον δεύτερο γύρο προσπάθησα αρκετά να τον κινητοποιήσω να γράφει και να καταλάβω τι είναι και στον πρώτο γύρο τον ψήφισα με όσα στοιχεία θα μπορούσα να έχω για πρώτο γύρο, καθώς και λόγω του ότι ψήφισε την Deutsch, που σε προηγούμενα Παλερμο ψηφιζόταν κατά κόρον από τη μαφία στους πρώτους γύρους, επειδή είναι φιλήσυχη παίκτρια.



Ουφ, αυτά για την ώρα. Θα συνεχίσω την ανάγνωση, γιατί οι δημοσιεύσεις πέφτουν βροχή.
Είμαι δεκτικός σε σχόλια. :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
3.Σπυράκος: εκεί έκανες κωλοτούμπα. Σε εκείνο το σημείο και μετά την αποκάλυψη ότι ήταν δήμαρχος και το γελοίο ύφος "φυσικά και ήταν δήμαρχος" ενώ πριν τον έθαβες, άλλαξα γνώμη.

Να πάρει. Γιατί δεν βάζετε σε σωστή χρονική σειρά τα γεγονότα; Κατηγορούσα τον Σπυράκο μέχρι το τέλος της δεύτερης ψηφοφορίας. Όταν ανέφερα το γιατί έπαιξα την ακύρωση ψήφου για να γλιτώσω από πιθανό δήμαρχο, εκείνος άρχισε ξαφνικά να με αθωώνει. Την επόμενη μέρα έπεσαν όλοι πάνω του, όπως πέφτουν σήμερα σε μένα, πράγμα που με έπεισε περισσότερο για την αθωότητά του. Την τρίτη μέρα προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να μη βγει, γιατί είχα καταλάβει την αθωότητά του. Όταν κινδύνεψε να βγει έριξε κάρτα επιπλέον ψήφου στην Claire για να έρθει σε ισοψηφία μαζί της. Τι άλλο μπορεί να ήταν για να επιδιώκει ισοψηφία, αν όχι δήμαρχος; Αμφιβολίες πάντα υπάρχουν στους παίκτες που έχουν καλό ρόλο. Μόνο οι κακοί γνωρίζουν σίγουρα ποιοι είναι κακοί. Έλεος με τις βλακείες του Dumenuke.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Δεν νομίζω ότι ο ikarionas είναι ΔΑ. Μου φαίνεται αρκετά κακό σαν σενάριο.Ειδικά μ' αυτούς που θεωρείς εσύ μαφιόζους. Αν είναι ο tsarachaf μαφιόζος πως ο ikarionas είναι ΔΑ; Αφού τον κατηγορεί και τον ψηφίζει κιόλας. Περισσότερο στέκει το σενάριο ότι ο ultra είναι ΔΑ παρά αυτό.


Σ' αυτή τη φάση που είμαστε δεν θέλω να βγει ο Ikarionas. Ίσως τα σενάρια του αποπροσανατολίζουν κάποιους αλλά σε σύγκριση με την Claire , της οποίας ο ΔΑ άλλαξε τις ψήφους μου φαίνεται λιγότερο ένοχος.
Γι 'αυτό θα ψηφίσω την Claire Rentfield.

Ναι, σαν σενάριο είναι παρακινδυνευμένο, αλλά έχει μια λογική. Άλλωστε ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό. Ο Δ.Α. δε γνωρίζει τους δολοφόνους, προσπαθεί να τους μαντέψει. Ίσως λοιπόν να έχει πέσει έξω στον Ακριβό, τον οποίο έτσι και αλλιώς δύσκολα τον καταλαβαίνεις, πόσο μάλλον αν δεν έχεις παίξει ξανά μαζί του. Και για να χουμε καλό ερώτημα, γιατί θεωρείς την Claire περισσότερο ένοχη σε σχέση με τον Ikariona; Έχεις δει καθόλου από ποιους έχει πάρει ψήφους;; Η αποκάλυψη της ιδιότητας του Σπυράκου δε σου λέει κάτι;; Οκ, ούτε εγώ είμαι 100% σίγουρος για την ενοχή του Ikariona, αλλά προς το παρόν το μόνο που κάνει είναι να αποπροσανατολίζει τους πάντες, δημιουργώντας ένα μπάχαλο!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ψηφίζω τον Ikariona γιατί για ό,τι και αν πει ο καθένας έχει να του προσάψει κάτι. Οποιος είχε λερωμένη την φωλιά του δεν θα την έλεγε στον καθένα.

Εσύ θα πεις τίποτε περισσότερο καμιά φορά; Για αυτό έπαιξα την κάρτα ηχώ. Για να βοηθήσετε λίγο τους πολίτες αν είσαι καλοί ρόλοι. Ψήφισέ με αλλά πες κάτι παραπάνω. Πες τι κατάλαβες απ' όλα αυτά. Τίποτα δεν κατάλαβες;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.


Πραγματικά δεν είμαι σε θέση να σου πω. Αυτό που ξέρω είναι πως o Ikarionas κάθε δυο μέρες τραβάει επάνω του την προσοχή με τις δηλώσεις του και τις κατηγορίες του. Σίγουρα λοιπόν, πολλοί παίκτες δεν σκέφτονται με καθαρό μυαλό όσο είναι μέσα. Οπότε με αυτή τη λογική ίσως είναι καλύτερα εκτός.

Γαμώτο, όμως με βάζεις σε δεύτερες σκέψεις. Από την άλλη έχουμε την πολυτέλεια να βγάζουμε έτσι παίκτες; Ίσως η ψήφος στον tsarachaf είναι καλύτερη κίνηση. :/:

Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι. Αν εισαι δολοφονος, μαλλον εσυ θα τους κουβαλησεις. Προς το παρον πιστευω οτι το πιο πιθανο ειναι αναμεσα σε εσενα και στον tsarachaf να υπαρχει μαφιοζος. Και οι 2 ξερετε να μιλατε και να διαβαζετε το παιχνιδι και θα παρατηρουσατε παραπανω καποια πραγματα. Απο κει και περα, ακομα και η Claire να ειναι δολοφονος θα φυγει σιουρα καποια στιγμη. Το παιξιμο της ειναι επιπολαιο οπως και τα λογια της, δε αναπτυσσει σωστα στρατηγικες, δεν τεκμηριωνει επαρκως, φαινεται η απειρια της. Ο Ikarionas αν ειναι δολοφονος παιζει μια χαρα, το καταλαβαινουμε ολοι αυτο, αν ειναι αθωος, ναι ειναι καπως επιθετικος και ισως αλαζονας με τα σεναρια του, αλλα μπορω να καταλαβω, γιατι το κανει. Απο τους 2 προτιμω να μεινει ο Ikarionas μεσα, γιατι οπως και να χει μπορει ευκολα να ψηφιστει , αλλα αν ειναι πολιτης καποια στιγμη θα βοηθησει. Αντιθετα η Claire, και λογω χρονου δε θα βοηθησει ιδιαιτερα πιστευω. Ωστοσο, επειδη ειναι πιθανο να ειναι και οι 2 πολιτες και φυσικα ο ΔΑ να εκανε και λαθος, αν πιστεψε πως ειναι δολοφονος, προτιμω να ακολουθησω το σεναριο μου και να ψηφισω, αυτον που ψηφισα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
Χαχαχαχχαχαχα μαγκαααααακια που με βγάλαν γρήγορα να γλιτώσετε από μένα την βαψατε επέστρεψα δυνατός. Λοιπόν λίγα λογια Και απλά δεν θα κάτσω να κραξω τον κάθε ένα για τις κοτσάνες που έχω δει να πετάτε (Ναι τα διαβάζω όλα σε live χρόνο αλλά δυστυχώς Δ μπορώ να μιλησω). Σας ικετεύω να με γυρίστε οριστικά πίσω αν έχει κάποιος τέτοια κάρτα.
Πρώτον αν από την δεύτερη μέρα και μετά δεν έχετε αθώο τον giamou όλοι εσείς οι και καλά έμπειροι παίχτες πάτε ξανά μάθετε να παίζετε. Όποιος τον κατηγορεί ακόμα είναι προφανώς πολίτης θέλω να πω με λίγα λογια Γιατί αν ήταν μαφιοζος θα του είχαν σφυρίξει οι υπόλοιποι τι είναι γιατί βγάζει μάτι σχεδόν από την πρώτη μέρα απλά δεν το παρατήρησα αμέσως Γιατί ήμουν διακοπές. Ναι κύριες μου ήμουν τρολ Πρώτη μέρα Γιατί είναι πρώτη μέρα και επρεπ κάτι να πω μη φάω απουσία, αλλά εν τέλει ήταν πιο ουσιώδες από όλα αυτά τα σεντόνια που κάθεστε και γράφετε . ΧΑΩΝΕΣΤΕΕΕΕΕΕ. Απλά είναι τα πράγματα. Angelo κάτι, giamu, drama,σπυρακος,Εγώ,iris πεντακαθαροι αθώοι. Ikarionas πιθανόν αντίπαλος μαφιοζος για αυτό σας γαμαει όλους τα πέταλα μπας και πεθάνει βράδυ και πάρει έναν μαφιοζο μαζί του στον τάφο. Κανείς δεν το έχει πει μέχρι τώρα έχετε κάνει τα πιο ηλίθια σενάρια στο κεφάλι σας και δεν σκέφτεστε απλά πράγματα. Επιπλέον αυτό με τον ΔΑ το είχα σκεφτεί πολύ πριν το πει ο ikarionas οπότε μην στέκεστε στο ότι σας το πε Αυτός πρώτος και ότι μάλλον κάνει λάθος πάλι, σκεφτείτε ότι σας το ΠΑ Εγώ και βγαλτε τον σύντομα τον ultra να τελειώνουμε. Ο ikarionas έχει αυτό το χούι να χαωνεται όπως πολλοί από σας με τα ΤΡΕΛά σενάρια όπως όλοι παρατηρήσατε. Δεν πρέπει ούτε να αθωώνεται για αυτό τον λόγο ούτε να κατηγοριεται για αυτό αλλά για το αν παραβλέπει εσκεμμένα κάποια γεγονοτα η Όχι. Κρατηστε αυτό το τελευταίο είναι σημαντικό. Επίσης συνήθως από ότι έχω παρατηρήσει ο giamu στα άτομα που αθωώνει εν μέρει κρύβεται κάποιος εν δυνάμει κακος ρόλος αλλά ο ίδιος ο giamu είναι σίγουρα αθώος. Όποτε Ακούστε, Κάντε ένα κλαμπ σιγουρων αθώων μην αλληλοκατηγορειστε μεταξύ σας βγαλτε τώρα ultra η τον άλλον τον τσαφτσουφ δεν θυμάμαι όνομα και βλέπετε αργότερα. Αν υπάρχει μαφιοζος αναμεσα σε κλαιρ και Ικαριωνα είναι προτιμότερο να βγει κλαιρ αλλά άφησε τους προς το παρόν.
Το πιο πιθανό είναι να τα χετε κάνει σαλατα Επειδή ακούτε τον βλάκα τον ικαριωνα. Είναι αθώος αλλά κάνει και έχει ήδη κάνει λαθη. Όποτε Αφήστε τον βάλτε τον στο μιουτ προς το παρόν βγάλτε άλλους Όχι κλαιρ η Ικαριωνα και ασχολείστε με αυτους αργότερα. Οι μαφιόζοι ακόμα δεν έχουν ζοριστει πολύ!
Μόνο σωστό σενάριο που έχω πειστεί είναι αυτό με τον ουλτρα Γιατί το σκέφτηκα πριν καν το πει... Μπράβο του που το σκέφτηκε αλλά δυστυχώς δεν θα τον ακούσετε Γιατί έχει κάνει ήδη πολλά λάθη. Περιμένω ερωτησεις. Δεν θέλω κατεβατά. Αλλά πραγματάκια και δεν πρόκειται να απαντήσω με παραθέσεις ειμαι από κιν
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Ναι, σαν σενάριο είναι παρακινδυνευμένο, αλλά έχει μια λογική. Άλλωστε ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό. Ο Δ.Α. δε γνωρίζει τους δολοφόνους, προσπαθεί να τους μαντέψει. Ίσως λοιπόν να έχει πέσει έξω στον Ακριβό, τον οποίο έτσι και αλλιώς δύσκολα τον καταλαβαίνεις, πόσο μάλλον αν δεν έχεις παίξει ξανά μαζί του. Και για να χουμε καλό ερώτημα, γιατί θεωρείς την Claire περισσότερο ένοχη σε σχέση με τον Ikariona; Έχεις δει καθόλου από ποιους έχει πάρει ψήφους;; Η αποκάλυψη της ιδιότητας του Σπυράκου δε σου λέει κάτι;; Οκ, ούτε εγώ είμαι 100% σίγουρος για την ενοχή του Ikariona, αλλά προς το παρόν το μόνο που κάνει είναι να αποπροσανατολίζει τους πάντες, δημιουργώντας ένα μπάχαλο!!

Σε σύγκριση με τον ikariona την θεωρώ περισσότερο ύποπτη. Από τον τρόπο που έχει παίξει μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν μου φαίνεται ένοχος. Η ψηφος μου στην Claire βασιζεται κατά κύριο λόγο στην κίνηση του ΔΑ. Για τον ikariona δεν υπάρχει κάτι που να τον ενοχοποιεί τόσο έντονα.Ναι ο Σπυράκος ήταν αθώος και έπαιξε αρκετά απερίσκεπτα πράγμα που δεν τον καθιστούσε απευθείας ένοχο.
Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί οι ψήφοι ενώ είχαμε την Claire mvp γυρνούν όλοι και ψηφίζουν τον ikariona . Για μένα αυτό μπορει να σημαίνει (αν είναι αθώος) ότι κάποια πράγματα που λέει είναι σωστά και σπεύδουν να τον βγάλουν όσο είναι νωρίς. Δεν ξέρω αν δημιουργεί μπάχαλο.Μόνο πόρνη θα μπόρούσε να είναι για μένα με τον τρόπο που παίζει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.


Πραγματικά δεν είμαι σε θέση να σου πω. Αυτό που ξέρω είναι πως o Ikarionas κάθε δυο μέρες τραβάει επάνω του την προσοχή με τις δηλώσεις του και τις κατηγορίες του. Σίγουρα λοιπόν, πολλοί παίκτες δεν σκέφτονται με καθαρό μυαλό όσο είναι μέσα. Οπότε με αυτή τη λογική ίσως είναι καλύτερα εκτός.

Γαμώτο, όμως με βάζεις σε δεύτερες σκέψεις. Από την άλλη έχουμε την πολυτέλεια να βγάζουμε έτσι παίκτες; Ίσως η ψήφος στον tsarachaf είναι καλύτερη κίνηση. :/:

Ναι, μόνο που όπως έχει εξελιχθεί η ψηφοφορία, δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ να αλλάξεις την ψήφο σου και να τη δώσεις σε έναν παίκτη που δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει...

Λοιπόν, έλεγα να το κάνω την τελευταία στιγμή, για να μην υπάρχει περιθώριο αντίδρασης, αλλά πρέπει να βγω έξω. Ενεργοποιώ την καρτούλα μου και δίνω μια επιπλέον ψήφο στον Ikariona.


Παράκληση προς τον Γιαμού: Σκέψου δυο και τρεις φορές αν είναι να πράξεις κάτι. Σου απαντάω εγώ εκ μέρους της Eileen και σου λέω πως η Claire "προσφέρει περισσότερα" στο παιχνίδι, καθώς ο Ikarionas δημιουργεί χάος. Ακόμα κι αν είναι αθώος, η αποχώρησή του θα βοηθήσει πολλούς από τους υπόλοιπους παίκτες να σκεφτούν περισσότερο καθαρά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

  • Επιπλέον ψήφος.jpg
    Επιπλέον ψήφος.jpg
    9.5 KB · Εμφανίσεις: 103

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Μου φαίνεται πάρα πολύ βολικό το ότι κάποιοι παίκτες δεν παίρνουν θέση σε ένα μεγάλο δίλημμα. Θα μπορούσαμε και εγώ και ο Giamou ή ο PieMaker, ή ακόμη και ο vassilis, να ψηφίσουμε κάποιον άλλο για να βγούμε από την "δύσκολη θέση".
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
έχει παιχτεί κάρτα για τους νεκρούς όσοι ειτε σε αυτή τη θέση μιλάτε γιατί δε θα χετε άλλη ευκαιρεία δεν είναι μόνο η ψήφος το θέμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top