λαθος; φιλε εκανες μ@λακια μη δουλευομαστε τωρα. και ελπιζω να μην εισαι ενοχος πραγμα που θα το δειξει η συνεχεια
Σωστο αυτο που λες,. Το οτι ειμαι αθωος (ισως ο πιο αθωος αυτη τη στιγμη μαζι με την aegloswen) μπορεις ευκολα να το αποδειξεις εσυ και οποιοσδηποτε αλλος, ανατρεχοντας στις ενεργειες και στα προηγουμενα μου ποστ. Παραπανω δε θα πω, γιατι πιστευω εχω βοηθησει αρκετα στο παιχνιδι, οσον αφορα την αθωωση καποιων ατομων τουλαχιστον ή την αναζητηση του ΔΑ.
Μόνο εμένα έβαλε σε σκέψεις η δήλωση της Κλερί;
Αν είναι πολίτης και για δεύτερη φορά ψηφίσω πολίτη θα πεθάνω
σοβαρά τώρα.
Νομιζω πλεον δεν εχει καμια αξια η τυμβωρυχια στην Claire, οποιοσδηποτε και να ειναι ο ρολος της. Ξερεις ηδη οτι στο σπυρακο πηγαν 2-3 μαφιοζοι. Κατα τη γνωμη μου τυμβωρυχια χρειαζεται στην Drama πλεον, γιατι αν η Drama ειναι δολοφονος, επιβεβαιωνεται οτι στον σπυρακο ειναι 2-3 δολοφονοι και οι υπολοιποι ειναι στις διασπαρτες ψηφους, απο τις οποιες καποιοι θα αθωωθουν αργα ή γρηγορα, οποτε θα αρχισει να ξετυλιγεται σιγα σιγα το κουβαρι. Αν η Drama ειναι πολιτης, εκει δυσκολευουν αρκετα τα πραγματα, οσον αφορα αυτο το σεναριο. Η κινηση σου να φερεις πισω την aegloswen μου αρεσε. Αν δεν ειστε μαζι δολοφονοι (πραγμα αρκετα απιθανο) ειστε, κατα τη γνωμη μου, και οι 2 αθωες καρτες.
Κατ΄ επεκτασιν, λογικα αθωοι ειμαι εγω(δε το λεω επειδη ξερω τι καρτα μου , αλλα με βαση καποια γεγονοτα), η aegslowen, ο tzoum, η iris,ο σπυρακος(oκ, χαιρω πολυ) και η Deutsch. Φαινομενικα αθωοι στα ματια μου ειναι ο vassilis408, ο τασος97 kai o Libertus (τουλαχιστον εχουν βασικα επιχειρηματα και δε πετανε αερολογιες) μια εκ των cleop και Claire ( δε γινεται να ειναι μαζι μαφιοζοι). Καπου αμφιταλαντευομαι για Ikariona, αν και προς το παρον δε θα παω σε αυτον και για Μαιρα, παροτι εχει πεθανει. Βασικους υποπτους που δεν εχουν συμβαλλει, κατα τη γνωμη μου παντα, στο παιχνιδι ειναι o Μintin, η Guest 278211, ο tsarachaf, η NefeliGraf και ο ultraviolence( ο οποιος στεκει τουλαχιστον να ειναι ΔΑ). Στους υποπτους μου εχω και τον i lie us με περισσοτερα ερωτηματικα ομως. Προσπαθει να παιξει λογικα, δεχεται τη κριτικη που του ασκειται, τον κατηγορησα στο δευτερο γυρο και δεχτηκε τη κατηγορια, που ειναι και η μονη που μπορω να του προσαψω ως τωρα.
Δεν εχω ασχοληθει καθολου με Jkaradakov, DukeNuke (ο οποιος επισης δε μου φανηκε πως ειπε κατι, που τουλαχιστον βοηθαει τους πολιτες) και Cupid.
Οσον αφορα το εμιλουκο, εχω καποιες ενδειξεις αθωοτητας και καποιες ενοχης, τιποτα ομως ιδιατερο, οποτε θα την αφησω εντελως στην ακρη, θα θελησω να ακουσω παραπανω απο αυτην.
Και σχετικα με την Eileen: Συντηρητικος προς το παρον παικτης, οσο βγηκε μπροστα τη πρωτη μερα, τοσο εμεινε πισω τις υπολοιπες. Δεν με εχει βοηθησει,εκτος αν με βοηθησε και δε το καταλαβα, αλλα μιλαει λογικα. Ως φαινομενικα καλος παικτης μιλαει λογικα και βασιμα, πραγμα που θεωρω οτι κανει ενας καλος πολιτης και ενας καλος δολοφονος.Αν ειναι δολοφονος μιλαει καλα για να κερδισει αξιοπιστια, μιλαει λογικα και στοχευμενα και σε ορισμενες πληροφοριες κατευθυνει τους πολιτες σε λαθος δρομο.Αν ειναι πολιτης μιλαει καλα, για να βοηθησει και μιλαει λιγο για να μη στοχοποιηθει, ωστοσο θεωρω πως αν ηταν πολιτης θα βοηθησε περισσοτερο στην αναζητηση των ενοχων, παρα στη απλη αναλυση καποιων γεγονοτων.
Παιζει σωστα και συντηρητικα και δεν εχω ακομα καποια αποψη για τον Piemaker.
Θελω να δω τη καρτα της Drama. Πιστευω οτι και αν ειναι θα βοηθησει τους πολιτες.