Μάλιστα... Μέχρι πρότεινος εξέταζα σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι ο Ιορδάνης μαφιόζος και να προσπαθεί έμμεσα να στρέψει υποψίες σε εσένα. Αλλά πλέον έχω αρχίσει να βλέπω κινήσεις συντονισμού, με τον Ιορδάνη να καλύπτει (ελαφρώς μεν, αλλά να το αρνείται πλήρως) εσένα και εσύ, πλέον, να προσπαθείς να καλύψεις τον Ιορδάνη. Καλή προσπάθεια να αθώωσεις τον Ιορδάνη, αθωώνοντας εμένα, αλλά δεν ήταν αρκετή. Με την παραπάνω πρόταση ενισχύεται η θεωρία μου ότι αμφότεροι δεν έχετε καλό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι και προσπαθείτε να παραπλανήσετε την κοινή γνώμη. Περιμένω να δω τι θα ψηφίσετε σήμερα, προκειμένου να είμαι σε θέση να εξάγω πιο ενδελεχή συμπεράσματα.
Αυτή εξακολουθεί να είναι η ερώτηση του εκατομμυρίου Σπύρου:
Γιατί έπαιξε την κάρτα αυτή ο ikarionas. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι δεν είχε να κάνει τόσο με το αν είναι ταγμένος με τους πολίτες ή τους μαφιόζους, αλλά με το τι κάρτες (ποια 2η κάρτα δηλαδή, αφού την 1η την έχει παίξει) κρατάει και τι χρησιμότητα έχει αυτή για την ομάδα του. Κατά πάσα πιθανότητα έχει κάποια ισχυρή δεύτερη κάρτα και δεν θέλει να στερήσει την ομάδα του των δυνατοτήτων της... Ή η ομάδα του τον εξανάγκασε να παίξει ασφαλώς, προκειμένου να κρατήσει λίγο ακόμα την κάρτα στο παιχνίδι... Σίγουρα θα δείξει.
Δεν είμαι τόσο πεπεισμένος στην ενοχή της Claire. Πιο πιθανό μου κάνει να είναι συγκάτοικοι με τον Σπυράκο, αυτό θα δικαιολογούσε απόλυτα το γιατί σε ψήφισε ενώ σε θεωρούσε αθώο, καθώς και τον υπέρμετρο ζήλο του να σώσει
την Claire και να κάνει εσένα mvp. Επίσης, όσο περίεργη σου φαίνεται εσένα η χρήση της διπλής ψήφου από τον Σπύρο προς εσένα, άλλο τόσο περίεργη μας φαίνεται εμάς η χρήση της ακύρωσης ψήφου. Και κάθε φορά που σε ρωτάμε γιατί την χρησιμοποίησες, πλάθεις σενάρια επιστημονικής φαντάσιας και συνομωσίας, προσπαθώντας να μας πείσεις ότι η μαφία σε καταδιώκει και έπρεπε να προφυλαχθείς. Να προφυλαχθείς από τι? Η Claire είχε προβάδισμα +1 ψήφου, μετά την χρήση της διπλής του Σπύρου και έπαιξες την ακύρωση ψήφου, το δευτερόλεπτο που άνοιξε το νήμα για τις αλλαγές. Δεν φοβόσουν μήπως βγεις ως mvp, ήθελες να στρέψεις υποψίες προς την Claire ή και προς όποιον άλλον σε ψήφιζε στο 5λεπτο της αλλαγής, κάτι που προς δική σου απογοήτευση δεν έγινε. Οπότε, στην τελική, έκανες μια πολύ random κίνηση να παίξεις την κάρτα, τράβηξες την προσοχή πάνω σου, δεν έχεις δώσει κάποια λογική απάντηση ως προς το γιατί το έκανες, αντ' αυτού χρησιμοποίησες το spotlight που μόνος σου τράβηξες για να κατηγορήσεις την Claire και τον Σπυράκο.
Εν μέρει θα συμφωνήσω, ότι η χρήση της ιδιότητας του ΔΑ ρίχνει υποψίες πάνω στην Claire, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνάει τις υποψίες που μόνος σου έχεις τραβήξει πάνω σου. Για να είμαστε ασφαλείς, θα έλεγα ότι με σειρά πρέπει να βγείτε εσύ, η Claire και ο Σπυράκος, αλλά με τον τρόπο αυτό χάνουμε σίγουρα έναν (προσωπική εκτίμηση 2) καλούς πολίτες.
ΑΥΤΟ. Ήσουν δεύτερος, δεν κινδύνευες να βγεις off, παρά μόνο ΑΝ έπαιρνες κι άλλη ψήφο και ΑΝ είχες ψήφο Δημάρχου. Και αυτό θα ήταν κακό για εμάς ΑΝ ήσουν πολίτης. Πολλά ΑΝ δεν μαζεύτηκαν? Ξαναλέω, θα ήταν πιο λογικό να είχες παίξει την κάρτα στο .09, αλλά το ότι την έπαιξες στο .06 κινεί υποψίες. Κατ' εμέ ήταν πολύ καλό το σκεπτικό σου να χρησιμοποιήσεις την κάρτα, όχι για να σώσεις εσένα, αλλά για να στρέψεις υποψίες σε δύο πολίτες και να βγεις εσύ ως ο καθαρός. Αλλά μάλλον δεν δούλεψε τόσο πολύ και, τελικά, ίσως θα έπρεπε να την έχεις κρατήσει για τη σημερινή ψηφοφορία...
Ξέρεις κάτι εκ των έσω? Και δεν μας το λες?
Δεν είναι απαραίτητο. Αλλά άμα διαβάσεις τα μηνύματα μου παραπάνω θα δεις ότι η λογική μου έχει επιχειρηματολογία από πίσω, που πηγάζει από τη συμπεριφορά τους και τον τρόπο που γράφουν ο ένας για τον άλλο. Θεωρία μεν, αλλά αξίζει διερεύνισης, δεν νομίζεις?