Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,336 μηνύματα.

06-07-16

13:26
Γιατί προτιμάς να βγει ο Ikarionas και παίζεις τέτοια κάρτα από τον δεύτερο γύρο; Όπως είπα και σε προηγούμενο post, ο Ikarionas μπορεί να βοηθάει με τα μηνύματά του, ειδικά τώρα που είναι κάπως πιο οργανωμένα.Είμαι έξω κάρτα επιπλέον ψήφου στον Ικαριωνα.Θα εξηγηθώ μετά που θα γυρίσω σπίτι και θα διαβάσω όλα τα post.
Πιο πιθανή νομίζω είναι η πρώτη εκδοχή. Γιατί ο δα να κάψει κάρτα από τον δεύτερο γύρο; Αν και ποτέ δεν ξέρεις.Το ότι το έκανε τόσο νωρίς με παραπέμπει να πιστέψω ότι είναι ένας άπειρος παίχτης ή είναι κάποιος που χτύπησε διάνα με κάρτα.
Μην κολλάτε στην δικαιολογία του πρώτου γύρου. Ήταν κάπως επιπόλαια η επιλογή, αλλά έτσι κάνουμε κύκλους για κάτι που ειπώθηκε προχθές. Πιθανό σενάριο είναι να το έκανε, για να σωθεί.2) Και σαν να μην έφτανε αυτό, η αγαπητή Claire που είχε ψηφίσει εντελώς τυχαία με το δάχτυλο την kleop στον πρώτο γύρο, ενώ αρχικά λέει πως της φαίνομαι αθώος, με ψηφίζει λέγοντας πως της φαίνομαι ύποπτος και ενώ ο Σπυράκος την βοηθήσε με την επιπλέον ψήφο, όπως κι εκείνη μάλλον είχε βοηθήσει τον Σπυράκο στην πρώτη ψηφοφορία, έρχεται και την βοηθάει ο διεφθαρμένος αστυνόμος, ασφαλώς γιατί δεν είναι ηλίθιος, έβγαζε μάτι ότι είναι μαφιόζος. Πολύ προσπάθεια να σώσουν την Claire τα παιδιά. Εγώ προσωπικά πείστηκα για την ενοχή τόσο της Claire, όσο και του Σπυράκου. Πρέπει να ψηφιστούν και να φύγουν στους αμέσως επόμενους γύρους, πρέπει να φύγουν άμεσα απ' το παιχνίδι.
Και κάτι ακόμα. Όταν θέλετε να σχολιάσετε κάτι συγκεκριμένο από ένα μεγάλο post διαγράψτε τα υπόλοιπα περιττά λόγια. Είναι λίγο κουραστικό να κάνεις scroll down σε μεγάλο μέρος της σελίδας για να διαβάσεις λίγες γραμμές ως απάντηση.
*Ούτε σήμερα θα είμαι ιδιαίτερα ενεργή. Μέχρι τις 6 περίπου θα είμαι εκτός σπιτιού και δεν θα μπορώ να συνδεθώ νωρίτερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.