Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
σπαμ:
WTF ελπίζω να σου αρέσουν τα ποστ μου, αλλιώς με βλέπω κι εμένα να φεύγω από το παιχνίδι :eek:

Κλαίω με το υστερόγραφο.

Έτσι όπως το βλέπω λογικά η επόμενη δολοφονία θα εμπεριέχει κάποιον απ' τους παρακάτω: Cupid, Deutsch Lover, Dumeduke, Nefeli, iris, Emilouko.
Ένα σενάριο περισσότερο plot twist θα ήταν η δολοφονία εμού, τoυ Σπυράκου ή της Claire αλλά δεν νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο, κυρίως γιατί θεωρώ τους δύο τελευταίους, μαφιόζους και επειδή εμένα μάλλον με χρειάζονται λίγο ακόμη.
Θεωρώ μάλλον αδύνατο να πεθάνει ένας εκ των: aegloswen, Drama, ultraviolence, i lie us, Τάσος, Giammou, tsarachaf, JKaradokov, Eileen, Guest 278211, Pie Maker και Libertus.
Το πιο καλό kill κατά την άποψή μου θα είναι στην Iris ή στην Deutsch Lover.
Το πιο κακό kill θα είναι στον Cupid ή στη Nefeli.
To καλύτερο kill θα είναι σε μένα ή στον JKaradokov.
Το χειρότερο kill που θα μπορούσε να κάνει κάποιος είναι σε Eileen, Giammou ή Pie Maker.

Mάλιστα αν οι δολοφόνοι πρόσεξαν κάτι και έπεσαν σε μια συγκεκριμένη παγίδα, μπορεί αύριο να μην έχουμε καν θύματα (τουλάχιστον από δολοφόνους). Αρκετά αισιόδοξο βέβαια. Θα δείξει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Βραδινό Ποστ

Το πώς εγώ προέκυψα στα ξαφνικά ως ΔΑ ομολογώ πως δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν ξέρω τι σκοπιμότητα μπορεί να έχει κάποιος να με παρουσιάσει ως ΔΑ. Εγώ είμαι αυτός που ήθελα να βγει οπωσδήποτε η Claire και την έσωζα; Γιατί να ρίξω την κάρτα ακύρωση ψήφου αν ήταν να αλλάξω τις βαθμολογίες με την Μαιρα, για την οποία μάλιστα δεν έχω πει ποτέ τίποτα, δεν έχω ιδέα τι μπορεί να ήταν; Μου αρέσουν και μένα τα σενάρια αλλά κάποια απλώς δεν μπορούν να ισχύουν. Αντί να τρώγεστε μεταξύ σας, δείτε να βγάλετε τον Σπυράκο και την Claire εκτός.

Σ' αυτό δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω, δεν έχει κανένα νόημα να είσαι εσύ ο ΔΑ και να παίξεις και κάρτα και απ' όλα. Υπάρχει το σενάριο να θέλεις να σε αθωώσεις έτσι αλλά το θεωρώ υπέρ του δέοντος τραβηγμένο.

Νομίζω απόψε δεν μπορείς να έχεις παράπονο.
Αυτό χρειάζομαι και εγώ κάποιον να μιλάει και να σχολιάζει αυτά που λεω, αν είναι να κανω ποστ να περνάει απαρατήρητο, τι νόημα έχει να κάνω δευτερο.

Κάτι έκανες σήμερα, δεν μπορώ να πω. :P
Ε, εντάξει, λίγες περισσότερες σκέψεις μπορούσες να είχες αναφέρει.

Θέλει έξω τον Ικαρίωνα και μας είπε και ότι η kleop είναι αθώα είσα με 4 φορές σε ένα ποστ. Ή μεντιουμ ή Ντετέκτιβ θαρρώ.

Αλλά εσύ θεωρείς αθώο τον ικαρίωνα. Οπότε κάτι δεν κολλάει σ' αυτό που λες. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί να το γράψεις τόσο αναλυτικά αυτό με τους ρόλους...

Και αυτό όμως τζόκερ δεν είναι; Ναι μεν δημιουργεί πανικό αλλα δίνει έτσι την μόνη του ευκαιρία αργότερα να σώσει κάποιον μαφιόζο.

Ναι, σαφώς και ειναι τζόκερ, αλλά δεν είναι παράλογο να συμβεί, ούτε και μετά είναι σίγουρο ότι θα πιάσει. Έχουμε δει ΔΑ να καίει μαφιόζο άθελά του(Ναι, Δημήτρη το ξέρω ότι έχει όνομα :P )

Γτ για να μπορούμε να πούμε ότι ο ΔΑ το έκανε για να γίνει πανικός λογικά θεωρούμε ότι θεωρεί Ικαρίωνα/Claire αθώους και το έκανε για να μας στρέψει σε αυτούς.

Όπως είχα γράψει και στο ποστ που έκανες παράθεση το να είναι και οι δύο αθώοι είναι στα σενάρια που θεωρώ πιο πιθανά.

Λέγοντας ένοχο εννοούμε μαφία, άρα αφού δεν αποχωρούσε ο Ικαρίωνας γτ να αλλάξει τις ψήφους;

Δεν το ανέφερα;; Ο πονοκέφαλος φταίει. Αυτό είναι ένας από τους λόγους που θεωρώ λιγότερο πιθανό το σενάριο να θεωρεί ο ΔΑ ένοχο τον ικαρίωνα.

Δεν σε κατηγόρησα κάπου ότι είσαι ο ΔΑ. Υπέδειξα το γεγονός ότι ο Ιορδάνης βιάστηκε να σε αθωώσει. Την ίδια στιγμή που πέταξες στα άκυρα την κάρτα ακύρωσης ψήφου. Αν μην τι άλλο, σε ένα σημαντικό βαθμό, ο ρόλος είναι συνιφασμένος πλέον με αυτόν του Ιορδάνη, οποτε καλά κάνεις και χώνεσαι στην αντιπαράθεσή μας. Με τι κίνητρο όμως? Να ξεδιαλύνεις το μυστήριο, ως άλλος ένας έντιμος πολίτης ή να προσπαθείς να ρίξεις στάχτη στα μάτια των κατοίκων της πόλης του Παλέρμο, ώς ένας επιδέξιο μαφιόζος? :hmm:

Σόρρυ αλλά αυτό δεν το κατάλαβα, γιατί ντε και καλά πρέπει να συνδέονται οι ρόλοι του Ιορδάνη με του ικαρίωνα...

Δεν μπορεί να θεωρεί εμένα ένοχο. Ήμουν δεύτερος. Δεν κινδύνευα να βγω άμεσα παρά μόνο αν μου έριχνε κανείς ξαφνικά καμία ψήφο και είχα ήδη δήμαρχο να με έχει ψηφίσει. Εφόσον λοιπόν δεν κινδύνευα να βγω άμεσα, δεν υπήρχε λόγος να ξοδέψει την ιδιότητά του. Μείνε στο νούμερο 1 των όσων είπες.

Ανέλυσα όλα τα πιθανά σενάρια, απλώς, δεν είπα, τι έγινε. Μάλιστα ανέφερα ότι για μένα πιο πιθανό είναι το σενάριο ενοχής της Claire και το σενάριο του να μην είναι κανείς από τους δύο σας ένοχος στα μάτια του ΔΑ.

Συμφωνα με το πως εξελιχθηκε το παιχνιδι, εχω να πω τα εξης για το ΔΑ:
1. Σιγουρα δεν ειναι ο Ikarionas ΔΑ. (1) Γιατι δε θα παιζε τοσο γρηγορα τη καρτα για (2) ενα ατομο που επιμενει τοσο να βγει, ακομα και αν ηταν δολοφονος. Επισης δεν ειναι αρχιμαφιοζος, γιατι , πιστευω, πως δε θα σκοτωνε tzoum, ειδικα το πρωτο γυρο.
2.Σιγουρα δεν ειναι το εμιλουκο και η Iris γιατι δε θα επαιζαν αυτη την ιδιοτητα τους τοσο γρηγορα.
3.Σιγουρα δεν ειναι η Μαιρα, η Claire, o tzoum και o cleop.
4. Σιγουρα δεν ειμαι εγω.
5. Λογικα δεν ειναι o i lie us, η deutsch lover, o libertus, o tsarachaf και ο vassilis498.

Πώς είσαι τόσο σίγουρος για την iris? Θα ρωτούσα το ίδιο και για την εμιλούκο, αλλά αυτήν ξέρω ότι την ξέρεις σαν άτομο, οπότε ας πούμε ότι το δέχομαι. Αλλά αυτήν γιατί τόσο εύκολα;

Κατα τη γνωμη μου λιγοτερο υποπτοι μου φαινονται το εμιλουκο, η iris47 και ο libertus, λογω του σκεπτικου του σε προηγουμενα ποστ, ενω περισσοτερο ενοχος μου φαινεται o tsarachaf λογω του οτι προσπαθει να κατευθυνει τη συζητηση παλι στο διπτυχο, ο Guest 278211 και η drama με βαση τα σκεπτικα που εχω αναφερει και τα οποια ενισχυονται με το γεγονος οτι παλι ψηφισαν σε σχετικα αδιαφορους, προς το παρον, παικτες. Επισης θεωρω πως συγχυση υπαρχει στα λεγομενα της Claire και οτι θα ηταν οφελιμο να παιχτει σε αυτην η καρτα της τυμβωρυχιας, οταν αποχωρησει.

Ποιο δίπτυχο ρε αδερφέ;; Τόσα πράγματα έχω γράψει κι εσύ έχεις μείνει στο δίπτυχο; Εκτός αν εννοείς ότι τα σενάριά μου εξετάζουν το αν θεωρεί ένοχο ο ΔΑ τον ικαρίωνα ή την Claire, αλλά και πάλι, κι έτσι έδωσα και το σενάριο που είναι και οι δύο αθώοι και μάλιστα σ' αυτά που θεωρώ πιο πιθανά. Οπότε αν δεν σου κάνει κόπο, εξήγησε μου λίγο τι εννοείς.


Όντως κάποια αναφορά στην Claire δεν είχα κάνει. Είχα πει ωστόσο, ότι δεν θεωρώ κάποιον ύποπτο εκ των ikariona-giamou-tzoum και εχθές και σήμερα. Συνεπώς απλά όταν επέλεξα να ψηφίσω, αρχικά διάλεξα να ψηφίσω μεταξύ των δύο (προσπαθώντας να δώσω κάποιο νόημα στην ψήφο μου τρόπον τινά) και έριξα claire που θεωρούσα περισσότερο ένοχη από τους δύο, θέλοντας να δω πιθανές αλλαγές όπως είπα σε περίπτωση που έπεφτα μέσα.



Δεκτό, για την ώρα.

Καταρχάς, ενδέχεται να είχε κάποια κάρτα που τον βοήθησε ο ΔΑ, πέραν της εμπειρίας που μπορεί να έχει ή όχι, οπότε να έμαθε την ταυτότητα κάποιου προσώπου (μπορεί να έμαθε ότι η Claire είναι κακός, και να έσπευσε να την σώσει αν είναι άπειρος. Μπορεί να έμαθε ότι Μάιρα είναι πολίτης και να την σκότωσε πιστεύοντας ότι η Claire θα είναι μαφιόζος. Που και μαφιόζος να μην είναι κάποια τέτοια κίνηση θα ήταν καλή γιατί θα ήταν πολύ πιθανό να εκδιωχθεί μετά από αυτό).
Απλώς ανέφερα ένα ακραίο σενάριο το οποίο έχει τον ΔΑ ως έμπειρο παίχτη, χωρίς αναγκαστικά κάποια κάρτα να σώνει την Claire η οποία είναι φανερός μαφιόζος επειδή κατάλαβε από κάποιον που την ψήφισε ότι εκείνος (που ψήφισε Claire) είναι ρουφιάνος.
Ξαναλέω, πολύ ακραίο και δεν νομίζω να το έκανε κάποιος έμπειρος παίχτης χωρίς κάρτα αυτό.


Σκάλωσα στο φανέρος μαφιόζος και γι'αυτό σε ρώτησα. Η κάρτα δεν καταλαβαίνει από το αν ο μαφιόζος είναι φανερός ή οχι, αν κάνεις σωστή ερώτηση θα δώσει σωστή απάντηση.

Επίσης το να κατάλαβε ο ΔΑ πληροφοριοδότη ή ΑΜ από κάτι που είπε για την Claire και να το κατάλαβε ότι είναι κάποιος από αυτούς και ξέρει την Claire, ενώ είχαν αναφερθεί τόσα άτομα σε αυτήν από χθες, μου φαίνεται πολύ πολύ τραβηγμένο σενάριο.

Τώρα αν ο ΔΑ θεωρούσε τον ikariona ένοχο που είναι στα σενάρια που εξέτασες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να χρησιμοποίησε την ιδιότητά του είτε είναι έμπειρος είτε όχι, αφού ο ikarionas προφανώς δεν έβγαινε με τις ψήφους που είχε μέχρι τότε. Αν μπορείς εξήγησε μου καλύτερα αυτό το σκεπτικό (κυρίως το γιατί να κάνει κίνηση αν θεωρούσε ikariona μαφιόζο και κατ' επέκταση πως αυτό καταδεικνύει εμένα και το Βασίλη.)


Όπως είπα όχι πολύ πιθανό σενάριο. Αλλά αν τυχόν ο ικαρίωνας είναι ο μαφιόζος της υπόθεσης, η πιθανότητα κάποιος από σένα και τον Βασίλη να είναι στην μαφία είναι υψηλή, γιατί πολύ απλά τρέξατε να τον σώσετε μόλις είχε μπλεξίματα.

Προσωπικά, αν κάποιο σενάριο λόγω της κίνησης του ΔΑ μου επιφέρει ενοχή, αυτό πιστεύω πως είναι ο θάνατος της Μάιρας η οποία ψήφισε εμένα. Να ήξερε ή πίστευε ότι η Μαίρα είναι ρουφιάνος (ή ΑΜ) δηλαδή και να την έφαγε με αυτόν τον τρόπο επειδή ψήφισε εμένα υποθέτοντας ταυτόχρονα ότι η Μάιρα έδωσε ψήφο βασιζόμενη στην ιδιότητα της και όχι στα κουτουρού. Το οποίο αντίστοιχα προϋποθέτει κάποια κάρτα νομίζω (εκτός αν έχουμε πέσει σε καμιά παράβαση κανόνων, φτου και μακριά :P ).

Και πάλι, δεν είναι εξαιρετικά τραβηγμένο αυτό;; Για να ήξερε θα χρειαζόταν κάρτα, γιατί δεν νομίζω ότι σχηματίζεις τέτοια άποψη για ρόλο από τα ελάχιστα ποστ της Μάιρα, αλλά ποιος ξοδεύει κάρτα σε παίκτη με τόσα λίγα ποστ και χωρίς σταθερή ψήφο;


Back to serious:
Περιμένω την αυριανή δολοφονία. Κάτι μου λέει ωστόσο ότι η πλευρά των μαφιόζων θα επιλέξει να φύγει άτομο που δεν μας έχει απασχολήσει πολύ μέχρι τώρα ή έχει εξαπολύσει κατηγορίες προς άτομα που δεν γνωρίζουν οι μαφιόζοι πως είναι συνασπισμένα μαζί τους ώστε να κατευθυνθούμε προς αυτά.

Αναφέρεσαι στην πόρνη;; Ή γενικά; Και πώς ακριβώς θα στρέψουν οι μαφιόζοι την προσοχή μας σε άτομα που όπως λες, δεν γνωρίζουν;; Και γιατί να το κάνουν κιόλας αυτό;

1) Το πρώτο είναι να είναι ΔΑ ο i lie us. Μου αρέσει ο τρόπος επιχειρηματολογίας του, τον έχω στους αθώους μου αλλά γιατί να πιστεύει κάποιος πως δεν θα μπορούσε να είναι αυτός ο ΔΑ; Ψηφίζει Claire γνωρίζοντας ήδη ότι θα αντιστρέψει τις ψήφους και ότι όλοι θα τον αποκλείσουν από ΔΑ ένεκεν αυτού και κατόπιν επιλέγει να αντιστρέψει τις ψήφους της Claire, με αυτές ποιας; Της Μάιρας που τον είχε ψηφίσει. Ο ΔΑ δεν γνωρίζει τους δολοφόνους αλλά οι δολοφόνοι τον γνωρίζουν και προσπαθούν να τον βοηθήσουν να τους βρει. Αν είναι όντως ο ΔΑ τότε με το που τον ψηφίζει η Μάιρα ξέρει ότι αποκλείεται αυτή να είναι μαφιόζος, αφού οι μαφιόζοι ξέρουν τον ΔΑ και δεν θα τον ψήφιζαν. Άρα είναι αθώα, άρα εφόσον υποπτευόταν την ενοχή της Claire, ιδού το κατάλληλο θύμα για αλλαγή ψήφων. Ο I lie us φαίνεται πως με θεωρεί αθώο και με υποστηρίζει. Αν είναι ο ΔΑ όμως με υποστηρίζει γιατί μάλλον νομίζει πως είμαι μαφιόζος ή έστω δεν είναι σίγουρος για μένα ή την Claire. Τι κάνει λοιπόν; Ψηφίζει την Claire προστατεύοντας εμένα και κατόπιν αλλάζει τις ψήφους της Claire με εκείνες της σίγουρα αθώας Mάιρα προστατεύοντας κι εκείνη. Θα πει κανείς: γιατί να μην κάνει το αντίθετο; Γιατί να μην ψηφίσει εμένα προστατεύοντας την Claire και κατόπιν να αλλάξει τις δικές μου ψήφους; Επειδή στα προηγούμενα σχόλιά του με είχε αθωώσει, άφηνε να εννοηθεί ότι μάλλον είμαι πολίτης. Πώς θα δικαιολογούσε μετά την ξαφνική ψήφο του σε μένα; Με δυο κινήσεις μας έσωσε και τους δύο. Είναι λογικά σίγουρος ότι ανάμεσά μας υπάρχει μαφιόζος αλλά δεν ξέρει μάλλον ποιος απ' τους δύο. Αυτό είναι το πρώτο δυνατό σενάριο.

Επειδή είναι ήδη πολύ αργά δεν θα αναλύσω το αν πιστεύω κάτι από αυτά ως πιθανότερο και ποιον θα κατηγορούσα, απλώς θα πω μια-δυο ενστάσεις.
Αυτό δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς για την ώρα.

2) Το δεύτερο σενάριο είναι να μην είναι ΔΑ το δεύτερο άτομο που ψήφισε η Μάιρα αλλά το πρώτο, δηλαδή ο Τάσος. Όπως και στο σενάριο με τον i lie us, έτσι κι εδώ, το γεγονός ότι η Μάιρα ψήφισε Τάσο, ο οποίος είναι ΔΑ, κάνει τον Τάσο να ξέρει την αθωότητά της. Ο Τάσος όμως δήλωσε ότι σήμερα θα είχε απουσία, άρα λογικά δεν μπορεί να είναι αυτός. Δεν γνωρίζω αν απουσία σημαίνει μόνο το να μην συμμετέχει κανείς στην ψηφοφορία ή αν έχει να κάνει με μια γενική μη συμμετοχή κάποιου. Αν ισχύει το πρώτο, τότε δεν αποκλείεται ο Τάσος ενώ δεν ψήφισε κάποιον, να χρησιμοποίησε την ιδιότητά του. Οπότε το όλο ξαφνικό με την απουσία του να ήταν φενάκη για να καλυφθεί. Αυτό είναι το πιο τραβηγμένο και μάλλον άτοπο σενάριο.

Εδώ υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Ο Τάσος είπε το μεσημέρι, ότι επειδή γυρνάει Ελλάδα δεν θα είναι ενεργός σήμερα και επιλέγει να μην ψηφίσει για να μην πάρει κανέναν στο λαιμό του. Να είπε ψέματα ότι ταξιδεύει για να καλυφθεί ως ΔΑ και να κάνει την αλλαγή ψήφων; Λίγο χοντρό δεν είναι;

3) Το τρίτο σενάριο έχει να κάνει με αυτό που λένε όλοι. Αν δεν είναι ο ΔΑ σε όσους ψήφισαν την Claire, και με βάση τα όσα είπε ο Giamou, τότε μένουν τα εξής ονόματα: aegloswen, cupid, Drama, Dume Nuke, Eileen, mintin, Nefeli, Pie Maker, Guest 278211, tsarachaf, ultraviolence, Σπυράκος. Από αυτούς η πιο πιθανή πεντάδα κατ' εμέ είναι οι aegloswen, mintin, Pie Maker, Eileen και tsarachaf . Η πρώτη φαγώθηκε να με βγάλει, έλεγε σε άλλα άτομα να με ψηφίσουν. Μπορεί να είχε υποψιαστεί ότι η Claire ήταν κακός ρόλος και επειδή είχε σκυλιάσει μαζί μου ήθελε να βγω εγώ. Η αγανάκτησή της με το ότι ''περνούσε το δικό μου'' και ότι τελικά φαινόταν πως δεν θα βγω, την οδήγησε στο να παίξει κάπως εσπευσμένα την ιδιότητά της για να σώσει την Claire. Αν ήμουν εγώ πρώτος για να βγω, δεν νομίζω ο ΔΑ να έπαιζε την κάρτα του. Οι mintin και Pie Maker θα μπορούσαν να είναι ΔΑ (ένας απ' αυτούς εννοείται) γιατί ενώ και οι δύο με υποστήριξαν και φάνηκαν πεπεισμένοι για την αθωότητά μου, δεν ψήφισαν κάτι που θα με έσωνε. Ψήφισαν ό,τι να 'ναι. Μπορεί να σκόπευε ένας απ' αυτούς να χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του, οπότε ποιος ο λόγος να ψηφίσουν την Claire αφού θα την έσωναν κατόπιν; Δεν αποκλείεται να είναι και οι δυο μαφιόζοι που ο ένας κατηγορεί τον άλλο και προσπαθούν να με πάρουν με το μέρος τους αλλά δεν θα ασχοληθώ με αυτούς ακόμα. Οι δύο τελευταίοι (Eileen και tsarachaf) θα μπορούσαν να είναι ΔΑ, καθώς η διατήρηση τόσο εμού όσο και της Claire στο παιχνίδι βοηθάει την διατήρηση της θεωρίας τους για το πρώην τρίπτυχο και νυν δίπτυχο Giammou-Ιkariona. Αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος που ως ΔΑ δεν αντάλλαξαν τις ψήφους της Claire με τις δικές μου. Φαινόταν σαν ο ΔΑ να με ήθελε μέσα στο παιχνίδι. Επειδή με υποπτευόταν για μαφιόζο; Ή επειδή βολεύω την θεωρία που προσπαθεί να περάσει; Το μόνο αδύνατο σημείο του τρίτου σεναρίου φαίνεται να είναι η επιλογή της Μάιρα. Πώς γίνεται ένας από τους 5 που ανέφερα να γνωρίζει την αθωότητα της Μάιρα;

Εδώ λες πάρα πολλά και ίσως να πέφτεις μέσα και κάπου, αλλά έχεις ένα λάθος. Αναφέρεσαι στους πιθανούς ΔΑ πιάνοντας τα άτομα που ΔΕΝ ψήφισαν Claire, μόνο που εγώ ψήφισα Claire και σας έφερα στην ισοψηφία πριν έρθουν ο Βασίλης και ο i_lie_us να την ψηφίσουν και να προηγείται. Αν θες να με βάλεις ως πιθανό ΔΑ, μάλλον πρέπει να με βάλεις στην ίδια κατηγορία με τον i_lie_us. Απλώς για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους.


Τέλος για σήμερα, από αύριο πάλι. Καληνύχτες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,123 μηνύματα.
Σχετικά με τον ΔΑ δεν μου αρέσει μόνο ένα σημείο απ' όσα λέγονται. Ότι αρκετοί αποκλείουν να είναι ΔΑ κάποιος απ' όσους ψήφισαν Claire. Εγώ σχετικά με τον ΔΑ έχω τρία σενάρια με τα δύο να μου φαίνονται πολύ πιο δυνατά.

1) Το πρώτο είναι να είναι ΔΑ ο i lie us. Μου αρέσει ο τρόπος επιχειρηματολογίας του, τον έχω στους αθώους μου αλλά γιατί να πιστεύει κάποιος πως δεν θα μπορούσε να είναι αυτός ο ΔΑ; Ψηφίζει Claire γνωρίζοντας ήδη ότι θα αντιστρέψει τις ψήφους και ότι όλοι θα τον αποκλείσουν από ΔΑ ένεκεν αυτού και κατόπιν επιλέγει να αντιστρέψει τις ψήφους της Claire, με αυτές ποιας; Της Μάιρας που τον είχε ψηφίσει. Ο ΔΑ δεν γνωρίζει τους δολοφόνους αλλά οι δολοφόνοι τον γνωρίζουν και προσπαθούν να τον βοηθήσουν να τους βρει. Αν είναι όντως ο ΔΑ τότε με το που τον ψηφίζει η Μάιρα ξέρει ότι αποκλείεται αυτή να είναι μαφιόζος, αφού οι μαφιόζοι ξέρουν τον ΔΑ και δεν θα τον ψήφιζαν. Άρα είναι αθώα, άρα εφόσον υποπτευόταν την ενοχή της Claire, ιδού το κατάλληλο θύμα για αλλαγή ψήφων. Ο I lie us φαίνεται πως με θεωρεί αθώο και με υποστηρίζει. Αν είναι ο ΔΑ όμως με υποστηρίζει γιατί μάλλον νομίζει πως είμαι μαφιόζος ή έστω δεν είναι σίγουρος για μένα ή την Claire. Τι κάνει λοιπόν; Ψηφίζει την Claire προστατεύοντας εμένα και κατόπιν αλλάζει τις ψήφους της Claire με εκείνες της σίγουρα αθώας Mάιρα προστατεύοντας κι εκείνη. Θα πει κανείς: γιατί να μην κάνει το αντίθετο; Γιατί να μην ψηφίσει εμένα προστατεύοντας την Claire και κατόπιν να αλλάξει τις δικές μου ψήφους; Επειδή στα προηγούμενα σχόλιά του με είχε αθωώσει, άφηνε να εννοηθεί ότι μάλλον είμαι πολίτης. Πώς θα δικαιολογούσε μετά την ξαφνική ψήφο του σε μένα; Με δυο κινήσεις μας έσωσε και τους δύο. Είναι λογικά σίγουρος ότι ανάμεσά μας υπάρχει μαφιόζος αλλά δεν ξέρει μάλλον ποιος απ' τους δύο. Αυτό είναι το πρώτο δυνατό σενάριο.

Αντίστοιχα και μένα δεν μου φαίνεται αναγκαίο ο ΔΑ να μην ψήφισε Claire. Παρόλα αυτά μου φαίνεται ως το λογικότερο καθώς θα ήταν αφελές να σπαταληθεί η ιδιότητα του από τόσο νωρίς εκτός αν είχε κάρτα για να 'ναι σίγουρος για την αθωότητα της Μάιρας/ενοχή της Claire.
Τώρα, το να είμαι συγκεκριμένα εγώ, έχει κάποια λογική όπως το πηγαίνεις, την οποία θεωρώ τραβηγμένη μεν, αλλά δεν μπορώ να μη τη δω.
Αν το έκανα πάντως, αρχικά δεν είμαι σίγουρος αν θα το έκανα με άτομο που με ψήφισε καθώς αφού θα είχα την ικανότητα να το καταστρώσω έτσι, δεν νομίζω να έβαζα αυτή τη λεπτομέρεια μέσα, θα θεωρούσα ότι μου χαλάει λίγο το σχέδιο να σκεφτείς εσύ πχ. ή κάποιος άλλος παίχτης που θεωρώ έμπειρο, αυτό το ενδεχόμενο που παρουσιάζεις.
Αν από την άλλη επέλεγα άτομο που με ψήφισε όπως πολύ λογικά λες επειδή θα γνώριζα ότι εκείνο δεν είναι μαφιόζος, μάλλον τον Giamou θα διάλεγα του οποίου επίσης την ταυτότητα θα ήξερα και θεωρώ πιο δυνατό παίχτη σε σχέση με τη Μαίρα.
Σε καμία περίπτωση δεν θα ψήφιζα εσένα πάντως, σε αυτό συμφωνούμε, θα ήταν μεγάλη τσαπατσουλία.

Το μόνο σίγουρο είναι υποθέτω ότι τον ΔΑ, τον συμφέρει να είστε και οι δύο μέσα (εσύ και Claire). Είτε γιατί κάτι ξέρει για κάποιον σας είτε γιατί μονοπωλήσατε το ενδιαφέρον στην τελευταία ψηφοφορία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Ισοφαρίσατε στο 2-2-2 και μετά πήρε άλλους δύο ψήφους μία από σένα και μία από την "ψηφίζω-με-κλειστά-μάτια". Εσύ έχεις ήδη στοχοποιηθεί αρκετά, ώστε αν δεν είσαι μαφιόζος να μπορεί άνετα ένας μαφιόζος να πάει να σε ψηφίσει, ακόμη και θέλοντας να προστατέψει την κλεοπ, αν ήταν μαφιόζα. Και η ψήφος της Claire είναι τόσο ύποπτη και αδικαιολόγητη που καθένας θα μπορούσε άνετα να αλλαξει ψήφο, χωρίς να του πει κανείς κάτι και να πάτε πάλι σε ισοψηφία, ή και χειρότερα. Γιατί όσο ύποπτο θα ήταν αυτό, άλλο τόσο ήταν ότι μέσα σε ένα δεκάλεπτο πήρε δυο ψήφους η κλεοπ.
Τείνω να συμφωνήσω η αλήθεια είναι. Σίγουρα δεν βοηθάει μέχρι στιγμής, μας έχει μπερδέψει όλους άπειρα, αλλά δεν ξέρω αν αυτός είναι ο μαφιόζος από το τρίπτυχο(νυν δίπτυχο).
Τι εννοείς δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά;; Με 20 άτομα συνολικά να έχουν πάρει έστω μία ψήφο και μία το λιγότερο πολύ ύποπτη ψήφο ενώ υπάρχει ισοψηφία, δεν θα μπορούσαν να φάνε κάποιον για πλάκα;; Μας κοροϊδεύεις τώρα.
Οι υπόλοιποι όμως δεν πάνε να δικαιολογήσουν την ψήφο τους με μούφα στατιστική, εσύ το έκανες, γι'αυτό και την λέω και σ'εσένα και σε όσους πάνε να κάνουν κάτι παρόμοιο με σένα, ειδικά στον πρώτο γύρο. Το έκανα και με την κλεοπ αν το πρόσεξες.
Μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, μπορεί να σημαίνει και πολλά. Μπορεί να γνωρίζεστε, εδώ υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια, μπορεί και όχι. Μπορεί ένας από σας επίσης να είναι ένοχος και να κρύβεται πίσω από τον άλλον. Στο τελευταίο σενάριο πιο πιθανός μαφιόζος είσαι εσύ...
Όχι δεν σας εμποδίζει να συμφωνήσετε προφανώς, αλλά δεν εμποδίζει και κανέναν από μας να το θεωρήσει ύποπτο, όταν βλέπουμε κάτι παράξενο.
Αλλά εδώ βλέπω σπάει η συμπνοια...
Ή το σενάριο που ξέχασε ο ικαρίωνας, την πιθανότητα να είναι μια προσπάθεια αυτού ή του γιαμου ή και των δυο ώστε να αποστρέψουν τα βλέμματα από πάνω τους με όλα αυτά τα σενάρια που αποπροσανατολίζουν συγκλονιστικά.

Για να ολοκληρώσω, μέχρι στιγμής πιο ύποπτοι μου φαίνονται, η Claire, μετά την δολοφονία ο ικαρίωνας(ενώ πριν θα έλεγα ο γιαμου), ο γιαμου. Σίγουρα υπάρχουν 1-2 μαφιόζοι που δεν μιλάνε καθόλου και φυσικά κάποιοι σ'αυτούς που μιλάνε πολύ. Επίσης βάζω έναν αστερίσκο για τον μιντιν, που το αλλοπρόσαλο του στυλ του με βάζει σε υποψίες.

Επειδη ειναι της προηγουμενης μερας δε σημαινει πως τα ξεχναμε. Επισης, το οτι ειπες να ξεχασουμε οσα ειπες πιο πριν γιατι εχεις νεες θεωριες, δε σημαινει πως πρεπει να τα ξεχασουμε.

Βραδινό Ποστ
Πώς είσαι τόσο σίγουρος για την iris? Θα ρωτούσα το ίδιο και για την εμιλούκο, αλλά αυτήν ξέρω ότι την ξέρεις σαν άτομο, οπότε ας πούμε ότι το δέχομαι. Αλλά αυτήν γιατί τόσο εύκολα;

Ποιο δίπτυχο ρε αδερφέ;; Τόσα πράγματα έχω γράψει κι εσύ έχεις μείνει στο δίπτυχο; Εκτός αν εννοείς ότι τα σενάριά μου εξετάζουν το αν θεωρεί ένοχο ο ΔΑ τον ικαρίωνα ή την Claire, αλλά και πάλι, κι έτσι έδωσα και το σενάριο που είναι και οι δύο αθώοι και μάλιστα σ' αυτά που θεωρώ πιο πιθανά. Οπότε αν δεν σου κάνει κόπο, εξήγησε μου λίγο τι εννοείς.

Μα και η Iris ξερω πως παιζει. Εχουμε παιξει ξανα μαζι παλερμο,απλα δεν ανηκει στην ιδια παρεα με τους υπολοιπους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Επειδη ειναι της προηγουμενης μερας δε σημαινει πως τα ξεχναμε. Επισης, το οτι ειπες να ξεχασουμε οσα ειπες πιο πριν γιατι εχεις νεες θεωριες, δε σημαινει πως πρεπει να τα ξεχασουμε.

Εσύ μπορείς να κάνεις ό,τι θες, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι εγώ έχω αναθεωρήσει κάποια πράγματα.

Μα και η Iris ξερω πως παιζει. Εχουμε παιξει ξανα μαζι παλερμο,απλα δεν ανηκει στην ιδια παρεα με τους υπολοιπους.

Άστο μαν, το έκαψες πολύ άσχημα τώρα. Πάρα πολύ άσχημα, απλώς δεν θα το σχολιάσω τώρα....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Έτσι όπως το βλέπω λογικά η επόμενη δολοφονία θα εμπεριέχει κάποιον απ' τους παρακάτω: Cupid, Deutsch Lover, Dumeduke, Nefeli, iris, Emilouko.
Ένα σενάριο περισσότερο plot twist θα ήταν η δολοφονία εμού, τoυ Σπυράκου ή της Claire αλλά δεν νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο, κυρίως γιατί θεωρώ τους δύο τελευταίους, μαφιόζους και επειδή εμένα μάλλον με χρειάζονται λίγο ακόμη.
Θεωρώ μάλλον αδύνατο να πεθάνει ένας εκ των: aegloswen, Drama, ultraviolence, i lie us, Τάσος, Giammou, tsarachaf, JKaradokov, Eileen, Guest 278211, Pie Maker και Libertus.
Το πιο καλό kill κατά την άποψή μου θα είναι στην Iris ή στην Deutsch Lover.
Το πιο κακό kill θα είναι στον Cupid ή στη Nefeli.
To καλύτερο kill θα είναι σε μένα ή στον JKaradokov.
Το χειρότερο kill που θα μπορούσε να κάνει κάποιος είναι σε Eileen, Giammou ή Pie Maker.

Mάλιστα αν οι δολοφόνοι πρόσεξαν κάτι και έπεσαν σε μια συγκεκριμένη παγίδα, μπορεί αύριο να μην έχουμε καν θύματα (τουλάχιστον από δολοφόνους). Αρκετά αισιόδοξο βέβαια. Θα δείξει.

1. Αν εχεις καλο ρολο, πιστευω πως καταλαβαινω το σκεπτικο που το γραφεις αυτο, αλλα ξερεις πως αυτο βοηθαει μονο εσενα. Αντιθετα, αν εχεις κακο ρολο ή την πορνη(που το θεωρω πιθανο) το κανεις για να μας μπερδεψεις.
2. Τελικα το καλυτερο κιλλ με το πιο καλο κιλλ τι διαφορα εχουν? Εγω καταλαβαινω πως 4 ειναι τα καλα kill τελικα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
''Αν το έκανα πάντως, αρχικά δεν είμαι σίγουρος αν θα το έκανα με άτομο που με ψήφισε καθώς αφού θα είχα την ικανότητα να το καταστρώσω έτσι, δεν νομίζω να έβαζα αυτή τη λεπτομέρεια μέσα, θα θεωρούσα ότι μου χαλάει λίγο το σχέδιο να σκεφτείς εσύ πχ. ή κάποιος άλλος παίχτης που θεωρώ έμπειρο, αυτό το ενδεχόμενο που παρουσιάζεις''.

Σαφώς αλλά δεν αποκλείεται να σου ξέφυγε αυτή η λεπτομέρεια.

''Αν από την άλλη επέλεγα άτομο που με ψήφισε όπως πολύ λογικά λες επειδή θα γνώριζα ότι εκείνο δεν είναι μαφιόζος, μάλλον τον Giamou θα διάλεγα του οποίου επίσης την ταυτότητα θα ήξερα και θεωρώ πιο δυνατό παίχτη σε σχέση με τη Μαίρα''.

Ο Giamou όμως έχει κατηγορηθεί από αρκετά άτομα και υπάρχει πιθανότητα να είναι κάνας πιο ουδέτερος κακός ρόλος π.χ. αντίπαλος μαφιόζος ή πόρνη. Γιατί να το ρισκάρεις;

''Το μόνο σίγουρο είναι υποθέτω ότι τον ΔΑ, τον συμφέρει να είστε και οι δύο μέσα (εσύ και Claire). Είτε γιατί κάτι ξέρει για κάποιον σας είτε γιατί μονοπωλήσατε το ενδιαφέρον στην τελευταία ψηφοφορία.''

Ναι σ' αυτό συμφωνώ απολύτως. Πάντως δεν προσπαθώ να δείξω ότι είσαι σίγουρα εσύ ο ΔΑ. Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ μαζί σου σε καμία περίπτωση στον επόμενο ή και στον μεθεπόμενο γύρο. Απλώς ήθελα να το επισημάνω γιατί είσαι η μόνη θεωρία που δένει κάπως και απαντάει στο ερώτημα για το πώς ήξερε κάποιος την αθωότητα της Μάιρα. Αλλιώς θα έπρεπε να το βρει με κάρτα ή με έμμεσα σχόλια που θα είχε παρατηρήσει και είναι πιο δύσκολο κάτι τέτοιο. Γιατί να χαραμίσει κανείς μια κάρτα του για την Μάιρα που δεν μιλούσε πολύ; Δεν αποκλείεται να έκανε λάθος ο ΔΑ και να σκότωσε μαφιόζο. Αλλά το σενάριο με σένα και την Μάιρα απαντάει σε περισσότερα ερωτήματα και γι' αυτό θέλω να το κρατήσω. Θα μπορούσε το post που έγραψες για τον ΔΑ να ήταν μια έμμεση νύξη στους μαφιόζους ότι τους έχεις καταλάβει ή μια ενημέρωσή τους για το πώς βρήκες πως η Μάιρα ήταν αθώα. Μπορεί η αναφορά σου στην εύρεση πληροφοριοδότη ή αντίπαλου μαφιόζου να αποτελεί υπαινιγμό προς κάποια άτομα στα οποία θα πρέπει να στραφούν. Είναι σαν να τους λες ότι ''δείτε ποιοι ψήφισαν Claire και βγάλτε συμπεράσματα''.

Αυτές τις παραθέσεις δεν πρόκειται ποτέ να μάθω να τις χρησιμοποιώ. :P Πατάω πολλαπλή παράθεση και δεν γίνεται τίποτα. Μου έχει σπάσει τα νεύρα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Εσύ μπορείς να κάνεις ό,τι θες, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι εγώ έχω αναθεωρήσει κάποια πράγματα.

Άστο μαν, το έκαψες πολύ άσχημα τώρα. Πάρα πολύ άσχημα, απλώς δεν θα το σχολιάσω τώρα....

1. Ε προφανως μπορω να κανω οτι θελω. Αν οταν βλεπεις πως π.χ. πεφτεις εξω και λες οτι αναθεωρεις, μπορουν ολοι να αρχισουν να αναθεωρουν, οποτε αναιρουνται οσα εχουν πει?
2.Εγω πιστευω πως δεν το εκαψα καθολου ομως. Μα καθολου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
1. Αν εχεις καλο ρολο, πιστευω πως καταλαβαινω το σκεπτικο που το γραφεις αυτο, αλλα ξερεις πως αυτο βοηθαει μονο εσενα. Αντιθετα, αν εχεις κακο ρολο ή την πορνη(που το θεωρω πιθανο) το κανεις για να μας μπερδεψεις.
2. Τελικα το καλυτερο κιλλ με το πιο καλο κιλλ τι διαφορα εχουν? Εγω καταλαβαινω πως 4 ειναι τα καλα kill τελικα.

1. Καλό ρόλο έχω μην με φοβάσαι. Η αλήθεια είναι ότι προβληματίζομαι με τις δικές σου ψήφους και με το ότι δεν αναφέρεις αρκετά ύποπτα άτομα ή περιστατικά καθόλου. Μου έχει περάσει και μένα απ' το μυαλό ότι μπορεί να είσαι πόρνη και προσπαθείς να μπερδέψεις αλλά σαφώς δεν είσαι στους άμεσα υπόπτους μου. Γνωρίζοντας την αθωότητά μου και παρατηρώντας ότι και σε σένα πήγαν να πέσουν την πρώτη μέρα, όπως και σε μένα, στηριζόμενοι σε χαζά επιχειρήματα, σε έχω μάλλον για αθώο. Αν είσαι όμως πραγματικά αθώος, θα έπρεπε να καταλάβεις ότι είμαι αθώος από την αναφορά σε δύο συγκεκριμένα ονόματα που υπάρχουν στο post μου και στη θέση που τα βάζω. Εκτός κι αν δεν παρακολούθησες σήμερα τα post που έγιναν και συγκεκριμένα τα post που έκανα εγώ. Εκτός κι αν ξέρεις πως είμαι αθώος αλλά δεν σε συμφέρει να το πεις είτε για να με προστατέψεις είτε γιατί θα έχεις συμφέρον να μείνουν υποψίες πάνω μου, μπας και καταφέρεις να με βγάλεις σε κάποια στιγμή που θα χρειαστεί να γίνει αυτό. Δεκτές οι επισημάνσεις σου στους άλλους για το ότι ακόμη και ως μαφιόζος μιλάω πολύ, έτσι είναι. Προσπαθώ να παίζω όσο πιο όμοια μπορώ τόσο ως κακός όσο και ως καλός. Αλλά μου κάνει εντύπωση η αρκετά συχνή επισήμανση αυτού στο τελευταίο διάστημα.

2. Το να πεθάνει η Deutsch Lover και να μειωθεί ένα άτομο που υποψιάζεται τον Σπυράκο και την Claire είναι απλά καλό kill. To να πεθάνω εγώ όμως θα είναι το πιο τέλειο kill καθώς έτσι θα δει ο ΔΑ ποιος απ' τους δύο (εγώ και Claire) θα είναι ο μαφιόζος, αν η Claire είναι αθώα (που δεν το νομίζω καθόλου), θα στραφούν αρκετά άτομα εναντίον της σε συνδυασμό με το τι έκανε ο ΔΑ και αν είναι ένοχη θα μπορέσουν αρκετοί να βρουν πάτημα στο ότι αποκλείεται να σκότωνε αυτόν που ήταν ο άμεσα ύποπτος μαζί της και διάφορα τέτοια. Άσε που επειδή θα έβγαινα από το παιχνίδι θα μπορούσαν να πουν διάφορες δικαιολογίες για μένα, για το τι μπορεί να ήμουν, για το πώς πέθανα, θα βρουν πάτημα να βγάλουν και όσους με υποστήριξαν, αν καταφέρουν να πείσουν τους αθώους, ότι ήμουν ένοχος κ.α. τέτοια.
Yπάρχει διαφορά ανάμεσα στο καλό kill και στο ''καλύτερο kill στη συγκεκριμένη στιγμή'', όπως υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ένα κακό kill (επιμένω ότι ήταν κακό το kill του Tzoum) και στο ''χειρότερο kill που θα μπορούσε να γίνει στην παρούσα φάση''.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,123 μηνύματα.
Σκάλωσα στο φανέρος μαφιόζος και γι'αυτό σε ρώτησα. Η κάρτα δεν καταλαβαίνει από το αν ο μαφιόζος είναι φανερός ή οχι, αν κάνεις σωστή ερώτηση θα δώσει σωστή απάντηση.
Επίσης το να κατάλαβε ο ΔΑ πληροφοριοδότη ή ΑΜ από κάτι που είπε για την Claire και να το κατάλαβε ότι είναι κάποιος από αυτούς και ξέρει την Claire, ενώ είχαν αναφερθεί τόσα άτομα σε αυτήν από χθες, μου φαίνεται πολύ πολύ τραβηγμένο σενάριο.
Ναι, ίσως τα είπα και εγώ με τρόπο μπερδευτικό σε αυτό το σημείο.
Προφανώς και είναι παρατραβηγμένο σενάριο, το γνωρίζω, απλά είπα να το αναφέρω κι αυτό με ότι ακραία έρχονται στο μυαλό μου.

Όπως είπα όχι πολύ πιθανό σενάριο. Αλλά αν τυχόν ο ικαρίωνας είναι ο μαφιόζος της υπόθεσης, η πιθανότητα κάποιος από σένα και τον Βασίλη να είναι στην μαφία είναι υψηλή, γιατί πολύ απλά τρέξατε να τον σώσετε μόλις είχε μπλεξίματα.
Τώρα καταλαβαίνω τη λογική σου, ναι. Δε νομίζω σε αυτήν την περίπτωση να το κάναμε τόσο τελευταία στιγμή όμως. Θα μπορούσαμε σε πρότερο χρόνο, κάποια στιγμή που είτε ο Ικαρίωνας ήταν μπροστά είτε υπήρχε ισοψηφία σε κάποιον άλλον να πασάρουμε ψήφους στον/στους αμέσως επόμενους ή σε αυτούς που ισοψηφούσαν σε αυτόν.

Και πάλι, δεν είναι εξαιρετικά τραβηγμένο αυτό;; Για να ήξερε θα χρειαζόταν κάρτα, γιατί δεν νομίζω ότι σχηματίζεις τέτοια άποψη για ρόλο από τα ελάχιστα ποστ της Μάιρα, αλλά ποιος ξοδεύει κάρτα σε παίκτη με τόσα λίγα ποστ και χωρίς σταθερή ψήφο;
Είναι τραβηγμένο, ναι. Όχι τραβηγμένο ως σενάριο γενικότερα θα έλεγα, αλλά τραβηγμένο επειδή και εγώ, δεν ξέρω αν θα ξόδευα κάρτα για τη Μάιρα ας πούμε.

Αναφέρεσαι στην πόρνη;; Ή γενικά; Και πώς ακριβώς θα στρέψουν οι μαφιόζοι την προσοχή μας σε άτομα που όπως λες, δεν γνωρίζουν;; Και γιατί να το κάνουν κιόλας αυτό;
Εν μέρει είναι λάθος η σκέψη μου, γιατί κρίνω εξ' ίδιων τα αλλότρια και προσπαθώ να σκεφτώ πως θα δρούσα ως μαφιόζος.
Αρχικά ναι, εννοώ την πόρνη ως ρόλο συνασπισμένο με μαφιόζους τον οποίο όμως δεν γνωρίζουν, αφού ο ΔΑ ξέρουν ποιος είναι.
Πιστεύω λέω, ότι οι μαφιόζοι θα θέλουν η προσοχή μας να πάει είτε σε άτομα που δεν έχουν πολυασχολήθει με το παιχνίδι, σχετικά χαμηλών τόνων-λίγα posts-κατηγορίες προς λίγα μέλη και πιθανώς χαλαρές αιτιολογήσεις για να μην μπορούμε να κρίνουμε τόσο εύκολα ποιος θα τους ήθελε νεκρούς είτε σε άτομα που είναι δραστήρια και έχουν κατηγορήσει άτομα που είναι πολίτες, ώστε η προσοχή μας να στραφεί σε πολίτες και να αρχίζουμε να φαγωνόμαστε μεταξύ μας.

Και εδώ νομίζω ότι θα κλείσω και εγώ. Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος θα μπορεί να είναι ο ΔΑ, δεν έχω κάποιο στοιχείο για κάποιον.
Βρίσκεται ακόμα μαζί μας προφανώς, και λογικά θα βρίσκεται και το μεσημέρι που μας έρχεται, αλλά πλέον, όποιος και αν είναι, έχει αποδυναμωθεί, αυτό είναι το ευτυχές.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του τόσο νωρίς, ακόμα και εάν είναι έμπειρος παίχτης και περιμένω το τέλος του παιχνιδιού ώστε να διαβάσω το σκεπτικό του.
Για την ώρα δεν με ενδιαφέρει τόσο το να τον βρω και θεωρώ πιο προσοδοφόρο το να επικεντρωθώ σε άτομα που είναι γενικότερα συνασπισμένα με τους μαφιόζους και όχι να ψάχνω το συγκεκριμένο ρόλο του καθενός.

// Edit: Τώρα κατάλαβα γιατί μπερδεύτηκες με τη διατύπωση μου, έβαλα ένα "δεν" σε λάθος σημείο, έγινε edit τώρα.


Καληνύχτα Παλέρμο :flowers:
// Εδώ παλεύω με τον ψυχαναγκαστικό εαυτό μου. Πάντα λέω καλημέρα μετά τα μεσάνυχτα, αλλά χάριν του παιχνιδιού θα κάνω την εξαίρεση :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
Θα πάρω κι εγώ με τη σειρά μου όσους είναι ακόμη μέσα και θα βγάλω ένα προφίλ, ό,τι καταλάβει ο καθένας:

Drama Prinzessin: 2 ποστς μέχρι στιγμής, ψήφισε τη kleop με εντελώς ηλίθια δικαιολογια ( είσαι ύποπτη που ψηφίζεις αυτόν που σε ψήφισε πρώτος χμμμ ) και τάσσεται εν τέλει κατά Μάιρας και Ikariona. Ύποπτη.

Guest 278211: Ψηφίζει πρώτο γύρο Μάιρα "στη τύχη". Αργότερα σωστά βλέπει πως είναι ύποπτο που από ισοβαθμία μεταξύ ικαρίωνα, σπυράκου, giamou και kleop ξαφνικά ανεβαίνει η kleop. Επικαλείται αυτή τη σκέψη για να ψηφίσει τελικά το giamou στο 2ο γύρο (γιατί όχι κάποιον από τους υπόλοιπους που είχαν ήδη ψήφους;; 1 άχρηστη ψήφος τελευταίας στιγμής). Αυτό σημαίνει είτε πως "μου αρέσει εκεί που πάει η ψηφοφορία" είτε "ό,τι και να βγει δξ/δα". Contested.

JKaradakov: Ξεκινά λογικά όσον αφορά τον ικαρίωνα και αρχικά βάζει στο στόχαστρο τη Μάιρα κι εμένα επειδή δε γράφουμε αρκετά. Λογικό. Πετάει ψήφο σε κάποιον που δεν έχει μιλήσει καθόλου, επίσης λογικό για πρώτο γύρο. Ξεκινά δεύτερο γύρο με ψήφο στον Cupid για τον ίδιο λόγο. Αυτη τη φορά δεν είναι τόσο λογικό, 2 μυνήματα πριν είχε πει πως drama και CR είναι ενδεχόμενοι δολοφόνοι Παρ' όλα αυτά αρνείται να φηφίσει CR και το λέω για 2η φορά ψήφος στο βρόντο όταν η ψηφοφορία είναι σε προχωρημένο στάδιο είναι safe ψήφος. Και ο πρώτος που θέλει safe ψήφους είναι ο δολοφόνος. Παρ' όλα αυτά πέρα από αυτό λέει σωστά πράγματα οπότε ακόμη δε θα πω κάτι. Contested.

i_lie_us: Παίρνει αποστάσεις από παντού. Υιοθέτησε αρκετά άνετα την ενδεχόμνενη ενοχή της CR όπως και την αντιστοιχα ενδεχόμενη αθωότητα του ικαρίωνα. Δεν κατηγορεί κανέναν δε διαφωνεί με κανέναν. Γενικώς σωστά επιχειρήματα αλλά αυτό δε μου λέει κάτι αυτή τη στιγμή.. Ίσως έχει κάποια ιδιότητα που κερδίζει γνώσεις οσο προχωρά το παιχνίδι ίσως είναι δολοφόνος και φοβάται να παίξει επιθετικά, δεν ξέρω. Ύποπτος.

ultaviolence: Ξεκινά κατηγορώντας το τρίο που μιλάει πολύ. Λάθος. Ρίχνει safe ψήφο στο Tzoum. Φαινομενικά ύποπτο αλλά πρώτος γύρος όλοι λίγο πολύ το καναμε, το παραβλέπουμε. Σε γενικές γραμμές παίρνει αποστάσεις. Δεύτερο γύρο ψηφίζει Μάιρα γιατί δε γράφει πολύ. Whatever.

Libertus: Ξεκινά ψηφίζοντας το Σπυράκο βασιζόμενος σε meta gaming, το οποίο συνεχίζει να επικαλείται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα το χρεώσω στον υπερβάλλοντα ζήλο για τώρα αλλά γενικά τέτοιες λογικές μου φαίνονται ύποπτες γιατί αφήνουν χώρο για εύκολες κατηγορίες. Βέβαια πέρα από αυτό μέχρι τώρα πάνω κάτω συμφωνούμε στη σκέψη, δε φοβάται να ανοιχτεί και δεν έχει εμμονές προς κάποιον. Για τώρα θεωρώ αθώος.

mintin97: γενικώς ψιλο-κομπάρσος αλλά κάνει αρκετά αψυχολόγητα μες στο παιχνίδι. Γράφει μικρά κειμενάκια δυσανάλογα επιθετικά με το μέγεθός τους. Υιοθετεί σχετικά λογικά επιχειρήματα μέχρι το ποστ #303. Εκεί τον έχασα. Εϊσαι σχεδόν σίγουρος πως ο ικαρίωνας είναι αθώος ενώ κατά πάσα πιθανότητα η CR είναι ύποπτη αλλά ενω'υπάρχει ντέρμπι πετάς ψήφο στο κενό; γιατί; Contested.

tasos97: Ανύπαρκτος. Αν ήμουν στη θέση σου θα έπαιρνα θέση γρήγορα γιατί σε κόβω για πιθανό αυριανό πτώμα. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι και σε αυτή τη φάση δεν έχει και σημασία.

Nefeli Graf:
Περίπου τα ίδια με από πάνω. Με πιο ύποπτες ψήφους όμως. Αλλά αυτό είναι αρκετά νωρίς για να λέει οτιδήποτε για τώρα. Not enough info.

Deutsch Lover: Γενικώς δε βγάζω νόημα από αυτά που γράφει, ίσως να φταίει και η περασμένη ώρα. Λέει πολλά για πολλούς, γενικώς δε βλέπω κάτι μεμπτό αλλά δεν διάβασα και κάτι που δεν ήξερα. Αλλά αυτό από μόνο του είανι ύποπτο για αρχή. Contested.

Σπυράκος: Πολλά, παρα πολλά ποστς χωρίς λόγο. Λέει πολλά χωρίς να λέει τίποτα. Ομολογώ πως στην αρχή τον είχα για ultra ύποπτο αλά για την ώρα θα κρατήσω πιο ουδέτερη στάση. Ασχολείται υπερβολικά σε όλο το παιχνίδι με τον ικαρίωνα για κατ εμέ ηλίθιους λόγους. Το μεγαλύτερο inconsistency που βρήκα είναι πως ενώ γράφεις ό,τι γράφεις στο ποστ #141 συνεχίζεις με το να ψηφίζεις εμμονικά τον ιακρίωνα ακόμη και με κάρτα. Λες ότι κάποιος που εκτοξεύει κατηγορίες κατά πάντων ωφελεί τους δολοφόνους. Δηλαδή κάποοις που σπαμάρει τα διπλάσια ποστς λέγοντας τα μισά ποιον ωφελεί; κάποιος που δε μιλά σε όλο το παιχνίδι ποιον ωφελεί; λυπάμαι αλλά αυτή η λογική είναι χαζή. δε σε βγάζω ύποπτο αυτή τη σιτγμή μόνο και μόνο για να το ρίξω στην απειρία.

tsarachaf:
Πω πήγε να με πιάσει πονοκέφαλος. Παρόμοια με από πάνω. Πολλά ποστς, εσύ βέβαια είχες περισσότερα να πεις αλλά για να μαι ειλικρινής δε τα διάβασα όλα. Άποψη για όλα, πολύ αμυντικό ύφος όχι πολλές εμμονές. Γράφεις σχετικά επιθετικά. Το τέλειο προφίλ του δολοφόνου που ξέρει να παίζει, αν δε με ξεγελά και η εμπειρία μου από προηγούμενα παιχνίδια. Θα έλεγα πως είναι πολύ πιθανό να είσαι δολοφόνος αλλά βλέπω πως εστιάζεις τελείως αλλού. Που σημαίνει 2 πράγματα: είτε έχω πέσει έξω μέχρι στιγμής σε αυτοιύς που έχω στο στόχαστρο είτε κάτι ξέρεις. Contested.

iris17: Αδιάφορη, δεν εχει πει τίποτα, σε κόβω για πιθανό πτώμα κι εσένα.

CR: Η αλήθεια είναι θεωρώ πως η γκάφα που έκανε με τη πρώτη ψήφο δεν είναι αρκετή για να βγει δεδομένη δολοφόνος αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση κυρίως είναι η υποστήριξη που είχε από άλλους τη κρίσιμη στιγμή και φυσικά την κίνηση του ΔΑ. Πλέον είτε είναι όντως δολοφόνος είτε όχι το θεωρώ αρκετά απίθανο να μείνει στο παιχνίδι και σίγουρα δεν νομίζω πως υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος άλλος με περισσότερα στοιχεία εναντίον του. Ύποπτη.

aegloswen: Λίγα μηνύματα επιθετικό στυλ εμμονή στον ικαρίωνα για τον ίδιο κακό λόγο για μένα ( εξηγούμαι παρακάτω ). Ακόμη δε βλέπω σαφή θέση, αλλά βιάζεται να κατηγορήσει που σημαίνει είτε ρόλος πολίτη απ' τη μεριά των δολοφόνων είτε πολίτης με ασήμαντο ρόλο που ρίχνει άδεια για αν πιάσει γεμάτα. Contested.

Cupid: Αδιάφορος μέχρι τώρα. Ψηφίζει aegloswen για random λόγο και μετά ψηφίζει Libertus επειδή του την είπε για αυτό. κανένα σχόλιο.

Emilouko: Εδώ έχει ενδιαφέρον. Εϊναι η μόνη που είπε πως μπορεί η kleop και να μην ήταν πολίτης. Επίσης είναι η μόνη ή απ' τους λίγους που δεν θεωρεί σκόπιμο να ασχοληθεί με το τρίο tzoum/ικαρίωνα/geiamou Επίσης έμμεσα τάχθηκε υπέρ της CR μετά την κίνηση του ΔΑ. Είτε κάτι ξέρει είτε έχει συμφέορντα να στρέψει βλέμματα αλλού. Contested.

DumeNuke: Ψηφίζει πρώτο γύρο "random" CR. Δεύτερο γύρο επειδή δεν έχει χρόνο επικαλείται το πιο χαζό επιχείρημα που θα μπορούσε να σκεφτεί για να ρίξει μια άκυρη ψήφο στο κενό. Πιάνετια πολύ απ'οτο τι λένε οι άλλοι και προσπαθεί να βρει ρίγματα στη λογική τους. Προσωπικά τίποτα από αυτά δε μυο αρέσει. Αρκετα ύποπτος.

Piemaker: Γενικά συμφωνω'μαζί του στη στάση που παίρνει σχετικά με την αντιμετώπιση στον ικαρίωνα και τους λοιπούς. Αλλά για τώρα κι εκείνος το μόνο που κάνει είναι να πετά λάσπη παντού κι ό,τι κάτσει το οποίο δε μου λεέι απολύτως τίποτα. Contested.

Eileen: Πολύ αμυντικό στυλ ειδικά στην αρχή, εστιάζει πολύ στο τι λένε οι άλλοι και το αν στέκουν ή όχι, επισης δεύτερο γύρο ψηφίζει Μάιρα προσπαθώντας με έμμεσο τρόπο να αποσύρει το ενδιαφέρον από τους 2 πρώτους. Προσωπικά εμένα αυτή η αντιμετώπιση μου βγάζει μόνο ένα συμπέρασμα. Ύποπτη. ( εξηγούμαι παρακάτω ).

Geiasou: Δε βγάζω νόημα γενικά, λίγο μου δίνεται η αίσθηση πως κάτι ξέρει, αλλά γενικά δεν διάβασα κάτι που δεν ήξερα.

Τέλος, του σουξέ του παιχνιδιού. Ικαρίωνα αγόρι μου δεν ξέρω αν είσαι δολοφόνος αλλά αν είσαι σου βγάζω το καπέλο. :P
Πολύ spamming για κάποιον που θέλει να περνά απαρατήρητος και πολύ χαώδης τρόπος σκέψης. Όπως σωστά είπε κάποιος κανένας συμπάικτης του δολοφόνος δε θα τον άφηνε να γράφει όπως γράφει. Αυτό είναι one man job. :P. Για τον ίδιο λόγο προσωπικά βλέπω αρνητικά όποιον μέχρι τώρα τάχθηκε κατά, ή ακόμη χειρότερα τον ψήφισε.

Ακολουθεί σε λίγο ποστ σχετικά με τους δολοφόνους αφήνω αυτό για την ώρα για να μη μου πει δικαιολογημένα κάποιος πως δεν δίνω σημάδια ζωής.

Λοιπόν σχετικά με τους δολοφόνους μερικά πράγματα:

- Σαν δολοφόνος θες να σουτάρεις όλους τους πολίτες. Υπάρχουν 2 τρόποι να γίνει αυτό. α) μέσω δολοφονίας β) μεσω ψηφοφορίας. Τα καλά της δολοφονίας είναι πως γίνεται κατά βούληση. Θες να βγει αυτός τον βγάζεις χωρίς να χρειαστέι να πείσεις κανέναν. Το κακό από την άλλη είναι πως με το που θα βγει αυτόματα όλα τα βλέμματα πρόκειται να είναι στραμένα πάνω του. Το καλό της ψηφοφορίας είναι πως μπορείς να βγάλεις άτομα τα οποία κατά κοινή ομολογία είναι ένοχα ενώ από την άλλη όσο μαζεμένος είναι κάποιος τόσο πιο δύσκολο είναι αν τον βγάλεις ετσι καθώς είναι δύσκολο να τον πιάσεις από κάπου.

Για αυτό πιστεύω πως για έναν δολοφόνο είναι πιο εύκολο να βγάζει παίκτες που περνούν απαρατήρητοι μέσα από δολοφονίες και ομιλητικά μέλη μέσα από ψηφοφορίες. Η μόνη εξαίρεση εδώ είναι η εξής. Όταν έχεις κάποιους παίκτες που είτε επειδή έτυχε να βλέπεις πως πάνε να πέσουν διάνα πολύ νωρίς είτε λόγω metagaming και καλού παρελθόντος φοβάσαι πως πρόκειται να σε αποκαλύψουν ως δολοφόνο. Σε αυτήν την περίπτωση τους σκοτώνεις όσο ακόμη είναι νωρίς και δεν έχουν μιλήσει πολύ για να απαλλαγείς από έναν ενδεχόμενο κίνδυνο χωρίς να μπεις στη διαδικασία να κατηγορήσεις ανοιχτά και να ανοιχτείς.

Με βάση το τελευταίο ένα πιθανό σενάριο της δολοφονίας του Tzoum τόσο νωρίς είναι πως κάποιος ή κάποιοι από τους δολοφόνους τον ήξεραν πόσο δυνατός παίκτης θα μπορούσε να είναι και επέλεξαν να απαλλαγούν από αυτόν πρόωρα. Αυτοί αν δεν κάνω λάθος είναι η παρέα Emilouko, Ικαρίωνας, Iris17, Giamou.

Το άλλο και πιο συνηθισμένο σενάριο είναι πως ο Tzoum λογιζόταν ως ένας από τους κομπάρσους του game και απλά σκοτώθηκε ως ένας ανώδυνος στόχος.

- Επίσης πιστεύω όλο αυτο που παίζεται αυτή τη στιγμή με τον ικαρίωνα και τις κατηγορίες πάνω του σε περίπτωση που ο ίδιος δεν είναι δολοφόνος συμφέρει αρκετά τους ίδιους τους δολοφόνους. Έχεις κάποιον ο οποίος τραβά συνεχώς τα βλέματα πάνω του, και το παιχνίδι έδειξε πως είναι αρκετά κοντά στο να φύγει μεσω ψηφοφορίας οπότε σίγουρα δε προκειται να δολοφονηθεί.

Από την αλλη αυτό δεν ισχύει για τη CR η οποία κατά κοινή ομολογία είναι δολοφόνος αλλά δεν μιλά το ίδιο.

Γiα την ώρα και δε νομίζω να πέφτω έξω θα ψηφίσω Claire Renfield.

Και εδώ παίζουν 4 σενάρια.
α) Εκείνη είναι δολοφόνος κι ο ικαρίωνας όχι που σημαίνει πως η αυριανή ψηφοφορία πρόκειται να χει ενδιαφέρον.
β) Ο ικαρίωνας είναι δολοφόνος κι εκείνη όχι το οποίο δεν είναι καθόλου πιθανό γιατί δεν εξηγεί καθόλου τη κίνηση του ΔΑ.
γ) Είναι και οι 2 δολοφόνοι. Πιθανό σενάριο το οποίο δεν πρόκειται να αναπτύξω αυτη τη στιγμή. Εϊναι κι εκείνο που εξηγεί καλύτερα την κίνηση του ΔΑ.
δ) Κανείς από τους 2 δεν είναι δολοφόνος. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον είναι η επόμενη δολοφονημένη και εφόσον είναι περασμενες 3:00 μάλλον έχω κάθε λόγο να παίξω και στοιχηματάκι. Για αυτό και όπως λέω και στο προηγούμενο ποστ ό,τι και να ναι η CR δε πιστεύω πως πρόκειται να κατσει για πολύ στο παιχνίδι.

Πάω για ύπνο για τωρα χρωστάω άλλο ένα ποστ σχετικά με το ΔΑ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Λοιπόν σχετικά με τους δολοφόνους μερικά πράγματα:

- Σαν δολοφόνος θες να σουτάρεις όλους τους πολίτες. Υπάρχουν 2 τρόποι να γίνει αυτό. α) μέσω δολοφονίας β) μεσω ψηφοφορίας. Τα καλά της δολοφονίας είναι πως γίνεται κατά βούληση. Θες να βγει αυτός τον βγάζεις χωρίς να χρειαστέι να πείσεις κανέναν. Το κακό από την άλλη είναι πως με το που θα βγει αυτόματα όλα τα βλέμματα πρόκειται να είναι στραμένα πάνω του. Το καλό της ψηφοφορίας είναι πως μπορείς να βγάλεις άτομα τα οποία κατά κοινή ομολογία είναι ένοχα ενώ από την άλλη όσο μαζεμένος είναι κάποιος τόσο πιο δύσκολο είναι αν τον βγάλεις ετσι καθώς είναι δύσκολο να τον πιάσεις από κάπου.

Για αυτό πιστεύω πως για έναν δολοφόνο είναι πιο εύκολο να βγάζει παίκτες που περνούν απαρατήρητοι μέσα από δολοφονίες και ομιλητικά μέλη μέσα από ψηφοφορίες. Η μόνη εξαίρεση εδώ είναι η εξής. Όταν έχεις κάποιους παίκτες που είτε επειδή έτυχε να βλέπεις πως πάνε να πέσουν διάνα πολύ νωρίς είτε λόγω metagaming και καλού παρελθόντος φοβάσαι πως πρόκειται να σε αποκαλύψουν ως δολοφόνο. Σε αυτήν την περίπτωση τους σκοτώνεις όσο ακόμη είναι νωρίς και δεν έχουν μιλήσει πολύ για να απαλλαγείς από έναν ενδεχόμενο κίνδυνο χωρίς να μπεις στη διαδικασία να κατηγορήσεις ανοιχτά και να ανοιχτείς.

Με βάση το τελευταίο ένα πιθανό σενάριο της δολοφονίας του Tzoum τόσο νωρίς είναι πως κάποιος ή κάποιοι από τους δολοφόνους τον ήξεραν πόσο δυνατός παίκτης θα μπορούσε να είναι και επέλεξαν να απαλλαγούν από αυτόν πρόωρα. Αυτοί αν δεν κάνω λάθος είναι η παρέα Emilouko, Ικαρίωνας, Iris17, Giamou.

Το άλλο και πιο συνηθισμένο σενάριο είναι πως ο Tzoum λογιζόταν ως ένας από τους κομπάρσους του game και απλά σκοτώθηκε ως ένας ανώδυνος στόχος.

- Επίσης πιστεύω όλο αυτο που παίζεται αυτή τη στιγμή με τον ικαρίωνα και τις κατηγορίες πάνω του σε περίπτωση που ο ίδιος δεν είναι δολοφόνος συμφέρει αρκετά τους ίδιους τους δολοφόνους. Έχεις κάποιον ο οποίος τραβά συνεχώς τα βλέματα πάνω του, και το παιχνίδι έδειξε πως είναι αρκετά κοντά στο να φύγει μεσω ψηφοφορίας οπότε σίγουρα δε προκειται να δολοφονηθεί.

Από την αλλη αυτό δεν ισχύει για τη CR η οποία κατά κοινή ομολογία είναι δολοφόνος αλλά δεν μιλά το ίδιο.

Γiα την ώρα και δε νομίζω να πέφτω έξω θα ψηφίσω Claire Renfield.

Και εδώ παίζουν 4 σενάρια.
α) Εκείνη είναι δολοφόνος κι ο ικαρίωνας όχι που σημαίνει πως η αυριανή ψηφοφορία πρόκειται να χει ενδιαφέρον.
β) Ο ικαρίωνας είναι δολοφόνος κι εκείνη όχι το οποίο δεν είναι καθόλου πιθανό γιατί δεν εξηγεί καθόλου τη κίνηση του ΔΑ.
γ) Είναι και οι 2 δολοφόνοι. Πιθανό σενάριο το οποίο δεν πρόκειται να αναπτύξω αυτη τη στιγμή. Εϊναι κι εκείνο που εξηγεί καλύτερα την κίνηση του ΔΑ.
δ) Κανείς από τους 2 δεν είναι δολοφόνος. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον είναι η επόμενη δολοφονημένη και εφόσον είναι περασμενες 3:00 μάλλον έχω κάθε λόγο να παίξω και στοιχηματάκι. Για αυτό και όπως λέω και στο προηγούμενο ποστ ό,τι και να ναι η CR δε πιστεύω πως πρόκειται να κατσει για πολύ στο παιχνίδι.

Πάω για ύπνο για τωρα χρωστάω άλλο ένα ποστ σχετικά με το ΔΑ.
Αν παιζει το 4 δε νομιζω να συμφερει να δολοφονηθει,γιατι εχει δημιουργηθει κυμα εναντιον της οποτε με ψηφοφορια μπορει ανετα να βγει :) Μετα απο την αναλυση σου μου κανει εντυπωση η ψηφος σου αλλα τελος παντων..δεν νομιζω αυτη η κινηση να εγινε υπερ της CR γιατι οπως βλεπεις ακομα θεωρειται απο πολλους ενοχη,ισως εγινε γιατι την θεωρουσε μαφιοζα ο ΔΑ,ειτε για να στοχοποιηθει οπως εχω ξαναπει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Cupid

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα.
i_lie_us εννοούσα ότι μπορεί να είσαι εσύ ο ΔΑ και γι αυτό να έχεις τόσο προσεκτική στάση.
vassili498 δεν καταλαβαίνω γιατί με χαρακτηρίζεις αδιάφορο. Αρχικά δείχνεις να κατανοείς γιατί ψηφίζει κάποιος στην τύχη κατά τον πρώτο γύρο και μετά επικρίνεις την στάση μου. Μήπως το πρόβλημα είναι το άτομο που επέλεξα να ψηφίσω; Επίσης δεν είσαι προσεκτικός. Πρώτα ψήφισα τον Libertus και μετά μου την είπε για την ψήφο μου. Δεν κρύβω ότι τώρα με προβληματίζεις κι εσύ για τον ρόλο σου.
Δυο λόγια για κάποιους ακόμη:
Guest 278211: Μοιράστηκε τα σενάρια που έχει υπόψιν της μαζί μας και στη συνέχεια τεχνηέντως αναφέρθηκε σε άτομα που υποπτεύεται στην καθεμία από τις περιπτώσεις. Θέλω να δω κι άλλες δημοσιεύσεις της για να αποκτήσω μια πιο σφαιρική εικόνα
DumeNuke: Δεν έχει εκδηλωθεί ούτε εκφραστεί ιδιαίτερα. Ίσως από τους λίγους που υποτιμούν τον ρόλο του Ikariona ενώ πάραλληλα ψηφίζει την Claire με το επιχείρημα της πρώτης και τυχαίας ψήφου την ώρα που στη δεύτερη ψηφοφορία χρησιμοποιεί μια όχι ιδιαίτερα πειστική δικαιολογία για να ψηφίσει τον ultraviolence. Μου είναι αρκετά ύποπτη αυτή η στάση και περιμένω περισσότερες δημοσιεύσεις του
Giamou: Παίζει αρκετά έξυπνα θεωρώ. Ίσως με έχει μπερδέψει περισσότερο από όλους έως τώρα, με κριτήριο πάντα τις απόψεις ρου. Στον πρώτο γύρο επέλεξε παίκτη με χαμηλούς τόνους, στον δεύτερο μια πιο ύποπτη περίπτωση. Αν συνεχιστεί αυτό το μοτίβο από πλευράς του, είμαι σίγουρος ότι διαθέτει κεντρικό ρόλο
Deutsch Lover: Περίπτωση που υποτίμησα αρχικά ως αθώα. Με μια δεύτερη ανάγνωση όμως όσων είπε, διακρίνω μια λογική σε όσα λέει και δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Ψηφίζει την Claire και είναι η μοναδική που το αιτιολογεί επαρκώς, την ώρα που άλλοι που επέλεξαν την Claire δεν λένε σχεδόν τίποτα
Eileen: Ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ψηφίζει κόντρα στο ρεύμα αλλά ταυτόχρονα διαβάζει πολύ προσεκτικά τι λένε οι υπόλοιποι. Κατηγορεί και κατηγοριοποιεί χρησιμοποιώντας άμεσα τις δημοσιεύσεις των παικτών, πιστεύω έχει μέλλον στο παιχνίδι
Tzoum: Δολοφονήθηκε χωρίς να είπε και χωρίς ακόμη να έχει πει κάτι που να με έβαλε ιδιαίτερα σε σκέψεις. Δεν έχω πλήρη εικόνα και περιμένω στην πορεία να φανεί κάτι για τον ρόλο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,094 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο! :)

Ψηφοφορία για Τετάρτη 6/7
  1. aegloswen
  2. Claire Rentfield
  3. Cupid
  4. Deutsch... Lover
  5. Drama Prinzessin
  6. DumeNuke
  7. Eileen
  8. Emilouko
  9. Giamou
  10. Ikarionas
  11. i_lie_us
  12. iris17
  13. JKaradakov
  14. Libertus
  15. mintin97
  16. Nefeli Graf
  17. PieMaker
  18. Guest 278211
  19. tsarachaf
  20. ultraviolence
  21. vassilis498 --> Claire Rentfield
  22. Σπυρακος (^^)
  23. Τάσος97

Ψήφοι
1 Claire Rentfield

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Επειδη προτιμησα να βγαλω εσενα για τους λογους που ειπα παρα εναν παιχτη που δε μου εχει δωσει αφορμη;; Προσωπικα παρατηρησα πολλους χωρις πραγματικο στοιχειο και νοημα στην αλλη.Αμα θες μπορουμε να το αναλυσουμε γιατι δε σκοπευω να λυσσαξω να σε βγαλω απο τη στιγμη που οκ λογικα εισαι αθωος,επρεπε να ψηφισω ψηφισα..αλλα προσπαθω να καταλαβω λιγο τι παιζει με τους αλλους και να φυγω απο σενα για την ωρα.Οποτε μπορουμε συζητησουμε το λογο που προεχω για σενα.Μια και το συνηθιζεις περα απο τα συνηθισμενα πες κατι νεο με σεντονακι για να ξερω τι φαση.
Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για τέτοια κάρτα αν δεν έχεις στοιχεία. Δηλαδή αν δεν είσαι σίγουρος για την αθωότητα της Κλερ και θεωρείς μάλιστα ότι ο ikarionas μπορεί να ήταν αθώος γιατί να παίξεις μια τέτοια κάρτα τόσο νωρίς;
Προέχεις στον Ikariona επειδή σε κουράζουν τα σεντόνια;
Δεν τον αθωώνω απλώς εμένα αυτός ο λόγος δεν μου αρκεί για να παίξεις μια τέτοια κάρτα τόσο νωρίς.



Ψήφισα στην τύχη kleop, μετάνοιωσα αλλά δεν άλλαξα την ψήφο μου γιατί ήθελα να δω αν θα έσπευδαν για σώσιμο. Είσαι καλυμένος;


Μην ανησυχείς και ούτε και τα δικά μου διαβάζει, έτσι λέει βέβαια. Εγώ είμαι σίγουρη πως τα διαβάζει όλα και κάποιους κάνει πως τους αγνοεί γιατί τους έχει στοχοποιήσει...
Και θα συμφωνήσω για το πμ στην ΣΕ, για να είναι τόσο σίγουρος για κάποιους και μάλιστα χωρίς σοβαρούς λόγους γιατί εγώ τα επιχειρήματα του τα θεωρώ τουλάχιστον χαζά, σίγουρα επικοινωνεί κάθε βράδυ μαζί τους και βέβαια όχι από κάρτα γιατί δεν θα γινόταν κάθε βράδυ.;)


΄Οτι νάναι και πάλι...
΄Εχω εξηγήσει ξανά και ξανά και δεν σκοπεύω να αναλωθώ σ' αυτό. Να με βγάλετε και να παίξετε και την κάρτα της τυμβωρυχίας για να βγω οριστικά. Ειλικρινά πίστευα πως παίζοντας θα διασκέδαζα γιατί αυτό είναι το νόημα του παιχνιδιού, όμως ειλικρινά κουράστηκα. Μέχρι το στομάχι μου με έπιασε νωρίτερα λίγο μετά την ψηφοφορία όταν είδα πως με σώσανε τελικά. Να με βγάλετε για να ησυχάσω.
Θεωρώ ότι αν αποχωρήσεις η τυμβωρυχία θα βοηθήσει για την πορεία του παιχνιδιού. Δηλαδή εδώ και 2 γύρους όσοι δεν έχουν πληροφορίες προχωρούν στα τυφλά.Το να φανερωθεί ένα φύλλο θα δώσει άλλο προσανατολισμό στο παιχνίδι. Δεν είμαι σίγουρη για την ενοχή σου ή την αθωότητα σου αλλά ΑΝ αποχωρήσεις η κάρτα θα βοηθήσει.
Πωπω επιθετικότητα :P Παιχνίδι είναι βρε παιδιά. Anyway, ας το εκλάβω σαν πάθος (το πάθος είναι καλό να υπάρχει, σε αντίθεση με την εμμονή και την εξάρτηση αλλά ας μη βγω off topic). Ας γίνω κι εγώ αναλυτικός λοιπόν:
Emilouko: Έχω αντιληφθεί ότι παίζει έξυπνα, όπως και ο i_lie_us, αν και έχει μέτρια συμμετοχή. Λίγες δημοσιεύσεις όμως ολοκληρωμένες νοηματικά και ίσως και προμελετημένες. Θέλω να δω περισσότερες δημοσιεύσεις της για να σχηματίσω ολοκληρωμένη άποψη, δεν παύει όμως να είναι περίπτωση που το ένστικτο μου λέει να μην την αφήσω στην τύχη της
Αυτά προς το παρόν. Θα επανέλθω με τελική ψήφο και τα παρελειπόμενα
Μέτρια συμμετοχή είχα μέχρι χθες.Από σήμερα θα είμαι πιο ενεργή καθώς δεν έχω υποχρεώσεις.
Στο post σου αποσιώπησες πολλούς παίχτες.Δεν ξέρω αν το έκανες επιτηδευμένα ή δεν έχεις βγάλει ακόμη συμπεράσματα .
Από υπόπτους, συνεχίζω να θεωρώ την Clair, το Σπυράκο και τον Giamou. Ο Ikarionas φαίνεται λιγότερο ύποπτος σε σχέση με τους προηγούμενους, γιατί θεωρώ απίθανο να καθίσει κάποιος μη πολίτης να καταστρώσει τόσα πολλά σενάρια και να προσπαθεί τόσο πολύ να βγάλει άκρη.

σπαμ:


WTF ελπίζω να σου αρέσουν τα ποστ μου, αλλιώς με βλέπω κι εμένα να φεύγω από το παιχνίδι :eek
Όταν λέω ότι δεν μου άρεσαν τα post τους εννοώ ότι δεν με βοηθούσαν καθόλου στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Και προτιμώ να ψηφίζω τέτοια άτομα , που ίσως είναι και ένοχα, παρά παίχτες που βοηθούν την εξέλιξη του παιχνιδιού και δεν έχω στοιχεία για την ενοχή τους.
Συμφωνώ ότι Clair , Σπυράκος είναι αρκετά ύποπτοι.Προς Giamou δεν θα κατευθυνόμουν.
Emilouko: Εδώ έχει ενδιαφέρον. Εϊναι η μόνη που είπε πως μπορεί η kleop και να μην ήταν πολίτης. Επίσης είναι η μόνη ή απ' τους λίγους που δεν θεωρεί σκόπιμο να ασχοληθεί με το τρίο tzoum/ικαρίωνα/geiamou Επίσης έμμεσα τάχθηκε υπέρ της CR μετά την κίνηση του ΔΑ. Είτε κάτι ξέρει είτε έχει συμφέορντα να στρέψει βλέμματα αλλού. Contested.
Αρχικά , δεν έχω στοιχεία για το ρόλο της Kleop. Δεν μπορώ να ξέρω τι ρόλο είχε. Γι 'αυτό και δεν απέκλεισα το γεγονός να είναι κακός ρόλος.
Δεν ήθελα να ασχοληθώ με το τρίπτυχο γιατί θεώρησα ότι δε θα μας κάνει καλό να μονοπωλήσουμε με αυτό.Ο tzoum δεν είχε δείξει συμμετοχή γιατί ήταν διακοπές, από σήμερα θα έγραφε posts , τον Ikariona δεν μπορώ ποτέ να τον καταλάβω αλλά αν ήταν καλός ρόλος και έμενε για μένα θα βοηθούσε το παιχνίδι.Το ίδιο και ο giamou. Γι' αυτούς τους λόγους δεν ήθελα να πάω προς τα εκεί.
Κάνεις λάθος, δεν αθώωσα την Κλερ. Μάλιστα είπα ότι είναι περισσότερο ύποπτη σε σύγκριση με τους υπολοίπους μετά την κίνηση του ΔΑ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Cupid

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα.
Οι περιπτώσεις που δεν αναφέρθηκα διεξοδικά, επειδή θέλω να δω κι άλλες δημοσιευσεις τους, είναι οι εξής:

  • Drama Prinzessin
  • iris17
  • mintin97
  • Nefeli Graf
  • PieMaker
  • tsarachaf
  • Τάσος97
Δεν θα έλεγα ότι κάποιος από αυτούς μου έχει τραβήξει ιδιαίτερα την προσοχή. Ο μόνος που κάπως μπορώ να ξεχωρίσω είναι ο PieMaker. Μου δίνει εντύπωση έμπειρου παίκτη από αυτά που λέει και περιμένω με αγωνία την σημερινή ψήφο του. Επιπλέον, ο tsarachaf είναι περίπτωση που ναι μεν με έχει προβληματίσει αρκετά, όμως έχει πει αρκετά χωρίς να βλέπω μια ευθεία βολή προς κάποια κατεύθυνση. Ίσως τα πολλά λόγια να είναι πολιτική αποπροσανατολισμού, ίσως πάλι απλά να μιλάει πολύ :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,804 μηνύματα.
Χαιρετώ το παλέρμο,τραγουδάκι; :)

Έχουμε λήξη της ψηφοφορίας με την Claire Rentfield να είναι η mvp της σημερινής ψηφοφορίας.
Ωστόσο, η ΣΕ έλαβε μήνυμα από τον Διεφθαρμένο Αστυνομικό που επιθυμεί την αλλαγή των ψήφων μεταξύ της Claire Rentfield και της Mάιρα. Οπότε, η original mvp της σημερινής ψηφοφορίας είναι η Mάιρα.
Mάιρα, μεταφέρεσαι στη χώρα των φαντασμάτων έχοντας δικαίωμα για τελευταία λόγια.
Εγώ απ'αυτό μπορώ να καταλάβω το εξής.Ο ΔΑ θεωρεί την Claire μαφιόζο και θέλησε να τη σώσει.Μπορώ να το δεχθώ μόνο από κάποιον μη έμπειρο παίκτη.Παίκτης με πείρα στο παιχνίδι δε θα έκανε μια τόσο περίεργη κίνηση,ειδικά από στη δεύτερη ψηφοφορία.Στο σενάριο του έμπειρου παίκτη,αν είχε σκοπό να μπερδέψει,job well done.

Εγώ θα το έκανα. Ενοχοποιώντας τον εαυτό σου και "αποδεικνύοντας" την αθωότητά σου, ουσιαστικά παίρνεις μια free out of jail card, αφού έχεις ήδη κατηγορηθεί μία φορά άδικα. Δεν είναι απαραίτητο να ισχύει έτσι, αλλά μην το παρουσιάζεις ως αδύνατο ή ηλίθιο σενάριο....
Αδύνατο δεν είναι σε καμία περίπτωση,απλά μου φάνηκε pointless :P Παρόλα αυτά,δεκτή η παρατήρηση σου

Πάω να βρω την κλεοπ λοιπόν. Άραγε τι να έκανε τον Διεφθαρμένο Αστυνομικό να κάνει μια τέτοια κίνηση; Ισως το ότι από την αρχή του παχνιδιού έγραφα ίσα μια πρόταση και δεν συμμετείχα τόσο; Ηταν μια βιαστική κίνηση αυτή θέλοντας να σώσεις την Claire, που αυτή πιθανόν να είναι πιο ένοχη απ ότι είμαι εγώ. Θα σας στοιχειώσω.. το υπόσχομαι.

Πιθανόν να θεώρησε ότι έχεις ρόλο απλού πολίτη λόγω της μικρής συμμετοχής σου και να αντάλλαξε τις ψήφους σου με της Claire.Πιστεύω ότι άμα είχες έναν δυνατό ρόλο πολίτη(που να'ναι συνασπισμένος με τους πολιτες όχι πόρνη και ΔΑ) θα συμμετείχες λίγο παραπάνω γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του ρόλου σου.Όχι ότι η πόρνη ή ο ΔΑ δεν έχουν σπουδαίο ρόλο,απλά εκεί πρέπει να'σαι πιο προσεκτικός,οχι να μη συμμετέχεις καθόλου :P Γίνεσαι ευκολότερα στόχος της μαφίας άμα γράφεις μια πρόταση κάθε 5 ώρες παρά όταν έχεις μια τυπική συμμετοχή.Γι'αυτό για μένα μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου είσαι αθώα.

Είχα μερικά σενάρια στο μυαλό μου, αλλά μετά την κίνηση του ΔΑ, άλλαξαν τα δεδομένα. Όπως έχουν τα πράγματα τώρα, εξετάζοντας το συμβάν της ψηφοφορίας:

Σενάριο 1ο: Ο ΔΑ έχει καταλάβει σωστά την ομάδα των μαφιόζων (κάποιους από αυτούς έστω)

Στην περίπτωση αυτή, η Claire είναι στην ομάδα των μαφιόζων, μαζί με έναν από την τριάδα που έχει αναφερθεί (ikarionas, giamou, Σπυρακος). Για να μπορέσει ο ΔΑ να είναι σίγουρος για αυτό το σενάριο, σίγουρα θα πήρε κάποιο σήμα από το μαφιόζο.

Σενάριο 2ο: Ο ΔΑ έχει καταλάβει τον καλό ρόλο της Μάιρα

Αυτό είναι πολύ δύσκολο να έχει γίνει. Επειδή η συμμετοχή της ήταν κυρίως με την ψήφο της, αξίζει να σταθούμε εκεί σε αυτήν την ανάλυση. Θεωρώ ότι η πρώτη ψήφος προς τον Τάσο δε θα μπορούσε να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι έχει κάποιο ρόλο, καθώς ο Τάσος δεν έχει μεγάλη αλληλεπίδραση με άλλους παίκτες, ώστε ο ΔΑ να τον καταλάβει. Εάν ισχύει αυτό το σενάριο, το μυστικό ίσως βρίσκεται στη 2η ψήφο της, προς τον i_lie_us.

Σενάριο 3ο: Ο ΔΑ δεν έχει καταλάβει κανέναν

Ό,τι έχουμε πει είναι λάθος και πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν.

Γενικά, πιστεύω ότι για να βρούμε το ΔΑ πρέπει να βρούμε και το μαφιόζο του (ή έστω, εκείνον που θεωρεί μαφιόζο του).
Με καλύπτεις,θα προσθέσω μόνο ότι ο ΔΑ ίσως είχε μια κάρτα


Το πώς εγώ προέκυψα στα ξαφνικά ως ΔΑ ομολογώ πως δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν ξέρω τι σκοπιμότητα μπορεί να έχει κάποιος να με παρουσιάσει ως ΔΑ. Εγώ είμαι αυτός που ήθελα να βγει οπωσδήποτε η Claire και την έσωζα; Γιατί να ρίξω την κάρτα ακύρωση ψήφου αν ήταν να αλλάξω τις βαθμολογίες με την Μαιρα, για την οποία μάλιστα δεν έχω πει ποτέ τίποτα, δεν έχω ιδέα τι μπορεί να ήταν; Μου αρέσουν και μένα τα σενάρια αλλά κάποια απλώς δεν μπορούν να ισχύουν. Αντί να τρώγεστε μεταξύ σας, δείτε να βγάλετε τον Σπυράκο και την Claire εκτός.
Ποτε δε μπορείς να είσαι σίγουρος,αλλά για μένα ο ikarionas δεν είναι ΔΑ.Εφόσον η Claire θα έφευγε ήδη λόγω περισσότερων ψήφων,ποιος ο λόγος να χρησιμοποιήσει την μοναδικη του ικανότητα;; Συν το γεγονός ότι έπαιξε κάρτα.Δηλαδή και θα έπαιζε κάρτα και θα χρησιμοποιούσε την ιδιότητα του; Δε μου φαίνεται λογικό.


ultraviolence: Λακωνικός αρκετά αλλά με το τελευταίο ποστ του κάπως να με προβληματίζει. Προσπάθεια να δικαιολογηθεί ή λάθος κίνηση; Δεν μπορώ να πω πάντως ότι μου έχει κινήσει υποψίες όσο άλλοι
Αν αναφέρεσαι στην απάντηση μου στο post του dumenuke,απλά την γνώμη μου εξέφρασα.Μπορεί να'μαι λακωνικός αυτές τις μέρες διότι εκτός της δουλειάς,έχω και αλλα τρεχάματα.Μη μου πεις ότι η συμμετοχή μου είναι ανεπαρκής όμως. :P

Το πώς εγώ προέκυψα στα ξαφνικά ως ΔΑ ομολογώ πως δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν ξέρω τι σκοπιμότητα μπορεί να έχει κάποιος να με παρουσιάσει ως ΔΑ. Εγώ είμαι αυτός που ήθελα να βγει οπωσδήποτε η Claire και την έσωζα; Γιατί να ρίξω την κάρτα ακύρωση ψήφου αν ήταν να αλλάξω τις βαθμολογίες με την Μαιρα, για την οποία μάλιστα δεν έχω πει ποτέ τίποτα, δεν έχω ιδέα τι μπορεί να ήταν; Μου αρέσουν και μένα τα σενάρια αλλά κάποια απλώς δεν μπορούν να ισχύουν. Αντί να τρώγεστε μεταξύ σας, δείτε να βγάλετε τον Σπυράκο και την Claire εκτός.
Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω,το εξήγησα παραπάνω άλλωστε


2. Το να πεθάνει η Deutsch Lover και να μειωθεί ένα άτομο που υποψιάζεται τον Σπυράκο και την Claire είναι απλά καλό kill. To να πεθάνω εγώ όμως θα είναι το πιο τέλειο kill καθώς έτσι θα δει ο ΔΑ ποιος απ' τους δύο (εγώ και Claire) θα είναι ο μαφιόζος, αν η Claire είναι αθώα (που δεν το νομίζω καθόλου), θα στραφούν αρκετά άτομα εναντίον της σε συνδυασμό με το τι έκανε ο ΔΑ και αν είναι ένοχη θα μπορέσουν αρκετοί να βρουν πάτημα στο ότι αποκλείεται να σκότωνε αυτόν που ήταν ο άμεσα ύποπτος μαζί της και διάφορα τέτοια. Άσε που επειδή θα έβγαινα από το παιχνίδι θα μπορούσαν να πουν διάφορες δικαιολογίες για μένα, για το τι μπορεί να ήμουν, για το πώς πέθανα, θα βρουν πάτημα να βγάλουν και όσους με υποστήριξαν, αν καταφέρουν να πείσουν τους αθώους, ότι ήμουν ένοχος κ.α. τέτοια.
Yπάρχει διαφορά ανάμεσα στο καλό kill και στο ''καλύτερο kill στη συγκεκριμένη στιγμή'', όπως υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ένα κακό kill (επιμένω ότι ήταν κακό το kill του Tzoum) και στο ''χειρότερο kill που θα μπορούσε να γίνει στην παρούσα φάση''.


Καλό kill από τη πλευρά της μαφίας; Δε το νομίζω, στη περίπτωση που ο Σπυράκος είναι μαφιόζος γιατί να δολοφονήσουν την Deutsch; Η λογική λέει ότι θα στραφούμε αμέσως στα άτομα που εκείνη κατηγορούσε ανοιχτά.Το χειρότερο kill για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αφορά τον εαυτό σου αν καταλαβα καλά;

ultaviolence: Ξεκινά κατηγορώντας το τρίο που μιλάει πολύ. Λάθος. Ρίχνει safe ψήφο στο Tzoum. Φαινομενικά ύποπτο αλλά πρώτος γύρος όλοι λίγο πολύ το καναμε, το παραβλέπουμε. Σε γενικές γραμμές παίρνει αποστάσεις. Δεύτερο γύρο ψηφίζει Μάιρα γιατί δε γράφει πολύ. Whatever.
Γιατί λάθος; Δε νομίζω ότι στη πρώτη ψηφοφορία υπάρχει λάθος και σωστό,στον τυφλοσούρτη ψήφισαμε.Δεν τους έριξα καμία κατηγορία,απλά προβληματίστηκα.Με είδες να ασχολήθηκα ξανά μαζί τους; Εδώ έξηγησα τον λόγο

Θα επιστρέψω αργότερα με σκιαγράφηση του χαρακτήρα σας στο γκειμ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την επόμενη φορά που κάποιος παίχτης θα αναφερθεί σε προσωπικές σχέσεις που έχει με άλλον παίχτη εκτός παιχνιδιού, ο πρώτος θα αποβληθεί από το παιχνίδι χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Το παιχνίδι παίζεται με επιχειρήματα κι υποψίες που βασίζονται σε όλα όσα έχουν γραφτεί εντός του thread ή σε πληροφορίες που τυχόν κάποιος έχει λόγω ρόλου ή κάρτας. Το ότι μερικοί γνωρίζεστε μεταξύ σας και γνωρίζετε τον τρόπο σκέψης άλλων παιχτών στην προσωπική τους ζωή, δεν αποτελεί επιχείρημα εντός του παιχνιδιού και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως τέτοιο για να αποδείξει τις απόψεις σας. Υπάρχουν πολλοί παίχτες που είναι εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους και δε μπορούν, κι ούτε έχουν την υποχρέωση, να κρίνουν post τα οποία αναφέρονται σε προσωπικές σχέσεις μεταξύ τρίτων. Για να παραμείνει λοιπόν το παιχνίδι δίκαιο για όλους, σε επόμενη τέτοια αναφορά, θα ακολουθήσει και ποινή.

Εκ της ΣΕ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Τα πράγματα είναι απλά. Είπες πως θα μπορούσα να είμαι ΔΑ και δεν πρέπει να το αποκλείσουμε. Σου λέω ότι αυτό το σενάριο δεν μπορεί να ισχύει σε καμία περίπτωση. Δεν θα είχα λόγο να ξοδέψω την ακύρωση ψήφου αν ήξερα ότι εγώ θα σωθώ έτσι κι αλλιώς. Επίσης αν ο ΔΑ θεωρούσε εμένα μαφιόζο, τότε δεν θα χρειαζόταν να ξοδέψει την κάρτα του γιατί εγώ δεν θα έβγαινα μάλλον. Άσε που δεν θα είχε και λόγο να σώσει εμένα, ακόμη κι αν με θεωρούσε μαφιόζο, μιας και έχω ακουστεί πολύ. Για πόσο ακόμη νομίζεις ότι θα μείνω στο παιχνίδι; Επίσης, σκοπιμότητα ασφαλώς και έχω. Δεν είναι κακό να έχεις σκοπούς. Θέλω να βγάλω μαφιόζους και κακούς ρόλους. Έτσι όπως έχω σχηματισμένη την εικόνα στο μυαλό μου και τους δυο σας, και εσένα και τον Jka σας θεωρώ μάλλον αθώους, οπότε σας λέω να μην χάνετε χρόνο με το να τρώγεστε μεταξύ σας. Υπάρχουν άλλα πράγματα που προέχουν. Τα στοιχεία είναι μπροστά σας και μιλάνε. Δείτε τις δύο ψηφοφορίες. Τι κοινό παρατηρείτε; Δείτε τι λέχθηκε στο ενδιάμεσο, ιδιαίτερα μετά την πρώτη ψήφο στην Μάιρα. Βλέπετε κάτι ενδιαφέρον εκεί; :)

Μάλιστα... Μέχρι πρότεινος εξέταζα σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι ο Ιορδάνης μαφιόζος και να προσπαθεί έμμεσα να στρέψει υποψίες σε εσένα. Αλλά πλέον έχω αρχίσει να βλέπω κινήσεις συντονισμού, με τον Ιορδάνη να καλύπτει (ελαφρώς μεν, αλλά να το αρνείται πλήρως) εσένα και εσύ, πλέον, να προσπαθείς να καλύψεις τον Ιορδάνη. Καλή προσπάθεια να αθώωσεις τον Ιορδάνη, αθωώνοντας εμένα, αλλά δεν ήταν αρκετή. Με την παραπάνω πρόταση ενισχύεται η θεωρία μου ότι αμφότεροι δεν έχετε καλό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι και προσπαθείτε να παραπλανήσετε την κοινή γνώμη. Περιμένω να δω τι θα ψηφίσετε σήμερα, προκειμένου να είμαι σε θέση να εξάγω πιο ενδελεχή συμπεράσματα.

Δεν εχω παρατηρησει να εχει απαντηθει επαρκως αλλα οντως γιατι πεταξες αυτην την καρτα ενω δεν κινδυνευες;; Βεβαια αυτη η κινηση δε δηλωνει με τιποτα κινηση μαφιοζου αρα οπως ειπωθηκε ισως ηθελες να δειξεις υπερβαλοντα ζηλο για το παιχνιδι..αλλιως..;

Αυτή εξακολουθεί να είναι η ερώτηση του εκατομμυρίου Σπύρου: Γιατί έπαιξε την κάρτα αυτή ο ikarionas. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι δεν είχε να κάνει τόσο με το αν είναι ταγμένος με τους πολίτες ή τους μαφιόζους, αλλά με το τι κάρτες (ποια 2η κάρτα δηλαδή, αφού την 1η την έχει παίξει) κρατάει και τι χρησιμότητα έχει αυτή για την ομάδα του. Κατά πάσα πιθανότητα έχει κάποια ισχυρή δεύτερη κάρτα και δεν θέλει να στερήσει την ομάδα του των δυνατοτήτων της... Ή η ομάδα του τον εξανάγκασε να παίξει ασφαλώς, προκειμένου να κρατήσει λίγο ακόμα την κάρτα στο παιχνίδι... Σίγουρα θα δείξει. :hmm:

Tο ξαναγράφω λοιπόν.

1) Στην προηγούμενη ψηφοφορία, η Claire είχε δώσει τρίτη ψήφο στην kleop και υπήρχε το σενάριο να προσπαθούσε να σώσει έναν μαφιόζο. Ανάμεσα στην ισοψηφία, ήμουν εγώ, ο Giamou και ο Σπυράκος. Είχα πει πως θεωρούσα τον Σπυράκο τον πιο ύποπτο κι απ' τους τρεις και όταν του είχα πει το συγκεκριμένο σενάριο είχε αντιδράσει. Κοιτάξτε όμως τι έγινε τώρα, τελευταία στιγμή μου έδωσε διπλή ψήφο για να σώσει την Claire. Και το πιο υπέροχο ποιο είναι; Ότι ο λόγος για τον οποίο είπε αρχικά ότι με ψήφισε είναι επειδή τον μπερδεύω και δεν τον ενδιέφερε ακόμη κι αν ήμουν αθώος. Είπε πως με θεωρούσε αθώο αλλά επειδή τον μπέρδευα ήθελε να με βγάλει. Είναι δυνατόν όμως κάποιος που θεωρεί κάποιον άλλο αθώο, να δώσει επιπλέον ψήφο σ' αυτόν, εφόσον θα μπορούσε να την κρατήσει για κάποιον περισσότερο ένοχο; Δηλαδή με θεωρεί αθώο που τον μπερδεύει και πάει να ρίξει πάνω μου την επιπλέον ψήφο;

Δεν είμαι τόσο πεπεισμένος στην ενοχή της Claire. Πιο πιθανό μου κάνει να είναι συγκάτοικοι με τον Σπυράκο, αυτό θα δικαιολογούσε απόλυτα το γιατί σε ψήφισε ενώ σε θεωρούσε αθώο, καθώς και τον υπέρμετρο ζήλο του να σώσει
την Claire και να κάνει εσένα mvp. Επίσης, όσο περίεργη σου φαίνεται εσένα η χρήση της διπλής ψήφου από τον Σπύρο προς εσένα, άλλο τόσο περίεργη μας φαίνεται εμάς η χρήση της ακύρωσης ψήφου. Και κάθε φορά που σε ρωτάμε γιατί την χρησιμοποίησες, πλάθεις σενάρια επιστημονικής φαντάσιας και συνομωσίας, προσπαθώντας να μας πείσεις ότι η μαφία σε καταδιώκει και έπρεπε να προφυλαχθείς. Να προφυλαχθείς από τι? Η Claire είχε προβάδισμα +1 ψήφου, μετά την χρήση της διπλής του Σπύρου και έπαιξες την ακύρωση ψήφου, το δευτερόλεπτο που άνοιξε το νήμα για τις αλλαγές. Δεν φοβόσουν μήπως βγεις ως mvp, ήθελες να στρέψεις υποψίες προς την Claire ή και προς όποιον άλλον σε ψήφιζε στο 5λεπτο της αλλαγής, κάτι που προς δική σου απογοήτευση δεν έγινε. Οπότε, στην τελική, έκανες μια πολύ random κίνηση να παίξεις την κάρτα, τράβηξες την προσοχή πάνω σου, δεν έχεις δώσει κάποια λογική απάντηση ως προς το γιατί το έκανες, αντ' αυτού χρησιμοποίησες το spotlight που μόνος σου τράβηξες για να κατηγορήσεις την Claire και τον Σπυράκο.


2) Και σαν να μην έφτανε αυτό, η αγαπητή Claire που είχε ψηφίσει εντελώς τυχαία με το δάχτυλο την kleop στον πρώτο γύρο, ενώ αρχικά λέει πως της φαίνομαι αθώος, με ψηφίζει λέγοντας πως της φαίνομαι ύποπτος και ενώ ο Σπυράκος την βοηθήσε με την επιπλέον ψήφο, όπως κι εκείνη μάλλον είχε βοηθήσει τον Σπυράκο στην πρώτη ψηφοφορία, έρχεται και την βοηθάει ο διεφθαρμένος αστυνόμος, ασφαλώς γιατί δεν είναι ηλίθιος, έβγαζε μάτι ότι είναι μαφιόζος. Πολύ προσπάθεια να σώσουν την Claire τα παιδιά. Εγώ προσωπικά πείστηκα για την ενοχή τόσο της Claire, όσο και του Σπυράκου. Πρέπει να ψηφιστούν και να φύγουν στους αμέσως επόμενους γύρους, πρέπει να φύγουν άμεσα απ' το παιχνίδι.

Εν μέρει θα συμφωνήσω, ότι η χρήση της ιδιότητας του ΔΑ ρίχνει υποψίες πάνω στην Claire, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνάει τις υποψίες που μόνος σου έχεις τραβήξει πάνω σου. Για να είμαστε ασφαλείς, θα έλεγα ότι με σειρά πρέπει να βγείτε εσύ, η Claire και ο Σπυράκος, αλλά με τον τρόπο αυτό χάνουμε σίγουρα έναν (προσωπική εκτίμηση 2) καλούς πολίτες.


Δεν αποκλείεται να είχα δίκιο ότι και η kleop είχε κακό ρόλο και όλο αυτό να τους έχει ταράξει πιο πολύ, αν και απ' ό,τι φαίνεται μάλλον η Claire ήταν η κακιά της υπόθεσης.

Εγώ θα ακολουθήσω αυτά τα στοιχεία.



Δεν μπορεί να θεωρεί εμένα ένοχο. Ήμουν δεύτερος. Δεν κινδύνευα να βγω άμεσα παρά μόνο αν μου έριχνε κανείς ξαφνικά καμία ψήφο και είχα ήδη δήμαρχο να με έχει ψηφίσει. Εφόσον λοιπόν δεν κινδύνευα να βγω άμεσα, δεν υπήρχε λόγος να ξοδέψει την ιδιότητά του. Μείνε στο νούμερο 1 των όσων είπες.

ΑΥΤΟ. Ήσουν δεύτερος, δεν κινδύνευες να βγεις off, παρά μόνο ΑΝ έπαιρνες κι άλλη ψήφο και ΑΝ είχες ψήφο Δημάρχου. Και αυτό θα ήταν κακό για εμάς ΑΝ ήσουν πολίτης. Πολλά ΑΝ δεν μαζεύτηκαν? Ξαναλέω, θα ήταν πιο λογικό να είχες παίξει την κάρτα στο .09, αλλά το ότι την έπαιξες στο .06 κινεί υποψίες. Κατ' εμέ ήταν πολύ καλό το σκεπτικό σου να χρησιμοποιήσεις την κάρτα, όχι για να σώσεις εσένα, αλλά για να στρέψεις υποψίες σε δύο πολίτες και να βγεις εσύ ως ο καθαρός. Αλλά μάλλον δεν δούλεψε τόσο πολύ και, τελικά, ίσως θα έπρεπε να την έχεις κρατήσει για τη σημερινή ψηφοφορία...

Κλαίω με το υστερόγραφο.

Έτσι όπως το βλέπω λογικά η επόμενη δολοφονία θα εμπεριέχει κάποιον απ' τους παρακάτω: Cupid, Deutsch Lover, Dumeduke, Nefeli, iris, Emilouko.

Ξέρεις κάτι εκ των έσω? Και δεν μας το λες? :hmm:

Σόρρυ αλλά αυτό δεν το κατάλαβα, γιατί ντε και καλά πρέπει να συνδέονται οι ρόλοι του Ιορδάνη με του ικαρίωνα...
Δεν είναι απαραίτητο. Αλλά άμα διαβάσεις τα μηνύματα μου παραπάνω θα δεις ότι η λογική μου έχει επιχειρηματολογία από πίσω, που πηγάζει από τη συμπεριφορά τους και τον τρόπο που γράφουν ο ένας για τον άλλο. Θεωρία μεν, αλλά αξίζει διερεύνισης, δεν νομίζεις?:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Μάλιστα... Μέχρι πρότεινος εξέταζα σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι ο Ιορδάνης μαφιόζος και να προσπαθεί έμμεσα να στρέψει υποψίες σε εσένα. Αλλά πλέον έχω αρχίσει να βλέπω κινήσεις συντονισμού, με τον Ιορδάνη να καλύπτει (ελαφρώς μεν, αλλά να το αρνείται πλήρως) εσένα και εσύ, πλέον, να προσπαθείς να καλύψεις τον Ιορδάνη. Καλή προσπάθεια να αθώωσεις τον Ιορδάνη, αθωώνοντας εμένα, αλλά δεν ήταν αρκετή. Με την παραπάνω πρόταση ενισχύεται η θεωρία μου ότι αμφότεροι δεν έχετε καλό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι και προσπαθείτε να παραπλανήσετε την κοινή γνώμη. Περιμένω να δω τι θα ψηφίσετε σήμερα, προκειμένου να είμαι σε θέση να εξάγω πιο ενδελεχή συμπεράσματα.



Αυτή εξακολουθεί να είναι η ερώτηση του εκατομμυρίου Σπύρου: Γιατί έπαιξε την κάρτα. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι δεν είχε να κάνει τόσο με το αν είναι ταγμένος με τους πολίτες ή τους μαφιόζους, αλλά με το τι κάρτες (ποια 2η κάρτα δηλαδή, αφού την 1η την έχει παίξει) κρατάει και τι χρησιμότητα έχει αυτή για την ομάδα του. Κατά πάσα πιθανότητα έχει κάποια ισχυρή δεύτερη κάρτα και δεν θέλει να στερήσει την ομάδα του των δυνατοτήτων της... Ή η ομάδα του τον εξανάγκασε να παίξει ασφαλώς, προκειμένου να κρατήσει λίγο ακόμα την κάρτα στο παιχνίδι... Σίγουρα θα δείξει. :hmm:



Δεν είμαι τόσο πεπεισμένος στην ενοχή της Claire. Πιο πιθανό μου κάνει να είναι συγκάτοικοι με τον Σπυράκο, αυτό θα δικαιολογούσε απόλυτα το γιατί σε ψήφισε ενώ σε θεωρούσε αθώο, καθώς και τον υπέρμετρο ζήλο του να σώσει
την Claire και να κάνει εσένα mvp. Επίσης, όσο περίεργη σου φαίνεται εσένα η χρήση της διπλής ψήφου από τον Σπύρο προς εσένα, άλλο τόσο περίεργη μας φαίνεται εμάς η χρήση της ακύρωσης ψήφου. Και κάθε φορά που σε ρωτάμε γιατί την χρησιμοποίησες, πλάθεις σενάρια επιστημονικής φαντάσιας και συνομωσίας, προσπαθώντας να μας πείσεις ότι η μαφία σε καταδιώκει και έπρεπε να προφυλαχθείς. Να προφυλαχθείς από τι? Η Claire είχε προβάδισμα +1 ψήφου, μετά την χρήση της διπλής του Σπύρου και έπαιξες την ακύρωση ψήφου, το δευτερόλεπτο που άνοιξε το νήμα για τις αλλαγές. Δεν φοβόσουν μήπως βγεις ως mvp, ήθελες να στρέψεις υποψίες προς την Claire ή και προς όποιον άλλον σε ψήφιζε στο 5λεπτο της αλλαγής, κάτι που προς δική σου απογοήτευση δεν έγινε. Οπότε, στην τελική, έκανες μια πολύ random κίνηση να παίξεις την κάρτα, τράβηξες την προσοχή πάνω σου, δεν έχεις δώσει κάποια λογική απάντηση ως προς το γιατί το έκανες, αντ' αυτού χρησιμοποίησες το spotlight που μόνος σου τράβηξες για να κατηγορήσεις την Claire και τον Σπυράκο.




Εν μέρει θα συμφωνήσω, ότι η χρήση της ιδιότητας του ΔΑ ρίχνει υποψίες πάνω στην Claire, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνάει τις υποψίες που μόνος σου έχεις τραβήξει πάνω σου. Για να είμαστε ασφαλείς, θα έλεγα ότι με σειρά πρέπει να βγείτε εσύ, η Claire και ο Σπυράκος, αλλά με τον τρόπο αυτό χάνουμε σίγουρα έναν (προσωπική εκτίμηση 2) καλούς πολίτες.




ΑΥΤΟ. Ήσουν δεύτερος, δεν κινδύνευες να βγεις off, παρά μόνο ΑΝ έπαιρνες κι άλλη ψήφο και ΑΝ είχες ψήφο Δημάρχου. Και αυτό θα ήταν κακό για εμάς ΑΝ ήσουν πολίτης. Πολλά ΑΝ δεν μαζεύτηκαν? Ξαναλέω, θα ήταν πιο λογικό να είχες παίξει την κάρτα στο .09, αλλά το ότι την έπαιξες στο .06 κινεί υποψίες. Κατ' εμέ ήταν πολύ καλό το σκεπτικό σου να χρησιμοποιήσεις την κάρτα, όχι για να σώσεις εσένα, αλλά για να στρέψεις υποψίες σε δύο πολίτες και να βγεις εσύ ως ο καθαρός. Αλλά μάλλον δεν δούλεψε τόσο πολύ και, τελικά, ίσως θα έπρεπε να την έχεις κρατήσει για τη σημερινή ψηφοφορία...



Ξέρεις κάτι εκ των έσω? Και δεν μας το λες? :hmm:


Δεν είναι απαραίτητο. Αλλά άμα διαβάσεις τα μηνύματα μου παραπάνω θα δεις ότι η λογική μου έχει επιχειρηματολογία από πίσω, που πηγάζει από τη συμπεριφορά τους και τον τρόπο που γράφουν ο ένας για τον άλλο. Θεωρία μεν, αλλά αξίζει διερεύνισης, δεν νομίζεις?:worry:
Βασικα παλι το αναφερω το εχω ξανακανει να παιξω και πιο δυνατη καρτα νωριτερα το ξερω βλακεια μου αλλα επισης ναι εχει να κανει και με τις καρτες μου γενικοτερα χωρις να θελω να αναφερω κατι επειδη δεν επιτρεπεται..Γενικα το θεμα με τις καρτες το παιρνω λιγο επιπολαια. Επισης για να το ξαναπω ισως ακουγεται δικαιολογια,οταν δημιουργειται ισοψηφια γινονται καποιες απελπισμενες τελευταιες ψηφοι..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top