Πωπω επιθετικότητα

Παιχνίδι είναι βρε παιδιά. Anyway, ας το εκλάβω σαν πάθος (το πάθος είναι καλό να υπάρχει, σε αντίθεση με την εμμονή και την εξάρτηση αλλά ας μη βγω off topic). Ας γίνω κι εγώ αναλυτικός λοιπόν:
kleop: Αποχώρηση-Ιφιγένεια νομίζω. Δεν μπορώ να πω ότι μου έβγαλε κάτι ύποπτο. Παρεξηγήθηκε ίσως η υπεράσπιση προς τον ultraviolence αλλά η εντύπωση που μου έδωσε ήταν ότι απλά προσπάθησε να κατανοήσει την ψήφο με κριτήριο το nickname. Θα δούμε στο τέλος
Μάιρα: Νομίζω ψηφίστηκε αντιδραστικά επειδή κάποιοι την θεώρησαν troll(όπως κι εμένα). Όμως είναι όντως troll ή η συγκεκριμένη τακτική ήταν προσπάθεια για αποπροσανατολισμό που προφανώς απέτυχε; Χαιρετίσματα στη χώρα των φαντασμάτων
Claire Rentfield: Μου δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για παίκτρια που παρεξηγήθηκε η σιωπή της ως ύποπτη. Μπορεί να ήταν το εύκολο θύμα για κάποιους, μπορεί όμως να πρόκειται και για παίκτρια με κεντρικό ρόλο. Η παρέμβαση όμως του Διεφθαρμένου Αστυνομικού περιπλέκει τα πράγματα και πρόκειται για περιπτωση που θα την σκεφτώ πολλές φορές πριν αποφασίσω ποιον θα επιλέξω σήμερα
Ikarionas: Ο πρώτος αμφιλεγόμενος παίκτης κατά τη γνώμη μου. Διαπιστώνω ότι υπερπροσπαθεί να δικαιολογήσει την στάση του μέχρι τώρα. Γιατί να πετάξει την κάρτα αν δεν θέλει και ο ίδιος να προστατευθεί; Άλλη μια ύποπτη περίπτωση
Σπυρακος (^^): Και ξαφνικά, στον δεύτερο μόλις γύρο, χρησιμοποιεί την κάρτα επιπλέον ψήφου. Γιατί τόσο γρήγορα; Γιατί τώρα; Γιατί προς τον Ικαρίωνα την ώρα που όλα δείχνουν αποχώρηση της Claire; Μπορεί απλά να παρασύρθηκε, μπορεί να βιάστηκε, μπορεί όμως και να εκδηλώθηκε από λάθος
i_lie_us: Ίσως έχει παίξει πιο ευρηματικά από όλους έως τώρα. Λόγια λίγα κι εύστοχα, προσπάθεια υπεράσπισης της kleop, χαμηλοί τόνοι μετά την αποχώρηση της Μάιρας. Μπορεί να πρόκειται απλά για πολίτη, μπορεί όμως να είναι και μια έξυπνη στάση εκ μέρους του Διεφθαρμένου Αστυνομικού. Πλέον ανήκει στους υποπτους για μένα
JKaradakov: Έντονα εκνευρισμένος. Γιατί; Με κατηγόρησε πιθανώς επειδή ήμουν εύκολος στόχος λόγω μη έντονης έως τώρα παρουσίας μου. Ήταν απλά κίνηση αντίδρασης ή είμαι το νέα Ιφιγένεια όπως η kleop; Θα είναι στο μυαλό μου
Libertus: Πολύ εύκολο να υποτιμήσεις την ψήφο καποιου ως τρολλ για να καλύψεις πιθανή ενοχή. Δεν μπόρεσα όμως να αγνοήσω την υπεράσπιση προς aegloswen. Μου φάνηκε σαν κίνηση προστασίας το ποστ-χιουμορ είμαστε οι τάδε και οι τάδε δολοφόνοι. Τυχαίο ή όχι ήταν η πιο ύποπτη δημοσίευση για μένα
aegloswen: Η πρώτη και αθώα μου ψήφος. Χαμηλοί τόνοι από πλευράς της, ωστόσο διακρίνω εύστοχο σκεπτικό στις δημοσιεύσεις της που άνετα θα παρέπεμπε σε Διεφθαρμένο Αστυνομικό που προσέχει τι λέει
ultraviolence: Λακωνικός αρκετά αλλά με το τελευταίο ποστ του κάπως να με προβληματίζει. Προσπάθεια να δικαιολογηθεί ή λάθος κίνηση; Δεν μπορώ να πω πάντως ότι μου έχει κινήσει υποψίες όσο άλλοι
Emilouko: Έχω αντιληφθεί ότι παίζει έξυπνα, όπως και ο i_lie_us, αν και έχει μέτρια συμμετοχή. Λίγες δημοσιεύσεις όμως ολοκληρωμένες νοηματικά και ίσως και προμελετημένες. Θέλω να δω περισσότερες δημοσιεύσεις της για να σχηματίσω ολοκληρωμένη άποψη, δεν παύει όμως να είναι περίπτωση που το ένστικτο μου λέει να μην την αφήσω στην τύχη της
Αυτά προς το παρόν. Θα επανέλθω με τελική ψήφο και τα παρελειπόμενα