Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Λοιπόν έχουμε τα εξής:
O Giamou ψηφίζει αρχικά τον I lie us και κατόπιν η Μάιρα έρχεται και του δίνει δεύτερη ψήφο έχοντας ως δικαιολογία αυτό με την kleop. Επειδή ο άλλος που έχει δύο ψήφους είμαι εγώ και είμαι αθώος ξέρω πως η Μάιρα δεν προσπαθεί σίγουρα να σώσει εμένα, επομένως ή είναι ένας κακός ρόλος που μπετώνει σε έναν αθώο ή βρίσκει πάτημα για να βγάλει κάποιον για τον οποίο έχει πληροφορία.

Η aegloswen ψηφίζει εμένα, κατηγορώ Σπυράκο και tsarachaf και ο Σπυράκος μου δίνει δεύτερη με τη δικαιολογία ότι και αθώος να είμαι δεν τον νοιάζει. Εφόσον έχω πει ότι θεωρώ τον giamou πιο αθώο απ' τον Σπυράκο, θα μπορούσε η τρίτη ψήφος στην kleop από την Claire να ήθελε να σώσει τον Σπυράκο. Όπως είπα όμως δεν πρόκειται σήμερα να πάω σε όσους ψήφισαν kleop, οπότε η ψήφος μου θα πάει στον ΣΠΥΡΑΚΟ, τόσο για να δω τι θα γίνει με τις υπόλοιπες ψήφους, καθώς αν η μάφια προσπάθησε χτες να τον σώσει, μάλλον θα το επιχειρήσει ξανά, όσο και επειδή δεν μου άρεσαν καθόλου αυτά που είπε, δηλαδή οι ισχυρισμοί ότι δεν φέρνω επιχειρήματα, τους οποίους πήγε να αλλάξει, όταν του την είπα και διάφορες άλλες τέτοιου είδους αντιδράσεις της τελευταίας στιγμής. Έχω την εντύπωση πως είδα ότι έχω ήδη μια ψήφο και σκέφτηκε πως μπορεί να βγάλει εύκολα έναν πολίτη που έχει τραβήξει αρκετά την προσοχή. Γενικά δεν προσφέρει κάτι στο παιχνίδι. Σχολιάζει απλώς το τι λέει κάποιος λέγοντας εξυπνάδες. Δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Εγώ τουλάχιστον λέω διάφορες θεωρίες. Η μεγάλη πλάκα θα είναι να είναι όντως δολοφόνος με την Claire, κάτι που θα οδηγήσει σε αρκετή μάζωξη ψήφων σε μένα και στον i lie us. Θα έχει πλάκα.

Η δολοφονία κατά την γνώμη μου, προμελετημένη για να φύγουν οι υποψίες από το τριο.

Μπράβο τα βρήκες όλα. Μας ξεσκέπασες. Εγώ σκότωσα τον Tzoum για να φύγουν οι υποψίες από πάνω μου. Όπως βλέπεις και από το post σου, μάλλον τα κατάφερα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Καλημέρα και απο μένα.

Καμιά ώρα διαβάζω τα γραμμένα και όλο ξεπετάγονται καινούργια ποστ.

Το γεγονός ότι ο Ικαρίονας μιλάει τόσο πολύ με κάνει να πιστέψω ότι είναι πολίτης, γτ ποια μαφία θα τον άφηνε να εκτίθεται έτσι. Θα μου πείτε μπορεί να είναι σενάριο για να μην το υποψιαστούμε για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Τραβηγμένο μου φαίνεται.

Ωστόσο με προβληματίζει το ότι τον θεωρούν ύποπτο θεωρητικά έμπειροι παίχτες όπως η aegloswen και η Guest 278211. Η πρώτη με προβληματίζει ακόμα περισσότερο για το πόσες φορες επανέλαβε το ότι είναι αθώα η kleop, για την spy επίσης είναι αρκετά ανενεργή ή μου φαίνεται.

Δεν θα ψηφίσω ακόμα, γτ η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω. Οπότε περιμένω και βλέπουμε ανάλογα τις εξελίξεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mάιρα

Διάσημο μέλος

Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,354 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Libertus:
Ειδικά η Μάιρα το μόνο που κάνει είναι να μας κοροιδεύει.

Πότε κορόιδεψα εγώ;

Εμιλούκο ευχαριστώ για την ψήφο, με σκλαβώνεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Εγώ από την παρουσία της kleop δε μπορώ να σου πω ότι "Ναι, σήμερα βγάλαμε σίγουρα μαφιόζο". Δεν είδα κάτι τέτοιο.
Απ' όσο θυμάμαι από τα τελευταία της λόγια όμως δεν βοήθησε ιδιαίτερα. Ή δεν έχει ρόλο "κλειδί" (κάποιος ρόλος από τους πολίτες που να γνωρίζει κάτι), ή δεν ήξερε πως να το χειριστεί (αν είχε), ή όπως αναφέρθηκε και από κάποιους ίσως είχε κακό ρόλο και απλά φρόντισε να επικεντρωθεί στα όσα της είχε προσάψει ο ikarionas. Τα πιο πιθανά για εμένα είναι τα 2 πρώτα. Όμως ακόμα δεν έχουμε κανένα στοιχείο για να είμαστε σίγουροι.

Δεν μ ' αρεσουν τα post του Tzoum αλλα ουτε και της Μάιρα. Δεν βοηθανε καθολου το παιχνιδι κατα τη γνωμη μου. Ελπιζω ο πρωτος να αλλαξει τακτικη και να μας δωσει κανα post της προκοπης μολις επιστρεψει σημερα.
H Μάιρα θυμίζει παίκτριες που ήταν ή χωρίς εμπειρία πολίτες ή νέοι παίκτες της μαφίας. Λίγα λόγια, μικρές και λίγες αναρτήσεις χωρίς να βοηθούν ιδιαίτερα.

Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas:
Ασφαλώς και δεν βοηθάω. Βοηθάνε πολύ καλύτερα το παιχνίδι όσοι κάθονται σιωπηλοί και άπραγοι.
Θα βοηθούσες ακόμα περισσότερο στην πορεία του παιχνιδιού, αν έγραφες πιο δομημένα τη σκέψη σου. Να υπάρχει μία συνοχή στα λεγόμενά σου. Και βέβαια οι σιωπηλοί και άπραγοι παίκτες δεν βοηθούν καθόλου.


Οι άφαντοι:
Τους ξέρουμε όλοι, ζουν ανάμεσά μας. Με περισσή τέχνη, μπαίνουν, ψηφίζουν και φεύγουν. Ο λόγος, κυρίως, για τους:
  • iris17
  • Claire Rentifield
  • Nefeli Graf
  • Μάιρα
  • DumeNuke
  • vasilis498
  • Τάσος97
  • Cupid
  • Drama Prinzessin
Ναι, η πρώτη μέρα είναι ιδιαίτερη, αλλά στη χθεσινή είχαμε αρκετά πράγματα να σχολιάσουμε. Έχω διαβάσει προσεκτικά τις δημοσιεύσεις σας και ξέρω ότι όλοι έχουμε να κάνουμε και άλλα πράγματα, αλλά ρε παιδιά... Ένα post δεν αξίζουμε και εμείς; :cry_x:
Τόσο χαμηλά είμαστε στη λίστα σας; :redface:
Πόσες φορές ακόμα να ζητήσω συγγνώμη για την απουσία μου;! :P Λόγω του ταξιδιού πρέπει αυτές τις μέρες να τακτοποιήσω κάποια πράγματα, οπότε καταλαβαίνεις. :/:
Διαβάζω, κάνω τις παραθέσεις για σχολιασμό και τσουπ άλλες 20 για να διαβάσω. Και αρκετές από τον Ikariona. Ήσυχα με τα συνεχόμενα posts.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Παιδιά!
Επειδή ειμαι άρρωστη και δεν ειμαι ούτε σπιτι, για να μην χάσω και την ψηφοφορία αργότερα, η ψήφος μου παει στην Claire Rentfield:
1. Απο τότε που έκανε ποστ με την ψήφο της δεν εχει γραψει κανένα μήνυμα. Δεν εχει παρουσιαστεί καθόλου.
2. Χθες εμφανίστηκε πριν την ψηφοφορία, αφου οι περισσότεροι είχαμε ψηφίσει και ψήφισε την kleop "τυχαία" και εκείνη.
3. Πιστεύω πως διαβάζει τα ποστ και ενώ βλέπει τις κατηγορίες εναντίον της δεν σχολιάζει τιποτα. Μήπως ξερει πως θα την σώσουν οτι και αν γίνει;

Υγ: Αν εμφανιστεί ή δω κάποια άλλη κίνηση, ίσως αργότερα αλλάξω την ψήφο!

@Σπυρε: Ελα να συνάψουμε συνθήκη ειρήνης να μην γίνουμε ρεζίλι στην Νικολούλη!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Claire Rentfield

Περιβόητο μέλος

Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άνεργος/η και μας γράφει απο Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 6,051 μηνύματα.
Γειά σας κι από εμένα, για να μην λέτε πως δεν φαίνομαι πουθενά και πως είμαι ήσυχος παίκτης.:)
΄Εχω διαβάσει πολλά από τα ποστ (όχι όλα γιατί δεν είχα τον χρόνο), αρχικά είχα πρόθεση και διάθεση μπορώ να πω, να γράψω κι εγώ ένα σεντονάκι στο πιο εμπριμέ του αλλά τελικά τα παράτησα...
Διάβασα διάφορα το πρωί, μετά έφυγα γιατί είχα δουλειές. Γύρισα αργά το μεσημέρι και διάβασα ολόκληρα κατεβατά...:/:
Κι ότι ετοιμαζόμουν να στοιχειοθετήσω το σεντονάκι μου, βλέπω πως έχουν γραφτεί, τόσα κι άλλα τόσα. Συγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν γίνεται να είμαι όλη μέρα πάνω από τον υπολογιστή και να μην κάνω τίποτα άλλο. Κάποιοι από μας έχουν υποχρεώσεις στην real life και συγχρόνως 2-3 από εμάς έχουμε και τις υποχρεώσεις μας στην ΟΔ, απλά δεν γίνεται αυτό με τον ρυθμό και τα μεγέθη που ποστάρετε. Μπορείτε άνετα να εκθέσετε λόγους ψήφου ή συλλογισμούς πιο συνοπτικά, αλλά σας δικαιολογώ γιατί οι περισσότεροι από σας μάλλον δεν διδαχτήκατε αρχαία και δεν γνωρίζετε το "λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν".:/:
Να απαντήσω πρώτα σε κάποιες κατηγορίες εναντίον μου για το είδος της τυχαίας ψήψου μου. Συγνώμη δηλαδή, σας ενόχλησε που εγώ ψήφισα βάζοντας το δάχτυλο στην οθόνη και όχι ο Ικαρίωνας που έδωσε ψήφο joker; Εξάλλου ο τρόπος που ψήφισα εγώ είναι η επιτομή της τυχαίας ψήφου. Είχα βέβαια κάποια άτομα υπ' όψιν μου που αν έπεφτε σ' αυτούς το δάχτυλό μου, θα άρχιζα από την αρχή γιατί δεν ήθελα να τους ψηφίσω με τίποτα.
Για να είμαι ειλικρινής μετάνιωσα για την ψήφο μου γιατί δεν ήθελα να γίνω αιτία να φύγει κάποιος τόσο νωρίς, ακόμα κι ανήκε στην μαφία. Αλλά δεν περίμενα πως θα τον ψήφιζε κι άλλος μετά από μένα και μάλιστα ώρα που εγώ δεν παρακολουθούσα το παιχνίδι, μια και είχα ψηφίσει, αλλά το φόρουμ. Το μόνο που ήθελα να δω, είναι τις αντιδράσεις στην ψήφο μου και αν θα προσπαθούσε κάποιος να τον σώσει δίνοντας κι άλλη ψήφο σ' αυτούς που ακολουθούσαν.
Για να μην μακρυγορώ λοιπόν κι εγώ, θα πω πως ψήφισα εντελώς τυχαία. Είπα από την αρχή που δήλωσα συμμετοχή πως δεν έχω ξαναπαίξει και όσοι μου προσάπτετε τα χίλια μύρια, καλά θα κάνετε να λάβετε υπ' όψιν σας και την ασχετοσύνη του πρωτάρη.:redface:

΄Αλλο θέμα: ΄Εχω μπει, ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά, στον πειρασμό να ψηφίσω σήμερα τον Ikariona, μόνο και μόνο για να γλυτώσω από τα συνεχή και ατέλειωτα ποστ του. Αγόρι μου γλυκό, το να απαντάς σε οτιδήποτε σχολιάζεται, είτε για σένα, είτε για άλλους, δεν θεωρείται επιχειρηματολογία ή συλλογιστική. Μπορείς άνετα να γράψεις την συλλογιστική σου σε ένα ποστ σωστά διαμορφωμένο, όπως έκαναν τόσα και τόσα παιδιά. Επίσης δεν χρειάζεται να σπεύδεις να απαντήσεις αμέσως σε κάθε ποστ. Περίμενε να γραφτούν μερικά και απαντάς συνοπτικά. Την συλλογιστική σου, ας πούμε, πως την έχουμε καταλάβει, δεν χρειάζεται να μας την επαναλαμβάνεις 100 φορές την ημέρα. ΄Ελεος δηλαδή... Και μετά παραπονιέστε κάποιοι που κάποιοι άλλοι από εμάς είναι σιωπηλοί και δεν παίρνουν μέρος τόσο ενεργά. Ε προσπαθούμε να διαβάσουμε τα όσα γράφετε οι υπόλοιποι και δεν μας μένει χρόνος. Μέχρι να το κάνουμε αυτό έχουμε κάνει ένα κεφάλι καζάνι.:crazy:
Επανέρχομαι όμως, αν και έχω μπει σε πειρασμό, δεν θα ψηφίσω τον Ικαρίωνα γιατί θα ήταν ψήφος για λάθος λόγο και θα χάλαγα το παιχνίδι. Επίσης έχω σχηματίσει μια μικρή ιδέα για κάποιους, για τον Tzoum για παράδειγμα ο οποίος αφού δολοφονήθηκε θεωρώ πως ήταν με τους πολίτες. Για τον kleop παρ' όλο που μετάνιωσα για την χθεσινή μου ψήφο, δεν έχω ξεκάθαρη άποψη ακόμα. Γράφετε διάφορα εσείς, με άλλα συμφωνώ και με άλλα όχι αλλά προτιμώ να σχηματίσω την δική μου άποψη όπως προχωράει το παιχνίδι. Το να επηρρεαστώ από απόψεις άλλων, πιστεύω πως θα ήταν λάθος.:hmm:
΄Οσο για τον Ikariona πιστεύω, χωρίς να βάζω και το χέρι στην φωτιά, πως μάλλον δεν έχει κακό ρόλο. Μιλάει πολύ για μαφιόζος.
Δεν θα ψηφίσω ακόμα, ίσως το κάνω πάλι λίγο πριν την λήξη της προθεσμίας για να έχω αρκετά στοιχεία μια και δεν δικαιολογείται να ψηφίσω δεύτερη μέρα τυχαία.

Υ.Γ. Μπορείτε να γράφετε ότι θέλετε για μένα, να μου προσάπτετε κατηγορίες και να με κατατάσσετε είτε με τους μαφιόζους (που το κάνετε οι περισσότεροι μια και είμαι αδαής ακόμα), είτε με τους πολίτες. Δεν θα μπω στον πειρασμό να απαντάω σε κάθε τι που γράφεται για μένα, δεν θα γίνω εγώ Ikarionas. :P Συγνώμη αγόρι μου αλλά τα θέλει ο οργανισμός σου, για να μην πω κάτι άλλο.:whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Drama Prinzessin

Περιβόητο μέλος

Η Drama Prinzessin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,089 μηνύματα.
Καλησπέρα και από εμένα. Ζητώ συγγνώμη για την απουσία μου τόσες ώρες, αλλά καταλαβαίινετε..μετά την εξεταστική έχει πέσει πολύ έξω. :P

Για την ώρα θα ήθελα να σχολιάσω για δύο άτομα.

Μάιρα :
Δεν μου αρέσει ο τρόπος που απαντάει πάνω σε κατηγορίες για το πρόσωπο της. Σαν να θέλει να αμυνθεί κάνοντας χαβαλέ. Επίσης πάνω σε αυτό που είπε για να ψηφίσει τον i_lie_us, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάτι σκαρώνει. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Το ότι αποχώρισε στον πρώτο γύρο, δεν σημαίνει ότι είναι ύποπτη. Δεν το ξέρουμε αυτό ακόμη.

Ikarionas :
Περίεργος τρόπος προσέγγισης των πάντων. Από την πρώτη στιγμή, κάτι δεν μου άρεσε. Είτε είναι μαφιόζος και προσπαθεί να μας μπερδέψει με τα σενάρια, είτε είναι πολίτης που πάλι μας μπερδεύει και δεν βοηθάει.

Θα ψηφίσω τον Ikariona.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 5/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield
  3. Cupid
  4. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  5. Drama Prinzessin --> Ikarionas
  6. DumeNuke
  7. Eileen
  8. Emilouko --> Mάιρα
  9. Giamou --> i_lie_us
  10. Ikarionas --> Σπυρακος (^^)
  11. i_lie_us
  12. iris17
  13. JKaradakov
  14. Libertus --> Claire Rentfield
  15. mintin97
  16. Nefeli Graf
  17. PieMaker
  18. Guest 278211
  19. tsarachaf
  20. ultraviolence
  21. vassilis498
  22. Mάιρα --> i_lie_us
  23. Σπυρακος (^^) --> Ikarionas
  24. Τάσος97

Ψήφοι
3 Ikarionas
2 Claire Rentfield
2 i_lie_us
1 Mάιρα
1 Σπυρακος (^^)

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,121 μηνύματα.
i_lie_us:
Όχι αγάπη μου. Το πόστ το είχες κάνει στις 16: 40. Είχαν υποθεί αρκετά πράγματα όλη την ημέρα.
Τι γενικούρα πόστ είναι αυτό; Δεν κατηγορώ κανέναν, δεν σχολιάζω τίποτα, απλά κάνω ένα πόστ για να πώ ότι έκανα κάτι.

Κάνω post γιατί θέλω να κάνω post βρε αγάπη μου! :P
Αν δεν έχω να κατηγορήσω, δεν θα κατηγορήσω και αν έχω θα το κάνω.
Για κανέναν δεν ήξερα τίποτα εκείνη τη στιγμή και εξέφρασα τον προβληματισμό μου. Όντως, πολλά πράγματα ειπώθηκαν από το πρώτο μου post μέχρι την ψήφο μου, τα οποία δεν με βοήθησαν ή δεν με έκαναν τέλος πάντων εκείνη τη στιγμή να έχω βάσιμες υποψίες για κάποιον οπότε απ' όλο τον χορό έμεινα έξω για να μην πάρω άτομο στο λαιμό μου που ΚΑΙ δεν ξέρω κάτι για την αθωότητα ή μη του ΚΑΙ είχε κάποια ικανοποιητική συμμετοχή στο παιχνίδι ως τώρα.
Αν θέλεις σε κάθε post μου να κατηγορώ κάποιον, σε αυτό θα κατηγορήσω τη ζέστη που υπάρχει στην Αθήνα ας πούμε. :P

Το ότι δεν μιλάω δεν με κάνει και μαφιόζο όμως όλοι οι άνθρωποι έχουν δυο πρόσωπα, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβουν. Πρώτο και τελευταίο. :hehe: Βρε μήπως είσαι ο δικαστής και θες να με δικάσεις, να στα ξεράσω όλα για να βγάλεις λαβράκι; :hmm:

Σήμερα θα ψηφίσω τον i_lie_us προσπάθησε να καλύψει την κλεοπ οπότε πιστεύω πως κάτι σκαρώνει. Θα κάνει προσπάθεια να την γυρίσει πίσω και δεν θα το καταλάβει κανείς, μάλλον.

Ναι, το ότι δεν μιλάς δεν σε κάνει μαφιόζο, σε κάνει όμως να τραβάς περισσότερη προσοχή από την οποία ίσως σου "αξίζει" από κάποιον πολίτη καθώς μπορεί είτε να είσαι συνασπισμένη με το στρατόπεδο των μαφιόζων είτε αν είσαι πολίτης (ενδεχομένως με κάποιον ρόλο με γνώση και όχι απλώς ένας συγκάτοικος πχ.) να μην βοηθάς άλλους πολίτες ψηφίζοντας και επιχειρηματολογώντας με κάποια λογική άλλους παίχτες που πιστεύεις ότι είναι μαφιόζοι.
Και λέω με κάποια λογική, γιατί αναρωτιέμαι από που προκύπτει ότι προσπάθησα να καλύψω την kleop και ειδικά ότι θα τη γυρίσω πίσω :P
Αν δεν κάνω λάθος αυτό που πιστεύεις είναι ότι τελικά η kleop ήταν μαφία και είμαι και εγώ μαφία; Και έχω ίσως και κάποια κάρτα για να τη γυρίσω με κάποιο τρόπο μετά;
Αν ήθελα να καλύψω την kleop, θα έριχνα ψήφο σε giamou-ikariona-Σπυράκο για να ανέβουν εκείνοι και έστω να προκαλέσω ισοψηφία-δημοσκόπηση μήπως και σωνόταν. Δεν το έκανα όπως φάνηκε.
Και μετά τα τελευταία της λόγια είπα "χαίρω πολύ, λες και άμα ήταν κακός θα μας το έλεγε".

Δεν γνωρίζω με βεβαιότητα τι ήταν η kleop, δεν μπορώ να ξέρω, και απλά αισθάνομαι ότι ήταν πολίτης γιατί
1 - Δύσκολο να πετύχαμε μαφιόζο από την πρώτη γύρα, ακόμα και με πιθανότητες να το πάρεις
2 - Καμία προσπάθεια από κανέναν δεν έγινε για διάσωσή της. Φυσικά αυτό δεν αναιρεί το ενδεχόμενο να ήταν μαφιόζος και να τη θυσίασαν έτσι απλά ειδικά αν υπάρχει στην κατοχή του team ήδη μία κάρτα που την επαναφέρει (εδώ ταυτίζονται τα σκεπτικά μας, δεν λέω).

Αν κάποιος πιστεύει τόσο ισχυρά πως ήταν μαφιόζος και έχει τυμβωρυχία θα μπορούσε να τη ρίξει, αλλά είμαστε 2η μέρα, δεν θεωρώ χρήσιμο να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε τόσο σημαντικές κάρτες αβέρτα, ας περιμένουμε να εξελιχθεί το παιχνίδι λίγο ακόμα.
Πράγμα που δεν χρειάζεται βέβαια, καθώς πιθανότατα ένας θα ξέρει πλέον τι είναι η kleop. Εκτός αν ήταν η kleop το μέντιουμ και αυτό εννοούσε λέγοντας πως "χάσαμε σημαντικό παίχτη".

Συνεπώς, δυστυχώς, δεν βρίσκω κάποια λογική στην επιχειρηματολογία σου για ψήφο υπέρ εμού και αν κάτι δεν κατάλαβα καλά, θα με βοηθούσε περαιτέρω εξήγηση.

@Giamou:
Ξέχασα να σε κάνω παράθεση.
Αν και είπα για ποιο λόγο ψήφισα όπως ψήφισα χθες, με ψηφίζεις και το επιχειρηματολογείς αρκετά καλύτερα από ότι η Μάιρα, οπότε δεν μπορώ παρά να δεχτώ στωικά την ψήφο σου. Πιστεύεις προφανώς πως η μη ψήφος μου προς εσένα-Σπυράκο-Ikariona και ο μη εξαναγκασμός σε ισοψηφία με καθιστά ύποπτο για τους λόγους που είπες, πράγμα που έχει κάποια λογική όπως το σκέφτεσαι.

Δολοφονία Tzoum:
Ο Tzoum ήταν ο πιο λιγομίλητος από το περιβόητο τρίπτυχο. Πιστεύω ότι σκοτώθηκε με πρόθεση όχι να φύγουν οι υποψίες που υπάρχουν από τους tzoum-ikariona-giamou αλλά με σκοπό να επικεντρωθούν στους υπόλοιπους 2 ενώ αυτοί είναι πιθανώς αθώοι (ή βασικά έχουν ρόλους που δεν γνωρίζουν οι μαφιόζοι ότι είναι συνασπισμένοι μαζί τους, πχ. πόρνη).
Εναλλακτικό σενάριο είναι λόγω της μεταξύ τους γνωριμίας αν κάποιος εκ των δύο (ikariona-giamou) ή και οι δύο, είναι μαφιόζοι να γνώρισαν ότι ο tzoum δεν είναι ή να κατάλαβαν από τον τρόπο παιχνιδιού του (που τι να καταλάβουν με τρεις γραμμές που πόσταρε όλες κι όλες) ότι είναι στο στρατόπεδο των πολιτών και να διαλέξουν αυτόν να φάνε περιμένοντας οι υποψίες να φύγουν από όλους τους.
Το δεύτερο σενάριο μου φαίνεται too simple to be true ας πούμε, οπότε παρόλο που δεν είμαι βέβαιος για τίποτα, θεωρώ πιθανότερο το πρώτο.

Η ψήφος μου θα έρθει μετέπειτα αφού διαβάσω κι άλλα σεντόνια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,250 μηνύματα.
Πότε κορόιδεψα εγώ;

Εμιλούκο ευχαριστώ για την ψήφο, με σκλαβώνεις.
Στο ποστ που έκανες μόλις βρίσκεται η απάντηση. ;)

Δεν θα μπω στον πειρασμό να απαντάω σε κάθε τι που γράφεται για μένα, δεν θα γίνω εγώ Ikarionas. :P
Δεν είπαμε να γίνεις Ikarionas, αλλά το να είσαι Ικαρίονας και να γράφεις ασταμάτητα από το άλλο άκρο, στο οποίο βρίσκεσαι εσύ, έχει μια διαφορά...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mάιρα

Διάσημο μέλος

Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,354 μηνύματα.
Στο ποστ που έκανες μόλις βρίσκεται η απάντηση. ;)

Αυτό το έκανα επίτηδες, στα άλλα ποστ όσα έχω γράψει δηλαδή δεν νομίζω να υπάρχει καμία κοροϊδία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Παιδιά!
Επειδή ειμαι άρρωστη και δεν ειμαι ούτε σπιτι, για να μην χάσω και την ψηφοφορία αργότερα, η ψήφος μου παει στην Claire Rentfield:
1. Απο τότε που έκανε ποστ με την ψήφο της δεν εχει γραψει κανένα μήνυμα. Δεν εχει παρουσιαστεί καθόλου.
2. Χθες εμφανίστηκε πριν την ψηφοφορία, αφου οι περισσότεροι είχαμε ψηφίσει και ψήφισε την kleop "τυχαία" και εκείνη.
3. Πιστεύω πως διαβάζει τα ποστ και ενώ βλέπει τις κατηγορίες εναντίον της δεν σχολιάζει τιποτα. Μήπως ξερει πως θα την σώσουν οτι και αν γίνει;

Υγ: Αν εμφανιστεί ή δω κάποια άλλη κίνηση, ίσως αργότερα αλλάξω την ψήφο!

@Σπυρε: Ελα να συνάψουμε συνθήκη ειρήνης να μην γίνουμε ρεζίλι στην Νικολούλη!
Για την ωρα κανενα προβλημα γιατι δεν υπαρχει λογος διαπλικτισμου ακομα ;)
A και Σπύρο! :P :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Έχουμε:
  • 3 ψήφους στον Ικαρίωνα, με τον Σπυράκο να λέει πως δεν τον ενδιαφέρει ακόμη και αν είναι αθώος
  • 2 ψήφους στον i_lie_us, από τον εξαφανισμένο Giamou και την Μάιρα
  • 2 ψήφους στην Claire
  • 1 ο Σπυράκος και η Μάιρα
Ξέρω, δεν ανακάλυψα την Αμερική, αλλά είμαι περίεργη διότι:
  • Έχουμε δυο ώρες ακόμη και δεν έχουν ψηφίσει 15 άτομα
  • Μπαίνω σε πειρασμό να ψηφίσω την Claire ή τον ilieus για να έρθουμε σε ισοψηφία αλλά δεν ξέρω ποιον από τους δυο και είναι ψήφος μάλλον για λάθος λόγους.
Θα επανέλθω αργότερα με την ψήφο μου. :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Cupid

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα.
Δυσκολεύομαι πολύ να επιλέξω και αυτή την στιγμή δεν έχω πολύ χρόνο. Είμαι μεταξύ τριών ατόμων για διαφορετικούς λόγους. Θα επιλέξω αυτόν που με έχει προβληματίσει περισσότερο. Σήμερα ψηφίζω Libertus
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 5/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield
  3. Cupid --> Libertus
  4. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  5. Drama Prinzessin --> Ikarionas
  6. DumeNuke
  7. Eileen
  8. Emilouko --> Mάιρα
  9. Giamou --> i_lie_us
  10. Ikarionas --> Σπυρακος (^^)
  11. i_lie_us
  12. iris17
  13. JKaradakov
  14. Libertus --> Claire Rentfield
  15. mintin97
  16. Nefeli Graf
  17. PieMaker
  18. Guest 278211
  19. tsarachaf
  20. ultraviolence
  21. vassilis498
  22. Mάιρα --> i_lie_us
  23. Σπυρακος (^^) --> Ikarionas
  24. Τάσος97

Ψήφοι
3 Ikarionas
2 Claire Rentfield
2 i_lie_us
1 Libertus
1 Mάιρα
1 Σπυρακος (^^)

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Ο Πάι είναι εδώ και αφού διάβασα προσεχτικά ΌΛΑ όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής, μπορώ να πω ότι το τοπίο έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει στα δικά μου μάτια. Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τον Ikariona για το εξαιρετικό μήνυμα που παραθέτω αμέσως μετά, το οποίο αποτελεί τροφή για σκέψη και θα έπρεπε να το λάβουμε σοβαρά όλοι μας. Επίσης γελάω με όσους επαναλαμβάνουν ότι ο Ikarionas πετάει αρλούμπες και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει το παιχνίδι, καθώς είναι ο μόνος που κάνει τη στοιχειώδη προσπάθεια να αναπτύξει κάποια υποθετικά σενάρια και δεν μονοπωλεί τη συζήτηση με ένα θέμα που δεν έχει ιδιαίτερη αξία (π.χ. το πολυσυζητημένο τρίπτυχο). Όπως καταλαβαίνετε με έχει πείσει και έχω σκοπό να τον υπερασπιστώ μέχρι και την τελευταία στιγμή, όσο κι αν μου στοιχίσει αυτό...

Λοιπόν κάποιες παρατηρήσεις, γιατί ο χρόνος λιγοστεύει και μπορεί να πεθάνω εγώ.

1) Άλλωστε δεν είπα ποτέ ότι βρήκα όλους τους μαφιόζους. Έδωσα απλώς υπόπτους στους οποίους πιστεύω ότι βρίσκονται 1 με 2 μαφιόζοι τουλάχιστον.
2) Ενώ κατηγόρησα τα παραπάνω 5 άτομα, κάποιοι έστρεψαν ή επιχείρησαν να στρέψουν την προσοχή στο ότι είπα πως βρίσκω ύποπτη την ψήφο του Tzoum, δημιουργώντας ή καλλιεργώντας την εντύπωση πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε μένα, σ' αυτόν ή και στον Giamou. Ναι το είπα αυτό ως σχόλιο αλλά δεν κατηγόρησα Tzoum. Αντιθέτως την βαρύτητα την έδωσα πάντα στα 5 άτομα που ανέφερα. Όλα μου τα post εκεί περιστρέφονται και όχι στον Tzoum. Αυτή η προσπάθεια στροφής της προσοχής σε ένα σημείο λιγότερο σημαντικό από αυτό στο οποίο έδωσα εγώ ο ίδιος την βαρύτητα, μπορεί να δηλώνει δύο πράγματα. Είτε ότι κάποιος απ' αυτά τα άτομα είναι ο διεφθαρμένος αστυνόμος και επειδή έδωσα αρκετά άτομα, προσπαθεί να δείξει στους υπόλοιπους ότι καλύπτει τους μαφιόζους, είτε ότι κάποιος απ' αυτούς έχει πληροφορία για τον Giamou ή τον Tzoum και προσπάθησε να πιαστεί από εκεί μπας και ψηφίσουμε κακό ρόλο. Τα άτομα που προσπάθησαν να στρέψουν την συζήτηση αλλού ήταν η Eileen, o tsarachaf και ο Τάσος 97. Θα μπορούσε ανάμεσά τους να κρύβεται κάποιος κακός ρόλος, μαφιόζος που θέλει να ξεχαστούν άλλα άτομα που κατηγόρησα (ίσως η kleop που ακούστηκε πολύ ή ο Σπυράκος) ή διεφθαρμένος αστυνόμος που προσπαθεί να κατηγορήσει όσο το δυνατόν λιγότερα άτομα, ώστε να αποφύγει να κατηγορήσει μαφιόζο.
3) Ο Libertus, η Εileen και ο Σπυράκος ενώ αρχικά με υποπτεύονταν, είπαν ότι πρέπει να μην είμαι μαφιόζος. Κάτι τέτοιο σαφώς και με συμφέρει αλλά επειδή γνωρίζω πως κανείς απ' αυτούς δεν μπορεί να έχει πληροφορία για την αθωότητά μου, το επισημαίνω γιατί δεν μ' αρέσει να με αθωώνουν τόσο εύκολα.
4) Ο Τάσος 97 ενώ είπε ότι δεν διάβασε όλα τα σχόλια και ότι έχασε αρκετά πράγματα, δεν δίστασε να δώσει δεύτερη ψήφο σε μένα, μη αναφέροντας αρκετά πιο ύποπτες αντιδράσεις ατόμων. Επίσης, μόλις η kleop πήρε δεύτερη ψήφο, o Τάσος έδωσε δεύτερη ψήφο σε μένα. Αν είναι ένοχη η kleop να το έχετε αυτό υπόψιν.

1) Και πως θα μπορούσες άλλωστε, τη στιγμή που βρισκόμαστε ακόμα στον πρώτο γύρο και δεν έχουμε κάποια ουσιαστική πληροφορία;; Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε με την ελπίδα ότι θα προκαλέσουν σύγχυση και αναστάτωση στο team mafia.

2) ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ. Έχω βαρεθεί να παρακολουθώ ανούσιες αναλύσεις για το υποτιθέμενο τρίπτυχο, οι οποίες μάλιστα δεν οδηγούν ΠΟΥΘΕΝΑ. Μου κάνει εντύπωση μάλιστα η εμμονή κάποιων "έμπειρων" παικτών με το συγκεκριμένο θέμα, η οποία είναι άνευ προηγουμένου. Δεν το καταλαβαίνετε ότι μονοπωλείται τη συζήτηση ανακυκλώνοντας το συγκεκριμένο θέμα και δε μας βοηθάτε να σκεφτούμε καθαρά;; Ή μάλλον ξέρετε πολύ καλά τι κάνετε... Φυσικά αναφέρουμε στους aegloswen, τσαφτσουφ και λιγότερο στην Eileen, τους οποίους με δυσκολία αναγνωρίζω στο συγκεκριμένο παιχνίδι!!!

3) Fair play dude. Γενικά κράτα τα μάτια σου ανοιχτά και να μην είσαι σίγουρος για ΚΑΝΕΝΑΝ, άσχετα με το αν σε υποστηρίζει ή όχι.

4) Αυτό με τη δεύτερη ψήφο που έριξε ο Τάσος με προβληματίζει κι εμένα. Σέβομαι το γεγονός ότι δεν έχει χρόνο να διαβάσει τα μηνύματα, αλλά γιατί να μην τη ρίξει σε κάποιον παίκτη που δεν έχει ψηφιστεί ακόμα;; Ωστόσο δεν θεωρώ ότι η kleop ήταν μαφιόζα, καθώς θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αποχωρήσει στον πρώτο γύρο, με τέτοια διασπορά στις ψήφους.

Για να είμαστε δίκαιοι, την προσοχή την τραβήξατε πάνω σας, διότι :
  • αφ' ενός ο Tzoum είναι κοσμάρα και 2 στα 3 post του είναι τίποτα (#αγάπη_μόνο για παράδειγμα)
  • έπειτα ο Giamou άρχισε και έκανε λόγο για τις παικτικές σας δυνότητες λέγοντας ποιος είναι καλύτερος και ποιος όχι και κάνοντας ένα μικρό αχταρμά με τη στατιστική
  • και εσύ βασισμένος σε μία αντίδραση άρχισες και ύφαινες έναν ιστό τεράστιο και είχες και την αλαζονία να πιστεύεις ότι έχεις βρει και περισσότερους του ενός μαφιόζους ενώ καλά - καλά δεν έχει περάσει η μέρα.

Κατά πόσο έχετε κακό ρόλο εγώ δε μπορώ να πω ακόμη και για να είμαι ειλικρινής περισσότερο πιστεύω ότι μπήκατε δυναμικά στο παιχνίδι παρά κάτι άλλο.
Ο Tzoum είναι άλλη ιστορία στα δικά μου μάτια γιατί όχι μόνο δεν βοηθάει καθόλου, αλλά κάνει και πιο δύσκολα τα πράγματα. Μπαίνει, λέει δυο χαζομάρες και φεύγει. Δεν ξέρω τι ακριβώς περνάει στα live που παίζετε, αλλά εδώ αυτό το στυλ δεν το εκτιμάμε ιδιαίτερα. :P

Έρχεται και άλλο post σε λιγάκι...:redface:

Για να είμαστε δίκαιοι δεν τραβήξατε απλώς την προσοχή πάνω τους, φροντίσατε να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον της συζήτησης και δεν κάνατε καν την προσπάθεια να αναπτύξετε κάποιο άλλο υποθετικό σενάριο. Και για να σε προλάβω, μέχρι και το τελευταίο σου σεντόνι (στο οποίο έγινε μια μικρή αναφορά και σε άλλους παίκτες) δεν ασχολήθηκες με κανέναν άλλο, παρά μόνο με την Αγία Τριάδα. Γνωρίζοντας τον τρόπο που παίζεις, μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτο αυτό αγαπητή Ζωή...

1) Σ' αυτό θα συμφωνήσω. Το θεωρώ απίθανο να αγγίξαμε το τιμ της μαφίας πλην πόρνης, που δεν την ξέρουν οι μαφιόζοι.

2) Από τις 4 ψήφους, αν εξαιρέσουμε τον ικαρίωνα που δεν έχω καταλάβει τι καπνό φουμάρει ακόμη, θα έλεγα ότι πιο περίεργη μου φαίνεται η ψήφος της Claire που δίνει την τρίτη ψήφο με κλειστά μάτια. Δεν το είχα προσέξει εκείνη την ώρα αλλά wtf? Who does that?? Δεν βιάζομαι να την κατηγορήσω, αλλά ήταν εξαιρετικά παράξενο αυτό.


3) Λοιπόν, εγώ πάντως βάζω και στοίχημα αν θες, ότι η κλεοπ δεν είχε κακό ρόλο(εξαιρείται ο ρόλος της πόρνης). Διότι δεν παίζει με τόσο μεγάλη διασπορά ψήφων, να άφησαν οι μαφιόζοι μέλος τους να αποχωρήσει αμαχητί, χωρίς να γίνει έστω ντέρμπι. Να αποχωρήσει μαφιόζος με 4 στις 26 ψήφους στον πρώτο γύρο; Ή έχουμε να κάνουμε με εντελώς ανίκανοι μαφία(λιγότερο πιθανό στον βαθμό ανικανότητας που απαιτείται) ή η κλέοπ μάλλον δεν ήταν μαφιόζα. Τείνω να πιστέψω το δεύτερο.


4) Δεν έχεις καμία πληροφορία για τζουμ και γιάμου, αλλά για την κλεόπ είμαστε σίγουροι ότι είναι μαφιοζάκι έτσι;;

5) Πάντως δεν έχεις άδικό ότι παίζει και το σενάριο να βόλεψε κάποιους να είστε εσείς στο προσκήνιο και να περνάνε άλλοι αδιάφοροι, αυτό πάντα παίζει και το έχουμε δει να συμβαίνει πολλές φορές.


6) Και στην τελική που ξέρουμε εμείς ότι δεν είναι ένας ή δύο από σας με την μαφία και πάτε να φάτε τον άλλον για να μη σας καταλάβει;;

1) Εδώ θα συμφωνήσουμε... Μόνο εδώ όμως:P!!

2) Η συγκεκριμένη κίνηση είναι πραγματικά τόσο ανόητη, σε σημείο που γίνεται πιστευτή. Επίσης δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ οποιοδήποτε από τα μέλη της μαφίας να έπαιρνε το ρίσκο να ρίξει την τρίτη ψήφο, γιατί αναπόφευκτα θα έμπαινε στο στόχαστρο. Ας μην ξεχνάμε ότι οι μαφιόζοι λειτουργούν ως ομάδα και οι πιο έμπειροι δίνουν τις κατευθυντήριες γραμμές στους νεοφερμένους ;)

3) Βάζεις στοίχημα;; Αλήθεια τώρα;!; Δεν μπορεί να ακούω από το στόμα σου τη συγκεκριμένη έκφραση και δεν μπορεί να φαίνεται μόνο σε μένα ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ. Εσύ δεν ήσουν αυτός που πάντοτε χτυπιόταν και έλεγε ότι δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι για κανέναν, πόσο μάλλον στην αρχή του παιχνιδιού;; Πως, λοιπόν, είσαι τόσο σίγουρος τώρα;; Γιατί άλλο να πεις "υποθέτω ότι η kleop ήταν αθώα..." και άλλο να κάνεις βαρυσήμαντες δηλώσεις όπως η παραπάνω. Εξαιρετικά ύποπτο αυτό.

4) Όπως κι εσύ είσαι σίγουρος για την αθωότητά της, έτσι;; Φάσκεις και αντιφάσκεις Ακριβέ!!

5) Είμαι σίγουρος ότι ακριβώς αυτό έχει συμβεί. Και ποιοι είναι αυτοί που επικεντρώθηκαν στην Αγία Τριάδα, επαναλαμβάνοντας πάνω-κάτω τις ίδιες ερωτήσεις;; Η aegloswen, η Eileen και εσύ!! Τυχαίο;; Η νεκροψία θα δείξει... Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι καλύτερο να σταματάς μια συζήτηση που δεν οδηγεί πουθενά, καθώς έτσι αποπροσανατολίζεται και χαώνεται το σύνολο των παικτών. Στο σημείο αυτό επιρρίπτω ευθύνες και στο ίδιο το τρίπτυχο (Τζουμ, Ικαρίονα και Γιαμού), που συνέχισε να δίνει τροφή στους καλοθελητές.

1) Καταρχάς να πώ το εξής. Ικαρίωνα σε παρακαλώ.. Kάτσε να κάνεις μια σωστή σύνθεση παραγράφων ρε αγόρι μου!
Δηλαδη γράφεις που γράφεις αρλούμπες, αποπροσανατολίζεις όλο το παιχνίδι, ψηφίζεις την κλεοπ -που για μένα η κοπέλα ήταν ξεκάθαρα πολίτης,έτσι - δημιουργείς και ένα μικρό κυματάκι, τουλάχιστον προσπάθησε να γράφεις λίγο φυσιολογικά.

Τα βασικά σημεία του προηγούμενο γύρου:

2) mintin97:

Συγκλονίστηκα μιντίν.
Επειδή δεν σε ξέρω, στην αρχή νόμιζα πως όντως έπαιζες πρώτη φορά, αλλά αμέσως μετά έρχεται σχολιασμός του tsarachaf ότι έχετε ξαναπαίξει μαζί. Μπορείς να διαβάσεις απλά τους κανόνες ή να ρωτήσεις τη ΣΕ αν έχεις ξεχάσει όντως και όχι να ρωτάς στο γενικό και μετά να ρίχνεις και μια απειλή για τα μάτια του κόσμου πάντως. [/SPOILER]

1) Στο θέμα της παραγραφοποίησης θα συμφωνήσω. Να μην ακούω όμως ότι λέει αρλούμπες και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τους πάντες. Εσύ δηλαδή τι παραπάνω θεωρείς ότι έχεις προσφέρει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι;; Όσο για την kleop, πολύ σίγουρη σε βρίσκω και σένα. Άκου εκεί "ξεκάθαρα αθώα".

2) Και μένα μου φάνηκε περίεργη η στάση του mintin97, αλλά από τη στιγμή που δε συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι, δεν μπορώ να βγάλω ξεκάθαρα συμπεράσματα. Αυτή τη στιγμή άλλοι βρίσκονται στους top suspects μου.

1) Τώρα να υποθέσω ότι ζητάς τυμβωρυχία στην κλεοπ;;


2) Πολλές φορές είναι απαραίτητο να κοιτάμε τις συνδέσεις μεταξύ των παικτών μήπως βρούμε κάποια σύνδεση. Κι αυτό δεν σημαίνει ότι βρίσκοντας άτομα που συνδέονται θα είναι όλοι μαφιόζοι, αλλά να κρύβεται κάποιος μέσα σε αυτούς και τουλάχιστον εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω και γι'αυτό ασχολούμαι τόσο έντονα μαζί σας. Γιατί με παραξένεψε όλο αυτό και θέλω να δω αν θα βγάλουμε κάτι από αυτό.
Όσο για τα άτομα που λες, δεν μπορώ να βασιστώ σε σένα, γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να δεχτώ την μέχρι στιγμής συλλογιστική σου, γι'αυτό και θα περιμένω να δω περισσότερα...


3) Τείνω να συμφωνήσω η αλήθεια είναι. Σίγουρα δεν βοηθάει μέχρι στιγμής, μας έχει μπερδέψει όλους άπειρα, αλλά δεν ξέρω αν αυτός είναι ο μαφιόζος από το τρίπτυχο(νυν δίπτυχο).


4) Νομίζω είναι η πιο ύποπτη ψήφος στον πρώτο γύρο, γιατί σε μία τετραπλή(νομίζω) ισοψηφία, που θα μπορούσε να βάλει πίεση στην μαφία αν κινδύνευε κάποιος δικός της, έρχεται και κάνει το 3-2 και ουσιαστικά τελειώνει την κλεοπ μαζί με τον ικαρίωνα που όμως τον δικαιολογώ περισσότερο, γιατί αυτός κινδύνευε κιόλας και την είχε κατηγορήσει ευθέως.


5) Υπάρχει και το μέντιουμ, dude.... Πέρα από αυτά που ανέλυσα πιο πάνω.
[/SPOILER]


6) Πάμε στην δολοφονία τώρα, θα πατήσω πάνω στα σενάρια του ικαρίωνα γιατί πιθανώς να έχουν κάποια βάση, απλώς θα προσθέσω τις δικές μου παρατηρήσεις.

Αυτό είναι πιο πιθανό η αλήθεια είναι, αλλά έχει δύο εκδοχές. Πάλι αναφέρεσαι σε παίκτες που και λόγω εμπειρίας θεωρώ ότι δεν θα έκαναν κάτι τόσο αφελές.


Εγώ πάλι το θεωρώ εξαιρετικό κιλλ, για την μαφία. Μας έκανε να ψαχνόμαστε με το τι μπορεί να έγινε και δημιούργησε σενάρια που εμπλέκουν πάρα πολλούς παίκτες και μια τεράστια σύγχυση. Δυστυχώς θεωρώ ότι περιπλέκει υπερβολικά τα πράγματα για τους πολίτες.

1) Γιατί δίνεις ιδέες σε παίκτες που μπορεί να λειτουργήσουν παρορμητικά (λόγω απειρίας) και να την παίξουν όντως την κάρτα. Είναι πολύ νωρίς για να καεί μια τόσο σημαντική κάρτα και το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Και πόσο θα σε βόλευε να πέσει η τυμβωρυχία στην Kleop και να αποδειχθεί όντως πολίτης, ε;; Από αυτή σου τη φράση και μόνο για μένα είσαι ο no1 ύποπτος.

2) Το πρόβλημα δεν είναι ότι ασχολείσαι τόσο έντονα μαζί τους, αλλά ότι ασχολείσαι αποκλειστικά και μόνο μαζί τους. Εσύ συνήθως βγάζει από τη μύγα ξύγκι και αναπτύσσεις τουλάχιστον 3-4 σενάρια. Ναι, είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή σου την εμμονή. Γιατί όσο κι αν το αρνείσαι, περί εμμονής πρόκειται. Εκτός κι αν όντως ξέρεις κάτι παραπάνω και προσπαθείς να τους στήσεις στον τοίχο, περιμένοντας το πρώτο στραβοπάτημα :hmm:

3) Δηλώνεις και πάλι σίγουρος ότι υπάρχει κάποιος μαφιόζος στο δίπτυχο, έτσι;;

4) Προσωπικά δεν θεωρώ ύποπτη τη συγκεκριμένη ψήφο. Τους λόγους τους έχω αναλύσει παραπάνω.

5) Αυτό είναι όντως πιθανό

6) Εγώ πάλι πιστεύω ότι μια φαινομενικά "αφελής" κίνηση αποτελεί το καλύτερο άλλοθι για έναν έμπειρο παίκτη, ακριβώς επειδή δεν πρόκειται να τον υποψιαστεί κανείς. Το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν και χρησιμοποίησα ακριβώς το ίδιο επιχείρημα. Άλλωστε, όπως και εσύ ο ίδιος παραδέχεσαι, πρόκειται για ένα εξαιρετικό κιλλ...


Πάμε λοιπόν στο ρεζούμε: Με βάση όλα όσα έχω παραθέσει και σχολιάσει παραπάνω, για μένα οι πλέον ύποπτοι είναι η aegloswen, o tsarachaf και η Eileen, ενώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για τον Τάσο, τον mintin97 και ακόμη ένα άτομο, για το οποίο δεν έχω ακόμη αρκετά στοιχεία, για να το κατηγορήσω ανοιχτά. Απ' όλους τους παραπάνω θεωρώ περισσότερο επικίνδυνο τον tsarachaf, γι αυτό και τον ψηφίζω κιόλας. Είναι ένας έμπειρος παίκτης, που μιλάει πολύ και μπορεί πολύ εύκολα να αποπροσανατολίσει τα πλήθη. Επίσης δίνει παρακινδυνευμένες ιδέες και λειτουργεί εμμονικά, στοιχεία που γενικά δεν τον χαρακτηρίζουν. Σας καλώ να σκεφτείτε περισσότερο πονηρά και προσεύχομαι να μην έχω κάνει τόσο μεγάλο λάθος.

Υ.Γ.: Δυστυχώς ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και δεν μπορώ να συμμετέχω τόσο ενεργά όσο στα προηγούμενα παιχνίδια. Ωστόσο υπόσχομαι να κάνω τουλάχιστον ένα μεγάλο post μέσα στην ημέρα, αρκεί βέβαια να έχω κάτι να πω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mintin97

Νεοφερμένος

Ο mintin97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Είμαι μέσα και πάλι! Είχα μάθημα οδήγησης και ευτυχώς δε σκοτώθηκα (ακόμη).
RIP Tzoum.
Έχω αρχίσει να τα διαβάζω μπας και βγάλω άκρη.
Επανέρχομαι...
υ.γ. : Τονίζεται Μίντιν (for future reference)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 5/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield
  3. Cupid --> Libertus
  4. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  5. Drama Prinzessin --> Ikarionas
  6. DumeNuke
  7. Eileen
  8. Emilouko --> Mάιρα
  9. Giamou --> i_lie_us
  10. Ikarionas --> Σπυρακος (^^)
  11. i_lie_us
  12. iris17
  13. JKaradakov
  14. Libertus --> Claire Rentfield
  15. mintin97
  16. Nefeli Graf
  17. PieMaker --> tsarachaf
  18. Guest 278211
  19. tsarachaf
  20. ultraviolence
  21. vassilis498
  22. Mάιρα --> i_lie_us
  23. Σπυρακος (^^) --> Ikarionas
  24. Τάσος97

Ψήφοι
3 Ikarionas
2 Claire Rentfield
2 i_lie_us
1 Libertus
1 tsarachaf
1 Mάιρα
1 Σπυρακος (^^)

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,797 μηνύματα.
Σήμερα θα ψηφίσω τον i_lie_us προσπάθησε να καλύψει την κλεοπ οπότε πιστεύω πως κάτι σκαρώνει. Θα κάνει προσπάθεια να την γυρίσει πίσω και δεν θα το καταλάβει κανείς, μάλλον.

:confused: Πως ακριβώς προσπάθησε να καλύψει την Kleop? Eπειδή υποστήριξε ότι είναι αθώα; Τόσοι και τόσοι το'παν αυτό,γιατί ψήφισες ειδικά εκείνον;

Με τη σειρά μου,ψηφίζω εσένα Μάιρα.Παιχνίδι επιχειρηματολογίας παίζουμε,το να μπαίνεις 5 λεπτά και να γράφεις δύο προτάσεις που δεν οδηγούν πουθενά δεν οφελεί κανέναν.Ελπιζω να ταρακουνηθούν και οι υπόλοιποι όμοιοι σου και να βοηθήσουν τη κατάσταση.

Ζητώ συγγνώμη άμα δεν συμμετείχα πολύ σήμερα αλλά η μέρα μου ήταν αρκετά κουραστική.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 5/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield
  3. Cupid --> Libertus
  4. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  5. Drama Prinzessin --> Ikarionas
  6. DumeNuke
  7. Eileen
  8. Emilouko --> Mάιρα
  9. Giamou --> i_lie_us
  10. Ikarionas --> Σπυρακος (^^)
  11. i_lie_us
  12. iris17
  13. JKaradakov
  14. Libertus --> Claire Rentfield
  15. mintin97
  16. Nefeli Graf
  17. PieMaker --> tsarachaf
  18. Guest 278211
  19. tsarachaf
  20. ultraviolence --> Mάιρα
  21. vassilis498
  22. Mάιρα --> i_lie_us
  23. Σπυρακος (^^) --> Ikarionas
  24. Τάσος97

Ψήφοι
3 Ikarionas
2 Claire Rentfield
2 i_lie_us
2 Mάιρα
1 Libertus
1 tsarachaf
1 Σπυρακος (^^)

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top