Καλημέραααα! ^^
Με συχγωρείτε για τη χθεσινή παράληψη του ημερολογίου αλλά ήμουν κομμάτια!

Ήρθε η Μιλού (το μικροσκοπικό σκυλάκι μας) στην αγκαλιά μου και κοιμότανε, οπότε με νανούρισε και εμένα!
Η χθεσινή μέρα στο Παλέρμο είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον!
Για κάποιο λόγο διαισθανόμουν ότι η δολοφονία θα αποτύχει, αλλά οτιδήποτε έχει σχέση με κάτι που δε μπορώ να το βασίσω απόλυτα σε λογική εξήγηση μου τη δίνει

Οπότε καθόμουν υπομονετικά και περίμενα να ανακοινωθεί το θύμα...
Είχα άδεια, οπότε I had a good thing going for me! Βέβαια, υποτίθεται ότι θα ξεκινούσα διάβασμα - κάτι που κάθε μέρα καταλαβαίνω πόσο αναγκαίο είναι γιατί αν κρίνω από το Παλέρμο, αν προσπαθήσω να κάνω καριέρα Δ.Α. θα πεινάσω, οπότε ας έχουμε και την εναλλακτική μας!

Το μεσημέρι ήξερα πως τα νούμερα δεν ήταν πολύ υπέρ μας - οπότε σκεφτόμουν από τη στιγμή που απέτυχε η δολοφονία πως θα πρέπει να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Υποψήφιες ήταν το Νεφελάκι και η Drama Prinzessin, αλλά η δεύτερη είχε πολύ λιγότερη συμμετοχή, οπότε ήταν το θύμα μου. Συν τοις άλλοις, η Νεφέλη είναι μία σκέτη γλύκα, την πάω πολύ... δε θα ήθελα να την στείλω στη φαντασματοχώρα...
Έτρεμα σαν το ψάρι να δω πως θα αντιδράσει η ομάδα μου.

Ήλπιζα να μην τους έχω καταστρέψει... Γιατί ένα κορίτσι μπορεί να λέει ό,τι θέλει και να φαίνεται σκληρό καρύδι, αλλά της αρέσει να έχει την αποδοχή της ομάδας της!

Μόλις παίζει ο Χάρης την Τυμβωρυχία μου έρχεται στο μυαλό εκείνο το παλιό σύνθημα, "εδώ θα γίνει ο τάφος σας!"

Μέχρι και ο Σπυράκος μου θύμωσε!

Είναι σίγουρο πως αν η μάγισσα ήταν ακόμη στο παιχνίδι θα είχα πεθάνει!

Το νευρικό γέλιο μου σταμάτησε κάπως από το τηλεφώνημα του Ακριβού όπου γελούσε και με δούλευε "Καλά, ο Χάρης θα σε κάψει τελείως"... είμαι σίγουρη ότι το απολάμβανε μετά από αυτό που του έκανα! Δεν τον αδικώ...

Περίμενα το σεντόνι του Φρικ και της Νεφέλης, με μουσική υπόκρουση "εδώ θα γίνει ο τάφος σας" και τα σχετικά... Τελικά δεν έφαγα κράξιμο, απλά δεν υπήρχε ΟΥΔΕΜΙΑ περίπτωση να τους πείσω ότι δεν είμαι κακιά, ούτε με ανθρωποθυσία του ίδιου του Χάρη!

Το συμπέρασμα από αυτό το Παλέρμο είναι ένα:
Μπορεί να μην είμαι αστέρι στο να βρίσκω τους μαφιόζους, όπως ο Φρικ ή ο Ακριβός, αλλά στις πουστιές δε πιάνομαι!

Το βράδυ έβαλα τρία ξυπνητήρια, για τις κάρτες και τα σχετικά αν και δεν νομίζω πως αν την έχει πολίτης θα ρισκάρει να παιχτεί πριν φύγει ο Χάρης, που θα έπρεπε να πάρει το βραβείο "Δε φεύγω αν δε φύγουμε μαζί!"

Η Μιλού μου γάβγιζε που την ξυπνούσε η δουλειά μου, αλλά μετά την έπαιρνα αγκαλίτσα και κοιμόμασταν ξανά.. Είναι καλόβολο σκυλί μωρέ... και επειδή είναι μικρό, περνάει απαρατήρητο.. σκέφτομαι να την εκπαιδεύσω να ανιχνεύει ναρκωτικά!
τραγουδάκι;