Βρε, βρε... Καλώς τα μάτια μας τα δυο...
Είμαι έτοιμη για το βρίσιμο αφού όπως λες είμαι τόσο τραγική.
Καλώς σας βρήκα.
Ε, τι να κάνουμε; Είσαι λίγο

.
Γιατί ακριβώς είσαι ύποπτος; Γιατί δε μου αρέσει ο τρόπος σου στο πρώτο μήνυμα, ο τρόπος που αναφέρθηκες στην αποβολή της Φαίρυ ε μου κάθεται στο λαιμό βρε αδερφέ.
Σοβαρά τώρα; Ο τρόπος που αναφέρθηκα στο πρώτο μήνυμα; Είναι έστω και λίγο σοβαρή σκέψη αυτή; Ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα ν'ακούσω από μια παίκτρια σαν κι εσένα.
Γιατί είσαι αυτός που ήθελες να ανάψουν τα αίματα και μόλις άναψαν έγραψες 2-3 ανούσια με ένα υφάκι που ούτε αυτό μ' αρέσει και ως εκεί. Μετά χάθηκες.
Ε, δεν άναψαν ιδιαίτερα τα αίματα εκείνη την ώρα, κανείς δεν έλεγε τίποτα ουσιαστικό, τι περίμενες να πω εγώ;
Για πες και για το υφάκι; Τι είχε αυτό;
Σε είδαμε εκεί κάπου να λες ότι δεν προλαβαίνεις και να ψηφίζεις τον wild και μετά εκεί που δεν έχεις χρόνο να εμφανίζεσαι λίγο πριν τη λήξη της ψηφοφορίας, να ψηφίζεις τον Σπυράκο και να μένεις και για τη δημοσκόπηση βέβαια. Έπρεπε σώνει και καλά να μείνει ο Θωμάς, ε;
Πού να μην είχα πει κιόλας σ'εκείνο το ποστ, ότι ήμουν στην δουλεια και ψήφιζα στο άσχετο για καλό και για κακό και ίσως να προλαβαινα να γυρίσω και να αλλάξω ψήφο αν είχε γίνει κάτι αξιολογο. Δεν ηθελα να σώσω τον θωμά, ήθελα να ζωντανέψουν λίγο περισσότερο τα πράγματα και τι καλύτερο από μια τριπλή; Αν ήθελα να σώσω τον θωμά, θα ψήφιζα εσένα, simple as that.
Και μετά χάθηκες πάλι και επέστρεψες χθες το απόγευμα και έπειτα σήμερα που αρχίζεις να κινδυνεύεις ξανά και δεν έχεις τρόπο να σωθείς όπως χθες. Και συνεχίζεις να μας λες ότι ο Σπύρος έχει κακό ρόλο. Και για πες μας, για αυτόν τον ψήφισε η Γερμανίδα η μαφιόζα και εσύ; Που για εμένα κα εσύ μαφιόζος είσαι.
Και χθες φυσικά, δεν θα έψαχνα να βρω τρόπο να με υπερασπιστώ ακόμη και από την δουλεια, αλλά θα έμπαινα απλώς και μόνο για να ρίξω μια ψήφο και να αποφύγω την απουσία. Σκέψου λίγο τι λες.
Ναι, ο Σπύρος πιστεύω έχει κακό ρόλο κι επειδή με ρωτάς, θα σου πω και τι. Και μάλιστα πως εξηγείται και η ψήφος από μαφιοζό. Τον συγκεκριμένο τον υποπτεύθηκα εξ'αρχής λόγω του τρόπου που έπαιζε. Έφερνε στο κλασσικό ανελέητο σπαμμάρισμα του Σπυράκου, αλλά ήταν απίστευτα πιο προσεγμένο, σαν να μην ήθελε να πειράξει κάποιους. Τι μου θυμίζει αυτό; Τι μου θυμίζει;;; Α, ναι. Κάτι τέτοια κάνουν οι ΔΑ κι επειδή μιλάμε για τον Σπυράκο, είναι πολύ λογικό να έκανε και λάθος στην περίπτωση του θωμά, για να προλάβω την απάντηση σ'αυτό. Άρα, για την μαφία, τι είναι προτιμότερο; Ένας μαφιόζος ή ένας όχι και πολύ καλός ΔΑ;
Και τι μας λες ότι οι κακοί ρόλοι σου είναι οι αγαπημένοι σου και ότι αν είχες πάρει κακό θα ασχολιόσουν περισσότερο; Πώς θα ασχολιόσουν περισσότερο αφού εσύ ο ίδιος μας λες ότι δεν έχεις χρόνο;
Δεν είπα ότι θα ασχολιόμουν περισσότερο, είπα ότι δεν στέκει να λέτε ότι δεν παίζω και πολύ, επειδή είμαι μαφιόζος και ξενέρωσα με τα όσα έχουν γίνει. Τόσο απλά. Αλλά από την άλλη, ίσως και να ασχολιόμουν περισσότερο αν ήμουν μαφιόζος, μπορεί να έκοβα τον ύπνο στην τελική, το έχω ξανακάνει άλλωστε στο προηγούμενο.
Μετά λες στον Ιορδάνη ότι εσύ δεν είσαι ΔΑ γιατί δεν έχεις ασχοληθεί πολύ όπως θα έπρεπε να ασχολείται ο ΔΑ. Μα το είπαμε αυτό, είπες δεν έχεις χρόνο και για αυτό δεν ασχολείσαι, γιατί χρησιμοποείς αυτό το σαχλό επιχείρημα ξανά; Δεν έχεις άλλα καλύτερα; Δεν πιστεύω ότι είσαι ΔΑ το σχολιασμό αυτόν τον έκανα για να δείξω τα σαχλά σου επιχειρήματα.
Στο εξήγησα και από πάνω γι'αυτό, αλλά σε παρακαλώ τώρα. Όχι και να λες τα δικά μου επιχειρήματα σαχλά, όταν το πρώτο σου επιχείρημα εναντίον μου ήταν ότι δεν σου άρεσε το τι είπα για την αποβολή της φέρι