Ηello.
Πρώτα από όλα να πώ ότι είμαι πλήρως απογοητευμένη από τις οριστικές αποχωρήσεις λόγω παραβίασης κανόνων.
Δεν μπορώ,ξενερώνω πολύ με κάτι τέτοια.
Όχι τίποτ'άλλο αλλά δεν γίνεται ποιοτικό παιχνίδι έτσι. Ας σοβαρευτούμε δηλαδή..
Δεύτερον συμφωνώ με τον Γιάννη λίγη προσοχή στο σπάμ.
Σχετικά με το παιχνίδι..
Δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που παίζει ο Wild boy.
Μου κάνει σαν παραπλανημένο και χαμένο στη μετάφραση ΔΑ.
Σχετικά με τους υπόλοιπους,δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω στις απόψεις σχετικά με τις περίεργες κινήσεις του Ακριβού.
Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη βέβαια αλλά ο παλιός καλός πολίτης Ακριβός δεν παίζει έτσι.
Βέβαια ούτε και ο δολοφόνος Ακριβός παίζει με αυτόν τον τρόπο αλλά που ξέρεις,ίσως έχει απελπιστεί με το ποιους είχε συνδολοφόνους και δεν έχει μεγάλη διάθεση να παίξει τόσο δυναμικά. Το δεύτερο σενάριο είναι πιο πιθανό στο μυαλό μου..
Σχετικά με τη Xίμελα θέλω να πιστεύω ότι είναι αθώα με βοηθητικό προς τους πολίτες ρόλο.
Αλλά το γεγονός ότι χρησιμοποίησε κάρτες τόσο νωρίς δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνεται,έτσι και αλλιώς
οι πολίτες προηγούνται,είναι τόσο απαραίτητο να παιχτούν 2 κάρτες με τη μια;
Για Τάσο97 άμα λέτε ότι είναι τόσο καλός,ας παιχτεί καμιά κάρτα να γυρίσει τότε..
Μόνο προσοχή μην αθωώσετε εντελώς αυτόν που θα παίξει την κάρτα,γιατί ίσως γίνει για ξεκάρφωμα.
Σχετικά με τους υπόλοιπους,θα ξαναδιαβάσω τα πόστ της Σπυριδούλας,Totaled,Μελανίας κυρίως και θα εκφράσω άποψη σε επόμενο πόστ.
Εdit γιατί τώρα είδα τι δημοσιεύτηκε: Α καλά γουάλντ μπόυ ,το θέατρο του παραλόγου με το τελευταίο πόστ.
Ψηφίζω για τώρα τον αγαπητό μου
tsarachaf και βλέπουμε μετά.