Πραγματικά απορώ με τους κανονισμούς περί σπαμ..να χαμε να λέγαμε..
Λοιπόν για άλλη μια φορά βγήκε ο τάσος εκτός πολύ νωρίς, προφανώς να στείλω τα ειρωνικά μου συγχαρητήρια στην μάγισσα που δεν τον έσωσε...άρα η μάγισσα είναι κάποιος άπειρος παίχτης που απλώς δεν ξέρει τι παίζεται ή κάποιο από τα άτομα που δεν έχουν γράψει ούτε ποστ γιατί αράζουν σε κάποια παραλία ενώ δήλωσαν συμμετοχή...
Περίεργη η κίνηση του αυτοκράτορα να δώσει ασυλία σε κάποιο αρκετά ενεργό μέλος που κίνησε και υποψίες..αν είναι η Χιμέλα δικαιολογημένο, αλλιώς δεν ξέρω τι να πω...ίσως να μπλέξαμε και πάλι με τρολ αυτοκράτορα που δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα το παιχνίδι και κάνει ότι γουστάρει
Βέβαια η Χιμέλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει παίξει ήδη και τις 2 κάρτες της..ειδικά η 2η για μένα έιναι πλήρως ανούσια..ο Τάσος αποκλεέιται να μπει να γ΄ραψει κάτι και ο Σπυράκος θα σπάμμαρει...πέταμα 2 καρτών μέσα σε 1 μέρα χωρίς κανένα προφανή λόγο, ίσω ςπίσω από την 1η κάρτα να κρύβεται κάτι όμως γιατί ήδη έφυγαν 2 κακοί και η πόρνη
Επίσης, πάω εύκολα για το 2 στα 2 με τον Ακριβό...ξεκάθαρα ύποπτος για να κάθεται να επιμένει για την ενοχή του Σπυράκου...βέβαια αν κρίνω από το προηγούμενο Παλέρμο που ήταν ο μόνος 100% δολοφόνος και οι πολίτες έκαναν τα στραβά μάτια..φοβάμαι ότι και τώρα κάτι τέτοιο θα συμβεί με έναν περίεργο τρόπο
Μια φορά θα ήθελα ο πατρευς να συμμετέχει σε Παλέρμο, δεν γίνεται αυτό το πράγμα καθε φορ.α..μπες γράψε κάτι, πες μας τι σκέφτεσαι..και εγώ είμαι σχε΄δον όλη μέρα εκτός αλλά όταν ανοιγω πίσι μπαίνω να δω τι παίχτηκε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.