Και τι άλλαξε στα τελευταία 5 λεπτά και τον ψήφισες Himela; Ο Θωμάς δεν έχει γράψει απολύτως τίποτα παραπάνω, από το τελευταίο αυτό το ποστ σου και μετά, αν δεν κάνω λάθος. Μήπως, ήθελες να ξεχαστεί το ότι έπαιξες κάρτα για να σώσεις τη blue;
Θωμάς vs Σπυράκος: Πολίτης vs Πολίτη κατά την άποψή μου. Η Himela, ψήφισε κατά τη γνώμη μου το Θωμά τελευταία στιγμή, έτσι ώστε οι υποψίες (αλλά και οι ψήφοι) να πέσουν στο Σπύρο, ο οποίος έπαιξε κάρτα έτσι ώστε να σωθεί. Έτσι δίνεται η εντύπωση για κάτι δήθεν στημένο. Όμως, αν παιζόταν τυμβωρυχία, η Himela αμέσως θα αθωωνόταν, μιας και ο Σπύρος είναι πολύ πιθανό να είναι πολίτης.
Στο κάτω κάτω, αν παρατηρήσετε την πρώτη ψηφοφορία, (https://cnf.e-steki.gr/showthread.php?t=139799&page=24) ο Θωμάς είχε περισσότερες ψήφους και δε νομίζω να άλλαζε κανένας την ψήφο του, άρα θα έφευγε. Όμως η κίνηση της Χιμελας κίνησε υποψίες, και έτσι έχουμε Άκη και Θωμά να αλλάζουν ψήφους, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα άλλαζε ψήφο μάλλον μόνο ο Θωμάς, για να σώσει τον εαυτό του, με ίδιο, μάλλον, αποτέλεσμα.
Όσο πλησιάζαμε προς την ψηφοφορία σκεφτόμουν γιατί ο Θωμάς δεν έχει εμφανιστεί να υποστηρίξει τον εαυτό του, ξαναδιάβασα τα μηνύματά του και άρχισα να σκέφτομαι οτι τελικά ίσως να μην είναι αθώος. Ειδικά όταν στο παρά 5 ψηφίστηκε η μπλου χωρίς λόγο, θεώρησα οτι γίνεται κίνηση να σωθεί ο Θωμάς και έπαιξα την κάρτα μου. Από κει και πέρα όσα έγιναν τα έχω εξηγήσει ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ και δε θα μπω σε αυτή τη διαδικασία πάλι. Μάλλον θα είναι και το τελευταίο ποστ μου αφού με βλέπω δολοφονημένη, αλλά αν παιχτεί τυμβωρυχία θα δείτε οτι τη δουλειά μου την έκανα κι αμαρτία ουκ έχω. Από κει και πέρα η δουλειά σας πολίτες θα είναι εύκολη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Αυτό θέλω να σχολιάσω. Μήπως ακριβώς το γεγονός ότι ο Θωμάς δεν έχει πει τίποτα ουσιαστικό και τίποτα προς υπεράσπιση του, τον αθωώνει; Γιατί είναι άπειρος, δεν ξέρει να δικαιολογηθεί, πώς πρέπει να αντιδράσει. Δεν θα τον άφηναν έτσι οι συνδολοφόνοι του, θα του έλεγαν να πει κάτι, πόσο μάλλον τώρα που βρίσκονται σε τέτοια απελπιστική κατάσταση.3. Δεν βγήκε να πει ούτε μια κουβέντα να δικαιολογηθεί απο χτες το βράδυ και ακόμα περισσότερο κατα την δημοσκόπηση και όταν ήταν πρώτος στην λίστα.
Εγώ εξακολουθώ να έχω πολλές αμφιβολίες για τον Θωμά, περιμένω βασικά να δω πως θα εξελιχτεί η ψηφοφορία...Για την ώρα ψηφίζω
tsarachaf, και ως το απόγευμα μπορεί να αλλάξω, αλλά να έχω κάτι για την δολοφονία.
Η Σύλβια στέλνει καρδούλες στον Δημήτρη, εσύ τίποτα σε μενα!Γεια σου Μελανία!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus
Συντονιστής
Ψηφοφορία για Τρίτη 30/7
- aegloswen
- Akis_Megara --> Himela
- blue_butterfly
- CiNeFiL
- Drama Prinzessin --> thomas l.
- espeonfan
- Himela --> thomas l.
- JKaradakov --> thomas l.
- Johnnaousa
- Nefeli Graf
- Guest 278211
- thomas l.
- Totaled --> thomas l.
- tsarachaf
- Wild_Boy --> thomas l.
- ~Melania~ --> tsarachaf
- Πατρεύς
- Τάσος97
5 thomas l.
1 Himela
1 tsarachaf
Η Χώρα των Φαντασμάτων
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7
Οριστικές Αποχωρήσεις
Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7
_fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7
Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7
Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7
Απουσίες
espeonfan #1
Wild_Boy #1
~Melania~ #1
Τάσος97 #1
Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^)
~Melania~
Περιβόητο μέλος
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ Χάρη και Μελανία! Να είστε πάντα καλά!
Πολλά γενέθλια μας πέφτουν μαζεμένα στο Παλέρμο .
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό για σένα:
Αυτό θέλω να σχολιάσω. Μήπως ακριβώς το γεγονός ότι ο Θωμάς δεν έχει πει τίποτα ουσιαστικό και τίποτα προς υπεράσπιση του, τον αθωώνει; Γιατί είναι άπειρος, δεν ξέρει να δικαιολογηθεί, πώς πρέπει να αντιδράσει. Δεν θα τον άφηναν έτσι οι συνδολοφόνοι του, θα του έλεγαν να πει κάτι, πόσο μάλλον τώρα που βρίσκονται σε τέτοια απελπιστική κατάσταση.
Ούτε μια κουβέντα;
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Ούτε μια κουβέντα;
Τι να σου πω, έχω μπερδευτεί λιγάκι...
Guest 781029
Επισκέπτης
Εγώ το είδα . Ήταν με ένα μαγικό μέλι. Το είχε κάπου στις 10.45!
Να το ξέρετε να το βλέπετε, να ξέρετε ποιοι είστε ....
Η Σύλβια στέλνει καρδούλες στον Δημήτρη, εσύ τίποτα σε μενα!
Τι να σου πω, έχω μπερδευτεί λιγάκι...
Ναι έχεις αλλού το νου σου :
P.s: Χρόνια πολλά Σύλβια
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Μύγα έχεις Άκη μου;
Ναι έχεις αλλού το νου σου :
Ζηλεύεις πάλι; Δεν είπαμε όχι μπροστά στον Ιορδάνη;
Τέλος το σπαμ, θα τα ακούσουμε Άκη .
dimijim
Διάσημο μέλος
Άκη μου;Ευχαριστώ Άκη μου, να είσαι καλά.
Καλά...
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Σου έκανε εντύπωση καλέ;;;Γιατί;Ένα ποστ που μου έκανε αρκετή εντύπωση;
Γιατί ήθελες να ψηφίσεις τελευταία στιγμή;Και τελικά ήταν ο Θωμάς, το αιτιολόγησες;
- Γιατί αν και σε ξενώνα πρέπει να πηγαίνω και στην κουζίνα και στον παιδότοπο για βοήθεια ().
- Γιατί αφότου πηγαινοερχόμουν μέχρι 9 παρά 5 ήθελα να το σκεφτώ.Είχα αφήσει τον η/υ ανοιχτό ώστε όταν έρθω να ψηφίσω αμέσως.
- Κοίτα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση εις τον κόσμο των φαντασμάτων ήταν 2.Ή ο ένας ή ο άλλος.Κανέναν δεν βρίσκω αθώο.Αλλά το ότι ο Θωμάς δεν δικαιολόγησε την συμπεριφορά του όσο έπρεπε και επίσης δρα όπως ο mintin στο προηγούμενο με έκαναν να τον ψηφίσω.Μπορεί να κάνω τεράστιο λάθος,αλλά αυτό σκέφτηκα εκείνη την στιγμή αυτό έκανα.
Εγώ μέχρι τώρα κοιμόμουν .Συγγνώμη .Μιλήστε κι οι υπόλοιποι ρε παιδιά. Παιχνίδι παίζουμε, μιλήστε.
Χρόνια πολλά επίσηςςςςςςςςςςςςς Himelaaaaaa
Χρόνια πολλά σε σένα
χρόνια πολλά και ευτυχισμένα
χρόνια πολλά στα παιδιά που ερωτεύονται
χρόνια πολλά στα παιδιά που δεν τρώνε τη φόλα
χρόνια πολλά στα παιδιά που τα θέλουνε όλα
Άκη μου;
Καλά...
Έλα μωρό μου, μη μου θυμώνεις. Εδώ έκανα ολόκληρη δημόσια εξομολόγηση για πάρτη σου.
Άκη σε μισώ - απλά για να αποκατασταθεί η τάξη.
Ευχαριστώ Νεφέλη!
dimijim
Διάσημο μέλος
Αλλά αν ξαναυποπτευθώ ότι παίζει κάτι με τη χιμελίτα μου, θα πάρω ένα πιρούνι, θα στα βγάλω και τα δύο, θα τα ψήσω και θα της τα δώσω να τα φάει.
Εντάξει;
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Άκη, τα μάτια σου είναι όντως πολύ όμορφα.
Αλλά αν ξαναυποπτευθώ ότι παίζει κάτι με τη χιμελίτα μου, θα πάρω ένα πιρούνι, θα στα βγάλω και τα δύο, θα τα ψήσω και θα της τα δώσω να τα φάει.
Εντάξει;
Άντε να πάω τώρα να φάω μπριζολίδια μετά από αυτή την εικόνα.
Δημήτρη στο αφιερώνω:
dimijim
Διάσημο μέλος
Η ομάδα πύραυλος έχει πολλά ψωμιά ακόμη, μπορεί να νομίζετε ότι έχετε το πάνω χέρι, αλλά τώρα ξεκινάμε.
Η υπηρέτρια του τον βρήκε το πρωί να κοιμάται βαθιά. Προσπαθούσε να τον ξυπνήσει μα μάταια. Μετά παρατήρησε ένα σημάδι στο πόδι του. Κάλεσε ασθενοφόρο. Το πόρισμα του γιατρού: Δέχτηκε την επίθεση ενός Arbok.
Ήταν o
Τάσος97
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 113 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.