Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Ο Σπυρακος (^^): #81 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι ΠΟΛΙΤΗΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:00 Ο Go_for_it!: #82 29-07-13 00:00 Χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:01 Η blue_butterfly: #83 29-07-13 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Click για ανάπτυξη... Μην προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα λεγόμενά μου, δεν έχω πει κάτι τέτοιο. Ίσως θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις αυτά που έχω πει. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι ΠΟΛΙΤΗΣ!! Click για ανάπτυξη... Άρα το ίδιο πράγμα λέμε από την αρχή. Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Χαίρετε! Click για ανάπτυξη... Γεια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #84 29-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... και θα λυσάξω κι αλλο. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν είμαι οπότε who cares? Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Click για ανάπτυξη... ναι σίγουρα πάντα αποτελώ σιγανό ποταμάκι και βέβαια προσπαθώ κάτι να κρύψω, το πετυχαίνω καλά ε; Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Χαίρετε! Click για ανάπτυξη... καλως τονα Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Μην προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα λεγόμενά μου, δεν έχω πει κάτι τέτοιο. Ίσως θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις αυτά που έχω πει. Click για ανάπτυξη... δε διαστρεβλώνω ποτέ τα λεγόμενα ΚΑΝΕΝΟΣ. Σου εξηγώ απλά ότι κάτι που αποτελεί δεδομένο για σενα για τους άλλους μπορεί να μην είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Η MissKit έγραψε: #85 29-07-13 00:03 Άρχισαν οι παλιές καραβάνες τις αντιπαραθέσεις από νωρίς. Έχετε αβαντάζ όσοι γνωρίζεστε από άλλα παιχνίδια, εγώ λίγο σας έχω διαβάσει. Περίεργες οι έμμεσες επιθέσεις που γίνονται πάντως. Κυρίως γιατί κανείς δεν ξέρει τίποτα. Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Η blue_butterfly: #86 29-07-13 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά δεν είμαι οπότε who cares? Click για ανάπτυξη... Και επειδή το λες ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:04 Ο Libertus έγραψε: #87 29-07-13 00:04 Τώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται να αξιολογείτε θετικά/αρνητικά τις δημοσιεύσεις. Έλα να ανάβουν τα αίματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:04 Ο Σπυρακος (^^): #88 29-07-13 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Άρχισαν οι παλιές καραβάνες τις αντιπαραθέσεις από νωρίς. Έχετε αβαντάζ όσοι γνωρίζεστε από άλλα παιχνίδια, εγώ λίγο σας έχω διαβάσει. Περίεργες οι έμμεσες επιθέσεις που γίνονται πάντως. Κυρίως γιατί κανείς δεν ξέρει τίποτα. Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα λένε. Click για ανάπτυξη... Καλωστην!! Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Τώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται να αξιολογείτε τις δημοσιεύσεις. Έλα να ανάβουν τα αίματα. Click για ανάπτυξη... Ξεχαστηκαμε!! :$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #89 29-07-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και επειδή το λες ισχύει; Click για ανάπτυξη... καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Ο Σπυρακος (^^): #90 29-07-13 00:13 Πολύ ησυχία ξαφνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Τάσος97 έγραψε: #91 29-07-13 00:14 Πάω εξω εγώ θα επιστρέψω σε μερικές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Ο Σπυρακος (^^): #92 29-07-13 00:19 Παω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Η Himela έγραψε: #93 29-07-13 00:19 Πάντως από αυτά που έχουμε δει συνήθως αυτοί που αρχίζουν να κονταροχτυπιούνται στην αρχή του παιχνιδιού χωρίς ουσιαστικό λόγο είναι πολίτες που προσπαθούν να ρίξουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα οπότε για να μην μπερδευτώ δε θα μπω σε αυτό το παιχνιδάκι από τώρα. Θα αξιολογήσω αυτά που λέτε (όσοι τα λέτε) και ακόμα πιο πολύ θα λάβω υπόψη μου αυτούς που δε λένε τίποτα. Δίνω τώρα εγώ τροφή για σκέψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:20 Ο Wild_Boy έγραψε: #94 29-07-13 00:20 Good luck, murderers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:30 Η blue_butterfly: #95 29-07-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το κατάλαβα, δεν είμαι χαζή. Το πού θα σε οδηγήσει όμως όλο αυτό είναι το θέμα καθώς αν ήσουν πολίτης θα προτιμούσες να έδινες στους άλλους να καταλάβουν ότι είσαι με το μέρος τους και αν είσαι μαφιόζος βέβαια το ίδιο αλλά τότε έχεις και τη βοήθεια των συνεργατών ενώ όταν είσαι πολίτης μία κάποια παραπάνω στήριξη τη χρειάζεσαι οποιαδήποτε δύναμη και αν έχει ο ρόλος σου. Καλά να περάσεις. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Good luck, murderers Click για ανάπτυξη... Καλώς τον. Σας φιλώ. Έχω να φύγω γιατί με περιμένουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:56 Η Nefeli Graf: #96 29-07-13 00:56 Καληνυχτώ εγώ,σαν το κουρασμένο και άρρωστο του Παλέρμο Τάσο ηρέμησε ακόμα δεν αρχίσαμε παιδί μου . Φιλάκια σε όλους τα λέμε αύριο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουλίου 2013 στις 01:04 Ο Guest 278211: #97 29-07-13 01:04 Μια ταινία έβαλα να δω και γέμισαν πόσες σελίδες Η Πεταλούδα, ο Τάσος κι ο Σπυράκος κατηγορούν ο ένας τον άλλο, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μπορεί και να υπάρχει λόγος. Βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:03 Η blue_butterfly: #98 29-07-13 03:03 Μπα Σπυριδούλα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Καληνύχτα. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 10:26 Η Himela έγραψε: #99 29-07-13 10:26 Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Ο Wild_Boy έγραψε: #100 29-07-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι ΠΟΛΙΤΗΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:00 Ο Go_for_it!: #82 29-07-13 00:00 Χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:01 Η blue_butterfly: #83 29-07-13 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Click για ανάπτυξη... Μην προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα λεγόμενά μου, δεν έχω πει κάτι τέτοιο. Ίσως θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις αυτά που έχω πει. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι ΠΟΛΙΤΗΣ!! Click για ανάπτυξη... Άρα το ίδιο πράγμα λέμε από την αρχή. Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Χαίρετε! Click για ανάπτυξη... Γεια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #84 29-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... και θα λυσάξω κι αλλο. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν είμαι οπότε who cares? Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Click για ανάπτυξη... ναι σίγουρα πάντα αποτελώ σιγανό ποταμάκι και βέβαια προσπαθώ κάτι να κρύψω, το πετυχαίνω καλά ε; Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Χαίρετε! Click για ανάπτυξη... καλως τονα Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Μην προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα λεγόμενά μου, δεν έχω πει κάτι τέτοιο. Ίσως θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις αυτά που έχω πει. Click για ανάπτυξη... δε διαστρεβλώνω ποτέ τα λεγόμενα ΚΑΝΕΝΟΣ. Σου εξηγώ απλά ότι κάτι που αποτελεί δεδομένο για σενα για τους άλλους μπορεί να μην είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Η MissKit έγραψε: #85 29-07-13 00:03 Άρχισαν οι παλιές καραβάνες τις αντιπαραθέσεις από νωρίς. Έχετε αβαντάζ όσοι γνωρίζεστε από άλλα παιχνίδια, εγώ λίγο σας έχω διαβάσει. Περίεργες οι έμμεσες επιθέσεις που γίνονται πάντως. Κυρίως γιατί κανείς δεν ξέρει τίποτα. Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Η blue_butterfly: #86 29-07-13 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά δεν είμαι οπότε who cares? Click για ανάπτυξη... Και επειδή το λες ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:04 Ο Libertus έγραψε: #87 29-07-13 00:04 Τώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται να αξιολογείτε θετικά/αρνητικά τις δημοσιεύσεις. Έλα να ανάβουν τα αίματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:04 Ο Σπυρακος (^^): #88 29-07-13 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Άρχισαν οι παλιές καραβάνες τις αντιπαραθέσεις από νωρίς. Έχετε αβαντάζ όσοι γνωρίζεστε από άλλα παιχνίδια, εγώ λίγο σας έχω διαβάσει. Περίεργες οι έμμεσες επιθέσεις που γίνονται πάντως. Κυρίως γιατί κανείς δεν ξέρει τίποτα. Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα λένε. Click για ανάπτυξη... Καλωστην!! Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Τώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται να αξιολογείτε τις δημοσιεύσεις. Έλα να ανάβουν τα αίματα. Click για ανάπτυξη... Ξεχαστηκαμε!! :$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #89 29-07-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και επειδή το λες ισχύει; Click για ανάπτυξη... καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Ο Σπυρακος (^^): #90 29-07-13 00:13 Πολύ ησυχία ξαφνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Τάσος97 έγραψε: #91 29-07-13 00:14 Πάω εξω εγώ θα επιστρέψω σε μερικές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Ο Σπυρακος (^^): #92 29-07-13 00:19 Παω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Η Himela έγραψε: #93 29-07-13 00:19 Πάντως από αυτά που έχουμε δει συνήθως αυτοί που αρχίζουν να κονταροχτυπιούνται στην αρχή του παιχνιδιού χωρίς ουσιαστικό λόγο είναι πολίτες που προσπαθούν να ρίξουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα οπότε για να μην μπερδευτώ δε θα μπω σε αυτό το παιχνιδάκι από τώρα. Θα αξιολογήσω αυτά που λέτε (όσοι τα λέτε) και ακόμα πιο πολύ θα λάβω υπόψη μου αυτούς που δε λένε τίποτα. Δίνω τώρα εγώ τροφή για σκέψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:20 Ο Wild_Boy έγραψε: #94 29-07-13 00:20 Good luck, murderers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:30 Η blue_butterfly: #95 29-07-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το κατάλαβα, δεν είμαι χαζή. Το πού θα σε οδηγήσει όμως όλο αυτό είναι το θέμα καθώς αν ήσουν πολίτης θα προτιμούσες να έδινες στους άλλους να καταλάβουν ότι είσαι με το μέρος τους και αν είσαι μαφιόζος βέβαια το ίδιο αλλά τότε έχεις και τη βοήθεια των συνεργατών ενώ όταν είσαι πολίτης μία κάποια παραπάνω στήριξη τη χρειάζεσαι οποιαδήποτε δύναμη και αν έχει ο ρόλος σου. Καλά να περάσεις. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Good luck, murderers Click για ανάπτυξη... Καλώς τον. Σας φιλώ. Έχω να φύγω γιατί με περιμένουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:56 Η Nefeli Graf: #96 29-07-13 00:56 Καληνυχτώ εγώ,σαν το κουρασμένο και άρρωστο του Παλέρμο Τάσο ηρέμησε ακόμα δεν αρχίσαμε παιδί μου . Φιλάκια σε όλους τα λέμε αύριο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουλίου 2013 στις 01:04 Ο Guest 278211: #97 29-07-13 01:04 Μια ταινία έβαλα να δω και γέμισαν πόσες σελίδες Η Πεταλούδα, ο Τάσος κι ο Σπυράκος κατηγορούν ο ένας τον άλλο, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μπορεί και να υπάρχει λόγος. Βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:03 Η blue_butterfly: #98 29-07-13 03:03 Μπα Σπυριδούλα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Καληνύχτα. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 10:26 Η Himela έγραψε: #99 29-07-13 10:26 Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Ο Wild_Boy έγραψε: #100 29-07-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:01 Η blue_butterfly: #83 29-07-13 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Click για ανάπτυξη... Μην προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα λεγόμενά μου, δεν έχω πει κάτι τέτοιο. Ίσως θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις αυτά που έχω πει. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι ΠΟΛΙΤΗΣ!! Click για ανάπτυξη... Άρα το ίδιο πράγμα λέμε από την αρχή. Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Χαίρετε! Click για ανάπτυξη... Γεια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #84 29-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... και θα λυσάξω κι αλλο. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν είμαι οπότε who cares? Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Click για ανάπτυξη... ναι σίγουρα πάντα αποτελώ σιγανό ποταμάκι και βέβαια προσπαθώ κάτι να κρύψω, το πετυχαίνω καλά ε; Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Χαίρετε! Click για ανάπτυξη... καλως τονα Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Μην προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα λεγόμενά μου, δεν έχω πει κάτι τέτοιο. Ίσως θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις αυτά που έχω πει. Click για ανάπτυξη... δε διαστρεβλώνω ποτέ τα λεγόμενα ΚΑΝΕΝΟΣ. Σου εξηγώ απλά ότι κάτι που αποτελεί δεδομένο για σενα για τους άλλους μπορεί να μην είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Η MissKit έγραψε: #85 29-07-13 00:03 Άρχισαν οι παλιές καραβάνες τις αντιπαραθέσεις από νωρίς. Έχετε αβαντάζ όσοι γνωρίζεστε από άλλα παιχνίδια, εγώ λίγο σας έχω διαβάσει. Περίεργες οι έμμεσες επιθέσεις που γίνονται πάντως. Κυρίως γιατί κανείς δεν ξέρει τίποτα. Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Η blue_butterfly: #86 29-07-13 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά δεν είμαι οπότε who cares? Click για ανάπτυξη... Και επειδή το λες ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:04 Ο Libertus έγραψε: #87 29-07-13 00:04 Τώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται να αξιολογείτε θετικά/αρνητικά τις δημοσιεύσεις. Έλα να ανάβουν τα αίματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:04 Ο Σπυρακος (^^): #88 29-07-13 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Άρχισαν οι παλιές καραβάνες τις αντιπαραθέσεις από νωρίς. Έχετε αβαντάζ όσοι γνωρίζεστε από άλλα παιχνίδια, εγώ λίγο σας έχω διαβάσει. Περίεργες οι έμμεσες επιθέσεις που γίνονται πάντως. Κυρίως γιατί κανείς δεν ξέρει τίποτα. Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα λένε. Click για ανάπτυξη... Καλωστην!! Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Τώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται να αξιολογείτε τις δημοσιεύσεις. Έλα να ανάβουν τα αίματα. Click για ανάπτυξη... Ξεχαστηκαμε!! :$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #89 29-07-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και επειδή το λες ισχύει; Click για ανάπτυξη... καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Ο Σπυρακος (^^): #90 29-07-13 00:13 Πολύ ησυχία ξαφνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Τάσος97 έγραψε: #91 29-07-13 00:14 Πάω εξω εγώ θα επιστρέψω σε μερικές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Ο Σπυρακος (^^): #92 29-07-13 00:19 Παω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Η Himela έγραψε: #93 29-07-13 00:19 Πάντως από αυτά που έχουμε δει συνήθως αυτοί που αρχίζουν να κονταροχτυπιούνται στην αρχή του παιχνιδιού χωρίς ουσιαστικό λόγο είναι πολίτες που προσπαθούν να ρίξουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα οπότε για να μην μπερδευτώ δε θα μπω σε αυτό το παιχνιδάκι από τώρα. Θα αξιολογήσω αυτά που λέτε (όσοι τα λέτε) και ακόμα πιο πολύ θα λάβω υπόψη μου αυτούς που δε λένε τίποτα. Δίνω τώρα εγώ τροφή για σκέψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:20 Ο Wild_Boy έγραψε: #94 29-07-13 00:20 Good luck, murderers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:30 Η blue_butterfly: #95 29-07-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το κατάλαβα, δεν είμαι χαζή. Το πού θα σε οδηγήσει όμως όλο αυτό είναι το θέμα καθώς αν ήσουν πολίτης θα προτιμούσες να έδινες στους άλλους να καταλάβουν ότι είσαι με το μέρος τους και αν είσαι μαφιόζος βέβαια το ίδιο αλλά τότε έχεις και τη βοήθεια των συνεργατών ενώ όταν είσαι πολίτης μία κάποια παραπάνω στήριξη τη χρειάζεσαι οποιαδήποτε δύναμη και αν έχει ο ρόλος σου. Καλά να περάσεις. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Good luck, murderers Click για ανάπτυξη... Καλώς τον. Σας φιλώ. Έχω να φύγω γιατί με περιμένουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:56 Η Nefeli Graf: #96 29-07-13 00:56 Καληνυχτώ εγώ,σαν το κουρασμένο και άρρωστο του Παλέρμο Τάσο ηρέμησε ακόμα δεν αρχίσαμε παιδί μου . Φιλάκια σε όλους τα λέμε αύριο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουλίου 2013 στις 01:04 Ο Guest 278211: #97 29-07-13 01:04 Μια ταινία έβαλα να δω και γέμισαν πόσες σελίδες Η Πεταλούδα, ο Τάσος κι ο Σπυράκος κατηγορούν ο ένας τον άλλο, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μπορεί και να υπάρχει λόγος. Βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:03 Η blue_butterfly: #98 29-07-13 03:03 Μπα Σπυριδούλα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Καληνύχτα. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 10:26 Η Himela έγραψε: #99 29-07-13 10:26 Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Ο Wild_Boy έγραψε: #100 29-07-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Click για ανάπτυξη... Μην προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα λεγόμενά μου, δεν έχω πει κάτι τέτοιο. Ίσως θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις αυτά που έχω πει. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι ΠΟΛΙΤΗΣ!! Click για ανάπτυξη... Άρα το ίδιο πράγμα λέμε από την αρχή. Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Χαίρετε! Click για ανάπτυξη... Γεια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #84 29-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... και θα λυσάξω κι αλλο. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν είμαι οπότε who cares? Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Click για ανάπτυξη... ναι σίγουρα πάντα αποτελώ σιγανό ποταμάκι και βέβαια προσπαθώ κάτι να κρύψω, το πετυχαίνω καλά ε; Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Χαίρετε! Click για ανάπτυξη... καλως τονα Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Μην προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα λεγόμενά μου, δεν έχω πει κάτι τέτοιο. Ίσως θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις αυτά που έχω πει. Click για ανάπτυξη... δε διαστρεβλώνω ποτέ τα λεγόμενα ΚΑΝΕΝΟΣ. Σου εξηγώ απλά ότι κάτι που αποτελεί δεδομένο για σενα για τους άλλους μπορεί να μην είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Η MissKit έγραψε: #85 29-07-13 00:03 Άρχισαν οι παλιές καραβάνες τις αντιπαραθέσεις από νωρίς. Έχετε αβαντάζ όσοι γνωρίζεστε από άλλα παιχνίδια, εγώ λίγο σας έχω διαβάσει. Περίεργες οι έμμεσες επιθέσεις που γίνονται πάντως. Κυρίως γιατί κανείς δεν ξέρει τίποτα. Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Η blue_butterfly: #86 29-07-13 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά δεν είμαι οπότε who cares? Click για ανάπτυξη... Και επειδή το λες ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:04 Ο Libertus έγραψε: #87 29-07-13 00:04 Τώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται να αξιολογείτε θετικά/αρνητικά τις δημοσιεύσεις. Έλα να ανάβουν τα αίματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:04 Ο Σπυρακος (^^): #88 29-07-13 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Άρχισαν οι παλιές καραβάνες τις αντιπαραθέσεις από νωρίς. Έχετε αβαντάζ όσοι γνωρίζεστε από άλλα παιχνίδια, εγώ λίγο σας έχω διαβάσει. Περίεργες οι έμμεσες επιθέσεις που γίνονται πάντως. Κυρίως γιατί κανείς δεν ξέρει τίποτα. Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα λένε. Click για ανάπτυξη... Καλωστην!! Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Τώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται να αξιολογείτε τις δημοσιεύσεις. Έλα να ανάβουν τα αίματα. Click για ανάπτυξη... Ξεχαστηκαμε!! :$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #89 29-07-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και επειδή το λες ισχύει; Click για ανάπτυξη... καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Ο Σπυρακος (^^): #90 29-07-13 00:13 Πολύ ησυχία ξαφνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Τάσος97 έγραψε: #91 29-07-13 00:14 Πάω εξω εγώ θα επιστρέψω σε μερικές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Ο Σπυρακος (^^): #92 29-07-13 00:19 Παω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Η Himela έγραψε: #93 29-07-13 00:19 Πάντως από αυτά που έχουμε δει συνήθως αυτοί που αρχίζουν να κονταροχτυπιούνται στην αρχή του παιχνιδιού χωρίς ουσιαστικό λόγο είναι πολίτες που προσπαθούν να ρίξουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα οπότε για να μην μπερδευτώ δε θα μπω σε αυτό το παιχνιδάκι από τώρα. Θα αξιολογήσω αυτά που λέτε (όσοι τα λέτε) και ακόμα πιο πολύ θα λάβω υπόψη μου αυτούς που δε λένε τίποτα. Δίνω τώρα εγώ τροφή για σκέψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:20 Ο Wild_Boy έγραψε: #94 29-07-13 00:20 Good luck, murderers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:30 Η blue_butterfly: #95 29-07-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το κατάλαβα, δεν είμαι χαζή. Το πού θα σε οδηγήσει όμως όλο αυτό είναι το θέμα καθώς αν ήσουν πολίτης θα προτιμούσες να έδινες στους άλλους να καταλάβουν ότι είσαι με το μέρος τους και αν είσαι μαφιόζος βέβαια το ίδιο αλλά τότε έχεις και τη βοήθεια των συνεργατών ενώ όταν είσαι πολίτης μία κάποια παραπάνω στήριξη τη χρειάζεσαι οποιαδήποτε δύναμη και αν έχει ο ρόλος σου. Καλά να περάσεις. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Good luck, murderers Click για ανάπτυξη... Καλώς τον. Σας φιλώ. Έχω να φύγω γιατί με περιμένουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:56 Η Nefeli Graf: #96 29-07-13 00:56 Καληνυχτώ εγώ,σαν το κουρασμένο και άρρωστο του Παλέρμο Τάσο ηρέμησε ακόμα δεν αρχίσαμε παιδί μου . Φιλάκια σε όλους τα λέμε αύριο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουλίου 2013 στις 01:04 Ο Guest 278211: #97 29-07-13 01:04 Μια ταινία έβαλα να δω και γέμισαν πόσες σελίδες Η Πεταλούδα, ο Τάσος κι ο Σπυράκος κατηγορούν ο ένας τον άλλο, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μπορεί και να υπάρχει λόγος. Βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:03 Η blue_butterfly: #98 29-07-13 03:03 Μπα Σπυριδούλα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Καληνύχτα. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 10:26 Η Himela έγραψε: #99 29-07-13 10:26 Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Ο Wild_Boy έγραψε: #100 29-07-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... και θα λυσάξω κι αλλο. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν είμαι οπότε who cares? Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Click για ανάπτυξη... ναι σίγουρα πάντα αποτελώ σιγανό ποταμάκι και βέβαια προσπαθώ κάτι να κρύψω, το πετυχαίνω καλά ε; Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Χαίρετε! Click για ανάπτυξη... καλως τονα Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Μην προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα λεγόμενά μου, δεν έχω πει κάτι τέτοιο. Ίσως θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις αυτά που έχω πει. Click για ανάπτυξη... δε διαστρεβλώνω ποτέ τα λεγόμενα ΚΑΝΕΝΟΣ. Σου εξηγώ απλά ότι κάτι που αποτελεί δεδομένο για σενα για τους άλλους μπορεί να μην είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Η MissKit έγραψε: #85 29-07-13 00:03 Άρχισαν οι παλιές καραβάνες τις αντιπαραθέσεις από νωρίς. Έχετε αβαντάζ όσοι γνωρίζεστε από άλλα παιχνίδια, εγώ λίγο σας έχω διαβάσει. Περίεργες οι έμμεσες επιθέσεις που γίνονται πάντως. Κυρίως γιατί κανείς δεν ξέρει τίποτα. Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Η blue_butterfly: #86 29-07-13 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά δεν είμαι οπότε who cares? Click για ανάπτυξη... Και επειδή το λες ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:04 Ο Libertus έγραψε: #87 29-07-13 00:04 Τώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται να αξιολογείτε θετικά/αρνητικά τις δημοσιεύσεις. Έλα να ανάβουν τα αίματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:04 Ο Σπυρακος (^^): #88 29-07-13 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Άρχισαν οι παλιές καραβάνες τις αντιπαραθέσεις από νωρίς. Έχετε αβαντάζ όσοι γνωρίζεστε από άλλα παιχνίδια, εγώ λίγο σας έχω διαβάσει. Περίεργες οι έμμεσες επιθέσεις που γίνονται πάντως. Κυρίως γιατί κανείς δεν ξέρει τίποτα. Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα λένε. Click για ανάπτυξη... Καλωστην!! Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Τώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται να αξιολογείτε τις δημοσιεύσεις. Έλα να ανάβουν τα αίματα. Click για ανάπτυξη... Ξεχαστηκαμε!! :$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #89 29-07-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και επειδή το λες ισχύει; Click για ανάπτυξη... καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Ο Σπυρακος (^^): #90 29-07-13 00:13 Πολύ ησυχία ξαφνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Τάσος97 έγραψε: #91 29-07-13 00:14 Πάω εξω εγώ θα επιστρέψω σε μερικές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Ο Σπυρακος (^^): #92 29-07-13 00:19 Παω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Η Himela έγραψε: #93 29-07-13 00:19 Πάντως από αυτά που έχουμε δει συνήθως αυτοί που αρχίζουν να κονταροχτυπιούνται στην αρχή του παιχνιδιού χωρίς ουσιαστικό λόγο είναι πολίτες που προσπαθούν να ρίξουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα οπότε για να μην μπερδευτώ δε θα μπω σε αυτό το παιχνιδάκι από τώρα. Θα αξιολογήσω αυτά που λέτε (όσοι τα λέτε) και ακόμα πιο πολύ θα λάβω υπόψη μου αυτούς που δε λένε τίποτα. Δίνω τώρα εγώ τροφή για σκέψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:20 Ο Wild_Boy έγραψε: #94 29-07-13 00:20 Good luck, murderers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:30 Η blue_butterfly: #95 29-07-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το κατάλαβα, δεν είμαι χαζή. Το πού θα σε οδηγήσει όμως όλο αυτό είναι το θέμα καθώς αν ήσουν πολίτης θα προτιμούσες να έδινες στους άλλους να καταλάβουν ότι είσαι με το μέρος τους και αν είσαι μαφιόζος βέβαια το ίδιο αλλά τότε έχεις και τη βοήθεια των συνεργατών ενώ όταν είσαι πολίτης μία κάποια παραπάνω στήριξη τη χρειάζεσαι οποιαδήποτε δύναμη και αν έχει ο ρόλος σου. Καλά να περάσεις. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Good luck, murderers Click για ανάπτυξη... Καλώς τον. Σας φιλώ. Έχω να φύγω γιατί με περιμένουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:56 Η Nefeli Graf: #96 29-07-13 00:56 Καληνυχτώ εγώ,σαν το κουρασμένο και άρρωστο του Παλέρμο Τάσο ηρέμησε ακόμα δεν αρχίσαμε παιδί μου . Φιλάκια σε όλους τα λέμε αύριο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουλίου 2013 στις 01:04 Ο Guest 278211: #97 29-07-13 01:04 Μια ταινία έβαλα να δω και γέμισαν πόσες σελίδες Η Πεταλούδα, ο Τάσος κι ο Σπυράκος κατηγορούν ο ένας τον άλλο, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μπορεί και να υπάρχει λόγος. Βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:03 Η blue_butterfly: #98 29-07-13 03:03 Μπα Σπυριδούλα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Καληνύχτα. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 10:26 Η Himela έγραψε: #99 29-07-13 10:26 Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Ο Wild_Boy έγραψε: #100 29-07-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άρχισαν οι παλιές καραβάνες τις αντιπαραθέσεις από νωρίς. Έχετε αβαντάζ όσοι γνωρίζεστε από άλλα παιχνίδια, εγώ λίγο σας έχω διαβάσει. Περίεργες οι έμμεσες επιθέσεις που γίνονται πάντως. Κυρίως γιατί κανείς δεν ξέρει τίποτα. Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Η blue_butterfly: #86 29-07-13 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά δεν είμαι οπότε who cares? Click για ανάπτυξη... Και επειδή το λες ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:04 Ο Libertus έγραψε: #87 29-07-13 00:04 Τώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται να αξιολογείτε θετικά/αρνητικά τις δημοσιεύσεις. Έλα να ανάβουν τα αίματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:04 Ο Σπυρακος (^^): #88 29-07-13 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Άρχισαν οι παλιές καραβάνες τις αντιπαραθέσεις από νωρίς. Έχετε αβαντάζ όσοι γνωρίζεστε από άλλα παιχνίδια, εγώ λίγο σας έχω διαβάσει. Περίεργες οι έμμεσες επιθέσεις που γίνονται πάντως. Κυρίως γιατί κανείς δεν ξέρει τίποτα. Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα λένε. Click για ανάπτυξη... Καλωστην!! Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Τώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται να αξιολογείτε τις δημοσιεύσεις. Έλα να ανάβουν τα αίματα. Click για ανάπτυξη... Ξεχαστηκαμε!! :$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #89 29-07-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και επειδή το λες ισχύει; Click για ανάπτυξη... καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Ο Σπυρακος (^^): #90 29-07-13 00:13 Πολύ ησυχία ξαφνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Τάσος97 έγραψε: #91 29-07-13 00:14 Πάω εξω εγώ θα επιστρέψω σε μερικές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Ο Σπυρακος (^^): #92 29-07-13 00:19 Παω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Η Himela έγραψε: #93 29-07-13 00:19 Πάντως από αυτά που έχουμε δει συνήθως αυτοί που αρχίζουν να κονταροχτυπιούνται στην αρχή του παιχνιδιού χωρίς ουσιαστικό λόγο είναι πολίτες που προσπαθούν να ρίξουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα οπότε για να μην μπερδευτώ δε θα μπω σε αυτό το παιχνιδάκι από τώρα. Θα αξιολογήσω αυτά που λέτε (όσοι τα λέτε) και ακόμα πιο πολύ θα λάβω υπόψη μου αυτούς που δε λένε τίποτα. Δίνω τώρα εγώ τροφή για σκέψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:20 Ο Wild_Boy έγραψε: #94 29-07-13 00:20 Good luck, murderers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:30 Η blue_butterfly: #95 29-07-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το κατάλαβα, δεν είμαι χαζή. Το πού θα σε οδηγήσει όμως όλο αυτό είναι το θέμα καθώς αν ήσουν πολίτης θα προτιμούσες να έδινες στους άλλους να καταλάβουν ότι είσαι με το μέρος τους και αν είσαι μαφιόζος βέβαια το ίδιο αλλά τότε έχεις και τη βοήθεια των συνεργατών ενώ όταν είσαι πολίτης μία κάποια παραπάνω στήριξη τη χρειάζεσαι οποιαδήποτε δύναμη και αν έχει ο ρόλος σου. Καλά να περάσεις. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Good luck, murderers Click για ανάπτυξη... Καλώς τον. Σας φιλώ. Έχω να φύγω γιατί με περιμένουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:56 Η Nefeli Graf: #96 29-07-13 00:56 Καληνυχτώ εγώ,σαν το κουρασμένο και άρρωστο του Παλέρμο Τάσο ηρέμησε ακόμα δεν αρχίσαμε παιδί μου . Φιλάκια σε όλους τα λέμε αύριο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουλίου 2013 στις 01:04 Ο Guest 278211: #97 29-07-13 01:04 Μια ταινία έβαλα να δω και γέμισαν πόσες σελίδες Η Πεταλούδα, ο Τάσος κι ο Σπυράκος κατηγορούν ο ένας τον άλλο, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μπορεί και να υπάρχει λόγος. Βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:03 Η blue_butterfly: #98 29-07-13 03:03 Μπα Σπυριδούλα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Καληνύχτα. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 10:26 Η Himela έγραψε: #99 29-07-13 10:26 Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Ο Wild_Boy έγραψε: #100 29-07-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά δεν είμαι οπότε who cares? Click για ανάπτυξη... Και επειδή το λες ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:04 Ο Libertus έγραψε: #87 29-07-13 00:04 Τώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται να αξιολογείτε θετικά/αρνητικά τις δημοσιεύσεις. Έλα να ανάβουν τα αίματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:04 Ο Σπυρακος (^^): #88 29-07-13 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Άρχισαν οι παλιές καραβάνες τις αντιπαραθέσεις από νωρίς. Έχετε αβαντάζ όσοι γνωρίζεστε από άλλα παιχνίδια, εγώ λίγο σας έχω διαβάσει. Περίεργες οι έμμεσες επιθέσεις που γίνονται πάντως. Κυρίως γιατί κανείς δεν ξέρει τίποτα. Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα λένε. Click για ανάπτυξη... Καλωστην!! Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Τώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται να αξιολογείτε τις δημοσιεύσεις. Έλα να ανάβουν τα αίματα. Click για ανάπτυξη... Ξεχαστηκαμε!! :$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #89 29-07-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και επειδή το λες ισχύει; Click για ανάπτυξη... καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Ο Σπυρακος (^^): #90 29-07-13 00:13 Πολύ ησυχία ξαφνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Τάσος97 έγραψε: #91 29-07-13 00:14 Πάω εξω εγώ θα επιστρέψω σε μερικές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Ο Σπυρακος (^^): #92 29-07-13 00:19 Παω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Η Himela έγραψε: #93 29-07-13 00:19 Πάντως από αυτά που έχουμε δει συνήθως αυτοί που αρχίζουν να κονταροχτυπιούνται στην αρχή του παιχνιδιού χωρίς ουσιαστικό λόγο είναι πολίτες που προσπαθούν να ρίξουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα οπότε για να μην μπερδευτώ δε θα μπω σε αυτό το παιχνιδάκι από τώρα. Θα αξιολογήσω αυτά που λέτε (όσοι τα λέτε) και ακόμα πιο πολύ θα λάβω υπόψη μου αυτούς που δε λένε τίποτα. Δίνω τώρα εγώ τροφή για σκέψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:20 Ο Wild_Boy έγραψε: #94 29-07-13 00:20 Good luck, murderers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:30 Η blue_butterfly: #95 29-07-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το κατάλαβα, δεν είμαι χαζή. Το πού θα σε οδηγήσει όμως όλο αυτό είναι το θέμα καθώς αν ήσουν πολίτης θα προτιμούσες να έδινες στους άλλους να καταλάβουν ότι είσαι με το μέρος τους και αν είσαι μαφιόζος βέβαια το ίδιο αλλά τότε έχεις και τη βοήθεια των συνεργατών ενώ όταν είσαι πολίτης μία κάποια παραπάνω στήριξη τη χρειάζεσαι οποιαδήποτε δύναμη και αν έχει ο ρόλος σου. Καλά να περάσεις. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Good luck, murderers Click για ανάπτυξη... Καλώς τον. Σας φιλώ. Έχω να φύγω γιατί με περιμένουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:56 Η Nefeli Graf: #96 29-07-13 00:56 Καληνυχτώ εγώ,σαν το κουρασμένο και άρρωστο του Παλέρμο Τάσο ηρέμησε ακόμα δεν αρχίσαμε παιδί μου . Φιλάκια σε όλους τα λέμε αύριο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουλίου 2013 στις 01:04 Ο Guest 278211: #97 29-07-13 01:04 Μια ταινία έβαλα να δω και γέμισαν πόσες σελίδες Η Πεταλούδα, ο Τάσος κι ο Σπυράκος κατηγορούν ο ένας τον άλλο, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μπορεί και να υπάρχει λόγος. Βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:03 Η blue_butterfly: #98 29-07-13 03:03 Μπα Σπυριδούλα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Καληνύχτα. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 10:26 Η Himela έγραψε: #99 29-07-13 10:26 Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Ο Wild_Boy έγραψε: #100 29-07-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται να αξιολογείτε θετικά/αρνητικά τις δημοσιεύσεις. Έλα να ανάβουν τα αίματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:04 Ο Σπυρακος (^^): #88 29-07-13 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Άρχισαν οι παλιές καραβάνες τις αντιπαραθέσεις από νωρίς. Έχετε αβαντάζ όσοι γνωρίζεστε από άλλα παιχνίδια, εγώ λίγο σας έχω διαβάσει. Περίεργες οι έμμεσες επιθέσεις που γίνονται πάντως. Κυρίως γιατί κανείς δεν ξέρει τίποτα. Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα λένε. Click για ανάπτυξη... Καλωστην!! Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Τώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται να αξιολογείτε τις δημοσιεύσεις. Έλα να ανάβουν τα αίματα. Click για ανάπτυξη... Ξεχαστηκαμε!! :$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #89 29-07-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και επειδή το λες ισχύει; Click για ανάπτυξη... καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Ο Σπυρακος (^^): #90 29-07-13 00:13 Πολύ ησυχία ξαφνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Τάσος97 έγραψε: #91 29-07-13 00:14 Πάω εξω εγώ θα επιστρέψω σε μερικές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Ο Σπυρακος (^^): #92 29-07-13 00:19 Παω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Η Himela έγραψε: #93 29-07-13 00:19 Πάντως από αυτά που έχουμε δει συνήθως αυτοί που αρχίζουν να κονταροχτυπιούνται στην αρχή του παιχνιδιού χωρίς ουσιαστικό λόγο είναι πολίτες που προσπαθούν να ρίξουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα οπότε για να μην μπερδευτώ δε θα μπω σε αυτό το παιχνιδάκι από τώρα. Θα αξιολογήσω αυτά που λέτε (όσοι τα λέτε) και ακόμα πιο πολύ θα λάβω υπόψη μου αυτούς που δε λένε τίποτα. Δίνω τώρα εγώ τροφή για σκέψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:20 Ο Wild_Boy έγραψε: #94 29-07-13 00:20 Good luck, murderers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:30 Η blue_butterfly: #95 29-07-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το κατάλαβα, δεν είμαι χαζή. Το πού θα σε οδηγήσει όμως όλο αυτό είναι το θέμα καθώς αν ήσουν πολίτης θα προτιμούσες να έδινες στους άλλους να καταλάβουν ότι είσαι με το μέρος τους και αν είσαι μαφιόζος βέβαια το ίδιο αλλά τότε έχεις και τη βοήθεια των συνεργατών ενώ όταν είσαι πολίτης μία κάποια παραπάνω στήριξη τη χρειάζεσαι οποιαδήποτε δύναμη και αν έχει ο ρόλος σου. Καλά να περάσεις. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Good luck, murderers Click για ανάπτυξη... Καλώς τον. Σας φιλώ. Έχω να φύγω γιατί με περιμένουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:56 Η Nefeli Graf: #96 29-07-13 00:56 Καληνυχτώ εγώ,σαν το κουρασμένο και άρρωστο του Παλέρμο Τάσο ηρέμησε ακόμα δεν αρχίσαμε παιδί μου . Φιλάκια σε όλους τα λέμε αύριο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουλίου 2013 στις 01:04 Ο Guest 278211: #97 29-07-13 01:04 Μια ταινία έβαλα να δω και γέμισαν πόσες σελίδες Η Πεταλούδα, ο Τάσος κι ο Σπυράκος κατηγορούν ο ένας τον άλλο, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μπορεί και να υπάρχει λόγος. Βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:03 Η blue_butterfly: #98 29-07-13 03:03 Μπα Σπυριδούλα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Καληνύχτα. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 10:26 Η Himela έγραψε: #99 29-07-13 10:26 Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Ο Wild_Boy έγραψε: #100 29-07-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Άρχισαν οι παλιές καραβάνες τις αντιπαραθέσεις από νωρίς. Έχετε αβαντάζ όσοι γνωρίζεστε από άλλα παιχνίδια, εγώ λίγο σας έχω διαβάσει. Περίεργες οι έμμεσες επιθέσεις που γίνονται πάντως. Κυρίως γιατί κανείς δεν ξέρει τίποτα. Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα λένε. Click για ανάπτυξη... Καλωστην!! Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Τώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται να αξιολογείτε τις δημοσιεύσεις. Έλα να ανάβουν τα αίματα. Click για ανάπτυξη... Ξεχαστηκαμε!! :$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #89 29-07-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και επειδή το λες ισχύει; Click για ανάπτυξη... καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Ο Σπυρακος (^^): #90 29-07-13 00:13 Πολύ ησυχία ξαφνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Τάσος97 έγραψε: #91 29-07-13 00:14 Πάω εξω εγώ θα επιστρέψω σε μερικές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Ο Σπυρακος (^^): #92 29-07-13 00:19 Παω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Η Himela έγραψε: #93 29-07-13 00:19 Πάντως από αυτά που έχουμε δει συνήθως αυτοί που αρχίζουν να κονταροχτυπιούνται στην αρχή του παιχνιδιού χωρίς ουσιαστικό λόγο είναι πολίτες που προσπαθούν να ρίξουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα οπότε για να μην μπερδευτώ δε θα μπω σε αυτό το παιχνιδάκι από τώρα. Θα αξιολογήσω αυτά που λέτε (όσοι τα λέτε) και ακόμα πιο πολύ θα λάβω υπόψη μου αυτούς που δε λένε τίποτα. Δίνω τώρα εγώ τροφή για σκέψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:20 Ο Wild_Boy έγραψε: #94 29-07-13 00:20 Good luck, murderers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:30 Η blue_butterfly: #95 29-07-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το κατάλαβα, δεν είμαι χαζή. Το πού θα σε οδηγήσει όμως όλο αυτό είναι το θέμα καθώς αν ήσουν πολίτης θα προτιμούσες να έδινες στους άλλους να καταλάβουν ότι είσαι με το μέρος τους και αν είσαι μαφιόζος βέβαια το ίδιο αλλά τότε έχεις και τη βοήθεια των συνεργατών ενώ όταν είσαι πολίτης μία κάποια παραπάνω στήριξη τη χρειάζεσαι οποιαδήποτε δύναμη και αν έχει ο ρόλος σου. Καλά να περάσεις. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Good luck, murderers Click για ανάπτυξη... Καλώς τον. Σας φιλώ. Έχω να φύγω γιατί με περιμένουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:56 Η Nefeli Graf: #96 29-07-13 00:56 Καληνυχτώ εγώ,σαν το κουρασμένο και άρρωστο του Παλέρμο Τάσο ηρέμησε ακόμα δεν αρχίσαμε παιδί μου . Φιλάκια σε όλους τα λέμε αύριο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουλίου 2013 στις 01:04 Ο Guest 278211: #97 29-07-13 01:04 Μια ταινία έβαλα να δω και γέμισαν πόσες σελίδες Η Πεταλούδα, ο Τάσος κι ο Σπυράκος κατηγορούν ο ένας τον άλλο, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μπορεί και να υπάρχει λόγος. Βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:03 Η blue_butterfly: #98 29-07-13 03:03 Μπα Σπυριδούλα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Καληνύχτα. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 10:26 Η Himela έγραψε: #99 29-07-13 10:26 Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Ο Wild_Boy έγραψε: #100 29-07-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και επειδή το λες ισχύει; Click για ανάπτυξη... καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Ο Σπυρακος (^^): #90 29-07-13 00:13 Πολύ ησυχία ξαφνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Τάσος97 έγραψε: #91 29-07-13 00:14 Πάω εξω εγώ θα επιστρέψω σε μερικές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Ο Σπυρακος (^^): #92 29-07-13 00:19 Παω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Η Himela έγραψε: #93 29-07-13 00:19 Πάντως από αυτά που έχουμε δει συνήθως αυτοί που αρχίζουν να κονταροχτυπιούνται στην αρχή του παιχνιδιού χωρίς ουσιαστικό λόγο είναι πολίτες που προσπαθούν να ρίξουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα οπότε για να μην μπερδευτώ δε θα μπω σε αυτό το παιχνιδάκι από τώρα. Θα αξιολογήσω αυτά που λέτε (όσοι τα λέτε) και ακόμα πιο πολύ θα λάβω υπόψη μου αυτούς που δε λένε τίποτα. Δίνω τώρα εγώ τροφή για σκέψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:20 Ο Wild_Boy έγραψε: #94 29-07-13 00:20 Good luck, murderers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:30 Η blue_butterfly: #95 29-07-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το κατάλαβα, δεν είμαι χαζή. Το πού θα σε οδηγήσει όμως όλο αυτό είναι το θέμα καθώς αν ήσουν πολίτης θα προτιμούσες να έδινες στους άλλους να καταλάβουν ότι είσαι με το μέρος τους και αν είσαι μαφιόζος βέβαια το ίδιο αλλά τότε έχεις και τη βοήθεια των συνεργατών ενώ όταν είσαι πολίτης μία κάποια παραπάνω στήριξη τη χρειάζεσαι οποιαδήποτε δύναμη και αν έχει ο ρόλος σου. Καλά να περάσεις. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Good luck, murderers Click για ανάπτυξη... Καλώς τον. Σας φιλώ. Έχω να φύγω γιατί με περιμένουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:56 Η Nefeli Graf: #96 29-07-13 00:56 Καληνυχτώ εγώ,σαν το κουρασμένο και άρρωστο του Παλέρμο Τάσο ηρέμησε ακόμα δεν αρχίσαμε παιδί μου . Φιλάκια σε όλους τα λέμε αύριο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουλίου 2013 στις 01:04 Ο Guest 278211: #97 29-07-13 01:04 Μια ταινία έβαλα να δω και γέμισαν πόσες σελίδες Η Πεταλούδα, ο Τάσος κι ο Σπυράκος κατηγορούν ο ένας τον άλλο, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μπορεί και να υπάρχει λόγος. Βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:03 Η blue_butterfly: #98 29-07-13 03:03 Μπα Σπυριδούλα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Καληνύχτα. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 10:26 Η Himela έγραψε: #99 29-07-13 10:26 Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Ο Wild_Boy έγραψε: #100 29-07-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ ησυχία ξαφνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Τάσος97 έγραψε: #91 29-07-13 00:14 Πάω εξω εγώ θα επιστρέψω σε μερικές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Ο Σπυρακος (^^): #92 29-07-13 00:19 Παω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Η Himela έγραψε: #93 29-07-13 00:19 Πάντως από αυτά που έχουμε δει συνήθως αυτοί που αρχίζουν να κονταροχτυπιούνται στην αρχή του παιχνιδιού χωρίς ουσιαστικό λόγο είναι πολίτες που προσπαθούν να ρίξουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα οπότε για να μην μπερδευτώ δε θα μπω σε αυτό το παιχνιδάκι από τώρα. Θα αξιολογήσω αυτά που λέτε (όσοι τα λέτε) και ακόμα πιο πολύ θα λάβω υπόψη μου αυτούς που δε λένε τίποτα. Δίνω τώρα εγώ τροφή για σκέψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:20 Ο Wild_Boy έγραψε: #94 29-07-13 00:20 Good luck, murderers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:30 Η blue_butterfly: #95 29-07-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το κατάλαβα, δεν είμαι χαζή. Το πού θα σε οδηγήσει όμως όλο αυτό είναι το θέμα καθώς αν ήσουν πολίτης θα προτιμούσες να έδινες στους άλλους να καταλάβουν ότι είσαι με το μέρος τους και αν είσαι μαφιόζος βέβαια το ίδιο αλλά τότε έχεις και τη βοήθεια των συνεργατών ενώ όταν είσαι πολίτης μία κάποια παραπάνω στήριξη τη χρειάζεσαι οποιαδήποτε δύναμη και αν έχει ο ρόλος σου. Καλά να περάσεις. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Good luck, murderers Click για ανάπτυξη... Καλώς τον. Σας φιλώ. Έχω να φύγω γιατί με περιμένουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:56 Η Nefeli Graf: #96 29-07-13 00:56 Καληνυχτώ εγώ,σαν το κουρασμένο και άρρωστο του Παλέρμο Τάσο ηρέμησε ακόμα δεν αρχίσαμε παιδί μου . Φιλάκια σε όλους τα λέμε αύριο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουλίου 2013 στις 01:04 Ο Guest 278211: #97 29-07-13 01:04 Μια ταινία έβαλα να δω και γέμισαν πόσες σελίδες Η Πεταλούδα, ο Τάσος κι ο Σπυράκος κατηγορούν ο ένας τον άλλο, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μπορεί και να υπάρχει λόγος. Βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:03 Η blue_butterfly: #98 29-07-13 03:03 Μπα Σπυριδούλα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Καληνύχτα. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 10:26 Η Himela έγραψε: #99 29-07-13 10:26 Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Ο Wild_Boy έγραψε: #100 29-07-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάω εξω εγώ θα επιστρέψω σε μερικές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Ο Σπυρακος (^^): #92 29-07-13 00:19 Παω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Η Himela έγραψε: #93 29-07-13 00:19 Πάντως από αυτά που έχουμε δει συνήθως αυτοί που αρχίζουν να κονταροχτυπιούνται στην αρχή του παιχνιδιού χωρίς ουσιαστικό λόγο είναι πολίτες που προσπαθούν να ρίξουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα οπότε για να μην μπερδευτώ δε θα μπω σε αυτό το παιχνιδάκι από τώρα. Θα αξιολογήσω αυτά που λέτε (όσοι τα λέτε) και ακόμα πιο πολύ θα λάβω υπόψη μου αυτούς που δε λένε τίποτα. Δίνω τώρα εγώ τροφή για σκέψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:20 Ο Wild_Boy έγραψε: #94 29-07-13 00:20 Good luck, murderers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:30 Η blue_butterfly: #95 29-07-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το κατάλαβα, δεν είμαι χαζή. Το πού θα σε οδηγήσει όμως όλο αυτό είναι το θέμα καθώς αν ήσουν πολίτης θα προτιμούσες να έδινες στους άλλους να καταλάβουν ότι είσαι με το μέρος τους και αν είσαι μαφιόζος βέβαια το ίδιο αλλά τότε έχεις και τη βοήθεια των συνεργατών ενώ όταν είσαι πολίτης μία κάποια παραπάνω στήριξη τη χρειάζεσαι οποιαδήποτε δύναμη και αν έχει ο ρόλος σου. Καλά να περάσεις. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Good luck, murderers Click για ανάπτυξη... Καλώς τον. Σας φιλώ. Έχω να φύγω γιατί με περιμένουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:56 Η Nefeli Graf: #96 29-07-13 00:56 Καληνυχτώ εγώ,σαν το κουρασμένο και άρρωστο του Παλέρμο Τάσο ηρέμησε ακόμα δεν αρχίσαμε παιδί μου . Φιλάκια σε όλους τα λέμε αύριο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουλίου 2013 στις 01:04 Ο Guest 278211: #97 29-07-13 01:04 Μια ταινία έβαλα να δω και γέμισαν πόσες σελίδες Η Πεταλούδα, ο Τάσος κι ο Σπυράκος κατηγορούν ο ένας τον άλλο, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μπορεί και να υπάρχει λόγος. Βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:03 Η blue_butterfly: #98 29-07-13 03:03 Μπα Σπυριδούλα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Καληνύχτα. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 10:26 Η Himela έγραψε: #99 29-07-13 10:26 Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Ο Wild_Boy έγραψε: #100 29-07-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:19 Η Himela έγραψε: #93 29-07-13 00:19 Πάντως από αυτά που έχουμε δει συνήθως αυτοί που αρχίζουν να κονταροχτυπιούνται στην αρχή του παιχνιδιού χωρίς ουσιαστικό λόγο είναι πολίτες που προσπαθούν να ρίξουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα οπότε για να μην μπερδευτώ δε θα μπω σε αυτό το παιχνιδάκι από τώρα. Θα αξιολογήσω αυτά που λέτε (όσοι τα λέτε) και ακόμα πιο πολύ θα λάβω υπόψη μου αυτούς που δε λένε τίποτα. Δίνω τώρα εγώ τροφή για σκέψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:20 Ο Wild_Boy έγραψε: #94 29-07-13 00:20 Good luck, murderers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:30 Η blue_butterfly: #95 29-07-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το κατάλαβα, δεν είμαι χαζή. Το πού θα σε οδηγήσει όμως όλο αυτό είναι το θέμα καθώς αν ήσουν πολίτης θα προτιμούσες να έδινες στους άλλους να καταλάβουν ότι είσαι με το μέρος τους και αν είσαι μαφιόζος βέβαια το ίδιο αλλά τότε έχεις και τη βοήθεια των συνεργατών ενώ όταν είσαι πολίτης μία κάποια παραπάνω στήριξη τη χρειάζεσαι οποιαδήποτε δύναμη και αν έχει ο ρόλος σου. Καλά να περάσεις. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Good luck, murderers Click για ανάπτυξη... Καλώς τον. Σας φιλώ. Έχω να φύγω γιατί με περιμένουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:56 Η Nefeli Graf: #96 29-07-13 00:56 Καληνυχτώ εγώ,σαν το κουρασμένο και άρρωστο του Παλέρμο Τάσο ηρέμησε ακόμα δεν αρχίσαμε παιδί μου . Φιλάκια σε όλους τα λέμε αύριο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουλίου 2013 στις 01:04 Ο Guest 278211: #97 29-07-13 01:04 Μια ταινία έβαλα να δω και γέμισαν πόσες σελίδες Η Πεταλούδα, ο Τάσος κι ο Σπυράκος κατηγορούν ο ένας τον άλλο, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μπορεί και να υπάρχει λόγος. Βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:03 Η blue_butterfly: #98 29-07-13 03:03 Μπα Σπυριδούλα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Καληνύχτα. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 10:26 Η Himela έγραψε: #99 29-07-13 10:26 Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Ο Wild_Boy έγραψε: #100 29-07-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως από αυτά που έχουμε δει συνήθως αυτοί που αρχίζουν να κονταροχτυπιούνται στην αρχή του παιχνιδιού χωρίς ουσιαστικό λόγο είναι πολίτες που προσπαθούν να ρίξουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα οπότε για να μην μπερδευτώ δε θα μπω σε αυτό το παιχνιδάκι από τώρα. Θα αξιολογήσω αυτά που λέτε (όσοι τα λέτε) και ακόμα πιο πολύ θα λάβω υπόψη μου αυτούς που δε λένε τίποτα. Δίνω τώρα εγώ τροφή για σκέψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:20 Ο Wild_Boy έγραψε: #94 29-07-13 00:20 Good luck, murderers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:30 Η blue_butterfly: #95 29-07-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το κατάλαβα, δεν είμαι χαζή. Το πού θα σε οδηγήσει όμως όλο αυτό είναι το θέμα καθώς αν ήσουν πολίτης θα προτιμούσες να έδινες στους άλλους να καταλάβουν ότι είσαι με το μέρος τους και αν είσαι μαφιόζος βέβαια το ίδιο αλλά τότε έχεις και τη βοήθεια των συνεργατών ενώ όταν είσαι πολίτης μία κάποια παραπάνω στήριξη τη χρειάζεσαι οποιαδήποτε δύναμη και αν έχει ο ρόλος σου. Καλά να περάσεις. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Good luck, murderers Click για ανάπτυξη... Καλώς τον. Σας φιλώ. Έχω να φύγω γιατί με περιμένουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:56 Η Nefeli Graf: #96 29-07-13 00:56 Καληνυχτώ εγώ,σαν το κουρασμένο και άρρωστο του Παλέρμο Τάσο ηρέμησε ακόμα δεν αρχίσαμε παιδί μου . Φιλάκια σε όλους τα λέμε αύριο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουλίου 2013 στις 01:04 Ο Guest 278211: #97 29-07-13 01:04 Μια ταινία έβαλα να δω και γέμισαν πόσες σελίδες Η Πεταλούδα, ο Τάσος κι ο Σπυράκος κατηγορούν ο ένας τον άλλο, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μπορεί και να υπάρχει λόγος. Βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:03 Η blue_butterfly: #98 29-07-13 03:03 Μπα Σπυριδούλα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Καληνύχτα. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 10:26 Η Himela έγραψε: #99 29-07-13 10:26 Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Ο Wild_Boy έγραψε: #100 29-07-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Good luck, murderers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:30 Η blue_butterfly: #95 29-07-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το κατάλαβα, δεν είμαι χαζή. Το πού θα σε οδηγήσει όμως όλο αυτό είναι το θέμα καθώς αν ήσουν πολίτης θα προτιμούσες να έδινες στους άλλους να καταλάβουν ότι είσαι με το μέρος τους και αν είσαι μαφιόζος βέβαια το ίδιο αλλά τότε έχεις και τη βοήθεια των συνεργατών ενώ όταν είσαι πολίτης μία κάποια παραπάνω στήριξη τη χρειάζεσαι οποιαδήποτε δύναμη και αν έχει ο ρόλος σου. Καλά να περάσεις. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Good luck, murderers Click για ανάπτυξη... Καλώς τον. Σας φιλώ. Έχω να φύγω γιατί με περιμένουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:56 Η Nefeli Graf: #96 29-07-13 00:56 Καληνυχτώ εγώ,σαν το κουρασμένο και άρρωστο του Παλέρμο Τάσο ηρέμησε ακόμα δεν αρχίσαμε παιδί μου . Φιλάκια σε όλους τα λέμε αύριο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουλίου 2013 στις 01:04 Ο Guest 278211: #97 29-07-13 01:04 Μια ταινία έβαλα να δω και γέμισαν πόσες σελίδες Η Πεταλούδα, ο Τάσος κι ο Σπυράκος κατηγορούν ο ένας τον άλλο, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μπορεί και να υπάρχει λόγος. Βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:03 Η blue_butterfly: #98 29-07-13 03:03 Μπα Σπυριδούλα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Καληνύχτα. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 10:26 Η Himela έγραψε: #99 29-07-13 10:26 Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Ο Wild_Boy έγραψε: #100 29-07-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλά από το γεγονός ότι δε θα κάτσω να πείσω ότι είμαι και αθώος το γενικότερο νόημα το πιασες ή όχι; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το κατάλαβα, δεν είμαι χαζή. Το πού θα σε οδηγήσει όμως όλο αυτό είναι το θέμα καθώς αν ήσουν πολίτης θα προτιμούσες να έδινες στους άλλους να καταλάβουν ότι είσαι με το μέρος τους και αν είσαι μαφιόζος βέβαια το ίδιο αλλά τότε έχεις και τη βοήθεια των συνεργατών ενώ όταν είσαι πολίτης μία κάποια παραπάνω στήριξη τη χρειάζεσαι οποιαδήποτε δύναμη και αν έχει ο ρόλος σου. Καλά να περάσεις. Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Good luck, murderers Click για ανάπτυξη... Καλώς τον. Σας φιλώ. Έχω να φύγω γιατί με περιμένουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 00:56 Η Nefeli Graf: #96 29-07-13 00:56 Καληνυχτώ εγώ,σαν το κουρασμένο και άρρωστο του Παλέρμο Τάσο ηρέμησε ακόμα δεν αρχίσαμε παιδί μου . Φιλάκια σε όλους τα λέμε αύριο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουλίου 2013 στις 01:04 Ο Guest 278211: #97 29-07-13 01:04 Μια ταινία έβαλα να δω και γέμισαν πόσες σελίδες Η Πεταλούδα, ο Τάσος κι ο Σπυράκος κατηγορούν ο ένας τον άλλο, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μπορεί και να υπάρχει λόγος. Βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:03 Η blue_butterfly: #98 29-07-13 03:03 Μπα Σπυριδούλα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Καληνύχτα. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 10:26 Η Himela έγραψε: #99 29-07-13 10:26 Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Ο Wild_Boy έγραψε: #100 29-07-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καληνυχτώ εγώ,σαν το κουρασμένο και άρρωστο του Παλέρμο Τάσο ηρέμησε ακόμα δεν αρχίσαμε παιδί μου . Φιλάκια σε όλους τα λέμε αύριο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουλίου 2013 στις 01:04 Ο Guest 278211: #97 29-07-13 01:04 Μια ταινία έβαλα να δω και γέμισαν πόσες σελίδες Η Πεταλούδα, ο Τάσος κι ο Σπυράκος κατηγορούν ο ένας τον άλλο, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μπορεί και να υπάρχει λόγος. Βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:03 Η blue_butterfly: #98 29-07-13 03:03 Μπα Σπυριδούλα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Καληνύχτα. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 10:26 Η Himela έγραψε: #99 29-07-13 10:26 Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Ο Wild_Boy έγραψε: #100 29-07-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια ταινία έβαλα να δω και γέμισαν πόσες σελίδες Η Πεταλούδα, ο Τάσος κι ο Σπυράκος κατηγορούν ο ένας τον άλλο, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μπορεί και να υπάρχει λόγος. Βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:03 Η blue_butterfly: #98 29-07-13 03:03 Μπα Σπυριδούλα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Καληνύχτα. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 10:26 Η Himela έγραψε: #99 29-07-13 10:26 Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Ο Wild_Boy έγραψε: #100 29-07-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπα Σπυριδούλα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Καληνύχτα. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 10:26 Η Himela έγραψε: #99 29-07-13 10:26 Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Ο Wild_Boy έγραψε: #100 29-07-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Ο Wild_Boy έγραψε: #100 29-07-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλημέρα στο παλέρμο. Βλέπω πολλή ησυχία και κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Πέτρου και της Μελανίας. Παράλληλα με ενοχλούν και οι λιγομίλητοι. Σας θυμίζω οτι έχουμε μια ψηφοφορία απόψε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κουβέντες χωρίς νόημα και ας προσπαθήσουμε να στριμώξουμε αυτούς που μας φαίνονται ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Δε μας λες όμως, ποιος/-α σου φαίνεται εσένα ύποπτος/-η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.