blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Μου έλειψες μανάρι
Βρε, βρε, βρε. Μετά από καιρό τα ξαναλέμε εμείς οι δύο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
το θεμα ειναι ποσο καλα τα "ξαναλετε" σε skype, fb ή όπου αλλού είστε συνεννοημένοι να τα λέτεΒρε, βρε, βρε. Μετά από καιρό τα ξαναλέμε εμείς οι δύο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
το θεμα ειναι ποσο καλα τα "ξαναλετε" σε skype, fb ή όπου αλλού είστε συνεννοημένοι να τα λέτε
Ίσως εσύ να ξέρεις καλύτερα που είστε συνεννοημένοι να τα λέτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Ω μάνα μου κακίες Καλά ηρεμήστε και εσύ χαλάρωσε μην σε βάλω στο στόχαστροΩχ, η ζέστη θα μας κάνει πολύ νωθρούς το βλέπω. Ακόμη δεν βρίζεστε ρε; Τι φλωριές είναι αυτές;;;
Ούτε μία κατηγορία μεχρί τώρα;
Αλλά ναι, ο Σπυράκος, μάλλον μεγάλωσε επιτέλους, πολύ ήσυχος μου φαίνεται . Αναρωτιέμαι ποιο ρολάκι καταστρέφει σ'αυτό το παιχνίδι...
Ωωω χώσιμο Μήπως εσύ ξέρεις κάτι Τάσο που μπορεί να μας φανει χρησιμο;μπορει επισης να ξερεις ήδη το ρολακι του (οπως λες), ή κανω λάθος;
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
δεν έχω δικαίωμα να επικοινωνω με άλλους, είναι γραμμένο στους κανόνες και ισχύει για κάθε πολίτη.Ίσως εσύ να ξέρεις καλύτερα που είστε συνεννοημένοι να τα λέτε.
Οχι σπύρο δεν ξέρω κάτι αλλά στην πορεία όλο και κάτι θα καταφέρω να μάθω
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Άσε ρε ντίβα Μέχρι αποδειξεως του εναντιου αυτα ειναι κουραφεξαλαδεν έχω δικαίωμα να επικοινωνω με άλλους, είναι γραμμένο στους κανόνες και ισχύει για κάθε πολίτη.
Το ελπιζω..δεν έχω δικαίωμα να επικοινωνω με άλλους, είναι γραμμένο στους κανόνες και ισχύει για κάθε πολίτη.
Οχι σπύρο δεν ξέρω κάτι αλλά στην πορεία όλο και κάτι θα καταφέρω να μάθω
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
δεν έχω δικαίωμα να επικοινωνω με άλλους, είναι γραμμένο στους κανόνες και ισχύει για κάθε πολίτη.
Αυτό λέμε λοιπόν, ότι για να ξέρεις κάτι παραπάνω μάλλον δεν είσαι πολίτης.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
φυσικα. Αρα θεωρώ κουραφέξελα και τα δικά σου λεγόμενα, aight?Άσε ρε ντίβα Μέχρι αποδειξεως του εναντιου αυτα ειναι κουραφεξαλα
Το ελπιζω..
πότε ακριβώς είπα ότι ξέρω κάτι; Μη συγχέεις το ρολο σου με τον δικό μουΑυτό λέμε λοιπόν, ότι για να ξέρεις κάτι παραπάνω μάλλον δεν είσαι πολίτης.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Μέχρι να αποδείξουμε έμπρακτα τον ρόλο μας εκεί που πρέπει είτε αν είμαστε πολίτες σε όλους τότε αυτά του στυλ: Είμαι .., δυστυχώς δεν αποδεικνύουν κάτι δυστυχώς ακόμα και αν το κάνουμε σχεδόν όλοι;pφυσικα. Αρα θεωρώ κουραφέξελα και τα δικά σου λεγόμενα, aight?
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
όπως επίσης το να προσπαθείς να αποστασιοποιηθείς από τις ""κατηγορίες"" που σου ρίχνω είναι υποπτοΜέχρι να αποδείξουμε έμπρακτα τον ρόλο μας εκεί που πρέπει είτε αν είμαστε πολίτες σε όλους τότε αυτά του στυλ: Είμαι .., δυστυχώς δεν αποδεικνύουν κάτι δυστυχώς ακόμα και αν το κάνουμε σχεδόν όλοι;p
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
πού ακριβως βλεπεις εσύ το δυναμικο;Σπύρο, βλέπω δυναμικό comeback.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Με ειρωνευεσαι αγαπητη;Σπύρο, βλέπω δυναμικό comeback.
Είσαι και πικρόχολος και δεν απαντας στα msg στο fbπού ακριβως βλεπεις εσύ το δυναμικο;
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
πού ακριβως βλεπεις εσύ το δυναμικο;
Στα λεγόμενά του και στον τρόπο που μιλάει; Είχε καιρό να παίξει και μπήκε δυναμικά, αυτό νομίζω είναι φανερό σε όλους.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
μπορει επισης να ξερεις ήδη το ρολακι του (οπως λες), ή κανω λάθος;
Ωπ, με την μία άμυνες; Κοίτα να δεις που θα περάσουμε πολύ καλά τελικά. Σόρρυ αν σου έθιξα τον συμπαίκτη ρε συ.. Και όχι δεν ξέρω τον ρόλο του, αλλά ξέρω πως παίζει ο Σπυράκος
Τάσο θα παίξεις αυτή την φορά ή μόνο σήμερα θα μας κάνεις την τιμή.
Ω μάνα μου κακίες Καλά ηρεμήστε και εσύ χαλάρωσε μην σε βάλω στο στόχαστρο
Τώρα μ'έλουσε κρύος ιδρώτας .
Δεν το κρύβω, δεν μου αρέσει το πως παίζεις και το έχω πει 1000 φορές και αν δεν δω τρομερή διαφορά, δεν με βλέπω να αλλάζω γνώμη.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Με ειρωνευεσαι αγαπητη;
Ποτέ αγαπητέ.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Εντάξει για αυτό σε λατρεύω !! Eglv to εξέλαβα ως θετικό σχόλιο!!Στα λεγόμενά του και στον τρόπο που μιλάει; Είχε καιρό να παίξει και μπήκε δυναμικά, αυτό νομίζω είναι φανερό σε όλους.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
μαισταΣτα λεγόμενά του και στον τρόπο που μιλάει; Είχε καιρό να παίξει και μπήκε δυναμικά, αυτό νομίζω είναι φανερό σε όλους.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Λογικά και τα δύο σου λεγόμενα και αποδεκτά από όλους νομίζωΩπ, με την μία άμυνες; Κοίτα να δεις που θα περάσουμε πολύ καλά τελικά. Σόρρυ αν σου έθιξα τον συμπαίκτη ρε συ.. Και όχι δεν ξέρω τον ρόλο του, αλλά ξέρω πως παίζει ο Σπυράκος
Τώρα μ'έλουσε κρύος ιδρώτας .
Δεν το κρύβω, δεν μου αρέσει το πως παίζεις και το έχω πει 1000 φορές και αν δεν δω τρομερή διαφορά, δεν με βλέπω να αλλάζω γνώμη.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Θα παίξω αυτή τη φορά να βγει έξω η ομάδα πύραυλος -που ΠΟΤΕ δεν τη χωνεψα- .Ωπ, με την μία άμυνες; Κοίτα να δεις που θα περάσουμε πολύ καλά τελικά. Σόρρυ αν σου έθιξα τον συμπαίκτη ρε συ.. Και όχι δεν ξέρω τον ρόλο του, αλλά ξέρω πως παίζει ο Σπυράκος
Ποιο συμπαίκτη; Το Σπυράκο;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 46 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.