blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:40 Η blue_butterfly: #61 28-07-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εντάξει για αυτό σε λατρεύω !! Eglv to εξέλαβα ως θετικό σχόλιο!! Click για ανάπτυξη... Έτσι. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: μαιστα Click για ανάπτυξη... Ικανοποιημένος από την απάντηση, αγαπητέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #62 28-07-13 23:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ικανοποιημένος από την απάντηση, αγαπητέ; Click για ανάπτυξη... θα δειξει στην πορεια το ποσο ικανοποιημενος μπορει να είμαι από την απάντησή σου. Προς το παρόν όλοι ειστε ύποπτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:41 Η Alma Libre: #63 28-07-13 23:41 Και ακόμη δεν έχει πέσει η πρώτη νύχτα στο Παλέρμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #64 28-07-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και ακόμη δεν έχει πέσει η πρώτη νύχτα στο Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:42 Ο Σπυρακος (^^): #65 28-07-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και ακόμη δεν έχει πέσει η πρώτη νύχτα στο Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αντι να παρακολουθεις πες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:42 Η blue_butterfly: #66 28-07-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: θα δειξει στην πορεια το ποσο ικανοποιημενος μπορει να είμαι από την απάντησή σου. Προς το παρόν όλοι ειστε ύποπτοι Click για ανάπτυξη... ΕΙΜΑΣΤΕ* Λάθος πρόσωπο, αγαπητέ. Δεν είναι ωραίο να βγάζεις την πάρτη σου απ' έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:43 Ο Σπυρακος (^^): #67 28-07-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Click για ανάπτυξη... Θα πηγε να κανονισει κανα φονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο tsarachaf: #68 28-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Θα παίξω αυτή τη φορά να βγει έξω η ομάδα πύραυλος -που ΠΟΤΕ δεν τη χωνεψα- . Ποιο συμπαίκτη; Το Σπυράκο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρώτα για τον σπυράκο το είπα . Aλλά και η Ριρίκα, δεν μας τα λέει απαραίτητα καλά Mόνο πρόσεχε μην καταλήξεις κι εσύ να λες "Ώρα να την κάνουμε παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Ο Τάσος97 έγραψε: #69 28-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: ΕΙΜΑΣΤΕ* Λάθος πρόσωπο, αγαπητέ. Δεν είναι ωραίο να βγάζεις την πάρτη σου απ' έξω. Click για ανάπτυξη... λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Θα πηγε να κανονισει κανα φονο Click για ανάπτυξη... Λες; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι, πρώτα για τον σπυράκο το είπα . Aλλά και η Ριρίκα, δεν μας τα λέει απαραίτητα καλά Mόνο πρόσεχε μην καταλήξεις κι εσύ να λες "Ώρα να την κάνουμε παιδιά" Click για ανάπτυξη... Η μόνη πιθανότητα να το πω αυτό είναι αύριο. Ή εγώ ή η Χιμέλα. Κλασσικές πρώτες δολοφονίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Alma Libre: #70 28-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Αντι να παρακολουθεις πες και τιποτα Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Ο Σπυρακος (^^): #71 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογημενη για την ωρα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Η blue_butterfly: #72 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 28-07-13 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Click για ανάπτυξη... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Η Alma Libre: #74 28-07-13 23:53 Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Click για ανάπτυξη... Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Η blue_butterfly: #75 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Σπυρακος (^^): #76 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Click για ανάπτυξη... Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Click για ανάπτυξη... αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. (Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου.) Click για ανάπτυξη... Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #78 28-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Λύσαξες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η blue_butterfly: #79 28-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Click για ανάπτυξη... Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Η Alma Libre: #80 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εντάξει για αυτό σε λατρεύω !! Eglv to εξέλαβα ως θετικό σχόλιο!! Click για ανάπτυξη... Έτσι. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: μαιστα Click για ανάπτυξη... Ικανοποιημένος από την απάντηση, αγαπητέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #62 28-07-13 23:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ικανοποιημένος από την απάντηση, αγαπητέ; Click για ανάπτυξη... θα δειξει στην πορεια το ποσο ικανοποιημενος μπορει να είμαι από την απάντησή σου. Προς το παρόν όλοι ειστε ύποπτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:41 Η Alma Libre: #63 28-07-13 23:41 Και ακόμη δεν έχει πέσει η πρώτη νύχτα στο Παλέρμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #64 28-07-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και ακόμη δεν έχει πέσει η πρώτη νύχτα στο Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:42 Ο Σπυρακος (^^): #65 28-07-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και ακόμη δεν έχει πέσει η πρώτη νύχτα στο Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αντι να παρακολουθεις πες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:42 Η blue_butterfly: #66 28-07-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: θα δειξει στην πορεια το ποσο ικανοποιημενος μπορει να είμαι από την απάντησή σου. Προς το παρόν όλοι ειστε ύποπτοι Click για ανάπτυξη... ΕΙΜΑΣΤΕ* Λάθος πρόσωπο, αγαπητέ. Δεν είναι ωραίο να βγάζεις την πάρτη σου απ' έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:43 Ο Σπυρακος (^^): #67 28-07-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Click για ανάπτυξη... Θα πηγε να κανονισει κανα φονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο tsarachaf: #68 28-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Θα παίξω αυτή τη φορά να βγει έξω η ομάδα πύραυλος -που ΠΟΤΕ δεν τη χωνεψα- . Ποιο συμπαίκτη; Το Σπυράκο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρώτα για τον σπυράκο το είπα . Aλλά και η Ριρίκα, δεν μας τα λέει απαραίτητα καλά Mόνο πρόσεχε μην καταλήξεις κι εσύ να λες "Ώρα να την κάνουμε παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Ο Τάσος97 έγραψε: #69 28-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: ΕΙΜΑΣΤΕ* Λάθος πρόσωπο, αγαπητέ. Δεν είναι ωραίο να βγάζεις την πάρτη σου απ' έξω. Click για ανάπτυξη... λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Θα πηγε να κανονισει κανα φονο Click για ανάπτυξη... Λες; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι, πρώτα για τον σπυράκο το είπα . Aλλά και η Ριρίκα, δεν μας τα λέει απαραίτητα καλά Mόνο πρόσεχε μην καταλήξεις κι εσύ να λες "Ώρα να την κάνουμε παιδιά" Click για ανάπτυξη... Η μόνη πιθανότητα να το πω αυτό είναι αύριο. Ή εγώ ή η Χιμέλα. Κλασσικές πρώτες δολοφονίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Alma Libre: #70 28-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Αντι να παρακολουθεις πες και τιποτα Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Ο Σπυρακος (^^): #71 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογημενη για την ωρα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Η blue_butterfly: #72 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 28-07-13 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Click για ανάπτυξη... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Η Alma Libre: #74 28-07-13 23:53 Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Click για ανάπτυξη... Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Η blue_butterfly: #75 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Σπυρακος (^^): #76 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Click για ανάπτυξη... Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Click για ανάπτυξη... αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. (Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου.) Click για ανάπτυξη... Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #78 28-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Λύσαξες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η blue_butterfly: #79 28-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Click για ανάπτυξη... Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Η Alma Libre: #80 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ικανοποιημένος από την απάντηση, αγαπητέ; Click για ανάπτυξη... θα δειξει στην πορεια το ποσο ικανοποιημενος μπορει να είμαι από την απάντησή σου. Προς το παρόν όλοι ειστε ύποπτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:41 Η Alma Libre: #63 28-07-13 23:41 Και ακόμη δεν έχει πέσει η πρώτη νύχτα στο Παλέρμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #64 28-07-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και ακόμη δεν έχει πέσει η πρώτη νύχτα στο Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:42 Ο Σπυρακος (^^): #65 28-07-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και ακόμη δεν έχει πέσει η πρώτη νύχτα στο Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αντι να παρακολουθεις πες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:42 Η blue_butterfly: #66 28-07-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: θα δειξει στην πορεια το ποσο ικανοποιημενος μπορει να είμαι από την απάντησή σου. Προς το παρόν όλοι ειστε ύποπτοι Click για ανάπτυξη... ΕΙΜΑΣΤΕ* Λάθος πρόσωπο, αγαπητέ. Δεν είναι ωραίο να βγάζεις την πάρτη σου απ' έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:43 Ο Σπυρακος (^^): #67 28-07-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Click για ανάπτυξη... Θα πηγε να κανονισει κανα φονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο tsarachaf: #68 28-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Θα παίξω αυτή τη φορά να βγει έξω η ομάδα πύραυλος -που ΠΟΤΕ δεν τη χωνεψα- . Ποιο συμπαίκτη; Το Σπυράκο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρώτα για τον σπυράκο το είπα . Aλλά και η Ριρίκα, δεν μας τα λέει απαραίτητα καλά Mόνο πρόσεχε μην καταλήξεις κι εσύ να λες "Ώρα να την κάνουμε παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Ο Τάσος97 έγραψε: #69 28-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: ΕΙΜΑΣΤΕ* Λάθος πρόσωπο, αγαπητέ. Δεν είναι ωραίο να βγάζεις την πάρτη σου απ' έξω. Click για ανάπτυξη... λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Θα πηγε να κανονισει κανα φονο Click για ανάπτυξη... Λες; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι, πρώτα για τον σπυράκο το είπα . Aλλά και η Ριρίκα, δεν μας τα λέει απαραίτητα καλά Mόνο πρόσεχε μην καταλήξεις κι εσύ να λες "Ώρα να την κάνουμε παιδιά" Click για ανάπτυξη... Η μόνη πιθανότητα να το πω αυτό είναι αύριο. Ή εγώ ή η Χιμέλα. Κλασσικές πρώτες δολοφονίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Alma Libre: #70 28-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Αντι να παρακολουθεις πες και τιποτα Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Ο Σπυρακος (^^): #71 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογημενη για την ωρα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Η blue_butterfly: #72 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 28-07-13 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Click για ανάπτυξη... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Η Alma Libre: #74 28-07-13 23:53 Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Click για ανάπτυξη... Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Η blue_butterfly: #75 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Σπυρακος (^^): #76 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Click για ανάπτυξη... Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Click για ανάπτυξη... αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. (Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου.) Click για ανάπτυξη... Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #78 28-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Λύσαξες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η blue_butterfly: #79 28-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Click για ανάπτυξη... Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Η Alma Libre: #80 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και ακόμη δεν έχει πέσει η πρώτη νύχτα στο Παλέρμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #64 28-07-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και ακόμη δεν έχει πέσει η πρώτη νύχτα στο Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:42 Ο Σπυρακος (^^): #65 28-07-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και ακόμη δεν έχει πέσει η πρώτη νύχτα στο Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αντι να παρακολουθεις πες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:42 Η blue_butterfly: #66 28-07-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: θα δειξει στην πορεια το ποσο ικανοποιημενος μπορει να είμαι από την απάντησή σου. Προς το παρόν όλοι ειστε ύποπτοι Click για ανάπτυξη... ΕΙΜΑΣΤΕ* Λάθος πρόσωπο, αγαπητέ. Δεν είναι ωραίο να βγάζεις την πάρτη σου απ' έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:43 Ο Σπυρακος (^^): #67 28-07-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Click για ανάπτυξη... Θα πηγε να κανονισει κανα φονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο tsarachaf: #68 28-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Θα παίξω αυτή τη φορά να βγει έξω η ομάδα πύραυλος -που ΠΟΤΕ δεν τη χωνεψα- . Ποιο συμπαίκτη; Το Σπυράκο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρώτα για τον σπυράκο το είπα . Aλλά και η Ριρίκα, δεν μας τα λέει απαραίτητα καλά Mόνο πρόσεχε μην καταλήξεις κι εσύ να λες "Ώρα να την κάνουμε παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Ο Τάσος97 έγραψε: #69 28-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: ΕΙΜΑΣΤΕ* Λάθος πρόσωπο, αγαπητέ. Δεν είναι ωραίο να βγάζεις την πάρτη σου απ' έξω. Click για ανάπτυξη... λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Θα πηγε να κανονισει κανα φονο Click για ανάπτυξη... Λες; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι, πρώτα για τον σπυράκο το είπα . Aλλά και η Ριρίκα, δεν μας τα λέει απαραίτητα καλά Mόνο πρόσεχε μην καταλήξεις κι εσύ να λες "Ώρα να την κάνουμε παιδιά" Click για ανάπτυξη... Η μόνη πιθανότητα να το πω αυτό είναι αύριο. Ή εγώ ή η Χιμέλα. Κλασσικές πρώτες δολοφονίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Alma Libre: #70 28-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Αντι να παρακολουθεις πες και τιποτα Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Ο Σπυρακος (^^): #71 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογημενη για την ωρα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Η blue_butterfly: #72 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 28-07-13 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Click για ανάπτυξη... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Η Alma Libre: #74 28-07-13 23:53 Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Click για ανάπτυξη... Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Η blue_butterfly: #75 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Σπυρακος (^^): #76 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Click για ανάπτυξη... Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Click για ανάπτυξη... αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. (Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου.) Click για ανάπτυξη... Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #78 28-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Λύσαξες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η blue_butterfly: #79 28-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Click για ανάπτυξη... Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Η Alma Libre: #80 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και ακόμη δεν έχει πέσει η πρώτη νύχτα στο Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:42 Ο Σπυρακος (^^): #65 28-07-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και ακόμη δεν έχει πέσει η πρώτη νύχτα στο Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αντι να παρακολουθεις πες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:42 Η blue_butterfly: #66 28-07-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: θα δειξει στην πορεια το ποσο ικανοποιημενος μπορει να είμαι από την απάντησή σου. Προς το παρόν όλοι ειστε ύποπτοι Click για ανάπτυξη... ΕΙΜΑΣΤΕ* Λάθος πρόσωπο, αγαπητέ. Δεν είναι ωραίο να βγάζεις την πάρτη σου απ' έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:43 Ο Σπυρακος (^^): #67 28-07-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Click για ανάπτυξη... Θα πηγε να κανονισει κανα φονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο tsarachaf: #68 28-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Θα παίξω αυτή τη φορά να βγει έξω η ομάδα πύραυλος -που ΠΟΤΕ δεν τη χωνεψα- . Ποιο συμπαίκτη; Το Σπυράκο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρώτα για τον σπυράκο το είπα . Aλλά και η Ριρίκα, δεν μας τα λέει απαραίτητα καλά Mόνο πρόσεχε μην καταλήξεις κι εσύ να λες "Ώρα να την κάνουμε παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Ο Τάσος97 έγραψε: #69 28-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: ΕΙΜΑΣΤΕ* Λάθος πρόσωπο, αγαπητέ. Δεν είναι ωραίο να βγάζεις την πάρτη σου απ' έξω. Click για ανάπτυξη... λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Θα πηγε να κανονισει κανα φονο Click για ανάπτυξη... Λες; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι, πρώτα για τον σπυράκο το είπα . Aλλά και η Ριρίκα, δεν μας τα λέει απαραίτητα καλά Mόνο πρόσεχε μην καταλήξεις κι εσύ να λες "Ώρα να την κάνουμε παιδιά" Click για ανάπτυξη... Η μόνη πιθανότητα να το πω αυτό είναι αύριο. Ή εγώ ή η Χιμέλα. Κλασσικές πρώτες δολοφονίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Alma Libre: #70 28-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Αντι να παρακολουθεις πες και τιποτα Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Ο Σπυρακος (^^): #71 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογημενη για την ωρα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Η blue_butterfly: #72 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 28-07-13 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Click για ανάπτυξη... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Η Alma Libre: #74 28-07-13 23:53 Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Click για ανάπτυξη... Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Η blue_butterfly: #75 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Σπυρακος (^^): #76 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Click για ανάπτυξη... Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Click για ανάπτυξη... αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. (Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου.) Click για ανάπτυξη... Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #78 28-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Λύσαξες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η blue_butterfly: #79 28-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Click για ανάπτυξη... Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Η Alma Libre: #80 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και ακόμη δεν έχει πέσει η πρώτη νύχτα στο Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αντι να παρακολουθεις πες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:42 Η blue_butterfly: #66 28-07-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: θα δειξει στην πορεια το ποσο ικανοποιημενος μπορει να είμαι από την απάντησή σου. Προς το παρόν όλοι ειστε ύποπτοι Click για ανάπτυξη... ΕΙΜΑΣΤΕ* Λάθος πρόσωπο, αγαπητέ. Δεν είναι ωραίο να βγάζεις την πάρτη σου απ' έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:43 Ο Σπυρακος (^^): #67 28-07-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Click για ανάπτυξη... Θα πηγε να κανονισει κανα φονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο tsarachaf: #68 28-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Θα παίξω αυτή τη φορά να βγει έξω η ομάδα πύραυλος -που ΠΟΤΕ δεν τη χωνεψα- . Ποιο συμπαίκτη; Το Σπυράκο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρώτα για τον σπυράκο το είπα . Aλλά και η Ριρίκα, δεν μας τα λέει απαραίτητα καλά Mόνο πρόσεχε μην καταλήξεις κι εσύ να λες "Ώρα να την κάνουμε παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Ο Τάσος97 έγραψε: #69 28-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: ΕΙΜΑΣΤΕ* Λάθος πρόσωπο, αγαπητέ. Δεν είναι ωραίο να βγάζεις την πάρτη σου απ' έξω. Click για ανάπτυξη... λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Θα πηγε να κανονισει κανα φονο Click για ανάπτυξη... Λες; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι, πρώτα για τον σπυράκο το είπα . Aλλά και η Ριρίκα, δεν μας τα λέει απαραίτητα καλά Mόνο πρόσεχε μην καταλήξεις κι εσύ να λες "Ώρα να την κάνουμε παιδιά" Click για ανάπτυξη... Η μόνη πιθανότητα να το πω αυτό είναι αύριο. Ή εγώ ή η Χιμέλα. Κλασσικές πρώτες δολοφονίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Alma Libre: #70 28-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Αντι να παρακολουθεις πες και τιποτα Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Ο Σπυρακος (^^): #71 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογημενη για την ωρα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Η blue_butterfly: #72 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 28-07-13 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Click για ανάπτυξη... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Η Alma Libre: #74 28-07-13 23:53 Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Click για ανάπτυξη... Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Η blue_butterfly: #75 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Σπυρακος (^^): #76 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Click για ανάπτυξη... Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Click για ανάπτυξη... αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. (Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου.) Click για ανάπτυξη... Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #78 28-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Λύσαξες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η blue_butterfly: #79 28-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Click για ανάπτυξη... Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Η Alma Libre: #80 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: θα δειξει στην πορεια το ποσο ικανοποιημενος μπορει να είμαι από την απάντησή σου. Προς το παρόν όλοι ειστε ύποπτοι Click για ανάπτυξη... ΕΙΜΑΣΤΕ* Λάθος πρόσωπο, αγαπητέ. Δεν είναι ωραίο να βγάζεις την πάρτη σου απ' έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:43 Ο Σπυρακος (^^): #67 28-07-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Click για ανάπτυξη... Θα πηγε να κανονισει κανα φονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο tsarachaf: #68 28-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Θα παίξω αυτή τη φορά να βγει έξω η ομάδα πύραυλος -που ΠΟΤΕ δεν τη χωνεψα- . Ποιο συμπαίκτη; Το Σπυράκο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρώτα για τον σπυράκο το είπα . Aλλά και η Ριρίκα, δεν μας τα λέει απαραίτητα καλά Mόνο πρόσεχε μην καταλήξεις κι εσύ να λες "Ώρα να την κάνουμε παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Ο Τάσος97 έγραψε: #69 28-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: ΕΙΜΑΣΤΕ* Λάθος πρόσωπο, αγαπητέ. Δεν είναι ωραίο να βγάζεις την πάρτη σου απ' έξω. Click για ανάπτυξη... λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Θα πηγε να κανονισει κανα φονο Click για ανάπτυξη... Λες; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι, πρώτα για τον σπυράκο το είπα . Aλλά και η Ριρίκα, δεν μας τα λέει απαραίτητα καλά Mόνο πρόσεχε μην καταλήξεις κι εσύ να λες "Ώρα να την κάνουμε παιδιά" Click για ανάπτυξη... Η μόνη πιθανότητα να το πω αυτό είναι αύριο. Ή εγώ ή η Χιμέλα. Κλασσικές πρώτες δολοφονίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Alma Libre: #70 28-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Αντι να παρακολουθεις πες και τιποτα Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Ο Σπυρακος (^^): #71 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογημενη για την ωρα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Η blue_butterfly: #72 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 28-07-13 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Click για ανάπτυξη... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Η Alma Libre: #74 28-07-13 23:53 Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Click για ανάπτυξη... Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Η blue_butterfly: #75 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Σπυρακος (^^): #76 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Click για ανάπτυξη... Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Click για ανάπτυξη... αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. (Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου.) Click για ανάπτυξη... Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #78 28-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Λύσαξες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η blue_butterfly: #79 28-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Click για ανάπτυξη... Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Η Alma Libre: #80 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Click για ανάπτυξη... Θα πηγε να κανονισει κανα φονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο tsarachaf: #68 28-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Θα παίξω αυτή τη φορά να βγει έξω η ομάδα πύραυλος -που ΠΟΤΕ δεν τη χωνεψα- . Ποιο συμπαίκτη; Το Σπυράκο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρώτα για τον σπυράκο το είπα . Aλλά και η Ριρίκα, δεν μας τα λέει απαραίτητα καλά Mόνο πρόσεχε μην καταλήξεις κι εσύ να λες "Ώρα να την κάνουμε παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Ο Τάσος97 έγραψε: #69 28-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: ΕΙΜΑΣΤΕ* Λάθος πρόσωπο, αγαπητέ. Δεν είναι ωραίο να βγάζεις την πάρτη σου απ' έξω. Click για ανάπτυξη... λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Θα πηγε να κανονισει κανα φονο Click για ανάπτυξη... Λες; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι, πρώτα για τον σπυράκο το είπα . Aλλά και η Ριρίκα, δεν μας τα λέει απαραίτητα καλά Mόνο πρόσεχε μην καταλήξεις κι εσύ να λες "Ώρα να την κάνουμε παιδιά" Click για ανάπτυξη... Η μόνη πιθανότητα να το πω αυτό είναι αύριο. Ή εγώ ή η Χιμέλα. Κλασσικές πρώτες δολοφονίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Alma Libre: #70 28-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Αντι να παρακολουθεις πες και τιποτα Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Ο Σπυρακος (^^): #71 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογημενη για την ωρα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Η blue_butterfly: #72 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 28-07-13 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Click για ανάπτυξη... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Η Alma Libre: #74 28-07-13 23:53 Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Click για ανάπτυξη... Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Η blue_butterfly: #75 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Σπυρακος (^^): #76 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Click για ανάπτυξη... Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Click για ανάπτυξη... αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. (Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου.) Click για ανάπτυξη... Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #78 28-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Λύσαξες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η blue_butterfly: #79 28-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Click για ανάπτυξη... Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Η Alma Libre: #80 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Θα παίξω αυτή τη φορά να βγει έξω η ομάδα πύραυλος -που ΠΟΤΕ δεν τη χωνεψα- . Ποιο συμπαίκτη; Το Σπυράκο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρώτα για τον σπυράκο το είπα . Aλλά και η Ριρίκα, δεν μας τα λέει απαραίτητα καλά Mόνο πρόσεχε μην καταλήξεις κι εσύ να λες "Ώρα να την κάνουμε παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Ο Τάσος97 έγραψε: #69 28-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: ΕΙΜΑΣΤΕ* Λάθος πρόσωπο, αγαπητέ. Δεν είναι ωραίο να βγάζεις την πάρτη σου απ' έξω. Click για ανάπτυξη... λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Θα πηγε να κανονισει κανα φονο Click για ανάπτυξη... Λες; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι, πρώτα για τον σπυράκο το είπα . Aλλά και η Ριρίκα, δεν μας τα λέει απαραίτητα καλά Mόνο πρόσεχε μην καταλήξεις κι εσύ να λες "Ώρα να την κάνουμε παιδιά" Click για ανάπτυξη... Η μόνη πιθανότητα να το πω αυτό είναι αύριο. Ή εγώ ή η Χιμέλα. Κλασσικές πρώτες δολοφονίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Alma Libre: #70 28-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Αντι να παρακολουθεις πες και τιποτα Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Ο Σπυρακος (^^): #71 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογημενη για την ωρα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Η blue_butterfly: #72 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 28-07-13 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Click για ανάπτυξη... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Η Alma Libre: #74 28-07-13 23:53 Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Click για ανάπτυξη... Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Η blue_butterfly: #75 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Σπυρακος (^^): #76 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Click για ανάπτυξη... Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Click για ανάπτυξη... αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. (Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου.) Click για ανάπτυξη... Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #78 28-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Λύσαξες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η blue_butterfly: #79 28-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Click για ανάπτυξη... Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Η Alma Libre: #80 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: ΕΙΜΑΣΤΕ* Λάθος πρόσωπο, αγαπητέ. Δεν είναι ωραίο να βγάζεις την πάρτη σου απ' έξω. Click για ανάπτυξη... λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Θα πηγε να κανονισει κανα φονο Click για ανάπτυξη... Λες; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι, πρώτα για τον σπυράκο το είπα . Aλλά και η Ριρίκα, δεν μας τα λέει απαραίτητα καλά Mόνο πρόσεχε μην καταλήξεις κι εσύ να λες "Ώρα να την κάνουμε παιδιά" Click για ανάπτυξη... Η μόνη πιθανότητα να το πω αυτό είναι αύριο. Ή εγώ ή η Χιμέλα. Κλασσικές πρώτες δολοφονίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Alma Libre: #70 28-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Αντι να παρακολουθεις πες και τιποτα Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Ο Σπυρακος (^^): #71 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογημενη για την ωρα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Η blue_butterfly: #72 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 28-07-13 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Click για ανάπτυξη... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Η Alma Libre: #74 28-07-13 23:53 Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Click για ανάπτυξη... Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Η blue_butterfly: #75 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Σπυρακος (^^): #76 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Click για ανάπτυξη... Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Click για ανάπτυξη... αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. (Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου.) Click για ανάπτυξη... Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #78 28-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Λύσαξες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η blue_butterfly: #79 28-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Click για ανάπτυξη... Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Η Alma Libre: #80 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καλώς την κι αυτην. Τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά; Πάντα καλά.. Γιατί έλειπες ΤΟΣΗ ώρα; ε; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Αντι να παρακολουθεις πες και τιποτα Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Ο Σπυρακος (^^): #71 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογημενη για την ωρα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Η blue_butterfly: #72 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 28-07-13 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Click για ανάπτυξη... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Η Alma Libre: #74 28-07-13 23:53 Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Click για ανάπτυξη... Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Η blue_butterfly: #75 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Σπυρακος (^^): #76 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Click για ανάπτυξη... Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Click για ανάπτυξη... αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. (Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου.) Click για ανάπτυξη... Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #78 28-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Λύσαξες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η blue_butterfly: #79 28-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Click για ανάπτυξη... Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Η Alma Libre: #80 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογημενη για την ωρα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:47 Η blue_butterfly: #72 28-07-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 28-07-13 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Click για ανάπτυξη... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Η Alma Libre: #74 28-07-13 23:53 Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Click για ανάπτυξη... Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Η blue_butterfly: #75 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Σπυρακος (^^): #76 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Click για ανάπτυξη... Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Click για ανάπτυξη... αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. (Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου.) Click για ανάπτυξη... Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #78 28-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Λύσαξες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η blue_butterfly: #79 28-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Click για ανάπτυξη... Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Η Alma Libre: #80 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: λάθος προσωπο έθεσες εσύ. Εγώ για τον εαυτό μου δεν είμαι ύποπτος εφόσον ξέρω ότι δεν είμαι κακός. Got it now? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 28-07-13 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Click για ανάπτυξη... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Η Alma Libre: #74 28-07-13 23:53 Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Click για ανάπτυξη... Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Η blue_butterfly: #75 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Σπυρακος (^^): #76 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Click για ανάπτυξη... Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Click για ανάπτυξη... αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. (Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου.) Click για ανάπτυξη... Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #78 28-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Λύσαξες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η blue_butterfly: #79 28-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Click για ανάπτυξη... Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Η Alma Libre: #80 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου Τασούλη, όχι δεν είμαι καλά, ο λόγος παρακάτω Έλειπα γιατί έψαχνα πάγο, τώρα είναι και ο πάγος ύποπτος; Δε μπορώ, με πείραξε η θάλασσα σήμερα και είμαι ήρεμη. Απο αύριο. Click για ανάπτυξη... Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πρέπει να πείσεις και εμάς όμως. Εκτός και αν δε χρειάζεται γιατί έχεις ήδη την ομάδα και τους συνεργούς σου να σε βοηθάνε. Click για ανάπτυξη... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Η Alma Libre: #74 28-07-13 23:53 Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Click για ανάπτυξη... Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Η blue_butterfly: #75 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Σπυρακος (^^): #76 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Click για ανάπτυξη... Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Click για ανάπτυξη... αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. (Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου.) Click για ανάπτυξη... Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #78 28-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Λύσαξες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η blue_butterfly: #79 28-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Click για ανάπτυξη... Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Η Alma Libre: #80 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Click για ανάπτυξη... Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Η blue_butterfly: #75 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Σπυρακος (^^): #76 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Click για ανάπτυξη... Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Click για ανάπτυξη... αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. (Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου.) Click για ανάπτυξη... Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #78 28-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Λύσαξες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η blue_butterfly: #79 28-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Click για ανάπτυξη... Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Η Alma Libre: #80 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Μπορει ο πάγος να αποτελει κωδικη ονομασια... Πρεπει; Δε νομιζω ότι πρέπει. Αν θέλω σας πειθω. Αν δε θελω δε σας πειθω. Και βέβαια έχω ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, δεν τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Σπυρακος (^^): #76 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Click για ανάπτυξη... Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Click για ανάπτυξη... αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. (Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου.) Click για ανάπτυξη... Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #78 28-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Λύσαξες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η blue_butterfly: #79 28-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Click για ανάπτυξη... Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Η Alma Libre: #80 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι,και το χτύπημα είναι ο άλλος κωδικός Χέσε με Τάσο,χέσε με. Click για ανάπτυξη... Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 28-07-13 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Click για ανάπτυξη... αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. (Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου.) Click για ανάπτυξη... Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #78 28-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Λύσαξες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η blue_butterfly: #79 28-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Click για ανάπτυξη... Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Η Alma Libre: #80 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,αγαπητέ Τάσε,μέχρι να πέσουν οι μάσκες είμαστε όλοι ύποπτοι και προσπάθησε να πείσεις όποιον θες. Click για ανάπτυξη... αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. (Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου.) Click για ανάπτυξη... Τα δεδομένα που έχει ο καθένας είναι δεδομένα δικά του . Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος αν πραγματικά εισαι και το να μην το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ένοχος. Δε βρίσκω λογική, mi scusi. κάπως έτσι βλέπω την παρένθεση--> (blah, blah, blah) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #78 28-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Λύσαξες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η blue_butterfly: #79 28-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Click για ανάπτυξη... Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Η Alma Libre: #80 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus charmander Φινεύς Scandal SlimShady Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Αν είσαι πολίτης και θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι τότε πρέπει να αποδείξεις και να πείσεις πως είσαι αθώος. Αν δε χρειάζεται να το κάνεις τότε μάλλον δεν είσαι και πολίτης. Και μία διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμά σου, δεν έχουμε αύριο δολοφονία αλλά μεθαύριο. Εκτός και αν εννοείς ότι αύριο θα αποφασίσεις ποιον/ποια θα σκοτώσεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Click για ανάπτυξη... Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Λύσαξες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η blue_butterfly: #79 28-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Click για ανάπτυξη... Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Η Alma Libre: #80 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ακομα και αν ειναι πρεπει να πεισει για να μην τον βγαλουν αδικα! Click για ανάπτυξη... Εννοείς ακόμα και αν είναι μαφιόζος; Μα τότε δε θα βγει άδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 23:59 Η Alma Libre: #80 28-07-13 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μπας και ειναι και αυτο καποια κωδικη ονομασια; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Πάγος είναι η δολοφονία και χτύπημα η αποτυχία ξέρωγω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αν θελω θα πεισω. Δε βλεπω καμμια αναγκαιότητα στο να πείσω ότι είμαι αθώος. Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω: Τα σιγανά ποταμάκια.. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Λύσαξες!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι προσπαθεί να κρύψει.. Τον βλέπεις να το πετυχαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.