09-01-21
00:59
1
Το 2 το θεωρώ αλήθεια πάντως
Τι γελάς ; λάθος και αυτό
Μα ένα δεν βρίσκω
Μα ένα δεν βρίσκω
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
09-01-21
02:03
@Aura sweetie γελασα για το οτι καταλαβες οτι το 2 ειναι αληθεια (και λεω πως?)1
Μα ένα δεν βρίσκω
Και ναι ειναι το 1 το ψεμα τελικάααααα.
Παει με διαβαζεις απο εδώ απεναντι
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 900 μηνύματα.
06-06-21
16:41
Ας επαναφέρω ένα πολύ ενδιαφέρον νήμα
1. Έχω δυο ονόματα
2. Έχω συναντήσει άτομα απο το φόρουμ
3. Δεν έχω πάει ποτέ σε κλάμπ
1. Έχω δυο ονόματα
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,747 μηνύματα.
06-06-21
16:43
Το 2 σίγουρα δεν είναι, κόβω φλέβες, μάτια, αυτιά τα πάντα.Ας επαναφέρω ένα πολύ ενδιαφέρον νήμα
1. Έχω δυο ονόματα
Θα πω το 3 γιατί σε έπιασε η καραντίνα στο άνθος της ηλικίας σου χωρίς να είμαι σίγουρος.
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 900 μηνύματα.
06-06-21
16:45
Το 3ο είναι το ψέμα ή αλήθεια;Το 2 σίγουρα δεν είναι, κόβω φλέβες, μάτια, αυτιά τα πάντα.
Θα πω το 3 γιατί σε έπιασε η καραντίνα στο άνθος της ηλικίας σου χωρίς να είμαι σίγουρος.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,747 μηνύματα.
06-06-21
16:48
Ωχ μαλακα σκαλωσα τώρα. Τι βλακεία έκανα; Πωω δεν ξέρω τι παίζει τώρα. Καλά θα παίξω με την ίδια τακτική και αν χάσω έχασα. Το 1 είναι το ψέμα αν και μάλλον δεν... Γαμω.Το 3ο είναι το ψέμα ή αλήθεια;
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
06-06-21
16:49
Το βρήκες!Ωχ μαλακα σκαλωσα τώρα. Τι βλακεία έκανα; Πωω δεν ξέρω τι παίζει τώρα. Καλά θα παίξω με την ίδια τακτική και αν χάσω έχασα. Το 1 είναι το ψέμα αν και μάλλον δεν... Γαμω.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
06-06-21
16:50
Τι κερδίζω;Το βρήκες!
Ε ρε είμαι στρατηγικό μυαλό τι να κάνω
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
06-06-21
16:51
Αύξηση του αριθμού μηνυμάτων σου στο φόρουμ;!Τι κερδίζω;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
06-06-21
16:52
Αυτό το φέρνω εις πέρας με μεγάλη επιτυχία και μόνος μου ρε τσιγγούνη.Αύξηση του αριθμού μηνυμάτων σου στο φόρουμ;!
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
06-06-21
16:53
Δημιούργησε δική σου λίστα!Αυτό το φέρνω εις πέρας με μεγάλη επιτυχία και μόνος μου ρε τσιγγούνη.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
06-06-21
16:59
1. Λατρεύω το ice tea
2. Έχω ενυδρείο
3. Αγόρασα σε νεαρή ηλικία το πρώτο μου κινητό
2. Έχω ενυδρείο
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
06-06-21
17:07
1. Λατρεύω το ice tea
2. Έχω ενυδρείο
Δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Θα πω ψέμα το 3
Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
06-06-21
17:09
1. I'd rather be dead.
2.I'd rather be dead.
3.Τρώω κάθε μέρα μπριζόλα.
2.I'd rather be dead.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
06-06-21
17:11
Και είσαι μέσα.Δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Θα πω ψέμα το 3
Το πρώτο μου κινητό το πήρα στην πρώτη λυκείου και ήταν ένα με κάτι κουμπάκια της κακιάς ώρας δεκαετία 80' φάση. Είχα την τιμητική να μη μου λένε τίποτα οι καθηγητές μέσα στο σχολείο. Περισσότερο με λυπούνταν μάλλον παρά ήθελαν να μου κάνουν παρατήρηση.
06-06-21
17:41
Aπό το λίγο που σε γνωρίζω Χριστινέλ, διότι μπορεί και να αλλάζουν οι άνθρωποι, θα πω ότι το 3 είναι ψέμα, και ταυτόχρονα λυπάμαι για τα 1 και 2.1. I'd rather be dead.
2.I'd rather be dead.
1. Είμαι πολύ οξύθυμος.
2. Απεχθάνομαι το τυρί.
3. Έχω απατήσει τη σύντροφό μου.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
06-06-21
17:45
Το 3 σίγουρα. Πάμε παρακάτω. Και να το έκανες δεν θα το δηλωνες. Αλλά επειδή παίζει να είσαι με στρατηγική γιατί μου φαίνεται πολύ εύκολο για να είναι αληθινό να θυμίσουμε ότι cheating είναι όταν δεν το ξέρει η άλλη μόνο. Μη μου βγεις και λες οχι αλήθεια είναι το 3 αλλά το ήξερε ή είχαμε ανοικτή σχέση και τέτοια.Aπό το λίγο που σε γνωρίζω Χριστινέλ, διότι μπορεί και να αλλάζουν οι άνθρωποι, θα πω ότι το 3 είναι ψέμα, και ταυτόχρονα λυπάμαι για τα 1 και 2.
1. Είμαι πολύ οξύθυμος.
2. Απεχθάνομαι το τυρί.
3. Έχω απατήσει τη σύντροφό μου.
06-06-21
17:47
Δηλαδή αν απατήσουμε το/τη σύντροφό μας και του/της το πούμε δεν είναι cheating; Και οι δικηγόροι, κλέφτες θα γίνουν;Αλλά επειδή παίζει να είσαι με στρατηγική γιατί μου φαίνεται πολύ εύκολο για να είναι αληθινό να θυμίσουμε ότι cheating είναι όταν δεν το ξέρει η άλλη μόνο.
EDIT: Το 3 είναι το ψέμα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
06-06-21
17:57
Άλλο εννοούσα. Ότι ας πούμε δεν θεωρείται απάτη το να το έχετε αποφασίσει από κοινού και οι δύο ότι δεν θα υπάρχει "μονογαμία" στην σχέση.Δηλαδή αν απατήσουμε το/τη σύντροφό μας και του/της το πούμε δεν είναι cheating; Και οι δικηγόροι, κλέφτες θα γίνουν;
Αλλά από ότι φαίνεται τελικά το 3 δεν είναι το ψέμα άρα κάηκα. Πάμε παρακάτω.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
07-06-21
17:14
1. Δεν έχω καταφέρει να κάνω νηστεία ούτε 1 μέρα στη ζωή μου.
2. Μικρή ήθελα να γίνω τραγουδίστρια αλλά μας τα χάλασε η φωνή στην πορεία.
3. Δεν έχω πάει ποτέ για κάλαντα.
2. Μικρή ήθελα να γίνω τραγουδίστρια αλλά μας τα χάλασε η φωνή στην πορεία.
3. Δεν έχω πάει ποτέ για κάλαντα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.