Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 08:40 Ο Mr strange: #9.301 18-10-09 08:40 χρονια πολλα σε ολους!!συμπεριλαμβανομενου και εμου...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 08:52 Η zanin έγραψε: #9.302 18-10-09 08:52 happy birthday to you! να ζήσεις ότι επιθυμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Ο Bill έγραψε: #9.303 18-10-09 10:02 Χρόνια πολλά Βαλού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 10:26 Η ~Valentina~: #9.304 18-10-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: χρονια πολλα σε ολους!!συμπεριλαμβανομενου και εμου...!! Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 10:33 Η blue_butterfly: #9.305 18-10-09 10:33 χρονια πολλα σε ολους...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:34 Ο Mr strange: #9.306 18-10-09 13:34 ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... και εσεις ο,τι ποθειτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:38 Η myrto.s έγραψε: #9.307 18-10-09 13:38 χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η Isiliel έγραψε: #9.308 18-10-09 13:56 Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #9.309 18-10-09 14:12 Tetra αγορι μου, εχασα τα γενεθλια σου?! Ασυγχωρητη Να τα εκατοστησεις καλο μου και σου ευχομαι και αυτον το χρονο να συλλεξεις πολλες πολλες ευτυχισμενες στιγμες γεματες απο χαρα, ερωτα, παθος, αγαπη και υγεια... Λαβ γιου ντιαρ! Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Η !w@Nn4 έγραψε: #9.310 18-10-09 15:42 Χρόνια σας πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η SODAW έγραψε: #9.311 18-10-09 15:53 χρόνια σας πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.312 18-10-09 15:58 Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:59 Ο Valder έγραψε: #9.313 18-10-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από theodora18: Χρόνια πολλά στον Valder και στους υπολοιπους εορταζοντς,φυσικα! Ο,τι επιθυμειτε! Click για ανάπτυξη... Σου μίλησα εσένα αλλού! Αρχική Δημοσίευση από Econ: Xρονια πολλά valllllllllllllll Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε, Βαλ με παχύ λ.... Vallllllllllllllllllll! Σε πάω! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ αγορίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Χρονια όπως τα θέλεις VAL!! Η καθε στιγμή σου να είναι μοναδική, το κάθε λεπτό ατελείωτο, κάθε σου μέρα διαφορετική! (αντε..οπουναναι κοντευουν και τα δικα μου) Τα χρονια πισω δε γυρνουν... οσα προτορουφηξουμε! Χρονια καλα σε ολους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από zanin: happy birthday to you! να ζήσεις ότι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά κουκλίτσα μου! Δε θα μπορούσα κι εγώ να ευχηθώ σε σένα τίποτε λιγότερο από αυτό γιατί κι εσύ το αξίζεις! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Βαλού! Click για ανάπτυξη... Εννοείται Billy, το πα και το ξαναλέω, πρώτα θα τους θάψω όλους και μετά θα πάω με χαμόγελο! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ισιλιέλι μου, πάρα πολύ! Θα με δείτε πολύ πιό σύντομα απ' όσο μπορεί να υποθέτετε! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Click για ανάπτυξη... Αγαπημένο μου Νεράιδι, σ' ευχαριστώ πολύ! Αν έχω την τύχη να έχω τόσο ντόμπρους φίλους όσο εσύ, θα είμαι με χαρούμενες στιγμές. Αν δε, έχω και την τύχη να βρω και μια κοπέλα που θα ναι αυθεντική γυναίκα, του επιπέδου της ποιότητάς σου δηλαδή, θα ζήσω και χαρούμενες και παθιασμένες στιγμές. Όσο για την υγεία, απλά θα προσέχω τον εαυτό μου! ΥΓ: Το από πάνω κειμενάκι ακριβώς, δεν είναι καμάκι προς τη Νεράιδα. Απλά επιβεβαιώνω τη φήμη μου ως καλός μαλαγάνας! Αρχική Δημοσίευση από mpourou: Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Click για ανάπτυξη... Αύριο πρωί να είσαι στο Δημαρχείο Αθηνών. Παντρευόμαστε! ΥΓ: Σ' ευχαριστώ μπουρούδι μου! Μακάρι να μ' αξιώσει ο Θεος να με περιστοιχίζουν συνεχώς άτομα σαν κι εσένα για να νιώθω όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:20 Ο jrot6 έγραψε: #9.314 18-10-09 17:20 Xρονια πολλα valder..Υγεια και αγαπη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:35 Η Idril έγραψε: #9.315 18-10-09 17:35 Χρόνια πολλά μεγάλε, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:04 Η Phoebe έγραψε: #9.316 18-10-09 18:04 Χρόνιαααααα σου πολλάααααα Valder!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να γίνει δικό σου!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιης και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Ο Γιώργος έγραψε: #9.317 18-10-09 19:11 Χρόνια πολλά Λυκούργε κι από 'δω! Ό,τι επιθυμείς, και πάντα με υγεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η Angelica έγραψε: #9.318 18-10-09 23:05 Χρονια πολλα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η kalypso έγραψε: #9.319 18-10-09 23:49 Δεν άργησα ε;; Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή ..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει! φιλιά πολλά!! τουρτίτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο self-instructive depressing: #9.320 18-10-09 23:52 βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 464 465 466 467 468 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χρονια πολλα σε ολους!!συμπεριλαμβανομενου και εμου...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 08:52 Η zanin έγραψε: #9.302 18-10-09 08:52 happy birthday to you! να ζήσεις ότι επιθυμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Ο Bill έγραψε: #9.303 18-10-09 10:02 Χρόνια πολλά Βαλού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 10:26 Η ~Valentina~: #9.304 18-10-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: χρονια πολλα σε ολους!!συμπεριλαμβανομενου και εμου...!! Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 10:33 Η blue_butterfly: #9.305 18-10-09 10:33 χρονια πολλα σε ολους...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:34 Ο Mr strange: #9.306 18-10-09 13:34 ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... και εσεις ο,τι ποθειτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:38 Η myrto.s έγραψε: #9.307 18-10-09 13:38 χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η Isiliel έγραψε: #9.308 18-10-09 13:56 Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #9.309 18-10-09 14:12 Tetra αγορι μου, εχασα τα γενεθλια σου?! Ασυγχωρητη Να τα εκατοστησεις καλο μου και σου ευχομαι και αυτον το χρονο να συλλεξεις πολλες πολλες ευτυχισμενες στιγμες γεματες απο χαρα, ερωτα, παθος, αγαπη και υγεια... Λαβ γιου ντιαρ! Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Η !w@Nn4 έγραψε: #9.310 18-10-09 15:42 Χρόνια σας πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η SODAW έγραψε: #9.311 18-10-09 15:53 χρόνια σας πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.312 18-10-09 15:58 Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:59 Ο Valder έγραψε: #9.313 18-10-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από theodora18: Χρόνια πολλά στον Valder και στους υπολοιπους εορταζοντς,φυσικα! Ο,τι επιθυμειτε! Click για ανάπτυξη... Σου μίλησα εσένα αλλού! Αρχική Δημοσίευση από Econ: Xρονια πολλά valllllllllllllll Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε, Βαλ με παχύ λ.... Vallllllllllllllllllll! Σε πάω! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ αγορίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Χρονια όπως τα θέλεις VAL!! Η καθε στιγμή σου να είναι μοναδική, το κάθε λεπτό ατελείωτο, κάθε σου μέρα διαφορετική! (αντε..οπουναναι κοντευουν και τα δικα μου) Τα χρονια πισω δε γυρνουν... οσα προτορουφηξουμε! Χρονια καλα σε ολους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από zanin: happy birthday to you! να ζήσεις ότι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά κουκλίτσα μου! Δε θα μπορούσα κι εγώ να ευχηθώ σε σένα τίποτε λιγότερο από αυτό γιατί κι εσύ το αξίζεις! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Βαλού! Click για ανάπτυξη... Εννοείται Billy, το πα και το ξαναλέω, πρώτα θα τους θάψω όλους και μετά θα πάω με χαμόγελο! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ισιλιέλι μου, πάρα πολύ! Θα με δείτε πολύ πιό σύντομα απ' όσο μπορεί να υποθέτετε! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Click για ανάπτυξη... Αγαπημένο μου Νεράιδι, σ' ευχαριστώ πολύ! Αν έχω την τύχη να έχω τόσο ντόμπρους φίλους όσο εσύ, θα είμαι με χαρούμενες στιγμές. Αν δε, έχω και την τύχη να βρω και μια κοπέλα που θα ναι αυθεντική γυναίκα, του επιπέδου της ποιότητάς σου δηλαδή, θα ζήσω και χαρούμενες και παθιασμένες στιγμές. Όσο για την υγεία, απλά θα προσέχω τον εαυτό μου! ΥΓ: Το από πάνω κειμενάκι ακριβώς, δεν είναι καμάκι προς τη Νεράιδα. Απλά επιβεβαιώνω τη φήμη μου ως καλός μαλαγάνας! Αρχική Δημοσίευση από mpourou: Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Click για ανάπτυξη... Αύριο πρωί να είσαι στο Δημαρχείο Αθηνών. Παντρευόμαστε! ΥΓ: Σ' ευχαριστώ μπουρούδι μου! Μακάρι να μ' αξιώσει ο Θεος να με περιστοιχίζουν συνεχώς άτομα σαν κι εσένα για να νιώθω όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:20 Ο jrot6 έγραψε: #9.314 18-10-09 17:20 Xρονια πολλα valder..Υγεια και αγαπη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:35 Η Idril έγραψε: #9.315 18-10-09 17:35 Χρόνια πολλά μεγάλε, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:04 Η Phoebe έγραψε: #9.316 18-10-09 18:04 Χρόνιαααααα σου πολλάααααα Valder!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να γίνει δικό σου!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιης και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Ο Γιώργος έγραψε: #9.317 18-10-09 19:11 Χρόνια πολλά Λυκούργε κι από 'δω! Ό,τι επιθυμείς, και πάντα με υγεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η Angelica έγραψε: #9.318 18-10-09 23:05 Χρονια πολλα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η kalypso έγραψε: #9.319 18-10-09 23:49 Δεν άργησα ε;; Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή ..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει! φιλιά πολλά!! τουρτίτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο self-instructive depressing: #9.320 18-10-09 23:52 βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 464 465 466 467 468 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
happy birthday to you! να ζήσεις ότι επιθυμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Ο Bill έγραψε: #9.303 18-10-09 10:02 Χρόνια πολλά Βαλού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 10:26 Η ~Valentina~: #9.304 18-10-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: χρονια πολλα σε ολους!!συμπεριλαμβανομενου και εμου...!! Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 10:33 Η blue_butterfly: #9.305 18-10-09 10:33 χρονια πολλα σε ολους...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:34 Ο Mr strange: #9.306 18-10-09 13:34 ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... και εσεις ο,τι ποθειτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:38 Η myrto.s έγραψε: #9.307 18-10-09 13:38 χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η Isiliel έγραψε: #9.308 18-10-09 13:56 Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #9.309 18-10-09 14:12 Tetra αγορι μου, εχασα τα γενεθλια σου?! Ασυγχωρητη Να τα εκατοστησεις καλο μου και σου ευχομαι και αυτον το χρονο να συλλεξεις πολλες πολλες ευτυχισμενες στιγμες γεματες απο χαρα, ερωτα, παθος, αγαπη και υγεια... Λαβ γιου ντιαρ! Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Η !w@Nn4 έγραψε: #9.310 18-10-09 15:42 Χρόνια σας πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η SODAW έγραψε: #9.311 18-10-09 15:53 χρόνια σας πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.312 18-10-09 15:58 Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:59 Ο Valder έγραψε: #9.313 18-10-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από theodora18: Χρόνια πολλά στον Valder και στους υπολοιπους εορταζοντς,φυσικα! Ο,τι επιθυμειτε! Click για ανάπτυξη... Σου μίλησα εσένα αλλού! Αρχική Δημοσίευση από Econ: Xρονια πολλά valllllllllllllll Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε, Βαλ με παχύ λ.... Vallllllllllllllllllll! Σε πάω! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ αγορίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Χρονια όπως τα θέλεις VAL!! Η καθε στιγμή σου να είναι μοναδική, το κάθε λεπτό ατελείωτο, κάθε σου μέρα διαφορετική! (αντε..οπουναναι κοντευουν και τα δικα μου) Τα χρονια πισω δε γυρνουν... οσα προτορουφηξουμε! Χρονια καλα σε ολους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από zanin: happy birthday to you! να ζήσεις ότι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά κουκλίτσα μου! Δε θα μπορούσα κι εγώ να ευχηθώ σε σένα τίποτε λιγότερο από αυτό γιατί κι εσύ το αξίζεις! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Βαλού! Click για ανάπτυξη... Εννοείται Billy, το πα και το ξαναλέω, πρώτα θα τους θάψω όλους και μετά θα πάω με χαμόγελο! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ισιλιέλι μου, πάρα πολύ! Θα με δείτε πολύ πιό σύντομα απ' όσο μπορεί να υποθέτετε! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Click για ανάπτυξη... Αγαπημένο μου Νεράιδι, σ' ευχαριστώ πολύ! Αν έχω την τύχη να έχω τόσο ντόμπρους φίλους όσο εσύ, θα είμαι με χαρούμενες στιγμές. Αν δε, έχω και την τύχη να βρω και μια κοπέλα που θα ναι αυθεντική γυναίκα, του επιπέδου της ποιότητάς σου δηλαδή, θα ζήσω και χαρούμενες και παθιασμένες στιγμές. Όσο για την υγεία, απλά θα προσέχω τον εαυτό μου! ΥΓ: Το από πάνω κειμενάκι ακριβώς, δεν είναι καμάκι προς τη Νεράιδα. Απλά επιβεβαιώνω τη φήμη μου ως καλός μαλαγάνας! Αρχική Δημοσίευση από mpourou: Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Click για ανάπτυξη... Αύριο πρωί να είσαι στο Δημαρχείο Αθηνών. Παντρευόμαστε! ΥΓ: Σ' ευχαριστώ μπουρούδι μου! Μακάρι να μ' αξιώσει ο Θεος να με περιστοιχίζουν συνεχώς άτομα σαν κι εσένα για να νιώθω όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:20 Ο jrot6 έγραψε: #9.314 18-10-09 17:20 Xρονια πολλα valder..Υγεια και αγαπη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:35 Η Idril έγραψε: #9.315 18-10-09 17:35 Χρόνια πολλά μεγάλε, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:04 Η Phoebe έγραψε: #9.316 18-10-09 18:04 Χρόνιαααααα σου πολλάααααα Valder!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να γίνει δικό σου!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιης και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Ο Γιώργος έγραψε: #9.317 18-10-09 19:11 Χρόνια πολλά Λυκούργε κι από 'δω! Ό,τι επιθυμείς, και πάντα με υγεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η Angelica έγραψε: #9.318 18-10-09 23:05 Χρονια πολλα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η kalypso έγραψε: #9.319 18-10-09 23:49 Δεν άργησα ε;; Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή ..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει! φιλιά πολλά!! τουρτίτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο self-instructive depressing: #9.320 18-10-09 23:52 βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 464 465 466 467 468 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Βαλού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 10:26 Η ~Valentina~: #9.304 18-10-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: χρονια πολλα σε ολους!!συμπεριλαμβανομενου και εμου...!! Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 10:33 Η blue_butterfly: #9.305 18-10-09 10:33 χρονια πολλα σε ολους...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:34 Ο Mr strange: #9.306 18-10-09 13:34 ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... και εσεις ο,τι ποθειτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:38 Η myrto.s έγραψε: #9.307 18-10-09 13:38 χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η Isiliel έγραψε: #9.308 18-10-09 13:56 Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #9.309 18-10-09 14:12 Tetra αγορι μου, εχασα τα γενεθλια σου?! Ασυγχωρητη Να τα εκατοστησεις καλο μου και σου ευχομαι και αυτον το χρονο να συλλεξεις πολλες πολλες ευτυχισμενες στιγμες γεματες απο χαρα, ερωτα, παθος, αγαπη και υγεια... Λαβ γιου ντιαρ! Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Η !w@Nn4 έγραψε: #9.310 18-10-09 15:42 Χρόνια σας πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η SODAW έγραψε: #9.311 18-10-09 15:53 χρόνια σας πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.312 18-10-09 15:58 Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:59 Ο Valder έγραψε: #9.313 18-10-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από theodora18: Χρόνια πολλά στον Valder και στους υπολοιπους εορταζοντς,φυσικα! Ο,τι επιθυμειτε! Click για ανάπτυξη... Σου μίλησα εσένα αλλού! Αρχική Δημοσίευση από Econ: Xρονια πολλά valllllllllllllll Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε, Βαλ με παχύ λ.... Vallllllllllllllllllll! Σε πάω! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ αγορίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Χρονια όπως τα θέλεις VAL!! Η καθε στιγμή σου να είναι μοναδική, το κάθε λεπτό ατελείωτο, κάθε σου μέρα διαφορετική! (αντε..οπουναναι κοντευουν και τα δικα μου) Τα χρονια πισω δε γυρνουν... οσα προτορουφηξουμε! Χρονια καλα σε ολους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από zanin: happy birthday to you! να ζήσεις ότι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά κουκλίτσα μου! Δε θα μπορούσα κι εγώ να ευχηθώ σε σένα τίποτε λιγότερο από αυτό γιατί κι εσύ το αξίζεις! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Βαλού! Click για ανάπτυξη... Εννοείται Billy, το πα και το ξαναλέω, πρώτα θα τους θάψω όλους και μετά θα πάω με χαμόγελο! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ισιλιέλι μου, πάρα πολύ! Θα με δείτε πολύ πιό σύντομα απ' όσο μπορεί να υποθέτετε! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Click για ανάπτυξη... Αγαπημένο μου Νεράιδι, σ' ευχαριστώ πολύ! Αν έχω την τύχη να έχω τόσο ντόμπρους φίλους όσο εσύ, θα είμαι με χαρούμενες στιγμές. Αν δε, έχω και την τύχη να βρω και μια κοπέλα που θα ναι αυθεντική γυναίκα, του επιπέδου της ποιότητάς σου δηλαδή, θα ζήσω και χαρούμενες και παθιασμένες στιγμές. Όσο για την υγεία, απλά θα προσέχω τον εαυτό μου! ΥΓ: Το από πάνω κειμενάκι ακριβώς, δεν είναι καμάκι προς τη Νεράιδα. Απλά επιβεβαιώνω τη φήμη μου ως καλός μαλαγάνας! Αρχική Δημοσίευση από mpourou: Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Click για ανάπτυξη... Αύριο πρωί να είσαι στο Δημαρχείο Αθηνών. Παντρευόμαστε! ΥΓ: Σ' ευχαριστώ μπουρούδι μου! Μακάρι να μ' αξιώσει ο Θεος να με περιστοιχίζουν συνεχώς άτομα σαν κι εσένα για να νιώθω όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:20 Ο jrot6 έγραψε: #9.314 18-10-09 17:20 Xρονια πολλα valder..Υγεια και αγαπη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:35 Η Idril έγραψε: #9.315 18-10-09 17:35 Χρόνια πολλά μεγάλε, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:04 Η Phoebe έγραψε: #9.316 18-10-09 18:04 Χρόνιαααααα σου πολλάααααα Valder!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να γίνει δικό σου!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιης και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Ο Γιώργος έγραψε: #9.317 18-10-09 19:11 Χρόνια πολλά Λυκούργε κι από 'δω! Ό,τι επιθυμείς, και πάντα με υγεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η Angelica έγραψε: #9.318 18-10-09 23:05 Χρονια πολλα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η kalypso έγραψε: #9.319 18-10-09 23:49 Δεν άργησα ε;; Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή ..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει! φιλιά πολλά!! τουρτίτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο self-instructive depressing: #9.320 18-10-09 23:52 βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 464 465 466 467 468 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: χρονια πολλα σε ολους!!συμπεριλαμβανομενου και εμου...!! Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 10:33 Η blue_butterfly: #9.305 18-10-09 10:33 χρονια πολλα σε ολους...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:34 Ο Mr strange: #9.306 18-10-09 13:34 ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... και εσεις ο,τι ποθειτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:38 Η myrto.s έγραψε: #9.307 18-10-09 13:38 χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η Isiliel έγραψε: #9.308 18-10-09 13:56 Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #9.309 18-10-09 14:12 Tetra αγορι μου, εχασα τα γενεθλια σου?! Ασυγχωρητη Να τα εκατοστησεις καλο μου και σου ευχομαι και αυτον το χρονο να συλλεξεις πολλες πολλες ευτυχισμενες στιγμες γεματες απο χαρα, ερωτα, παθος, αγαπη και υγεια... Λαβ γιου ντιαρ! Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Η !w@Nn4 έγραψε: #9.310 18-10-09 15:42 Χρόνια σας πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η SODAW έγραψε: #9.311 18-10-09 15:53 χρόνια σας πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.312 18-10-09 15:58 Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:59 Ο Valder έγραψε: #9.313 18-10-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από theodora18: Χρόνια πολλά στον Valder και στους υπολοιπους εορταζοντς,φυσικα! Ο,τι επιθυμειτε! Click για ανάπτυξη... Σου μίλησα εσένα αλλού! Αρχική Δημοσίευση από Econ: Xρονια πολλά valllllllllllllll Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε, Βαλ με παχύ λ.... Vallllllllllllllllllll! Σε πάω! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ αγορίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Χρονια όπως τα θέλεις VAL!! Η καθε στιγμή σου να είναι μοναδική, το κάθε λεπτό ατελείωτο, κάθε σου μέρα διαφορετική! (αντε..οπουναναι κοντευουν και τα δικα μου) Τα χρονια πισω δε γυρνουν... οσα προτορουφηξουμε! Χρονια καλα σε ολους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από zanin: happy birthday to you! να ζήσεις ότι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά κουκλίτσα μου! Δε θα μπορούσα κι εγώ να ευχηθώ σε σένα τίποτε λιγότερο από αυτό γιατί κι εσύ το αξίζεις! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Βαλού! Click για ανάπτυξη... Εννοείται Billy, το πα και το ξαναλέω, πρώτα θα τους θάψω όλους και μετά θα πάω με χαμόγελο! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ισιλιέλι μου, πάρα πολύ! Θα με δείτε πολύ πιό σύντομα απ' όσο μπορεί να υποθέτετε! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Click για ανάπτυξη... Αγαπημένο μου Νεράιδι, σ' ευχαριστώ πολύ! Αν έχω την τύχη να έχω τόσο ντόμπρους φίλους όσο εσύ, θα είμαι με χαρούμενες στιγμές. Αν δε, έχω και την τύχη να βρω και μια κοπέλα που θα ναι αυθεντική γυναίκα, του επιπέδου της ποιότητάς σου δηλαδή, θα ζήσω και χαρούμενες και παθιασμένες στιγμές. Όσο για την υγεία, απλά θα προσέχω τον εαυτό μου! ΥΓ: Το από πάνω κειμενάκι ακριβώς, δεν είναι καμάκι προς τη Νεράιδα. Απλά επιβεβαιώνω τη φήμη μου ως καλός μαλαγάνας! Αρχική Δημοσίευση από mpourou: Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Click για ανάπτυξη... Αύριο πρωί να είσαι στο Δημαρχείο Αθηνών. Παντρευόμαστε! ΥΓ: Σ' ευχαριστώ μπουρούδι μου! Μακάρι να μ' αξιώσει ο Θεος να με περιστοιχίζουν συνεχώς άτομα σαν κι εσένα για να νιώθω όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:20 Ο jrot6 έγραψε: #9.314 18-10-09 17:20 Xρονια πολλα valder..Υγεια και αγαπη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:35 Η Idril έγραψε: #9.315 18-10-09 17:35 Χρόνια πολλά μεγάλε, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:04 Η Phoebe έγραψε: #9.316 18-10-09 18:04 Χρόνιαααααα σου πολλάααααα Valder!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να γίνει δικό σου!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιης και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Ο Γιώργος έγραψε: #9.317 18-10-09 19:11 Χρόνια πολλά Λυκούργε κι από 'δω! Ό,τι επιθυμείς, και πάντα με υγεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η Angelica έγραψε: #9.318 18-10-09 23:05 Χρονια πολλα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η kalypso έγραψε: #9.319 18-10-09 23:49 Δεν άργησα ε;; Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή ..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει! φιλιά πολλά!! τουρτίτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο self-instructive depressing: #9.320 18-10-09 23:52 βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 464 465 466 467 468 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χρονια πολλα σε ολους...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:34 Ο Mr strange: #9.306 18-10-09 13:34 ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... και εσεις ο,τι ποθειτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:38 Η myrto.s έγραψε: #9.307 18-10-09 13:38 χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η Isiliel έγραψε: #9.308 18-10-09 13:56 Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #9.309 18-10-09 14:12 Tetra αγορι μου, εχασα τα γενεθλια σου?! Ασυγχωρητη Να τα εκατοστησεις καλο μου και σου ευχομαι και αυτον το χρονο να συλλεξεις πολλες πολλες ευτυχισμενες στιγμες γεματες απο χαρα, ερωτα, παθος, αγαπη και υγεια... Λαβ γιου ντιαρ! Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Η !w@Nn4 έγραψε: #9.310 18-10-09 15:42 Χρόνια σας πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η SODAW έγραψε: #9.311 18-10-09 15:53 χρόνια σας πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.312 18-10-09 15:58 Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:59 Ο Valder έγραψε: #9.313 18-10-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από theodora18: Χρόνια πολλά στον Valder και στους υπολοιπους εορταζοντς,φυσικα! Ο,τι επιθυμειτε! Click για ανάπτυξη... Σου μίλησα εσένα αλλού! Αρχική Δημοσίευση από Econ: Xρονια πολλά valllllllllllllll Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε, Βαλ με παχύ λ.... Vallllllllllllllllllll! Σε πάω! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ αγορίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Χρονια όπως τα θέλεις VAL!! Η καθε στιγμή σου να είναι μοναδική, το κάθε λεπτό ατελείωτο, κάθε σου μέρα διαφορετική! (αντε..οπουναναι κοντευουν και τα δικα μου) Τα χρονια πισω δε γυρνουν... οσα προτορουφηξουμε! Χρονια καλα σε ολους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από zanin: happy birthday to you! να ζήσεις ότι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά κουκλίτσα μου! Δε θα μπορούσα κι εγώ να ευχηθώ σε σένα τίποτε λιγότερο από αυτό γιατί κι εσύ το αξίζεις! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Βαλού! Click για ανάπτυξη... Εννοείται Billy, το πα και το ξαναλέω, πρώτα θα τους θάψω όλους και μετά θα πάω με χαμόγελο! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ισιλιέλι μου, πάρα πολύ! Θα με δείτε πολύ πιό σύντομα απ' όσο μπορεί να υποθέτετε! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Click για ανάπτυξη... Αγαπημένο μου Νεράιδι, σ' ευχαριστώ πολύ! Αν έχω την τύχη να έχω τόσο ντόμπρους φίλους όσο εσύ, θα είμαι με χαρούμενες στιγμές. Αν δε, έχω και την τύχη να βρω και μια κοπέλα που θα ναι αυθεντική γυναίκα, του επιπέδου της ποιότητάς σου δηλαδή, θα ζήσω και χαρούμενες και παθιασμένες στιγμές. Όσο για την υγεία, απλά θα προσέχω τον εαυτό μου! ΥΓ: Το από πάνω κειμενάκι ακριβώς, δεν είναι καμάκι προς τη Νεράιδα. Απλά επιβεβαιώνω τη φήμη μου ως καλός μαλαγάνας! Αρχική Δημοσίευση από mpourou: Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Click για ανάπτυξη... Αύριο πρωί να είσαι στο Δημαρχείο Αθηνών. Παντρευόμαστε! ΥΓ: Σ' ευχαριστώ μπουρούδι μου! Μακάρι να μ' αξιώσει ο Θεος να με περιστοιχίζουν συνεχώς άτομα σαν κι εσένα για να νιώθω όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:20 Ο jrot6 έγραψε: #9.314 18-10-09 17:20 Xρονια πολλα valder..Υγεια και αγαπη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:35 Η Idril έγραψε: #9.315 18-10-09 17:35 Χρόνια πολλά μεγάλε, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:04 Η Phoebe έγραψε: #9.316 18-10-09 18:04 Χρόνιαααααα σου πολλάααααα Valder!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να γίνει δικό σου!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιης και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Ο Γιώργος έγραψε: #9.317 18-10-09 19:11 Χρόνια πολλά Λυκούργε κι από 'δω! Ό,τι επιθυμείς, και πάντα με υγεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η Angelica έγραψε: #9.318 18-10-09 23:05 Χρονια πολλα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η kalypso έγραψε: #9.319 18-10-09 23:49 Δεν άργησα ε;; Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή ..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει! φιλιά πολλά!! τουρτίτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο self-instructive depressing: #9.320 18-10-09 23:52 βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 464 465 466 467 468 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... και εσεις ο,τι ποθειτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:38 Η myrto.s έγραψε: #9.307 18-10-09 13:38 χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η Isiliel έγραψε: #9.308 18-10-09 13:56 Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #9.309 18-10-09 14:12 Tetra αγορι μου, εχασα τα γενεθλια σου?! Ασυγχωρητη Να τα εκατοστησεις καλο μου και σου ευχομαι και αυτον το χρονο να συλλεξεις πολλες πολλες ευτυχισμενες στιγμες γεματες απο χαρα, ερωτα, παθος, αγαπη και υγεια... Λαβ γιου ντιαρ! Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Η !w@Nn4 έγραψε: #9.310 18-10-09 15:42 Χρόνια σας πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η SODAW έγραψε: #9.311 18-10-09 15:53 χρόνια σας πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.312 18-10-09 15:58 Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:59 Ο Valder έγραψε: #9.313 18-10-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από theodora18: Χρόνια πολλά στον Valder και στους υπολοιπους εορταζοντς,φυσικα! Ο,τι επιθυμειτε! Click για ανάπτυξη... Σου μίλησα εσένα αλλού! Αρχική Δημοσίευση από Econ: Xρονια πολλά valllllllllllllll Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε, Βαλ με παχύ λ.... Vallllllllllllllllllll! Σε πάω! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ αγορίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Χρονια όπως τα θέλεις VAL!! Η καθε στιγμή σου να είναι μοναδική, το κάθε λεπτό ατελείωτο, κάθε σου μέρα διαφορετική! (αντε..οπουναναι κοντευουν και τα δικα μου) Τα χρονια πισω δε γυρνουν... οσα προτορουφηξουμε! Χρονια καλα σε ολους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από zanin: happy birthday to you! να ζήσεις ότι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά κουκλίτσα μου! Δε θα μπορούσα κι εγώ να ευχηθώ σε σένα τίποτε λιγότερο από αυτό γιατί κι εσύ το αξίζεις! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Βαλού! Click για ανάπτυξη... Εννοείται Billy, το πα και το ξαναλέω, πρώτα θα τους θάψω όλους και μετά θα πάω με χαμόγελο! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ισιλιέλι μου, πάρα πολύ! Θα με δείτε πολύ πιό σύντομα απ' όσο μπορεί να υποθέτετε! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Click για ανάπτυξη... Αγαπημένο μου Νεράιδι, σ' ευχαριστώ πολύ! Αν έχω την τύχη να έχω τόσο ντόμπρους φίλους όσο εσύ, θα είμαι με χαρούμενες στιγμές. Αν δε, έχω και την τύχη να βρω και μια κοπέλα που θα ναι αυθεντική γυναίκα, του επιπέδου της ποιότητάς σου δηλαδή, θα ζήσω και χαρούμενες και παθιασμένες στιγμές. Όσο για την υγεία, απλά θα προσέχω τον εαυτό μου! ΥΓ: Το από πάνω κειμενάκι ακριβώς, δεν είναι καμάκι προς τη Νεράιδα. Απλά επιβεβαιώνω τη φήμη μου ως καλός μαλαγάνας! Αρχική Δημοσίευση από mpourou: Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Click για ανάπτυξη... Αύριο πρωί να είσαι στο Δημαρχείο Αθηνών. Παντρευόμαστε! ΥΓ: Σ' ευχαριστώ μπουρούδι μου! Μακάρι να μ' αξιώσει ο Θεος να με περιστοιχίζουν συνεχώς άτομα σαν κι εσένα για να νιώθω όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:20 Ο jrot6 έγραψε: #9.314 18-10-09 17:20 Xρονια πολλα valder..Υγεια και αγαπη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:35 Η Idril έγραψε: #9.315 18-10-09 17:35 Χρόνια πολλά μεγάλε, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:04 Η Phoebe έγραψε: #9.316 18-10-09 18:04 Χρόνιαααααα σου πολλάααααα Valder!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να γίνει δικό σου!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιης και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Ο Γιώργος έγραψε: #9.317 18-10-09 19:11 Χρόνια πολλά Λυκούργε κι από 'δω! Ό,τι επιθυμείς, και πάντα με υγεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η Angelica έγραψε: #9.318 18-10-09 23:05 Χρονια πολλα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η kalypso έγραψε: #9.319 18-10-09 23:49 Δεν άργησα ε;; Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή ..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει! φιλιά πολλά!! τουρτίτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο self-instructive depressing: #9.320 18-10-09 23:52 βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 464 465 466 467 468 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η Isiliel έγραψε: #9.308 18-10-09 13:56 Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #9.309 18-10-09 14:12 Tetra αγορι μου, εχασα τα γενεθλια σου?! Ασυγχωρητη Να τα εκατοστησεις καλο μου και σου ευχομαι και αυτον το χρονο να συλλεξεις πολλες πολλες ευτυχισμενες στιγμες γεματες απο χαρα, ερωτα, παθος, αγαπη και υγεια... Λαβ γιου ντιαρ! Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Η !w@Nn4 έγραψε: #9.310 18-10-09 15:42 Χρόνια σας πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η SODAW έγραψε: #9.311 18-10-09 15:53 χρόνια σας πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.312 18-10-09 15:58 Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:59 Ο Valder έγραψε: #9.313 18-10-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από theodora18: Χρόνια πολλά στον Valder και στους υπολοιπους εορταζοντς,φυσικα! Ο,τι επιθυμειτε! Click για ανάπτυξη... Σου μίλησα εσένα αλλού! Αρχική Δημοσίευση από Econ: Xρονια πολλά valllllllllllllll Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε, Βαλ με παχύ λ.... Vallllllllllllllllllll! Σε πάω! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ αγορίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Χρονια όπως τα θέλεις VAL!! Η καθε στιγμή σου να είναι μοναδική, το κάθε λεπτό ατελείωτο, κάθε σου μέρα διαφορετική! (αντε..οπουναναι κοντευουν και τα δικα μου) Τα χρονια πισω δε γυρνουν... οσα προτορουφηξουμε! Χρονια καλα σε ολους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από zanin: happy birthday to you! να ζήσεις ότι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά κουκλίτσα μου! Δε θα μπορούσα κι εγώ να ευχηθώ σε σένα τίποτε λιγότερο από αυτό γιατί κι εσύ το αξίζεις! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Βαλού! Click για ανάπτυξη... Εννοείται Billy, το πα και το ξαναλέω, πρώτα θα τους θάψω όλους και μετά θα πάω με χαμόγελο! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ισιλιέλι μου, πάρα πολύ! Θα με δείτε πολύ πιό σύντομα απ' όσο μπορεί να υποθέτετε! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Click για ανάπτυξη... Αγαπημένο μου Νεράιδι, σ' ευχαριστώ πολύ! Αν έχω την τύχη να έχω τόσο ντόμπρους φίλους όσο εσύ, θα είμαι με χαρούμενες στιγμές. Αν δε, έχω και την τύχη να βρω και μια κοπέλα που θα ναι αυθεντική γυναίκα, του επιπέδου της ποιότητάς σου δηλαδή, θα ζήσω και χαρούμενες και παθιασμένες στιγμές. Όσο για την υγεία, απλά θα προσέχω τον εαυτό μου! ΥΓ: Το από πάνω κειμενάκι ακριβώς, δεν είναι καμάκι προς τη Νεράιδα. Απλά επιβεβαιώνω τη φήμη μου ως καλός μαλαγάνας! Αρχική Δημοσίευση από mpourou: Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Click για ανάπτυξη... Αύριο πρωί να είσαι στο Δημαρχείο Αθηνών. Παντρευόμαστε! ΥΓ: Σ' ευχαριστώ μπουρούδι μου! Μακάρι να μ' αξιώσει ο Θεος να με περιστοιχίζουν συνεχώς άτομα σαν κι εσένα για να νιώθω όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:20 Ο jrot6 έγραψε: #9.314 18-10-09 17:20 Xρονια πολλα valder..Υγεια και αγαπη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:35 Η Idril έγραψε: #9.315 18-10-09 17:35 Χρόνια πολλά μεγάλε, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:04 Η Phoebe έγραψε: #9.316 18-10-09 18:04 Χρόνιαααααα σου πολλάααααα Valder!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να γίνει δικό σου!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιης και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Ο Γιώργος έγραψε: #9.317 18-10-09 19:11 Χρόνια πολλά Λυκούργε κι από 'δω! Ό,τι επιθυμείς, και πάντα με υγεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η Angelica έγραψε: #9.318 18-10-09 23:05 Χρονια πολλα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η kalypso έγραψε: #9.319 18-10-09 23:49 Δεν άργησα ε;; Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή ..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει! φιλιά πολλά!! τουρτίτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο self-instructive depressing: #9.320 18-10-09 23:52 βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 464 465 466 467 468 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #9.309 18-10-09 14:12 Tetra αγορι μου, εχασα τα γενεθλια σου?! Ασυγχωρητη Να τα εκατοστησεις καλο μου και σου ευχομαι και αυτον το χρονο να συλλεξεις πολλες πολλες ευτυχισμενες στιγμες γεματες απο χαρα, ερωτα, παθος, αγαπη και υγεια... Λαβ γιου ντιαρ! Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Η !w@Nn4 έγραψε: #9.310 18-10-09 15:42 Χρόνια σας πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η SODAW έγραψε: #9.311 18-10-09 15:53 χρόνια σας πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.312 18-10-09 15:58 Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:59 Ο Valder έγραψε: #9.313 18-10-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από theodora18: Χρόνια πολλά στον Valder και στους υπολοιπους εορταζοντς,φυσικα! Ο,τι επιθυμειτε! Click για ανάπτυξη... Σου μίλησα εσένα αλλού! Αρχική Δημοσίευση από Econ: Xρονια πολλά valllllllllllllll Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε, Βαλ με παχύ λ.... Vallllllllllllllllllll! Σε πάω! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ αγορίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Χρονια όπως τα θέλεις VAL!! Η καθε στιγμή σου να είναι μοναδική, το κάθε λεπτό ατελείωτο, κάθε σου μέρα διαφορετική! (αντε..οπουναναι κοντευουν και τα δικα μου) Τα χρονια πισω δε γυρνουν... οσα προτορουφηξουμε! Χρονια καλα σε ολους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από zanin: happy birthday to you! να ζήσεις ότι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά κουκλίτσα μου! Δε θα μπορούσα κι εγώ να ευχηθώ σε σένα τίποτε λιγότερο από αυτό γιατί κι εσύ το αξίζεις! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Βαλού! Click για ανάπτυξη... Εννοείται Billy, το πα και το ξαναλέω, πρώτα θα τους θάψω όλους και μετά θα πάω με χαμόγελο! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ισιλιέλι μου, πάρα πολύ! Θα με δείτε πολύ πιό σύντομα απ' όσο μπορεί να υποθέτετε! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Click για ανάπτυξη... Αγαπημένο μου Νεράιδι, σ' ευχαριστώ πολύ! Αν έχω την τύχη να έχω τόσο ντόμπρους φίλους όσο εσύ, θα είμαι με χαρούμενες στιγμές. Αν δε, έχω και την τύχη να βρω και μια κοπέλα που θα ναι αυθεντική γυναίκα, του επιπέδου της ποιότητάς σου δηλαδή, θα ζήσω και χαρούμενες και παθιασμένες στιγμές. Όσο για την υγεία, απλά θα προσέχω τον εαυτό μου! ΥΓ: Το από πάνω κειμενάκι ακριβώς, δεν είναι καμάκι προς τη Νεράιδα. Απλά επιβεβαιώνω τη φήμη μου ως καλός μαλαγάνας! Αρχική Δημοσίευση από mpourou: Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Click για ανάπτυξη... Αύριο πρωί να είσαι στο Δημαρχείο Αθηνών. Παντρευόμαστε! ΥΓ: Σ' ευχαριστώ μπουρούδι μου! Μακάρι να μ' αξιώσει ο Θεος να με περιστοιχίζουν συνεχώς άτομα σαν κι εσένα για να νιώθω όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:20 Ο jrot6 έγραψε: #9.314 18-10-09 17:20 Xρονια πολλα valder..Υγεια και αγαπη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:35 Η Idril έγραψε: #9.315 18-10-09 17:35 Χρόνια πολλά μεγάλε, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:04 Η Phoebe έγραψε: #9.316 18-10-09 18:04 Χρόνιαααααα σου πολλάααααα Valder!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να γίνει δικό σου!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιης και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Ο Γιώργος έγραψε: #9.317 18-10-09 19:11 Χρόνια πολλά Λυκούργε κι από 'δω! Ό,τι επιθυμείς, και πάντα με υγεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η Angelica έγραψε: #9.318 18-10-09 23:05 Χρονια πολλα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η kalypso έγραψε: #9.319 18-10-09 23:49 Δεν άργησα ε;; Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή ..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει! φιλιά πολλά!! τουρτίτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο self-instructive depressing: #9.320 18-10-09 23:52 βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 464 465 466 467 468 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tetra αγορι μου, εχασα τα γενεθλια σου?! Ασυγχωρητη Να τα εκατοστησεις καλο μου και σου ευχομαι και αυτον το χρονο να συλλεξεις πολλες πολλες ευτυχισμενες στιγμες γεματες απο χαρα, ερωτα, παθος, αγαπη και υγεια... Λαβ γιου ντιαρ! Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Η !w@Nn4 έγραψε: #9.310 18-10-09 15:42 Χρόνια σας πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η SODAW έγραψε: #9.311 18-10-09 15:53 χρόνια σας πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.312 18-10-09 15:58 Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:59 Ο Valder έγραψε: #9.313 18-10-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από theodora18: Χρόνια πολλά στον Valder και στους υπολοιπους εορταζοντς,φυσικα! Ο,τι επιθυμειτε! Click για ανάπτυξη... Σου μίλησα εσένα αλλού! Αρχική Δημοσίευση από Econ: Xρονια πολλά valllllllllllllll Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε, Βαλ με παχύ λ.... Vallllllllllllllllllll! Σε πάω! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ αγορίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Χρονια όπως τα θέλεις VAL!! Η καθε στιγμή σου να είναι μοναδική, το κάθε λεπτό ατελείωτο, κάθε σου μέρα διαφορετική! (αντε..οπουναναι κοντευουν και τα δικα μου) Τα χρονια πισω δε γυρνουν... οσα προτορουφηξουμε! Χρονια καλα σε ολους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από zanin: happy birthday to you! να ζήσεις ότι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά κουκλίτσα μου! Δε θα μπορούσα κι εγώ να ευχηθώ σε σένα τίποτε λιγότερο από αυτό γιατί κι εσύ το αξίζεις! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Βαλού! Click για ανάπτυξη... Εννοείται Billy, το πα και το ξαναλέω, πρώτα θα τους θάψω όλους και μετά θα πάω με χαμόγελο! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ισιλιέλι μου, πάρα πολύ! Θα με δείτε πολύ πιό σύντομα απ' όσο μπορεί να υποθέτετε! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Click για ανάπτυξη... Αγαπημένο μου Νεράιδι, σ' ευχαριστώ πολύ! Αν έχω την τύχη να έχω τόσο ντόμπρους φίλους όσο εσύ, θα είμαι με χαρούμενες στιγμές. Αν δε, έχω και την τύχη να βρω και μια κοπέλα που θα ναι αυθεντική γυναίκα, του επιπέδου της ποιότητάς σου δηλαδή, θα ζήσω και χαρούμενες και παθιασμένες στιγμές. Όσο για την υγεία, απλά θα προσέχω τον εαυτό μου! ΥΓ: Το από πάνω κειμενάκι ακριβώς, δεν είναι καμάκι προς τη Νεράιδα. Απλά επιβεβαιώνω τη φήμη μου ως καλός μαλαγάνας! Αρχική Δημοσίευση από mpourou: Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Click για ανάπτυξη... Αύριο πρωί να είσαι στο Δημαρχείο Αθηνών. Παντρευόμαστε! ΥΓ: Σ' ευχαριστώ μπουρούδι μου! Μακάρι να μ' αξιώσει ο Θεος να με περιστοιχίζουν συνεχώς άτομα σαν κι εσένα για να νιώθω όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:20 Ο jrot6 έγραψε: #9.314 18-10-09 17:20 Xρονια πολλα valder..Υγεια και αγαπη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:35 Η Idril έγραψε: #9.315 18-10-09 17:35 Χρόνια πολλά μεγάλε, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:04 Η Phoebe έγραψε: #9.316 18-10-09 18:04 Χρόνιαααααα σου πολλάααααα Valder!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να γίνει δικό σου!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιης και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Ο Γιώργος έγραψε: #9.317 18-10-09 19:11 Χρόνια πολλά Λυκούργε κι από 'δω! Ό,τι επιθυμείς, και πάντα με υγεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η Angelica έγραψε: #9.318 18-10-09 23:05 Χρονια πολλα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η kalypso έγραψε: #9.319 18-10-09 23:49 Δεν άργησα ε;; Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή ..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει! φιλιά πολλά!! τουρτίτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο self-instructive depressing: #9.320 18-10-09 23:52 βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 464 465 466 467 468 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια σας πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η SODAW έγραψε: #9.311 18-10-09 15:53 χρόνια σας πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.312 18-10-09 15:58 Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:59 Ο Valder έγραψε: #9.313 18-10-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από theodora18: Χρόνια πολλά στον Valder και στους υπολοιπους εορταζοντς,φυσικα! Ο,τι επιθυμειτε! Click για ανάπτυξη... Σου μίλησα εσένα αλλού! Αρχική Δημοσίευση από Econ: Xρονια πολλά valllllllllllllll Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε, Βαλ με παχύ λ.... Vallllllllllllllllllll! Σε πάω! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ αγορίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Χρονια όπως τα θέλεις VAL!! Η καθε στιγμή σου να είναι μοναδική, το κάθε λεπτό ατελείωτο, κάθε σου μέρα διαφορετική! (αντε..οπουναναι κοντευουν και τα δικα μου) Τα χρονια πισω δε γυρνουν... οσα προτορουφηξουμε! Χρονια καλα σε ολους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από zanin: happy birthday to you! να ζήσεις ότι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά κουκλίτσα μου! Δε θα μπορούσα κι εγώ να ευχηθώ σε σένα τίποτε λιγότερο από αυτό γιατί κι εσύ το αξίζεις! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Βαλού! Click για ανάπτυξη... Εννοείται Billy, το πα και το ξαναλέω, πρώτα θα τους θάψω όλους και μετά θα πάω με χαμόγελο! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ισιλιέλι μου, πάρα πολύ! Θα με δείτε πολύ πιό σύντομα απ' όσο μπορεί να υποθέτετε! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Click για ανάπτυξη... Αγαπημένο μου Νεράιδι, σ' ευχαριστώ πολύ! Αν έχω την τύχη να έχω τόσο ντόμπρους φίλους όσο εσύ, θα είμαι με χαρούμενες στιγμές. Αν δε, έχω και την τύχη να βρω και μια κοπέλα που θα ναι αυθεντική γυναίκα, του επιπέδου της ποιότητάς σου δηλαδή, θα ζήσω και χαρούμενες και παθιασμένες στιγμές. Όσο για την υγεία, απλά θα προσέχω τον εαυτό μου! ΥΓ: Το από πάνω κειμενάκι ακριβώς, δεν είναι καμάκι προς τη Νεράιδα. Απλά επιβεβαιώνω τη φήμη μου ως καλός μαλαγάνας! Αρχική Δημοσίευση από mpourou: Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Click για ανάπτυξη... Αύριο πρωί να είσαι στο Δημαρχείο Αθηνών. Παντρευόμαστε! ΥΓ: Σ' ευχαριστώ μπουρούδι μου! Μακάρι να μ' αξιώσει ο Θεος να με περιστοιχίζουν συνεχώς άτομα σαν κι εσένα για να νιώθω όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:20 Ο jrot6 έγραψε: #9.314 18-10-09 17:20 Xρονια πολλα valder..Υγεια και αγαπη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:35 Η Idril έγραψε: #9.315 18-10-09 17:35 Χρόνια πολλά μεγάλε, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:04 Η Phoebe έγραψε: #9.316 18-10-09 18:04 Χρόνιαααααα σου πολλάααααα Valder!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να γίνει δικό σου!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιης και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Ο Γιώργος έγραψε: #9.317 18-10-09 19:11 Χρόνια πολλά Λυκούργε κι από 'δω! Ό,τι επιθυμείς, και πάντα με υγεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η Angelica έγραψε: #9.318 18-10-09 23:05 Χρονια πολλα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η kalypso έγραψε: #9.319 18-10-09 23:49 Δεν άργησα ε;; Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή ..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει! φιλιά πολλά!! τουρτίτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο self-instructive depressing: #9.320 18-10-09 23:52 βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 464 465 466 467 468 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χρόνια σας πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.312 18-10-09 15:58 Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:59 Ο Valder έγραψε: #9.313 18-10-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από theodora18: Χρόνια πολλά στον Valder και στους υπολοιπους εορταζοντς,φυσικα! Ο,τι επιθυμειτε! Click για ανάπτυξη... Σου μίλησα εσένα αλλού! Αρχική Δημοσίευση από Econ: Xρονια πολλά valllllllllllllll Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε, Βαλ με παχύ λ.... Vallllllllllllllllllll! Σε πάω! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ αγορίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Χρονια όπως τα θέλεις VAL!! Η καθε στιγμή σου να είναι μοναδική, το κάθε λεπτό ατελείωτο, κάθε σου μέρα διαφορετική! (αντε..οπουναναι κοντευουν και τα δικα μου) Τα χρονια πισω δε γυρνουν... οσα προτορουφηξουμε! Χρονια καλα σε ολους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από zanin: happy birthday to you! να ζήσεις ότι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά κουκλίτσα μου! Δε θα μπορούσα κι εγώ να ευχηθώ σε σένα τίποτε λιγότερο από αυτό γιατί κι εσύ το αξίζεις! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Βαλού! Click για ανάπτυξη... Εννοείται Billy, το πα και το ξαναλέω, πρώτα θα τους θάψω όλους και μετά θα πάω με χαμόγελο! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ισιλιέλι μου, πάρα πολύ! Θα με δείτε πολύ πιό σύντομα απ' όσο μπορεί να υποθέτετε! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Click για ανάπτυξη... Αγαπημένο μου Νεράιδι, σ' ευχαριστώ πολύ! Αν έχω την τύχη να έχω τόσο ντόμπρους φίλους όσο εσύ, θα είμαι με χαρούμενες στιγμές. Αν δε, έχω και την τύχη να βρω και μια κοπέλα που θα ναι αυθεντική γυναίκα, του επιπέδου της ποιότητάς σου δηλαδή, θα ζήσω και χαρούμενες και παθιασμένες στιγμές. Όσο για την υγεία, απλά θα προσέχω τον εαυτό μου! ΥΓ: Το από πάνω κειμενάκι ακριβώς, δεν είναι καμάκι προς τη Νεράιδα. Απλά επιβεβαιώνω τη φήμη μου ως καλός μαλαγάνας! Αρχική Δημοσίευση από mpourou: Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Click για ανάπτυξη... Αύριο πρωί να είσαι στο Δημαρχείο Αθηνών. Παντρευόμαστε! ΥΓ: Σ' ευχαριστώ μπουρούδι μου! Μακάρι να μ' αξιώσει ο Θεος να με περιστοιχίζουν συνεχώς άτομα σαν κι εσένα για να νιώθω όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:20 Ο jrot6 έγραψε: #9.314 18-10-09 17:20 Xρονια πολλα valder..Υγεια και αγαπη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:35 Η Idril έγραψε: #9.315 18-10-09 17:35 Χρόνια πολλά μεγάλε, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:04 Η Phoebe έγραψε: #9.316 18-10-09 18:04 Χρόνιαααααα σου πολλάααααα Valder!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να γίνει δικό σου!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιης και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Ο Γιώργος έγραψε: #9.317 18-10-09 19:11 Χρόνια πολλά Λυκούργε κι από 'δω! Ό,τι επιθυμείς, και πάντα με υγεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η Angelica έγραψε: #9.318 18-10-09 23:05 Χρονια πολλα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η kalypso έγραψε: #9.319 18-10-09 23:49 Δεν άργησα ε;; Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή ..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει! φιλιά πολλά!! τουρτίτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο self-instructive depressing: #9.320 18-10-09 23:52 βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 464 465 466 467 468 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:59 Ο Valder έγραψε: #9.313 18-10-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από theodora18: Χρόνια πολλά στον Valder και στους υπολοιπους εορταζοντς,φυσικα! Ο,τι επιθυμειτε! Click για ανάπτυξη... Σου μίλησα εσένα αλλού! Αρχική Δημοσίευση από Econ: Xρονια πολλά valllllllllllllll Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε, Βαλ με παχύ λ.... Vallllllllllllllllllll! Σε πάω! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ αγορίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Χρονια όπως τα θέλεις VAL!! Η καθε στιγμή σου να είναι μοναδική, το κάθε λεπτό ατελείωτο, κάθε σου μέρα διαφορετική! (αντε..οπουναναι κοντευουν και τα δικα μου) Τα χρονια πισω δε γυρνουν... οσα προτορουφηξουμε! Χρονια καλα σε ολους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από zanin: happy birthday to you! να ζήσεις ότι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά κουκλίτσα μου! Δε θα μπορούσα κι εγώ να ευχηθώ σε σένα τίποτε λιγότερο από αυτό γιατί κι εσύ το αξίζεις! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Βαλού! Click για ανάπτυξη... Εννοείται Billy, το πα και το ξαναλέω, πρώτα θα τους θάψω όλους και μετά θα πάω με χαμόγελο! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ισιλιέλι μου, πάρα πολύ! Θα με δείτε πολύ πιό σύντομα απ' όσο μπορεί να υποθέτετε! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Click για ανάπτυξη... Αγαπημένο μου Νεράιδι, σ' ευχαριστώ πολύ! Αν έχω την τύχη να έχω τόσο ντόμπρους φίλους όσο εσύ, θα είμαι με χαρούμενες στιγμές. Αν δε, έχω και την τύχη να βρω και μια κοπέλα που θα ναι αυθεντική γυναίκα, του επιπέδου της ποιότητάς σου δηλαδή, θα ζήσω και χαρούμενες και παθιασμένες στιγμές. Όσο για την υγεία, απλά θα προσέχω τον εαυτό μου! ΥΓ: Το από πάνω κειμενάκι ακριβώς, δεν είναι καμάκι προς τη Νεράιδα. Απλά επιβεβαιώνω τη φήμη μου ως καλός μαλαγάνας! Αρχική Δημοσίευση από mpourou: Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Click για ανάπτυξη... Αύριο πρωί να είσαι στο Δημαρχείο Αθηνών. Παντρευόμαστε! ΥΓ: Σ' ευχαριστώ μπουρούδι μου! Μακάρι να μ' αξιώσει ο Θεος να με περιστοιχίζουν συνεχώς άτομα σαν κι εσένα για να νιώθω όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:20 Ο jrot6 έγραψε: #9.314 18-10-09 17:20 Xρονια πολλα valder..Υγεια και αγαπη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:35 Η Idril έγραψε: #9.315 18-10-09 17:35 Χρόνια πολλά μεγάλε, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:04 Η Phoebe έγραψε: #9.316 18-10-09 18:04 Χρόνιαααααα σου πολλάααααα Valder!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να γίνει δικό σου!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιης και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Ο Γιώργος έγραψε: #9.317 18-10-09 19:11 Χρόνια πολλά Λυκούργε κι από 'δω! Ό,τι επιθυμείς, και πάντα με υγεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η Angelica έγραψε: #9.318 18-10-09 23:05 Χρονια πολλα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η kalypso έγραψε: #9.319 18-10-09 23:49 Δεν άργησα ε;; Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή ..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει! φιλιά πολλά!! τουρτίτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο self-instructive depressing: #9.320 18-10-09 23:52 βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 464 465 466 467 468 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από theodora18: Χρόνια πολλά στον Valder και στους υπολοιπους εορταζοντς,φυσικα! Ο,τι επιθυμειτε! Click για ανάπτυξη... Σου μίλησα εσένα αλλού! Αρχική Δημοσίευση από Econ: Xρονια πολλά valllllllllllllll Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε, Βαλ με παχύ λ.... Vallllllllllllllllllll! Σε πάω! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ αγορίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Χρονια όπως τα θέλεις VAL!! Η καθε στιγμή σου να είναι μοναδική, το κάθε λεπτό ατελείωτο, κάθε σου μέρα διαφορετική! (αντε..οπουναναι κοντευουν και τα δικα μου) Τα χρονια πισω δε γυρνουν... οσα προτορουφηξουμε! Χρονια καλα σε ολους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από zanin: happy birthday to you! να ζήσεις ότι επιθυμείς Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά κουκλίτσα μου! Δε θα μπορούσα κι εγώ να ευχηθώ σε σένα τίποτε λιγότερο από αυτό γιατί κι εσύ το αξίζεις! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Χρόνια πολλά Βαλού! Click για ανάπτυξη... Εννοείται Billy, το πα και το ξαναλέω, πρώτα θα τους θάψω όλους και μετά θα πάω με χαμόγελο! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Χρόνια σου πολλά Άρχοντα. Σε περιμένουμε ξανά από τα μέρη μας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ισιλιέλι μου, πάρα πολύ! Θα με δείτε πολύ πιό σύντομα απ' όσο μπορεί να υποθέτετε! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!! Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες! Click για ανάπτυξη... Αγαπημένο μου Νεράιδι, σ' ευχαριστώ πολύ! Αν έχω την τύχη να έχω τόσο ντόμπρους φίλους όσο εσύ, θα είμαι με χαρούμενες στιγμές. Αν δε, έχω και την τύχη να βρω και μια κοπέλα που θα ναι αυθεντική γυναίκα, του επιπέδου της ποιότητάς σου δηλαδή, θα ζήσω και χαρούμενες και παθιασμένες στιγμές. Όσο για την υγεία, απλά θα προσέχω τον εαυτό μου! ΥΓ: Το από πάνω κειμενάκι ακριβώς, δεν είναι καμάκι προς τη Νεράιδα. Απλά επιβεβαιώνω τη φήμη μου ως καλός μαλαγάνας! Αρχική Δημοσίευση από mpourou: Χρόνια πολλά και καλά Βαλντεράκι.. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος Να και το δωράκι μου ! Click για ανάπτυξη... Αύριο πρωί να είσαι στο Δημαρχείο Αθηνών. Παντρευόμαστε! ΥΓ: Σ' ευχαριστώ μπουρούδι μου! Μακάρι να μ' αξιώσει ο Θεος να με περιστοιχίζουν συνεχώς άτομα σαν κι εσένα για να νιώθω όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:20 Ο jrot6 έγραψε: #9.314 18-10-09 17:20 Xρονια πολλα valder..Υγεια και αγαπη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:35 Η Idril έγραψε: #9.315 18-10-09 17:35 Χρόνια πολλά μεγάλε, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:04 Η Phoebe έγραψε: #9.316 18-10-09 18:04 Χρόνιαααααα σου πολλάααααα Valder!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να γίνει δικό σου!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιης και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Ο Γιώργος έγραψε: #9.317 18-10-09 19:11 Χρόνια πολλά Λυκούργε κι από 'δω! Ό,τι επιθυμείς, και πάντα με υγεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η Angelica έγραψε: #9.318 18-10-09 23:05 Χρονια πολλα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η kalypso έγραψε: #9.319 18-10-09 23:49 Δεν άργησα ε;; Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή ..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει! φιλιά πολλά!! τουρτίτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο self-instructive depressing: #9.320 18-10-09 23:52 βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 464 465 466 467 468 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Xρονια πολλα valder..Υγεια και αγαπη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:35 Η Idril έγραψε: #9.315 18-10-09 17:35 Χρόνια πολλά μεγάλε, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:04 Η Phoebe έγραψε: #9.316 18-10-09 18:04 Χρόνιαααααα σου πολλάααααα Valder!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να γίνει δικό σου!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιης και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Ο Γιώργος έγραψε: #9.317 18-10-09 19:11 Χρόνια πολλά Λυκούργε κι από 'δω! Ό,τι επιθυμείς, και πάντα με υγεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η Angelica έγραψε: #9.318 18-10-09 23:05 Χρονια πολλα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η kalypso έγραψε: #9.319 18-10-09 23:49 Δεν άργησα ε;; Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή ..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει! φιλιά πολλά!! τουρτίτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο self-instructive depressing: #9.320 18-10-09 23:52 βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 464 465 466 467 468 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά μεγάλε, ό,τι επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:04 Η Phoebe έγραψε: #9.316 18-10-09 18:04 Χρόνιαααααα σου πολλάααααα Valder!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να γίνει δικό σου!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιης και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Ο Γιώργος έγραψε: #9.317 18-10-09 19:11 Χρόνια πολλά Λυκούργε κι από 'δω! Ό,τι επιθυμείς, και πάντα με υγεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η Angelica έγραψε: #9.318 18-10-09 23:05 Χρονια πολλα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η kalypso έγραψε: #9.319 18-10-09 23:49 Δεν άργησα ε;; Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή ..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει! φιλιά πολλά!! τουρτίτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο self-instructive depressing: #9.320 18-10-09 23:52 βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 464 465 466 467 468 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνιαααααα σου πολλάααααα Valder!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να γίνει δικό σου!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιης και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Ο Γιώργος έγραψε: #9.317 18-10-09 19:11 Χρόνια πολλά Λυκούργε κι από 'δω! Ό,τι επιθυμείς, και πάντα με υγεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η Angelica έγραψε: #9.318 18-10-09 23:05 Χρονια πολλα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η kalypso έγραψε: #9.319 18-10-09 23:49 Δεν άργησα ε;; Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή ..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει! φιλιά πολλά!! τουρτίτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο self-instructive depressing: #9.320 18-10-09 23:52 βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 464 465 466 467 468 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά Λυκούργε κι από 'δω! Ό,τι επιθυμείς, και πάντα με υγεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η Angelica έγραψε: #9.318 18-10-09 23:05 Χρονια πολλα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η kalypso έγραψε: #9.319 18-10-09 23:49 Δεν άργησα ε;; Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή ..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει! φιλιά πολλά!! τουρτίτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο self-instructive depressing: #9.320 18-10-09 23:52 βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 464 465 466 467 468 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρονια πολλα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η kalypso έγραψε: #9.319 18-10-09 23:49 Δεν άργησα ε;; Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή ..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει! φιλιά πολλά!! τουρτίτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο self-instructive depressing: #9.320 18-10-09 23:52 βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 464 465 466 467 468 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 466 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν άργησα ε;; Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή ..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει! φιλιά πολλά!! τουρτίτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο self-instructive depressing: #9.320 18-10-09 23:52 βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βαλ θα σου έφερνα για δώρο την πηνελόπη του κιάτου αλλά τα έφτιαξε με έναν χλεχλέ στο mediterranian θα σου βρω καλύτερη χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.