Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.411 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.796 μηνύματα σε 105.888 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 395 άτομα.
Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.456 μηνύματα.
Tetra αγορι μου, εχασα τα γενεθλια σου?!
Ασυγχωρητη
Να τα εκατοστησεις καλο μου και σου ευχομαι και αυτον το χρονο να συλλεξεις πολλες πολλες ευτυχισμενες στιγμες γεματες απο χαρα, ερωτα, παθος, αγαπη και υγεια...
Λαβ γιου ντιαρ!
Λυκ μου, να ζησεις και χρονια πολλα!
Καθε σου επιθυμια, ευχη μου!!!!!!!
Παντα υγιης με πολλες χαρουμενες και παθιασμενες στιγμες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Αγαπημένο μου Νεράιδι, σ' ευχαριστώ πολύ! Αν έχω την τύχη να έχω τόσο ντόμπρους φίλους όσο εσύ, θα είμαι με χαρούμενες στιγμές. Αν δε, έχω και την τύχη να βρω και μια κοπέλα που θα ναι αυθεντική γυναίκα, του επιπέδου της ποιότητάς σου δηλαδή, θα ζήσω και χαρούμενες και παθιασμένες στιγμές. Όσο για την υγεία, απλά θα προσέχω τον εαυτό μου!
ΥΓ: Το από πάνω κειμενάκι ακριβώς, δεν είναι καμάκι προς τη Νεράιδα. Απλά επιβεβαιώνω τη φήμη μου ως καλός μαλαγάνας!
Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα.
Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.306 μηνύματα.
Χρόνιαααααα σου πολλάααααα Valder!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να γίνει δικό σου!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιης και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα.
Βαλντεράκι μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις- να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να έχεις γύρω σου ανθρώπους αληθινούς, που σε αγαπούν και τους αγαπάς, να συνεχίζεις να κοιτάς τη ζωή κατάματα, να ζεις την κάθε στιγμή
..και να κάνεις την κάθε μέρα να αξίζει!
φιλιά πολλά!!
τουρτίτσα..
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.