artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:38 Η artemaki έγραψε: #5.781 21-12-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από piou*: αχαχα +100. Επικο το ποστ σου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω ευχαριστω!!!!οχι να το παινευτω αλλα το εχω στο αιμα μ... Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Αφού είσαι κακιά, λογικό είναι! Click για ανάπτυξη... εγω κακια???εγω???απαπαπαπαπα... (λεεεεεεεεεεεεμε τωρα.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92paok Νεοφερμένο μέλος Η elenaki92paok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Η elenaki92paok: #5.782 22-12-08 15:13 Δεν ξερω αν το ξερετε ή αν με προλαβε καποιος αλλος,αλλα σημερα γιορταζουν η Ανατασιες και οι Αναστασηδες....Χρονια σας πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Resident Evil: #5.783 22-12-08 17:12 Άκουσα ότι σήμερα γιορτάζουν οι Αναστασίες... Ισχύει? Αν ναι.. .ΚουΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:18 Η Κακή Επιρροή: #5.784 22-12-08 17:18 Ισχύει ευχαριστώ Μέχρι πρότεινως γιόρταζα μόνο το Πάσχα αλλά αποφάσισα να το γιορτάζω ΚΑΙ τώρα Τελικά όμως, όλοι με ξεχνάνε με την δικαιολογία ότι γιορτάζω το Πάσχα, και το Πάσχα με ξεχνάνε με τη δικαιολογία του αρνιού Τελικώς, όποτε κι αν πω ότι γιορτάζω... εχμ... δώρο γιοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η kalypso έγραψε: #5.785 22-12-08 17:20 ωωωωωω χρόνια πολλά Κουεδίνι!!! Ό,τι επιθυμείς! τι δώρο θες παιζίμ, να ψάξω στο νετ-ι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Palladin έγραψε: #5.786 22-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Ισχύει ευχαριστώ Μέχρι πρότεινως γιόρταζα μόνο το Πάσχα αλλά αποφάσισα να το γιορτάζω ΚΑΙ τώρα Τελικά όμως, όλοι με ξεχνάνε με την δικαιολογία ότι γιορτάζω το Πάσχα, και το Πάσχα με ξεχνάνε με τη δικαιολογία του αρνιού Τελικώς, όποτε κι αν πω ότι γιορτάζω... εχμ... δώρο γιοκ Click για ανάπτυξη... ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! θυμόμουν ότι μια χρονιά σου είχα ευχηθεί και μου είπες ότι δεν γιόρταζες, αλλά τελικά άλλαξες γνώμη, ε; πολύχρονη, να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η Κακή Επιρροή: #5.787 22-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ωωωωωω χρόνια πολλά Κουεδίνι!!! Ό,τι επιθυμείς! τι δώρο θες παιζίμ, να ψάξω στο νετ-ι Click για ανάπτυξη... ένα wii Σε ευχαριστώ Καλυψούδι μου, να είσαι πάντα καλά! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! θυμόμουν ότι μια χρονιά σου είχα ευχηθεί και μου είπες ότι δεν γιόρταζες, αλλά τελικά άλλαξες γνώμη, ε; πολύχρονη, να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου Click για ανάπτυξη... Νι, άλλαξα γνώμη, αν και... είτε έτσι είτε αλλιώς, όλοι με ξεχνάνε Σε ευχαριστώ παλλαντίνι μου και... ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η Ηρώ έγραψε: #5.788 22-12-08 17:30 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Έχει γιορτή το Αναστάσι!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:34 Η Kakerlak έγραψε: #5.789 22-12-08 17:34 Χρόνια Πολλά Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:35 Η Κακή Επιρροή: #5.790 22-12-08 17:35 Ευχαριστώ μικρή και πεταλουδένια Ηρουλίνα Κι εσύ ό,τι ποθείς να το έχεις πάντα Ευχαριστώ κι εσένα χαρούμενο Κακερλάκι Με το καλό κι ο γάμος όπως τον ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Oralee έγραψε: #5.791 22-12-08 17:44 Καλά τι εννοείς πως γιορτάζεις; Γιατί γιορτάζεις; Από πότε γιορτάζεις; Εγώ που ήμουν; Χρόνια πολλάαααααα, καλάαααααααααα, ευτυχισμέναααααααα, υγιήηηηηηηη, χωρίς φόβους και με πολλά πάθηηηηηηηηηηηηηη ακόλαστααααααααα! Θ' αγαπάωωωωωωωωωωω! ΥΓ: Μη τολμήσεις να γράψεις τπτ για γάμους και παιδιά σε μένα μόνο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:16 Η Κακή Επιρροή: #5.792 22-12-08 18:16 Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου Σου εύχομαι κι εσένα σύντομα να βρεις τον δρόμο σου! Είτε έχει παιδιά μέσα είτε όχι Ευχαριστώ Μπιλούνι ξες εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο Great Chaos: #5.793 22-12-08 19:30 Έκανα σοβαρές προσπάθειες να ξεχάσω ότι σήμερα είναι της Αγίας Αναστασίας, μιας και υπάρχουν άτομα με αυτό το όνομα που θα προτιμούσα να μη θυμάμαι ότι υπήρξαν ποτέ. Δυστυχώς το Μέγα Χάος μου παίζει παιχνίδια και βάζει την αγαπημένη μας Κουέ να αποφασίσει να γιορτάζει σήμερα, πράγμα που με υποχρεώνει να βγω από τη νιρβάνα της λήθης μου και να ευχηθώ: Χρόνια πολλά καλή μου Αναστασία, να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι τον όμορφο μπέμπη σου, ο οποίος θα γίνει ένας όμορφος παλίκαρος, την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Όταν γιορτάζει η Κουέ, είναι μέρα γιορτής για το στέκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dooo έγραψε: #5.794 22-12-08 20:28 μπράβο βρε ναστάζια, είχα τη κουμπάρα μου και τη θεία μου να γιορτάζουν σήμερα και μόνο εσύ μου είχες μείνει για το πάσχα...οπότε, σε ευχαριστώ που μου διευκολύνεις τη ζωή α και χρόνια σου πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Subject to change: #5.795 22-12-08 20:31 Οι Αναστασίες το πάσχα δεν γιορτάζουν; Τέσπα, κουε αν γιορτάζεις χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η underwater: #5.796 22-12-08 20:38 Χρόνια πολλά ΚΕ! Πάντα μπερδεύω αυτή την γιορτή και μόνο αν ξέρεις καλά τον άλλο γνωρίζεις ποιά ημερομηνία προτιμά να γιορτάζει. Ευτυχία, αγάπη και ότι επιθυμείς για τον κούκλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η provatooo: #5.797 22-12-08 21:12 χρόνια πολλά για σήμερα στην αδερφούλα μου νατάσα για την ονομαστική της εορτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η fielda έγραψε: #5.798 22-12-08 21:14 Χρόνια πολλά Αναστασίαααα μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με το κουκλί σου (νι, τον Ωρίωνα εννοώ!!) και όσους αγαπάς!!!! Ό,τι επιθυμείς (πνευματικό) σου το εύχομαι ολόψυχα! Για το υλικό μέρος απευθύνσου στον Άη Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο Bill έγραψε: #5.799 22-12-08 21:32 ΚουΕ χρόνια πολλά! πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα) Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:33 Ο vendetta έγραψε: #5.800 22-12-08 21:33 Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 288 289 290 291 292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από piou*: αχαχα +100. Επικο το ποστ σου. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω ευχαριστω!!!!οχι να το παινευτω αλλα το εχω στο αιμα μ... Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Αφού είσαι κακιά, λογικό είναι! Click για ανάπτυξη... εγω κακια???εγω???απαπαπαπαπα... (λεεεεεεεεεεεεμε τωρα.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenaki92paok Νεοφερμένο μέλος Η elenaki92paok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Η elenaki92paok: #5.782 22-12-08 15:13 Δεν ξερω αν το ξερετε ή αν με προλαβε καποιος αλλος,αλλα σημερα γιορταζουν η Ανατασιες και οι Αναστασηδες....Χρονια σας πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Resident Evil: #5.783 22-12-08 17:12 Άκουσα ότι σήμερα γιορτάζουν οι Αναστασίες... Ισχύει? Αν ναι.. .ΚουΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:18 Η Κακή Επιρροή: #5.784 22-12-08 17:18 Ισχύει ευχαριστώ Μέχρι πρότεινως γιόρταζα μόνο το Πάσχα αλλά αποφάσισα να το γιορτάζω ΚΑΙ τώρα Τελικά όμως, όλοι με ξεχνάνε με την δικαιολογία ότι γιορτάζω το Πάσχα, και το Πάσχα με ξεχνάνε με τη δικαιολογία του αρνιού Τελικώς, όποτε κι αν πω ότι γιορτάζω... εχμ... δώρο γιοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η kalypso έγραψε: #5.785 22-12-08 17:20 ωωωωωω χρόνια πολλά Κουεδίνι!!! Ό,τι επιθυμείς! τι δώρο θες παιζίμ, να ψάξω στο νετ-ι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Palladin έγραψε: #5.786 22-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Ισχύει ευχαριστώ Μέχρι πρότεινως γιόρταζα μόνο το Πάσχα αλλά αποφάσισα να το γιορτάζω ΚΑΙ τώρα Τελικά όμως, όλοι με ξεχνάνε με την δικαιολογία ότι γιορτάζω το Πάσχα, και το Πάσχα με ξεχνάνε με τη δικαιολογία του αρνιού Τελικώς, όποτε κι αν πω ότι γιορτάζω... εχμ... δώρο γιοκ Click για ανάπτυξη... ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! θυμόμουν ότι μια χρονιά σου είχα ευχηθεί και μου είπες ότι δεν γιόρταζες, αλλά τελικά άλλαξες γνώμη, ε; πολύχρονη, να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η Κακή Επιρροή: #5.787 22-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ωωωωωω χρόνια πολλά Κουεδίνι!!! Ό,τι επιθυμείς! τι δώρο θες παιζίμ, να ψάξω στο νετ-ι Click για ανάπτυξη... ένα wii Σε ευχαριστώ Καλυψούδι μου, να είσαι πάντα καλά! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! θυμόμουν ότι μια χρονιά σου είχα ευχηθεί και μου είπες ότι δεν γιόρταζες, αλλά τελικά άλλαξες γνώμη, ε; πολύχρονη, να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου Click για ανάπτυξη... Νι, άλλαξα γνώμη, αν και... είτε έτσι είτε αλλιώς, όλοι με ξεχνάνε Σε ευχαριστώ παλλαντίνι μου και... ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η Ηρώ έγραψε: #5.788 22-12-08 17:30 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Έχει γιορτή το Αναστάσι!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:34 Η Kakerlak έγραψε: #5.789 22-12-08 17:34 Χρόνια Πολλά Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:35 Η Κακή Επιρροή: #5.790 22-12-08 17:35 Ευχαριστώ μικρή και πεταλουδένια Ηρουλίνα Κι εσύ ό,τι ποθείς να το έχεις πάντα Ευχαριστώ κι εσένα χαρούμενο Κακερλάκι Με το καλό κι ο γάμος όπως τον ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Oralee έγραψε: #5.791 22-12-08 17:44 Καλά τι εννοείς πως γιορτάζεις; Γιατί γιορτάζεις; Από πότε γιορτάζεις; Εγώ που ήμουν; Χρόνια πολλάαααααα, καλάαααααααααα, ευτυχισμέναααααααα, υγιήηηηηηηη, χωρίς φόβους και με πολλά πάθηηηηηηηηηηηηηη ακόλαστααααααααα! Θ' αγαπάωωωωωωωωωωω! ΥΓ: Μη τολμήσεις να γράψεις τπτ για γάμους και παιδιά σε μένα μόνο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:16 Η Κακή Επιρροή: #5.792 22-12-08 18:16 Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου Σου εύχομαι κι εσένα σύντομα να βρεις τον δρόμο σου! Είτε έχει παιδιά μέσα είτε όχι Ευχαριστώ Μπιλούνι ξες εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο Great Chaos: #5.793 22-12-08 19:30 Έκανα σοβαρές προσπάθειες να ξεχάσω ότι σήμερα είναι της Αγίας Αναστασίας, μιας και υπάρχουν άτομα με αυτό το όνομα που θα προτιμούσα να μη θυμάμαι ότι υπήρξαν ποτέ. Δυστυχώς το Μέγα Χάος μου παίζει παιχνίδια και βάζει την αγαπημένη μας Κουέ να αποφασίσει να γιορτάζει σήμερα, πράγμα που με υποχρεώνει να βγω από τη νιρβάνα της λήθης μου και να ευχηθώ: Χρόνια πολλά καλή μου Αναστασία, να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι τον όμορφο μπέμπη σου, ο οποίος θα γίνει ένας όμορφος παλίκαρος, την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Όταν γιορτάζει η Κουέ, είναι μέρα γιορτής για το στέκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dooo έγραψε: #5.794 22-12-08 20:28 μπράβο βρε ναστάζια, είχα τη κουμπάρα μου και τη θεία μου να γιορτάζουν σήμερα και μόνο εσύ μου είχες μείνει για το πάσχα...οπότε, σε ευχαριστώ που μου διευκολύνεις τη ζωή α και χρόνια σου πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Subject to change: #5.795 22-12-08 20:31 Οι Αναστασίες το πάσχα δεν γιορτάζουν; Τέσπα, κουε αν γιορτάζεις χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η underwater: #5.796 22-12-08 20:38 Χρόνια πολλά ΚΕ! Πάντα μπερδεύω αυτή την γιορτή και μόνο αν ξέρεις καλά τον άλλο γνωρίζεις ποιά ημερομηνία προτιμά να γιορτάζει. Ευτυχία, αγάπη και ότι επιθυμείς για τον κούκλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η provatooo: #5.797 22-12-08 21:12 χρόνια πολλά για σήμερα στην αδερφούλα μου νατάσα για την ονομαστική της εορτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η fielda έγραψε: #5.798 22-12-08 21:14 Χρόνια πολλά Αναστασίαααα μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με το κουκλί σου (νι, τον Ωρίωνα εννοώ!!) και όσους αγαπάς!!!! Ό,τι επιθυμείς (πνευματικό) σου το εύχομαι ολόψυχα! Για το υλικό μέρος απευθύνσου στον Άη Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο Bill έγραψε: #5.799 22-12-08 21:32 ΚουΕ χρόνια πολλά! πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα) Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:33 Ο vendetta έγραψε: #5.800 22-12-08 21:33 Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 288 289 290 291 292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξερω αν το ξερετε ή αν με προλαβε καποιος αλλος,αλλα σημερα γιορταζουν η Ανατασιες και οι Αναστασηδες....Χρονια σας πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Resident Evil: #5.783 22-12-08 17:12 Άκουσα ότι σήμερα γιορτάζουν οι Αναστασίες... Ισχύει? Αν ναι.. .ΚουΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:18 Η Κακή Επιρροή: #5.784 22-12-08 17:18 Ισχύει ευχαριστώ Μέχρι πρότεινως γιόρταζα μόνο το Πάσχα αλλά αποφάσισα να το γιορτάζω ΚΑΙ τώρα Τελικά όμως, όλοι με ξεχνάνε με την δικαιολογία ότι γιορτάζω το Πάσχα, και το Πάσχα με ξεχνάνε με τη δικαιολογία του αρνιού Τελικώς, όποτε κι αν πω ότι γιορτάζω... εχμ... δώρο γιοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η kalypso έγραψε: #5.785 22-12-08 17:20 ωωωωωω χρόνια πολλά Κουεδίνι!!! Ό,τι επιθυμείς! τι δώρο θες παιζίμ, να ψάξω στο νετ-ι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Palladin έγραψε: #5.786 22-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Ισχύει ευχαριστώ Μέχρι πρότεινως γιόρταζα μόνο το Πάσχα αλλά αποφάσισα να το γιορτάζω ΚΑΙ τώρα Τελικά όμως, όλοι με ξεχνάνε με την δικαιολογία ότι γιορτάζω το Πάσχα, και το Πάσχα με ξεχνάνε με τη δικαιολογία του αρνιού Τελικώς, όποτε κι αν πω ότι γιορτάζω... εχμ... δώρο γιοκ Click για ανάπτυξη... ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! θυμόμουν ότι μια χρονιά σου είχα ευχηθεί και μου είπες ότι δεν γιόρταζες, αλλά τελικά άλλαξες γνώμη, ε; πολύχρονη, να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η Κακή Επιρροή: #5.787 22-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ωωωωωω χρόνια πολλά Κουεδίνι!!! Ό,τι επιθυμείς! τι δώρο θες παιζίμ, να ψάξω στο νετ-ι Click για ανάπτυξη... ένα wii Σε ευχαριστώ Καλυψούδι μου, να είσαι πάντα καλά! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! θυμόμουν ότι μια χρονιά σου είχα ευχηθεί και μου είπες ότι δεν γιόρταζες, αλλά τελικά άλλαξες γνώμη, ε; πολύχρονη, να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου Click για ανάπτυξη... Νι, άλλαξα γνώμη, αν και... είτε έτσι είτε αλλιώς, όλοι με ξεχνάνε Σε ευχαριστώ παλλαντίνι μου και... ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η Ηρώ έγραψε: #5.788 22-12-08 17:30 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Έχει γιορτή το Αναστάσι!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:34 Η Kakerlak έγραψε: #5.789 22-12-08 17:34 Χρόνια Πολλά Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:35 Η Κακή Επιρροή: #5.790 22-12-08 17:35 Ευχαριστώ μικρή και πεταλουδένια Ηρουλίνα Κι εσύ ό,τι ποθείς να το έχεις πάντα Ευχαριστώ κι εσένα χαρούμενο Κακερλάκι Με το καλό κι ο γάμος όπως τον ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Oralee έγραψε: #5.791 22-12-08 17:44 Καλά τι εννοείς πως γιορτάζεις; Γιατί γιορτάζεις; Από πότε γιορτάζεις; Εγώ που ήμουν; Χρόνια πολλάαααααα, καλάαααααααααα, ευτυχισμέναααααααα, υγιήηηηηηηη, χωρίς φόβους και με πολλά πάθηηηηηηηηηηηηηη ακόλαστααααααααα! Θ' αγαπάωωωωωωωωωωω! ΥΓ: Μη τολμήσεις να γράψεις τπτ για γάμους και παιδιά σε μένα μόνο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:16 Η Κακή Επιρροή: #5.792 22-12-08 18:16 Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου Σου εύχομαι κι εσένα σύντομα να βρεις τον δρόμο σου! Είτε έχει παιδιά μέσα είτε όχι Ευχαριστώ Μπιλούνι ξες εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο Great Chaos: #5.793 22-12-08 19:30 Έκανα σοβαρές προσπάθειες να ξεχάσω ότι σήμερα είναι της Αγίας Αναστασίας, μιας και υπάρχουν άτομα με αυτό το όνομα που θα προτιμούσα να μη θυμάμαι ότι υπήρξαν ποτέ. Δυστυχώς το Μέγα Χάος μου παίζει παιχνίδια και βάζει την αγαπημένη μας Κουέ να αποφασίσει να γιορτάζει σήμερα, πράγμα που με υποχρεώνει να βγω από τη νιρβάνα της λήθης μου και να ευχηθώ: Χρόνια πολλά καλή μου Αναστασία, να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι τον όμορφο μπέμπη σου, ο οποίος θα γίνει ένας όμορφος παλίκαρος, την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Όταν γιορτάζει η Κουέ, είναι μέρα γιορτής για το στέκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dooo έγραψε: #5.794 22-12-08 20:28 μπράβο βρε ναστάζια, είχα τη κουμπάρα μου και τη θεία μου να γιορτάζουν σήμερα και μόνο εσύ μου είχες μείνει για το πάσχα...οπότε, σε ευχαριστώ που μου διευκολύνεις τη ζωή α και χρόνια σου πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Subject to change: #5.795 22-12-08 20:31 Οι Αναστασίες το πάσχα δεν γιορτάζουν; Τέσπα, κουε αν γιορτάζεις χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η underwater: #5.796 22-12-08 20:38 Χρόνια πολλά ΚΕ! Πάντα μπερδεύω αυτή την γιορτή και μόνο αν ξέρεις καλά τον άλλο γνωρίζεις ποιά ημερομηνία προτιμά να γιορτάζει. Ευτυχία, αγάπη και ότι επιθυμείς για τον κούκλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η provatooo: #5.797 22-12-08 21:12 χρόνια πολλά για σήμερα στην αδερφούλα μου νατάσα για την ονομαστική της εορτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η fielda έγραψε: #5.798 22-12-08 21:14 Χρόνια πολλά Αναστασίαααα μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με το κουκλί σου (νι, τον Ωρίωνα εννοώ!!) και όσους αγαπάς!!!! Ό,τι επιθυμείς (πνευματικό) σου το εύχομαι ολόψυχα! Για το υλικό μέρος απευθύνσου στον Άη Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο Bill έγραψε: #5.799 22-12-08 21:32 ΚουΕ χρόνια πολλά! πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα) Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:33 Ο vendetta έγραψε: #5.800 22-12-08 21:33 Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 288 289 290 291 292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άκουσα ότι σήμερα γιορτάζουν οι Αναστασίες... Ισχύει? Αν ναι.. .ΚουΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:18 Η Κακή Επιρροή: #5.784 22-12-08 17:18 Ισχύει ευχαριστώ Μέχρι πρότεινως γιόρταζα μόνο το Πάσχα αλλά αποφάσισα να το γιορτάζω ΚΑΙ τώρα Τελικά όμως, όλοι με ξεχνάνε με την δικαιολογία ότι γιορτάζω το Πάσχα, και το Πάσχα με ξεχνάνε με τη δικαιολογία του αρνιού Τελικώς, όποτε κι αν πω ότι γιορτάζω... εχμ... δώρο γιοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η kalypso έγραψε: #5.785 22-12-08 17:20 ωωωωωω χρόνια πολλά Κουεδίνι!!! Ό,τι επιθυμείς! τι δώρο θες παιζίμ, να ψάξω στο νετ-ι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Palladin έγραψε: #5.786 22-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Ισχύει ευχαριστώ Μέχρι πρότεινως γιόρταζα μόνο το Πάσχα αλλά αποφάσισα να το γιορτάζω ΚΑΙ τώρα Τελικά όμως, όλοι με ξεχνάνε με την δικαιολογία ότι γιορτάζω το Πάσχα, και το Πάσχα με ξεχνάνε με τη δικαιολογία του αρνιού Τελικώς, όποτε κι αν πω ότι γιορτάζω... εχμ... δώρο γιοκ Click για ανάπτυξη... ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! θυμόμουν ότι μια χρονιά σου είχα ευχηθεί και μου είπες ότι δεν γιόρταζες, αλλά τελικά άλλαξες γνώμη, ε; πολύχρονη, να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η Κακή Επιρροή: #5.787 22-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ωωωωωω χρόνια πολλά Κουεδίνι!!! Ό,τι επιθυμείς! τι δώρο θες παιζίμ, να ψάξω στο νετ-ι Click για ανάπτυξη... ένα wii Σε ευχαριστώ Καλυψούδι μου, να είσαι πάντα καλά! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! θυμόμουν ότι μια χρονιά σου είχα ευχηθεί και μου είπες ότι δεν γιόρταζες, αλλά τελικά άλλαξες γνώμη, ε; πολύχρονη, να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου Click για ανάπτυξη... Νι, άλλαξα γνώμη, αν και... είτε έτσι είτε αλλιώς, όλοι με ξεχνάνε Σε ευχαριστώ παλλαντίνι μου και... ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η Ηρώ έγραψε: #5.788 22-12-08 17:30 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Έχει γιορτή το Αναστάσι!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:34 Η Kakerlak έγραψε: #5.789 22-12-08 17:34 Χρόνια Πολλά Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:35 Η Κακή Επιρροή: #5.790 22-12-08 17:35 Ευχαριστώ μικρή και πεταλουδένια Ηρουλίνα Κι εσύ ό,τι ποθείς να το έχεις πάντα Ευχαριστώ κι εσένα χαρούμενο Κακερλάκι Με το καλό κι ο γάμος όπως τον ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Oralee έγραψε: #5.791 22-12-08 17:44 Καλά τι εννοείς πως γιορτάζεις; Γιατί γιορτάζεις; Από πότε γιορτάζεις; Εγώ που ήμουν; Χρόνια πολλάαααααα, καλάαααααααααα, ευτυχισμέναααααααα, υγιήηηηηηηη, χωρίς φόβους και με πολλά πάθηηηηηηηηηηηηηη ακόλαστααααααααα! Θ' αγαπάωωωωωωωωωωω! ΥΓ: Μη τολμήσεις να γράψεις τπτ για γάμους και παιδιά σε μένα μόνο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:16 Η Κακή Επιρροή: #5.792 22-12-08 18:16 Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου Σου εύχομαι κι εσένα σύντομα να βρεις τον δρόμο σου! Είτε έχει παιδιά μέσα είτε όχι Ευχαριστώ Μπιλούνι ξες εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο Great Chaos: #5.793 22-12-08 19:30 Έκανα σοβαρές προσπάθειες να ξεχάσω ότι σήμερα είναι της Αγίας Αναστασίας, μιας και υπάρχουν άτομα με αυτό το όνομα που θα προτιμούσα να μη θυμάμαι ότι υπήρξαν ποτέ. Δυστυχώς το Μέγα Χάος μου παίζει παιχνίδια και βάζει την αγαπημένη μας Κουέ να αποφασίσει να γιορτάζει σήμερα, πράγμα που με υποχρεώνει να βγω από τη νιρβάνα της λήθης μου και να ευχηθώ: Χρόνια πολλά καλή μου Αναστασία, να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι τον όμορφο μπέμπη σου, ο οποίος θα γίνει ένας όμορφος παλίκαρος, την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Όταν γιορτάζει η Κουέ, είναι μέρα γιορτής για το στέκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dooo έγραψε: #5.794 22-12-08 20:28 μπράβο βρε ναστάζια, είχα τη κουμπάρα μου και τη θεία μου να γιορτάζουν σήμερα και μόνο εσύ μου είχες μείνει για το πάσχα...οπότε, σε ευχαριστώ που μου διευκολύνεις τη ζωή α και χρόνια σου πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Subject to change: #5.795 22-12-08 20:31 Οι Αναστασίες το πάσχα δεν γιορτάζουν; Τέσπα, κουε αν γιορτάζεις χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η underwater: #5.796 22-12-08 20:38 Χρόνια πολλά ΚΕ! Πάντα μπερδεύω αυτή την γιορτή και μόνο αν ξέρεις καλά τον άλλο γνωρίζεις ποιά ημερομηνία προτιμά να γιορτάζει. Ευτυχία, αγάπη και ότι επιθυμείς για τον κούκλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η provatooo: #5.797 22-12-08 21:12 χρόνια πολλά για σήμερα στην αδερφούλα μου νατάσα για την ονομαστική της εορτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η fielda έγραψε: #5.798 22-12-08 21:14 Χρόνια πολλά Αναστασίαααα μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με το κουκλί σου (νι, τον Ωρίωνα εννοώ!!) και όσους αγαπάς!!!! Ό,τι επιθυμείς (πνευματικό) σου το εύχομαι ολόψυχα! Για το υλικό μέρος απευθύνσου στον Άη Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο Bill έγραψε: #5.799 22-12-08 21:32 ΚουΕ χρόνια πολλά! πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα) Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:33 Ο vendetta έγραψε: #5.800 22-12-08 21:33 Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 288 289 290 291 292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ισχύει ευχαριστώ Μέχρι πρότεινως γιόρταζα μόνο το Πάσχα αλλά αποφάσισα να το γιορτάζω ΚΑΙ τώρα Τελικά όμως, όλοι με ξεχνάνε με την δικαιολογία ότι γιορτάζω το Πάσχα, και το Πάσχα με ξεχνάνε με τη δικαιολογία του αρνιού Τελικώς, όποτε κι αν πω ότι γιορτάζω... εχμ... δώρο γιοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η kalypso έγραψε: #5.785 22-12-08 17:20 ωωωωωω χρόνια πολλά Κουεδίνι!!! Ό,τι επιθυμείς! τι δώρο θες παιζίμ, να ψάξω στο νετ-ι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Palladin έγραψε: #5.786 22-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Ισχύει ευχαριστώ Μέχρι πρότεινως γιόρταζα μόνο το Πάσχα αλλά αποφάσισα να το γιορτάζω ΚΑΙ τώρα Τελικά όμως, όλοι με ξεχνάνε με την δικαιολογία ότι γιορτάζω το Πάσχα, και το Πάσχα με ξεχνάνε με τη δικαιολογία του αρνιού Τελικώς, όποτε κι αν πω ότι γιορτάζω... εχμ... δώρο γιοκ Click για ανάπτυξη... ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! θυμόμουν ότι μια χρονιά σου είχα ευχηθεί και μου είπες ότι δεν γιόρταζες, αλλά τελικά άλλαξες γνώμη, ε; πολύχρονη, να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η Κακή Επιρροή: #5.787 22-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ωωωωωω χρόνια πολλά Κουεδίνι!!! Ό,τι επιθυμείς! τι δώρο θες παιζίμ, να ψάξω στο νετ-ι Click για ανάπτυξη... ένα wii Σε ευχαριστώ Καλυψούδι μου, να είσαι πάντα καλά! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! θυμόμουν ότι μια χρονιά σου είχα ευχηθεί και μου είπες ότι δεν γιόρταζες, αλλά τελικά άλλαξες γνώμη, ε; πολύχρονη, να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου Click για ανάπτυξη... Νι, άλλαξα γνώμη, αν και... είτε έτσι είτε αλλιώς, όλοι με ξεχνάνε Σε ευχαριστώ παλλαντίνι μου και... ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η Ηρώ έγραψε: #5.788 22-12-08 17:30 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Έχει γιορτή το Αναστάσι!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:34 Η Kakerlak έγραψε: #5.789 22-12-08 17:34 Χρόνια Πολλά Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:35 Η Κακή Επιρροή: #5.790 22-12-08 17:35 Ευχαριστώ μικρή και πεταλουδένια Ηρουλίνα Κι εσύ ό,τι ποθείς να το έχεις πάντα Ευχαριστώ κι εσένα χαρούμενο Κακερλάκι Με το καλό κι ο γάμος όπως τον ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Oralee έγραψε: #5.791 22-12-08 17:44 Καλά τι εννοείς πως γιορτάζεις; Γιατί γιορτάζεις; Από πότε γιορτάζεις; Εγώ που ήμουν; Χρόνια πολλάαααααα, καλάαααααααααα, ευτυχισμέναααααααα, υγιήηηηηηηη, χωρίς φόβους και με πολλά πάθηηηηηηηηηηηηηη ακόλαστααααααααα! Θ' αγαπάωωωωωωωωωωω! ΥΓ: Μη τολμήσεις να γράψεις τπτ για γάμους και παιδιά σε μένα μόνο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:16 Η Κακή Επιρροή: #5.792 22-12-08 18:16 Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου Σου εύχομαι κι εσένα σύντομα να βρεις τον δρόμο σου! Είτε έχει παιδιά μέσα είτε όχι Ευχαριστώ Μπιλούνι ξες εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο Great Chaos: #5.793 22-12-08 19:30 Έκανα σοβαρές προσπάθειες να ξεχάσω ότι σήμερα είναι της Αγίας Αναστασίας, μιας και υπάρχουν άτομα με αυτό το όνομα που θα προτιμούσα να μη θυμάμαι ότι υπήρξαν ποτέ. Δυστυχώς το Μέγα Χάος μου παίζει παιχνίδια και βάζει την αγαπημένη μας Κουέ να αποφασίσει να γιορτάζει σήμερα, πράγμα που με υποχρεώνει να βγω από τη νιρβάνα της λήθης μου και να ευχηθώ: Χρόνια πολλά καλή μου Αναστασία, να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι τον όμορφο μπέμπη σου, ο οποίος θα γίνει ένας όμορφος παλίκαρος, την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Όταν γιορτάζει η Κουέ, είναι μέρα γιορτής για το στέκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dooo έγραψε: #5.794 22-12-08 20:28 μπράβο βρε ναστάζια, είχα τη κουμπάρα μου και τη θεία μου να γιορτάζουν σήμερα και μόνο εσύ μου είχες μείνει για το πάσχα...οπότε, σε ευχαριστώ που μου διευκολύνεις τη ζωή α και χρόνια σου πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Subject to change: #5.795 22-12-08 20:31 Οι Αναστασίες το πάσχα δεν γιορτάζουν; Τέσπα, κουε αν γιορτάζεις χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η underwater: #5.796 22-12-08 20:38 Χρόνια πολλά ΚΕ! Πάντα μπερδεύω αυτή την γιορτή και μόνο αν ξέρεις καλά τον άλλο γνωρίζεις ποιά ημερομηνία προτιμά να γιορτάζει. Ευτυχία, αγάπη και ότι επιθυμείς για τον κούκλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η provatooo: #5.797 22-12-08 21:12 χρόνια πολλά για σήμερα στην αδερφούλα μου νατάσα για την ονομαστική της εορτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η fielda έγραψε: #5.798 22-12-08 21:14 Χρόνια πολλά Αναστασίαααα μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με το κουκλί σου (νι, τον Ωρίωνα εννοώ!!) και όσους αγαπάς!!!! Ό,τι επιθυμείς (πνευματικό) σου το εύχομαι ολόψυχα! Για το υλικό μέρος απευθύνσου στον Άη Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο Bill έγραψε: #5.799 22-12-08 21:32 ΚουΕ χρόνια πολλά! πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα) Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:33 Ο vendetta έγραψε: #5.800 22-12-08 21:33 Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 288 289 290 291 292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ωωωωωω χρόνια πολλά Κουεδίνι!!! Ό,τι επιθυμείς! τι δώρο θες παιζίμ, να ψάξω στο νετ-ι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Palladin έγραψε: #5.786 22-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Ισχύει ευχαριστώ Μέχρι πρότεινως γιόρταζα μόνο το Πάσχα αλλά αποφάσισα να το γιορτάζω ΚΑΙ τώρα Τελικά όμως, όλοι με ξεχνάνε με την δικαιολογία ότι γιορτάζω το Πάσχα, και το Πάσχα με ξεχνάνε με τη δικαιολογία του αρνιού Τελικώς, όποτε κι αν πω ότι γιορτάζω... εχμ... δώρο γιοκ Click για ανάπτυξη... ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! θυμόμουν ότι μια χρονιά σου είχα ευχηθεί και μου είπες ότι δεν γιόρταζες, αλλά τελικά άλλαξες γνώμη, ε; πολύχρονη, να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η Κακή Επιρροή: #5.787 22-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ωωωωωω χρόνια πολλά Κουεδίνι!!! Ό,τι επιθυμείς! τι δώρο θες παιζίμ, να ψάξω στο νετ-ι Click για ανάπτυξη... ένα wii Σε ευχαριστώ Καλυψούδι μου, να είσαι πάντα καλά! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! θυμόμουν ότι μια χρονιά σου είχα ευχηθεί και μου είπες ότι δεν γιόρταζες, αλλά τελικά άλλαξες γνώμη, ε; πολύχρονη, να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου Click για ανάπτυξη... Νι, άλλαξα γνώμη, αν και... είτε έτσι είτε αλλιώς, όλοι με ξεχνάνε Σε ευχαριστώ παλλαντίνι μου και... ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η Ηρώ έγραψε: #5.788 22-12-08 17:30 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Έχει γιορτή το Αναστάσι!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:34 Η Kakerlak έγραψε: #5.789 22-12-08 17:34 Χρόνια Πολλά Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:35 Η Κακή Επιρροή: #5.790 22-12-08 17:35 Ευχαριστώ μικρή και πεταλουδένια Ηρουλίνα Κι εσύ ό,τι ποθείς να το έχεις πάντα Ευχαριστώ κι εσένα χαρούμενο Κακερλάκι Με το καλό κι ο γάμος όπως τον ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Oralee έγραψε: #5.791 22-12-08 17:44 Καλά τι εννοείς πως γιορτάζεις; Γιατί γιορτάζεις; Από πότε γιορτάζεις; Εγώ που ήμουν; Χρόνια πολλάαααααα, καλάαααααααααα, ευτυχισμέναααααααα, υγιήηηηηηηη, χωρίς φόβους και με πολλά πάθηηηηηηηηηηηηηη ακόλαστααααααααα! Θ' αγαπάωωωωωωωωωωω! ΥΓ: Μη τολμήσεις να γράψεις τπτ για γάμους και παιδιά σε μένα μόνο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:16 Η Κακή Επιρροή: #5.792 22-12-08 18:16 Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου Σου εύχομαι κι εσένα σύντομα να βρεις τον δρόμο σου! Είτε έχει παιδιά μέσα είτε όχι Ευχαριστώ Μπιλούνι ξες εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο Great Chaos: #5.793 22-12-08 19:30 Έκανα σοβαρές προσπάθειες να ξεχάσω ότι σήμερα είναι της Αγίας Αναστασίας, μιας και υπάρχουν άτομα με αυτό το όνομα που θα προτιμούσα να μη θυμάμαι ότι υπήρξαν ποτέ. Δυστυχώς το Μέγα Χάος μου παίζει παιχνίδια και βάζει την αγαπημένη μας Κουέ να αποφασίσει να γιορτάζει σήμερα, πράγμα που με υποχρεώνει να βγω από τη νιρβάνα της λήθης μου και να ευχηθώ: Χρόνια πολλά καλή μου Αναστασία, να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι τον όμορφο μπέμπη σου, ο οποίος θα γίνει ένας όμορφος παλίκαρος, την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Όταν γιορτάζει η Κουέ, είναι μέρα γιορτής για το στέκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dooo έγραψε: #5.794 22-12-08 20:28 μπράβο βρε ναστάζια, είχα τη κουμπάρα μου και τη θεία μου να γιορτάζουν σήμερα και μόνο εσύ μου είχες μείνει για το πάσχα...οπότε, σε ευχαριστώ που μου διευκολύνεις τη ζωή α και χρόνια σου πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Subject to change: #5.795 22-12-08 20:31 Οι Αναστασίες το πάσχα δεν γιορτάζουν; Τέσπα, κουε αν γιορτάζεις χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η underwater: #5.796 22-12-08 20:38 Χρόνια πολλά ΚΕ! Πάντα μπερδεύω αυτή την γιορτή και μόνο αν ξέρεις καλά τον άλλο γνωρίζεις ποιά ημερομηνία προτιμά να γιορτάζει. Ευτυχία, αγάπη και ότι επιθυμείς για τον κούκλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η provatooo: #5.797 22-12-08 21:12 χρόνια πολλά για σήμερα στην αδερφούλα μου νατάσα για την ονομαστική της εορτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η fielda έγραψε: #5.798 22-12-08 21:14 Χρόνια πολλά Αναστασίαααα μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με το κουκλί σου (νι, τον Ωρίωνα εννοώ!!) και όσους αγαπάς!!!! Ό,τι επιθυμείς (πνευματικό) σου το εύχομαι ολόψυχα! Για το υλικό μέρος απευθύνσου στον Άη Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο Bill έγραψε: #5.799 22-12-08 21:32 ΚουΕ χρόνια πολλά! πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα) Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:33 Ο vendetta έγραψε: #5.800 22-12-08 21:33 Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 288 289 290 291 292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Ισχύει ευχαριστώ Μέχρι πρότεινως γιόρταζα μόνο το Πάσχα αλλά αποφάσισα να το γιορτάζω ΚΑΙ τώρα Τελικά όμως, όλοι με ξεχνάνε με την δικαιολογία ότι γιορτάζω το Πάσχα, και το Πάσχα με ξεχνάνε με τη δικαιολογία του αρνιού Τελικώς, όποτε κι αν πω ότι γιορτάζω... εχμ... δώρο γιοκ Click για ανάπτυξη... ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! θυμόμουν ότι μια χρονιά σου είχα ευχηθεί και μου είπες ότι δεν γιόρταζες, αλλά τελικά άλλαξες γνώμη, ε; πολύχρονη, να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η Κακή Επιρροή: #5.787 22-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ωωωωωω χρόνια πολλά Κουεδίνι!!! Ό,τι επιθυμείς! τι δώρο θες παιζίμ, να ψάξω στο νετ-ι Click για ανάπτυξη... ένα wii Σε ευχαριστώ Καλυψούδι μου, να είσαι πάντα καλά! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! θυμόμουν ότι μια χρονιά σου είχα ευχηθεί και μου είπες ότι δεν γιόρταζες, αλλά τελικά άλλαξες γνώμη, ε; πολύχρονη, να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου Click για ανάπτυξη... Νι, άλλαξα γνώμη, αν και... είτε έτσι είτε αλλιώς, όλοι με ξεχνάνε Σε ευχαριστώ παλλαντίνι μου και... ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η Ηρώ έγραψε: #5.788 22-12-08 17:30 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Έχει γιορτή το Αναστάσι!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:34 Η Kakerlak έγραψε: #5.789 22-12-08 17:34 Χρόνια Πολλά Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:35 Η Κακή Επιρροή: #5.790 22-12-08 17:35 Ευχαριστώ μικρή και πεταλουδένια Ηρουλίνα Κι εσύ ό,τι ποθείς να το έχεις πάντα Ευχαριστώ κι εσένα χαρούμενο Κακερλάκι Με το καλό κι ο γάμος όπως τον ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Oralee έγραψε: #5.791 22-12-08 17:44 Καλά τι εννοείς πως γιορτάζεις; Γιατί γιορτάζεις; Από πότε γιορτάζεις; Εγώ που ήμουν; Χρόνια πολλάαααααα, καλάαααααααααα, ευτυχισμέναααααααα, υγιήηηηηηηη, χωρίς φόβους και με πολλά πάθηηηηηηηηηηηηηη ακόλαστααααααααα! Θ' αγαπάωωωωωωωωωωω! ΥΓ: Μη τολμήσεις να γράψεις τπτ για γάμους και παιδιά σε μένα μόνο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:16 Η Κακή Επιρροή: #5.792 22-12-08 18:16 Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου Σου εύχομαι κι εσένα σύντομα να βρεις τον δρόμο σου! Είτε έχει παιδιά μέσα είτε όχι Ευχαριστώ Μπιλούνι ξες εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο Great Chaos: #5.793 22-12-08 19:30 Έκανα σοβαρές προσπάθειες να ξεχάσω ότι σήμερα είναι της Αγίας Αναστασίας, μιας και υπάρχουν άτομα με αυτό το όνομα που θα προτιμούσα να μη θυμάμαι ότι υπήρξαν ποτέ. Δυστυχώς το Μέγα Χάος μου παίζει παιχνίδια και βάζει την αγαπημένη μας Κουέ να αποφασίσει να γιορτάζει σήμερα, πράγμα που με υποχρεώνει να βγω από τη νιρβάνα της λήθης μου και να ευχηθώ: Χρόνια πολλά καλή μου Αναστασία, να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι τον όμορφο μπέμπη σου, ο οποίος θα γίνει ένας όμορφος παλίκαρος, την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Όταν γιορτάζει η Κουέ, είναι μέρα γιορτής για το στέκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dooo έγραψε: #5.794 22-12-08 20:28 μπράβο βρε ναστάζια, είχα τη κουμπάρα μου και τη θεία μου να γιορτάζουν σήμερα και μόνο εσύ μου είχες μείνει για το πάσχα...οπότε, σε ευχαριστώ που μου διευκολύνεις τη ζωή α και χρόνια σου πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Subject to change: #5.795 22-12-08 20:31 Οι Αναστασίες το πάσχα δεν γιορτάζουν; Τέσπα, κουε αν γιορτάζεις χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η underwater: #5.796 22-12-08 20:38 Χρόνια πολλά ΚΕ! Πάντα μπερδεύω αυτή την γιορτή και μόνο αν ξέρεις καλά τον άλλο γνωρίζεις ποιά ημερομηνία προτιμά να γιορτάζει. Ευτυχία, αγάπη και ότι επιθυμείς για τον κούκλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η provatooo: #5.797 22-12-08 21:12 χρόνια πολλά για σήμερα στην αδερφούλα μου νατάσα για την ονομαστική της εορτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η fielda έγραψε: #5.798 22-12-08 21:14 Χρόνια πολλά Αναστασίαααα μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με το κουκλί σου (νι, τον Ωρίωνα εννοώ!!) και όσους αγαπάς!!!! Ό,τι επιθυμείς (πνευματικό) σου το εύχομαι ολόψυχα! Για το υλικό μέρος απευθύνσου στον Άη Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο Bill έγραψε: #5.799 22-12-08 21:32 ΚουΕ χρόνια πολλά! πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα) Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:33 Ο vendetta έγραψε: #5.800 22-12-08 21:33 Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 288 289 290 291 292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ωωωωωω χρόνια πολλά Κουεδίνι!!! Ό,τι επιθυμείς! τι δώρο θες παιζίμ, να ψάξω στο νετ-ι Click για ανάπτυξη... ένα wii Σε ευχαριστώ Καλυψούδι μου, να είσαι πάντα καλά! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! θυμόμουν ότι μια χρονιά σου είχα ευχηθεί και μου είπες ότι δεν γιόρταζες, αλλά τελικά άλλαξες γνώμη, ε; πολύχρονη, να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου Click για ανάπτυξη... Νι, άλλαξα γνώμη, αν και... είτε έτσι είτε αλλιώς, όλοι με ξεχνάνε Σε ευχαριστώ παλλαντίνι μου και... ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η Ηρώ έγραψε: #5.788 22-12-08 17:30 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Έχει γιορτή το Αναστάσι!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:34 Η Kakerlak έγραψε: #5.789 22-12-08 17:34 Χρόνια Πολλά Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:35 Η Κακή Επιρροή: #5.790 22-12-08 17:35 Ευχαριστώ μικρή και πεταλουδένια Ηρουλίνα Κι εσύ ό,τι ποθείς να το έχεις πάντα Ευχαριστώ κι εσένα χαρούμενο Κακερλάκι Με το καλό κι ο γάμος όπως τον ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Oralee έγραψε: #5.791 22-12-08 17:44 Καλά τι εννοείς πως γιορτάζεις; Γιατί γιορτάζεις; Από πότε γιορτάζεις; Εγώ που ήμουν; Χρόνια πολλάαααααα, καλάαααααααααα, ευτυχισμέναααααααα, υγιήηηηηηηη, χωρίς φόβους και με πολλά πάθηηηηηηηηηηηηηη ακόλαστααααααααα! Θ' αγαπάωωωωωωωωωωω! ΥΓ: Μη τολμήσεις να γράψεις τπτ για γάμους και παιδιά σε μένα μόνο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:16 Η Κακή Επιρροή: #5.792 22-12-08 18:16 Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου Σου εύχομαι κι εσένα σύντομα να βρεις τον δρόμο σου! Είτε έχει παιδιά μέσα είτε όχι Ευχαριστώ Μπιλούνι ξες εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο Great Chaos: #5.793 22-12-08 19:30 Έκανα σοβαρές προσπάθειες να ξεχάσω ότι σήμερα είναι της Αγίας Αναστασίας, μιας και υπάρχουν άτομα με αυτό το όνομα που θα προτιμούσα να μη θυμάμαι ότι υπήρξαν ποτέ. Δυστυχώς το Μέγα Χάος μου παίζει παιχνίδια και βάζει την αγαπημένη μας Κουέ να αποφασίσει να γιορτάζει σήμερα, πράγμα που με υποχρεώνει να βγω από τη νιρβάνα της λήθης μου και να ευχηθώ: Χρόνια πολλά καλή μου Αναστασία, να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι τον όμορφο μπέμπη σου, ο οποίος θα γίνει ένας όμορφος παλίκαρος, την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Όταν γιορτάζει η Κουέ, είναι μέρα γιορτής για το στέκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dooo έγραψε: #5.794 22-12-08 20:28 μπράβο βρε ναστάζια, είχα τη κουμπάρα μου και τη θεία μου να γιορτάζουν σήμερα και μόνο εσύ μου είχες μείνει για το πάσχα...οπότε, σε ευχαριστώ που μου διευκολύνεις τη ζωή α και χρόνια σου πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Subject to change: #5.795 22-12-08 20:31 Οι Αναστασίες το πάσχα δεν γιορτάζουν; Τέσπα, κουε αν γιορτάζεις χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η underwater: #5.796 22-12-08 20:38 Χρόνια πολλά ΚΕ! Πάντα μπερδεύω αυτή την γιορτή και μόνο αν ξέρεις καλά τον άλλο γνωρίζεις ποιά ημερομηνία προτιμά να γιορτάζει. Ευτυχία, αγάπη και ότι επιθυμείς για τον κούκλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η provatooo: #5.797 22-12-08 21:12 χρόνια πολλά για σήμερα στην αδερφούλα μου νατάσα για την ονομαστική της εορτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η fielda έγραψε: #5.798 22-12-08 21:14 Χρόνια πολλά Αναστασίαααα μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με το κουκλί σου (νι, τον Ωρίωνα εννοώ!!) και όσους αγαπάς!!!! Ό,τι επιθυμείς (πνευματικό) σου το εύχομαι ολόψυχα! Για το υλικό μέρος απευθύνσου στον Άη Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο Bill έγραψε: #5.799 22-12-08 21:32 ΚουΕ χρόνια πολλά! πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα) Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:33 Ο vendetta έγραψε: #5.800 22-12-08 21:33 Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 288 289 290 291 292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Έχει γιορτή το Αναστάσι!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:34 Η Kakerlak έγραψε: #5.789 22-12-08 17:34 Χρόνια Πολλά Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:35 Η Κακή Επιρροή: #5.790 22-12-08 17:35 Ευχαριστώ μικρή και πεταλουδένια Ηρουλίνα Κι εσύ ό,τι ποθείς να το έχεις πάντα Ευχαριστώ κι εσένα χαρούμενο Κακερλάκι Με το καλό κι ο γάμος όπως τον ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Oralee έγραψε: #5.791 22-12-08 17:44 Καλά τι εννοείς πως γιορτάζεις; Γιατί γιορτάζεις; Από πότε γιορτάζεις; Εγώ που ήμουν; Χρόνια πολλάαααααα, καλάαααααααααα, ευτυχισμέναααααααα, υγιήηηηηηηη, χωρίς φόβους και με πολλά πάθηηηηηηηηηηηηηη ακόλαστααααααααα! Θ' αγαπάωωωωωωωωωωω! ΥΓ: Μη τολμήσεις να γράψεις τπτ για γάμους και παιδιά σε μένα μόνο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:16 Η Κακή Επιρροή: #5.792 22-12-08 18:16 Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου Σου εύχομαι κι εσένα σύντομα να βρεις τον δρόμο σου! Είτε έχει παιδιά μέσα είτε όχι Ευχαριστώ Μπιλούνι ξες εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο Great Chaos: #5.793 22-12-08 19:30 Έκανα σοβαρές προσπάθειες να ξεχάσω ότι σήμερα είναι της Αγίας Αναστασίας, μιας και υπάρχουν άτομα με αυτό το όνομα που θα προτιμούσα να μη θυμάμαι ότι υπήρξαν ποτέ. Δυστυχώς το Μέγα Χάος μου παίζει παιχνίδια και βάζει την αγαπημένη μας Κουέ να αποφασίσει να γιορτάζει σήμερα, πράγμα που με υποχρεώνει να βγω από τη νιρβάνα της λήθης μου και να ευχηθώ: Χρόνια πολλά καλή μου Αναστασία, να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι τον όμορφο μπέμπη σου, ο οποίος θα γίνει ένας όμορφος παλίκαρος, την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Όταν γιορτάζει η Κουέ, είναι μέρα γιορτής για το στέκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dooo έγραψε: #5.794 22-12-08 20:28 μπράβο βρε ναστάζια, είχα τη κουμπάρα μου και τη θεία μου να γιορτάζουν σήμερα και μόνο εσύ μου είχες μείνει για το πάσχα...οπότε, σε ευχαριστώ που μου διευκολύνεις τη ζωή α και χρόνια σου πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Subject to change: #5.795 22-12-08 20:31 Οι Αναστασίες το πάσχα δεν γιορτάζουν; Τέσπα, κουε αν γιορτάζεις χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η underwater: #5.796 22-12-08 20:38 Χρόνια πολλά ΚΕ! Πάντα μπερδεύω αυτή την γιορτή και μόνο αν ξέρεις καλά τον άλλο γνωρίζεις ποιά ημερομηνία προτιμά να γιορτάζει. Ευτυχία, αγάπη και ότι επιθυμείς για τον κούκλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η provatooo: #5.797 22-12-08 21:12 χρόνια πολλά για σήμερα στην αδερφούλα μου νατάσα για την ονομαστική της εορτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η fielda έγραψε: #5.798 22-12-08 21:14 Χρόνια πολλά Αναστασίαααα μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με το κουκλί σου (νι, τον Ωρίωνα εννοώ!!) και όσους αγαπάς!!!! Ό,τι επιθυμείς (πνευματικό) σου το εύχομαι ολόψυχα! Για το υλικό μέρος απευθύνσου στον Άη Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο Bill έγραψε: #5.799 22-12-08 21:32 ΚουΕ χρόνια πολλά! πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα) Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:33 Ο vendetta έγραψε: #5.800 22-12-08 21:33 Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 288 289 290 291 292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια Πολλά Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:35 Η Κακή Επιρροή: #5.790 22-12-08 17:35 Ευχαριστώ μικρή και πεταλουδένια Ηρουλίνα Κι εσύ ό,τι ποθείς να το έχεις πάντα Ευχαριστώ κι εσένα χαρούμενο Κακερλάκι Με το καλό κι ο γάμος όπως τον ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Oralee έγραψε: #5.791 22-12-08 17:44 Καλά τι εννοείς πως γιορτάζεις; Γιατί γιορτάζεις; Από πότε γιορτάζεις; Εγώ που ήμουν; Χρόνια πολλάαααααα, καλάαααααααααα, ευτυχισμέναααααααα, υγιήηηηηηηη, χωρίς φόβους και με πολλά πάθηηηηηηηηηηηηηη ακόλαστααααααααα! Θ' αγαπάωωωωωωωωωωω! ΥΓ: Μη τολμήσεις να γράψεις τπτ για γάμους και παιδιά σε μένα μόνο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:16 Η Κακή Επιρροή: #5.792 22-12-08 18:16 Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου Σου εύχομαι κι εσένα σύντομα να βρεις τον δρόμο σου! Είτε έχει παιδιά μέσα είτε όχι Ευχαριστώ Μπιλούνι ξες εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο Great Chaos: #5.793 22-12-08 19:30 Έκανα σοβαρές προσπάθειες να ξεχάσω ότι σήμερα είναι της Αγίας Αναστασίας, μιας και υπάρχουν άτομα με αυτό το όνομα που θα προτιμούσα να μη θυμάμαι ότι υπήρξαν ποτέ. Δυστυχώς το Μέγα Χάος μου παίζει παιχνίδια και βάζει την αγαπημένη μας Κουέ να αποφασίσει να γιορτάζει σήμερα, πράγμα που με υποχρεώνει να βγω από τη νιρβάνα της λήθης μου και να ευχηθώ: Χρόνια πολλά καλή μου Αναστασία, να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι τον όμορφο μπέμπη σου, ο οποίος θα γίνει ένας όμορφος παλίκαρος, την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Όταν γιορτάζει η Κουέ, είναι μέρα γιορτής για το στέκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dooo έγραψε: #5.794 22-12-08 20:28 μπράβο βρε ναστάζια, είχα τη κουμπάρα μου και τη θεία μου να γιορτάζουν σήμερα και μόνο εσύ μου είχες μείνει για το πάσχα...οπότε, σε ευχαριστώ που μου διευκολύνεις τη ζωή α και χρόνια σου πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Subject to change: #5.795 22-12-08 20:31 Οι Αναστασίες το πάσχα δεν γιορτάζουν; Τέσπα, κουε αν γιορτάζεις χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η underwater: #5.796 22-12-08 20:38 Χρόνια πολλά ΚΕ! Πάντα μπερδεύω αυτή την γιορτή και μόνο αν ξέρεις καλά τον άλλο γνωρίζεις ποιά ημερομηνία προτιμά να γιορτάζει. Ευτυχία, αγάπη και ότι επιθυμείς για τον κούκλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η provatooo: #5.797 22-12-08 21:12 χρόνια πολλά για σήμερα στην αδερφούλα μου νατάσα για την ονομαστική της εορτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η fielda έγραψε: #5.798 22-12-08 21:14 Χρόνια πολλά Αναστασίαααα μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με το κουκλί σου (νι, τον Ωρίωνα εννοώ!!) και όσους αγαπάς!!!! Ό,τι επιθυμείς (πνευματικό) σου το εύχομαι ολόψυχα! Για το υλικό μέρος απευθύνσου στον Άη Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο Bill έγραψε: #5.799 22-12-08 21:32 ΚουΕ χρόνια πολλά! πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα) Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:33 Ο vendetta έγραψε: #5.800 22-12-08 21:33 Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 288 289 290 291 292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ μικρή και πεταλουδένια Ηρουλίνα Κι εσύ ό,τι ποθείς να το έχεις πάντα Ευχαριστώ κι εσένα χαρούμενο Κακερλάκι Με το καλό κι ο γάμος όπως τον ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Oralee έγραψε: #5.791 22-12-08 17:44 Καλά τι εννοείς πως γιορτάζεις; Γιατί γιορτάζεις; Από πότε γιορτάζεις; Εγώ που ήμουν; Χρόνια πολλάαααααα, καλάαααααααααα, ευτυχισμέναααααααα, υγιήηηηηηηη, χωρίς φόβους και με πολλά πάθηηηηηηηηηηηηηη ακόλαστααααααααα! Θ' αγαπάωωωωωωωωωωω! ΥΓ: Μη τολμήσεις να γράψεις τπτ για γάμους και παιδιά σε μένα μόνο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:16 Η Κακή Επιρροή: #5.792 22-12-08 18:16 Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου Σου εύχομαι κι εσένα σύντομα να βρεις τον δρόμο σου! Είτε έχει παιδιά μέσα είτε όχι Ευχαριστώ Μπιλούνι ξες εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο Great Chaos: #5.793 22-12-08 19:30 Έκανα σοβαρές προσπάθειες να ξεχάσω ότι σήμερα είναι της Αγίας Αναστασίας, μιας και υπάρχουν άτομα με αυτό το όνομα που θα προτιμούσα να μη θυμάμαι ότι υπήρξαν ποτέ. Δυστυχώς το Μέγα Χάος μου παίζει παιχνίδια και βάζει την αγαπημένη μας Κουέ να αποφασίσει να γιορτάζει σήμερα, πράγμα που με υποχρεώνει να βγω από τη νιρβάνα της λήθης μου και να ευχηθώ: Χρόνια πολλά καλή μου Αναστασία, να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι τον όμορφο μπέμπη σου, ο οποίος θα γίνει ένας όμορφος παλίκαρος, την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Όταν γιορτάζει η Κουέ, είναι μέρα γιορτής για το στέκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dooo έγραψε: #5.794 22-12-08 20:28 μπράβο βρε ναστάζια, είχα τη κουμπάρα μου και τη θεία μου να γιορτάζουν σήμερα και μόνο εσύ μου είχες μείνει για το πάσχα...οπότε, σε ευχαριστώ που μου διευκολύνεις τη ζωή α και χρόνια σου πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Subject to change: #5.795 22-12-08 20:31 Οι Αναστασίες το πάσχα δεν γιορτάζουν; Τέσπα, κουε αν γιορτάζεις χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η underwater: #5.796 22-12-08 20:38 Χρόνια πολλά ΚΕ! Πάντα μπερδεύω αυτή την γιορτή και μόνο αν ξέρεις καλά τον άλλο γνωρίζεις ποιά ημερομηνία προτιμά να γιορτάζει. Ευτυχία, αγάπη και ότι επιθυμείς για τον κούκλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η provatooo: #5.797 22-12-08 21:12 χρόνια πολλά για σήμερα στην αδερφούλα μου νατάσα για την ονομαστική της εορτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η fielda έγραψε: #5.798 22-12-08 21:14 Χρόνια πολλά Αναστασίαααα μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με το κουκλί σου (νι, τον Ωρίωνα εννοώ!!) και όσους αγαπάς!!!! Ό,τι επιθυμείς (πνευματικό) σου το εύχομαι ολόψυχα! Για το υλικό μέρος απευθύνσου στον Άη Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο Bill έγραψε: #5.799 22-12-08 21:32 ΚουΕ χρόνια πολλά! πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα) Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:33 Ο vendetta έγραψε: #5.800 22-12-08 21:33 Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 288 289 290 291 292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά τι εννοείς πως γιορτάζεις; Γιατί γιορτάζεις; Από πότε γιορτάζεις; Εγώ που ήμουν; Χρόνια πολλάαααααα, καλάαααααααααα, ευτυχισμέναααααααα, υγιήηηηηηηη, χωρίς φόβους και με πολλά πάθηηηηηηηηηηηηηη ακόλαστααααααααα! Θ' αγαπάωωωωωωωωωωω! ΥΓ: Μη τολμήσεις να γράψεις τπτ για γάμους και παιδιά σε μένα μόνο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:16 Η Κακή Επιρροή: #5.792 22-12-08 18:16 Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου Σου εύχομαι κι εσένα σύντομα να βρεις τον δρόμο σου! Είτε έχει παιδιά μέσα είτε όχι Ευχαριστώ Μπιλούνι ξες εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο Great Chaos: #5.793 22-12-08 19:30 Έκανα σοβαρές προσπάθειες να ξεχάσω ότι σήμερα είναι της Αγίας Αναστασίας, μιας και υπάρχουν άτομα με αυτό το όνομα που θα προτιμούσα να μη θυμάμαι ότι υπήρξαν ποτέ. Δυστυχώς το Μέγα Χάος μου παίζει παιχνίδια και βάζει την αγαπημένη μας Κουέ να αποφασίσει να γιορτάζει σήμερα, πράγμα που με υποχρεώνει να βγω από τη νιρβάνα της λήθης μου και να ευχηθώ: Χρόνια πολλά καλή μου Αναστασία, να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι τον όμορφο μπέμπη σου, ο οποίος θα γίνει ένας όμορφος παλίκαρος, την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Όταν γιορτάζει η Κουέ, είναι μέρα γιορτής για το στέκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dooo έγραψε: #5.794 22-12-08 20:28 μπράβο βρε ναστάζια, είχα τη κουμπάρα μου και τη θεία μου να γιορτάζουν σήμερα και μόνο εσύ μου είχες μείνει για το πάσχα...οπότε, σε ευχαριστώ που μου διευκολύνεις τη ζωή α και χρόνια σου πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Subject to change: #5.795 22-12-08 20:31 Οι Αναστασίες το πάσχα δεν γιορτάζουν; Τέσπα, κουε αν γιορτάζεις χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η underwater: #5.796 22-12-08 20:38 Χρόνια πολλά ΚΕ! Πάντα μπερδεύω αυτή την γιορτή και μόνο αν ξέρεις καλά τον άλλο γνωρίζεις ποιά ημερομηνία προτιμά να γιορτάζει. Ευτυχία, αγάπη και ότι επιθυμείς για τον κούκλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η provatooo: #5.797 22-12-08 21:12 χρόνια πολλά για σήμερα στην αδερφούλα μου νατάσα για την ονομαστική της εορτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η fielda έγραψε: #5.798 22-12-08 21:14 Χρόνια πολλά Αναστασίαααα μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με το κουκλί σου (νι, τον Ωρίωνα εννοώ!!) και όσους αγαπάς!!!! Ό,τι επιθυμείς (πνευματικό) σου το εύχομαι ολόψυχα! Για το υλικό μέρος απευθύνσου στον Άη Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο Bill έγραψε: #5.799 22-12-08 21:32 ΚουΕ χρόνια πολλά! πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα) Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:33 Ο vendetta έγραψε: #5.800 22-12-08 21:33 Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 288 289 290 291 292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου Σου εύχομαι κι εσένα σύντομα να βρεις τον δρόμο σου! Είτε έχει παιδιά μέσα είτε όχι Ευχαριστώ Μπιλούνι ξες εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο Great Chaos: #5.793 22-12-08 19:30 Έκανα σοβαρές προσπάθειες να ξεχάσω ότι σήμερα είναι της Αγίας Αναστασίας, μιας και υπάρχουν άτομα με αυτό το όνομα που θα προτιμούσα να μη θυμάμαι ότι υπήρξαν ποτέ. Δυστυχώς το Μέγα Χάος μου παίζει παιχνίδια και βάζει την αγαπημένη μας Κουέ να αποφασίσει να γιορτάζει σήμερα, πράγμα που με υποχρεώνει να βγω από τη νιρβάνα της λήθης μου και να ευχηθώ: Χρόνια πολλά καλή μου Αναστασία, να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι τον όμορφο μπέμπη σου, ο οποίος θα γίνει ένας όμορφος παλίκαρος, την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Όταν γιορτάζει η Κουέ, είναι μέρα γιορτής για το στέκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dooo έγραψε: #5.794 22-12-08 20:28 μπράβο βρε ναστάζια, είχα τη κουμπάρα μου και τη θεία μου να γιορτάζουν σήμερα και μόνο εσύ μου είχες μείνει για το πάσχα...οπότε, σε ευχαριστώ που μου διευκολύνεις τη ζωή α και χρόνια σου πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Subject to change: #5.795 22-12-08 20:31 Οι Αναστασίες το πάσχα δεν γιορτάζουν; Τέσπα, κουε αν γιορτάζεις χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η underwater: #5.796 22-12-08 20:38 Χρόνια πολλά ΚΕ! Πάντα μπερδεύω αυτή την γιορτή και μόνο αν ξέρεις καλά τον άλλο γνωρίζεις ποιά ημερομηνία προτιμά να γιορτάζει. Ευτυχία, αγάπη και ότι επιθυμείς για τον κούκλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η provatooo: #5.797 22-12-08 21:12 χρόνια πολλά για σήμερα στην αδερφούλα μου νατάσα για την ονομαστική της εορτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η fielda έγραψε: #5.798 22-12-08 21:14 Χρόνια πολλά Αναστασίαααα μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με το κουκλί σου (νι, τον Ωρίωνα εννοώ!!) και όσους αγαπάς!!!! Ό,τι επιθυμείς (πνευματικό) σου το εύχομαι ολόψυχα! Για το υλικό μέρος απευθύνσου στον Άη Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο Bill έγραψε: #5.799 22-12-08 21:32 ΚουΕ χρόνια πολλά! πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα) Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:33 Ο vendetta έγραψε: #5.800 22-12-08 21:33 Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 288 289 290 291 292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έκανα σοβαρές προσπάθειες να ξεχάσω ότι σήμερα είναι της Αγίας Αναστασίας, μιας και υπάρχουν άτομα με αυτό το όνομα που θα προτιμούσα να μη θυμάμαι ότι υπήρξαν ποτέ. Δυστυχώς το Μέγα Χάος μου παίζει παιχνίδια και βάζει την αγαπημένη μας Κουέ να αποφασίσει να γιορτάζει σήμερα, πράγμα που με υποχρεώνει να βγω από τη νιρβάνα της λήθης μου και να ευχηθώ: Χρόνια πολλά καλή μου Αναστασία, να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι τον όμορφο μπέμπη σου, ο οποίος θα γίνει ένας όμορφος παλίκαρος, την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Όταν γιορτάζει η Κουέ, είναι μέρα γιορτής για το στέκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dooo έγραψε: #5.794 22-12-08 20:28 μπράβο βρε ναστάζια, είχα τη κουμπάρα μου και τη θεία μου να γιορτάζουν σήμερα και μόνο εσύ μου είχες μείνει για το πάσχα...οπότε, σε ευχαριστώ που μου διευκολύνεις τη ζωή α και χρόνια σου πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Subject to change: #5.795 22-12-08 20:31 Οι Αναστασίες το πάσχα δεν γιορτάζουν; Τέσπα, κουε αν γιορτάζεις χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η underwater: #5.796 22-12-08 20:38 Χρόνια πολλά ΚΕ! Πάντα μπερδεύω αυτή την γιορτή και μόνο αν ξέρεις καλά τον άλλο γνωρίζεις ποιά ημερομηνία προτιμά να γιορτάζει. Ευτυχία, αγάπη και ότι επιθυμείς για τον κούκλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η provatooo: #5.797 22-12-08 21:12 χρόνια πολλά για σήμερα στην αδερφούλα μου νατάσα για την ονομαστική της εορτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η fielda έγραψε: #5.798 22-12-08 21:14 Χρόνια πολλά Αναστασίαααα μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με το κουκλί σου (νι, τον Ωρίωνα εννοώ!!) και όσους αγαπάς!!!! Ό,τι επιθυμείς (πνευματικό) σου το εύχομαι ολόψυχα! Για το υλικό μέρος απευθύνσου στον Άη Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο Bill έγραψε: #5.799 22-12-08 21:32 ΚουΕ χρόνια πολλά! πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα) Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:33 Ο vendetta έγραψε: #5.800 22-12-08 21:33 Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 288 289 290 291 292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπράβο βρε ναστάζια, είχα τη κουμπάρα μου και τη θεία μου να γιορτάζουν σήμερα και μόνο εσύ μου είχες μείνει για το πάσχα...οπότε, σε ευχαριστώ που μου διευκολύνεις τη ζωή α και χρόνια σου πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Subject to change: #5.795 22-12-08 20:31 Οι Αναστασίες το πάσχα δεν γιορτάζουν; Τέσπα, κουε αν γιορτάζεις χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η underwater: #5.796 22-12-08 20:38 Χρόνια πολλά ΚΕ! Πάντα μπερδεύω αυτή την γιορτή και μόνο αν ξέρεις καλά τον άλλο γνωρίζεις ποιά ημερομηνία προτιμά να γιορτάζει. Ευτυχία, αγάπη και ότι επιθυμείς για τον κούκλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η provatooo: #5.797 22-12-08 21:12 χρόνια πολλά για σήμερα στην αδερφούλα μου νατάσα για την ονομαστική της εορτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η fielda έγραψε: #5.798 22-12-08 21:14 Χρόνια πολλά Αναστασίαααα μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με το κουκλί σου (νι, τον Ωρίωνα εννοώ!!) και όσους αγαπάς!!!! Ό,τι επιθυμείς (πνευματικό) σου το εύχομαι ολόψυχα! Για το υλικό μέρος απευθύνσου στον Άη Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο Bill έγραψε: #5.799 22-12-08 21:32 ΚουΕ χρόνια πολλά! πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα) Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:33 Ο vendetta έγραψε: #5.800 22-12-08 21:33 Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 288 289 290 291 292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι Αναστασίες το πάσχα δεν γιορτάζουν; Τέσπα, κουε αν γιορτάζεις χρόνια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η underwater: #5.796 22-12-08 20:38 Χρόνια πολλά ΚΕ! Πάντα μπερδεύω αυτή την γιορτή και μόνο αν ξέρεις καλά τον άλλο γνωρίζεις ποιά ημερομηνία προτιμά να γιορτάζει. Ευτυχία, αγάπη και ότι επιθυμείς για τον κούκλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η provatooo: #5.797 22-12-08 21:12 χρόνια πολλά για σήμερα στην αδερφούλα μου νατάσα για την ονομαστική της εορτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η fielda έγραψε: #5.798 22-12-08 21:14 Χρόνια πολλά Αναστασίαααα μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με το κουκλί σου (νι, τον Ωρίωνα εννοώ!!) και όσους αγαπάς!!!! Ό,τι επιθυμείς (πνευματικό) σου το εύχομαι ολόψυχα! Για το υλικό μέρος απευθύνσου στον Άη Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο Bill έγραψε: #5.799 22-12-08 21:32 ΚουΕ χρόνια πολλά! πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα) Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:33 Ο vendetta έγραψε: #5.800 22-12-08 21:33 Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 288 289 290 291 292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά ΚΕ! Πάντα μπερδεύω αυτή την γιορτή και μόνο αν ξέρεις καλά τον άλλο γνωρίζεις ποιά ημερομηνία προτιμά να γιορτάζει. Ευτυχία, αγάπη και ότι επιθυμείς για τον κούκλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η provatooo: #5.797 22-12-08 21:12 χρόνια πολλά για σήμερα στην αδερφούλα μου νατάσα για την ονομαστική της εορτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η fielda έγραψε: #5.798 22-12-08 21:14 Χρόνια πολλά Αναστασίαααα μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με το κουκλί σου (νι, τον Ωρίωνα εννοώ!!) και όσους αγαπάς!!!! Ό,τι επιθυμείς (πνευματικό) σου το εύχομαι ολόψυχα! Για το υλικό μέρος απευθύνσου στον Άη Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο Bill έγραψε: #5.799 22-12-08 21:32 ΚουΕ χρόνια πολλά! πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα) Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:33 Ο vendetta έγραψε: #5.800 22-12-08 21:33 Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 288 289 290 291 292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χρόνια πολλά για σήμερα στην αδερφούλα μου νατάσα για την ονομαστική της εορτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η fielda έγραψε: #5.798 22-12-08 21:14 Χρόνια πολλά Αναστασίαααα μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με το κουκλί σου (νι, τον Ωρίωνα εννοώ!!) και όσους αγαπάς!!!! Ό,τι επιθυμείς (πνευματικό) σου το εύχομαι ολόψυχα! Για το υλικό μέρος απευθύνσου στον Άη Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο Bill έγραψε: #5.799 22-12-08 21:32 ΚουΕ χρόνια πολλά! πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα) Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:33 Ο vendetta έγραψε: #5.800 22-12-08 21:33 Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 288 289 290 291 292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά Αναστασίαααα μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με το κουκλί σου (νι, τον Ωρίωνα εννοώ!!) και όσους αγαπάς!!!! Ό,τι επιθυμείς (πνευματικό) σου το εύχομαι ολόψυχα! Για το υλικό μέρος απευθύνσου στον Άη Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο Bill έγραψε: #5.799 22-12-08 21:32 ΚουΕ χρόνια πολλά! πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα) Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:33 Ο vendetta έγραψε: #5.800 22-12-08 21:33 Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 288 289 290 291 292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 290 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ΚουΕ χρόνια πολλά! πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα) Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:33 Ο vendetta έγραψε: #5.800 22-12-08 21:33 Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.