Tsipouro
Διάσημο μέλος
Χρόνια Πολλά αγαπητή Κουεδίνα . Να χαίρεσαι τη γιορτή σου και την οικογένειά σου! Τάσο χρόνια σου πολλά και σε σένα καυλάντη μου, να χαίρεσαι τη γιορτή σου!Ισχύει
ευχαριστώ
Μέχρι πρότεινως γιόρταζα μόνο το Πάσχα αλλά αποφάσισα να το γιορτάζω ΚΑΙ τώρα
Τελικά όμως, όλοι με ξεχνάνε με την δικαιολογία ότι γιορτάζω το Πάσχα, και το Πάσχα με ξεχνάνε με τη δικαιολογία του αρνιού
Τελικώς, όποτε κι αν πω ότι γιορτάζω... εχμ... δώρο γιοκ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
μόλις τώρα εξηγήθηκαν πολλά!Έκανα σοβαρές προσπάθειες να ξεχάσω ότι σήμερα είναι της Αγίας Αναστασίας, μιας και υπάρχουν άτομα με αυτό το όνομα που θα προτιμούσα να μη θυμάμαι ότι υπήρξαν ποτέ.
Δυστυχώς το Μέγα Χάος μου παίζει παιχνίδια και βάζει την αγαπημένη μας Κουέ να αποφασίσει να γιορτάζει σήμερα, πράγμα που με υποχρεώνει να βγω από τη νιρβάνα της λήθης μου και να ευχηθώ:
Χρόνια πολλά καλή μου Αναστασία, να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι τον όμορφο μπέμπη σου, ο οποίος θα γίνει ένας όμορφος παλίκαρος, την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Όταν γιορτάζει η Κουέ, είναι μέρα γιορτής για το στέκι...
αστειεύομαι
Κοίτα, επειδή είμαι πολύ καλός άνθρωπος, σου επιτρέπω να με γιορτάζεις το Πάσχα εσύ και να το ξεχάσουμε το σημερινό
Πες ότι δεν έγινε βρε αδερφέ
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου όμως, κι εύχομαι οι πίκρες που σε βρήκαν φέτος, του χρόνου να είναι πολλαπλάσιες αυτών οι χαρές σου
Σενκιου συμπεθέρα δε φαντάζομαι να νομίζεις ότι θα ξεμπερδέψεις το Πάσχα ε?μπράβο βρε ναστάζια, είχα τη κουμπάρα μου και τη θεία μου να γιορτάζουν σήμερα και μόνο εσύ μου είχες μείνει για το πάσχα...οπότε, σε ευχαριστώ που μου διευκολύνεις τη ζωή
α και χρόνια σου πολλά
Είπα... θα γιορτάζω δύο φορές το χρόνο αφού έτσι κι αλλιώς δεν παίρνω δώρο ούτε τη μία φορά
Και τότε και τώρα και κάποιες και στις 22 Ιανουαρίου (οκ όχι δε θα γιορτάζω ΚΑΙ τότε )Οι Αναστασίες το πάσχα δεν γιορτάζουν;
Τέσπα, κουε αν γιορτάζεις χρόνια πολλά
Σε ευχαριστώ όμως γιατί ξέρω ότι εσύ σε γιορτές και τέτοια χαζά δεν ασχολείσαι καν!
Σε ευχαριστώ πολύ under μου! Μακάρι η χρονιά που έρχεται να σου χαρίσει όλα όσα επιθυμείςΧρόνια πολλά ΚΕ! Πάντα μπερδεύω αυτή την γιορτή και μόνο αν ξέρεις καλά τον άλλο γνωρίζεις ποιά ημερομηνία προτιμά να γιορτάζει. Ευτυχία, αγάπη και ότι επιθυμείς για τον κούκλο σου.
Να τη χαίρεσαι!χρόνια πολλά για σήμερα στην αδερφούλα μου νατάσα για την ονομαστική της εορτή!!
Θες να πεις ότι εκείνο το κοννέ που έλεγες ότι έχεις με τον Αγιο ήταν μούφα? καλά σουΧρόνια πολλά Αναστασίαααα μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με το κουκλί σου (νι, τον Ωρίωνα εννοώ!!) και όσους αγαπάς!!!! Ό,τι επιθυμείς (πνευματικό) σου το εύχομαι ολόψυχα! Για το υλικό μέρος απευθύνσου στον Άη Βασίλη
Σε ευχαριστώ πολύ γλυκουλίνα μου! Τα καλύτερα και για σένα
Δυο φορές ευχές Μπιλούνι μου? wow με κακομαθαίνειςΚουΕ χρόνια πολλά!
πρόλαβα,πρόλαβα. (γμτ έχω αρχίσει και ξεχνάω επικίνδυνα)
Τάσο χρόνια σου πολλά κι εσένα κι ότι επιθυμείς!Να χαίρεσαι το όνομα σου.
Σε ευχαριστώ και πάλι καλό μου! Αντε Γειά τώρα ναι?
Σε ευχαριστώ πολύ μαγουλίθρα μουΧρόνια σου Πολλά Αναστασία...Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα και να είσαι πάντα η Κουε ξέρουμε...Πάντα υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σου...
Και εσύ με ένα καλό κορίτσι και πτυχίο!
Σε ευχαριστώ πολύ Τσιπ μουΧρόνια Πολλά αγαπητή Κουεδίνα .
και σε σένα μια απ τα ίδια που ευχήθηκα στον μαγουλίθρα από πάνω
εδιτ
έπρεπε να σβήσω μερικά χαμόγελα, ήταν πολλά λέει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου όμως, κι εύχομαι οι πίκρες που σε βρήκαν φέτος, του χρόνου να είναι πολλαπλάσιες
Στην αρχή διάβασα μέχρι εκεί, και λέω WTF
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
δεν την παλεύειςΣτην αρχή διάβασα μέχρι εκεί, και λέω WTF
κάνε ένα διάλειμμα
ΛΑΡΑ7427
Εκκολαπτόμενο μέλος
Isiliel
Επιφανές μέλος
...να στο φέρει ο Αη Βασίλης!
xanp
Δραστήριο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ Λάρα, κι εσύ ό,τι επιθυμείςΧρόνια πολλά και από μένα Αναστασία, Καλά Χριστούγγενα.
επιμένω για ένα wii αλλά δεν το βλέπω κάνει 300Χρόνια σου Πολλά Αναστασούδα μας! Ό,τι επιθυμείς...
...να στο φέρει ο Αη Βασίλης!
Σε ευχαριστώ Δημητρουλάκι μου! Υγεία κι ευτυχία για σένα κι όλους όσους αγαπάς!
(πάλι σε μένα γυρίζει η ευχή μου με αγαπάς έτσι δεν είναι? )
Σένκιου Ζίδι! Εύχομαι σύντομα να αποκτήσεις αυτή την απάντηση που τόσο περιμένεις και να είναι και θετικήΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Αναστασουλίιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Χρόνια καλά και πολλά, βρε!!! Πάντα γερή και δυνατή, πάντα ψύχραιμη και "μαμά" μας!!!
Μη στεναχωριέσαι... το Πάσχα γιορτάζωΑναστασία χρόνια πολλά να χαίρεσαι την οικογένεια σου ..καθυστερημένες ευχές αλλά δεν ήξερα καν ότι γιορτάζεις τώρα και όχι το Πάσχα
Απλά κάνω πρόβες τα χρόνια πολλά
Είπα να το κάνω δύο φορές το χρόνο γιατί έτσι κι αλλιώς... και το Πάσχα... πάλι με ξεχνάνε, οπότε, ότι αρπάξω
Σε ευχαριστώ πολύ Ξανθή μου! Να είσαι πάντα καλά κι ό,τι επιθυμείς για σένα και τους αγαπημένους σου!
roumana
Διάσημο μέλος
Τι να πω για την ΚΕ? Είναι από τα άτομα που σε κάνουν να αισθάνεσαι τυχερός που τα γνωρίζεις…
Χρόνια σου πολλά, με υγεία και ευτυχία. Love you girl…
artemaki
Διάσημο μέλος
να σαι καλα κ οτι επιθυμεις κουκλα μ!!!!να ξεπερασεις ολες τις δυσκολιες π θα βρεθουν μπροστα σου...:no1:
κ οτι θες εδω ειμαι εγω!!
sweety
Εκκολαπτόμενο μέλος
:present:ενα μεγααααααααλο χρονια πολλα στν sweety μας!!!!
να σαι καλα κ οτι επιθυμεις κουκλα μ!!!!να ξεπερασεις ολες τις δυσκολιες π θα βρεθουν μπροστα σου...:no1:
κ οτι θες εδω ειμαι εγω!!
σ'ευχαριστω αρτεμακι μου...να σαι καλα...και μην ανησυχεις θυμαμαι οτι εισαι εδω..και σ'ευχαριστω για την βοηθεια σου(ξερεις εσυ)
maraki
Δραστήριο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Αντε να φάμε χταπόδια λέμε
Σου εύχομαι τα καλύτερα φυσικά
Για ετοιμαστείτε όλοι... σε 4 μέρες έχω γεννέθλια
zanin
Διάσημο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Δεν είσαι το Πάσχα;;;;;
Χρόνια Πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ότι επιθυμείς να το πάθεις... να είσαι καλά με τον Άντρα σου και το παιδάκι σου, πάντα ευτυχισμένη, υγιής και τυχερή!
Neraida
Επιφανές μέλος
Χρονια πολλα Αναστασια μου!
Ο,τι ποθεις κουκλα μου για σενα και την οικογενεια σου!
Να ζεις και να αγαπας την καθε στιγμη με την ενταση και το παθος που αξιζει!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.