underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 00:46 Η underwater: #5.341 22-10-08 00:46 Χρόνια πολλά Fandago! Υγεία, ευτυχία και καλή επιτυχία σε ότι απόφαση πάρεις για την πορεία σου. Αλλά για να μην πολυλογώ σου εύχομαι περισσότερο να πραγματοποιηθούν τα όνειρα κι οι επιθυμίες που εσύ έχεις! Τα ποτά για σένα (δυστυχώς δεν υπάρχει smilie με τσικουδιά)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 00:54 Η Idril έγραψε: #5.342 22-10-08 00:54 Χρόνια πολλά Κρητικάτσι, με υγεία, ευτυχία και ό,τι άλλο επιθυμείς. Να είσαι πάντα καλά και μη μασάς, όλα στη ζωή βρίσκουν το δρόμο τους στο τέλος! Ιδού και η καθιερωμένη τουρτίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:03 Ο fandago έγραψε: #5.343 22-10-08 02:03 Αρχική Δημοσίευση από commie: Fandagouliiiiiiiiiiii μου Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα κάθε επιθυμία σου ευχή μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Βαλάντω μου, πρόσεξε γιατί έχω πολλές επιθυμίες και θα βαρεθείς να εύχεσαι Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Να έχεις ό,τι επιθυμείς (εάν ήδη δεν το έχεις) και ελπίζω κάποια στιγμή η μισοκοιμισμένη χελώνα σου να ξυπνήσει για τα καλά !!! Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα οπτικής αγαπητέ Κώστα! Η χελώνα μου είναι μισοξύπνια και όχι μισοκοιμισμένη, οπότε είμαστε σε καλό δρόμο Αρχική Δημοσίευση από fielda: Να είσαι καλός σε ό,τι κάνεις και καλό πτυχίο (ναι ναι ως νηπιαγωγός ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε fielda (όχι στον εκπαιδευτικό τομέα, στον άλλο ), θα το πάρω σίγουρα κάποτε και αυτό το πτυχίο, αλλά μάλλον θα αυξήσω τον μέσο όρο αποφοίτησης της σχολής κατά πολύ Αρχική Δημοσίευση από underwater: Τα ποτά για σένα (δυστυχώς δεν υπάρχει smilie με τσικουδιά)! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, γιατί αν σε τέτοια ποτήρια πίναμε τσικουδιά (ρακή) θα είχαμε πρόβλημα σίγουρα Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Idril: Να είσαι πάντα καλά και μη μασάς, όλα στη ζωή βρίσκουν το δρόμο τους στο τέλος! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ αγαπητή πολεμίστρια (γιαμ γιαμ η τούρτα), δεν μασάω (πολύ), άλλωστε εδώ και δύο μέρες τα πράγματα όντως έχουν ξεκινήσει να παίρνουν το δρόμο τους, ελπίζω να συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:16 Ο Bill έγραψε: #5.344 22-10-08 02:16 Αγαπητέ Θοδωρή, Σου εύχομαι χρόνια πολλά,να είσαι ευτυχισμένος και να έχει ότι ποθείς! Επίσης καλή σταδιοδρομία. Επίσης πλέον να αρχήσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Το πόδι σου όπου πατάει να μην σείεται η γη και τα χελωνάκια στην υπογραφή σου να πληθήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:02 Ο Γιώργος έγραψε: #5.345 22-10-08 03:02 Χρόνια πολλά χελωνάκι. Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 08:59 Η Κακή Επιρροή: #5.346 22-10-08 08:59 Fantagouli μουυυυυυυυυυυυυυ Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Να είσαι πάντα ευτυχισμένος και υγιής είναι τα σημαντικά... τα υπόλοιπα, έπονται να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν! (κι εγώ μέσα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^ποντικάκι^^ Νεοφερμένο μέλος Η θεανώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:04 Η ^^ποντικάκι^^: #5.347 22-10-08 09:04 χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η Resident Evil: #5.348 22-10-08 10:03 χελωνίιιιιιτσα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και "επισήμως" σήμερα!!! τούρτες και τα συναφή βαριέμαι να ψάξω βολέψου με τις τούρτες που σου δώσαν ως τώρα XIΛΙΟΧΡΟΝΟΣ, με το καλό να πας ψηλά και να πετύχεις στη δουλειά σου, να είσαι ευτυχισμένος, να βρεις ένα/κρατήσεις το καλό κορίτσι [] και keep it that way... we like u A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:21 Ο Rempeskes: #5.349 22-10-08 10:21 Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η dooo έγραψε: #5.350 22-10-08 10:26 φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Γίδι έγραψε: #5.351 22-10-08 10:29 Fandagooooo!!!! Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:10 Η Ηρώ έγραψε: #5.352 22-10-08 12:10 fandagoooo Χρόνια σου Πολλά!!!! Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά της Κρήτης, να έχεις πάντα υγεία και γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπάνε. Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Ο 26ος χρόνος της ζωής σου να είναι ο πιο ευτυχισμένος till now με επιτυχίες επαγγελματικές/ερωτικές Κάνε μια ευχή και σβήσε το κερί... Σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Ο The Djinn: #5.353 22-10-08 12:38 EΛΑ ΒΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Να ζησεις φιλε μου. Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενος. Και το σημεντικοτερο υγεια ε!!!!!!! Μην μασας ποτε και να χαμογελας παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Corpse Bride: #5.354 22-10-08 13:02 ΧρΟΟΟ οοο νια πολλα, σ'εσεΕεε να χρο ΟΟ οο ο νια πολλα κι ευτυχισμενα μικρο βατραχι. Υγεια, ευτυχια, και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:34 Η Neraida έγραψε: #5.355 22-10-08 13:34 Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Ευτυχισμενα γενεθλια να εχεις και να ζεις την καθε στιγμη με παθος, ετσι οπως σου αξιζει να τις γευεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Ο fandago έγραψε: #5.356 22-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επίσης πλέον να αρχίσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το Ευχαριστώ πολύ Μπιλι δε κιντ! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και εγώ θα σου ευχηθώ να συνεχίσεις μέχρι τέλους να παίρνεις 10άρια! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Click για ανάπτυξη... Φούρνος γκρεμίστηκε! Η ΚουΕ δεν έχει έμπνευση! Απαιτώ δεύτερο post όταν θα έχεις! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ έτσι κι αλλιώς Αρχική Δημοσίευση από ^^ποντικάκι^^: χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά, αλλά το αξίζουν όλοι! Άλλοι για να φτιάξουν όσα χάλασαν και οι υπόλοιποι για να πετύχουν περισσότερα Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Δεν είναι 2ν; Με άγχωσες τώρα....... ΝΟΤ! Να σαι καλά Αθηνά μου και εσύ με το καλό να πετύχεις όσα θέλεις. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Click για ανάπτυξη... Και εσύ να σαι καλά φιλόσοφε Αρχική Δημοσίευση από dooo: φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πετύχω την κορούκλα σου, αλλά πιο πιθανό είναι να τελειώσει αυτή οποιαδήποτε σχολή πρώτα Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ συντοπίτισσα! Κερνάω ένα ντάκο για σένα! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Click για ανάπτυξη... Μάρκετ; το έχω βάλει στο πρόγραμμα Μάριε, ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται πως η ευχή σου βγήκε ήδη αληθινή, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα Ευχαριστώ! Πάντα να πετυχαίνεις έτσι τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Click για ανάπτυξη... Από τα καλά όνειρα εννοείς Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Oralee έγραψε: #5.357 22-10-08 14:29 Μιας και είπα να μπω να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά, αλλά κυρίως καλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά στον Φαν. Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η xanp έγραψε: #5.358 22-10-08 15:38 Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:22 Ο fandago έγραψε: #5.359 22-10-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας... Click για ανάπτυξη... Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησα Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό! Αρχική Δημοσίευση από xanp: Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Click για ανάπτυξη... Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Phoebe έγραψε: #5.360 22-10-08 20:01 Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 266 267 268 269 270 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Fandago! Υγεία, ευτυχία και καλή επιτυχία σε ότι απόφαση πάρεις για την πορεία σου. Αλλά για να μην πολυλογώ σου εύχομαι περισσότερο να πραγματοποιηθούν τα όνειρα κι οι επιθυμίες που εσύ έχεις! Τα ποτά για σένα (δυστυχώς δεν υπάρχει smilie με τσικουδιά)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 00:54 Η Idril έγραψε: #5.342 22-10-08 00:54 Χρόνια πολλά Κρητικάτσι, με υγεία, ευτυχία και ό,τι άλλο επιθυμείς. Να είσαι πάντα καλά και μη μασάς, όλα στη ζωή βρίσκουν το δρόμο τους στο τέλος! Ιδού και η καθιερωμένη τουρτίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:03 Ο fandago έγραψε: #5.343 22-10-08 02:03 Αρχική Δημοσίευση από commie: Fandagouliiiiiiiiiiii μου Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα κάθε επιθυμία σου ευχή μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Βαλάντω μου, πρόσεξε γιατί έχω πολλές επιθυμίες και θα βαρεθείς να εύχεσαι Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Να έχεις ό,τι επιθυμείς (εάν ήδη δεν το έχεις) και ελπίζω κάποια στιγμή η μισοκοιμισμένη χελώνα σου να ξυπνήσει για τα καλά !!! Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα οπτικής αγαπητέ Κώστα! Η χελώνα μου είναι μισοξύπνια και όχι μισοκοιμισμένη, οπότε είμαστε σε καλό δρόμο Αρχική Δημοσίευση από fielda: Να είσαι καλός σε ό,τι κάνεις και καλό πτυχίο (ναι ναι ως νηπιαγωγός ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε fielda (όχι στον εκπαιδευτικό τομέα, στον άλλο ), θα το πάρω σίγουρα κάποτε και αυτό το πτυχίο, αλλά μάλλον θα αυξήσω τον μέσο όρο αποφοίτησης της σχολής κατά πολύ Αρχική Δημοσίευση από underwater: Τα ποτά για σένα (δυστυχώς δεν υπάρχει smilie με τσικουδιά)! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, γιατί αν σε τέτοια ποτήρια πίναμε τσικουδιά (ρακή) θα είχαμε πρόβλημα σίγουρα Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Idril: Να είσαι πάντα καλά και μη μασάς, όλα στη ζωή βρίσκουν το δρόμο τους στο τέλος! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ αγαπητή πολεμίστρια (γιαμ γιαμ η τούρτα), δεν μασάω (πολύ), άλλωστε εδώ και δύο μέρες τα πράγματα όντως έχουν ξεκινήσει να παίρνουν το δρόμο τους, ελπίζω να συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:16 Ο Bill έγραψε: #5.344 22-10-08 02:16 Αγαπητέ Θοδωρή, Σου εύχομαι χρόνια πολλά,να είσαι ευτυχισμένος και να έχει ότι ποθείς! Επίσης καλή σταδιοδρομία. Επίσης πλέον να αρχήσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Το πόδι σου όπου πατάει να μην σείεται η γη και τα χελωνάκια στην υπογραφή σου να πληθήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:02 Ο Γιώργος έγραψε: #5.345 22-10-08 03:02 Χρόνια πολλά χελωνάκι. Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 08:59 Η Κακή Επιρροή: #5.346 22-10-08 08:59 Fantagouli μουυυυυυυυυυυυυυ Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Να είσαι πάντα ευτυχισμένος και υγιής είναι τα σημαντικά... τα υπόλοιπα, έπονται να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν! (κι εγώ μέσα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^ποντικάκι^^ Νεοφερμένο μέλος Η θεανώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:04 Η ^^ποντικάκι^^: #5.347 22-10-08 09:04 χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η Resident Evil: #5.348 22-10-08 10:03 χελωνίιιιιιτσα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και "επισήμως" σήμερα!!! τούρτες και τα συναφή βαριέμαι να ψάξω βολέψου με τις τούρτες που σου δώσαν ως τώρα XIΛΙΟΧΡΟΝΟΣ, με το καλό να πας ψηλά και να πετύχεις στη δουλειά σου, να είσαι ευτυχισμένος, να βρεις ένα/κρατήσεις το καλό κορίτσι [] και keep it that way... we like u A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:21 Ο Rempeskes: #5.349 22-10-08 10:21 Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η dooo έγραψε: #5.350 22-10-08 10:26 φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Γίδι έγραψε: #5.351 22-10-08 10:29 Fandagooooo!!!! Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:10 Η Ηρώ έγραψε: #5.352 22-10-08 12:10 fandagoooo Χρόνια σου Πολλά!!!! Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά της Κρήτης, να έχεις πάντα υγεία και γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπάνε. Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Ο 26ος χρόνος της ζωής σου να είναι ο πιο ευτυχισμένος till now με επιτυχίες επαγγελματικές/ερωτικές Κάνε μια ευχή και σβήσε το κερί... Σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Ο The Djinn: #5.353 22-10-08 12:38 EΛΑ ΒΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Να ζησεις φιλε μου. Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενος. Και το σημεντικοτερο υγεια ε!!!!!!! Μην μασας ποτε και να χαμογελας παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Corpse Bride: #5.354 22-10-08 13:02 ΧρΟΟΟ οοο νια πολλα, σ'εσεΕεε να χρο ΟΟ οο ο νια πολλα κι ευτυχισμενα μικρο βατραχι. Υγεια, ευτυχια, και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:34 Η Neraida έγραψε: #5.355 22-10-08 13:34 Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Ευτυχισμενα γενεθλια να εχεις και να ζεις την καθε στιγμη με παθος, ετσι οπως σου αξιζει να τις γευεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Ο fandago έγραψε: #5.356 22-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επίσης πλέον να αρχίσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το Ευχαριστώ πολύ Μπιλι δε κιντ! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και εγώ θα σου ευχηθώ να συνεχίσεις μέχρι τέλους να παίρνεις 10άρια! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Click για ανάπτυξη... Φούρνος γκρεμίστηκε! Η ΚουΕ δεν έχει έμπνευση! Απαιτώ δεύτερο post όταν θα έχεις! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ έτσι κι αλλιώς Αρχική Δημοσίευση από ^^ποντικάκι^^: χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά, αλλά το αξίζουν όλοι! Άλλοι για να φτιάξουν όσα χάλασαν και οι υπόλοιποι για να πετύχουν περισσότερα Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Δεν είναι 2ν; Με άγχωσες τώρα....... ΝΟΤ! Να σαι καλά Αθηνά μου και εσύ με το καλό να πετύχεις όσα θέλεις. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Click για ανάπτυξη... Και εσύ να σαι καλά φιλόσοφε Αρχική Δημοσίευση από dooo: φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πετύχω την κορούκλα σου, αλλά πιο πιθανό είναι να τελειώσει αυτή οποιαδήποτε σχολή πρώτα Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ συντοπίτισσα! Κερνάω ένα ντάκο για σένα! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Click για ανάπτυξη... Μάρκετ; το έχω βάλει στο πρόγραμμα Μάριε, ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται πως η ευχή σου βγήκε ήδη αληθινή, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα Ευχαριστώ! Πάντα να πετυχαίνεις έτσι τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Click για ανάπτυξη... Από τα καλά όνειρα εννοείς Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Oralee έγραψε: #5.357 22-10-08 14:29 Μιας και είπα να μπω να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά, αλλά κυρίως καλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά στον Φαν. Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η xanp έγραψε: #5.358 22-10-08 15:38 Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:22 Ο fandago έγραψε: #5.359 22-10-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας... Click για ανάπτυξη... Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησα Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό! Αρχική Δημοσίευση από xanp: Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Click για ανάπτυξη... Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Phoebe έγραψε: #5.360 22-10-08 20:01 Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 266 267 268 269 270 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Κρητικάτσι, με υγεία, ευτυχία και ό,τι άλλο επιθυμείς. Να είσαι πάντα καλά και μη μασάς, όλα στη ζωή βρίσκουν το δρόμο τους στο τέλος! Ιδού και η καθιερωμένη τουρτίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:03 Ο fandago έγραψε: #5.343 22-10-08 02:03 Αρχική Δημοσίευση από commie: Fandagouliiiiiiiiiiii μου Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα κάθε επιθυμία σου ευχή μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Βαλάντω μου, πρόσεξε γιατί έχω πολλές επιθυμίες και θα βαρεθείς να εύχεσαι Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Να έχεις ό,τι επιθυμείς (εάν ήδη δεν το έχεις) και ελπίζω κάποια στιγμή η μισοκοιμισμένη χελώνα σου να ξυπνήσει για τα καλά !!! Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα οπτικής αγαπητέ Κώστα! Η χελώνα μου είναι μισοξύπνια και όχι μισοκοιμισμένη, οπότε είμαστε σε καλό δρόμο Αρχική Δημοσίευση από fielda: Να είσαι καλός σε ό,τι κάνεις και καλό πτυχίο (ναι ναι ως νηπιαγωγός ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε fielda (όχι στον εκπαιδευτικό τομέα, στον άλλο ), θα το πάρω σίγουρα κάποτε και αυτό το πτυχίο, αλλά μάλλον θα αυξήσω τον μέσο όρο αποφοίτησης της σχολής κατά πολύ Αρχική Δημοσίευση από underwater: Τα ποτά για σένα (δυστυχώς δεν υπάρχει smilie με τσικουδιά)! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, γιατί αν σε τέτοια ποτήρια πίναμε τσικουδιά (ρακή) θα είχαμε πρόβλημα σίγουρα Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Idril: Να είσαι πάντα καλά και μη μασάς, όλα στη ζωή βρίσκουν το δρόμο τους στο τέλος! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ αγαπητή πολεμίστρια (γιαμ γιαμ η τούρτα), δεν μασάω (πολύ), άλλωστε εδώ και δύο μέρες τα πράγματα όντως έχουν ξεκινήσει να παίρνουν το δρόμο τους, ελπίζω να συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:16 Ο Bill έγραψε: #5.344 22-10-08 02:16 Αγαπητέ Θοδωρή, Σου εύχομαι χρόνια πολλά,να είσαι ευτυχισμένος και να έχει ότι ποθείς! Επίσης καλή σταδιοδρομία. Επίσης πλέον να αρχήσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Το πόδι σου όπου πατάει να μην σείεται η γη και τα χελωνάκια στην υπογραφή σου να πληθήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:02 Ο Γιώργος έγραψε: #5.345 22-10-08 03:02 Χρόνια πολλά χελωνάκι. Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 08:59 Η Κακή Επιρροή: #5.346 22-10-08 08:59 Fantagouli μουυυυυυυυυυυυυυ Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Να είσαι πάντα ευτυχισμένος και υγιής είναι τα σημαντικά... τα υπόλοιπα, έπονται να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν! (κι εγώ μέσα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^ποντικάκι^^ Νεοφερμένο μέλος Η θεανώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:04 Η ^^ποντικάκι^^: #5.347 22-10-08 09:04 χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η Resident Evil: #5.348 22-10-08 10:03 χελωνίιιιιιτσα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και "επισήμως" σήμερα!!! τούρτες και τα συναφή βαριέμαι να ψάξω βολέψου με τις τούρτες που σου δώσαν ως τώρα XIΛΙΟΧΡΟΝΟΣ, με το καλό να πας ψηλά και να πετύχεις στη δουλειά σου, να είσαι ευτυχισμένος, να βρεις ένα/κρατήσεις το καλό κορίτσι [] και keep it that way... we like u A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:21 Ο Rempeskes: #5.349 22-10-08 10:21 Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η dooo έγραψε: #5.350 22-10-08 10:26 φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Γίδι έγραψε: #5.351 22-10-08 10:29 Fandagooooo!!!! Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:10 Η Ηρώ έγραψε: #5.352 22-10-08 12:10 fandagoooo Χρόνια σου Πολλά!!!! Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά της Κρήτης, να έχεις πάντα υγεία και γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπάνε. Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Ο 26ος χρόνος της ζωής σου να είναι ο πιο ευτυχισμένος till now με επιτυχίες επαγγελματικές/ερωτικές Κάνε μια ευχή και σβήσε το κερί... Σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Ο The Djinn: #5.353 22-10-08 12:38 EΛΑ ΒΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Να ζησεις φιλε μου. Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενος. Και το σημεντικοτερο υγεια ε!!!!!!! Μην μασας ποτε και να χαμογελας παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Corpse Bride: #5.354 22-10-08 13:02 ΧρΟΟΟ οοο νια πολλα, σ'εσεΕεε να χρο ΟΟ οο ο νια πολλα κι ευτυχισμενα μικρο βατραχι. Υγεια, ευτυχια, και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:34 Η Neraida έγραψε: #5.355 22-10-08 13:34 Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Ευτυχισμενα γενεθλια να εχεις και να ζεις την καθε στιγμη με παθος, ετσι οπως σου αξιζει να τις γευεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Ο fandago έγραψε: #5.356 22-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επίσης πλέον να αρχίσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το Ευχαριστώ πολύ Μπιλι δε κιντ! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και εγώ θα σου ευχηθώ να συνεχίσεις μέχρι τέλους να παίρνεις 10άρια! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Click για ανάπτυξη... Φούρνος γκρεμίστηκε! Η ΚουΕ δεν έχει έμπνευση! Απαιτώ δεύτερο post όταν θα έχεις! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ έτσι κι αλλιώς Αρχική Δημοσίευση από ^^ποντικάκι^^: χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά, αλλά το αξίζουν όλοι! Άλλοι για να φτιάξουν όσα χάλασαν και οι υπόλοιποι για να πετύχουν περισσότερα Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Δεν είναι 2ν; Με άγχωσες τώρα....... ΝΟΤ! Να σαι καλά Αθηνά μου και εσύ με το καλό να πετύχεις όσα θέλεις. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Click για ανάπτυξη... Και εσύ να σαι καλά φιλόσοφε Αρχική Δημοσίευση από dooo: φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πετύχω την κορούκλα σου, αλλά πιο πιθανό είναι να τελειώσει αυτή οποιαδήποτε σχολή πρώτα Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ συντοπίτισσα! Κερνάω ένα ντάκο για σένα! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Click για ανάπτυξη... Μάρκετ; το έχω βάλει στο πρόγραμμα Μάριε, ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται πως η ευχή σου βγήκε ήδη αληθινή, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα Ευχαριστώ! Πάντα να πετυχαίνεις έτσι τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Click για ανάπτυξη... Από τα καλά όνειρα εννοείς Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Oralee έγραψε: #5.357 22-10-08 14:29 Μιας και είπα να μπω να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά, αλλά κυρίως καλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά στον Φαν. Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η xanp έγραψε: #5.358 22-10-08 15:38 Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:22 Ο fandago έγραψε: #5.359 22-10-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας... Click για ανάπτυξη... Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησα Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό! Αρχική Δημοσίευση από xanp: Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Click για ανάπτυξη... Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Phoebe έγραψε: #5.360 22-10-08 20:01 Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 266 267 268 269 270 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από commie: Fandagouliiiiiiiiiiii μου Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα κάθε επιθυμία σου ευχή μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Βαλάντω μου, πρόσεξε γιατί έχω πολλές επιθυμίες και θα βαρεθείς να εύχεσαι Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Να έχεις ό,τι επιθυμείς (εάν ήδη δεν το έχεις) και ελπίζω κάποια στιγμή η μισοκοιμισμένη χελώνα σου να ξυπνήσει για τα καλά !!! Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα οπτικής αγαπητέ Κώστα! Η χελώνα μου είναι μισοξύπνια και όχι μισοκοιμισμένη, οπότε είμαστε σε καλό δρόμο Αρχική Δημοσίευση από fielda: Να είσαι καλός σε ό,τι κάνεις και καλό πτυχίο (ναι ναι ως νηπιαγωγός ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε fielda (όχι στον εκπαιδευτικό τομέα, στον άλλο ), θα το πάρω σίγουρα κάποτε και αυτό το πτυχίο, αλλά μάλλον θα αυξήσω τον μέσο όρο αποφοίτησης της σχολής κατά πολύ Αρχική Δημοσίευση από underwater: Τα ποτά για σένα (δυστυχώς δεν υπάρχει smilie με τσικουδιά)! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, γιατί αν σε τέτοια ποτήρια πίναμε τσικουδιά (ρακή) θα είχαμε πρόβλημα σίγουρα Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Idril: Να είσαι πάντα καλά και μη μασάς, όλα στη ζωή βρίσκουν το δρόμο τους στο τέλος! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ αγαπητή πολεμίστρια (γιαμ γιαμ η τούρτα), δεν μασάω (πολύ), άλλωστε εδώ και δύο μέρες τα πράγματα όντως έχουν ξεκινήσει να παίρνουν το δρόμο τους, ελπίζω να συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:16 Ο Bill έγραψε: #5.344 22-10-08 02:16 Αγαπητέ Θοδωρή, Σου εύχομαι χρόνια πολλά,να είσαι ευτυχισμένος και να έχει ότι ποθείς! Επίσης καλή σταδιοδρομία. Επίσης πλέον να αρχήσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Το πόδι σου όπου πατάει να μην σείεται η γη και τα χελωνάκια στην υπογραφή σου να πληθήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:02 Ο Γιώργος έγραψε: #5.345 22-10-08 03:02 Χρόνια πολλά χελωνάκι. Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 08:59 Η Κακή Επιρροή: #5.346 22-10-08 08:59 Fantagouli μουυυυυυυυυυυυυυ Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Να είσαι πάντα ευτυχισμένος και υγιής είναι τα σημαντικά... τα υπόλοιπα, έπονται να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν! (κι εγώ μέσα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^ποντικάκι^^ Νεοφερμένο μέλος Η θεανώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:04 Η ^^ποντικάκι^^: #5.347 22-10-08 09:04 χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η Resident Evil: #5.348 22-10-08 10:03 χελωνίιιιιιτσα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και "επισήμως" σήμερα!!! τούρτες και τα συναφή βαριέμαι να ψάξω βολέψου με τις τούρτες που σου δώσαν ως τώρα XIΛΙΟΧΡΟΝΟΣ, με το καλό να πας ψηλά και να πετύχεις στη δουλειά σου, να είσαι ευτυχισμένος, να βρεις ένα/κρατήσεις το καλό κορίτσι [] και keep it that way... we like u A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:21 Ο Rempeskes: #5.349 22-10-08 10:21 Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η dooo έγραψε: #5.350 22-10-08 10:26 φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Γίδι έγραψε: #5.351 22-10-08 10:29 Fandagooooo!!!! Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:10 Η Ηρώ έγραψε: #5.352 22-10-08 12:10 fandagoooo Χρόνια σου Πολλά!!!! Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά της Κρήτης, να έχεις πάντα υγεία και γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπάνε. Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Ο 26ος χρόνος της ζωής σου να είναι ο πιο ευτυχισμένος till now με επιτυχίες επαγγελματικές/ερωτικές Κάνε μια ευχή και σβήσε το κερί... Σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Ο The Djinn: #5.353 22-10-08 12:38 EΛΑ ΒΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Να ζησεις φιλε μου. Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενος. Και το σημεντικοτερο υγεια ε!!!!!!! Μην μασας ποτε και να χαμογελας παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Corpse Bride: #5.354 22-10-08 13:02 ΧρΟΟΟ οοο νια πολλα, σ'εσεΕεε να χρο ΟΟ οο ο νια πολλα κι ευτυχισμενα μικρο βατραχι. Υγεια, ευτυχια, και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:34 Η Neraida έγραψε: #5.355 22-10-08 13:34 Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Ευτυχισμενα γενεθλια να εχεις και να ζεις την καθε στιγμη με παθος, ετσι οπως σου αξιζει να τις γευεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Ο fandago έγραψε: #5.356 22-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επίσης πλέον να αρχίσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το Ευχαριστώ πολύ Μπιλι δε κιντ! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και εγώ θα σου ευχηθώ να συνεχίσεις μέχρι τέλους να παίρνεις 10άρια! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Click για ανάπτυξη... Φούρνος γκρεμίστηκε! Η ΚουΕ δεν έχει έμπνευση! Απαιτώ δεύτερο post όταν θα έχεις! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ έτσι κι αλλιώς Αρχική Δημοσίευση από ^^ποντικάκι^^: χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά, αλλά το αξίζουν όλοι! Άλλοι για να φτιάξουν όσα χάλασαν και οι υπόλοιποι για να πετύχουν περισσότερα Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Δεν είναι 2ν; Με άγχωσες τώρα....... ΝΟΤ! Να σαι καλά Αθηνά μου και εσύ με το καλό να πετύχεις όσα θέλεις. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Click για ανάπτυξη... Και εσύ να σαι καλά φιλόσοφε Αρχική Δημοσίευση από dooo: φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πετύχω την κορούκλα σου, αλλά πιο πιθανό είναι να τελειώσει αυτή οποιαδήποτε σχολή πρώτα Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ συντοπίτισσα! Κερνάω ένα ντάκο για σένα! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Click για ανάπτυξη... Μάρκετ; το έχω βάλει στο πρόγραμμα Μάριε, ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται πως η ευχή σου βγήκε ήδη αληθινή, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα Ευχαριστώ! Πάντα να πετυχαίνεις έτσι τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Click για ανάπτυξη... Από τα καλά όνειρα εννοείς Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Oralee έγραψε: #5.357 22-10-08 14:29 Μιας και είπα να μπω να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά, αλλά κυρίως καλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά στον Φαν. Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η xanp έγραψε: #5.358 22-10-08 15:38 Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:22 Ο fandago έγραψε: #5.359 22-10-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας... Click για ανάπτυξη... Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησα Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό! Αρχική Δημοσίευση από xanp: Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Click για ανάπτυξη... Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Phoebe έγραψε: #5.360 22-10-08 20:01 Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 266 267 268 269 270 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγαπητέ Θοδωρή, Σου εύχομαι χρόνια πολλά,να είσαι ευτυχισμένος και να έχει ότι ποθείς! Επίσης καλή σταδιοδρομία. Επίσης πλέον να αρχήσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Το πόδι σου όπου πατάει να μην σείεται η γη και τα χελωνάκια στην υπογραφή σου να πληθήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:02 Ο Γιώργος έγραψε: #5.345 22-10-08 03:02 Χρόνια πολλά χελωνάκι. Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 08:59 Η Κακή Επιρροή: #5.346 22-10-08 08:59 Fantagouli μουυυυυυυυυυυυυυ Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Να είσαι πάντα ευτυχισμένος και υγιής είναι τα σημαντικά... τα υπόλοιπα, έπονται να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν! (κι εγώ μέσα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^ποντικάκι^^ Νεοφερμένο μέλος Η θεανώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:04 Η ^^ποντικάκι^^: #5.347 22-10-08 09:04 χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η Resident Evil: #5.348 22-10-08 10:03 χελωνίιιιιιτσα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και "επισήμως" σήμερα!!! τούρτες και τα συναφή βαριέμαι να ψάξω βολέψου με τις τούρτες που σου δώσαν ως τώρα XIΛΙΟΧΡΟΝΟΣ, με το καλό να πας ψηλά και να πετύχεις στη δουλειά σου, να είσαι ευτυχισμένος, να βρεις ένα/κρατήσεις το καλό κορίτσι [] και keep it that way... we like u A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:21 Ο Rempeskes: #5.349 22-10-08 10:21 Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η dooo έγραψε: #5.350 22-10-08 10:26 φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Γίδι έγραψε: #5.351 22-10-08 10:29 Fandagooooo!!!! Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:10 Η Ηρώ έγραψε: #5.352 22-10-08 12:10 fandagoooo Χρόνια σου Πολλά!!!! Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά της Κρήτης, να έχεις πάντα υγεία και γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπάνε. Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Ο 26ος χρόνος της ζωής σου να είναι ο πιο ευτυχισμένος till now με επιτυχίες επαγγελματικές/ερωτικές Κάνε μια ευχή και σβήσε το κερί... Σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Ο The Djinn: #5.353 22-10-08 12:38 EΛΑ ΒΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Να ζησεις φιλε μου. Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενος. Και το σημεντικοτερο υγεια ε!!!!!!! Μην μασας ποτε και να χαμογελας παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Corpse Bride: #5.354 22-10-08 13:02 ΧρΟΟΟ οοο νια πολλα, σ'εσεΕεε να χρο ΟΟ οο ο νια πολλα κι ευτυχισμενα μικρο βατραχι. Υγεια, ευτυχια, και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:34 Η Neraida έγραψε: #5.355 22-10-08 13:34 Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Ευτυχισμενα γενεθλια να εχεις και να ζεις την καθε στιγμη με παθος, ετσι οπως σου αξιζει να τις γευεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Ο fandago έγραψε: #5.356 22-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επίσης πλέον να αρχίσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το Ευχαριστώ πολύ Μπιλι δε κιντ! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και εγώ θα σου ευχηθώ να συνεχίσεις μέχρι τέλους να παίρνεις 10άρια! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Click για ανάπτυξη... Φούρνος γκρεμίστηκε! Η ΚουΕ δεν έχει έμπνευση! Απαιτώ δεύτερο post όταν θα έχεις! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ έτσι κι αλλιώς Αρχική Δημοσίευση από ^^ποντικάκι^^: χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά, αλλά το αξίζουν όλοι! Άλλοι για να φτιάξουν όσα χάλασαν και οι υπόλοιποι για να πετύχουν περισσότερα Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Δεν είναι 2ν; Με άγχωσες τώρα....... ΝΟΤ! Να σαι καλά Αθηνά μου και εσύ με το καλό να πετύχεις όσα θέλεις. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Click για ανάπτυξη... Και εσύ να σαι καλά φιλόσοφε Αρχική Δημοσίευση από dooo: φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πετύχω την κορούκλα σου, αλλά πιο πιθανό είναι να τελειώσει αυτή οποιαδήποτε σχολή πρώτα Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ συντοπίτισσα! Κερνάω ένα ντάκο για σένα! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Click για ανάπτυξη... Μάρκετ; το έχω βάλει στο πρόγραμμα Μάριε, ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται πως η ευχή σου βγήκε ήδη αληθινή, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα Ευχαριστώ! Πάντα να πετυχαίνεις έτσι τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Click για ανάπτυξη... Από τα καλά όνειρα εννοείς Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Oralee έγραψε: #5.357 22-10-08 14:29 Μιας και είπα να μπω να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά, αλλά κυρίως καλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά στον Φαν. Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η xanp έγραψε: #5.358 22-10-08 15:38 Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:22 Ο fandago έγραψε: #5.359 22-10-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας... Click για ανάπτυξη... Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησα Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό! Αρχική Δημοσίευση από xanp: Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Click για ανάπτυξη... Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Phoebe έγραψε: #5.360 22-10-08 20:01 Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 266 267 268 269 270 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά χελωνάκι. Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 08:59 Η Κακή Επιρροή: #5.346 22-10-08 08:59 Fantagouli μουυυυυυυυυυυυυυ Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Να είσαι πάντα ευτυχισμένος και υγιής είναι τα σημαντικά... τα υπόλοιπα, έπονται να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν! (κι εγώ μέσα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^ποντικάκι^^ Νεοφερμένο μέλος Η θεανώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:04 Η ^^ποντικάκι^^: #5.347 22-10-08 09:04 χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η Resident Evil: #5.348 22-10-08 10:03 χελωνίιιιιιτσα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και "επισήμως" σήμερα!!! τούρτες και τα συναφή βαριέμαι να ψάξω βολέψου με τις τούρτες που σου δώσαν ως τώρα XIΛΙΟΧΡΟΝΟΣ, με το καλό να πας ψηλά και να πετύχεις στη δουλειά σου, να είσαι ευτυχισμένος, να βρεις ένα/κρατήσεις το καλό κορίτσι [] και keep it that way... we like u A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:21 Ο Rempeskes: #5.349 22-10-08 10:21 Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η dooo έγραψε: #5.350 22-10-08 10:26 φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Γίδι έγραψε: #5.351 22-10-08 10:29 Fandagooooo!!!! Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:10 Η Ηρώ έγραψε: #5.352 22-10-08 12:10 fandagoooo Χρόνια σου Πολλά!!!! Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά της Κρήτης, να έχεις πάντα υγεία και γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπάνε. Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Ο 26ος χρόνος της ζωής σου να είναι ο πιο ευτυχισμένος till now με επιτυχίες επαγγελματικές/ερωτικές Κάνε μια ευχή και σβήσε το κερί... Σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Ο The Djinn: #5.353 22-10-08 12:38 EΛΑ ΒΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Να ζησεις φιλε μου. Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενος. Και το σημεντικοτερο υγεια ε!!!!!!! Μην μασας ποτε και να χαμογελας παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Corpse Bride: #5.354 22-10-08 13:02 ΧρΟΟΟ οοο νια πολλα, σ'εσεΕεε να χρο ΟΟ οο ο νια πολλα κι ευτυχισμενα μικρο βατραχι. Υγεια, ευτυχια, και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:34 Η Neraida έγραψε: #5.355 22-10-08 13:34 Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Ευτυχισμενα γενεθλια να εχεις και να ζεις την καθε στιγμη με παθος, ετσι οπως σου αξιζει να τις γευεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Ο fandago έγραψε: #5.356 22-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επίσης πλέον να αρχίσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το Ευχαριστώ πολύ Μπιλι δε κιντ! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και εγώ θα σου ευχηθώ να συνεχίσεις μέχρι τέλους να παίρνεις 10άρια! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Click για ανάπτυξη... Φούρνος γκρεμίστηκε! Η ΚουΕ δεν έχει έμπνευση! Απαιτώ δεύτερο post όταν θα έχεις! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ έτσι κι αλλιώς Αρχική Δημοσίευση από ^^ποντικάκι^^: χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά, αλλά το αξίζουν όλοι! Άλλοι για να φτιάξουν όσα χάλασαν και οι υπόλοιποι για να πετύχουν περισσότερα Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Δεν είναι 2ν; Με άγχωσες τώρα....... ΝΟΤ! Να σαι καλά Αθηνά μου και εσύ με το καλό να πετύχεις όσα θέλεις. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Click για ανάπτυξη... Και εσύ να σαι καλά φιλόσοφε Αρχική Δημοσίευση από dooo: φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πετύχω την κορούκλα σου, αλλά πιο πιθανό είναι να τελειώσει αυτή οποιαδήποτε σχολή πρώτα Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ συντοπίτισσα! Κερνάω ένα ντάκο για σένα! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Click για ανάπτυξη... Μάρκετ; το έχω βάλει στο πρόγραμμα Μάριε, ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται πως η ευχή σου βγήκε ήδη αληθινή, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα Ευχαριστώ! Πάντα να πετυχαίνεις έτσι τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Click για ανάπτυξη... Από τα καλά όνειρα εννοείς Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Oralee έγραψε: #5.357 22-10-08 14:29 Μιας και είπα να μπω να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά, αλλά κυρίως καλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά στον Φαν. Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η xanp έγραψε: #5.358 22-10-08 15:38 Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:22 Ο fandago έγραψε: #5.359 22-10-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας... Click για ανάπτυξη... Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησα Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό! Αρχική Δημοσίευση από xanp: Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Click για ανάπτυξη... Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Phoebe έγραψε: #5.360 22-10-08 20:01 Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 266 267 268 269 270 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Fantagouli μουυυυυυυυυυυυυυ Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Να είσαι πάντα ευτυχισμένος και υγιής είναι τα σημαντικά... τα υπόλοιπα, έπονται να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν! (κι εγώ μέσα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^^ποντικάκι^^ Νεοφερμένο μέλος Η θεανώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:04 Η ^^ποντικάκι^^: #5.347 22-10-08 09:04 χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η Resident Evil: #5.348 22-10-08 10:03 χελωνίιιιιιτσα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και "επισήμως" σήμερα!!! τούρτες και τα συναφή βαριέμαι να ψάξω βολέψου με τις τούρτες που σου δώσαν ως τώρα XIΛΙΟΧΡΟΝΟΣ, με το καλό να πας ψηλά και να πετύχεις στη δουλειά σου, να είσαι ευτυχισμένος, να βρεις ένα/κρατήσεις το καλό κορίτσι [] και keep it that way... we like u A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:21 Ο Rempeskes: #5.349 22-10-08 10:21 Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η dooo έγραψε: #5.350 22-10-08 10:26 φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Γίδι έγραψε: #5.351 22-10-08 10:29 Fandagooooo!!!! Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:10 Η Ηρώ έγραψε: #5.352 22-10-08 12:10 fandagoooo Χρόνια σου Πολλά!!!! Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά της Κρήτης, να έχεις πάντα υγεία και γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπάνε. Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Ο 26ος χρόνος της ζωής σου να είναι ο πιο ευτυχισμένος till now με επιτυχίες επαγγελματικές/ερωτικές Κάνε μια ευχή και σβήσε το κερί... Σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Ο The Djinn: #5.353 22-10-08 12:38 EΛΑ ΒΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Να ζησεις φιλε μου. Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενος. Και το σημεντικοτερο υγεια ε!!!!!!! Μην μασας ποτε και να χαμογελας παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Corpse Bride: #5.354 22-10-08 13:02 ΧρΟΟΟ οοο νια πολλα, σ'εσεΕεε να χρο ΟΟ οο ο νια πολλα κι ευτυχισμενα μικρο βατραχι. Υγεια, ευτυχια, και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:34 Η Neraida έγραψε: #5.355 22-10-08 13:34 Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Ευτυχισμενα γενεθλια να εχεις και να ζεις την καθε στιγμη με παθος, ετσι οπως σου αξιζει να τις γευεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Ο fandago έγραψε: #5.356 22-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επίσης πλέον να αρχίσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το Ευχαριστώ πολύ Μπιλι δε κιντ! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και εγώ θα σου ευχηθώ να συνεχίσεις μέχρι τέλους να παίρνεις 10άρια! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Click για ανάπτυξη... Φούρνος γκρεμίστηκε! Η ΚουΕ δεν έχει έμπνευση! Απαιτώ δεύτερο post όταν θα έχεις! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ έτσι κι αλλιώς Αρχική Δημοσίευση από ^^ποντικάκι^^: χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά, αλλά το αξίζουν όλοι! Άλλοι για να φτιάξουν όσα χάλασαν και οι υπόλοιποι για να πετύχουν περισσότερα Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Δεν είναι 2ν; Με άγχωσες τώρα....... ΝΟΤ! Να σαι καλά Αθηνά μου και εσύ με το καλό να πετύχεις όσα θέλεις. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Click για ανάπτυξη... Και εσύ να σαι καλά φιλόσοφε Αρχική Δημοσίευση από dooo: φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πετύχω την κορούκλα σου, αλλά πιο πιθανό είναι να τελειώσει αυτή οποιαδήποτε σχολή πρώτα Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ συντοπίτισσα! Κερνάω ένα ντάκο για σένα! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Click για ανάπτυξη... Μάρκετ; το έχω βάλει στο πρόγραμμα Μάριε, ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται πως η ευχή σου βγήκε ήδη αληθινή, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα Ευχαριστώ! Πάντα να πετυχαίνεις έτσι τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Click για ανάπτυξη... Από τα καλά όνειρα εννοείς Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Oralee έγραψε: #5.357 22-10-08 14:29 Μιας και είπα να μπω να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά, αλλά κυρίως καλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά στον Φαν. Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η xanp έγραψε: #5.358 22-10-08 15:38 Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:22 Ο fandago έγραψε: #5.359 22-10-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας... Click για ανάπτυξη... Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησα Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό! Αρχική Δημοσίευση από xanp: Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Click για ανάπτυξη... Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Phoebe έγραψε: #5.360 22-10-08 20:01 Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 266 267 268 269 270 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η Resident Evil: #5.348 22-10-08 10:03 χελωνίιιιιιτσα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και "επισήμως" σήμερα!!! τούρτες και τα συναφή βαριέμαι να ψάξω βολέψου με τις τούρτες που σου δώσαν ως τώρα XIΛΙΟΧΡΟΝΟΣ, με το καλό να πας ψηλά και να πετύχεις στη δουλειά σου, να είσαι ευτυχισμένος, να βρεις ένα/κρατήσεις το καλό κορίτσι [] και keep it that way... we like u A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:21 Ο Rempeskes: #5.349 22-10-08 10:21 Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η dooo έγραψε: #5.350 22-10-08 10:26 φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Γίδι έγραψε: #5.351 22-10-08 10:29 Fandagooooo!!!! Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:10 Η Ηρώ έγραψε: #5.352 22-10-08 12:10 fandagoooo Χρόνια σου Πολλά!!!! Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά της Κρήτης, να έχεις πάντα υγεία και γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπάνε. Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Ο 26ος χρόνος της ζωής σου να είναι ο πιο ευτυχισμένος till now με επιτυχίες επαγγελματικές/ερωτικές Κάνε μια ευχή και σβήσε το κερί... Σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Ο The Djinn: #5.353 22-10-08 12:38 EΛΑ ΒΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Να ζησεις φιλε μου. Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενος. Και το σημεντικοτερο υγεια ε!!!!!!! Μην μασας ποτε και να χαμογελας παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Corpse Bride: #5.354 22-10-08 13:02 ΧρΟΟΟ οοο νια πολλα, σ'εσεΕεε να χρο ΟΟ οο ο νια πολλα κι ευτυχισμενα μικρο βατραχι. Υγεια, ευτυχια, και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:34 Η Neraida έγραψε: #5.355 22-10-08 13:34 Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Ευτυχισμενα γενεθλια να εχεις και να ζεις την καθε στιγμη με παθος, ετσι οπως σου αξιζει να τις γευεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Ο fandago έγραψε: #5.356 22-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επίσης πλέον να αρχίσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το Ευχαριστώ πολύ Μπιλι δε κιντ! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και εγώ θα σου ευχηθώ να συνεχίσεις μέχρι τέλους να παίρνεις 10άρια! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Click για ανάπτυξη... Φούρνος γκρεμίστηκε! Η ΚουΕ δεν έχει έμπνευση! Απαιτώ δεύτερο post όταν θα έχεις! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ έτσι κι αλλιώς Αρχική Δημοσίευση από ^^ποντικάκι^^: χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά, αλλά το αξίζουν όλοι! Άλλοι για να φτιάξουν όσα χάλασαν και οι υπόλοιποι για να πετύχουν περισσότερα Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Δεν είναι 2ν; Με άγχωσες τώρα....... ΝΟΤ! Να σαι καλά Αθηνά μου και εσύ με το καλό να πετύχεις όσα θέλεις. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Click για ανάπτυξη... Και εσύ να σαι καλά φιλόσοφε Αρχική Δημοσίευση από dooo: φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πετύχω την κορούκλα σου, αλλά πιο πιθανό είναι να τελειώσει αυτή οποιαδήποτε σχολή πρώτα Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ συντοπίτισσα! Κερνάω ένα ντάκο για σένα! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Click για ανάπτυξη... Μάρκετ; το έχω βάλει στο πρόγραμμα Μάριε, ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται πως η ευχή σου βγήκε ήδη αληθινή, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα Ευχαριστώ! Πάντα να πετυχαίνεις έτσι τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Click για ανάπτυξη... Από τα καλά όνειρα εννοείς Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Oralee έγραψε: #5.357 22-10-08 14:29 Μιας και είπα να μπω να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά, αλλά κυρίως καλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά στον Φαν. Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η xanp έγραψε: #5.358 22-10-08 15:38 Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:22 Ο fandago έγραψε: #5.359 22-10-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας... Click για ανάπτυξη... Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησα Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό! Αρχική Δημοσίευση από xanp: Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Click για ανάπτυξη... Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Phoebe έγραψε: #5.360 22-10-08 20:01 Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 266 267 268 269 270 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χελωνίιιιιιτσα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και "επισήμως" σήμερα!!! τούρτες και τα συναφή βαριέμαι να ψάξω βολέψου με τις τούρτες που σου δώσαν ως τώρα XIΛΙΟΧΡΟΝΟΣ, με το καλό να πας ψηλά και να πετύχεις στη δουλειά σου, να είσαι ευτυχισμένος, να βρεις ένα/κρατήσεις το καλό κορίτσι [] και keep it that way... we like u A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:21 Ο Rempeskes: #5.349 22-10-08 10:21 Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η dooo έγραψε: #5.350 22-10-08 10:26 φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Γίδι έγραψε: #5.351 22-10-08 10:29 Fandagooooo!!!! Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:10 Η Ηρώ έγραψε: #5.352 22-10-08 12:10 fandagoooo Χρόνια σου Πολλά!!!! Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά της Κρήτης, να έχεις πάντα υγεία και γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπάνε. Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Ο 26ος χρόνος της ζωής σου να είναι ο πιο ευτυχισμένος till now με επιτυχίες επαγγελματικές/ερωτικές Κάνε μια ευχή και σβήσε το κερί... Σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Ο The Djinn: #5.353 22-10-08 12:38 EΛΑ ΒΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Να ζησεις φιλε μου. Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενος. Και το σημεντικοτερο υγεια ε!!!!!!! Μην μασας ποτε και να χαμογελας παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Corpse Bride: #5.354 22-10-08 13:02 ΧρΟΟΟ οοο νια πολλα, σ'εσεΕεε να χρο ΟΟ οο ο νια πολλα κι ευτυχισμενα μικρο βατραχι. Υγεια, ευτυχια, και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:34 Η Neraida έγραψε: #5.355 22-10-08 13:34 Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Ευτυχισμενα γενεθλια να εχεις και να ζεις την καθε στιγμη με παθος, ετσι οπως σου αξιζει να τις γευεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Ο fandago έγραψε: #5.356 22-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επίσης πλέον να αρχίσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το Ευχαριστώ πολύ Μπιλι δε κιντ! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και εγώ θα σου ευχηθώ να συνεχίσεις μέχρι τέλους να παίρνεις 10άρια! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Click για ανάπτυξη... Φούρνος γκρεμίστηκε! Η ΚουΕ δεν έχει έμπνευση! Απαιτώ δεύτερο post όταν θα έχεις! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ έτσι κι αλλιώς Αρχική Δημοσίευση από ^^ποντικάκι^^: χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά, αλλά το αξίζουν όλοι! Άλλοι για να φτιάξουν όσα χάλασαν και οι υπόλοιποι για να πετύχουν περισσότερα Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Δεν είναι 2ν; Με άγχωσες τώρα....... ΝΟΤ! Να σαι καλά Αθηνά μου και εσύ με το καλό να πετύχεις όσα θέλεις. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Click για ανάπτυξη... Και εσύ να σαι καλά φιλόσοφε Αρχική Δημοσίευση από dooo: φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πετύχω την κορούκλα σου, αλλά πιο πιθανό είναι να τελειώσει αυτή οποιαδήποτε σχολή πρώτα Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ συντοπίτισσα! Κερνάω ένα ντάκο για σένα! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Click για ανάπτυξη... Μάρκετ; το έχω βάλει στο πρόγραμμα Μάριε, ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται πως η ευχή σου βγήκε ήδη αληθινή, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα Ευχαριστώ! Πάντα να πετυχαίνεις έτσι τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Click για ανάπτυξη... Από τα καλά όνειρα εννοείς Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Oralee έγραψε: #5.357 22-10-08 14:29 Μιας και είπα να μπω να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά, αλλά κυρίως καλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά στον Φαν. Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η xanp έγραψε: #5.358 22-10-08 15:38 Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:22 Ο fandago έγραψε: #5.359 22-10-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας... Click για ανάπτυξη... Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησα Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό! Αρχική Δημοσίευση από xanp: Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Click για ανάπτυξη... Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Phoebe έγραψε: #5.360 22-10-08 20:01 Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 266 267 268 269 270 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η dooo έγραψε: #5.350 22-10-08 10:26 φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Γίδι έγραψε: #5.351 22-10-08 10:29 Fandagooooo!!!! Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:10 Η Ηρώ έγραψε: #5.352 22-10-08 12:10 fandagoooo Χρόνια σου Πολλά!!!! Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά της Κρήτης, να έχεις πάντα υγεία και γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπάνε. Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Ο 26ος χρόνος της ζωής σου να είναι ο πιο ευτυχισμένος till now με επιτυχίες επαγγελματικές/ερωτικές Κάνε μια ευχή και σβήσε το κερί... Σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Ο The Djinn: #5.353 22-10-08 12:38 EΛΑ ΒΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Να ζησεις φιλε μου. Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενος. Και το σημεντικοτερο υγεια ε!!!!!!! Μην μασας ποτε και να χαμογελας παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Corpse Bride: #5.354 22-10-08 13:02 ΧρΟΟΟ οοο νια πολλα, σ'εσεΕεε να χρο ΟΟ οο ο νια πολλα κι ευτυχισμενα μικρο βατραχι. Υγεια, ευτυχια, και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:34 Η Neraida έγραψε: #5.355 22-10-08 13:34 Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Ευτυχισμενα γενεθλια να εχεις και να ζεις την καθε στιγμη με παθος, ετσι οπως σου αξιζει να τις γευεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Ο fandago έγραψε: #5.356 22-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επίσης πλέον να αρχίσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το Ευχαριστώ πολύ Μπιλι δε κιντ! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και εγώ θα σου ευχηθώ να συνεχίσεις μέχρι τέλους να παίρνεις 10άρια! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Click για ανάπτυξη... Φούρνος γκρεμίστηκε! Η ΚουΕ δεν έχει έμπνευση! Απαιτώ δεύτερο post όταν θα έχεις! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ έτσι κι αλλιώς Αρχική Δημοσίευση από ^^ποντικάκι^^: χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά, αλλά το αξίζουν όλοι! Άλλοι για να φτιάξουν όσα χάλασαν και οι υπόλοιποι για να πετύχουν περισσότερα Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Δεν είναι 2ν; Με άγχωσες τώρα....... ΝΟΤ! Να σαι καλά Αθηνά μου και εσύ με το καλό να πετύχεις όσα θέλεις. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Click για ανάπτυξη... Και εσύ να σαι καλά φιλόσοφε Αρχική Δημοσίευση από dooo: φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πετύχω την κορούκλα σου, αλλά πιο πιθανό είναι να τελειώσει αυτή οποιαδήποτε σχολή πρώτα Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ συντοπίτισσα! Κερνάω ένα ντάκο για σένα! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Click για ανάπτυξη... Μάρκετ; το έχω βάλει στο πρόγραμμα Μάριε, ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται πως η ευχή σου βγήκε ήδη αληθινή, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα Ευχαριστώ! Πάντα να πετυχαίνεις έτσι τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Click για ανάπτυξη... Από τα καλά όνειρα εννοείς Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Oralee έγραψε: #5.357 22-10-08 14:29 Μιας και είπα να μπω να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά, αλλά κυρίως καλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά στον Φαν. Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η xanp έγραψε: #5.358 22-10-08 15:38 Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:22 Ο fandago έγραψε: #5.359 22-10-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας... Click για ανάπτυξη... Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησα Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό! Αρχική Δημοσίευση από xanp: Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Click για ανάπτυξη... Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Phoebe έγραψε: #5.360 22-10-08 20:01 Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 266 267 268 269 270 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Γίδι έγραψε: #5.351 22-10-08 10:29 Fandagooooo!!!! Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:10 Η Ηρώ έγραψε: #5.352 22-10-08 12:10 fandagoooo Χρόνια σου Πολλά!!!! Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά της Κρήτης, να έχεις πάντα υγεία και γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπάνε. Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Ο 26ος χρόνος της ζωής σου να είναι ο πιο ευτυχισμένος till now με επιτυχίες επαγγελματικές/ερωτικές Κάνε μια ευχή και σβήσε το κερί... Σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Ο The Djinn: #5.353 22-10-08 12:38 EΛΑ ΒΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Να ζησεις φιλε μου. Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενος. Και το σημεντικοτερο υγεια ε!!!!!!! Μην μασας ποτε και να χαμογελας παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Corpse Bride: #5.354 22-10-08 13:02 ΧρΟΟΟ οοο νια πολλα, σ'εσεΕεε να χρο ΟΟ οο ο νια πολλα κι ευτυχισμενα μικρο βατραχι. Υγεια, ευτυχια, και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:34 Η Neraida έγραψε: #5.355 22-10-08 13:34 Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Ευτυχισμενα γενεθλια να εχεις και να ζεις την καθε στιγμη με παθος, ετσι οπως σου αξιζει να τις γευεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Ο fandago έγραψε: #5.356 22-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επίσης πλέον να αρχίσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το Ευχαριστώ πολύ Μπιλι δε κιντ! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και εγώ θα σου ευχηθώ να συνεχίσεις μέχρι τέλους να παίρνεις 10άρια! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Click για ανάπτυξη... Φούρνος γκρεμίστηκε! Η ΚουΕ δεν έχει έμπνευση! Απαιτώ δεύτερο post όταν θα έχεις! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ έτσι κι αλλιώς Αρχική Δημοσίευση από ^^ποντικάκι^^: χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά, αλλά το αξίζουν όλοι! Άλλοι για να φτιάξουν όσα χάλασαν και οι υπόλοιποι για να πετύχουν περισσότερα Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Δεν είναι 2ν; Με άγχωσες τώρα....... ΝΟΤ! Να σαι καλά Αθηνά μου και εσύ με το καλό να πετύχεις όσα θέλεις. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Click για ανάπτυξη... Και εσύ να σαι καλά φιλόσοφε Αρχική Δημοσίευση από dooo: φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πετύχω την κορούκλα σου, αλλά πιο πιθανό είναι να τελειώσει αυτή οποιαδήποτε σχολή πρώτα Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ συντοπίτισσα! Κερνάω ένα ντάκο για σένα! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Click για ανάπτυξη... Μάρκετ; το έχω βάλει στο πρόγραμμα Μάριε, ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται πως η ευχή σου βγήκε ήδη αληθινή, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα Ευχαριστώ! Πάντα να πετυχαίνεις έτσι τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Click για ανάπτυξη... Από τα καλά όνειρα εννοείς Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Oralee έγραψε: #5.357 22-10-08 14:29 Μιας και είπα να μπω να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά, αλλά κυρίως καλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά στον Φαν. Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η xanp έγραψε: #5.358 22-10-08 15:38 Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:22 Ο fandago έγραψε: #5.359 22-10-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας... Click για ανάπτυξη... Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησα Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό! Αρχική Δημοσίευση από xanp: Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Click για ανάπτυξη... Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Phoebe έγραψε: #5.360 22-10-08 20:01 Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 266 267 268 269 270 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Fandagooooo!!!! Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:10 Η Ηρώ έγραψε: #5.352 22-10-08 12:10 fandagoooo Χρόνια σου Πολλά!!!! Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά της Κρήτης, να έχεις πάντα υγεία και γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπάνε. Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Ο 26ος χρόνος της ζωής σου να είναι ο πιο ευτυχισμένος till now με επιτυχίες επαγγελματικές/ερωτικές Κάνε μια ευχή και σβήσε το κερί... Σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Ο The Djinn: #5.353 22-10-08 12:38 EΛΑ ΒΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Να ζησεις φιλε μου. Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενος. Και το σημεντικοτερο υγεια ε!!!!!!! Μην μασας ποτε και να χαμογελας παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Corpse Bride: #5.354 22-10-08 13:02 ΧρΟΟΟ οοο νια πολλα, σ'εσεΕεε να χρο ΟΟ οο ο νια πολλα κι ευτυχισμενα μικρο βατραχι. Υγεια, ευτυχια, και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:34 Η Neraida έγραψε: #5.355 22-10-08 13:34 Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Ευτυχισμενα γενεθλια να εχεις και να ζεις την καθε στιγμη με παθος, ετσι οπως σου αξιζει να τις γευεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Ο fandago έγραψε: #5.356 22-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επίσης πλέον να αρχίσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το Ευχαριστώ πολύ Μπιλι δε κιντ! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και εγώ θα σου ευχηθώ να συνεχίσεις μέχρι τέλους να παίρνεις 10άρια! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Click για ανάπτυξη... Φούρνος γκρεμίστηκε! Η ΚουΕ δεν έχει έμπνευση! Απαιτώ δεύτερο post όταν θα έχεις! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ έτσι κι αλλιώς Αρχική Δημοσίευση από ^^ποντικάκι^^: χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά, αλλά το αξίζουν όλοι! Άλλοι για να φτιάξουν όσα χάλασαν και οι υπόλοιποι για να πετύχουν περισσότερα Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Δεν είναι 2ν; Με άγχωσες τώρα....... ΝΟΤ! Να σαι καλά Αθηνά μου και εσύ με το καλό να πετύχεις όσα θέλεις. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Click για ανάπτυξη... Και εσύ να σαι καλά φιλόσοφε Αρχική Δημοσίευση από dooo: φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πετύχω την κορούκλα σου, αλλά πιο πιθανό είναι να τελειώσει αυτή οποιαδήποτε σχολή πρώτα Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ συντοπίτισσα! Κερνάω ένα ντάκο για σένα! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Click για ανάπτυξη... Μάρκετ; το έχω βάλει στο πρόγραμμα Μάριε, ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται πως η ευχή σου βγήκε ήδη αληθινή, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα Ευχαριστώ! Πάντα να πετυχαίνεις έτσι τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Click για ανάπτυξη... Από τα καλά όνειρα εννοείς Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Oralee έγραψε: #5.357 22-10-08 14:29 Μιας και είπα να μπω να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά, αλλά κυρίως καλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά στον Φαν. Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η xanp έγραψε: #5.358 22-10-08 15:38 Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:22 Ο fandago έγραψε: #5.359 22-10-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας... Click για ανάπτυξη... Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησα Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό! Αρχική Δημοσίευση από xanp: Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Click για ανάπτυξη... Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Phoebe έγραψε: #5.360 22-10-08 20:01 Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 266 267 268 269 270 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
fandagoooo Χρόνια σου Πολλά!!!! Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά της Κρήτης, να έχεις πάντα υγεία και γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπάνε. Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Ο 26ος χρόνος της ζωής σου να είναι ο πιο ευτυχισμένος till now με επιτυχίες επαγγελματικές/ερωτικές Κάνε μια ευχή και σβήσε το κερί... Σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Ο The Djinn: #5.353 22-10-08 12:38 EΛΑ ΒΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Να ζησεις φιλε μου. Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενος. Και το σημεντικοτερο υγεια ε!!!!!!! Μην μασας ποτε και να χαμογελας παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Corpse Bride: #5.354 22-10-08 13:02 ΧρΟΟΟ οοο νια πολλα, σ'εσεΕεε να χρο ΟΟ οο ο νια πολλα κι ευτυχισμενα μικρο βατραχι. Υγεια, ευτυχια, και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:34 Η Neraida έγραψε: #5.355 22-10-08 13:34 Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Ευτυχισμενα γενεθλια να εχεις και να ζεις την καθε στιγμη με παθος, ετσι οπως σου αξιζει να τις γευεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Ο fandago έγραψε: #5.356 22-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επίσης πλέον να αρχίσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το Ευχαριστώ πολύ Μπιλι δε κιντ! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και εγώ θα σου ευχηθώ να συνεχίσεις μέχρι τέλους να παίρνεις 10άρια! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Click για ανάπτυξη... Φούρνος γκρεμίστηκε! Η ΚουΕ δεν έχει έμπνευση! Απαιτώ δεύτερο post όταν θα έχεις! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ έτσι κι αλλιώς Αρχική Δημοσίευση από ^^ποντικάκι^^: χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά, αλλά το αξίζουν όλοι! Άλλοι για να φτιάξουν όσα χάλασαν και οι υπόλοιποι για να πετύχουν περισσότερα Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Δεν είναι 2ν; Με άγχωσες τώρα....... ΝΟΤ! Να σαι καλά Αθηνά μου και εσύ με το καλό να πετύχεις όσα θέλεις. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Click για ανάπτυξη... Και εσύ να σαι καλά φιλόσοφε Αρχική Δημοσίευση από dooo: φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πετύχω την κορούκλα σου, αλλά πιο πιθανό είναι να τελειώσει αυτή οποιαδήποτε σχολή πρώτα Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ συντοπίτισσα! Κερνάω ένα ντάκο για σένα! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Click για ανάπτυξη... Μάρκετ; το έχω βάλει στο πρόγραμμα Μάριε, ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται πως η ευχή σου βγήκε ήδη αληθινή, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα Ευχαριστώ! Πάντα να πετυχαίνεις έτσι τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Click για ανάπτυξη... Από τα καλά όνειρα εννοείς Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Oralee έγραψε: #5.357 22-10-08 14:29 Μιας και είπα να μπω να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά, αλλά κυρίως καλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά στον Φαν. Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η xanp έγραψε: #5.358 22-10-08 15:38 Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:22 Ο fandago έγραψε: #5.359 22-10-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας... Click για ανάπτυξη... Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησα Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό! Αρχική Δημοσίευση από xanp: Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Click για ανάπτυξη... Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Phoebe έγραψε: #5.360 22-10-08 20:01 Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 266 267 268 269 270 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
EΛΑ ΒΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Να ζησεις φιλε μου. Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενος. Και το σημεντικοτερο υγεια ε!!!!!!! Μην μασας ποτε και να χαμογελας παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Corpse Bride: #5.354 22-10-08 13:02 ΧρΟΟΟ οοο νια πολλα, σ'εσεΕεε να χρο ΟΟ οο ο νια πολλα κι ευτυχισμενα μικρο βατραχι. Υγεια, ευτυχια, και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:34 Η Neraida έγραψε: #5.355 22-10-08 13:34 Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Ευτυχισμενα γενεθλια να εχεις και να ζεις την καθε στιγμη με παθος, ετσι οπως σου αξιζει να τις γευεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Ο fandago έγραψε: #5.356 22-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επίσης πλέον να αρχίσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το Ευχαριστώ πολύ Μπιλι δε κιντ! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και εγώ θα σου ευχηθώ να συνεχίσεις μέχρι τέλους να παίρνεις 10άρια! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Click για ανάπτυξη... Φούρνος γκρεμίστηκε! Η ΚουΕ δεν έχει έμπνευση! Απαιτώ δεύτερο post όταν θα έχεις! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ έτσι κι αλλιώς Αρχική Δημοσίευση από ^^ποντικάκι^^: χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά, αλλά το αξίζουν όλοι! Άλλοι για να φτιάξουν όσα χάλασαν και οι υπόλοιποι για να πετύχουν περισσότερα Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Δεν είναι 2ν; Με άγχωσες τώρα....... ΝΟΤ! Να σαι καλά Αθηνά μου και εσύ με το καλό να πετύχεις όσα θέλεις. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Click για ανάπτυξη... Και εσύ να σαι καλά φιλόσοφε Αρχική Δημοσίευση από dooo: φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πετύχω την κορούκλα σου, αλλά πιο πιθανό είναι να τελειώσει αυτή οποιαδήποτε σχολή πρώτα Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ συντοπίτισσα! Κερνάω ένα ντάκο για σένα! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Click για ανάπτυξη... Μάρκετ; το έχω βάλει στο πρόγραμμα Μάριε, ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται πως η ευχή σου βγήκε ήδη αληθινή, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα Ευχαριστώ! Πάντα να πετυχαίνεις έτσι τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Click για ανάπτυξη... Από τα καλά όνειρα εννοείς Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Oralee έγραψε: #5.357 22-10-08 14:29 Μιας και είπα να μπω να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά, αλλά κυρίως καλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά στον Φαν. Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η xanp έγραψε: #5.358 22-10-08 15:38 Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:22 Ο fandago έγραψε: #5.359 22-10-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας... Click για ανάπτυξη... Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησα Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό! Αρχική Δημοσίευση από xanp: Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Click για ανάπτυξη... Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Phoebe έγραψε: #5.360 22-10-08 20:01 Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 266 267 268 269 270 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΧρΟΟΟ οοο νια πολλα, σ'εσεΕεε να χρο ΟΟ οο ο νια πολλα κι ευτυχισμενα μικρο βατραχι. Υγεια, ευτυχια, και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:34 Η Neraida έγραψε: #5.355 22-10-08 13:34 Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Ευτυχισμενα γενεθλια να εχεις και να ζεις την καθε στιγμη με παθος, ετσι οπως σου αξιζει να τις γευεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Οκτωβρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Ο fandago έγραψε: #5.356 22-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επίσης πλέον να αρχίσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το Ευχαριστώ πολύ Μπιλι δε κιντ! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και εγώ θα σου ευχηθώ να συνεχίσεις μέχρι τέλους να παίρνεις 10άρια! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Click για ανάπτυξη... Φούρνος γκρεμίστηκε! Η ΚουΕ δεν έχει έμπνευση! Απαιτώ δεύτερο post όταν θα έχεις! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ έτσι κι αλλιώς Αρχική Δημοσίευση από ^^ποντικάκι^^: χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά, αλλά το αξίζουν όλοι! Άλλοι για να φτιάξουν όσα χάλασαν και οι υπόλοιποι για να πετύχουν περισσότερα Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Δεν είναι 2ν; Με άγχωσες τώρα....... ΝΟΤ! Να σαι καλά Αθηνά μου και εσύ με το καλό να πετύχεις όσα θέλεις. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Click για ανάπτυξη... Και εσύ να σαι καλά φιλόσοφε Αρχική Δημοσίευση από dooo: φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πετύχω την κορούκλα σου, αλλά πιο πιθανό είναι να τελειώσει αυτή οποιαδήποτε σχολή πρώτα Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ συντοπίτισσα! Κερνάω ένα ντάκο για σένα! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Click για ανάπτυξη... Μάρκετ; το έχω βάλει στο πρόγραμμα Μάριε, ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται πως η ευχή σου βγήκε ήδη αληθινή, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα Ευχαριστώ! Πάντα να πετυχαίνεις έτσι τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Click για ανάπτυξη... Από τα καλά όνειρα εννοείς Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Oralee έγραψε: #5.357 22-10-08 14:29 Μιας και είπα να μπω να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά, αλλά κυρίως καλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά στον Φαν. Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η xanp έγραψε: #5.358 22-10-08 15:38 Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:22 Ο fandago έγραψε: #5.359 22-10-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας... Click για ανάπτυξη... Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησα Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό! Αρχική Δημοσίευση από xanp: Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Click για ανάπτυξη... Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Phoebe έγραψε: #5.360 22-10-08 20:01 Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 266 267 268 269 270 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Ευτυχισμενα γενεθλια να εχεις και να ζεις την καθε στιγμη με παθος, ετσι οπως σου αξιζει να τις γευεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Ο fandago έγραψε: #5.356 22-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επίσης πλέον να αρχίσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το Ευχαριστώ πολύ Μπιλι δε κιντ! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και εγώ θα σου ευχηθώ να συνεχίσεις μέχρι τέλους να παίρνεις 10άρια! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Click για ανάπτυξη... Φούρνος γκρεμίστηκε! Η ΚουΕ δεν έχει έμπνευση! Απαιτώ δεύτερο post όταν θα έχεις! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ έτσι κι αλλιώς Αρχική Δημοσίευση από ^^ποντικάκι^^: χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά, αλλά το αξίζουν όλοι! Άλλοι για να φτιάξουν όσα χάλασαν και οι υπόλοιποι για να πετύχουν περισσότερα Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Δεν είναι 2ν; Με άγχωσες τώρα....... ΝΟΤ! Να σαι καλά Αθηνά μου και εσύ με το καλό να πετύχεις όσα θέλεις. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Click για ανάπτυξη... Και εσύ να σαι καλά φιλόσοφε Αρχική Δημοσίευση από dooo: φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πετύχω την κορούκλα σου, αλλά πιο πιθανό είναι να τελειώσει αυτή οποιαδήποτε σχολή πρώτα Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ συντοπίτισσα! Κερνάω ένα ντάκο για σένα! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Click για ανάπτυξη... Μάρκετ; το έχω βάλει στο πρόγραμμα Μάριε, ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται πως η ευχή σου βγήκε ήδη αληθινή, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα Ευχαριστώ! Πάντα να πετυχαίνεις έτσι τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Click για ανάπτυξη... Από τα καλά όνειρα εννοείς Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Oralee έγραψε: #5.357 22-10-08 14:29 Μιας και είπα να μπω να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά, αλλά κυρίως καλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά στον Φαν. Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η xanp έγραψε: #5.358 22-10-08 15:38 Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:22 Ο fandago έγραψε: #5.359 22-10-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας... Click για ανάπτυξη... Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησα Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό! Αρχική Δημοσίευση από xanp: Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Click για ανάπτυξη... Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Phoebe έγραψε: #5.360 22-10-08 20:01 Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 266 267 268 269 270 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επίσης πλέον να αρχίσεις να κοιμάσαι νωρίτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το Ευχαριστώ πολύ Μπιλι δε κιντ! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και εγώ θα σου ευχηθώ να συνεχίσεις μέχρι τέλους να παίρνεις 10άρια! Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση Click για ανάπτυξη... Φούρνος γκρεμίστηκε! Η ΚουΕ δεν έχει έμπνευση! Απαιτώ δεύτερο post όταν θα έχεις! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ έτσι κι αλλιώς Αρχική Δημοσίευση από ^^ποντικάκι^^: χρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε! Click για ανάπτυξη... Φυσικά, αλλά το αξίζουν όλοι! Άλλοι για να φτιάξουν όσα χάλασαν και οι υπόλοιποι για να πετύχουν περισσότερα Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Δεν είναι 2ν; Με άγχωσες τώρα....... ΝΟΤ! Να σαι καλά Αθηνά μου και εσύ με το καλό να πετύχεις όσα θέλεις. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Xιόνια πολλά! Πολύχρωμος Click για ανάπτυξη... Και εσύ να σαι καλά φιλόσοφε Αρχική Δημοσίευση από dooo: φανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πετύχω την κορούκλα σου, αλλά πιο πιθανό είναι να τελειώσει αυτή οποιαδήποτε σχολή πρώτα Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ συντοπίτισσα! Κερνάω ένα ντάκο για σένα! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Σε ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου. Click για ανάπτυξη... Μάρκετ; το έχω βάλει στο πρόγραμμα Μάριε, ευχαριστώ πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται πως η ευχή σου βγήκε ήδη αληθινή, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα Ευχαριστώ! Πάντα να πετυχαίνεις έτσι τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου... Click για ανάπτυξη... Από τα καλά όνειρα εννοείς Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Oralee έγραψε: #5.357 22-10-08 14:29 Μιας και είπα να μπω να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά, αλλά κυρίως καλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά στον Φαν. Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η xanp έγραψε: #5.358 22-10-08 15:38 Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:22 Ο fandago έγραψε: #5.359 22-10-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας... Click για ανάπτυξη... Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησα Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό! Αρχική Δημοσίευση από xanp: Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Click για ανάπτυξη... Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Phoebe έγραψε: #5.360 22-10-08 20:01 Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 266 267 268 269 270 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιας και είπα να μπω να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά, αλλά κυρίως καλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά στον Φαν. Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η xanp έγραψε: #5.358 22-10-08 15:38 Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:22 Ο fandago έγραψε: #5.359 22-10-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας... Click για ανάπτυξη... Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησα Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό! Αρχική Δημοσίευση από xanp: Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Click για ανάπτυξη... Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Phoebe έγραψε: #5.360 22-10-08 20:01 Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 266 267 268 269 270 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:22 Ο fandago έγραψε: #5.359 22-10-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας... Click για ανάπτυξη... Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησα Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό! Αρχική Δημοσίευση από xanp: Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Click για ανάπτυξη... Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Phoebe έγραψε: #5.360 22-10-08 20:01 Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 266 267 268 269 270 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 268 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας... Click για ανάπτυξη... Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησα Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό! Αρχική Δημοσίευση από xanp: Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!! Click για ανάπτυξη... Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Phoebe έγραψε: #5.360 22-10-08 20:01 Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρονιααααα πολλάαααα fandago!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.