Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:50 Η Κακή Επιρροή: #4.221 28-04-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: Χρόνια πολλά στις Αναστασίες και στους Αναστάσιους (αν και λίγο καθυστερημένα) και στους Γιώργηδες και τις Γεωργίες! Να στε καλά παιδιά ό,τι επιθυμείτε!! Υγεία και ευτυχία πάνω απ'όλα!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε Δανάη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:03 Ο Bill_1992: #4.222 28-04-08 21:03 Χρόνια πολλά σε ΚΕ(καθυστερημένα όμως)και Γιώργο Ό,τι επιθυμείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:04 Η Κακή Επιρροή: #4.223 28-04-08 21:04 να είσαι καλά βρε Μπιλάκο (δεν πειράζει η καθυστέρηση... εδώ ακόμα με παίρνουν τηλ φίλοι και συγγενείς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:04 Η Angie_Ann: #4.224 28-04-08 21:04 Koυέ μου Χρόνια Πολλά και από μένα! Ότι επιθυμείς να έχεις και συ και η υπέροχη οικογένεια σου και πάντα καλά να σας τυχαίνουν Γιωργοοοοοοοοοοοοοοοο Ρε παλιομπρο! Γέρασες κιάλλο; Θα σου ευχηθώ καυτές γκόμενες, ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο βαθμό πτυχίου και πάντα να είσαι τρελά τρελά ευτυχισμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olibos2008 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 285 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:36 Η olibos2008: #4.225 29-04-08 00:36 Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Επίσης εύχομαι στον Γιώργο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! με χαρά,αγάπη και ότι επιθυμεί στη ζωή του να το βρεί. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:40 Η Εδάδ έγραψε: #4.226 29-04-08 00:40 Ντοινκ Γιορτάζει το παιδί? Μα σοβαρά τώρα Γιώργο σε λένε? Παντελής έλλειψη φαντασίας όμως!! οτι επιθυμείς καλόμ, ευτυχιες, πλουτη, δοξες, πτυχιο με 9.991 και βασικα γεματη καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:41 Η Εδάδ έγραψε: #4.227 29-04-08 00:41 μη μου κάνετε μερτζ θα σας φαω αναστασια, κακη επιρροη ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν. χρονια πολλα αν και καθυστερημενα αλλα αν κατι ειναι στην ωρα του δε μου ταιριαζει οτι λυπες σου ηρθανε μαζεμενες καποτε να γινουν ολες χαρες για να γεμισουν εσενα, τον αντρα σου και το πιδι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Γιώργος έγραψε: #4.228 29-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά σε ΚΕ(καθυστερημένα όμως)και Γιώργο Ό,τι επιθυμείτε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από olibos2008: Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Επίσης εύχομαι στον Γιώργο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! με χαρά,αγάπη και ότι επιθυμεί στη ζωή του να το βρεί. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ-πολύ παιδάκια μου!! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Γιωργοοοοοοοοοοοοοοοο Ρε παλιομπρο! Γέρασες κιάλλο; Θα σου ευχηθώ καυτές γκόμενες, ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο βαθμό πτυχίου και πάντα να είσαι τρελά τρελά ευτυχισμένος Click για ανάπτυξη... Αδελφούλα μου!! Τρέλα και τα μυαλά στα κάγκελα, αμέ! Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: βασικα γεματη καρδια Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 08:50 Η Κακή Επιρροή: #4.229 29-04-08 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Koυέ μου Χρόνια Πολλά και από μένα! Ότι επιθυμείς να έχεις και συ και η υπέροχη οικογένεια σου και πάντα καλά να σας τυχαίνουν Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Αντζούγια μου Αρχική Δημοσίευση από olibos2008: Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά olibos και πάλι καλώς ήρθες Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μη μου κάνετε μερτζ θα σας φαω αναστασια, κακη επιρροη ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν. χρονια πολλα αν και καθυστερημενα αλλα αν κατι ειναι στην ωρα του δε μου ταιριαζει οτι λυπες σου ηρθανε μαζεμενες καποτε να γινουν ολες χαρες για να γεμισουν εσενα, τον αντρα σου και το πιδι σου. Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες βρε... άντε, θα σου βάλω ότι συνταγή μου ζητήσεις Σας ευχαριστώ όλους απ την καρδιά μου Σας εύχομαι να ζήσετε όλοι στιγμές ευτυχίας σαν τις δικές μου και ακόμα καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:49 Η cibyllian: #4.230 29-04-08 09:49 Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #4.231 29-04-08 10:15 Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Κακή Επιρροή: #4.232 29-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Vkey έγραψε: #4.233 29-04-08 13:24 Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:28 Ο Γιώργος έγραψε: #4.234 29-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ciby, φχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, το Φοιμπάκι μου! Φχαριστώ Φοιμπάκι, σου 'φχομαι να ξαναπάς σύντομα στο Παρίσι λεπόν! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Click για ανάπτυξη... Το καλό πράγμα αργεί να 'ρθει (για την αργοπορία λέγω ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amy 4ever Νεοφερμένο μέλος Η Amy 4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Amy 4ever: #4.235 29-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από angel123456: Χρονια πολλα Πετρο!ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... +φωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:52 Η Ηρώ έγραψε: #4.236 30-04-08 19:52 Αναστασία και Γιώργο, πολύχρονοι!! Ό,τι επιθυμείτε να το ΄χετε! Καθυστερημένα βέβαια.. αλλά no internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.237 30-04-08 19:54 Φχαριστώ Ηρούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η Κακή Επιρροή: #4.238 30-04-08 20:58 σε ευχαριστώ μαρούλι εποχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η Krou έγραψε: #4.239 04-05-08 00:02 Χρονια πολλα Αλεξη :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:03 Ο Anarki έγραψε: #4.240 04-05-08 00:03 22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: Χρόνια πολλά στις Αναστασίες και στους Αναστάσιους (αν και λίγο καθυστερημένα) και στους Γιώργηδες και τις Γεωργίες! Να στε καλά παιδιά ό,τι επιθυμείτε!! Υγεία και ευτυχία πάνω απ'όλα!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε Δανάη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:03 Ο Bill_1992: #4.222 28-04-08 21:03 Χρόνια πολλά σε ΚΕ(καθυστερημένα όμως)και Γιώργο Ό,τι επιθυμείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:04 Η Κακή Επιρροή: #4.223 28-04-08 21:04 να είσαι καλά βρε Μπιλάκο (δεν πειράζει η καθυστέρηση... εδώ ακόμα με παίρνουν τηλ φίλοι και συγγενείς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:04 Η Angie_Ann: #4.224 28-04-08 21:04 Koυέ μου Χρόνια Πολλά και από μένα! Ότι επιθυμείς να έχεις και συ και η υπέροχη οικογένεια σου και πάντα καλά να σας τυχαίνουν Γιωργοοοοοοοοοοοοοοοο Ρε παλιομπρο! Γέρασες κιάλλο; Θα σου ευχηθώ καυτές γκόμενες, ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο βαθμό πτυχίου και πάντα να είσαι τρελά τρελά ευτυχισμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olibos2008 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 285 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:36 Η olibos2008: #4.225 29-04-08 00:36 Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Επίσης εύχομαι στον Γιώργο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! με χαρά,αγάπη και ότι επιθυμεί στη ζωή του να το βρεί. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:40 Η Εδάδ έγραψε: #4.226 29-04-08 00:40 Ντοινκ Γιορτάζει το παιδί? Μα σοβαρά τώρα Γιώργο σε λένε? Παντελής έλλειψη φαντασίας όμως!! οτι επιθυμείς καλόμ, ευτυχιες, πλουτη, δοξες, πτυχιο με 9.991 και βασικα γεματη καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:41 Η Εδάδ έγραψε: #4.227 29-04-08 00:41 μη μου κάνετε μερτζ θα σας φαω αναστασια, κακη επιρροη ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν. χρονια πολλα αν και καθυστερημενα αλλα αν κατι ειναι στην ωρα του δε μου ταιριαζει οτι λυπες σου ηρθανε μαζεμενες καποτε να γινουν ολες χαρες για να γεμισουν εσενα, τον αντρα σου και το πιδι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Γιώργος έγραψε: #4.228 29-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά σε ΚΕ(καθυστερημένα όμως)και Γιώργο Ό,τι επιθυμείτε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από olibos2008: Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Επίσης εύχομαι στον Γιώργο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! με χαρά,αγάπη και ότι επιθυμεί στη ζωή του να το βρεί. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ-πολύ παιδάκια μου!! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Γιωργοοοοοοοοοοοοοοοο Ρε παλιομπρο! Γέρασες κιάλλο; Θα σου ευχηθώ καυτές γκόμενες, ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο βαθμό πτυχίου και πάντα να είσαι τρελά τρελά ευτυχισμένος Click για ανάπτυξη... Αδελφούλα μου!! Τρέλα και τα μυαλά στα κάγκελα, αμέ! Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: βασικα γεματη καρδια Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 08:50 Η Κακή Επιρροή: #4.229 29-04-08 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Koυέ μου Χρόνια Πολλά και από μένα! Ότι επιθυμείς να έχεις και συ και η υπέροχη οικογένεια σου και πάντα καλά να σας τυχαίνουν Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Αντζούγια μου Αρχική Δημοσίευση από olibos2008: Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά olibos και πάλι καλώς ήρθες Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μη μου κάνετε μερτζ θα σας φαω αναστασια, κακη επιρροη ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν. χρονια πολλα αν και καθυστερημενα αλλα αν κατι ειναι στην ωρα του δε μου ταιριαζει οτι λυπες σου ηρθανε μαζεμενες καποτε να γινουν ολες χαρες για να γεμισουν εσενα, τον αντρα σου και το πιδι σου. Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες βρε... άντε, θα σου βάλω ότι συνταγή μου ζητήσεις Σας ευχαριστώ όλους απ την καρδιά μου Σας εύχομαι να ζήσετε όλοι στιγμές ευτυχίας σαν τις δικές μου και ακόμα καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:49 Η cibyllian: #4.230 29-04-08 09:49 Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #4.231 29-04-08 10:15 Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Κακή Επιρροή: #4.232 29-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Vkey έγραψε: #4.233 29-04-08 13:24 Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:28 Ο Γιώργος έγραψε: #4.234 29-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ciby, φχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, το Φοιμπάκι μου! Φχαριστώ Φοιμπάκι, σου 'φχομαι να ξαναπάς σύντομα στο Παρίσι λεπόν! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Click για ανάπτυξη... Το καλό πράγμα αργεί να 'ρθει (για την αργοπορία λέγω ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amy 4ever Νεοφερμένο μέλος Η Amy 4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Amy 4ever: #4.235 29-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από angel123456: Χρονια πολλα Πετρο!ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... +φωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:52 Η Ηρώ έγραψε: #4.236 30-04-08 19:52 Αναστασία και Γιώργο, πολύχρονοι!! Ό,τι επιθυμείτε να το ΄χετε! Καθυστερημένα βέβαια.. αλλά no internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.237 30-04-08 19:54 Φχαριστώ Ηρούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η Κακή Επιρροή: #4.238 30-04-08 20:58 σε ευχαριστώ μαρούλι εποχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η Krou έγραψε: #4.239 04-05-08 00:02 Χρονια πολλα Αλεξη :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:03 Ο Anarki έγραψε: #4.240 04-05-08 00:03 22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά σε ΚΕ(καθυστερημένα όμως)και Γιώργο Ό,τι επιθυμείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:04 Η Κακή Επιρροή: #4.223 28-04-08 21:04 να είσαι καλά βρε Μπιλάκο (δεν πειράζει η καθυστέρηση... εδώ ακόμα με παίρνουν τηλ φίλοι και συγγενείς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:04 Η Angie_Ann: #4.224 28-04-08 21:04 Koυέ μου Χρόνια Πολλά και από μένα! Ότι επιθυμείς να έχεις και συ και η υπέροχη οικογένεια σου και πάντα καλά να σας τυχαίνουν Γιωργοοοοοοοοοοοοοοοο Ρε παλιομπρο! Γέρασες κιάλλο; Θα σου ευχηθώ καυτές γκόμενες, ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο βαθμό πτυχίου και πάντα να είσαι τρελά τρελά ευτυχισμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olibos2008 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 285 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:36 Η olibos2008: #4.225 29-04-08 00:36 Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Επίσης εύχομαι στον Γιώργο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! με χαρά,αγάπη και ότι επιθυμεί στη ζωή του να το βρεί. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:40 Η Εδάδ έγραψε: #4.226 29-04-08 00:40 Ντοινκ Γιορτάζει το παιδί? Μα σοβαρά τώρα Γιώργο σε λένε? Παντελής έλλειψη φαντασίας όμως!! οτι επιθυμείς καλόμ, ευτυχιες, πλουτη, δοξες, πτυχιο με 9.991 και βασικα γεματη καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:41 Η Εδάδ έγραψε: #4.227 29-04-08 00:41 μη μου κάνετε μερτζ θα σας φαω αναστασια, κακη επιρροη ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν. χρονια πολλα αν και καθυστερημενα αλλα αν κατι ειναι στην ωρα του δε μου ταιριαζει οτι λυπες σου ηρθανε μαζεμενες καποτε να γινουν ολες χαρες για να γεμισουν εσενα, τον αντρα σου και το πιδι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Γιώργος έγραψε: #4.228 29-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά σε ΚΕ(καθυστερημένα όμως)και Γιώργο Ό,τι επιθυμείτε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από olibos2008: Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Επίσης εύχομαι στον Γιώργο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! με χαρά,αγάπη και ότι επιθυμεί στη ζωή του να το βρεί. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ-πολύ παιδάκια μου!! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Γιωργοοοοοοοοοοοοοοοο Ρε παλιομπρο! Γέρασες κιάλλο; Θα σου ευχηθώ καυτές γκόμενες, ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο βαθμό πτυχίου και πάντα να είσαι τρελά τρελά ευτυχισμένος Click για ανάπτυξη... Αδελφούλα μου!! Τρέλα και τα μυαλά στα κάγκελα, αμέ! Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: βασικα γεματη καρδια Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 08:50 Η Κακή Επιρροή: #4.229 29-04-08 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Koυέ μου Χρόνια Πολλά και από μένα! Ότι επιθυμείς να έχεις και συ και η υπέροχη οικογένεια σου και πάντα καλά να σας τυχαίνουν Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Αντζούγια μου Αρχική Δημοσίευση από olibos2008: Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά olibos και πάλι καλώς ήρθες Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μη μου κάνετε μερτζ θα σας φαω αναστασια, κακη επιρροη ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν. χρονια πολλα αν και καθυστερημενα αλλα αν κατι ειναι στην ωρα του δε μου ταιριαζει οτι λυπες σου ηρθανε μαζεμενες καποτε να γινουν ολες χαρες για να γεμισουν εσενα, τον αντρα σου και το πιδι σου. Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες βρε... άντε, θα σου βάλω ότι συνταγή μου ζητήσεις Σας ευχαριστώ όλους απ την καρδιά μου Σας εύχομαι να ζήσετε όλοι στιγμές ευτυχίας σαν τις δικές μου και ακόμα καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:49 Η cibyllian: #4.230 29-04-08 09:49 Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #4.231 29-04-08 10:15 Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Κακή Επιρροή: #4.232 29-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Vkey έγραψε: #4.233 29-04-08 13:24 Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:28 Ο Γιώργος έγραψε: #4.234 29-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ciby, φχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, το Φοιμπάκι μου! Φχαριστώ Φοιμπάκι, σου 'φχομαι να ξαναπάς σύντομα στο Παρίσι λεπόν! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Click για ανάπτυξη... Το καλό πράγμα αργεί να 'ρθει (για την αργοπορία λέγω ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amy 4ever Νεοφερμένο μέλος Η Amy 4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Amy 4ever: #4.235 29-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από angel123456: Χρονια πολλα Πετρο!ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... +φωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:52 Η Ηρώ έγραψε: #4.236 30-04-08 19:52 Αναστασία και Γιώργο, πολύχρονοι!! Ό,τι επιθυμείτε να το ΄χετε! Καθυστερημένα βέβαια.. αλλά no internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.237 30-04-08 19:54 Φχαριστώ Ηρούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η Κακή Επιρροή: #4.238 30-04-08 20:58 σε ευχαριστώ μαρούλι εποχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η Krou έγραψε: #4.239 04-05-08 00:02 Χρονια πολλα Αλεξη :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:03 Ο Anarki έγραψε: #4.240 04-05-08 00:03 22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να είσαι καλά βρε Μπιλάκο (δεν πειράζει η καθυστέρηση... εδώ ακόμα με παίρνουν τηλ φίλοι και συγγενείς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:04 Η Angie_Ann: #4.224 28-04-08 21:04 Koυέ μου Χρόνια Πολλά και από μένα! Ότι επιθυμείς να έχεις και συ και η υπέροχη οικογένεια σου και πάντα καλά να σας τυχαίνουν Γιωργοοοοοοοοοοοοοοοο Ρε παλιομπρο! Γέρασες κιάλλο; Θα σου ευχηθώ καυτές γκόμενες, ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο βαθμό πτυχίου και πάντα να είσαι τρελά τρελά ευτυχισμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olibos2008 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 285 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:36 Η olibos2008: #4.225 29-04-08 00:36 Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Επίσης εύχομαι στον Γιώργο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! με χαρά,αγάπη και ότι επιθυμεί στη ζωή του να το βρεί. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:40 Η Εδάδ έγραψε: #4.226 29-04-08 00:40 Ντοινκ Γιορτάζει το παιδί? Μα σοβαρά τώρα Γιώργο σε λένε? Παντελής έλλειψη φαντασίας όμως!! οτι επιθυμείς καλόμ, ευτυχιες, πλουτη, δοξες, πτυχιο με 9.991 και βασικα γεματη καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:41 Η Εδάδ έγραψε: #4.227 29-04-08 00:41 μη μου κάνετε μερτζ θα σας φαω αναστασια, κακη επιρροη ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν. χρονια πολλα αν και καθυστερημενα αλλα αν κατι ειναι στην ωρα του δε μου ταιριαζει οτι λυπες σου ηρθανε μαζεμενες καποτε να γινουν ολες χαρες για να γεμισουν εσενα, τον αντρα σου και το πιδι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Γιώργος έγραψε: #4.228 29-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά σε ΚΕ(καθυστερημένα όμως)και Γιώργο Ό,τι επιθυμείτε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από olibos2008: Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Επίσης εύχομαι στον Γιώργο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! με χαρά,αγάπη και ότι επιθυμεί στη ζωή του να το βρεί. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ-πολύ παιδάκια μου!! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Γιωργοοοοοοοοοοοοοοοο Ρε παλιομπρο! Γέρασες κιάλλο; Θα σου ευχηθώ καυτές γκόμενες, ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο βαθμό πτυχίου και πάντα να είσαι τρελά τρελά ευτυχισμένος Click για ανάπτυξη... Αδελφούλα μου!! Τρέλα και τα μυαλά στα κάγκελα, αμέ! Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: βασικα γεματη καρδια Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 08:50 Η Κακή Επιρροή: #4.229 29-04-08 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Koυέ μου Χρόνια Πολλά και από μένα! Ότι επιθυμείς να έχεις και συ και η υπέροχη οικογένεια σου και πάντα καλά να σας τυχαίνουν Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Αντζούγια μου Αρχική Δημοσίευση από olibos2008: Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά olibos και πάλι καλώς ήρθες Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μη μου κάνετε μερτζ θα σας φαω αναστασια, κακη επιρροη ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν. χρονια πολλα αν και καθυστερημενα αλλα αν κατι ειναι στην ωρα του δε μου ταιριαζει οτι λυπες σου ηρθανε μαζεμενες καποτε να γινουν ολες χαρες για να γεμισουν εσενα, τον αντρα σου και το πιδι σου. Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες βρε... άντε, θα σου βάλω ότι συνταγή μου ζητήσεις Σας ευχαριστώ όλους απ την καρδιά μου Σας εύχομαι να ζήσετε όλοι στιγμές ευτυχίας σαν τις δικές μου και ακόμα καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:49 Η cibyllian: #4.230 29-04-08 09:49 Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #4.231 29-04-08 10:15 Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Κακή Επιρροή: #4.232 29-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Vkey έγραψε: #4.233 29-04-08 13:24 Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:28 Ο Γιώργος έγραψε: #4.234 29-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ciby, φχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, το Φοιμπάκι μου! Φχαριστώ Φοιμπάκι, σου 'φχομαι να ξαναπάς σύντομα στο Παρίσι λεπόν! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Click για ανάπτυξη... Το καλό πράγμα αργεί να 'ρθει (για την αργοπορία λέγω ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amy 4ever Νεοφερμένο μέλος Η Amy 4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Amy 4ever: #4.235 29-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από angel123456: Χρονια πολλα Πετρο!ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... +φωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:52 Η Ηρώ έγραψε: #4.236 30-04-08 19:52 Αναστασία και Γιώργο, πολύχρονοι!! Ό,τι επιθυμείτε να το ΄χετε! Καθυστερημένα βέβαια.. αλλά no internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.237 30-04-08 19:54 Φχαριστώ Ηρούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η Κακή Επιρροή: #4.238 30-04-08 20:58 σε ευχαριστώ μαρούλι εποχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η Krou έγραψε: #4.239 04-05-08 00:02 Χρονια πολλα Αλεξη :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:03 Ο Anarki έγραψε: #4.240 04-05-08 00:03 22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Koυέ μου Χρόνια Πολλά και από μένα! Ότι επιθυμείς να έχεις και συ και η υπέροχη οικογένεια σου και πάντα καλά να σας τυχαίνουν Γιωργοοοοοοοοοοοοοοοο Ρε παλιομπρο! Γέρασες κιάλλο; Θα σου ευχηθώ καυτές γκόμενες, ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο βαθμό πτυχίου και πάντα να είσαι τρελά τρελά ευτυχισμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olibos2008 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 285 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:36 Η olibos2008: #4.225 29-04-08 00:36 Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Επίσης εύχομαι στον Γιώργο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! με χαρά,αγάπη και ότι επιθυμεί στη ζωή του να το βρεί. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:40 Η Εδάδ έγραψε: #4.226 29-04-08 00:40 Ντοινκ Γιορτάζει το παιδί? Μα σοβαρά τώρα Γιώργο σε λένε? Παντελής έλλειψη φαντασίας όμως!! οτι επιθυμείς καλόμ, ευτυχιες, πλουτη, δοξες, πτυχιο με 9.991 και βασικα γεματη καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:41 Η Εδάδ έγραψε: #4.227 29-04-08 00:41 μη μου κάνετε μερτζ θα σας φαω αναστασια, κακη επιρροη ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν. χρονια πολλα αν και καθυστερημενα αλλα αν κατι ειναι στην ωρα του δε μου ταιριαζει οτι λυπες σου ηρθανε μαζεμενες καποτε να γινουν ολες χαρες για να γεμισουν εσενα, τον αντρα σου και το πιδι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Γιώργος έγραψε: #4.228 29-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά σε ΚΕ(καθυστερημένα όμως)και Γιώργο Ό,τι επιθυμείτε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από olibos2008: Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Επίσης εύχομαι στον Γιώργο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! με χαρά,αγάπη και ότι επιθυμεί στη ζωή του να το βρεί. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ-πολύ παιδάκια μου!! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Γιωργοοοοοοοοοοοοοοοο Ρε παλιομπρο! Γέρασες κιάλλο; Θα σου ευχηθώ καυτές γκόμενες, ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο βαθμό πτυχίου και πάντα να είσαι τρελά τρελά ευτυχισμένος Click για ανάπτυξη... Αδελφούλα μου!! Τρέλα και τα μυαλά στα κάγκελα, αμέ! Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: βασικα γεματη καρδια Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 08:50 Η Κακή Επιρροή: #4.229 29-04-08 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Koυέ μου Χρόνια Πολλά και από μένα! Ότι επιθυμείς να έχεις και συ και η υπέροχη οικογένεια σου και πάντα καλά να σας τυχαίνουν Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Αντζούγια μου Αρχική Δημοσίευση από olibos2008: Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά olibos και πάλι καλώς ήρθες Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μη μου κάνετε μερτζ θα σας φαω αναστασια, κακη επιρροη ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν. χρονια πολλα αν και καθυστερημενα αλλα αν κατι ειναι στην ωρα του δε μου ταιριαζει οτι λυπες σου ηρθανε μαζεμενες καποτε να γινουν ολες χαρες για να γεμισουν εσενα, τον αντρα σου και το πιδι σου. Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες βρε... άντε, θα σου βάλω ότι συνταγή μου ζητήσεις Σας ευχαριστώ όλους απ την καρδιά μου Σας εύχομαι να ζήσετε όλοι στιγμές ευτυχίας σαν τις δικές μου και ακόμα καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:49 Η cibyllian: #4.230 29-04-08 09:49 Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #4.231 29-04-08 10:15 Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Κακή Επιρροή: #4.232 29-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Vkey έγραψε: #4.233 29-04-08 13:24 Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:28 Ο Γιώργος έγραψε: #4.234 29-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ciby, φχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, το Φοιμπάκι μου! Φχαριστώ Φοιμπάκι, σου 'φχομαι να ξαναπάς σύντομα στο Παρίσι λεπόν! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Click για ανάπτυξη... Το καλό πράγμα αργεί να 'ρθει (για την αργοπορία λέγω ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amy 4ever Νεοφερμένο μέλος Η Amy 4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Amy 4ever: #4.235 29-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από angel123456: Χρονια πολλα Πετρο!ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... +φωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:52 Η Ηρώ έγραψε: #4.236 30-04-08 19:52 Αναστασία και Γιώργο, πολύχρονοι!! Ό,τι επιθυμείτε να το ΄χετε! Καθυστερημένα βέβαια.. αλλά no internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.237 30-04-08 19:54 Φχαριστώ Ηρούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η Κακή Επιρροή: #4.238 30-04-08 20:58 σε ευχαριστώ μαρούλι εποχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η Krou έγραψε: #4.239 04-05-08 00:02 Χρονια πολλα Αλεξη :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:03 Ο Anarki έγραψε: #4.240 04-05-08 00:03 22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Επίσης εύχομαι στον Γιώργο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! με χαρά,αγάπη και ότι επιθυμεί στη ζωή του να το βρεί. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:40 Η Εδάδ έγραψε: #4.226 29-04-08 00:40 Ντοινκ Γιορτάζει το παιδί? Μα σοβαρά τώρα Γιώργο σε λένε? Παντελής έλλειψη φαντασίας όμως!! οτι επιθυμείς καλόμ, ευτυχιες, πλουτη, δοξες, πτυχιο με 9.991 και βασικα γεματη καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:41 Η Εδάδ έγραψε: #4.227 29-04-08 00:41 μη μου κάνετε μερτζ θα σας φαω αναστασια, κακη επιρροη ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν. χρονια πολλα αν και καθυστερημενα αλλα αν κατι ειναι στην ωρα του δε μου ταιριαζει οτι λυπες σου ηρθανε μαζεμενες καποτε να γινουν ολες χαρες για να γεμισουν εσενα, τον αντρα σου και το πιδι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Γιώργος έγραψε: #4.228 29-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά σε ΚΕ(καθυστερημένα όμως)και Γιώργο Ό,τι επιθυμείτε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από olibos2008: Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Επίσης εύχομαι στον Γιώργο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! με χαρά,αγάπη και ότι επιθυμεί στη ζωή του να το βρεί. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ-πολύ παιδάκια μου!! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Γιωργοοοοοοοοοοοοοοοο Ρε παλιομπρο! Γέρασες κιάλλο; Θα σου ευχηθώ καυτές γκόμενες, ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο βαθμό πτυχίου και πάντα να είσαι τρελά τρελά ευτυχισμένος Click για ανάπτυξη... Αδελφούλα μου!! Τρέλα και τα μυαλά στα κάγκελα, αμέ! Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: βασικα γεματη καρδια Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 08:50 Η Κακή Επιρροή: #4.229 29-04-08 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Koυέ μου Χρόνια Πολλά και από μένα! Ότι επιθυμείς να έχεις και συ και η υπέροχη οικογένεια σου και πάντα καλά να σας τυχαίνουν Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Αντζούγια μου Αρχική Δημοσίευση από olibos2008: Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά olibos και πάλι καλώς ήρθες Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μη μου κάνετε μερτζ θα σας φαω αναστασια, κακη επιρροη ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν. χρονια πολλα αν και καθυστερημενα αλλα αν κατι ειναι στην ωρα του δε μου ταιριαζει οτι λυπες σου ηρθανε μαζεμενες καποτε να γινουν ολες χαρες για να γεμισουν εσενα, τον αντρα σου και το πιδι σου. Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες βρε... άντε, θα σου βάλω ότι συνταγή μου ζητήσεις Σας ευχαριστώ όλους απ την καρδιά μου Σας εύχομαι να ζήσετε όλοι στιγμές ευτυχίας σαν τις δικές μου και ακόμα καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:49 Η cibyllian: #4.230 29-04-08 09:49 Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #4.231 29-04-08 10:15 Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Κακή Επιρροή: #4.232 29-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Vkey έγραψε: #4.233 29-04-08 13:24 Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:28 Ο Γιώργος έγραψε: #4.234 29-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ciby, φχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, το Φοιμπάκι μου! Φχαριστώ Φοιμπάκι, σου 'φχομαι να ξαναπάς σύντομα στο Παρίσι λεπόν! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Click για ανάπτυξη... Το καλό πράγμα αργεί να 'ρθει (για την αργοπορία λέγω ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amy 4ever Νεοφερμένο μέλος Η Amy 4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Amy 4ever: #4.235 29-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από angel123456: Χρονια πολλα Πετρο!ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... +φωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:52 Η Ηρώ έγραψε: #4.236 30-04-08 19:52 Αναστασία και Γιώργο, πολύχρονοι!! Ό,τι επιθυμείτε να το ΄χετε! Καθυστερημένα βέβαια.. αλλά no internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.237 30-04-08 19:54 Φχαριστώ Ηρούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η Κακή Επιρροή: #4.238 30-04-08 20:58 σε ευχαριστώ μαρούλι εποχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η Krou έγραψε: #4.239 04-05-08 00:02 Χρονια πολλα Αλεξη :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:03 Ο Anarki έγραψε: #4.240 04-05-08 00:03 22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ντοινκ Γιορτάζει το παιδί? Μα σοβαρά τώρα Γιώργο σε λένε? Παντελής έλλειψη φαντασίας όμως!! οτι επιθυμείς καλόμ, ευτυχιες, πλουτη, δοξες, πτυχιο με 9.991 και βασικα γεματη καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:41 Η Εδάδ έγραψε: #4.227 29-04-08 00:41 μη μου κάνετε μερτζ θα σας φαω αναστασια, κακη επιρροη ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν. χρονια πολλα αν και καθυστερημενα αλλα αν κατι ειναι στην ωρα του δε μου ταιριαζει οτι λυπες σου ηρθανε μαζεμενες καποτε να γινουν ολες χαρες για να γεμισουν εσενα, τον αντρα σου και το πιδι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Γιώργος έγραψε: #4.228 29-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά σε ΚΕ(καθυστερημένα όμως)και Γιώργο Ό,τι επιθυμείτε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από olibos2008: Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Επίσης εύχομαι στον Γιώργο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! με χαρά,αγάπη και ότι επιθυμεί στη ζωή του να το βρεί. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ-πολύ παιδάκια μου!! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Γιωργοοοοοοοοοοοοοοοο Ρε παλιομπρο! Γέρασες κιάλλο; Θα σου ευχηθώ καυτές γκόμενες, ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο βαθμό πτυχίου και πάντα να είσαι τρελά τρελά ευτυχισμένος Click για ανάπτυξη... Αδελφούλα μου!! Τρέλα και τα μυαλά στα κάγκελα, αμέ! Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: βασικα γεματη καρδια Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 08:50 Η Κακή Επιρροή: #4.229 29-04-08 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Koυέ μου Χρόνια Πολλά και από μένα! Ότι επιθυμείς να έχεις και συ και η υπέροχη οικογένεια σου και πάντα καλά να σας τυχαίνουν Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Αντζούγια μου Αρχική Δημοσίευση από olibos2008: Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά olibos και πάλι καλώς ήρθες Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μη μου κάνετε μερτζ θα σας φαω αναστασια, κακη επιρροη ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν. χρονια πολλα αν και καθυστερημενα αλλα αν κατι ειναι στην ωρα του δε μου ταιριαζει οτι λυπες σου ηρθανε μαζεμενες καποτε να γινουν ολες χαρες για να γεμισουν εσενα, τον αντρα σου και το πιδι σου. Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες βρε... άντε, θα σου βάλω ότι συνταγή μου ζητήσεις Σας ευχαριστώ όλους απ την καρδιά μου Σας εύχομαι να ζήσετε όλοι στιγμές ευτυχίας σαν τις δικές μου και ακόμα καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:49 Η cibyllian: #4.230 29-04-08 09:49 Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #4.231 29-04-08 10:15 Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Κακή Επιρροή: #4.232 29-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Vkey έγραψε: #4.233 29-04-08 13:24 Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:28 Ο Γιώργος έγραψε: #4.234 29-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ciby, φχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, το Φοιμπάκι μου! Φχαριστώ Φοιμπάκι, σου 'φχομαι να ξαναπάς σύντομα στο Παρίσι λεπόν! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Click για ανάπτυξη... Το καλό πράγμα αργεί να 'ρθει (για την αργοπορία λέγω ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amy 4ever Νεοφερμένο μέλος Η Amy 4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Amy 4ever: #4.235 29-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από angel123456: Χρονια πολλα Πετρο!ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... +φωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:52 Η Ηρώ έγραψε: #4.236 30-04-08 19:52 Αναστασία και Γιώργο, πολύχρονοι!! Ό,τι επιθυμείτε να το ΄χετε! Καθυστερημένα βέβαια.. αλλά no internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.237 30-04-08 19:54 Φχαριστώ Ηρούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η Κακή Επιρροή: #4.238 30-04-08 20:58 σε ευχαριστώ μαρούλι εποχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η Krou έγραψε: #4.239 04-05-08 00:02 Χρονια πολλα Αλεξη :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:03 Ο Anarki έγραψε: #4.240 04-05-08 00:03 22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μη μου κάνετε μερτζ θα σας φαω αναστασια, κακη επιρροη ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν. χρονια πολλα αν και καθυστερημενα αλλα αν κατι ειναι στην ωρα του δε μου ταιριαζει οτι λυπες σου ηρθανε μαζεμενες καποτε να γινουν ολες χαρες για να γεμισουν εσενα, τον αντρα σου και το πιδι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:46 Ο Γιώργος έγραψε: #4.228 29-04-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά σε ΚΕ(καθυστερημένα όμως)και Γιώργο Ό,τι επιθυμείτε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από olibos2008: Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Επίσης εύχομαι στον Γιώργο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! με χαρά,αγάπη και ότι επιθυμεί στη ζωή του να το βρεί. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ-πολύ παιδάκια μου!! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Γιωργοοοοοοοοοοοοοοοο Ρε παλιομπρο! Γέρασες κιάλλο; Θα σου ευχηθώ καυτές γκόμενες, ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο βαθμό πτυχίου και πάντα να είσαι τρελά τρελά ευτυχισμένος Click για ανάπτυξη... Αδελφούλα μου!! Τρέλα και τα μυαλά στα κάγκελα, αμέ! Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: βασικα γεματη καρδια Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 08:50 Η Κακή Επιρροή: #4.229 29-04-08 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Koυέ μου Χρόνια Πολλά και από μένα! Ότι επιθυμείς να έχεις και συ και η υπέροχη οικογένεια σου και πάντα καλά να σας τυχαίνουν Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Αντζούγια μου Αρχική Δημοσίευση από olibos2008: Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά olibos και πάλι καλώς ήρθες Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μη μου κάνετε μερτζ θα σας φαω αναστασια, κακη επιρροη ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν. χρονια πολλα αν και καθυστερημενα αλλα αν κατι ειναι στην ωρα του δε μου ταιριαζει οτι λυπες σου ηρθανε μαζεμενες καποτε να γινουν ολες χαρες για να γεμισουν εσενα, τον αντρα σου και το πιδι σου. Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες βρε... άντε, θα σου βάλω ότι συνταγή μου ζητήσεις Σας ευχαριστώ όλους απ την καρδιά μου Σας εύχομαι να ζήσετε όλοι στιγμές ευτυχίας σαν τις δικές μου και ακόμα καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:49 Η cibyllian: #4.230 29-04-08 09:49 Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #4.231 29-04-08 10:15 Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Κακή Επιρροή: #4.232 29-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Vkey έγραψε: #4.233 29-04-08 13:24 Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:28 Ο Γιώργος έγραψε: #4.234 29-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ciby, φχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, το Φοιμπάκι μου! Φχαριστώ Φοιμπάκι, σου 'φχομαι να ξαναπάς σύντομα στο Παρίσι λεπόν! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Click για ανάπτυξη... Το καλό πράγμα αργεί να 'ρθει (για την αργοπορία λέγω ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amy 4ever Νεοφερμένο μέλος Η Amy 4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Amy 4ever: #4.235 29-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από angel123456: Χρονια πολλα Πετρο!ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... +φωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:52 Η Ηρώ έγραψε: #4.236 30-04-08 19:52 Αναστασία και Γιώργο, πολύχρονοι!! Ό,τι επιθυμείτε να το ΄χετε! Καθυστερημένα βέβαια.. αλλά no internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.237 30-04-08 19:54 Φχαριστώ Ηρούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η Κακή Επιρροή: #4.238 30-04-08 20:58 σε ευχαριστώ μαρούλι εποχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η Krou έγραψε: #4.239 04-05-08 00:02 Χρονια πολλα Αλεξη :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:03 Ο Anarki έγραψε: #4.240 04-05-08 00:03 22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά σε ΚΕ(καθυστερημένα όμως)και Γιώργο Ό,τι επιθυμείτε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από olibos2008: Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Επίσης εύχομαι στον Γιώργο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! με χαρά,αγάπη και ότι επιθυμεί στη ζωή του να το βρεί. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ-πολύ παιδάκια μου!! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Γιωργοοοοοοοοοοοοοοοο Ρε παλιομπρο! Γέρασες κιάλλο; Θα σου ευχηθώ καυτές γκόμενες, ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο βαθμό πτυχίου και πάντα να είσαι τρελά τρελά ευτυχισμένος Click για ανάπτυξη... Αδελφούλα μου!! Τρέλα και τα μυαλά στα κάγκελα, αμέ! Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: βασικα γεματη καρδια Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 08:50 Η Κακή Επιρροή: #4.229 29-04-08 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Koυέ μου Χρόνια Πολλά και από μένα! Ότι επιθυμείς να έχεις και συ και η υπέροχη οικογένεια σου και πάντα καλά να σας τυχαίνουν Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Αντζούγια μου Αρχική Δημοσίευση από olibos2008: Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά olibos και πάλι καλώς ήρθες Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μη μου κάνετε μερτζ θα σας φαω αναστασια, κακη επιρροη ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν. χρονια πολλα αν και καθυστερημενα αλλα αν κατι ειναι στην ωρα του δε μου ταιριαζει οτι λυπες σου ηρθανε μαζεμενες καποτε να γινουν ολες χαρες για να γεμισουν εσενα, τον αντρα σου και το πιδι σου. Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες βρε... άντε, θα σου βάλω ότι συνταγή μου ζητήσεις Σας ευχαριστώ όλους απ την καρδιά μου Σας εύχομαι να ζήσετε όλοι στιγμές ευτυχίας σαν τις δικές μου και ακόμα καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:49 Η cibyllian: #4.230 29-04-08 09:49 Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #4.231 29-04-08 10:15 Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Κακή Επιρροή: #4.232 29-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Vkey έγραψε: #4.233 29-04-08 13:24 Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:28 Ο Γιώργος έγραψε: #4.234 29-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ciby, φχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, το Φοιμπάκι μου! Φχαριστώ Φοιμπάκι, σου 'φχομαι να ξαναπάς σύντομα στο Παρίσι λεπόν! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Click για ανάπτυξη... Το καλό πράγμα αργεί να 'ρθει (για την αργοπορία λέγω ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amy 4ever Νεοφερμένο μέλος Η Amy 4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Amy 4ever: #4.235 29-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από angel123456: Χρονια πολλα Πετρο!ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... +φωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:52 Η Ηρώ έγραψε: #4.236 30-04-08 19:52 Αναστασία και Γιώργο, πολύχρονοι!! Ό,τι επιθυμείτε να το ΄χετε! Καθυστερημένα βέβαια.. αλλά no internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.237 30-04-08 19:54 Φχαριστώ Ηρούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η Κακή Επιρροή: #4.238 30-04-08 20:58 σε ευχαριστώ μαρούλι εποχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η Krou έγραψε: #4.239 04-05-08 00:02 Χρονια πολλα Αλεξη :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:03 Ο Anarki έγραψε: #4.240 04-05-08 00:03 22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Koυέ μου Χρόνια Πολλά και από μένα! Ότι επιθυμείς να έχεις και συ και η υπέροχη οικογένεια σου και πάντα καλά να σας τυχαίνουν Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Αντζούγια μου Αρχική Δημοσίευση από olibos2008: Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά olibos και πάλι καλώς ήρθες Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μη μου κάνετε μερτζ θα σας φαω αναστασια, κακη επιρροη ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν. χρονια πολλα αν και καθυστερημενα αλλα αν κατι ειναι στην ωρα του δε μου ταιριαζει οτι λυπες σου ηρθανε μαζεμενες καποτε να γινουν ολες χαρες για να γεμισουν εσενα, τον αντρα σου και το πιδι σου. Click για ανάπτυξη... Με συγκίνησες βρε... άντε, θα σου βάλω ότι συνταγή μου ζητήσεις Σας ευχαριστώ όλους απ την καρδιά μου Σας εύχομαι να ζήσετε όλοι στιγμές ευτυχίας σαν τις δικές μου και ακόμα καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:49 Η cibyllian: #4.230 29-04-08 09:49 Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #4.231 29-04-08 10:15 Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Κακή Επιρροή: #4.232 29-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Vkey έγραψε: #4.233 29-04-08 13:24 Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:28 Ο Γιώργος έγραψε: #4.234 29-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ciby, φχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, το Φοιμπάκι μου! Φχαριστώ Φοιμπάκι, σου 'φχομαι να ξαναπάς σύντομα στο Παρίσι λεπόν! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Click για ανάπτυξη... Το καλό πράγμα αργεί να 'ρθει (για την αργοπορία λέγω ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amy 4ever Νεοφερμένο μέλος Η Amy 4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Amy 4ever: #4.235 29-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από angel123456: Χρονια πολλα Πετρο!ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... +φωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:52 Η Ηρώ έγραψε: #4.236 30-04-08 19:52 Αναστασία και Γιώργο, πολύχρονοι!! Ό,τι επιθυμείτε να το ΄χετε! Καθυστερημένα βέβαια.. αλλά no internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.237 30-04-08 19:54 Φχαριστώ Ηρούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η Κακή Επιρροή: #4.238 30-04-08 20:58 σε ευχαριστώ μαρούλι εποχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η Krou έγραψε: #4.239 04-05-08 00:02 Χρονια πολλα Αλεξη :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:03 Ο Anarki έγραψε: #4.240 04-05-08 00:03 22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #4.231 29-04-08 10:15 Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Κακή Επιρροή: #4.232 29-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Vkey έγραψε: #4.233 29-04-08 13:24 Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:28 Ο Γιώργος έγραψε: #4.234 29-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ciby, φχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, το Φοιμπάκι μου! Φχαριστώ Φοιμπάκι, σου 'φχομαι να ξαναπάς σύντομα στο Παρίσι λεπόν! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Click για ανάπτυξη... Το καλό πράγμα αργεί να 'ρθει (για την αργοπορία λέγω ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amy 4ever Νεοφερμένο μέλος Η Amy 4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Amy 4ever: #4.235 29-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από angel123456: Χρονια πολλα Πετρο!ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... +φωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:52 Η Ηρώ έγραψε: #4.236 30-04-08 19:52 Αναστασία και Γιώργο, πολύχρονοι!! Ό,τι επιθυμείτε να το ΄χετε! Καθυστερημένα βέβαια.. αλλά no internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.237 30-04-08 19:54 Φχαριστώ Ηρούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η Κακή Επιρροή: #4.238 30-04-08 20:58 σε ευχαριστώ μαρούλι εποχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η Krou έγραψε: #4.239 04-05-08 00:02 Χρονια πολλα Αλεξη :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:03 Ο Anarki έγραψε: #4.240 04-05-08 00:03 22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Κακή Επιρροή: #4.232 29-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Vkey έγραψε: #4.233 29-04-08 13:24 Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:28 Ο Γιώργος έγραψε: #4.234 29-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ciby, φχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, το Φοιμπάκι μου! Φχαριστώ Φοιμπάκι, σου 'φχομαι να ξαναπάς σύντομα στο Παρίσι λεπόν! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Click για ανάπτυξη... Το καλό πράγμα αργεί να 'ρθει (για την αργοπορία λέγω ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amy 4ever Νεοφερμένο μέλος Η Amy 4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Amy 4ever: #4.235 29-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από angel123456: Χρονια πολλα Πετρο!ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... +φωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:52 Η Ηρώ έγραψε: #4.236 30-04-08 19:52 Αναστασία και Γιώργο, πολύχρονοι!! Ό,τι επιθυμείτε να το ΄χετε! Καθυστερημένα βέβαια.. αλλά no internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.237 30-04-08 19:54 Φχαριστώ Ηρούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η Κακή Επιρροή: #4.238 30-04-08 20:58 σε ευχαριστώ μαρούλι εποχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η Krou έγραψε: #4.239 04-05-08 00:02 Χρονια πολλα Αλεξη :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:03 Ο Anarki έγραψε: #4.240 04-05-08 00:03 22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!! Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Vkey έγραψε: #4.233 29-04-08 13:24 Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:28 Ο Γιώργος έγραψε: #4.234 29-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ciby, φχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, το Φοιμπάκι μου! Φχαριστώ Φοιμπάκι, σου 'φχομαι να ξαναπάς σύντομα στο Παρίσι λεπόν! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Click για ανάπτυξη... Το καλό πράγμα αργεί να 'ρθει (για την αργοπορία λέγω ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amy 4ever Νεοφερμένο μέλος Η Amy 4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Amy 4ever: #4.235 29-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από angel123456: Χρονια πολλα Πετρο!ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... +φωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:52 Η Ηρώ έγραψε: #4.236 30-04-08 19:52 Αναστασία και Γιώργο, πολύχρονοι!! Ό,τι επιθυμείτε να το ΄χετε! Καθυστερημένα βέβαια.. αλλά no internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.237 30-04-08 19:54 Φχαριστώ Ηρούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η Κακή Επιρροή: #4.238 30-04-08 20:58 σε ευχαριστώ μαρούλι εποχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η Krou έγραψε: #4.239 04-05-08 00:02 Χρονια πολλα Αλεξη :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:03 Ο Anarki έγραψε: #4.240 04-05-08 00:03 22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:28 Ο Γιώργος έγραψε: #4.234 29-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ciby, φχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, το Φοιμπάκι μου! Φχαριστώ Φοιμπάκι, σου 'φχομαι να ξαναπάς σύντομα στο Παρίσι λεπόν! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Click για ανάπτυξη... Το καλό πράγμα αργεί να 'ρθει (για την αργοπορία λέγω ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amy 4ever Νεοφερμένο μέλος Η Amy 4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Amy 4ever: #4.235 29-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από angel123456: Χρονια πολλα Πετρο!ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... +φωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:52 Η Ηρώ έγραψε: #4.236 30-04-08 19:52 Αναστασία και Γιώργο, πολύχρονοι!! Ό,τι επιθυμείτε να το ΄χετε! Καθυστερημένα βέβαια.. αλλά no internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.237 30-04-08 19:54 Φχαριστώ Ηρούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η Κακή Επιρροή: #4.238 30-04-08 20:58 σε ευχαριστώ μαρούλι εποχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η Krou έγραψε: #4.239 04-05-08 00:02 Χρονια πολλα Αλεξη :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:03 Ο Anarki έγραψε: #4.240 04-05-08 00:03 22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!! Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία! Click για ανάπτυξη... Ciby, φχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, το Φοιμπάκι μου! Φχαριστώ Φοιμπάκι, σου 'φχομαι να ξαναπάς σύντομα στο Παρίσι λεπόν! Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ.... Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις ) Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί! σοζ που άργησα... Click για ανάπτυξη... Το καλό πράγμα αργεί να 'ρθει (για την αργοπορία λέγω ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Amy 4ever Νεοφερμένο μέλος Η Amy 4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Amy 4ever: #4.235 29-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από angel123456: Χρονια πολλα Πετρο!ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... +φωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:52 Η Ηρώ έγραψε: #4.236 30-04-08 19:52 Αναστασία και Γιώργο, πολύχρονοι!! Ό,τι επιθυμείτε να το ΄χετε! Καθυστερημένα βέβαια.. αλλά no internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.237 30-04-08 19:54 Φχαριστώ Ηρούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η Κακή Επιρροή: #4.238 30-04-08 20:58 σε ευχαριστώ μαρούλι εποχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η Krou έγραψε: #4.239 04-05-08 00:02 Χρονια πολλα Αλεξη :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:03 Ο Anarki έγραψε: #4.240 04-05-08 00:03 22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από angel123456: Χρονια πολλα Πετρο!ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... +φωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:52 Η Ηρώ έγραψε: #4.236 30-04-08 19:52 Αναστασία και Γιώργο, πολύχρονοι!! Ό,τι επιθυμείτε να το ΄χετε! Καθυστερημένα βέβαια.. αλλά no internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.237 30-04-08 19:54 Φχαριστώ Ηρούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η Κακή Επιρροή: #4.238 30-04-08 20:58 σε ευχαριστώ μαρούλι εποχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η Krou έγραψε: #4.239 04-05-08 00:02 Χρονια πολλα Αλεξη :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:03 Ο Anarki έγραψε: #4.240 04-05-08 00:03 22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναστασία και Γιώργο, πολύχρονοι!! Ό,τι επιθυμείτε να το ΄χετε! Καθυστερημένα βέβαια.. αλλά no internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.237 30-04-08 19:54 Φχαριστώ Ηρούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η Κακή Επιρροή: #4.238 30-04-08 20:58 σε ευχαριστώ μαρούλι εποχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η Krou έγραψε: #4.239 04-05-08 00:02 Χρονια πολλα Αλεξη :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:03 Ο Anarki έγραψε: #4.240 04-05-08 00:03 22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φχαριστώ Ηρούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η Κακή Επιρροή: #4.238 30-04-08 20:58 σε ευχαριστώ μαρούλι εποχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η Krou έγραψε: #4.239 04-05-08 00:02 Χρονια πολλα Αλεξη :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:03 Ο Anarki έγραψε: #4.240 04-05-08 00:03 22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σε ευχαριστώ μαρούλι εποχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η Krou έγραψε: #4.239 04-05-08 00:02 Χρονια πολλα Αλεξη :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:03 Ο Anarki έγραψε: #4.240 04-05-08 00:03 22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χρονια πολλα Αλεξη :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:03 Ο Anarki έγραψε: #4.240 04-05-08 00:03 22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
22, γερνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.