Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Χρόνια πολλά στις Αναστασίες και στους Αναστάσιους (αν και λίγο καθυστερημένα)
και στους Γιώργηδες και τις Γεωργίες!
Να στε καλά παιδιά ό,τι επιθυμείτε!! Υγεία και ευτυχία πάνω απ'όλα!!
ευχαριστούμε Δανάη μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Ό,τι επιθυμείτε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Γιωργοοοοοοοοοοοοοοοο
Ρε παλιομπρο! Γέρασες κιάλλο;
Θα σου ευχηθώ καυτές γκόμενες, ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο βαθμό πτυχίου και πάντα να είσαι τρελά τρελά ευτυχισμένος
olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της.
Επίσης εύχομαι στον Γιώργο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! με χαρά,αγάπη και ότι επιθυμεί στη ζωή του να το βρεί.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Γιορτάζει το παιδί?
Μα σοβαρά τώρα Γιώργο σε λένε?
Παντελής έλλειψη φαντασίας όμως!!
οτι επιθυμείς καλόμ, ευτυχιες, πλουτη, δοξες, πτυχιο με 9.991 και
βασικα γεματη καρδια
αναστασια, κακη επιρροη ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν.
χρονια πολλα αν και καθυστερημενα
αλλα αν κατι ειναι στην ωρα του δε μου ταιριαζει
οτι λυπες σου ηρθανε μαζεμενες καποτε να γινουν ολες χαρες για να γεμισουν εσενα, τον αντρα σου και το πιδι σου.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Χρόνια πολλά σε ΚΕ(καθυστερημένα όμως)και Γιώργο
Ό,τι επιθυμείτε
Ευχαριστώ πολύ-πολύ παιδάκια μου!!Εύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! στην Κακή Επιρροή(Αναστασία) και της εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα Υγεία και Αγάπη αυτή και η οικογένειά της.
Επίσης εύχομαι στον Γιώργο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! με χαρά,αγάπη και ότι επιθυμεί στη ζωή του να το βρεί.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Αδελφούλα μου!!Γιωργοοοοοοοοοοοοοοοο
Ρε παλιομπρο! Γέρασες κιάλλο;
Θα σου ευχηθώ καυτές γκόμενες, ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο βαθμό πτυχίου και πάντα να είσαι τρελά τρελά ευτυχισμένος
Τρέλα και τα μυαλά στα κάγκελα, αμέ!
Σ' ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου.βασικα γεματη καρδια
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ Αντζούγια μουKoυέ μου Χρόνια Πολλά και από μένα! Ότι επιθυμείς να έχεις και συ και η υπέροχη οικογένεια σου και πάντα καλά να σας τυχαίνουν
Να είσαι καλά olibos και πάλι καλώς ήρθεςΕύχομαι σε όλη την παρέα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με υγεία και αγάπη.
Με συγκίνησες βρε... άντε, θα σου βάλω ότι συνταγή μου ζητήσειςμη μου κάνετε μερτζ θα σας φαω
αναστασια, κακη επιρροη ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν.
χρονια πολλα αν και καθυστερημενα
αλλα αν κατι ειναι στην ωρα του δε μου ταιριαζει
οτι λυπες σου ηρθανε μαζεμενες καποτε να γινουν ολες χαρες για να γεμισουν εσενα, τον αντρα σου και το πιδι σου.
Σας ευχαριστώ όλους απ την καρδιά μου
Σας εύχομαι να ζήσετε όλοι στιγμές ευτυχίας σαν τις δικές μου και ακόμα καλύτερες
Για όλους τους υπόλοιπους Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και Ευτυχία!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!!
Χρόνια πολλά Κακή Επιρροή και Dark_Kronos!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και ότι επιθυμείτε!!!!
σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου
Vkey
Επιφανές μέλος
Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις )
Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί!
σοζ που άργησα...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ciby, φχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!!Χρόνια Πολλά στην ΚουΕ και στον Γιώργο για την ονομαστική σας εορτή, ότι επιθυμείτε, υγεία και ευτυχία!!!!!
Αχ, το Φοιμπάκι μου! Φχαριστώ Φοιμπάκι, σου 'φχομαι να ξαναπάς σύντομα στο Παρίσι λεπόν!Γιώργο χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι το όνομά σου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος, υγιείς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!
Το καλό πράγμα αργεί να 'ρθει (για την αργοπορία λέγω ).Zωρζουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ....
Χρόνια πολλά και καλά...με πολλές πολλές κοπέλες (οκ...ξέρω εσύ θες την μία και μοναδική αλλά εγώ σου δίνω πολλές να διαλέξεις )
Να συνεχίσεις να περνάς τα μαθήματα όπως τα περνάς και ο,τι σε βασανίζει απλά να εξαφανιστεί!
σοζ που άργησα...
Amy 4ever
Νεοφερμένος
+φωνώΧρονια πολλα Πετρο!ο,τι επιθυμεις!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Ό,τι επιθυμείτε να το ΄χετε!
Καθυστερημένα βέβαια.. αλλά no internet!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.