Επειδή δεν ξέρω αν την ημέρα των χριστουγέννων θα μπορώ να μπω για να ευχηθώ το κάνω από τώρα:
1. Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Με υγεία, ευτυχία και πολλά χαμόγελα! Όλοι οι στόχοι και οι επιθυμίες του καθενός να πραγματοποιηθούν σύντομα! Να μην ξεχνάτε να αγαπάτε και να χαμογελάτε! Αααα! Και κάτι τελευταίο: δεν υπάρχουν άσχημες και καλές μέρες... Υπάρχουν μόνο διάφορες εκδοχές του καλού!
2. Χρόνια πολλά σε όλες τις Χριστίνες, τους Χρήστους, τις Χρυσούλες και πάει λέγοντας...
3. Και επειδή την ημέρα των χριστουγέννων γιορτάζει μια λίγο πιο ιδιαίτερη Χριστίνα... Και επειδή εδώ δεν θα δει τις ευχές μου, και φυσικά προτιμώ να τις τις πω αγκαλιάζοντάς την... Θα πω μόνο πως όλα τα ευχαριστώ του κόσμου είναι λίγα για να την ευχαριστήσω για ότι έχει κάνει για εμένα αυτά τα 4 χρόνια... Όπως και να της πω πως το καλύτερο δώρο για τα χριστούγεννα δεν θα ήταν ούτε καν ένα εισιτήριο για Γερμανία... Το καλύτερο δώρο είναι το γεγονός ότι είναι δίπλα μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.