Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 11:36 Η Stalitsa έγραψε: #961 29-06-06 11:36 Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ παιδιά!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 12:11 Ο Bill_1992: #962 29-06-06 12:11 Χρόνια πολλά κι από μένα Σταλίτσα και Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2006 Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 15:48 Ο Γιάννης έγραψε: #963 29-06-06 15:48 Πετράν, σταλίτσα Χρόνια Πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 15:53 Ο The Djinn: #964 29-06-06 15:53 Πετρο μου χρονια σου πολλα φιλε μου! Οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις. Σταλιτσα μου εσυ το εχεις ηδη στην αγκαλια σου και σου ευχομαι να μεινει ακει για παντα! Να το χαιρεσαι το αγορακι σου και να ειστε παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 20:55 Η Maggie έγραψε: #965 29-06-06 20:55 Stalitsa μου χρόνια του πολλά κι από μένα Petro χρόνια πολλάααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2006 στις 03:21 Η Stalitsa έγραψε: #966 30-06-06 03:21 Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου παιδιά!!!! Με συγκινήσατε... Να είστε όλοι καλά και πάντα ευτυχισμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2006 στις 16:35 Ο Scandal έγραψε: #967 30-06-06 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Petros χρόνια πολλά πολλά παλικάρι μου!!! Να είσαι πάντα καλά, ευτυχισμένος και καλή επιτυχία σε οτι κάνεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χρόνια πολλά Petro!!! Με ένα καλό παιδί (ξέρεις εσύ ποιόν ) και να περάσεις εκεί που θέλεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MoDeViL: Χρόνια πολλά Πέτρο!Ό,τι επιθυμείς,όπως λέει κι η Michelle ξέρεις εσύ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Petro πολύχρονος κι ότι ότι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Hunter: Πετρο χρονια πολλα, Stalitsa να τον χαιρεσαι τον πριγκιπα σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πετράαααααααααααααααααααααν χρόνια πολλά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Petro χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από giostau: Πετράν χρόνια πολλά! Ότι επιθυμείς να το πάθεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Σταλίτσα και Πέτρο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Πετράν, σταλίτσα Χρόνια Πολλά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mario: Πετρο μου χρονια σου πολλα φιλε μου! Οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Petro χρόνια πολλάααααα Click για ανάπτυξη... Thanks για τις ευχές σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:37 Η hamsteraki: #968 11-07-06 12:37 Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ‘αισθανθούν γεμάτοι‘ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:45 Ο Founes έγραψε: #969 11-07-06 12:45 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Γιδάκι να είσαι πάντα καλά !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:50 Ο weak and powerless: #970 11-07-06 12:50 χρόνια πολλά και καλά γίδι~! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:54 Η hamsteraki: #971 11-07-06 12:54 Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ʽαισθανθούν γεμάτοιʽ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 13:48 Ο Bill_1992: #972 11-07-06 13:48 Χρόνια πολλά γίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #973 11-07-06 14:14 Χρονια πολλα κι απο εμενα! Χρονια πολλα και στην μαμα μου που γιορταζει σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιουλίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:31 Η Stalitsa έγραψε: #974 11-07-06 14:31 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!! Χρόνια πολλά πολλά σε όσα κοριτσάκια γιορτάζουν σήμεραααααααααα!!!! Οτι επιθυμείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #975 11-07-06 14:51 γιδουλίιιιινιιιιιιιιμ' στα ξαναλεω κι απο εδω: Χρονια σου πολλά, γεματα υγεια και ευτυχισμενες στιγμες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #976 11-07-06 15:20 Χρόνια πολλά Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 03:26 Η bunny217 έγραψε: #977 20-07-06 03:26 έχουμε κανέναν Ηλία στο στέκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 09:45 Η Κακή Επιρροή: #978 20-07-06 09:45 Ουψ!!! είδα ΠΟΛΥ καθυστερημένα τα γεννέθλια σου Γιδι μου συγγνωμη! Πολύχρονη και ο,τι ποθείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 14:11 Η crazyhelen: #979 20-07-06 14:11 Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε???? Γιδάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 16:59 Η Κακή Επιρροή: #980 21-07-06 16:59 Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ παιδιά!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 12:11 Ο Bill_1992: #962 29-06-06 12:11 Χρόνια πολλά κι από μένα Σταλίτσα και Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2006 Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 15:48 Ο Γιάννης έγραψε: #963 29-06-06 15:48 Πετράν, σταλίτσα Χρόνια Πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 15:53 Ο The Djinn: #964 29-06-06 15:53 Πετρο μου χρονια σου πολλα φιλε μου! Οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις. Σταλιτσα μου εσυ το εχεις ηδη στην αγκαλια σου και σου ευχομαι να μεινει ακει για παντα! Να το χαιρεσαι το αγορακι σου και να ειστε παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 20:55 Η Maggie έγραψε: #965 29-06-06 20:55 Stalitsa μου χρόνια του πολλά κι από μένα Petro χρόνια πολλάααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2006 στις 03:21 Η Stalitsa έγραψε: #966 30-06-06 03:21 Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου παιδιά!!!! Με συγκινήσατε... Να είστε όλοι καλά και πάντα ευτυχισμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2006 στις 16:35 Ο Scandal έγραψε: #967 30-06-06 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Petros χρόνια πολλά πολλά παλικάρι μου!!! Να είσαι πάντα καλά, ευτυχισμένος και καλή επιτυχία σε οτι κάνεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χρόνια πολλά Petro!!! Με ένα καλό παιδί (ξέρεις εσύ ποιόν ) και να περάσεις εκεί που θέλεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MoDeViL: Χρόνια πολλά Πέτρο!Ό,τι επιθυμείς,όπως λέει κι η Michelle ξέρεις εσύ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Petro πολύχρονος κι ότι ότι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Hunter: Πετρο χρονια πολλα, Stalitsa να τον χαιρεσαι τον πριγκιπα σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πετράαααααααααααααααααααααν χρόνια πολλά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Petro χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από giostau: Πετράν χρόνια πολλά! Ότι επιθυμείς να το πάθεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Σταλίτσα και Πέτρο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Πετράν, σταλίτσα Χρόνια Πολλά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mario: Πετρο μου χρονια σου πολλα φιλε μου! Οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Petro χρόνια πολλάααααα Click για ανάπτυξη... Thanks για τις ευχές σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:37 Η hamsteraki: #968 11-07-06 12:37 Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ‘αισθανθούν γεμάτοι‘ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:45 Ο Founes έγραψε: #969 11-07-06 12:45 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Γιδάκι να είσαι πάντα καλά !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:50 Ο weak and powerless: #970 11-07-06 12:50 χρόνια πολλά και καλά γίδι~! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:54 Η hamsteraki: #971 11-07-06 12:54 Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ʽαισθανθούν γεμάτοιʽ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 13:48 Ο Bill_1992: #972 11-07-06 13:48 Χρόνια πολλά γίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #973 11-07-06 14:14 Χρονια πολλα κι απο εμενα! Χρονια πολλα και στην μαμα μου που γιορταζει σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιουλίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:31 Η Stalitsa έγραψε: #974 11-07-06 14:31 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!! Χρόνια πολλά πολλά σε όσα κοριτσάκια γιορτάζουν σήμεραααααααααα!!!! Οτι επιθυμείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #975 11-07-06 14:51 γιδουλίιιιινιιιιιιιιμ' στα ξαναλεω κι απο εδω: Χρονια σου πολλά, γεματα υγεια και ευτυχισμενες στιγμες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #976 11-07-06 15:20 Χρόνια πολλά Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 03:26 Η bunny217 έγραψε: #977 20-07-06 03:26 έχουμε κανέναν Ηλία στο στέκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 09:45 Η Κακή Επιρροή: #978 20-07-06 09:45 Ουψ!!! είδα ΠΟΛΥ καθυστερημένα τα γεννέθλια σου Γιδι μου συγγνωμη! Πολύχρονη και ο,τι ποθείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 14:11 Η crazyhelen: #979 20-07-06 14:11 Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε???? Γιδάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 16:59 Η Κακή Επιρροή: #980 21-07-06 16:59 Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά κι από μένα Σταλίτσα και Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 15:48 Ο Γιάννης έγραψε: #963 29-06-06 15:48 Πετράν, σταλίτσα Χρόνια Πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 15:53 Ο The Djinn: #964 29-06-06 15:53 Πετρο μου χρονια σου πολλα φιλε μου! Οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις. Σταλιτσα μου εσυ το εχεις ηδη στην αγκαλια σου και σου ευχομαι να μεινει ακει για παντα! Να το χαιρεσαι το αγορακι σου και να ειστε παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 20:55 Η Maggie έγραψε: #965 29-06-06 20:55 Stalitsa μου χρόνια του πολλά κι από μένα Petro χρόνια πολλάααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2006 στις 03:21 Η Stalitsa έγραψε: #966 30-06-06 03:21 Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου παιδιά!!!! Με συγκινήσατε... Να είστε όλοι καλά και πάντα ευτυχισμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2006 στις 16:35 Ο Scandal έγραψε: #967 30-06-06 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Petros χρόνια πολλά πολλά παλικάρι μου!!! Να είσαι πάντα καλά, ευτυχισμένος και καλή επιτυχία σε οτι κάνεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χρόνια πολλά Petro!!! Με ένα καλό παιδί (ξέρεις εσύ ποιόν ) και να περάσεις εκεί που θέλεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MoDeViL: Χρόνια πολλά Πέτρο!Ό,τι επιθυμείς,όπως λέει κι η Michelle ξέρεις εσύ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Petro πολύχρονος κι ότι ότι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Hunter: Πετρο χρονια πολλα, Stalitsa να τον χαιρεσαι τον πριγκιπα σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πετράαααααααααααααααααααααν χρόνια πολλά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Petro χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από giostau: Πετράν χρόνια πολλά! Ότι επιθυμείς να το πάθεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Σταλίτσα και Πέτρο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Πετράν, σταλίτσα Χρόνια Πολλά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mario: Πετρο μου χρονια σου πολλα φιλε μου! Οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Petro χρόνια πολλάααααα Click για ανάπτυξη... Thanks για τις ευχές σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:37 Η hamsteraki: #968 11-07-06 12:37 Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ‘αισθανθούν γεμάτοι‘ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:45 Ο Founes έγραψε: #969 11-07-06 12:45 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Γιδάκι να είσαι πάντα καλά !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:50 Ο weak and powerless: #970 11-07-06 12:50 χρόνια πολλά και καλά γίδι~! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:54 Η hamsteraki: #971 11-07-06 12:54 Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ʽαισθανθούν γεμάτοιʽ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 13:48 Ο Bill_1992: #972 11-07-06 13:48 Χρόνια πολλά γίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #973 11-07-06 14:14 Χρονια πολλα κι απο εμενα! Χρονια πολλα και στην μαμα μου που γιορταζει σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιουλίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:31 Η Stalitsa έγραψε: #974 11-07-06 14:31 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!! Χρόνια πολλά πολλά σε όσα κοριτσάκια γιορτάζουν σήμεραααααααααα!!!! Οτι επιθυμείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #975 11-07-06 14:51 γιδουλίιιιινιιιιιιιιμ' στα ξαναλεω κι απο εδω: Χρονια σου πολλά, γεματα υγεια και ευτυχισμενες στιγμες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #976 11-07-06 15:20 Χρόνια πολλά Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 03:26 Η bunny217 έγραψε: #977 20-07-06 03:26 έχουμε κανέναν Ηλία στο στέκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 09:45 Η Κακή Επιρροή: #978 20-07-06 09:45 Ουψ!!! είδα ΠΟΛΥ καθυστερημένα τα γεννέθλια σου Γιδι μου συγγνωμη! Πολύχρονη και ο,τι ποθείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 14:11 Η crazyhelen: #979 20-07-06 14:11 Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε???? Γιδάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 16:59 Η Κακή Επιρροή: #980 21-07-06 16:59 Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πετράν, σταλίτσα Χρόνια Πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 15:53 Ο The Djinn: #964 29-06-06 15:53 Πετρο μου χρονια σου πολλα φιλε μου! Οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις. Σταλιτσα μου εσυ το εχεις ηδη στην αγκαλια σου και σου ευχομαι να μεινει ακει για παντα! Να το χαιρεσαι το αγορακι σου και να ειστε παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 20:55 Η Maggie έγραψε: #965 29-06-06 20:55 Stalitsa μου χρόνια του πολλά κι από μένα Petro χρόνια πολλάααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2006 στις 03:21 Η Stalitsa έγραψε: #966 30-06-06 03:21 Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου παιδιά!!!! Με συγκινήσατε... Να είστε όλοι καλά και πάντα ευτυχισμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2006 στις 16:35 Ο Scandal έγραψε: #967 30-06-06 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Petros χρόνια πολλά πολλά παλικάρι μου!!! Να είσαι πάντα καλά, ευτυχισμένος και καλή επιτυχία σε οτι κάνεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χρόνια πολλά Petro!!! Με ένα καλό παιδί (ξέρεις εσύ ποιόν ) και να περάσεις εκεί που θέλεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MoDeViL: Χρόνια πολλά Πέτρο!Ό,τι επιθυμείς,όπως λέει κι η Michelle ξέρεις εσύ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Petro πολύχρονος κι ότι ότι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Hunter: Πετρο χρονια πολλα, Stalitsa να τον χαιρεσαι τον πριγκιπα σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πετράαααααααααααααααααααααν χρόνια πολλά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Petro χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από giostau: Πετράν χρόνια πολλά! Ότι επιθυμείς να το πάθεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Σταλίτσα και Πέτρο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Πετράν, σταλίτσα Χρόνια Πολλά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mario: Πετρο μου χρονια σου πολλα φιλε μου! Οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Petro χρόνια πολλάααααα Click για ανάπτυξη... Thanks για τις ευχές σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:37 Η hamsteraki: #968 11-07-06 12:37 Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ‘αισθανθούν γεμάτοι‘ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:45 Ο Founes έγραψε: #969 11-07-06 12:45 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Γιδάκι να είσαι πάντα καλά !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:50 Ο weak and powerless: #970 11-07-06 12:50 χρόνια πολλά και καλά γίδι~! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:54 Η hamsteraki: #971 11-07-06 12:54 Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ʽαισθανθούν γεμάτοιʽ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 13:48 Ο Bill_1992: #972 11-07-06 13:48 Χρόνια πολλά γίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #973 11-07-06 14:14 Χρονια πολλα κι απο εμενα! Χρονια πολλα και στην μαμα μου που γιορταζει σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιουλίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:31 Η Stalitsa έγραψε: #974 11-07-06 14:31 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!! Χρόνια πολλά πολλά σε όσα κοριτσάκια γιορτάζουν σήμεραααααααααα!!!! Οτι επιθυμείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #975 11-07-06 14:51 γιδουλίιιιινιιιιιιιιμ' στα ξαναλεω κι απο εδω: Χρονια σου πολλά, γεματα υγεια και ευτυχισμενες στιγμες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #976 11-07-06 15:20 Χρόνια πολλά Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 03:26 Η bunny217 έγραψε: #977 20-07-06 03:26 έχουμε κανέναν Ηλία στο στέκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 09:45 Η Κακή Επιρροή: #978 20-07-06 09:45 Ουψ!!! είδα ΠΟΛΥ καθυστερημένα τα γεννέθλια σου Γιδι μου συγγνωμη! Πολύχρονη και ο,τι ποθείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 14:11 Η crazyhelen: #979 20-07-06 14:11 Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε???? Γιδάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 16:59 Η Κακή Επιρροή: #980 21-07-06 16:59 Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πετρο μου χρονια σου πολλα φιλε μου! Οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις. Σταλιτσα μου εσυ το εχεις ηδη στην αγκαλια σου και σου ευχομαι να μεινει ακει για παντα! Να το χαιρεσαι το αγορακι σου και να ειστε παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2006 στις 20:55 Η Maggie έγραψε: #965 29-06-06 20:55 Stalitsa μου χρόνια του πολλά κι από μένα Petro χρόνια πολλάααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2006 στις 03:21 Η Stalitsa έγραψε: #966 30-06-06 03:21 Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου παιδιά!!!! Με συγκινήσατε... Να είστε όλοι καλά και πάντα ευτυχισμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2006 στις 16:35 Ο Scandal έγραψε: #967 30-06-06 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Petros χρόνια πολλά πολλά παλικάρι μου!!! Να είσαι πάντα καλά, ευτυχισμένος και καλή επιτυχία σε οτι κάνεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χρόνια πολλά Petro!!! Με ένα καλό παιδί (ξέρεις εσύ ποιόν ) και να περάσεις εκεί που θέλεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MoDeViL: Χρόνια πολλά Πέτρο!Ό,τι επιθυμείς,όπως λέει κι η Michelle ξέρεις εσύ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Petro πολύχρονος κι ότι ότι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Hunter: Πετρο χρονια πολλα, Stalitsa να τον χαιρεσαι τον πριγκιπα σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πετράαααααααααααααααααααααν χρόνια πολλά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Petro χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από giostau: Πετράν χρόνια πολλά! Ότι επιθυμείς να το πάθεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Σταλίτσα και Πέτρο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Πετράν, σταλίτσα Χρόνια Πολλά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mario: Πετρο μου χρονια σου πολλα φιλε μου! Οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Petro χρόνια πολλάααααα Click για ανάπτυξη... Thanks για τις ευχές σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:37 Η hamsteraki: #968 11-07-06 12:37 Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ‘αισθανθούν γεμάτοι‘ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:45 Ο Founes έγραψε: #969 11-07-06 12:45 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Γιδάκι να είσαι πάντα καλά !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:50 Ο weak and powerless: #970 11-07-06 12:50 χρόνια πολλά και καλά γίδι~! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:54 Η hamsteraki: #971 11-07-06 12:54 Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ʽαισθανθούν γεμάτοιʽ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 13:48 Ο Bill_1992: #972 11-07-06 13:48 Χρόνια πολλά γίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #973 11-07-06 14:14 Χρονια πολλα κι απο εμενα! Χρονια πολλα και στην μαμα μου που γιορταζει σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιουλίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:31 Η Stalitsa έγραψε: #974 11-07-06 14:31 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!! Χρόνια πολλά πολλά σε όσα κοριτσάκια γιορτάζουν σήμεραααααααααα!!!! Οτι επιθυμείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #975 11-07-06 14:51 γιδουλίιιιινιιιιιιιιμ' στα ξαναλεω κι απο εδω: Χρονια σου πολλά, γεματα υγεια και ευτυχισμενες στιγμες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #976 11-07-06 15:20 Χρόνια πολλά Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 03:26 Η bunny217 έγραψε: #977 20-07-06 03:26 έχουμε κανέναν Ηλία στο στέκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 09:45 Η Κακή Επιρροή: #978 20-07-06 09:45 Ουψ!!! είδα ΠΟΛΥ καθυστερημένα τα γεννέθλια σου Γιδι μου συγγνωμη! Πολύχρονη και ο,τι ποθείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 14:11 Η crazyhelen: #979 20-07-06 14:11 Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε???? Γιδάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 16:59 Η Κακή Επιρροή: #980 21-07-06 16:59 Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Stalitsa μου χρόνια του πολλά κι από μένα Petro χρόνια πολλάααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2006 στις 03:21 Η Stalitsa έγραψε: #966 30-06-06 03:21 Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου παιδιά!!!! Με συγκινήσατε... Να είστε όλοι καλά και πάντα ευτυχισμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2006 στις 16:35 Ο Scandal έγραψε: #967 30-06-06 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Petros χρόνια πολλά πολλά παλικάρι μου!!! Να είσαι πάντα καλά, ευτυχισμένος και καλή επιτυχία σε οτι κάνεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χρόνια πολλά Petro!!! Με ένα καλό παιδί (ξέρεις εσύ ποιόν ) και να περάσεις εκεί που θέλεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MoDeViL: Χρόνια πολλά Πέτρο!Ό,τι επιθυμείς,όπως λέει κι η Michelle ξέρεις εσύ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Petro πολύχρονος κι ότι ότι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Hunter: Πετρο χρονια πολλα, Stalitsa να τον χαιρεσαι τον πριγκιπα σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πετράαααααααααααααααααααααν χρόνια πολλά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Petro χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από giostau: Πετράν χρόνια πολλά! Ότι επιθυμείς να το πάθεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Σταλίτσα και Πέτρο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Πετράν, σταλίτσα Χρόνια Πολλά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mario: Πετρο μου χρονια σου πολλα φιλε μου! Οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Petro χρόνια πολλάααααα Click για ανάπτυξη... Thanks για τις ευχές σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:37 Η hamsteraki: #968 11-07-06 12:37 Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ‘αισθανθούν γεμάτοι‘ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:45 Ο Founes έγραψε: #969 11-07-06 12:45 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Γιδάκι να είσαι πάντα καλά !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:50 Ο weak and powerless: #970 11-07-06 12:50 χρόνια πολλά και καλά γίδι~! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:54 Η hamsteraki: #971 11-07-06 12:54 Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ʽαισθανθούν γεμάτοιʽ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 13:48 Ο Bill_1992: #972 11-07-06 13:48 Χρόνια πολλά γίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #973 11-07-06 14:14 Χρονια πολλα κι απο εμενα! Χρονια πολλα και στην μαμα μου που γιορταζει σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιουλίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:31 Η Stalitsa έγραψε: #974 11-07-06 14:31 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!! Χρόνια πολλά πολλά σε όσα κοριτσάκια γιορτάζουν σήμεραααααααααα!!!! Οτι επιθυμείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #975 11-07-06 14:51 γιδουλίιιιινιιιιιιιιμ' στα ξαναλεω κι απο εδω: Χρονια σου πολλά, γεματα υγεια και ευτυχισμενες στιγμες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #976 11-07-06 15:20 Χρόνια πολλά Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 03:26 Η bunny217 έγραψε: #977 20-07-06 03:26 έχουμε κανέναν Ηλία στο στέκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 09:45 Η Κακή Επιρροή: #978 20-07-06 09:45 Ουψ!!! είδα ΠΟΛΥ καθυστερημένα τα γεννέθλια σου Γιδι μου συγγνωμη! Πολύχρονη και ο,τι ποθείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 14:11 Η crazyhelen: #979 20-07-06 14:11 Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε???? Γιδάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 16:59 Η Κακή Επιρροή: #980 21-07-06 16:59 Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου παιδιά!!!! Με συγκινήσατε... Να είστε όλοι καλά και πάντα ευτυχισμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2006 στις 16:35 Ο Scandal έγραψε: #967 30-06-06 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Petros χρόνια πολλά πολλά παλικάρι μου!!! Να είσαι πάντα καλά, ευτυχισμένος και καλή επιτυχία σε οτι κάνεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χρόνια πολλά Petro!!! Με ένα καλό παιδί (ξέρεις εσύ ποιόν ) και να περάσεις εκεί που θέλεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MoDeViL: Χρόνια πολλά Πέτρο!Ό,τι επιθυμείς,όπως λέει κι η Michelle ξέρεις εσύ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Petro πολύχρονος κι ότι ότι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Hunter: Πετρο χρονια πολλα, Stalitsa να τον χαιρεσαι τον πριγκιπα σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πετράαααααααααααααααααααααν χρόνια πολλά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Petro χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από giostau: Πετράν χρόνια πολλά! Ότι επιθυμείς να το πάθεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Σταλίτσα και Πέτρο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Πετράν, σταλίτσα Χρόνια Πολλά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mario: Πετρο μου χρονια σου πολλα φιλε μου! Οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Petro χρόνια πολλάααααα Click για ανάπτυξη... Thanks για τις ευχές σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:37 Η hamsteraki: #968 11-07-06 12:37 Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ‘αισθανθούν γεμάτοι‘ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:45 Ο Founes έγραψε: #969 11-07-06 12:45 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Γιδάκι να είσαι πάντα καλά !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:50 Ο weak and powerless: #970 11-07-06 12:50 χρόνια πολλά και καλά γίδι~! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:54 Η hamsteraki: #971 11-07-06 12:54 Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ʽαισθανθούν γεμάτοιʽ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 13:48 Ο Bill_1992: #972 11-07-06 13:48 Χρόνια πολλά γίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #973 11-07-06 14:14 Χρονια πολλα κι απο εμενα! Χρονια πολλα και στην μαμα μου που γιορταζει σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιουλίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:31 Η Stalitsa έγραψε: #974 11-07-06 14:31 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!! Χρόνια πολλά πολλά σε όσα κοριτσάκια γιορτάζουν σήμεραααααααααα!!!! Οτι επιθυμείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #975 11-07-06 14:51 γιδουλίιιιινιιιιιιιιμ' στα ξαναλεω κι απο εδω: Χρονια σου πολλά, γεματα υγεια και ευτυχισμενες στιγμες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #976 11-07-06 15:20 Χρόνια πολλά Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 03:26 Η bunny217 έγραψε: #977 20-07-06 03:26 έχουμε κανέναν Ηλία στο στέκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 09:45 Η Κακή Επιρροή: #978 20-07-06 09:45 Ουψ!!! είδα ΠΟΛΥ καθυστερημένα τα γεννέθλια σου Γιδι μου συγγνωμη! Πολύχρονη και ο,τι ποθείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 14:11 Η crazyhelen: #979 20-07-06 14:11 Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε???? Γιδάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 16:59 Η Κακή Επιρροή: #980 21-07-06 16:59 Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Petros χρόνια πολλά πολλά παλικάρι μου!!! Να είσαι πάντα καλά, ευτυχισμένος και καλή επιτυχία σε οτι κάνεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χρόνια πολλά Petro!!! Με ένα καλό παιδί (ξέρεις εσύ ποιόν ) και να περάσεις εκεί που θέλεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MoDeViL: Χρόνια πολλά Πέτρο!Ό,τι επιθυμείς,όπως λέει κι η Michelle ξέρεις εσύ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Petro πολύχρονος κι ότι ότι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Hunter: Πετρο χρονια πολλα, Stalitsa να τον χαιρεσαι τον πριγκιπα σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πετράαααααααααααααααααααααν χρόνια πολλά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Petro χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από giostau: Πετράν χρόνια πολλά! Ότι επιθυμείς να το πάθεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Χρόνια πολλά κι από μένα Σταλίτσα και Πέτρο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Πετράν, σταλίτσα Χρόνια Πολλά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mario: Πετρο μου χρονια σου πολλα φιλε μου! Οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Petro χρόνια πολλάααααα Click για ανάπτυξη... Thanks για τις ευχές σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:37 Η hamsteraki: #968 11-07-06 12:37 Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ‘αισθανθούν γεμάτοι‘ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:45 Ο Founes έγραψε: #969 11-07-06 12:45 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Γιδάκι να είσαι πάντα καλά !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:50 Ο weak and powerless: #970 11-07-06 12:50 χρόνια πολλά και καλά γίδι~! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:54 Η hamsteraki: #971 11-07-06 12:54 Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ʽαισθανθούν γεμάτοιʽ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 13:48 Ο Bill_1992: #972 11-07-06 13:48 Χρόνια πολλά γίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #973 11-07-06 14:14 Χρονια πολλα κι απο εμενα! Χρονια πολλα και στην μαμα μου που γιορταζει σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιουλίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:31 Η Stalitsa έγραψε: #974 11-07-06 14:31 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!! Χρόνια πολλά πολλά σε όσα κοριτσάκια γιορτάζουν σήμεραααααααααα!!!! Οτι επιθυμείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #975 11-07-06 14:51 γιδουλίιιιινιιιιιιιιμ' στα ξαναλεω κι απο εδω: Χρονια σου πολλά, γεματα υγεια και ευτυχισμενες στιγμες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #976 11-07-06 15:20 Χρόνια πολλά Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 03:26 Η bunny217 έγραψε: #977 20-07-06 03:26 έχουμε κανέναν Ηλία στο στέκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 09:45 Η Κακή Επιρροή: #978 20-07-06 09:45 Ουψ!!! είδα ΠΟΛΥ καθυστερημένα τα γεννέθλια σου Γιδι μου συγγνωμη! Πολύχρονη και ο,τι ποθείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 14:11 Η crazyhelen: #979 20-07-06 14:11 Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε???? Γιδάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 16:59 Η Κακή Επιρροή: #980 21-07-06 16:59 Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ‘αισθανθούν γεμάτοι‘ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:45 Ο Founes έγραψε: #969 11-07-06 12:45 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Γιδάκι να είσαι πάντα καλά !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:50 Ο weak and powerless: #970 11-07-06 12:50 χρόνια πολλά και καλά γίδι~! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:54 Η hamsteraki: #971 11-07-06 12:54 Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ʽαισθανθούν γεμάτοιʽ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 13:48 Ο Bill_1992: #972 11-07-06 13:48 Χρόνια πολλά γίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #973 11-07-06 14:14 Χρονια πολλα κι απο εμενα! Χρονια πολλα και στην μαμα μου που γιορταζει σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιουλίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:31 Η Stalitsa έγραψε: #974 11-07-06 14:31 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!! Χρόνια πολλά πολλά σε όσα κοριτσάκια γιορτάζουν σήμεραααααααααα!!!! Οτι επιθυμείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #975 11-07-06 14:51 γιδουλίιιιινιιιιιιιιμ' στα ξαναλεω κι απο εδω: Χρονια σου πολλά, γεματα υγεια και ευτυχισμενες στιγμες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #976 11-07-06 15:20 Χρόνια πολλά Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 03:26 Η bunny217 έγραψε: #977 20-07-06 03:26 έχουμε κανέναν Ηλία στο στέκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 09:45 Η Κακή Επιρροή: #978 20-07-06 09:45 Ουψ!!! είδα ΠΟΛΥ καθυστερημένα τα γεννέθλια σου Γιδι μου συγγνωμη! Πολύχρονη και ο,τι ποθείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 14:11 Η crazyhelen: #979 20-07-06 14:11 Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε???? Γιδάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 16:59 Η Κακή Επιρροή: #980 21-07-06 16:59 Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Γιδάκι να είσαι πάντα καλά !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:50 Ο weak and powerless: #970 11-07-06 12:50 χρόνια πολλά και καλά γίδι~! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:54 Η hamsteraki: #971 11-07-06 12:54 Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ʽαισθανθούν γεμάτοιʽ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 13:48 Ο Bill_1992: #972 11-07-06 13:48 Χρόνια πολλά γίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #973 11-07-06 14:14 Χρονια πολλα κι απο εμενα! Χρονια πολλα και στην μαμα μου που γιορταζει σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιουλίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:31 Η Stalitsa έγραψε: #974 11-07-06 14:31 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!! Χρόνια πολλά πολλά σε όσα κοριτσάκια γιορτάζουν σήμεραααααααααα!!!! Οτι επιθυμείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #975 11-07-06 14:51 γιδουλίιιιινιιιιιιιιμ' στα ξαναλεω κι απο εδω: Χρονια σου πολλά, γεματα υγεια και ευτυχισμενες στιγμες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #976 11-07-06 15:20 Χρόνια πολλά Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 03:26 Η bunny217 έγραψε: #977 20-07-06 03:26 έχουμε κανέναν Ηλία στο στέκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 09:45 Η Κακή Επιρροή: #978 20-07-06 09:45 Ουψ!!! είδα ΠΟΛΥ καθυστερημένα τα γεννέθλια σου Γιδι μου συγγνωμη! Πολύχρονη και ο,τι ποθείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 14:11 Η crazyhelen: #979 20-07-06 14:11 Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε???? Γιδάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 16:59 Η Κακή Επιρροή: #980 21-07-06 16:59 Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χρόνια πολλά και καλά γίδι~! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:54 Η hamsteraki: #971 11-07-06 12:54 Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ʽαισθανθούν γεμάτοιʽ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 13:48 Ο Bill_1992: #972 11-07-06 13:48 Χρόνια πολλά γίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #973 11-07-06 14:14 Χρονια πολλα κι απο εμενα! Χρονια πολλα και στην μαμα μου που γιορταζει σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιουλίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:31 Η Stalitsa έγραψε: #974 11-07-06 14:31 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!! Χρόνια πολλά πολλά σε όσα κοριτσάκια γιορτάζουν σήμεραααααααααα!!!! Οτι επιθυμείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #975 11-07-06 14:51 γιδουλίιιιινιιιιιιιιμ' στα ξαναλεω κι απο εδω: Χρονια σου πολλά, γεματα υγεια και ευτυχισμενες στιγμες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #976 11-07-06 15:20 Χρόνια πολλά Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 03:26 Η bunny217 έγραψε: #977 20-07-06 03:26 έχουμε κανέναν Ηλία στο στέκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 09:45 Η Κακή Επιρροή: #978 20-07-06 09:45 Ουψ!!! είδα ΠΟΛΥ καθυστερημένα τα γεννέθλια σου Γιδι μου συγγνωμη! Πολύχρονη και ο,τι ποθείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 14:11 Η crazyhelen: #979 20-07-06 14:11 Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε???? Γιδάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 16:59 Η Κακή Επιρροή: #980 21-07-06 16:59 Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρω ότι θα φάω ξύλο κάποια στιγμή... αλλά σήμερα γιορτάζει το gidi μου-μας τέλος πάντων!!! Επειδή εξακολουθώ να είμαι γαιδούρα και να μην έχω στείλει ένα γράμμα- μία κάρτα κάτι τέλος πάντων και λέω ένα δημόσιο ΣΥΓΝΩΜΗ , θέλω να της αφιερώσω σήμερα αυτό το ποστ! !Ένα μικρό-απειροελάχιστο μικρό δωράκι που ίσως την κάνει να χαμογελάσει!!!!Ας το γεμίσουμε όλοι με ευχές για τη γιορτή της!!! °°°Μπορείτε να ευχηθείτε και σε όλους όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!!! *** Οι άνθρωποι τις μέρες που γιορτάζουν και δεν έχουν ανθρώπους (δικούς τους όπως η οικογένεια πχ) δίπλα τους (λόγω συνθηκών) για να ʽαισθανθούν γεμάτοιʽ χρειάζονται λίγο περισσότερη ζεστασιά και αγάπη... ΓΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 13:48 Ο Bill_1992: #972 11-07-06 13:48 Χρόνια πολλά γίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #973 11-07-06 14:14 Χρονια πολλα κι απο εμενα! Χρονια πολλα και στην μαμα μου που γιορταζει σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιουλίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:31 Η Stalitsa έγραψε: #974 11-07-06 14:31 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!! Χρόνια πολλά πολλά σε όσα κοριτσάκια γιορτάζουν σήμεραααααααααα!!!! Οτι επιθυμείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #975 11-07-06 14:51 γιδουλίιιιινιιιιιιιιμ' στα ξαναλεω κι απο εδω: Χρονια σου πολλά, γεματα υγεια και ευτυχισμενες στιγμες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #976 11-07-06 15:20 Χρόνια πολλά Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 03:26 Η bunny217 έγραψε: #977 20-07-06 03:26 έχουμε κανέναν Ηλία στο στέκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 09:45 Η Κακή Επιρροή: #978 20-07-06 09:45 Ουψ!!! είδα ΠΟΛΥ καθυστερημένα τα γεννέθλια σου Γιδι μου συγγνωμη! Πολύχρονη και ο,τι ποθείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 14:11 Η crazyhelen: #979 20-07-06 14:11 Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε???? Γιδάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 16:59 Η Κακή Επιρροή: #980 21-07-06 16:59 Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά γίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #973 11-07-06 14:14 Χρονια πολλα κι απο εμενα! Χρονια πολλα και στην μαμα μου που γιορταζει σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιουλίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:31 Η Stalitsa έγραψε: #974 11-07-06 14:31 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!! Χρόνια πολλά πολλά σε όσα κοριτσάκια γιορτάζουν σήμεραααααααααα!!!! Οτι επιθυμείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #975 11-07-06 14:51 γιδουλίιιιινιιιιιιιιμ' στα ξαναλεω κι απο εδω: Χρονια σου πολλά, γεματα υγεια και ευτυχισμενες στιγμες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #976 11-07-06 15:20 Χρόνια πολλά Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 03:26 Η bunny217 έγραψε: #977 20-07-06 03:26 έχουμε κανέναν Ηλία στο στέκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 09:45 Η Κακή Επιρροή: #978 20-07-06 09:45 Ουψ!!! είδα ΠΟΛΥ καθυστερημένα τα γεννέθλια σου Γιδι μου συγγνωμη! Πολύχρονη και ο,τι ποθείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 14:11 Η crazyhelen: #979 20-07-06 14:11 Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε???? Γιδάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 16:59 Η Κακή Επιρροή: #980 21-07-06 16:59 Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρονια πολλα κι απο εμενα! Χρονια πολλα και στην μαμα μου που γιορταζει σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:31 Η Stalitsa έγραψε: #974 11-07-06 14:31 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!! Χρόνια πολλά πολλά σε όσα κοριτσάκια γιορτάζουν σήμεραααααααααα!!!! Οτι επιθυμείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #975 11-07-06 14:51 γιδουλίιιιινιιιιιιιιμ' στα ξαναλεω κι απο εδω: Χρονια σου πολλά, γεματα υγεια και ευτυχισμενες στιγμες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #976 11-07-06 15:20 Χρόνια πολλά Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 03:26 Η bunny217 έγραψε: #977 20-07-06 03:26 έχουμε κανέναν Ηλία στο στέκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 09:45 Η Κακή Επιρροή: #978 20-07-06 09:45 Ουψ!!! είδα ΠΟΛΥ καθυστερημένα τα γεννέθλια σου Γιδι μου συγγνωμη! Πολύχρονη και ο,τι ποθείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 14:11 Η crazyhelen: #979 20-07-06 14:11 Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε???? Γιδάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 16:59 Η Κακή Επιρροή: #980 21-07-06 16:59 Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!! Χρόνια πολλά πολλά σε όσα κοριτσάκια γιορτάζουν σήμεραααααααααα!!!! Οτι επιθυμείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #975 11-07-06 14:51 γιδουλίιιιινιιιιιιιιμ' στα ξαναλεω κι απο εδω: Χρονια σου πολλά, γεματα υγεια και ευτυχισμενες στιγμες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #976 11-07-06 15:20 Χρόνια πολλά Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 03:26 Η bunny217 έγραψε: #977 20-07-06 03:26 έχουμε κανέναν Ηλία στο στέκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 09:45 Η Κακή Επιρροή: #978 20-07-06 09:45 Ουψ!!! είδα ΠΟΛΥ καθυστερημένα τα γεννέθλια σου Γιδι μου συγγνωμη! Πολύχρονη και ο,τι ποθείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 14:11 Η crazyhelen: #979 20-07-06 14:11 Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε???? Γιδάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 16:59 Η Κακή Επιρροή: #980 21-07-06 16:59 Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιδουλίιιιινιιιιιιιιμ' στα ξαναλεω κι απο εδω: Χρονια σου πολλά, γεματα υγεια και ευτυχισμενες στιγμες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #976 11-07-06 15:20 Χρόνια πολλά Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 03:26 Η bunny217 έγραψε: #977 20-07-06 03:26 έχουμε κανέναν Ηλία στο στέκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 09:45 Η Κακή Επιρροή: #978 20-07-06 09:45 Ουψ!!! είδα ΠΟΛΥ καθυστερημένα τα γεννέθλια σου Γιδι μου συγγνωμη! Πολύχρονη και ο,τι ποθείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 14:11 Η crazyhelen: #979 20-07-06 14:11 Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε???? Γιδάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 16:59 Η Κακή Επιρροή: #980 21-07-06 16:59 Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά Γιδάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 03:26 Η bunny217 έγραψε: #977 20-07-06 03:26 έχουμε κανέναν Ηλία στο στέκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 09:45 Η Κακή Επιρροή: #978 20-07-06 09:45 Ουψ!!! είδα ΠΟΛΥ καθυστερημένα τα γεννέθλια σου Γιδι μου συγγνωμη! Πολύχρονη και ο,τι ποθείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 14:11 Η crazyhelen: #979 20-07-06 14:11 Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε???? Γιδάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 16:59 Η Κακή Επιρροή: #980 21-07-06 16:59 Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
έχουμε κανέναν Ηλία στο στέκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 09:45 Η Κακή Επιρροή: #978 20-07-06 09:45 Ουψ!!! είδα ΠΟΛΥ καθυστερημένα τα γεννέθλια σου Γιδι μου συγγνωμη! Πολύχρονη και ο,τι ποθείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 14:11 Η crazyhelen: #979 20-07-06 14:11 Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε???? Γιδάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 16:59 Η Κακή Επιρροή: #980 21-07-06 16:59 Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ουψ!!! είδα ΠΟΛΥ καθυστερημένα τα γεννέθλια σου Γιδι μου συγγνωμη! Πολύχρονη και ο,τι ποθείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2006 στις 14:11 Η crazyhelen: #979 20-07-06 14:11 Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε???? Γιδάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 16:59 Η Κακή Επιρροή: #980 21-07-06 16:59 Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε???? Γιδάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 16:59 Η Κακή Επιρροή: #980 21-07-06 16:59 Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρόνια πολλά και καλά στην νέα μας φίλη Lorenna Να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.