weak and powerless
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ενα πραγμα σαν την αρσενικη Mystique εισαι!
Παντως σ'ευχαριστω πολυ!Να εισαι παντα καλα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen
Διάσημο μέλος
Να είσαι ΠΑΝΤΑ καλά και όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται ΠΑΝΤΑ!
Το ξέρεις ότι σ'αγαπάω πολύ, εεεεε??????
Κι εσυ να μου εισαι παντα μα παντα ευτυχισμενη και παντα μα παντα καλα!!!!
Αμε!Φυσικα το ξερω οτι με αγαπας γιατι κι εγω σε αγαπαω παρα παρα πολυ!!!!!
Φατσουλινι γλυκο εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kleftra
Διάσημο μέλος
Ελπίζω σήμερα και κάθε μέρα να κάνεις ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα σου και να παραμείνεις σε όλη σου την ζωή το ίδιο ευαίσθητος και γλυκός, μας χρειάζονται τέτοιοι άνθρωποι
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύχρονος κι ευτυχισμένος!
Tanti auguri (δεν θυμάμαι καθόλου αν αυτό είναι σωστό )
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
weak and powerless
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:Tanti auguri (δεν θυμάμαι καθόλου αν αυτό είναι σωστό )
έχει σχέση με αγγούρι;
Κι εσυ οτι επιθυμεις κοριτσακι μου γλυκο και να εισαι παντα ευτυχισμενη και παντα καλα!
faithplus1 μεσα επεσες στην ευχη!
tanti auguri λενε και σου ανταποδιδω τις ευχες μεσα απο την καρδια μου.
Προς απαντηση του Weak...εχει αμεση σχεση με το αγγουρι...μετα την μερα γενεθλιων σου...ξεκινανε τα χοντρα αγγουρια γενικα!!
Βillako μου σ' ευχαριστω πολυ!Κι εσυ οτι επιθυμεις και το καλο που σου θελω ειναι να μην αλλαξει ομαδα!
Hunter
Περιβόητο μέλος
(Δεν μου εχει στειλει χρονια πολλα η Charlize...Ξερεις μωρε...η ασχημη η Theron! )
misslittledevil
Επιφανές μέλος
erodia
Δραστήριο μέλος
Πολύχρονος και ... πολύχρωμος όπως πάντα!!!!
Να τα εκατοστίσεις και πάντα με υγεία!
Χρόνια πολλά και στα υπόλοιπα παιδάκια που γιορτάζουν σήμερα!
Κι εσεις οτι καλυτερο και καθε ευτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Σου εύχομαι ο νέος χρόνος που διανύεις στη ζωή σου, να σε κάνει ακόμα πιο σοφό, ακόμα πιο δυνατό, ακόμα πιο σταθερό, ακόμα πιο δημιουργικό....
Τα καλύτερα έρχονται...
Scandal
Διαχειριστής
Πραγματικά, σου εύχομαι ότι καλύτερο.
και για το αλλο θεμα που πραγματικα με συγκινησες...
Πετρακο μου, εισαι διαμαντι παιδι και το ξερεις!!!!
Πιστευω τα καλυτερα για σενα!
Να εισαι παντα καλα φιλε μου!
Γενικα με συγκινησατε ολοι σας,ειλικρινα.....
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!
dooo
Διακεκριμένο μέλος
μάριολαντ. μικρέ μου μαριολαντ. κάτσε μη στέκεσαι όρθιος. Θα μακρυγορήσω και θα κουραστείς.
Ήταν θυμάμαι οκτώβρης...κρύο, χιόνια, κακό... που μπήκες για πρώτη φορά στο στέκι. Θυμάσαι?
Χαρτομάντηλο?
Όχι ακόμα?
Οι υπόλοιποι?
Καλά τα βάζω εδώ στην άκρη.
Που είχα μείνει? Α. Άρχισες να ποστάρεις δειλά δειλά...τα πρώτα σου ποστ ήταν τόσο συγκινητικά...και τόσο μεγάλα. Όλα είχαν μια έντονη συναισθηματικότητα, κατάφερες να συμφωνούν μαζί σου όλα τα κορίτσια του φόρουμ...
Είπες και ότι μοιάζεις στον Depp, δεν ήθελε και πολύ.... Το μόνο πρόβλημα ήταν η Ιταλία.
Μας κόπηκαν τα φτερά, νιώσαμε να χάνουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Δε θα σε συναντούσαμε ποτέ???
Ποτέ??????????????
Παίρνετε χαρτομάντηλα, μη ντρέπεστε.
Γλυκιέ
Συναισθηματικέ
Φανταστικέ
Παιχταρά
Kickassαρά
Γκατζετάκια
Αγαπησιάρικε
ΦΑΤΣΑ
Μαριούλη ΜΑΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ.
Σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου ότι σου είπαν και οι αποπάνω, μα πάνω από όλα σου εύχομαι να μας συναντήσεις για να μπορέσεις και εσύ να ολοκληρωθείς σαν άνθρωπος.
Σοκολατάκια?
Κανείς????
καλά τα παίρνω εγώ
Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!
ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ!!
Δεν θα μου ξεφυγεις φατσα μου γλυκια!!!
Αφου σε αγαπαω, τι να κανω!?!?
Τρομερο το post σου...εγω παντως τα θυμηθηκα οπως τα εγραψες και ο αναστεναγμος βγηκε....
τα χαρτομαντηλα οταν θα ερθω και θα σας συναντησω!
Αyala μου σε ευχαριστω πολυ!Κι εσυ οτι επιθυμεις καλη μου.
Τα φετινα γενεθλια τα περναω με αυτους που αγαπαω....
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.