Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:08 Η Darkness έγραψε: #9.001 17-09-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: χαχαχαχαχαχα θεια μπαμ? κ να μη θελω χαμογελασα! Click για ανάπτυξη... Ετσι μπραβο ανηψουδιμ .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:37 Ο Falcon έγραψε: #9.002 17-09-09 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Eυχαριστώ SoZi μου! Click για ανάπτυξη... ΣΟΦΙΑΝΑ!!! Χρόνια Πολλά από το άστρο της αυγής και του δειλινού !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο Death_Angel: #9.003 17-09-09 22:59 Σοφια και Σοφια χρονια πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:03 Ο chris_90 έγραψε: #9.004 17-09-09 23:03 SoZi χρονια πολλα και γερα με τσαμπουκα φετος (αν και δε σε φοβαμαι). ΒΑΜ ΒΑΜ χρονια πολλα και καλη αρχη στη φοιτητικη σου ζωη. Vampi να χαιρεσαι κι εσυ το ενα εκ των δυο ονοματων σου (αν εχω καταλαβει καλα ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:05 Ο Pure_Seduction: #9.005 17-09-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: SoZi χρονια πολλα και γερα με τσαμπουκα φετος (αν και δε σε φοβαμαι). ΒΑΜ ΒΑΜ χρονια πολλα και καλη αρχη στη φοιτητικη σου ζωη. Vampi να χαιρεσαι κι εσυ το ενα εκ των δυο ονοματων σου (αν εχω καταλαβει καλα ). Click για ανάπτυξη... και εγω τα ιδια σας ευχομαι,μην τα ξαναγραφω! χρονια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Darkness έγραψε: #9.006 17-09-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: SoZi χρονια πολλα και γερα με τσαμπουκα φετος (αν και δε σε φοβαμαι). ΒΑΜ ΒΑΜ χρονια πολλα και καλη αρχη στη φοιτητικη σου ζωη. Vampi να χαιρεσαι κι εσυ το ενα εκ των δυο ονοματων σου (αν εχω καταλαβει καλα ). Click για ανάπτυξη... Χρηστο σε ευχαριστω πολυ..:xixi::xixi: Επισης σου ευχομαι επιτυχια φετος που θα ξανα δωσεις.. Σε θαυμαζω και σε ζηλευω μαζι.. Ναι Σοφιαννα την λενε την Vampi και γιορταζει σημερα και αυτη.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Death_Angel: Σοφια και Σοφια χρονια πολλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω .. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: και εγω τα ιδια σας ευχομαι,μην τα ξαναγραφω! χρονια πολλα!!! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστουμε Ολγα...:xixi:!!! Να 'σαι καλα..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Ο Nickname έγραψε: #9.007 18-09-09 00:07 Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Ο yozerehs έγραψε: #9.008 18-09-09 00:21 Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Η Darkness έγραψε: #9.009 18-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε..:xixi: Ποτε δεν ειναι αργα για ευχες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:41 Ο foreverfreak: #9.010 18-09-09 00:41 Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:07 Ο aero έγραψε: #9.011 18-09-09 01:07 Χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:25 Η Alessandra: #9.012 18-09-09 02:25 Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #9.013 18-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aero: Χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε αν παει για εμας.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ Αλεξανδρα..:xixi: Να 'σαι καλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο foreverfreak: #9.014 18-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... Click για ανάπτυξη... Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:15 Η Darkness έγραψε: #9.015 18-09-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Click για ανάπτυξη... βρε Κωστα μονο οι λογικοι ανθρωποι καθονται μεχρι τετοια ωρα online .... Χμμμ Ευη...Θα το θυμαμαι... Ελπιζω να ειναι και αυτη τρελη :xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Ο toxotis1991: #9.016 18-09-09 12:34 χρονια πολλα και καλα και απο μενα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Ο Guest 292010: #9.017 18-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Η θεά σ'ευχαριστεί.:xixi: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά.Κι εσύ ό,τι επιθυμείς.:xixi: (ποτέ δεν είναι αργά,νομίζω για 40 μέρες μπορείτε να εύχεστε) Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε:xixiεμείς οι χθεσινοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο toxotis1991: #9.018 18-09-09 12:48 οχ τωρα το θιμιθικα Σοφια χρονια πολλα ρε !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michalis karami Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο michalis karami: #9.019 18-09-09 13:20 χρονια πολλα στη Σοφία:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:28 Η zanin έγραψε: #9.020 18-09-09 13:28 πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 449 450 451 452 453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: χαχαχαχαχαχα θεια μπαμ? κ να μη θελω χαμογελασα! Click για ανάπτυξη... Ετσι μπραβο ανηψουδιμ .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:37 Ο Falcon έγραψε: #9.002 17-09-09 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Eυχαριστώ SoZi μου! Click για ανάπτυξη... ΣΟΦΙΑΝΑ!!! Χρόνια Πολλά από το άστρο της αυγής και του δειλινού !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο Death_Angel: #9.003 17-09-09 22:59 Σοφια και Σοφια χρονια πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:03 Ο chris_90 έγραψε: #9.004 17-09-09 23:03 SoZi χρονια πολλα και γερα με τσαμπουκα φετος (αν και δε σε φοβαμαι). ΒΑΜ ΒΑΜ χρονια πολλα και καλη αρχη στη φοιτητικη σου ζωη. Vampi να χαιρεσαι κι εσυ το ενα εκ των δυο ονοματων σου (αν εχω καταλαβει καλα ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:05 Ο Pure_Seduction: #9.005 17-09-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: SoZi χρονια πολλα και γερα με τσαμπουκα φετος (αν και δε σε φοβαμαι). ΒΑΜ ΒΑΜ χρονια πολλα και καλη αρχη στη φοιτητικη σου ζωη. Vampi να χαιρεσαι κι εσυ το ενα εκ των δυο ονοματων σου (αν εχω καταλαβει καλα ). Click για ανάπτυξη... και εγω τα ιδια σας ευχομαι,μην τα ξαναγραφω! χρονια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Darkness έγραψε: #9.006 17-09-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: SoZi χρονια πολλα και γερα με τσαμπουκα φετος (αν και δε σε φοβαμαι). ΒΑΜ ΒΑΜ χρονια πολλα και καλη αρχη στη φοιτητικη σου ζωη. Vampi να χαιρεσαι κι εσυ το ενα εκ των δυο ονοματων σου (αν εχω καταλαβει καλα ). Click για ανάπτυξη... Χρηστο σε ευχαριστω πολυ..:xixi::xixi: Επισης σου ευχομαι επιτυχια φετος που θα ξανα δωσεις.. Σε θαυμαζω και σε ζηλευω μαζι.. Ναι Σοφιαννα την λενε την Vampi και γιορταζει σημερα και αυτη.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Death_Angel: Σοφια και Σοφια χρονια πολλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω .. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: και εγω τα ιδια σας ευχομαι,μην τα ξαναγραφω! χρονια πολλα!!! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστουμε Ολγα...:xixi:!!! Να 'σαι καλα..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Ο Nickname έγραψε: #9.007 18-09-09 00:07 Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Ο yozerehs έγραψε: #9.008 18-09-09 00:21 Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Η Darkness έγραψε: #9.009 18-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε..:xixi: Ποτε δεν ειναι αργα για ευχες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:41 Ο foreverfreak: #9.010 18-09-09 00:41 Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:07 Ο aero έγραψε: #9.011 18-09-09 01:07 Χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:25 Η Alessandra: #9.012 18-09-09 02:25 Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #9.013 18-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aero: Χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε αν παει για εμας.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ Αλεξανδρα..:xixi: Να 'σαι καλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο foreverfreak: #9.014 18-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... Click για ανάπτυξη... Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:15 Η Darkness έγραψε: #9.015 18-09-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Click για ανάπτυξη... βρε Κωστα μονο οι λογικοι ανθρωποι καθονται μεχρι τετοια ωρα online .... Χμμμ Ευη...Θα το θυμαμαι... Ελπιζω να ειναι και αυτη τρελη :xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Ο toxotis1991: #9.016 18-09-09 12:34 χρονια πολλα και καλα και απο μενα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Ο Guest 292010: #9.017 18-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Η θεά σ'ευχαριστεί.:xixi: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά.Κι εσύ ό,τι επιθυμείς.:xixi: (ποτέ δεν είναι αργά,νομίζω για 40 μέρες μπορείτε να εύχεστε) Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε:xixiεμείς οι χθεσινοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο toxotis1991: #9.018 18-09-09 12:48 οχ τωρα το θιμιθικα Σοφια χρονια πολλα ρε !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michalis karami Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο michalis karami: #9.019 18-09-09 13:20 χρονια πολλα στη Σοφία:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:28 Η zanin έγραψε: #9.020 18-09-09 13:28 πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 449 450 451 452 453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Eυχαριστώ SoZi μου! Click για ανάπτυξη... ΣΟΦΙΑΝΑ!!! Χρόνια Πολλά από το άστρο της αυγής και του δειλινού !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο Death_Angel: #9.003 17-09-09 22:59 Σοφια και Σοφια χρονια πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:03 Ο chris_90 έγραψε: #9.004 17-09-09 23:03 SoZi χρονια πολλα και γερα με τσαμπουκα φετος (αν και δε σε φοβαμαι). ΒΑΜ ΒΑΜ χρονια πολλα και καλη αρχη στη φοιτητικη σου ζωη. Vampi να χαιρεσαι κι εσυ το ενα εκ των δυο ονοματων σου (αν εχω καταλαβει καλα ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:05 Ο Pure_Seduction: #9.005 17-09-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: SoZi χρονια πολλα και γερα με τσαμπουκα φετος (αν και δε σε φοβαμαι). ΒΑΜ ΒΑΜ χρονια πολλα και καλη αρχη στη φοιτητικη σου ζωη. Vampi να χαιρεσαι κι εσυ το ενα εκ των δυο ονοματων σου (αν εχω καταλαβει καλα ). Click για ανάπτυξη... και εγω τα ιδια σας ευχομαι,μην τα ξαναγραφω! χρονια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Darkness έγραψε: #9.006 17-09-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: SoZi χρονια πολλα και γερα με τσαμπουκα φετος (αν και δε σε φοβαμαι). ΒΑΜ ΒΑΜ χρονια πολλα και καλη αρχη στη φοιτητικη σου ζωη. Vampi να χαιρεσαι κι εσυ το ενα εκ των δυο ονοματων σου (αν εχω καταλαβει καλα ). Click για ανάπτυξη... Χρηστο σε ευχαριστω πολυ..:xixi::xixi: Επισης σου ευχομαι επιτυχια φετος που θα ξανα δωσεις.. Σε θαυμαζω και σε ζηλευω μαζι.. Ναι Σοφιαννα την λενε την Vampi και γιορταζει σημερα και αυτη.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Death_Angel: Σοφια και Σοφια χρονια πολλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω .. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: και εγω τα ιδια σας ευχομαι,μην τα ξαναγραφω! χρονια πολλα!!! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστουμε Ολγα...:xixi:!!! Να 'σαι καλα..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Ο Nickname έγραψε: #9.007 18-09-09 00:07 Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Ο yozerehs έγραψε: #9.008 18-09-09 00:21 Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Η Darkness έγραψε: #9.009 18-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε..:xixi: Ποτε δεν ειναι αργα για ευχες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:41 Ο foreverfreak: #9.010 18-09-09 00:41 Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:07 Ο aero έγραψε: #9.011 18-09-09 01:07 Χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:25 Η Alessandra: #9.012 18-09-09 02:25 Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #9.013 18-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aero: Χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε αν παει για εμας.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ Αλεξανδρα..:xixi: Να 'σαι καλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο foreverfreak: #9.014 18-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... Click για ανάπτυξη... Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:15 Η Darkness έγραψε: #9.015 18-09-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Click για ανάπτυξη... βρε Κωστα μονο οι λογικοι ανθρωποι καθονται μεχρι τετοια ωρα online .... Χμμμ Ευη...Θα το θυμαμαι... Ελπιζω να ειναι και αυτη τρελη :xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Ο toxotis1991: #9.016 18-09-09 12:34 χρονια πολλα και καλα και απο μενα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Ο Guest 292010: #9.017 18-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Η θεά σ'ευχαριστεί.:xixi: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά.Κι εσύ ό,τι επιθυμείς.:xixi: (ποτέ δεν είναι αργά,νομίζω για 40 μέρες μπορείτε να εύχεστε) Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε:xixiεμείς οι χθεσινοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο toxotis1991: #9.018 18-09-09 12:48 οχ τωρα το θιμιθικα Σοφια χρονια πολλα ρε !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michalis karami Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο michalis karami: #9.019 18-09-09 13:20 χρονια πολλα στη Σοφία:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:28 Η zanin έγραψε: #9.020 18-09-09 13:28 πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 449 450 451 452 453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σοφια και Σοφια χρονια πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:03 Ο chris_90 έγραψε: #9.004 17-09-09 23:03 SoZi χρονια πολλα και γερα με τσαμπουκα φετος (αν και δε σε φοβαμαι). ΒΑΜ ΒΑΜ χρονια πολλα και καλη αρχη στη φοιτητικη σου ζωη. Vampi να χαιρεσαι κι εσυ το ενα εκ των δυο ονοματων σου (αν εχω καταλαβει καλα ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:05 Ο Pure_Seduction: #9.005 17-09-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: SoZi χρονια πολλα και γερα με τσαμπουκα φετος (αν και δε σε φοβαμαι). ΒΑΜ ΒΑΜ χρονια πολλα και καλη αρχη στη φοιτητικη σου ζωη. Vampi να χαιρεσαι κι εσυ το ενα εκ των δυο ονοματων σου (αν εχω καταλαβει καλα ). Click για ανάπτυξη... και εγω τα ιδια σας ευχομαι,μην τα ξαναγραφω! χρονια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Darkness έγραψε: #9.006 17-09-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: SoZi χρονια πολλα και γερα με τσαμπουκα φετος (αν και δε σε φοβαμαι). ΒΑΜ ΒΑΜ χρονια πολλα και καλη αρχη στη φοιτητικη σου ζωη. Vampi να χαιρεσαι κι εσυ το ενα εκ των δυο ονοματων σου (αν εχω καταλαβει καλα ). Click για ανάπτυξη... Χρηστο σε ευχαριστω πολυ..:xixi::xixi: Επισης σου ευχομαι επιτυχια φετος που θα ξανα δωσεις.. Σε θαυμαζω και σε ζηλευω μαζι.. Ναι Σοφιαννα την λενε την Vampi και γιορταζει σημερα και αυτη.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Death_Angel: Σοφια και Σοφια χρονια πολλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω .. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: και εγω τα ιδια σας ευχομαι,μην τα ξαναγραφω! χρονια πολλα!!! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστουμε Ολγα...:xixi:!!! Να 'σαι καλα..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Ο Nickname έγραψε: #9.007 18-09-09 00:07 Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Ο yozerehs έγραψε: #9.008 18-09-09 00:21 Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Η Darkness έγραψε: #9.009 18-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε..:xixi: Ποτε δεν ειναι αργα για ευχες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:41 Ο foreverfreak: #9.010 18-09-09 00:41 Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:07 Ο aero έγραψε: #9.011 18-09-09 01:07 Χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:25 Η Alessandra: #9.012 18-09-09 02:25 Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #9.013 18-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aero: Χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε αν παει για εμας.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ Αλεξανδρα..:xixi: Να 'σαι καλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο foreverfreak: #9.014 18-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... Click για ανάπτυξη... Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:15 Η Darkness έγραψε: #9.015 18-09-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Click για ανάπτυξη... βρε Κωστα μονο οι λογικοι ανθρωποι καθονται μεχρι τετοια ωρα online .... Χμμμ Ευη...Θα το θυμαμαι... Ελπιζω να ειναι και αυτη τρελη :xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Ο toxotis1991: #9.016 18-09-09 12:34 χρονια πολλα και καλα και απο μενα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Ο Guest 292010: #9.017 18-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Η θεά σ'ευχαριστεί.:xixi: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά.Κι εσύ ό,τι επιθυμείς.:xixi: (ποτέ δεν είναι αργά,νομίζω για 40 μέρες μπορείτε να εύχεστε) Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε:xixiεμείς οι χθεσινοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο toxotis1991: #9.018 18-09-09 12:48 οχ τωρα το θιμιθικα Σοφια χρονια πολλα ρε !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michalis karami Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο michalis karami: #9.019 18-09-09 13:20 χρονια πολλα στη Σοφία:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:28 Η zanin έγραψε: #9.020 18-09-09 13:28 πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 449 450 451 452 453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
SoZi χρονια πολλα και γερα με τσαμπουκα φετος (αν και δε σε φοβαμαι). ΒΑΜ ΒΑΜ χρονια πολλα και καλη αρχη στη φοιτητικη σου ζωη. Vampi να χαιρεσαι κι εσυ το ενα εκ των δυο ονοματων σου (αν εχω καταλαβει καλα ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:05 Ο Pure_Seduction: #9.005 17-09-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: SoZi χρονια πολλα και γερα με τσαμπουκα φετος (αν και δε σε φοβαμαι). ΒΑΜ ΒΑΜ χρονια πολλα και καλη αρχη στη φοιτητικη σου ζωη. Vampi να χαιρεσαι κι εσυ το ενα εκ των δυο ονοματων σου (αν εχω καταλαβει καλα ). Click για ανάπτυξη... και εγω τα ιδια σας ευχομαι,μην τα ξαναγραφω! χρονια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Darkness έγραψε: #9.006 17-09-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: SoZi χρονια πολλα και γερα με τσαμπουκα φετος (αν και δε σε φοβαμαι). ΒΑΜ ΒΑΜ χρονια πολλα και καλη αρχη στη φοιτητικη σου ζωη. Vampi να χαιρεσαι κι εσυ το ενα εκ των δυο ονοματων σου (αν εχω καταλαβει καλα ). Click για ανάπτυξη... Χρηστο σε ευχαριστω πολυ..:xixi::xixi: Επισης σου ευχομαι επιτυχια φετος που θα ξανα δωσεις.. Σε θαυμαζω και σε ζηλευω μαζι.. Ναι Σοφιαννα την λενε την Vampi και γιορταζει σημερα και αυτη.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Death_Angel: Σοφια και Σοφια χρονια πολλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω .. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: και εγω τα ιδια σας ευχομαι,μην τα ξαναγραφω! χρονια πολλα!!! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστουμε Ολγα...:xixi:!!! Να 'σαι καλα..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Ο Nickname έγραψε: #9.007 18-09-09 00:07 Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Ο yozerehs έγραψε: #9.008 18-09-09 00:21 Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Η Darkness έγραψε: #9.009 18-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε..:xixi: Ποτε δεν ειναι αργα για ευχες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:41 Ο foreverfreak: #9.010 18-09-09 00:41 Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:07 Ο aero έγραψε: #9.011 18-09-09 01:07 Χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:25 Η Alessandra: #9.012 18-09-09 02:25 Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #9.013 18-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aero: Χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε αν παει για εμας.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ Αλεξανδρα..:xixi: Να 'σαι καλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο foreverfreak: #9.014 18-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... Click για ανάπτυξη... Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:15 Η Darkness έγραψε: #9.015 18-09-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Click για ανάπτυξη... βρε Κωστα μονο οι λογικοι ανθρωποι καθονται μεχρι τετοια ωρα online .... Χμμμ Ευη...Θα το θυμαμαι... Ελπιζω να ειναι και αυτη τρελη :xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Ο toxotis1991: #9.016 18-09-09 12:34 χρονια πολλα και καλα και απο μενα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Ο Guest 292010: #9.017 18-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Η θεά σ'ευχαριστεί.:xixi: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά.Κι εσύ ό,τι επιθυμείς.:xixi: (ποτέ δεν είναι αργά,νομίζω για 40 μέρες μπορείτε να εύχεστε) Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε:xixiεμείς οι χθεσινοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο toxotis1991: #9.018 18-09-09 12:48 οχ τωρα το θιμιθικα Σοφια χρονια πολλα ρε !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michalis karami Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο michalis karami: #9.019 18-09-09 13:20 χρονια πολλα στη Σοφία:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:28 Η zanin έγραψε: #9.020 18-09-09 13:28 πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 449 450 451 452 453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: SoZi χρονια πολλα και γερα με τσαμπουκα φετος (αν και δε σε φοβαμαι). ΒΑΜ ΒΑΜ χρονια πολλα και καλη αρχη στη φοιτητικη σου ζωη. Vampi να χαιρεσαι κι εσυ το ενα εκ των δυο ονοματων σου (αν εχω καταλαβει καλα ). Click για ανάπτυξη... και εγω τα ιδια σας ευχομαι,μην τα ξαναγραφω! χρονια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Darkness έγραψε: #9.006 17-09-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: SoZi χρονια πολλα και γερα με τσαμπουκα φετος (αν και δε σε φοβαμαι). ΒΑΜ ΒΑΜ χρονια πολλα και καλη αρχη στη φοιτητικη σου ζωη. Vampi να χαιρεσαι κι εσυ το ενα εκ των δυο ονοματων σου (αν εχω καταλαβει καλα ). Click για ανάπτυξη... Χρηστο σε ευχαριστω πολυ..:xixi::xixi: Επισης σου ευχομαι επιτυχια φετος που θα ξανα δωσεις.. Σε θαυμαζω και σε ζηλευω μαζι.. Ναι Σοφιαννα την λενε την Vampi και γιορταζει σημερα και αυτη.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Death_Angel: Σοφια και Σοφια χρονια πολλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω .. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: και εγω τα ιδια σας ευχομαι,μην τα ξαναγραφω! χρονια πολλα!!! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστουμε Ολγα...:xixi:!!! Να 'σαι καλα..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Ο Nickname έγραψε: #9.007 18-09-09 00:07 Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Ο yozerehs έγραψε: #9.008 18-09-09 00:21 Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Η Darkness έγραψε: #9.009 18-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε..:xixi: Ποτε δεν ειναι αργα για ευχες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:41 Ο foreverfreak: #9.010 18-09-09 00:41 Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:07 Ο aero έγραψε: #9.011 18-09-09 01:07 Χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:25 Η Alessandra: #9.012 18-09-09 02:25 Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #9.013 18-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aero: Χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε αν παει για εμας.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ Αλεξανδρα..:xixi: Να 'σαι καλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο foreverfreak: #9.014 18-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... Click για ανάπτυξη... Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:15 Η Darkness έγραψε: #9.015 18-09-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Click για ανάπτυξη... βρε Κωστα μονο οι λογικοι ανθρωποι καθονται μεχρι τετοια ωρα online .... Χμμμ Ευη...Θα το θυμαμαι... Ελπιζω να ειναι και αυτη τρελη :xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Ο toxotis1991: #9.016 18-09-09 12:34 χρονια πολλα και καλα και απο μενα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Ο Guest 292010: #9.017 18-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Η θεά σ'ευχαριστεί.:xixi: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά.Κι εσύ ό,τι επιθυμείς.:xixi: (ποτέ δεν είναι αργά,νομίζω για 40 μέρες μπορείτε να εύχεστε) Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε:xixiεμείς οι χθεσινοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο toxotis1991: #9.018 18-09-09 12:48 οχ τωρα το θιμιθικα Σοφια χρονια πολλα ρε !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michalis karami Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο michalis karami: #9.019 18-09-09 13:20 χρονια πολλα στη Σοφία:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:28 Η zanin έγραψε: #9.020 18-09-09 13:28 πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 449 450 451 452 453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: SoZi χρονια πολλα και γερα με τσαμπουκα φετος (αν και δε σε φοβαμαι). ΒΑΜ ΒΑΜ χρονια πολλα και καλη αρχη στη φοιτητικη σου ζωη. Vampi να χαιρεσαι κι εσυ το ενα εκ των δυο ονοματων σου (αν εχω καταλαβει καλα ). Click για ανάπτυξη... Χρηστο σε ευχαριστω πολυ..:xixi::xixi: Επισης σου ευχομαι επιτυχια φετος που θα ξανα δωσεις.. Σε θαυμαζω και σε ζηλευω μαζι.. Ναι Σοφιαννα την λενε την Vampi και γιορταζει σημερα και αυτη.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Death_Angel: Σοφια και Σοφια χρονια πολλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω .. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: και εγω τα ιδια σας ευχομαι,μην τα ξαναγραφω! χρονια πολλα!!! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστουμε Ολγα...:xixi:!!! Να 'σαι καλα..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Ο Nickname έγραψε: #9.007 18-09-09 00:07 Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Ο yozerehs έγραψε: #9.008 18-09-09 00:21 Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Η Darkness έγραψε: #9.009 18-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε..:xixi: Ποτε δεν ειναι αργα για ευχες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:41 Ο foreverfreak: #9.010 18-09-09 00:41 Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:07 Ο aero έγραψε: #9.011 18-09-09 01:07 Χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:25 Η Alessandra: #9.012 18-09-09 02:25 Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #9.013 18-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aero: Χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε αν παει για εμας.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ Αλεξανδρα..:xixi: Να 'σαι καλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο foreverfreak: #9.014 18-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... Click για ανάπτυξη... Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:15 Η Darkness έγραψε: #9.015 18-09-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Click για ανάπτυξη... βρε Κωστα μονο οι λογικοι ανθρωποι καθονται μεχρι τετοια ωρα online .... Χμμμ Ευη...Θα το θυμαμαι... Ελπιζω να ειναι και αυτη τρελη :xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Ο toxotis1991: #9.016 18-09-09 12:34 χρονια πολλα και καλα και απο μενα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Ο Guest 292010: #9.017 18-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Η θεά σ'ευχαριστεί.:xixi: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά.Κι εσύ ό,τι επιθυμείς.:xixi: (ποτέ δεν είναι αργά,νομίζω για 40 μέρες μπορείτε να εύχεστε) Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε:xixiεμείς οι χθεσινοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο toxotis1991: #9.018 18-09-09 12:48 οχ τωρα το θιμιθικα Σοφια χρονια πολλα ρε !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michalis karami Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο michalis karami: #9.019 18-09-09 13:20 χρονια πολλα στη Σοφία:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:28 Η zanin έγραψε: #9.020 18-09-09 13:28 πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 449 450 451 452 453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Ο yozerehs έγραψε: #9.008 18-09-09 00:21 Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Η Darkness έγραψε: #9.009 18-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε..:xixi: Ποτε δεν ειναι αργα για ευχες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:41 Ο foreverfreak: #9.010 18-09-09 00:41 Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:07 Ο aero έγραψε: #9.011 18-09-09 01:07 Χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:25 Η Alessandra: #9.012 18-09-09 02:25 Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #9.013 18-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aero: Χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε αν παει για εμας.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ Αλεξανδρα..:xixi: Να 'σαι καλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο foreverfreak: #9.014 18-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... Click για ανάπτυξη... Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:15 Η Darkness έγραψε: #9.015 18-09-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Click για ανάπτυξη... βρε Κωστα μονο οι λογικοι ανθρωποι καθονται μεχρι τετοια ωρα online .... Χμμμ Ευη...Θα το θυμαμαι... Ελπιζω να ειναι και αυτη τρελη :xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Ο toxotis1991: #9.016 18-09-09 12:34 χρονια πολλα και καλα και απο μενα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Ο Guest 292010: #9.017 18-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Η θεά σ'ευχαριστεί.:xixi: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά.Κι εσύ ό,τι επιθυμείς.:xixi: (ποτέ δεν είναι αργά,νομίζω για 40 μέρες μπορείτε να εύχεστε) Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε:xixiεμείς οι χθεσινοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο toxotis1991: #9.018 18-09-09 12:48 οχ τωρα το θιμιθικα Σοφια χρονια πολλα ρε !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michalis karami Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο michalis karami: #9.019 18-09-09 13:20 χρονια πολλα στη Σοφία:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:28 Η zanin έγραψε: #9.020 18-09-09 13:28 πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 449 450 451 452 453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Η Darkness έγραψε: #9.009 18-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε..:xixi: Ποτε δεν ειναι αργα για ευχες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:41 Ο foreverfreak: #9.010 18-09-09 00:41 Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:07 Ο aero έγραψε: #9.011 18-09-09 01:07 Χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:25 Η Alessandra: #9.012 18-09-09 02:25 Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #9.013 18-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aero: Χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε αν παει για εμας.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ Αλεξανδρα..:xixi: Να 'σαι καλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο foreverfreak: #9.014 18-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... Click για ανάπτυξη... Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:15 Η Darkness έγραψε: #9.015 18-09-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Click για ανάπτυξη... βρε Κωστα μονο οι λογικοι ανθρωποι καθονται μεχρι τετοια ωρα online .... Χμμμ Ευη...Θα το θυμαμαι... Ελπιζω να ειναι και αυτη τρελη :xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Ο toxotis1991: #9.016 18-09-09 12:34 χρονια πολλα και καλα και απο μενα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Ο Guest 292010: #9.017 18-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Η θεά σ'ευχαριστεί.:xixi: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά.Κι εσύ ό,τι επιθυμείς.:xixi: (ποτέ δεν είναι αργά,νομίζω για 40 μέρες μπορείτε να εύχεστε) Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε:xixiεμείς οι χθεσινοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο toxotis1991: #9.018 18-09-09 12:48 οχ τωρα το θιμιθικα Σοφια χρονια πολλα ρε !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michalis karami Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο michalis karami: #9.019 18-09-09 13:20 χρονια πολλα στη Σοφία:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:28 Η zanin έγραψε: #9.020 18-09-09 13:28 πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 449 450 451 452 453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε..:xixi: Ποτε δεν ειναι αργα για ευχες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:41 Ο foreverfreak: #9.010 18-09-09 00:41 Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:07 Ο aero έγραψε: #9.011 18-09-09 01:07 Χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:25 Η Alessandra: #9.012 18-09-09 02:25 Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #9.013 18-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aero: Χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε αν παει για εμας.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ Αλεξανδρα..:xixi: Να 'σαι καλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο foreverfreak: #9.014 18-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... Click για ανάπτυξη... Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:15 Η Darkness έγραψε: #9.015 18-09-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Click για ανάπτυξη... βρε Κωστα μονο οι λογικοι ανθρωποι καθονται μεχρι τετοια ωρα online .... Χμμμ Ευη...Θα το θυμαμαι... Ελπιζω να ειναι και αυτη τρελη :xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Ο toxotis1991: #9.016 18-09-09 12:34 χρονια πολλα και καλα και απο μενα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Ο Guest 292010: #9.017 18-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Η θεά σ'ευχαριστεί.:xixi: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά.Κι εσύ ό,τι επιθυμείς.:xixi: (ποτέ δεν είναι αργά,νομίζω για 40 μέρες μπορείτε να εύχεστε) Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε:xixiεμείς οι χθεσινοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο toxotis1991: #9.018 18-09-09 12:48 οχ τωρα το θιμιθικα Σοφια χρονια πολλα ρε !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michalis karami Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο michalis karami: #9.019 18-09-09 13:20 χρονια πολλα στη Σοφία:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:28 Η zanin έγραψε: #9.020 18-09-09 13:28 πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 449 450 451 452 453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:07 Ο aero έγραψε: #9.011 18-09-09 01:07 Χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:25 Η Alessandra: #9.012 18-09-09 02:25 Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #9.013 18-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aero: Χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε αν παει για εμας.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ Αλεξανδρα..:xixi: Να 'σαι καλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο foreverfreak: #9.014 18-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... Click για ανάπτυξη... Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:15 Η Darkness έγραψε: #9.015 18-09-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Click για ανάπτυξη... βρε Κωστα μονο οι λογικοι ανθρωποι καθονται μεχρι τετοια ωρα online .... Χμμμ Ευη...Θα το θυμαμαι... Ελπιζω να ειναι και αυτη τρελη :xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Ο toxotis1991: #9.016 18-09-09 12:34 χρονια πολλα και καλα και απο μενα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Ο Guest 292010: #9.017 18-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Η θεά σ'ευχαριστεί.:xixi: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά.Κι εσύ ό,τι επιθυμείς.:xixi: (ποτέ δεν είναι αργά,νομίζω για 40 μέρες μπορείτε να εύχεστε) Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε:xixiεμείς οι χθεσινοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο toxotis1991: #9.018 18-09-09 12:48 οχ τωρα το θιμιθικα Σοφια χρονια πολλα ρε !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michalis karami Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο michalis karami: #9.019 18-09-09 13:20 χρονια πολλα στη Σοφία:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:28 Η zanin έγραψε: #9.020 18-09-09 13:28 πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 449 450 451 452 453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:25 Η Alessandra: #9.012 18-09-09 02:25 Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #9.013 18-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aero: Χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε αν παει για εμας.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ Αλεξανδρα..:xixi: Να 'σαι καλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο foreverfreak: #9.014 18-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... Click για ανάπτυξη... Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:15 Η Darkness έγραψε: #9.015 18-09-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Click για ανάπτυξη... βρε Κωστα μονο οι λογικοι ανθρωποι καθονται μεχρι τετοια ωρα online .... Χμμμ Ευη...Θα το θυμαμαι... Ελπιζω να ειναι και αυτη τρελη :xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Ο toxotis1991: #9.016 18-09-09 12:34 χρονια πολλα και καλα και απο μενα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Ο Guest 292010: #9.017 18-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Η θεά σ'ευχαριστεί.:xixi: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά.Κι εσύ ό,τι επιθυμείς.:xixi: (ποτέ δεν είναι αργά,νομίζω για 40 μέρες μπορείτε να εύχεστε) Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε:xixiεμείς οι χθεσινοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο toxotis1991: #9.018 18-09-09 12:48 οχ τωρα το θιμιθικα Σοφια χρονια πολλα ρε !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michalis karami Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο michalis karami: #9.019 18-09-09 13:20 χρονια πολλα στη Σοφία:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:28 Η zanin έγραψε: #9.020 18-09-09 13:28 πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 449 450 451 452 453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #9.013 18-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aero: Χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε αν παει για εμας.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ Αλεξανδρα..:xixi: Να 'σαι καλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο foreverfreak: #9.014 18-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... Click για ανάπτυξη... Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:15 Η Darkness έγραψε: #9.015 18-09-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Click για ανάπτυξη... βρε Κωστα μονο οι λογικοι ανθρωποι καθονται μεχρι τετοια ωρα online .... Χμμμ Ευη...Θα το θυμαμαι... Ελπιζω να ειναι και αυτη τρελη :xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Ο toxotis1991: #9.016 18-09-09 12:34 χρονια πολλα και καλα και απο μενα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Ο Guest 292010: #9.017 18-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Η θεά σ'ευχαριστεί.:xixi: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά.Κι εσύ ό,τι επιθυμείς.:xixi: (ποτέ δεν είναι αργά,νομίζω για 40 μέρες μπορείτε να εύχεστε) Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε:xixiεμείς οι χθεσινοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο toxotis1991: #9.018 18-09-09 12:48 οχ τωρα το θιμιθικα Σοφια χρονια πολλα ρε !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michalis karami Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο michalis karami: #9.019 18-09-09 13:20 χρονια πολλα στη Σοφία:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:28 Η zanin έγραψε: #9.020 18-09-09 13:28 πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 449 450 451 452 453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aero: Χρόνια πολλά!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε αν παει για εμας.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Σοφιάνα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, τώρα το πρόσεξα ότι γιόρταζες. Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Χρόνια πολλά και σε σένα, ΒΑΜ ΒΑΜ. Καλό ξεκίνημα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ Αλεξανδρα..:xixi: Να 'σαι καλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο foreverfreak: #9.014 18-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... Click για ανάπτυξη... Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:15 Η Darkness έγραψε: #9.015 18-09-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Click για ανάπτυξη... βρε Κωστα μονο οι λογικοι ανθρωποι καθονται μεχρι τετοια ωρα online .... Χμμμ Ευη...Θα το θυμαμαι... Ελπιζω να ειναι και αυτη τρελη :xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Ο toxotis1991: #9.016 18-09-09 12:34 χρονια πολλα και καλα και απο μενα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Ο Guest 292010: #9.017 18-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Η θεά σ'ευχαριστεί.:xixi: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά.Κι εσύ ό,τι επιθυμείς.:xixi: (ποτέ δεν είναι αργά,νομίζω για 40 μέρες μπορείτε να εύχεστε) Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε:xixiεμείς οι χθεσινοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο toxotis1991: #9.018 18-09-09 12:48 οχ τωρα το θιμιθικα Σοφια χρονια πολλα ρε !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michalis karami Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο michalis karami: #9.019 18-09-09 13:20 χρονια πολλα στη Σοφία:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:28 Η zanin έγραψε: #9.020 18-09-09 13:28 πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 449 450 451 452 453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κωστα σε ευχαριστω πολυ....:xixi::xixi: Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις και καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι..:xixi: :!::!::!: αλλα γιατι θεοτρελη ρε συ ??? Πρωτη φορα με λεει ετσι καποιος.. Ειναι καλη κοπελα ?? Ξερεις ?? επιτελους παρεα... Click για ανάπτυξη... Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:15 Η Darkness έγραψε: #9.015 18-09-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Click για ανάπτυξη... βρε Κωστα μονο οι λογικοι ανθρωποι καθονται μεχρι τετοια ωρα online .... Χμμμ Ευη...Θα το θυμαμαι... Ελπιζω να ειναι και αυτη τρελη :xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Ο toxotis1991: #9.016 18-09-09 12:34 χρονια πολλα και καλα και απο μενα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Ο Guest 292010: #9.017 18-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Η θεά σ'ευχαριστεί.:xixi: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά.Κι εσύ ό,τι επιθυμείς.:xixi: (ποτέ δεν είναι αργά,νομίζω για 40 μέρες μπορείτε να εύχεστε) Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε:xixiεμείς οι χθεσινοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο toxotis1991: #9.018 18-09-09 12:48 οχ τωρα το θιμιθικα Σοφια χρονια πολλα ρε !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michalis karami Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο michalis karami: #9.019 18-09-09 13:20 χρονια πολλα στη Σοφία:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:28 Η zanin έγραψε: #9.020 18-09-09 13:28 πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 449 450 451 452 453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εισαι τρελη και με τη βουλα, απλα δεν το χεις καταλαβει ακομα!! Στην ιδια κατασταση βρισκομαι και εγω, γι αυτο σου λεω... Αλλωστε ποιος λογικος ανθρωπος θα εμενε online μεχρι τις 3 και το πρωι, ε?? Ναι, η Ευη ειναι μια χαρα κοπελα και αν τη γνωρισεις πιστευω πως θα κανετε καλη παρεα!! Click για ανάπτυξη... βρε Κωστα μονο οι λογικοι ανθρωποι καθονται μεχρι τετοια ωρα online .... Χμμμ Ευη...Θα το θυμαμαι... Ελπιζω να ειναι και αυτη τρελη :xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Ο toxotis1991: #9.016 18-09-09 12:34 χρονια πολλα και καλα και απο μενα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Ο Guest 292010: #9.017 18-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Η θεά σ'ευχαριστεί.:xixi: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά.Κι εσύ ό,τι επιθυμείς.:xixi: (ποτέ δεν είναι αργά,νομίζω για 40 μέρες μπορείτε να εύχεστε) Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε:xixiεμείς οι χθεσινοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο toxotis1991: #9.018 18-09-09 12:48 οχ τωρα το θιμιθικα Σοφια χρονια πολλα ρε !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michalis karami Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο michalis karami: #9.019 18-09-09 13:20 χρονια πολλα στη Σοφία:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:28 Η zanin έγραψε: #9.020 18-09-09 13:28 πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 449 450 451 452 453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χρονια πολλα και καλα και απο μενα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Ο Guest 292010: #9.017 18-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Η θεά σ'ευχαριστεί.:xixi: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά.Κι εσύ ό,τι επιθυμείς.:xixi: (ποτέ δεν είναι αργά,νομίζω για 40 μέρες μπορείτε να εύχεστε) Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε:xixiεμείς οι χθεσινοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο toxotis1991: #9.018 18-09-09 12:48 οχ τωρα το θιμιθικα Σοφια χρονια πολλα ρε !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michalis karami Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο michalis karami: #9.019 18-09-09 13:20 χρονια πολλα στη Σοφία:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:28 Η zanin έγραψε: #9.020 18-09-09 13:28 πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 449 450 451 452 453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Χρονια πολλα στη θεα Σοζι, τη θεοτρελη Bam Bam (σου βρηκα παρε στα Γιαννενα, μια γνωστη μου περναει β εξαμηνο νοσηλευτικη) και τη συναισθηματικη Vampi!! Ο,τι ποθειτε κοριτσαρες μου... Click για ανάπτυξη... Η θεά σ'ευχαριστεί.:xixi: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Α! Χρόνια πολλά Vampi, Sozi και BAM BAM! Σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε και πάντα επιτυχίες! (ε, εντάξει δεν πέρασε ακόμη η μέρα-μόλις 7 λεπτά) Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά.Κι εσύ ό,τι επιθυμείς.:xixi: (ποτέ δεν είναι αργά,νομίζω για 40 μέρες μπορείτε να εύχεστε) Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες και όσους γιορτάζουν σήμερα. :p Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε:xixiεμείς οι χθεσινοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toxotis1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο toxotis1991: #9.018 18-09-09 12:48 οχ τωρα το θιμιθικα Σοφια χρονια πολλα ρε !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michalis karami Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο michalis karami: #9.019 18-09-09 13:20 χρονια πολλα στη Σοφία:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:28 Η zanin έγραψε: #9.020 18-09-09 13:28 πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 449 450 451 452 453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οχ τωρα το θιμιθικα Σοφια χρονια πολλα ρε !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michalis karami Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο michalis karami: #9.019 18-09-09 13:20 χρονια πολλα στη Σοφία:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:28 Η zanin έγραψε: #9.020 18-09-09 13:28 πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 449 450 451 452 453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 451 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
χρονια πολλα στη Σοφία:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:28 Η zanin έγραψε: #9.020 18-09-09 13:28 πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πατυ χρόνια πολλά αν και τελευταία δεν μπαίνεις, αχ σε έφαγε το τιτσου και εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.