Darkness
Περιβόητο μέλος
Λουκ σε καταλαβαινω ρε -.-' don't worry και εγω το παθαινω..!!Και η μπαμ μπαμ γιορταζει?:!:
Σταδιαλα ρε.-.-'
Χρονια σου πολλα μπαμ!
Mην παρεξηγησεις, ειναι κι αυτο το ατιμο το αλτσχαιμερ..:/
Σε ευχαριστω παρα πολυ ...:xixi::xixi:
-----------------------------------------
Να μας χαιρεσαι Γρηγορη...μπαμ και βαμπι εγω σασ ειπα χρονια πολλα εσεισ ομωσ οχι .....
αντε πεστε μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μπαμ και βαμπι εγω σασ ειπα χρονια πολλα εσεισ ομωσ οχι .....
αντε πεστε μου
Γιατί έχεις γιορτή; :what:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki
Δραστήριο μέλος
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
αχ μπαμ θα σασ χερομαι βρε
Darkness
Περιβόητο μέλος
¨εσενα δεν σου απαντησα μικρο σαλαχι...Χρόνια Πολλά, Σοφία (Bam) και Σοφία (soZi)!! :dance:
Ναι χαίρεστε το ονοματάκι σας.
Σε ευχαριστω πολυυυυ ..
Καλη φοιτητικη ζωη και μην ανησυχεις, ολα θα πανε καλα..
ναι ρε βαμπι .......................τον μαρτιο
αχ μπαμ θα σασ χερομαι βρε
Μέχρι το Μάρτιο...Έχουμε καιρό.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Σε ευχαριστω..!!.:thanks:Xρόνια πολλά στη SoZi,στη Vampi και στην Bam Bam.Ό,τι επιθυμείτε!!!
Να 'σαι καλα..:xixi:
pauline
Δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστουμε..:xixi:Χρόνια σας πολλάααααα!!!! Ό, τι επιθυμείτε!!!!
Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις..
pauline
Δραστήριο μέλος
:thanks::thanks: Μακάρι!!!Ευχαριστουμε..:xixi:
Και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις..
Darkness
Περιβόητο μέλος
εσενα καπου σε εχασα...:fss:Χρόνια πολλά στις Σοφίες, Αγάπες, Ελπίδες...
Να χαίρεστε το όνομά σας!!
Α! και στη SoZi και τη ΒΑΜ ΒΑΜ (δε θυμάμαι άλλους...)!!!!
Κι επίσης σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα!! Να τα εκατοστήσετε!!
Σε ευχαριστω..:xixi:
Guest 292010
Επισκέπτης
Ευχαριστώ Αλεξάνδρα μουXρόνια Πολλά, Σοφία.
Ευχαριστώ λατρεία.ΕΡΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:heart:
Να σε χαίρουμι ρε
Ευχαριστώ Falcon.https://www.youtube.com/watch?v=DLKnKEaPFfI
To Άστρο της Αυγής και του Δειλινού εύχεται:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!
[/COLOR][/SIZE][/B]
..σε όλες τις Σοφίες ΚΑΙ την Sozi.Xρονια πολλα σε ολες τις Σοφιες και σε οσους γιορταζουν.
Οτι επιθυμειτε.
Ευχαριστώ πολύ:xixi:χρόνια σου πολλλα!!!!!!να χεις ότι επιθυμείς!!!
Ευχαριστώ (αα και κοπλιμέντο :ziliaΧρόνια πολλά σε BAM, Vampi και την ex-moderator (νην-spammer) SoZi!
Και στην Sozi μας (ξεχωριστά)Χρονια πολλα και απο μενα στις Σοφιες μας
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.Xρόνια πολλά στη SoZi,στη Vampi και στην Bam Bam.Ό,τι επιθυμείτε!!!
Είχα κάνει κι άλλα quote γαμώτο και τα έσβησα κατα λάθος.Πφφ
Σας ευχαριστώ όλους.:xixi:
Σοφιάννα χρόνια πολλά καλό μου.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Χρονια πολλα..:xixi:
Να εχεις επιτυχια φετος στις πανελλαδικες..:no1:
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
να χαμογελας γλυκουλα οκ?
(διεγραψε κ κανενα πμ )
Darkness
Περιβόητο μέλος
Ραφαελα εστειλες και εσυ πμ ωρε ???χρονια πολλα στις σοφιες κ ιδαιτερα στην μπαμ μπαμ!
να χαμογελας γλυκουλα οκ?
(διεγραψε κ κανενα πμ )
Συγνωμη που προσπαθησες να μου στειλεις και δεν ερχοταν...Πρεπει να διαγραψω οντως..
Σε ευχαριστω παρα πολυ Ραφαελα μου..:xixi:Να 'σαι παντα καλα...
:nono:δεν χαμογελω τοσο ευκολα...
Χαμογελω μονο με μια συμφωνια...Να χαμογελας παντα και εσυ...:xixi::xixi::xixi::xixi::xixi:
Και παλι σε ευχαριστω :kiss:
Χαρησε τωρα ενα χαμογελο στη θεια ΒΑΜ...
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Ραφαελα εστειλες και εσυ πμ ωρε ???
Συγνωμη που προσπαθησες να μου στειλεις και δεν ερχοταν...Πρεπει να διαγραψω οντως..
Σε ευχαριστω παρα πολυ Ραφαελα μου..:xixi:Να 'σαι παντα καλα...
:nono:δεν χαμογελω τοσο ευκολα...
Χαμογελω μονο με μια συμφωνια...Να χαμογελας παντα και εσυ...:xixi::xixi::xixi::xixi::xixi:
Και παλι σε ευχαριστω :kiss:
Χαρησε τωρα ενα χαμογελο στη θεια ΒΑΜ...
χαχαχαχαχαχα θεια μπαμ?
κ να μη θελω χαμογελασα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.