Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος
ε καλα το ιδιο ειναι.... τι χθες τι προχθες...Για προχθες είναι σήμερα, αλλά ευχαριστώ. :xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Death_Angel
Δραστήριο μέλος
Angelica
Διάσημο μέλος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
ΕυχαΡισΤω!!!!!!...αν με ρωτήσει ποιος είναι ο φούφουτος τι ν τσ πω!!????!
Ο... φίλος μου ο ξεσκούφωτος...
ἅλς
Διάσημο μέλος
SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Χρόνια πολλά σ΄όσες κι όσους γιορτάζουν σήμερα και σ΄όσες/όσους έχουν γενέθλια!!!! Να ΄στε γεροί κι ευτυχισμένοι!!!!
Tο ίδιο και από εμένα:xixi:
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολύ όμορφες ευχές X-MAN!!κ από μένα τα ίδια!!!Χρόνια πολλά σ΄όσες κι όσους γιορτάζουν σήμερα και σ΄όσες/όσους έχουν γενέθλια!!!! Να ΄στε γεροί κι ευτυχισμένοι!!!!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
ο,τι επιθυμειτε παιδια!
Darkness
Περιβόητο μέλος
μικρο μου σαλαχι.....
Χρονια πολλα ...:xixi::xixi:
Να σε παντα γερη, να σε χαιρονται ολοι οι ανθρωποι που σε αγαπανε και να τους εχεις παντα διπλα σου.. Καλη Φοιτητικη ζωη να εχεις στις Γιαννεναρες..Και μακαρι να βρεις καλα ατομα απο την αρχη..
Ισως τα πουμε και εμεις..
Οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις.. Φιλακια..!
:who: σου εχω και δωρακι που πιστευω πως θα σου αρεσει...
Συνημμένα
Darkness
Περιβόητο μέλος
Χρονια σας πολλα!!!
Crookshaks (ή Αλεξανδρε) Χρονια πολλα και σε εσενα. Να εχεις οτι επιθυμεις και παντα με υγεια..! :xixi:
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
MYNAME (40), afoulia (31), giorgos1984 (25), marianad (25), viki (22), Αλεξάνδρα (19), kosmas (18), koulouooo (18), trelokostaras (18), ΑΝΔΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (18), stavroula2120 (18), magda (18), mina15 (17), Crookshanks (17), kristianna (17), toyla, StamatellisGR (16), !Βάλια! (15), cmax (15), suspiria (15), nicoleta1994
Χρονια σας πολλα!!!
Crookshaks (ή Αλεξανδρε) Χρονια πολλα και σε εσενα. Να εχεις οτι επιθυμεις και παντα με υγεια..! :xixi:
τα ιδια ευχομαι και εγω!Crookshaks να σε χαιρεται και η βασιλικη!:xixi:
χρονια πολλα και στους υπολοιπους...
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
χρόνια πολλα σε ολους τους εορταζοντες και ιδιως στον κρουκ και στην θεα μου (Αλεξάνδρα)
ο,τι επιθυμειτε παιδια!
Ευχαριστώωωωωω Δωράααααα!
μικρο μου σαλαχι.....
Χρονια πολλα ...:xixi::xixi:
Να σε παντα γερη, να σε χαιρονται ολοι οι ανθρωποι που σε αγαπανε και να τους εχεις παντα διπλα σου.. Καλη Φοιτητικη ζωη να εχεις στις Γιαννεναρες..Και μακαρι να βρεις καλα ατομα απο την αρχη..
Ισως τα πουμε και εμεις..
Οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις.. Φιλακια..!
:who: σου εχω και δωρακι που πιστευω πως θα σου αρεσει...
Ευχαριστώ ψαράαααακι μου!
(με συγκίνησες μωρή, 2 τούρτες; )
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
αντε βρε οτι καλυτερο και απο εμενα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
μα οτι καλυτερο σιυ λεω
[ΜΗΝ ΦΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΜ ΘΑ ΠΑΧΕΝΕΙΣ ...]
στουσ υπολοιπουσ που γιορταζουν χρονιαΑ ΠΟΛΛΑ
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
ααααααααα μαλιστα
αντε βρε οτι καλυτερο και απο εμενα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
μα οτι καλυτερο σιυ λεω
[ΜΗΝ ΦΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΜ ΘΑ ΠΑΧΕΝΕΙΣ ...]
στουσ υπολοιπουσ που γιορταζουν χρονιαΑ ΠΟΛΛΑ
Ευχαριστώ :xixi:
[Δεν πειράζει, αγαπάμε τα γλυκά και θα τις τιμήσουμε. :who:]
Alessandra
Διάσημο μέλος
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
γλυκατζου εσυ ....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.