Ophelia
Διάσημο μέλος
Κοίτα τι σου βρήκα λοιπόν και εγώ ατιμούτσικο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Ντραμ μου, σου ευχομαι υγεια, αφθονια συναισθηματων και να ειναι ενας ακομα δημιουργικος χρονος πλουσιος σε μαγεια!
Ζησε την καθε στιγμη ετσι ακριβως οπως σου αξιζει!!
Να τα εκατοστησεις κριαρακι!!
Αφθονία συναισθημάτων!! Μακάρι Νεράιδα Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και εύχομαι να φρεσκάρω τα γερμανικά μου (γιατί τα πτυχία που έχω αξίζουν όσο μια δαγκωμένη σοκοφρέτα πια) για να πετάμε καμιά κουβέντα στα ντόητς στο τσατ
Να είναι δημιουργικός ο χρόνος που θα περάσει, ναι!
Θα σου έστελνα ένα κομμάτι τούρτα.. αλλά πάει :
Λατρείααα!!! Έχεις b-day today...
Κοίτα τι σου βρήκα λοιπόν και εγώ ατιμούτσικο!!!
View attachment 4180
Να 'σαι πάντα καλά, να σκας από υγεία και αγάπη, να σου κάτσει το τζακ ποτ του τζόκερ για να μπορείς να αγοράσεις άαααααπειρες χουχουλιάρικες κάλτσες και σιντιά, να γίνεις μια απίστευτη γιατρέσσα και να καμαρώσεις τον Γκλεν γαμπρό, σύντομα...αυτά!! Περιμένω κέρασμα, ε!!
Ο Γκλενάκος βρήκε κουρίτς και αναμένω να δω πότε θα γεννήσει κανα γατάκι να τα δώσω για υιοθεσία, μιας και ενώ είναι γειτονιά με πράσινο και αυλές, δεν θα τα καταφέρουν! Θα του βάλω και καπελάκι γενεθλίων σήμερα να το γιορτάσουμε !
Τί άψογη τούρτα είν' αυτή;;; *χλαπακιάσω*!! Ελπίζω να σε κεράσω μπυρίτσα κάποια στιγμή υπό τους ήχους του Suicide Messiah
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ πολύ Κάκερλακ ! Η κιθαροτούρτα μου γαργάλισε την όρεξη! Ελπίζω να μην φάω πολλές απογοητεύσεις, τουλάχιστον όχι μαζεμένες! Θα αρκεστώ στην τούρτα σήμερα !!Χρόνια πολλά Whitedrum ότι επιθυμείς κοπέλα μου, να είσαι πάντα καλά, μαζί με ανθρώπους που αξίζουν. Ποτέ μην απογοητεύεσαι κ πάντα να προσπαθείς για το καλύτερο!!!
Χρόνια σου Πολλά Whitedrum...Να τα τα εκατοστήσεις και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς...
Ευχαριστώ Κωστή, να 'σαι καλά!
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
Να είσαι πάντα καλά, να συνεχίσεις να χτυπιέσαι σαν το χταπόδι υπό τους ήχους των αγαπημένων σου κάφρων και να συστήνεις metal-therapy σε όλους σου τους ασθενείς για να γίνονται περδίκια στο πιτς φιτίλι! Θα γίνεις τόσο πλούσια από την εφαρμογή αυτής της επαναστατικής θεραπευτικής μεθόδου που δε θα χρειαστεί καν να κερδίσεις το τζοκερ!
Πέρα από την πλάκα εύχομαι να είσαι πάντα καλά, να μην αγχώνεσαι με τη σχολή παραπάνω από ότι χρειάζεται, και να έρθουν όλα στη ζωή σου ακριβώς όπως τα θέλεις!
πς: και μην διανοηθείς να πας να μας τη σκαπουλάρεις ποστάρωντας φωτογραφίες γλυκών τάχα για κέρασμα! Εμείς που είμαστε συμπολίτες απαιτούμε κέρασμα live το συντομότερο, ακούς?
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Manowar:RAISE YOUR FIST UP IN THE AIR
PLAY METAL LOUDER THAN HELL
LOUDER THAN HELL
THEY CANʼT STOP US
LET ʽEM TRY
FOR HEAVY METAL
WE WOULD DIE!
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Ναι, σχολίσασε αυτό που είπα, μην χάσεις!εσυ επρεπε να σχολιασεις...μν χασεις
αντε χρονια πολλα παιδια
Χρόνια Πολλά.
artemaki
Διάσημο μέλος
δν χανω τετοιες ευκαιριες αγορι μου....Ναι, σχολίσασε αυτό που είπα, μην χάσεις!
Χρόνια Πολλά.
χρονια πολλαααααααααααα
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Χρονια πολλα Green!
Σου ευχομαι οτι επιθυμεις να βρεθει...στο κρεβατι σου
DESPOINA
Χρονια πολλα!Να'σαι καλα και οτι επιθυμεις
οτι ποθεις!
(Γιάννη):p
djimmakos
Διάσημο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
Green 13
Δραστήριο μέλος
Ο,τι ποθείτε και σεις να εχετε! Η δικη μου η wish-list εχει περασει το 1.5 χιλιομετρο
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
underwater
Περιβόητο μέλος
Συνημμένα
Subject to change
e-steki.gr Founder
(με καθυστέρηση κι εγώ )
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.