Tsipouro
Διάσημο μέλος
Το δώρο μου:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
να ζήσεις να ευτυχίσεις να είσαι πάντα υγιής
κι άντε... να κερδίσεις και το τζόκερ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και ότι επιθυμείς!!!
Πάρε και μια τουρτίτσα, που σου ταιριάζει!
Όχι?
Δεν το πέτυχα?
Κάτι τέτοιο τότε?
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Βιλλ : Μακάρι να πραγματοποιηθούν οι ευχές αυτές! Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου.... Να σταματήσεις να τρως τα κουλουράκια της Μάρας! Έχει και σε μένα να δώσει!
Τσίουρεεε : Κι εσύ είθε να είσαι πάντα οπαδός του ακραίου ήχου! Να είσαι χαρούμενος και ενίοτε να γκρινιάζεις και για τα Γιάννενα για να σε δουλεύουμε εμείς οι υπόλοιποι
Αναστασία : Ευχαριστώ πολύ (για το τζόκερ ειδικά ) ! Τώρα ξέρω ότι παραμεγάλωσα για να σου ζητήσω τον γιο σου one day.
Ciby! : Είδα την τούρτα και την λιγουρεύτηκα πρωινιάτικα, αν και δεν μπορούσα να αποφασίσω ανάμεσα στη δική σου και του Τσίπουρου!
:* Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου Σίμπυ! Να είσαι ευτυχισμένη και υγιής as well
Γίδι : Την πρώτη, την πρώτη τούρτα παρακαλώ! Έχουμε κι εμείς οι αγριάνθρωποι τις ευαισθησίες μας Εύχομαι με τη σειρά μου σε σένα , να απολαύσεις όσο το περισσότερο γίνεται την διαμονή σου στο εξωτερικό (εγώ που πηγαίνω 1 φορά το 3μηνο στους γονείς δεν θέλω να ξεκολλήσω) και να γυρίσεις με το καλό γεμάτη αναμνήσεις από τη ζωή σου εκεί και αγάπη !
Κερασματάκια (έχω και αληθινά στο ψυγείο, αλλά είστε ούλοι μακριά)
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Ότι επιθυμείς κοριτσάκι με υγεία και ευτυχία πάντοτε!!!
(αλλά όντως,γιατί δεν φαίνεσαι στην λίστα με τους εορτάζοντες στην αρχική σελίδα? )
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Σ'ευχαριστώ πολύ ReZ
ωχ, πασαλείφτηκα πάλι
Rempeskes
Επιφανές μέλος
χρόνιαααα πολλαααααα και καλάαααα
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλτατε! Σου έυχομαι μέρες ευτυχίας και γόνιμου κυνισμού, κρασοποσίες, πεπένια και να ξεθάψεις τους metal δίσκους σου..
Κερνάω τούρτα! (και καλόγρια έκπληξη!)
(αν και δεν με λένε Mike, σε λάθος άτομο την παρέδωσαν την καημένη την καλόγρια)
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Κερασματάκι :
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Κερνάω τούρτα! (και καλόγρια έκπληξη!)
ο μάικ και εγώ δηλώνουμε πως δεν θα φάμε
πς.
πεπένια
αίσχος, πολύ αίσχος.
είπαμε να κάνουμε ένα βήμα πέραν των 25 και μας βγάλατε παππούδες
δεν πειράζει, δεν θα γίνεις 29? θα γελάσουμε εμείςςςςς
και πάλι χρόνια πολλά
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Υγεία, ευτυχία, επιτυχίες στη σχολή και στη ζωή σου και πολλές ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σου άτομα!!! Χρόνια πολλάαα!!!!
millerovia
Εκκολαπτόμενο μέλος
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
και μου κλείνει τη σελίδα, οπότε αν το ποστ έρθει μισό
...να ξέρετε ότι κάποια εταιρία νετ θα τα ακούσει- χμ!
Ντραμ μου χρόνια σου πολλάααα, καλά, όμορφα κι ευτυχισμένα
Να τα εκατοστήσεις γλύκα και να έχεις ό,τι επιθυμείς!
Εύχομαι να συνεχίσεις να ζεις την ζωή με τη ίδια ένταση, περιτριγυρισμένη από φίλους, υπό τους αγαπημένους σου μεταλ ήχους, να σταματήσεις πια να κυνηγάς το γάτο στα πιο πιθανά και απίθανα μέρη :p , να κοιμάσαι όooσο θέλεις και πάλι να προλαβαίνεις τα εργαστήρια (!) και να παραμείνεις το δυναμικό και αυθεντικό και ειλικρινές και πεισματάρικο μα καλόκαρδο άτομο για το οποίο όλοι εδώ μέσα τρέφουμε μία ξεχωριστή συμπάθεια,
ακόμα κι όταν μας μιλάει για ...πτώματα ιχ :S
πς. Μμμμ μελαγχολία στα γενέθλια... ξέρω
μα σκέψου πόσες φορές γίνεσαι 20 καλέ;; Ή 21; ή 30; ή 48;
Μία.
Ευχαριστήσου το και
μην αφήνεις τίποτα να στο χαλάσει λέμε! μουτς!
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Όσο για την μελαγχολία μου έλειψαν τα 10-κάτι χρόνια μου
Αλλά ας μην παραπονιέμαι, όλα πηγαίνουν κατ' ευχήν! Υπόσχομαι να κρατήσω τις αηδίες για τα πτώματα για τον εαυτό μου, μιας και τις προάλλες έφαγα ένα *πατ!* στο κεφάλι απ τον θείο μου που είχε αηδιάσει και άφησε εξαιτίας μου ένα τοστ στη μέση ! Εύχομαι και σε σένα καλή επιτυχία με τις σπουδές σου και όταν βρεθούμε σε κανένα meeting στην πρωτεύουσα να τσουγκρίσουμε τα καφεδοπότηρά μας! Να είσαι πάντα εύθυμη και όταν οι υπόλοιποι γκρινιάζουμε στο θέμα "Σκέψεις" να δίνεις μια ευχάριστη νότα αισιοδοξίας
Neraida
Επιφανές μέλος
Ντραμ μου, σου ευχομαι υγεια, αφθονια συναισθηματων και να ειναι ενας ακομα δημιουργικος χρονος πλουσιος σε μαγεια!
Ζησε την καθε στιγμη ετσι ακριβως οπως σου αξιζει!!
Να τα εκατοστησεις κριαρακι!!
kalypso
Περιβόητο μέλος
Υπόσχομαι να κρατήσω τις αηδίες για τα πτώματα για τον εαυτό μου, μιας και τις προάλλες έφαγα ένα *πατ!* στο κεφάλι απ τον θείο μου που είχε αηδιάσει και άφησε εξαιτίας μου ένα τοστ στη μέση !
πλάκα κάνεις
άντε καλέ, μάλλον εμείς πρέπει να μάθουμε να αντέχουμε περισσότερο!
όταν βρεθούμε σε κανένα meeting στην πρωτεύουσα να τσουγκρίσουμε τα καφεδοπότηρά μας!
αμέεε
χρόνια πολλάαα και πάλι!
πς. τα είκοσι είναι καλύτερα από τα 10-τόσα, τσεκαρισμένο ;p
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.