Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η Oralee έγραψε: #5.001 25-08-08 15:49 Χρόνια πολλά Βικάκι μου, ο,τι ποθείς να το πάθεις και μάλιστα άμεσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 16:14 Η kleftra έγραψε: #5.002 25-08-08 16:14 Βικάκυ Χρόνια σου Πολλά!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 18:31 Η Vkey έγραψε: #5.003 25-08-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά και από μένα Vkey!! Πάντα επιτυχίες να έχεις και πάντα ευτυχισμένη Ό,τι επιθυμείς!!! Click για ανάπτυξη... Ax...ευχαριστώ πάρα πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χρόνια σου πολλά Vkey, να τα εκατοστήσεις!!! Πάντα ευτυχισμένη! Click για ανάπτυξη... Thanx Ηρουλίνι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Να τα εκαστοστήσεις Vkey μου!! Πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη! Χμ... Δεν ξέρω τι άλλο να σου ευχηθώ- συμπλήρωσε τα κενά με ό,τι θέλεις εσύ Να είσαι πάντα ... , με ... , να έχεις ... και .... Επίσης να ... (μπορεί να αποδοθεί/ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως- μετά φυσάς τα κεράκια ) Χρόνια Πολλά!!! Click για ανάπτυξη... Πειράζει να μην πω τι έβαλα στα κενά; Σε ευχαριστώ Καλυψούλα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Χρόνια Πολλά Vkey! Ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Thanx Irenούλα (έχω αλλάξει τα πετρέλαια στα νικ σήμερα ) Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ααααααα!!! Και εννοείται χρόνια πολλά στην Vkey...ό,τι επιθυμείς κοριτσάρα μου!!! Πολύχρονη και καλόχρονη... Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ο,τι ποθείς κοπέλα μου να το έχεις πάντα! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά Βικάκι μου, ο,τι ποθείς να το πάθεις και μάλιστα άμεσα! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ μωρό μου Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Βικάκυ Χρόνια σου Πολλά!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κλεφτρουλίνι μου!!!! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 18:32 Ο Bill έγραψε: #5.004 25-08-08 18:32 Βίκυυυυ Πολύχρονη και ότι επιθυμείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 20:19 Ο Γιώργος έγραψε: #5.005 25-08-08 20:19 Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η Corpse Bride: #5.006 25-08-08 21:36 Χρονια πολλα βικυ, ο,τι πεθυμας κοπελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Tetragrammaton: #5.007 25-08-08 21:38 Wtf? Διαγωνισμό κρεατίνης κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Ο vendetta έγραψε: #5.008 25-08-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από fandago: vendetta και μάρα_κουταμάρα με συγχωρείτε για την καθυστέρηση, άλλα σίγουρα δέχεστε ακόμα ευχές, ναι; Χρόνια σας πολλά λοιπόν και ευτυχισμένα!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ fandago...Να'σαι κι εσύ πάντα καλά και ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από dooo: oοφκορς και δέχονται. Σιγά μην κλείσανε για διακοπές χρόνια πολλά και από μένα σε όλα τα παιδάκια που είχαν γενέθλια/γιορτή αυτές τις μέρες Click για ανάπτυξη... Θενξ dooo...Να'σαι καλά... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Παιδάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας...sorry για το delay αλλά...διακοπές γαρ!!! Χρόνια πολλά και στον Κώστα... Ότι επιθυμείς καμάρι μου...να μας χαίρονται!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά μάρα... Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Η τούρτα σου άρεσε; Υ.Σ. Δεν πιστεύω να τις έφαγε και τις 2 ο Vendetta ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ναι αμέ, καλή μου φάνηκε αλλά αν δεν δοκιμάσω δεν ξέρω τίποτα.... Vendetta αγόρι μου που είναι η τούρτα μου;; Δεν πιστεύω να άρχισες τα κεράσματα με ξένη τούρτα... Click για ανάπτυξη... Σόρρυ αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ μπροστά σε γλυκά... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιώργο...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 22:33 Ο vendetta έγραψε: #5.009 25-08-08 22:33 Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Η Vkey έγραψε: #5.010 26-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βίκυυυυ Πολύχρονη και ότι επιθυμείς!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Μπιλάκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Click για ανάπτυξη... Και Γιωργάκι μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα βικυ, ο,τι πεθυμας κοπελα! Click για ανάπτυξη... Και Κόρψωωωωωωωω (αυτό το δανείστηκα από άλλη ) Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Click για ανάπτυξη... Και V...από Vendetta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:26 Η Corpse Bride: #5.011 26-08-08 13:26 Ποια με λεει κορψω και δεν το χω παρει χαμπαρι? :p Χρονια πολλα και σ'εσενα V! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:34 Η Nininaou έγραψε: #5.012 26-08-08 13:34 Η Μόλκα σε λέει Κόρψω... Υπογραφή Η Σπχιούνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:46 Η dooo έγραψε: #5.013 26-08-08 17:46 βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Isiliel έγραψε: #5.014 26-08-08 20:28 Σήμερις εορτάζουν οι Ναταλίες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Η Phoebe έγραψε: #5.015 26-08-08 22:15 Χρόνια πολλάαααα στις Ναταλίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 01:50 Η Krou έγραψε: #5.016 27-08-08 01:50 Χρόνια πολλά Χάιδω και dIm@kIs14!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 02:03 Η artemaki έγραψε: #5.017 27-08-08 02:03 χρονια πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 03:17 Η Vkey έγραψε: #5.018 27-08-08 03:17 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Click για ανάπτυξη... Thanx doolίνα μου! Αν και μου χάλασες την φαντασίωση με αυτά που μου αποκάλυψες Κακιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η peace έγραψε: #5.019 27-08-08 10:23 Χρόνια σου πολλά Χάιδω! Ό,τι επιθυμείς! και dIm@kIs14! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Ο demerlad έγραψε: #5.020 27-08-08 10:27 Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Βικάκι μου, ο,τι ποθείς να το πάθεις και μάλιστα άμεσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 16:14 Η kleftra έγραψε: #5.002 25-08-08 16:14 Βικάκυ Χρόνια σου Πολλά!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 18:31 Η Vkey έγραψε: #5.003 25-08-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά και από μένα Vkey!! Πάντα επιτυχίες να έχεις και πάντα ευτυχισμένη Ό,τι επιθυμείς!!! Click για ανάπτυξη... Ax...ευχαριστώ πάρα πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χρόνια σου πολλά Vkey, να τα εκατοστήσεις!!! Πάντα ευτυχισμένη! Click για ανάπτυξη... Thanx Ηρουλίνι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Να τα εκαστοστήσεις Vkey μου!! Πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη! Χμ... Δεν ξέρω τι άλλο να σου ευχηθώ- συμπλήρωσε τα κενά με ό,τι θέλεις εσύ Να είσαι πάντα ... , με ... , να έχεις ... και .... Επίσης να ... (μπορεί να αποδοθεί/ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως- μετά φυσάς τα κεράκια ) Χρόνια Πολλά!!! Click για ανάπτυξη... Πειράζει να μην πω τι έβαλα στα κενά; Σε ευχαριστώ Καλυψούλα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Χρόνια Πολλά Vkey! Ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Thanx Irenούλα (έχω αλλάξει τα πετρέλαια στα νικ σήμερα ) Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ααααααα!!! Και εννοείται χρόνια πολλά στην Vkey...ό,τι επιθυμείς κοριτσάρα μου!!! Πολύχρονη και καλόχρονη... Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ο,τι ποθείς κοπέλα μου να το έχεις πάντα! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά Βικάκι μου, ο,τι ποθείς να το πάθεις και μάλιστα άμεσα! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ μωρό μου Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Βικάκυ Χρόνια σου Πολλά!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κλεφτρουλίνι μου!!!! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 18:32 Ο Bill έγραψε: #5.004 25-08-08 18:32 Βίκυυυυ Πολύχρονη και ότι επιθυμείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 20:19 Ο Γιώργος έγραψε: #5.005 25-08-08 20:19 Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η Corpse Bride: #5.006 25-08-08 21:36 Χρονια πολλα βικυ, ο,τι πεθυμας κοπελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Tetragrammaton: #5.007 25-08-08 21:38 Wtf? Διαγωνισμό κρεατίνης κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Ο vendetta έγραψε: #5.008 25-08-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από fandago: vendetta και μάρα_κουταμάρα με συγχωρείτε για την καθυστέρηση, άλλα σίγουρα δέχεστε ακόμα ευχές, ναι; Χρόνια σας πολλά λοιπόν και ευτυχισμένα!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ fandago...Να'σαι κι εσύ πάντα καλά και ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από dooo: oοφκορς και δέχονται. Σιγά μην κλείσανε για διακοπές χρόνια πολλά και από μένα σε όλα τα παιδάκια που είχαν γενέθλια/γιορτή αυτές τις μέρες Click για ανάπτυξη... Θενξ dooo...Να'σαι καλά... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Παιδάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας...sorry για το delay αλλά...διακοπές γαρ!!! Χρόνια πολλά και στον Κώστα... Ότι επιθυμείς καμάρι μου...να μας χαίρονται!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά μάρα... Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Η τούρτα σου άρεσε; Υ.Σ. Δεν πιστεύω να τις έφαγε και τις 2 ο Vendetta ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ναι αμέ, καλή μου φάνηκε αλλά αν δεν δοκιμάσω δεν ξέρω τίποτα.... Vendetta αγόρι μου που είναι η τούρτα μου;; Δεν πιστεύω να άρχισες τα κεράσματα με ξένη τούρτα... Click για ανάπτυξη... Σόρρυ αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ μπροστά σε γλυκά... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιώργο...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 22:33 Ο vendetta έγραψε: #5.009 25-08-08 22:33 Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Η Vkey έγραψε: #5.010 26-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βίκυυυυ Πολύχρονη και ότι επιθυμείς!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Μπιλάκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Click για ανάπτυξη... Και Γιωργάκι μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα βικυ, ο,τι πεθυμας κοπελα! Click για ανάπτυξη... Και Κόρψωωωωωωωω (αυτό το δανείστηκα από άλλη ) Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Click για ανάπτυξη... Και V...από Vendetta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:26 Η Corpse Bride: #5.011 26-08-08 13:26 Ποια με λεει κορψω και δεν το χω παρει χαμπαρι? :p Χρονια πολλα και σ'εσενα V! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:34 Η Nininaou έγραψε: #5.012 26-08-08 13:34 Η Μόλκα σε λέει Κόρψω... Υπογραφή Η Σπχιούνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:46 Η dooo έγραψε: #5.013 26-08-08 17:46 βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Isiliel έγραψε: #5.014 26-08-08 20:28 Σήμερις εορτάζουν οι Ναταλίες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Η Phoebe έγραψε: #5.015 26-08-08 22:15 Χρόνια πολλάαααα στις Ναταλίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 01:50 Η Krou έγραψε: #5.016 27-08-08 01:50 Χρόνια πολλά Χάιδω και dIm@kIs14!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 02:03 Η artemaki έγραψε: #5.017 27-08-08 02:03 χρονια πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 03:17 Η Vkey έγραψε: #5.018 27-08-08 03:17 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Click για ανάπτυξη... Thanx doolίνα μου! Αν και μου χάλασες την φαντασίωση με αυτά που μου αποκάλυψες Κακιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η peace έγραψε: #5.019 27-08-08 10:23 Χρόνια σου πολλά Χάιδω! Ό,τι επιθυμείς! και dIm@kIs14! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Ο demerlad έγραψε: #5.020 27-08-08 10:27 Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βικάκυ Χρόνια σου Πολλά!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 18:31 Η Vkey έγραψε: #5.003 25-08-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά και από μένα Vkey!! Πάντα επιτυχίες να έχεις και πάντα ευτυχισμένη Ό,τι επιθυμείς!!! Click για ανάπτυξη... Ax...ευχαριστώ πάρα πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χρόνια σου πολλά Vkey, να τα εκατοστήσεις!!! Πάντα ευτυχισμένη! Click για ανάπτυξη... Thanx Ηρουλίνι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Να τα εκαστοστήσεις Vkey μου!! Πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη! Χμ... Δεν ξέρω τι άλλο να σου ευχηθώ- συμπλήρωσε τα κενά με ό,τι θέλεις εσύ Να είσαι πάντα ... , με ... , να έχεις ... και .... Επίσης να ... (μπορεί να αποδοθεί/ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως- μετά φυσάς τα κεράκια ) Χρόνια Πολλά!!! Click για ανάπτυξη... Πειράζει να μην πω τι έβαλα στα κενά; Σε ευχαριστώ Καλυψούλα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Χρόνια Πολλά Vkey! Ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Thanx Irenούλα (έχω αλλάξει τα πετρέλαια στα νικ σήμερα ) Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ααααααα!!! Και εννοείται χρόνια πολλά στην Vkey...ό,τι επιθυμείς κοριτσάρα μου!!! Πολύχρονη και καλόχρονη... Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ο,τι ποθείς κοπέλα μου να το έχεις πάντα! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά Βικάκι μου, ο,τι ποθείς να το πάθεις και μάλιστα άμεσα! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ μωρό μου Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Βικάκυ Χρόνια σου Πολλά!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κλεφτρουλίνι μου!!!! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 18:32 Ο Bill έγραψε: #5.004 25-08-08 18:32 Βίκυυυυ Πολύχρονη και ότι επιθυμείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 20:19 Ο Γιώργος έγραψε: #5.005 25-08-08 20:19 Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η Corpse Bride: #5.006 25-08-08 21:36 Χρονια πολλα βικυ, ο,τι πεθυμας κοπελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Tetragrammaton: #5.007 25-08-08 21:38 Wtf? Διαγωνισμό κρεατίνης κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Ο vendetta έγραψε: #5.008 25-08-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από fandago: vendetta και μάρα_κουταμάρα με συγχωρείτε για την καθυστέρηση, άλλα σίγουρα δέχεστε ακόμα ευχές, ναι; Χρόνια σας πολλά λοιπόν και ευτυχισμένα!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ fandago...Να'σαι κι εσύ πάντα καλά και ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από dooo: oοφκορς και δέχονται. Σιγά μην κλείσανε για διακοπές χρόνια πολλά και από μένα σε όλα τα παιδάκια που είχαν γενέθλια/γιορτή αυτές τις μέρες Click για ανάπτυξη... Θενξ dooo...Να'σαι καλά... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Παιδάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας...sorry για το delay αλλά...διακοπές γαρ!!! Χρόνια πολλά και στον Κώστα... Ότι επιθυμείς καμάρι μου...να μας χαίρονται!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά μάρα... Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Η τούρτα σου άρεσε; Υ.Σ. Δεν πιστεύω να τις έφαγε και τις 2 ο Vendetta ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ναι αμέ, καλή μου φάνηκε αλλά αν δεν δοκιμάσω δεν ξέρω τίποτα.... Vendetta αγόρι μου που είναι η τούρτα μου;; Δεν πιστεύω να άρχισες τα κεράσματα με ξένη τούρτα... Click για ανάπτυξη... Σόρρυ αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ μπροστά σε γλυκά... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιώργο...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 22:33 Ο vendetta έγραψε: #5.009 25-08-08 22:33 Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Η Vkey έγραψε: #5.010 26-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βίκυυυυ Πολύχρονη και ότι επιθυμείς!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Μπιλάκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Click για ανάπτυξη... Και Γιωργάκι μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα βικυ, ο,τι πεθυμας κοπελα! Click για ανάπτυξη... Και Κόρψωωωωωωωω (αυτό το δανείστηκα από άλλη ) Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Click για ανάπτυξη... Και V...από Vendetta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:26 Η Corpse Bride: #5.011 26-08-08 13:26 Ποια με λεει κορψω και δεν το χω παρει χαμπαρι? :p Χρονια πολλα και σ'εσενα V! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:34 Η Nininaou έγραψε: #5.012 26-08-08 13:34 Η Μόλκα σε λέει Κόρψω... Υπογραφή Η Σπχιούνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:46 Η dooo έγραψε: #5.013 26-08-08 17:46 βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Isiliel έγραψε: #5.014 26-08-08 20:28 Σήμερις εορτάζουν οι Ναταλίες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Η Phoebe έγραψε: #5.015 26-08-08 22:15 Χρόνια πολλάαααα στις Ναταλίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 01:50 Η Krou έγραψε: #5.016 27-08-08 01:50 Χρόνια πολλά Χάιδω και dIm@kIs14!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 02:03 Η artemaki έγραψε: #5.017 27-08-08 02:03 χρονια πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 03:17 Η Vkey έγραψε: #5.018 27-08-08 03:17 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Click για ανάπτυξη... Thanx doolίνα μου! Αν και μου χάλασες την φαντασίωση με αυτά που μου αποκάλυψες Κακιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η peace έγραψε: #5.019 27-08-08 10:23 Χρόνια σου πολλά Χάιδω! Ό,τι επιθυμείς! και dIm@kIs14! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Ο demerlad έγραψε: #5.020 27-08-08 10:27 Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χρόνια πολλά και από μένα Vkey!! Πάντα επιτυχίες να έχεις και πάντα ευτυχισμένη Ό,τι επιθυμείς!!! Click για ανάπτυξη... Ax...ευχαριστώ πάρα πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χρόνια σου πολλά Vkey, να τα εκατοστήσεις!!! Πάντα ευτυχισμένη! Click για ανάπτυξη... Thanx Ηρουλίνι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Να τα εκαστοστήσεις Vkey μου!! Πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη! Χμ... Δεν ξέρω τι άλλο να σου ευχηθώ- συμπλήρωσε τα κενά με ό,τι θέλεις εσύ Να είσαι πάντα ... , με ... , να έχεις ... και .... Επίσης να ... (μπορεί να αποδοθεί/ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως- μετά φυσάς τα κεράκια ) Χρόνια Πολλά!!! Click για ανάπτυξη... Πειράζει να μην πω τι έβαλα στα κενά; Σε ευχαριστώ Καλυψούλα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Χρόνια Πολλά Vkey! Ό,τι επιθυμείς! Click για ανάπτυξη... Thanx Irenούλα (έχω αλλάξει τα πετρέλαια στα νικ σήμερα ) Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ααααααα!!! Και εννοείται χρόνια πολλά στην Vkey...ό,τι επιθυμείς κοριτσάρα μου!!! Πολύχρονη και καλόχρονη... Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ο,τι ποθείς κοπέλα μου να το έχεις πάντα! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χρόνια πολλά Βικάκι μου, ο,τι ποθείς να το πάθεις και μάλιστα άμεσα! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ μωρό μου Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Βικάκυ Χρόνια σου Πολλά!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κλεφτρουλίνι μου!!!! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 18:32 Ο Bill έγραψε: #5.004 25-08-08 18:32 Βίκυυυυ Πολύχρονη και ότι επιθυμείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 20:19 Ο Γιώργος έγραψε: #5.005 25-08-08 20:19 Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η Corpse Bride: #5.006 25-08-08 21:36 Χρονια πολλα βικυ, ο,τι πεθυμας κοπελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Tetragrammaton: #5.007 25-08-08 21:38 Wtf? Διαγωνισμό κρεατίνης κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Ο vendetta έγραψε: #5.008 25-08-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από fandago: vendetta και μάρα_κουταμάρα με συγχωρείτε για την καθυστέρηση, άλλα σίγουρα δέχεστε ακόμα ευχές, ναι; Χρόνια σας πολλά λοιπόν και ευτυχισμένα!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ fandago...Να'σαι κι εσύ πάντα καλά και ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από dooo: oοφκορς και δέχονται. Σιγά μην κλείσανε για διακοπές χρόνια πολλά και από μένα σε όλα τα παιδάκια που είχαν γενέθλια/γιορτή αυτές τις μέρες Click για ανάπτυξη... Θενξ dooo...Να'σαι καλά... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Παιδάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας...sorry για το delay αλλά...διακοπές γαρ!!! Χρόνια πολλά και στον Κώστα... Ότι επιθυμείς καμάρι μου...να μας χαίρονται!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά μάρα... Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Η τούρτα σου άρεσε; Υ.Σ. Δεν πιστεύω να τις έφαγε και τις 2 ο Vendetta ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ναι αμέ, καλή μου φάνηκε αλλά αν δεν δοκιμάσω δεν ξέρω τίποτα.... Vendetta αγόρι μου που είναι η τούρτα μου;; Δεν πιστεύω να άρχισες τα κεράσματα με ξένη τούρτα... Click για ανάπτυξη... Σόρρυ αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ μπροστά σε γλυκά... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιώργο...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 22:33 Ο vendetta έγραψε: #5.009 25-08-08 22:33 Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Η Vkey έγραψε: #5.010 26-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βίκυυυυ Πολύχρονη και ότι επιθυμείς!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Μπιλάκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Click για ανάπτυξη... Και Γιωργάκι μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα βικυ, ο,τι πεθυμας κοπελα! Click για ανάπτυξη... Και Κόρψωωωωωωωω (αυτό το δανείστηκα από άλλη ) Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Click για ανάπτυξη... Και V...από Vendetta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:26 Η Corpse Bride: #5.011 26-08-08 13:26 Ποια με λεει κορψω και δεν το χω παρει χαμπαρι? :p Χρονια πολλα και σ'εσενα V! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:34 Η Nininaou έγραψε: #5.012 26-08-08 13:34 Η Μόλκα σε λέει Κόρψω... Υπογραφή Η Σπχιούνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:46 Η dooo έγραψε: #5.013 26-08-08 17:46 βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Isiliel έγραψε: #5.014 26-08-08 20:28 Σήμερις εορτάζουν οι Ναταλίες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Η Phoebe έγραψε: #5.015 26-08-08 22:15 Χρόνια πολλάαααα στις Ναταλίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 01:50 Η Krou έγραψε: #5.016 27-08-08 01:50 Χρόνια πολλά Χάιδω και dIm@kIs14!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 02:03 Η artemaki έγραψε: #5.017 27-08-08 02:03 χρονια πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 03:17 Η Vkey έγραψε: #5.018 27-08-08 03:17 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Click για ανάπτυξη... Thanx doolίνα μου! Αν και μου χάλασες την φαντασίωση με αυτά που μου αποκάλυψες Κακιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η peace έγραψε: #5.019 27-08-08 10:23 Χρόνια σου πολλά Χάιδω! Ό,τι επιθυμείς! και dIm@kIs14! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Ο demerlad έγραψε: #5.020 27-08-08 10:27 Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βίκυυυυ Πολύχρονη και ότι επιθυμείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 20:19 Ο Γιώργος έγραψε: #5.005 25-08-08 20:19 Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η Corpse Bride: #5.006 25-08-08 21:36 Χρονια πολλα βικυ, ο,τι πεθυμας κοπελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Tetragrammaton: #5.007 25-08-08 21:38 Wtf? Διαγωνισμό κρεατίνης κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Ο vendetta έγραψε: #5.008 25-08-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από fandago: vendetta και μάρα_κουταμάρα με συγχωρείτε για την καθυστέρηση, άλλα σίγουρα δέχεστε ακόμα ευχές, ναι; Χρόνια σας πολλά λοιπόν και ευτυχισμένα!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ fandago...Να'σαι κι εσύ πάντα καλά και ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από dooo: oοφκορς και δέχονται. Σιγά μην κλείσανε για διακοπές χρόνια πολλά και από μένα σε όλα τα παιδάκια που είχαν γενέθλια/γιορτή αυτές τις μέρες Click για ανάπτυξη... Θενξ dooo...Να'σαι καλά... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Παιδάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας...sorry για το delay αλλά...διακοπές γαρ!!! Χρόνια πολλά και στον Κώστα... Ότι επιθυμείς καμάρι μου...να μας χαίρονται!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά μάρα... Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Η τούρτα σου άρεσε; Υ.Σ. Δεν πιστεύω να τις έφαγε και τις 2 ο Vendetta ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ναι αμέ, καλή μου φάνηκε αλλά αν δεν δοκιμάσω δεν ξέρω τίποτα.... Vendetta αγόρι μου που είναι η τούρτα μου;; Δεν πιστεύω να άρχισες τα κεράσματα με ξένη τούρτα... Click για ανάπτυξη... Σόρρυ αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ μπροστά σε γλυκά... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιώργο...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 22:33 Ο vendetta έγραψε: #5.009 25-08-08 22:33 Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Η Vkey έγραψε: #5.010 26-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βίκυυυυ Πολύχρονη και ότι επιθυμείς!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Μπιλάκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Click για ανάπτυξη... Και Γιωργάκι μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα βικυ, ο,τι πεθυμας κοπελα! Click για ανάπτυξη... Και Κόρψωωωωωωωω (αυτό το δανείστηκα από άλλη ) Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Click για ανάπτυξη... Και V...από Vendetta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:26 Η Corpse Bride: #5.011 26-08-08 13:26 Ποια με λεει κορψω και δεν το χω παρει χαμπαρι? :p Χρονια πολλα και σ'εσενα V! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:34 Η Nininaou έγραψε: #5.012 26-08-08 13:34 Η Μόλκα σε λέει Κόρψω... Υπογραφή Η Σπχιούνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:46 Η dooo έγραψε: #5.013 26-08-08 17:46 βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Isiliel έγραψε: #5.014 26-08-08 20:28 Σήμερις εορτάζουν οι Ναταλίες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Η Phoebe έγραψε: #5.015 26-08-08 22:15 Χρόνια πολλάαααα στις Ναταλίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 01:50 Η Krou έγραψε: #5.016 27-08-08 01:50 Χρόνια πολλά Χάιδω και dIm@kIs14!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 02:03 Η artemaki έγραψε: #5.017 27-08-08 02:03 χρονια πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 03:17 Η Vkey έγραψε: #5.018 27-08-08 03:17 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Click για ανάπτυξη... Thanx doolίνα μου! Αν και μου χάλασες την φαντασίωση με αυτά που μου αποκάλυψες Κακιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η peace έγραψε: #5.019 27-08-08 10:23 Χρόνια σου πολλά Χάιδω! Ό,τι επιθυμείς! και dIm@kIs14! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Ο demerlad έγραψε: #5.020 27-08-08 10:27 Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η Corpse Bride: #5.006 25-08-08 21:36 Χρονια πολλα βικυ, ο,τι πεθυμας κοπελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Tetragrammaton: #5.007 25-08-08 21:38 Wtf? Διαγωνισμό κρεατίνης κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Ο vendetta έγραψε: #5.008 25-08-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από fandago: vendetta και μάρα_κουταμάρα με συγχωρείτε για την καθυστέρηση, άλλα σίγουρα δέχεστε ακόμα ευχές, ναι; Χρόνια σας πολλά λοιπόν και ευτυχισμένα!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ fandago...Να'σαι κι εσύ πάντα καλά και ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από dooo: oοφκορς και δέχονται. Σιγά μην κλείσανε για διακοπές χρόνια πολλά και από μένα σε όλα τα παιδάκια που είχαν γενέθλια/γιορτή αυτές τις μέρες Click για ανάπτυξη... Θενξ dooo...Να'σαι καλά... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Παιδάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας...sorry για το delay αλλά...διακοπές γαρ!!! Χρόνια πολλά και στον Κώστα... Ότι επιθυμείς καμάρι μου...να μας χαίρονται!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά μάρα... Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Η τούρτα σου άρεσε; Υ.Σ. Δεν πιστεύω να τις έφαγε και τις 2 ο Vendetta ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ναι αμέ, καλή μου φάνηκε αλλά αν δεν δοκιμάσω δεν ξέρω τίποτα.... Vendetta αγόρι μου που είναι η τούρτα μου;; Δεν πιστεύω να άρχισες τα κεράσματα με ξένη τούρτα... Click για ανάπτυξη... Σόρρυ αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ μπροστά σε γλυκά... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιώργο...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 22:33 Ο vendetta έγραψε: #5.009 25-08-08 22:33 Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Η Vkey έγραψε: #5.010 26-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βίκυυυυ Πολύχρονη και ότι επιθυμείς!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Μπιλάκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Click για ανάπτυξη... Και Γιωργάκι μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα βικυ, ο,τι πεθυμας κοπελα! Click για ανάπτυξη... Και Κόρψωωωωωωωω (αυτό το δανείστηκα από άλλη ) Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Click για ανάπτυξη... Και V...από Vendetta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:26 Η Corpse Bride: #5.011 26-08-08 13:26 Ποια με λεει κορψω και δεν το χω παρει χαμπαρι? :p Χρονια πολλα και σ'εσενα V! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:34 Η Nininaou έγραψε: #5.012 26-08-08 13:34 Η Μόλκα σε λέει Κόρψω... Υπογραφή Η Σπχιούνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:46 Η dooo έγραψε: #5.013 26-08-08 17:46 βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Isiliel έγραψε: #5.014 26-08-08 20:28 Σήμερις εορτάζουν οι Ναταλίες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Η Phoebe έγραψε: #5.015 26-08-08 22:15 Χρόνια πολλάαααα στις Ναταλίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 01:50 Η Krou έγραψε: #5.016 27-08-08 01:50 Χρόνια πολλά Χάιδω και dIm@kIs14!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 02:03 Η artemaki έγραψε: #5.017 27-08-08 02:03 χρονια πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 03:17 Η Vkey έγραψε: #5.018 27-08-08 03:17 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Click για ανάπτυξη... Thanx doolίνα μου! Αν και μου χάλασες την φαντασίωση με αυτά που μου αποκάλυψες Κακιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η peace έγραψε: #5.019 27-08-08 10:23 Χρόνια σου πολλά Χάιδω! Ό,τι επιθυμείς! και dIm@kIs14! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Ο demerlad έγραψε: #5.020 27-08-08 10:27 Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια πολλα βικυ, ο,τι πεθυμας κοπελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Tetragrammaton: #5.007 25-08-08 21:38 Wtf? Διαγωνισμό κρεατίνης κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Ο vendetta έγραψε: #5.008 25-08-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από fandago: vendetta και μάρα_κουταμάρα με συγχωρείτε για την καθυστέρηση, άλλα σίγουρα δέχεστε ακόμα ευχές, ναι; Χρόνια σας πολλά λοιπόν και ευτυχισμένα!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ fandago...Να'σαι κι εσύ πάντα καλά και ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από dooo: oοφκορς και δέχονται. Σιγά μην κλείσανε για διακοπές χρόνια πολλά και από μένα σε όλα τα παιδάκια που είχαν γενέθλια/γιορτή αυτές τις μέρες Click για ανάπτυξη... Θενξ dooo...Να'σαι καλά... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Παιδάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας...sorry για το delay αλλά...διακοπές γαρ!!! Χρόνια πολλά και στον Κώστα... Ότι επιθυμείς καμάρι μου...να μας χαίρονται!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά μάρα... Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Η τούρτα σου άρεσε; Υ.Σ. Δεν πιστεύω να τις έφαγε και τις 2 ο Vendetta ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ναι αμέ, καλή μου φάνηκε αλλά αν δεν δοκιμάσω δεν ξέρω τίποτα.... Vendetta αγόρι μου που είναι η τούρτα μου;; Δεν πιστεύω να άρχισες τα κεράσματα με ξένη τούρτα... Click για ανάπτυξη... Σόρρυ αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ μπροστά σε γλυκά... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιώργο...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 22:33 Ο vendetta έγραψε: #5.009 25-08-08 22:33 Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Η Vkey έγραψε: #5.010 26-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βίκυυυυ Πολύχρονη και ότι επιθυμείς!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Μπιλάκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Click για ανάπτυξη... Και Γιωργάκι μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα βικυ, ο,τι πεθυμας κοπελα! Click για ανάπτυξη... Και Κόρψωωωωωωωω (αυτό το δανείστηκα από άλλη ) Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Click για ανάπτυξη... Και V...από Vendetta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:26 Η Corpse Bride: #5.011 26-08-08 13:26 Ποια με λεει κορψω και δεν το χω παρει χαμπαρι? :p Χρονια πολλα και σ'εσενα V! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:34 Η Nininaou έγραψε: #5.012 26-08-08 13:34 Η Μόλκα σε λέει Κόρψω... Υπογραφή Η Σπχιούνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:46 Η dooo έγραψε: #5.013 26-08-08 17:46 βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Isiliel έγραψε: #5.014 26-08-08 20:28 Σήμερις εορτάζουν οι Ναταλίες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Η Phoebe έγραψε: #5.015 26-08-08 22:15 Χρόνια πολλάαααα στις Ναταλίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 01:50 Η Krou έγραψε: #5.016 27-08-08 01:50 Χρόνια πολλά Χάιδω και dIm@kIs14!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 02:03 Η artemaki έγραψε: #5.017 27-08-08 02:03 χρονια πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 03:17 Η Vkey έγραψε: #5.018 27-08-08 03:17 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Click για ανάπτυξη... Thanx doolίνα μου! Αν και μου χάλασες την φαντασίωση με αυτά που μου αποκάλυψες Κακιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η peace έγραψε: #5.019 27-08-08 10:23 Χρόνια σου πολλά Χάιδω! Ό,τι επιθυμείς! και dIm@kIs14! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Ο demerlad έγραψε: #5.020 27-08-08 10:27 Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Wtf? Διαγωνισμό κρεατίνης κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Ο vendetta έγραψε: #5.008 25-08-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από fandago: vendetta και μάρα_κουταμάρα με συγχωρείτε για την καθυστέρηση, άλλα σίγουρα δέχεστε ακόμα ευχές, ναι; Χρόνια σας πολλά λοιπόν και ευτυχισμένα!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ fandago...Να'σαι κι εσύ πάντα καλά και ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από dooo: oοφκορς και δέχονται. Σιγά μην κλείσανε για διακοπές χρόνια πολλά και από μένα σε όλα τα παιδάκια που είχαν γενέθλια/γιορτή αυτές τις μέρες Click για ανάπτυξη... Θενξ dooo...Να'σαι καλά... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Παιδάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας...sorry για το delay αλλά...διακοπές γαρ!!! Χρόνια πολλά και στον Κώστα... Ότι επιθυμείς καμάρι μου...να μας χαίρονται!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά μάρα... Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Η τούρτα σου άρεσε; Υ.Σ. Δεν πιστεύω να τις έφαγε και τις 2 ο Vendetta ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ναι αμέ, καλή μου φάνηκε αλλά αν δεν δοκιμάσω δεν ξέρω τίποτα.... Vendetta αγόρι μου που είναι η τούρτα μου;; Δεν πιστεύω να άρχισες τα κεράσματα με ξένη τούρτα... Click για ανάπτυξη... Σόρρυ αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ μπροστά σε γλυκά... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιώργο...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 22:33 Ο vendetta έγραψε: #5.009 25-08-08 22:33 Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Η Vkey έγραψε: #5.010 26-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βίκυυυυ Πολύχρονη και ότι επιθυμείς!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Μπιλάκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Click για ανάπτυξη... Και Γιωργάκι μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα βικυ, ο,τι πεθυμας κοπελα! Click για ανάπτυξη... Και Κόρψωωωωωωωω (αυτό το δανείστηκα από άλλη ) Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Click για ανάπτυξη... Και V...από Vendetta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:26 Η Corpse Bride: #5.011 26-08-08 13:26 Ποια με λεει κορψω και δεν το χω παρει χαμπαρι? :p Χρονια πολλα και σ'εσενα V! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:34 Η Nininaou έγραψε: #5.012 26-08-08 13:34 Η Μόλκα σε λέει Κόρψω... Υπογραφή Η Σπχιούνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:46 Η dooo έγραψε: #5.013 26-08-08 17:46 βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Isiliel έγραψε: #5.014 26-08-08 20:28 Σήμερις εορτάζουν οι Ναταλίες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Η Phoebe έγραψε: #5.015 26-08-08 22:15 Χρόνια πολλάαααα στις Ναταλίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 01:50 Η Krou έγραψε: #5.016 27-08-08 01:50 Χρόνια πολλά Χάιδω και dIm@kIs14!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 02:03 Η artemaki έγραψε: #5.017 27-08-08 02:03 χρονια πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 03:17 Η Vkey έγραψε: #5.018 27-08-08 03:17 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Click για ανάπτυξη... Thanx doolίνα μου! Αν και μου χάλασες την φαντασίωση με αυτά που μου αποκάλυψες Κακιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η peace έγραψε: #5.019 27-08-08 10:23 Χρόνια σου πολλά Χάιδω! Ό,τι επιθυμείς! και dIm@kIs14! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Ο demerlad έγραψε: #5.020 27-08-08 10:27 Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: vendetta και μάρα_κουταμάρα με συγχωρείτε για την καθυστέρηση, άλλα σίγουρα δέχεστε ακόμα ευχές, ναι; Χρόνια σας πολλά λοιπόν και ευτυχισμένα!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ fandago...Να'σαι κι εσύ πάντα καλά και ό,τι επιθυμείς... Αρχική Δημοσίευση από dooo: oοφκορς και δέχονται. Σιγά μην κλείσανε για διακοπές χρόνια πολλά και από μένα σε όλα τα παιδάκια που είχαν γενέθλια/γιορτή αυτές τις μέρες Click για ανάπτυξη... Θενξ dooo...Να'σαι καλά... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Παιδάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας...sorry για το delay αλλά...διακοπές γαρ!!! Χρόνια πολλά και στον Κώστα... Ότι επιθυμείς καμάρι μου...να μας χαίρονται!!! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά μάρα... Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Η τούρτα σου άρεσε; Υ.Σ. Δεν πιστεύω να τις έφαγε και τις 2 ο Vendetta ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ναι αμέ, καλή μου φάνηκε αλλά αν δεν δοκιμάσω δεν ξέρω τίποτα.... Vendetta αγόρι μου που είναι η τούρτα μου;; Δεν πιστεύω να άρχισες τα κεράσματα με ξένη τούρτα... Click για ανάπτυξη... Σόρρυ αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ μπροστά σε γλυκά... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιώργο...Να'σαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 22:33 Ο vendetta έγραψε: #5.009 25-08-08 22:33 Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Η Vkey έγραψε: #5.010 26-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βίκυυυυ Πολύχρονη και ότι επιθυμείς!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Μπιλάκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Click για ανάπτυξη... Και Γιωργάκι μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα βικυ, ο,τι πεθυμας κοπελα! Click για ανάπτυξη... Και Κόρψωωωωωωωω (αυτό το δανείστηκα από άλλη ) Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Click για ανάπτυξη... Και V...από Vendetta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:26 Η Corpse Bride: #5.011 26-08-08 13:26 Ποια με λεει κορψω και δεν το χω παρει χαμπαρι? :p Χρονια πολλα και σ'εσενα V! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:34 Η Nininaou έγραψε: #5.012 26-08-08 13:34 Η Μόλκα σε λέει Κόρψω... Υπογραφή Η Σπχιούνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:46 Η dooo έγραψε: #5.013 26-08-08 17:46 βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Isiliel έγραψε: #5.014 26-08-08 20:28 Σήμερις εορτάζουν οι Ναταλίες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Η Phoebe έγραψε: #5.015 26-08-08 22:15 Χρόνια πολλάαααα στις Ναταλίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 01:50 Η Krou έγραψε: #5.016 27-08-08 01:50 Χρόνια πολλά Χάιδω και dIm@kIs14!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 02:03 Η artemaki έγραψε: #5.017 27-08-08 02:03 χρονια πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 03:17 Η Vkey έγραψε: #5.018 27-08-08 03:17 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Click για ανάπτυξη... Thanx doolίνα μου! Αν και μου χάλασες την φαντασίωση με αυτά που μου αποκάλυψες Κακιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η peace έγραψε: #5.019 27-08-08 10:23 Χρόνια σου πολλά Χάιδω! Ό,τι επιθυμείς! και dIm@kIs14! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Ο demerlad έγραψε: #5.020 27-08-08 10:27 Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Η Vkey έγραψε: #5.010 26-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βίκυυυυ Πολύχρονη και ότι επιθυμείς!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Μπιλάκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Click για ανάπτυξη... Και Γιωργάκι μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα βικυ, ο,τι πεθυμας κοπελα! Click για ανάπτυξη... Και Κόρψωωωωωωωω (αυτό το δανείστηκα από άλλη ) Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Click για ανάπτυξη... Και V...από Vendetta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:26 Η Corpse Bride: #5.011 26-08-08 13:26 Ποια με λεει κορψω και δεν το χω παρει χαμπαρι? :p Χρονια πολλα και σ'εσενα V! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:34 Η Nininaou έγραψε: #5.012 26-08-08 13:34 Η Μόλκα σε λέει Κόρψω... Υπογραφή Η Σπχιούνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:46 Η dooo έγραψε: #5.013 26-08-08 17:46 βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Isiliel έγραψε: #5.014 26-08-08 20:28 Σήμερις εορτάζουν οι Ναταλίες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Η Phoebe έγραψε: #5.015 26-08-08 22:15 Χρόνια πολλάαααα στις Ναταλίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 01:50 Η Krou έγραψε: #5.016 27-08-08 01:50 Χρόνια πολλά Χάιδω και dIm@kIs14!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 02:03 Η artemaki έγραψε: #5.017 27-08-08 02:03 χρονια πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 03:17 Η Vkey έγραψε: #5.018 27-08-08 03:17 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Click για ανάπτυξη... Thanx doolίνα μου! Αν και μου χάλασες την φαντασίωση με αυτά που μου αποκάλυψες Κακιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η peace έγραψε: #5.019 27-08-08 10:23 Χρόνια σου πολλά Χάιδω! Ό,τι επιθυμείς! και dIm@kIs14! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Ο demerlad έγραψε: #5.020 27-08-08 10:27 Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βίκυυυυ Πολύχρονη και ότι επιθυμείς!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Μπιλάκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ! Click για ανάπτυξη... Και Γιωργάκι μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Χρονια πολλα βικυ, ο,τι πεθυμας κοπελα! Click για ανάπτυξη... Και Κόρψωωωωωωωω (αυτό το δανείστηκα από άλλη ) Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις... Να έχεις ό,τι επιθυμείς... Click για ανάπτυξη... Και V...από Vendetta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:26 Η Corpse Bride: #5.011 26-08-08 13:26 Ποια με λεει κορψω και δεν το χω παρει χαμπαρι? :p Χρονια πολλα και σ'εσενα V! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:34 Η Nininaou έγραψε: #5.012 26-08-08 13:34 Η Μόλκα σε λέει Κόρψω... Υπογραφή Η Σπχιούνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:46 Η dooo έγραψε: #5.013 26-08-08 17:46 βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Isiliel έγραψε: #5.014 26-08-08 20:28 Σήμερις εορτάζουν οι Ναταλίες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Η Phoebe έγραψε: #5.015 26-08-08 22:15 Χρόνια πολλάαααα στις Ναταλίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 01:50 Η Krou έγραψε: #5.016 27-08-08 01:50 Χρόνια πολλά Χάιδω και dIm@kIs14!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 02:03 Η artemaki έγραψε: #5.017 27-08-08 02:03 χρονια πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 03:17 Η Vkey έγραψε: #5.018 27-08-08 03:17 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Click για ανάπτυξη... Thanx doolίνα μου! Αν και μου χάλασες την φαντασίωση με αυτά που μου αποκάλυψες Κακιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η peace έγραψε: #5.019 27-08-08 10:23 Χρόνια σου πολλά Χάιδω! Ό,τι επιθυμείς! και dIm@kIs14! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Ο demerlad έγραψε: #5.020 27-08-08 10:27 Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποια με λεει κορψω και δεν το χω παρει χαμπαρι? :p Χρονια πολλα και σ'εσενα V! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 13:34 Η Nininaou έγραψε: #5.012 26-08-08 13:34 Η Μόλκα σε λέει Κόρψω... Υπογραφή Η Σπχιούνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:46 Η dooo έγραψε: #5.013 26-08-08 17:46 βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Isiliel έγραψε: #5.014 26-08-08 20:28 Σήμερις εορτάζουν οι Ναταλίες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Η Phoebe έγραψε: #5.015 26-08-08 22:15 Χρόνια πολλάαααα στις Ναταλίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 01:50 Η Krou έγραψε: #5.016 27-08-08 01:50 Χρόνια πολλά Χάιδω και dIm@kIs14!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 02:03 Η artemaki έγραψε: #5.017 27-08-08 02:03 χρονια πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 03:17 Η Vkey έγραψε: #5.018 27-08-08 03:17 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Click για ανάπτυξη... Thanx doolίνα μου! Αν και μου χάλασες την φαντασίωση με αυτά που μου αποκάλυψες Κακιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η peace έγραψε: #5.019 27-08-08 10:23 Χρόνια σου πολλά Χάιδω! Ό,τι επιθυμείς! και dIm@kIs14! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Ο demerlad έγραψε: #5.020 27-08-08 10:27 Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Μόλκα σε λέει Κόρψω... Υπογραφή Η Σπχιούνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:46 Η dooo έγραψε: #5.013 26-08-08 17:46 βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Isiliel έγραψε: #5.014 26-08-08 20:28 Σήμερις εορτάζουν οι Ναταλίες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Η Phoebe έγραψε: #5.015 26-08-08 22:15 Χρόνια πολλάαααα στις Ναταλίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 01:50 Η Krou έγραψε: #5.016 27-08-08 01:50 Χρόνια πολλά Χάιδω και dIm@kIs14!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 02:03 Η artemaki έγραψε: #5.017 27-08-08 02:03 χρονια πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 03:17 Η Vkey έγραψε: #5.018 27-08-08 03:17 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Click για ανάπτυξη... Thanx doolίνα μου! Αν και μου χάλασες την φαντασίωση με αυτά που μου αποκάλυψες Κακιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η peace έγραψε: #5.019 27-08-08 10:23 Χρόνια σου πολλά Χάιδω! Ό,τι επιθυμείς! και dIm@kIs14! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Ο demerlad έγραψε: #5.020 27-08-08 10:27 Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Isiliel έγραψε: #5.014 26-08-08 20:28 Σήμερις εορτάζουν οι Ναταλίες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Η Phoebe έγραψε: #5.015 26-08-08 22:15 Χρόνια πολλάαααα στις Ναταλίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 01:50 Η Krou έγραψε: #5.016 27-08-08 01:50 Χρόνια πολλά Χάιδω και dIm@kIs14!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 02:03 Η artemaki έγραψε: #5.017 27-08-08 02:03 χρονια πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 03:17 Η Vkey έγραψε: #5.018 27-08-08 03:17 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Click για ανάπτυξη... Thanx doolίνα μου! Αν και μου χάλασες την φαντασίωση με αυτά που μου αποκάλυψες Κακιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η peace έγραψε: #5.019 27-08-08 10:23 Χρόνια σου πολλά Χάιδω! Ό,τι επιθυμείς! και dIm@kIs14! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Ο demerlad έγραψε: #5.020 27-08-08 10:27 Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σήμερις εορτάζουν οι Ναταλίες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Η Phoebe έγραψε: #5.015 26-08-08 22:15 Χρόνια πολλάαααα στις Ναταλίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 01:50 Η Krou έγραψε: #5.016 27-08-08 01:50 Χρόνια πολλά Χάιδω και dIm@kIs14!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 02:03 Η artemaki έγραψε: #5.017 27-08-08 02:03 χρονια πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 03:17 Η Vkey έγραψε: #5.018 27-08-08 03:17 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Click για ανάπτυξη... Thanx doolίνα μου! Αν και μου χάλασες την φαντασίωση με αυτά που μου αποκάλυψες Κακιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η peace έγραψε: #5.019 27-08-08 10:23 Χρόνια σου πολλά Χάιδω! Ό,τι επιθυμείς! και dIm@kIs14! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Ο demerlad έγραψε: #5.020 27-08-08 10:27 Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλάαααα στις Ναταλίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 01:50 Η Krou έγραψε: #5.016 27-08-08 01:50 Χρόνια πολλά Χάιδω και dIm@kIs14!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 02:03 Η artemaki έγραψε: #5.017 27-08-08 02:03 χρονια πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 03:17 Η Vkey έγραψε: #5.018 27-08-08 03:17 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Click για ανάπτυξη... Thanx doolίνα μου! Αν και μου χάλασες την φαντασίωση με αυτά που μου αποκάλυψες Κακιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η peace έγραψε: #5.019 27-08-08 10:23 Χρόνια σου πολλά Χάιδω! Ό,τι επιθυμείς! και dIm@kIs14! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Ο demerlad έγραψε: #5.020 27-08-08 10:27 Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά Χάιδω και dIm@kIs14!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 02:03 Η artemaki έγραψε: #5.017 27-08-08 02:03 χρονια πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 03:17 Η Vkey έγραψε: #5.018 27-08-08 03:17 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Click για ανάπτυξη... Thanx doolίνα μου! Αν και μου χάλασες την φαντασίωση με αυτά που μου αποκάλυψες Κακιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η peace έγραψε: #5.019 27-08-08 10:23 Χρόνια σου πολλά Χάιδω! Ό,τι επιθυμείς! και dIm@kIs14! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Ο demerlad έγραψε: #5.020 27-08-08 10:27 Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χρονια πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 03:17 Η Vkey έγραψε: #5.018 27-08-08 03:17 Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Click για ανάπτυξη... Thanx doolίνα μου! Αν και μου χάλασες την φαντασίωση με αυτά που μου αποκάλυψες Κακιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η peace έγραψε: #5.019 27-08-08 10:23 Χρόνια σου πολλά Χάιδω! Ό,τι επιθυμείς! και dIm@kIs14! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Ο demerlad έγραψε: #5.020 27-08-08 10:27 Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dooo: βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!! επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι Click για ανάπτυξη... Thanx doolίνα μου! Αν και μου χάλασες την φαντασίωση με αυτά που μου αποκάλυψες Κακιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
peace Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η peace έγραψε: #5.019 27-08-08 10:23 Χρόνια σου πολλά Χάιδω! Ό,τι επιθυμείς! και dIm@kIs14! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Ο demerlad έγραψε: #5.020 27-08-08 10:27 Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χρόνια σου πολλά Χάιδω! Ό,τι επιθυμείς! και dIm@kIs14! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Ο demerlad έγραψε: #5.020 27-08-08 10:27 Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαιδωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.