Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος
Να τα χιλιάσεις!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος
Ax...ευχαριστώ πάρα πολύ!Χρόνια πολλά και από μένα Vkey!! Πάντα επιτυχίες να έχεις και πάντα ευτυχισμένη Ό,τι επιθυμείς!!!
Thanx Ηρουλίνι!Χρόνια σου πολλά Vkey, να τα εκατοστήσεις!!!
Πάντα ευτυχισμένη!
Πειράζει να μην πω τι έβαλα στα κενά;Να τα εκαστοστήσεις Vkey μου!! Πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη!
Χμ... Δεν ξέρω τι άλλο να σου ευχηθώ- συμπλήρωσε τα κενά με ό,τι θέλεις εσύ
Να είσαι πάντα ... , με ... , να έχεις ... και ....
Επίσης να ...
(μπορεί να αποδοθεί/ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως- μετά φυσάς τα κεράκια )
Χρόνια Πολλά!!!
Σε ευχαριστώ Καλυψούλα
Thanx Irenούλα (έχω αλλάξει τα πετρέλαια στα νικ σήμερα )Χρόνια Πολλά Vkey!
Ό,τι επιθυμείς!
Κι εσύ ο,τι ποθείς κοπέλα μου να το έχεις πάντα!Ααααααα!!! Και εννοείται χρόνια πολλά στην Vkey...ό,τι επιθυμείς κοριτσάρα μου!!! Πολύχρονη και καλόχρονη...
Σ' ευχαριστώ μωρό μουΧρόνια πολλά Βικάκι μου, ο,τι ποθείς να το πάθεις και μάλιστα άμεσα!
Κλεφτρουλίνι μου!!!!Βικάκυ Χρόνια σου Πολλά!!!!!!!!!!!
Να τα χιλιάσεις!!!!!!!!!!!!!!
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
Πολύχρονη και ότι επιθυμείς!!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
vendetta και μάρα_κουταμάρα με συγχωρείτε για την καθυστέρηση, άλλα σίγουρα δέχεστε ακόμα ευχές, ναι;
Χρόνια σας πολλά λοιπόν και ευτυχισμένα!!!
Σ'ευχαριστώ πολύ fandago...Να'σαι κι εσύ πάντα καλά και ό,τι επιθυμείς...
oοφκορς και δέχονται. Σιγά μην κλείσανε για διακοπές
χρόνια πολλά και από μένα σε όλα τα παιδάκια που είχαν γενέθλια/γιορτή αυτές τις μέρες
Θενξ dooo...Να'σαι καλά...
Παιδάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας...sorry για το delay αλλά...διακοπές γαρ!!!
Χρόνια πολλά και στον Κώστα... Ότι επιθυμείς καμάρι μου...να μας χαίρονται!!!
Να'σαι καλά μάρα...
Η τούρτα σου άρεσε;
Υ.Σ. Δεν πιστεύω να τις έφαγε και τις 2 ο Vendetta ...
Ναι αμέ, καλή μου φάνηκε αλλά αν δεν δοκιμάσω δεν ξέρω τίποτα....
Vendetta αγόρι μου που είναι η τούρτα μου;; Δεν πιστεύω να άρχισες τα κεράσματα με ξένη τούρτα...
Σόρρυ αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ μπροστά σε γλυκά...
Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ!
Σ'ευχαριστώ Γιώργο...Να'σαι καλά...
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Να έχεις ό,τι επιθυμείς...
Vkey
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστώ Μπιλάκι μου!!!Βίκυυυυ
Πολύχρονη και ότι επιθυμείς!!
Και Γιωργάκι μου!!!!Χρόνια πολλά Κώστα, Μάρα και... ΒΙΚΥ!
Και Κόρψωωωωωωωω (αυτό το δανείστηκα από άλλη )Χρονια πολλα βικυ, ο,τι πεθυμας κοπελα!
Και φυσικά Vkey χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις...
Να έχεις ό,τι επιθυμείς...
Και V...από Vendetta
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Χρονια πολλα και σ'εσενα V!
Nininaou
Διάσημο μέλος
Υπογραφή
Η Σπχιούνα.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι
Isiliel
Επιφανές μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
artemaki
Διάσημο μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
βικουνίνο μου, χρόνια σου πολλά!!! να τα εκατοστήσεις, να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά και καλύτερα, αν γίνεται!!
επίσης πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες στη φωτογραφία είναι photoshop, οπότε φάε καλύτερα τη τούρτα, μη μείνεις με το ...κερί στο χέρι
Thanx doolίνα μου!
Αν και μου χάλασες την φαντασίωση με αυτά που μου αποκάλυψες
Κακιά
peace
Εκκολαπτόμενο μέλος
και dIm@kIs14!
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
d1m@kis 14 χρονια πολλα αγορινα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.