Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Να είσαι ευτυχισμένη και να διοριστείς στην πόλη που επιθυμείς
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
χρονια ΠΟΛΛΑ και καλά!!!!
Ό,τι επιθυμείς κοριτσάκι μέσα από την καρδιά μου!
Isiliel
Επιφανές μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Να σου 'ρχοντε όλα όπως τα θες αλλά και αυτά που δεν, να έρχονται καλύτερα απ' ότι περίμενες ποτέ
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
Ορίστε άλλη μια τούρτα για σένα κοριτσάρα! Kαλοφαγωτη, με τις καλύτερες ευχές μου...
(ps: eat my dust ΚουΕ...)
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
edit:Έχω βρει και γω τούρτα, αλλά δε θέλετε να τη βάλω...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Ορίστε άλλη μια τούρτα για σένα κοριτσάρα! Kαλοφαγωτη, με τις καλύτερες ευχές μου...
χαχαχαχαχαχα
είπα να μην προκαλώ τα ήθη μας
μου αρέσει όμως αυτή η τούρτα
Vkey
Επιφανές μέλος
Βίκη.... χεχεχεχε
Θα μου επιτρέψετε μιας και εορτάζουσα να φάω τους άντρες και την τούρτα απλά να την μοιράσω
Αχ...σ' ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!Χρόνια Πολλά Βικάκι! Ότι επιθυμείς.
Thanx...επίσης τρελοκόριτσο Φοιβάκι!Χρόνιαααααααα πολλάαααααααα Vkey να τα χιλιάσεις!!! Να είσαι πάντε γερή, δυνατή, ευτυχισμένη και να γίνει πραγματικότητα κάθε σου ευχή και κάθε σου στόχος!!!
Αυτή την τούρτα δεν θα την δώσω πουθενά...Χρόνια σου πολλά Βίκυ!
'Ολη δικιά μου!!!!
Τhanx ...thanx ....thanx!!!Χρόνια Πολλά Vkey!!!!! Ότι επιθυμείς! .....
Αυτό περιμένω...επιτέλουςVkey χρόνια πολλά!!!
Να είσαι ευτυχισμένη και να διοριστείς στην πόλη που επιθυμείς
Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωω
Αχ... σε ευχαριστώ πολύ Ρεσιντεντ μιυ!!!vKEY!!!!!!!
χρονια ΠΟΛΛΑ και καλά!!!!
Ό,τι επιθυμείς κοριτσάκι μέσα από την καρδιά μου!
Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!Χρόνια σου Πολλά Βικάκι!!! Πάντα χαμογελαστή!!!
Τhanx φανταγκούλι!!!Vkeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! Χρόνια πολλά!
Να σου 'ρχοντε όλα όπως τα θες αλλά και αυτά που δεν, να έρχονται καλύτερα απ' ότι περίμενες ποτέ
Αυτή την τούρτα θα την χαρίσω στους άντρες να την φάνε
edit:Έχω βρει και γω τούρτα, αλλά δε θέλετε να τη βάλω...
Σας ευχαριστώ όλους!!!
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Πάντα ευτυχισμένη!
kalypso
Περιβόητο μέλος
Χμ... Δεν ξέρω τι άλλο να σου ευχηθώ- συμπλήρωσε τα κενά με ό,τι θέλεις εσύ
Να είσαι πάντα ... , με ... , να έχεις ... και ....
Επίσης να ...
(μπορεί να αποδοθεί/ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως- μετά φυσάς τα κεράκια )
Χρόνια Πολλά!!!
Nininaou
Διάσημο μέλος
Ό,τι επιθυμείς!
Ophelia
Διάσημο μέλος
Χρόνια πολλά και στον Κώστα... Ότι επιθυμείς καμάρι μου...να μας χαίρονται!!!
Χρόνια πολλά Κώστα και Μάρα!!
Ό,τι επιθυμείτε να το έχετε, να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!!
Αρχική Δημοσίευση από xanp:Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!
Αρχική Δημοσίευση από tsipouro:Χρονια σας πολλάαααα!
Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!!!!!
Αρχική Δημοσίευση από resident evil:vendetta και μάρα_κουταμάρα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!
Χιλιόχρονοι και οι 2!!!!
Καλυψούλα, xanp, τσίπουρε, κλεφτρονάκι, resident...
Σας ευχαριστώ πάρα, μα πάρα πολύ για τις ευχούλες σας...ό,τι καλύτερο και για εσάς!!!
Αρχική Δημοσίευση από tetragrammaton:Κωστή και Μάρα χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε!
(omg, είμαι ακόμα τόσο αγουροξυπνημένος που στην αρχή έγραψα "να τα εγκαταστήσετε" )
Δεν μου βρίσκεται τούρτα αυτή τη στιγμή, πάρτε ένα παγωτάκι
Eυχαριστούμε Αποστόλ...και εσύ καμάρι μου ό,τι επιθυμείς!!! Ελπίζω να έμεινε καθόλου παγωτάκι και για μένα!!
Σ'ευχαριστώ θερμώς...και 'συ ό,τι επιθυμείς κούκλα μου!!!Αρχική Δημοσίευση από fielda:Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γενεθλιάζουν!!!! Να τα εκατοστήσετε!! Μάρα καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες!!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε
Αρχική Δημοσίευση από bill:Μικρή Μάρα Κουταμάρα χρόνια σου πολλά και καλή επιτυχία στην ενήλικη ζωή σου!
Να 'σαι καλά!! Ενήλικη, ε... Πλάκα θα έχει, θα έχω και δικαίωμα ψήφου...
Και εσύ καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις μελλοντικά!!
Αρχική Δημοσίευση από phoebe:Μαρα_κουταμάρα μου να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!! Υγεία, ευτυχία και όλα τα καλά του κόσμου να σου δοθούν απλόχερα!!!
Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου Φοιβάκι!!! Και για σένα ό,τι καλύτερο...
Αρχική Δημοσίευση από κακή επιρροή:μάρα κουταμάρα....
XΙ! ΧΙ! Θεϊκό το δωράκι σου...Έγραψες...
Thanx...thanx...thanx!!!
Αρχική Δημοσίευση από fandago:vendetta και μάρα_κουταμάρα με συγχωρείτε για την καθυστέρηση, άλλα σίγουρα δέχεστε ακόμα ευχές, ναι;
Χρόνια σας πολλά λοιπόν και ευτυχισμένα!!!
Kαλέ ναι...οι ευχές είναι πάντα καλοδεχούμενες!!!
Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν!!!
Ααααααα!!! Και εννοείται χρόνια πολλά στην Vkey...ό,τι επιθυμείς κοριτσάρα μου!!! Πολύχρονη και καλόχρονη...
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Υ.Σ. Δεν πιστεύω να τις έφαγε και τις 2 ο Vendetta ...
Ophelia
Διάσημο μέλος
Η τούρτα σου άρεσε;
Υ.Σ. Δεν πιστεύω να τις έφαγε και τις 2 ο Vendetta ...
Ναι αμέ, καλή μου φάνηκε αλλά αν δεν δοκιμάσω δεν ξέρω τίποτα....
Vendetta αγόρι μου που είναι η τούρτα μου;; Δεν πιστεύω να άρχισες τα κεράσματα με ξένη τούρτα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.