maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 20:38 Η maria100000: #81 24-10-11 20:38 γιατι δεν θα το προχωρουσες δεν καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Staxtopouta Νεοφερμένο μέλος Η Staxtopouta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 22:50 Η Staxtopouta: #82 24-10-11 22:50 Χα χα χαίρομαι που το κατάλαβες .... Οι περισσότεροι είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 22:54 Η Θάλεια έγραψε: #83 24-10-11 22:54 Πώς να τον ξεχάσω; Click για ανάπτυξη... Αρχικά κλείσε αυτό το θρέντ και μην ξαναμπείς ποτέ. Γενικότερα απόφυγε ό,τι σου το θυμίζει. Πες στις φίλες σου να μην αναφέρουν το όνομά του και ότι σχετικό μ'αυτόν. Κλείσε φβ. Διέγραψέ τον από μσν/σκάιπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 23:34 Ο Insomnie έγραψε: #84 24-10-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Αρχικά κλείσε αυτό το θρέντ και μην ξαναμπείς ποτέ. Γενικότερα απόφυγε ό,τι σου το θυμίζει. Πες στις φίλες σου να μην αναφέρουν το όνομά του και ότι σχετικό μ'αυτόν. Κλείσε φβ. Διέγραψέ τον από μσν/σκάιπ. Click για ανάπτυξη... Οκ,εναλλακτικά υπάρχει και το ορίτζιναλ του Στελλάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 18:24 Η Θάλεια έγραψε: #85 25-10-11 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Οκ,εναλλακτικά υπάρχει και το ορίτζιναλ του Στελλάρα Click για ανάπτυξη... Εδώ έχουμε ένα σοβαρό θρέντ κύριε... Σας παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 15:25 Ο Iliaso έγραψε: #86 01-11-11 15:25 Διότι πιστεύω ότι στην προκειμένη φάση της ζωής ενός έφηβου η προτεραιότητα του θα έπρεπε να είναι οι εξετάσεις του.Βέβαια σε μερικούς ο έρωτας λειτουργεί ωφέλιμα ενώ σε άλλους πάλι όχι.Δε θα θελα να γυρίσει και να μου πει μετά ότι εγώ φταίω για μια πιθανή απότυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 15:33 Η adespoto έγραψε: #87 01-11-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από maria100000: Γεια σας..εδω και αρκετο καιρο τα ειχα με ενα αξιολωγο παιδι.. δυστηχοσ για διαφορουσ λογουσ εφυγε απο την ελλαδα αλλα ερχεται καμια φορα..το θεμα μου ειναι οτι οταν λοιπει τον θελω πολυ και τον σκευτομαι συνεχεια ενω οταν ερχεται δν νιοθω πολυ ωραια ενω θα επρεπε να πεταγα απο την χαρα μου μολισ τον εβλεπα..δεν ξερω τι νιοθω..δεν ξερω τι θελω..πωσ γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη να μην τον πολυ θελω??? Click για ανάπτυξη... (Θέλω να πω κι εγώ την αποψάρα μου, δεν κρατιέμαι!!) Μήπως, λέω εγώ τώρα, όταν το αγόρι σου δεν είναι κοντά σου, έχεις στο μυαλό σου ένα "ιδανικό" μοντέλο του, κι όταν έρχεται κοντά σου καταλαβαίνεις έστω και υποσυνείδητα, οτι δεν είναι αυτό το ιδανικό πράγμα που έχεις στο μυαλό σου αλλά ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους με τις αδυναμίες και τις ιδιαιτερότητές του; Και μήπως οι αδυναμίες αυτές εσένα δεν σου "ταιριάζουν" (πλέον);; Γιατί ας μην ξεχνάμε οτι έναν άνθρωπο τον αγαπάμε για τα "ψεγάδια" του. Αν αυτά τα "ψεγάδια" δεν μας κάνουν, τότε μάλλον πλησιάζει το τέλος της σχέσης... Εύχομαι να βρεις το καλύτερο για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 19:17 Η *Maria (^_^)*: #88 01-11-11 19:17 Αν ένας/μια συμμαθητής/-τριά σας,που ήταν καινούριος/-α στο τμήμα σας συνεχώς καθόταν ακριβώς από πίσω σας μ' ένα παιδί που η μόνιμη θέση του ήταν εκεί και στην ώρα του μαθήματος έλεγε στον διπλανό του/της:"Πολύ απαξίωση πάντως..να κάνω κίνηση? Τέτοια απαξίωση πρώτη φορά.." Εν τω μεταξύ λίγες μέρες πριν σας είχε κάνει add στο facebook...σας κοιτούσε στα διαλείμματα,όταν περνούσατε από μπροστά του/της αλλά όταν τον/την κοιτούσατε εσείς,σας κοιτούσε για λίγα δευτερόλεπτα αλλά μετα έσκυβε το κεφάλι...τι θα καταλαβαίνατε? Πρόκειται για κάτι ερωτικό ή για κάτι φιλικό? Περιμένω απαντήσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2011 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:23 Η skatoula14: #89 01-11-11 21:23 γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:42 Η *Maria (^_^)*: #90 01-11-11 21:42 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω πως να τον πλησιάσω.. Το μόνο που έχουμε είναι ένα "καλημέρα","γεια,τι κάνεις?".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:46 Η skatoula14: #91 01-11-11 21:46 εσυ θες να τον πλησιασεις δλδ?σου αρεσει και απλα θες να δεις τι τρεχει απο πλευρας του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:47 Η *Maria (^_^)*: #92 01-11-11 21:47 Αυτό ακριβώς..αλλά δε ξέρω πως..δεν έχω και πολύ θάρρος..έτσι είναι ο χαρακτήρας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:04 Η skatoula14: #93 01-11-11 22:04 σε καταλαβαινω...αλλα ρε παιδι μου αφου λες καθεται και πισω του προσπαθησε να του μιλησεις για κτ...ακομα και ακυρο να ειναι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:06 Η *Maria (^_^)*: #94 01-11-11 22:06 Και πως θα καταλάβω αν του αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:11 Η granita έγραψε: #95 01-11-11 22:11 Κοίτα...η τάξη είναι το μέρος που μπορείς σχετικά εύκολα να πιάσεις συζήτηση και συνεχίζοντας αυτό που έλεγε η skatoula θα σου πω κι εγώ να ενεργοποιηθείς κι εσύ λίγο ρε παιδί μου...γύρνα και ρώτα τον οτιδήποτε...και καλά δεν άκουσες μια εκφώνηση ή ό,τι άλλο θες...κι αν του αρέσεις θα αρπάξει την ευκαιρία να γνωριστείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Η *Maria (^_^)*: #96 01-11-11 22:14 Το θέμα είναι ότι κοιταζόμαστε συνέχεια...στα διαλείμματα,όταν περνάω από δίπλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:18 Η granita έγραψε: #97 01-11-11 22:18 ρε συ με το να κοιτάζεστε όμως δεν θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται...πρέπει να μιλήσετε και λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:20 Η *Maria (^_^)*: #98 01-11-11 22:20 Και πες ότι παίρνω τη μεγάλη απόφαση να κάνω κίνηση και να του μιλήσω..υπάρχει περίπτωση να καταλάβω από κάτι ότι ενδιαφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:25 Η granita έγραψε: #99 01-11-11 22:25 θα του μιλήσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται σου είπα θα πάρει κατευθείαν το θάρρος να ανοίξει κουβέντα! Και στο κάτω-κάτω προσπάθησε να του αποδείξεις ότι αυτό που λέει περί απαξίωσης και τα σχετικά δεν ισχύει από την πλευρά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:27 Η *Maria (^_^)*: #100 01-11-11 22:27 Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατι δεν θα το προχωρουσες δεν καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Staxtopouta Νεοφερμένο μέλος Η Staxtopouta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 22:50 Η Staxtopouta: #82 24-10-11 22:50 Χα χα χαίρομαι που το κατάλαβες .... Οι περισσότεροι είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 22:54 Η Θάλεια έγραψε: #83 24-10-11 22:54 Πώς να τον ξεχάσω; Click για ανάπτυξη... Αρχικά κλείσε αυτό το θρέντ και μην ξαναμπείς ποτέ. Γενικότερα απόφυγε ό,τι σου το θυμίζει. Πες στις φίλες σου να μην αναφέρουν το όνομά του και ότι σχετικό μ'αυτόν. Κλείσε φβ. Διέγραψέ τον από μσν/σκάιπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 23:34 Ο Insomnie έγραψε: #84 24-10-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Αρχικά κλείσε αυτό το θρέντ και μην ξαναμπείς ποτέ. Γενικότερα απόφυγε ό,τι σου το θυμίζει. Πες στις φίλες σου να μην αναφέρουν το όνομά του και ότι σχετικό μ'αυτόν. Κλείσε φβ. Διέγραψέ τον από μσν/σκάιπ. Click για ανάπτυξη... Οκ,εναλλακτικά υπάρχει και το ορίτζιναλ του Στελλάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 18:24 Η Θάλεια έγραψε: #85 25-10-11 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Οκ,εναλλακτικά υπάρχει και το ορίτζιναλ του Στελλάρα Click για ανάπτυξη... Εδώ έχουμε ένα σοβαρό θρέντ κύριε... Σας παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 15:25 Ο Iliaso έγραψε: #86 01-11-11 15:25 Διότι πιστεύω ότι στην προκειμένη φάση της ζωής ενός έφηβου η προτεραιότητα του θα έπρεπε να είναι οι εξετάσεις του.Βέβαια σε μερικούς ο έρωτας λειτουργεί ωφέλιμα ενώ σε άλλους πάλι όχι.Δε θα θελα να γυρίσει και να μου πει μετά ότι εγώ φταίω για μια πιθανή απότυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 15:33 Η adespoto έγραψε: #87 01-11-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από maria100000: Γεια σας..εδω και αρκετο καιρο τα ειχα με ενα αξιολωγο παιδι.. δυστηχοσ για διαφορουσ λογουσ εφυγε απο την ελλαδα αλλα ερχεται καμια φορα..το θεμα μου ειναι οτι οταν λοιπει τον θελω πολυ και τον σκευτομαι συνεχεια ενω οταν ερχεται δν νιοθω πολυ ωραια ενω θα επρεπε να πεταγα απο την χαρα μου μολισ τον εβλεπα..δεν ξερω τι νιοθω..δεν ξερω τι θελω..πωσ γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη να μην τον πολυ θελω??? Click για ανάπτυξη... (Θέλω να πω κι εγώ την αποψάρα μου, δεν κρατιέμαι!!) Μήπως, λέω εγώ τώρα, όταν το αγόρι σου δεν είναι κοντά σου, έχεις στο μυαλό σου ένα "ιδανικό" μοντέλο του, κι όταν έρχεται κοντά σου καταλαβαίνεις έστω και υποσυνείδητα, οτι δεν είναι αυτό το ιδανικό πράγμα που έχεις στο μυαλό σου αλλά ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους με τις αδυναμίες και τις ιδιαιτερότητές του; Και μήπως οι αδυναμίες αυτές εσένα δεν σου "ταιριάζουν" (πλέον);; Γιατί ας μην ξεχνάμε οτι έναν άνθρωπο τον αγαπάμε για τα "ψεγάδια" του. Αν αυτά τα "ψεγάδια" δεν μας κάνουν, τότε μάλλον πλησιάζει το τέλος της σχέσης... Εύχομαι να βρεις το καλύτερο για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 19:17 Η *Maria (^_^)*: #88 01-11-11 19:17 Αν ένας/μια συμμαθητής/-τριά σας,που ήταν καινούριος/-α στο τμήμα σας συνεχώς καθόταν ακριβώς από πίσω σας μ' ένα παιδί που η μόνιμη θέση του ήταν εκεί και στην ώρα του μαθήματος έλεγε στον διπλανό του/της:"Πολύ απαξίωση πάντως..να κάνω κίνηση? Τέτοια απαξίωση πρώτη φορά.." Εν τω μεταξύ λίγες μέρες πριν σας είχε κάνει add στο facebook...σας κοιτούσε στα διαλείμματα,όταν περνούσατε από μπροστά του/της αλλά όταν τον/την κοιτούσατε εσείς,σας κοιτούσε για λίγα δευτερόλεπτα αλλά μετα έσκυβε το κεφάλι...τι θα καταλαβαίνατε? Πρόκειται για κάτι ερωτικό ή για κάτι φιλικό? Περιμένω απαντήσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2011 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:23 Η skatoula14: #89 01-11-11 21:23 γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:42 Η *Maria (^_^)*: #90 01-11-11 21:42 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω πως να τον πλησιάσω.. Το μόνο που έχουμε είναι ένα "καλημέρα","γεια,τι κάνεις?".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:46 Η skatoula14: #91 01-11-11 21:46 εσυ θες να τον πλησιασεις δλδ?σου αρεσει και απλα θες να δεις τι τρεχει απο πλευρας του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:47 Η *Maria (^_^)*: #92 01-11-11 21:47 Αυτό ακριβώς..αλλά δε ξέρω πως..δεν έχω και πολύ θάρρος..έτσι είναι ο χαρακτήρας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:04 Η skatoula14: #93 01-11-11 22:04 σε καταλαβαινω...αλλα ρε παιδι μου αφου λες καθεται και πισω του προσπαθησε να του μιλησεις για κτ...ακομα και ακυρο να ειναι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:06 Η *Maria (^_^)*: #94 01-11-11 22:06 Και πως θα καταλάβω αν του αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:11 Η granita έγραψε: #95 01-11-11 22:11 Κοίτα...η τάξη είναι το μέρος που μπορείς σχετικά εύκολα να πιάσεις συζήτηση και συνεχίζοντας αυτό που έλεγε η skatoula θα σου πω κι εγώ να ενεργοποιηθείς κι εσύ λίγο ρε παιδί μου...γύρνα και ρώτα τον οτιδήποτε...και καλά δεν άκουσες μια εκφώνηση ή ό,τι άλλο θες...κι αν του αρέσεις θα αρπάξει την ευκαιρία να γνωριστείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Η *Maria (^_^)*: #96 01-11-11 22:14 Το θέμα είναι ότι κοιταζόμαστε συνέχεια...στα διαλείμματα,όταν περνάω από δίπλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:18 Η granita έγραψε: #97 01-11-11 22:18 ρε συ με το να κοιτάζεστε όμως δεν θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται...πρέπει να μιλήσετε και λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:20 Η *Maria (^_^)*: #98 01-11-11 22:20 Και πες ότι παίρνω τη μεγάλη απόφαση να κάνω κίνηση και να του μιλήσω..υπάρχει περίπτωση να καταλάβω από κάτι ότι ενδιαφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:25 Η granita έγραψε: #99 01-11-11 22:25 θα του μιλήσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται σου είπα θα πάρει κατευθείαν το θάρρος να ανοίξει κουβέντα! Και στο κάτω-κάτω προσπάθησε να του αποδείξεις ότι αυτό που λέει περί απαξίωσης και τα σχετικά δεν ισχύει από την πλευρά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:27 Η *Maria (^_^)*: #100 01-11-11 22:27 Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χα χα χαίρομαι που το κατάλαβες .... Οι περισσότεροι είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 22:54 Η Θάλεια έγραψε: #83 24-10-11 22:54 Πώς να τον ξεχάσω; Click για ανάπτυξη... Αρχικά κλείσε αυτό το θρέντ και μην ξαναμπείς ποτέ. Γενικότερα απόφυγε ό,τι σου το θυμίζει. Πες στις φίλες σου να μην αναφέρουν το όνομά του και ότι σχετικό μ'αυτόν. Κλείσε φβ. Διέγραψέ τον από μσν/σκάιπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 23:34 Ο Insomnie έγραψε: #84 24-10-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Αρχικά κλείσε αυτό το θρέντ και μην ξαναμπείς ποτέ. Γενικότερα απόφυγε ό,τι σου το θυμίζει. Πες στις φίλες σου να μην αναφέρουν το όνομά του και ότι σχετικό μ'αυτόν. Κλείσε φβ. Διέγραψέ τον από μσν/σκάιπ. Click για ανάπτυξη... Οκ,εναλλακτικά υπάρχει και το ορίτζιναλ του Στελλάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 18:24 Η Θάλεια έγραψε: #85 25-10-11 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Οκ,εναλλακτικά υπάρχει και το ορίτζιναλ του Στελλάρα Click για ανάπτυξη... Εδώ έχουμε ένα σοβαρό θρέντ κύριε... Σας παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 15:25 Ο Iliaso έγραψε: #86 01-11-11 15:25 Διότι πιστεύω ότι στην προκειμένη φάση της ζωής ενός έφηβου η προτεραιότητα του θα έπρεπε να είναι οι εξετάσεις του.Βέβαια σε μερικούς ο έρωτας λειτουργεί ωφέλιμα ενώ σε άλλους πάλι όχι.Δε θα θελα να γυρίσει και να μου πει μετά ότι εγώ φταίω για μια πιθανή απότυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 15:33 Η adespoto έγραψε: #87 01-11-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από maria100000: Γεια σας..εδω και αρκετο καιρο τα ειχα με ενα αξιολωγο παιδι.. δυστηχοσ για διαφορουσ λογουσ εφυγε απο την ελλαδα αλλα ερχεται καμια φορα..το θεμα μου ειναι οτι οταν λοιπει τον θελω πολυ και τον σκευτομαι συνεχεια ενω οταν ερχεται δν νιοθω πολυ ωραια ενω θα επρεπε να πεταγα απο την χαρα μου μολισ τον εβλεπα..δεν ξερω τι νιοθω..δεν ξερω τι θελω..πωσ γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη να μην τον πολυ θελω??? Click για ανάπτυξη... (Θέλω να πω κι εγώ την αποψάρα μου, δεν κρατιέμαι!!) Μήπως, λέω εγώ τώρα, όταν το αγόρι σου δεν είναι κοντά σου, έχεις στο μυαλό σου ένα "ιδανικό" μοντέλο του, κι όταν έρχεται κοντά σου καταλαβαίνεις έστω και υποσυνείδητα, οτι δεν είναι αυτό το ιδανικό πράγμα που έχεις στο μυαλό σου αλλά ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους με τις αδυναμίες και τις ιδιαιτερότητές του; Και μήπως οι αδυναμίες αυτές εσένα δεν σου "ταιριάζουν" (πλέον);; Γιατί ας μην ξεχνάμε οτι έναν άνθρωπο τον αγαπάμε για τα "ψεγάδια" του. Αν αυτά τα "ψεγάδια" δεν μας κάνουν, τότε μάλλον πλησιάζει το τέλος της σχέσης... Εύχομαι να βρεις το καλύτερο για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 19:17 Η *Maria (^_^)*: #88 01-11-11 19:17 Αν ένας/μια συμμαθητής/-τριά σας,που ήταν καινούριος/-α στο τμήμα σας συνεχώς καθόταν ακριβώς από πίσω σας μ' ένα παιδί που η μόνιμη θέση του ήταν εκεί και στην ώρα του μαθήματος έλεγε στον διπλανό του/της:"Πολύ απαξίωση πάντως..να κάνω κίνηση? Τέτοια απαξίωση πρώτη φορά.." Εν τω μεταξύ λίγες μέρες πριν σας είχε κάνει add στο facebook...σας κοιτούσε στα διαλείμματα,όταν περνούσατε από μπροστά του/της αλλά όταν τον/την κοιτούσατε εσείς,σας κοιτούσε για λίγα δευτερόλεπτα αλλά μετα έσκυβε το κεφάλι...τι θα καταλαβαίνατε? Πρόκειται για κάτι ερωτικό ή για κάτι φιλικό? Περιμένω απαντήσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2011 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:23 Η skatoula14: #89 01-11-11 21:23 γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:42 Η *Maria (^_^)*: #90 01-11-11 21:42 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω πως να τον πλησιάσω.. Το μόνο που έχουμε είναι ένα "καλημέρα","γεια,τι κάνεις?".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:46 Η skatoula14: #91 01-11-11 21:46 εσυ θες να τον πλησιασεις δλδ?σου αρεσει και απλα θες να δεις τι τρεχει απο πλευρας του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:47 Η *Maria (^_^)*: #92 01-11-11 21:47 Αυτό ακριβώς..αλλά δε ξέρω πως..δεν έχω και πολύ θάρρος..έτσι είναι ο χαρακτήρας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:04 Η skatoula14: #93 01-11-11 22:04 σε καταλαβαινω...αλλα ρε παιδι μου αφου λες καθεται και πισω του προσπαθησε να του μιλησεις για κτ...ακομα και ακυρο να ειναι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:06 Η *Maria (^_^)*: #94 01-11-11 22:06 Και πως θα καταλάβω αν του αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:11 Η granita έγραψε: #95 01-11-11 22:11 Κοίτα...η τάξη είναι το μέρος που μπορείς σχετικά εύκολα να πιάσεις συζήτηση και συνεχίζοντας αυτό που έλεγε η skatoula θα σου πω κι εγώ να ενεργοποιηθείς κι εσύ λίγο ρε παιδί μου...γύρνα και ρώτα τον οτιδήποτε...και καλά δεν άκουσες μια εκφώνηση ή ό,τι άλλο θες...κι αν του αρέσεις θα αρπάξει την ευκαιρία να γνωριστείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Η *Maria (^_^)*: #96 01-11-11 22:14 Το θέμα είναι ότι κοιταζόμαστε συνέχεια...στα διαλείμματα,όταν περνάω από δίπλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:18 Η granita έγραψε: #97 01-11-11 22:18 ρε συ με το να κοιτάζεστε όμως δεν θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται...πρέπει να μιλήσετε και λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:20 Η *Maria (^_^)*: #98 01-11-11 22:20 Και πες ότι παίρνω τη μεγάλη απόφαση να κάνω κίνηση και να του μιλήσω..υπάρχει περίπτωση να καταλάβω από κάτι ότι ενδιαφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:25 Η granita έγραψε: #99 01-11-11 22:25 θα του μιλήσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται σου είπα θα πάρει κατευθείαν το θάρρος να ανοίξει κουβέντα! Και στο κάτω-κάτω προσπάθησε να του αποδείξεις ότι αυτό που λέει περί απαξίωσης και τα σχετικά δεν ισχύει από την πλευρά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:27 Η *Maria (^_^)*: #100 01-11-11 22:27 Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πώς να τον ξεχάσω; Click για ανάπτυξη... Αρχικά κλείσε αυτό το θρέντ και μην ξαναμπείς ποτέ. Γενικότερα απόφυγε ό,τι σου το θυμίζει. Πες στις φίλες σου να μην αναφέρουν το όνομά του και ότι σχετικό μ'αυτόν. Κλείσε φβ. Διέγραψέ τον από μσν/σκάιπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 23:34 Ο Insomnie έγραψε: #84 24-10-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Αρχικά κλείσε αυτό το θρέντ και μην ξαναμπείς ποτέ. Γενικότερα απόφυγε ό,τι σου το θυμίζει. Πες στις φίλες σου να μην αναφέρουν το όνομά του και ότι σχετικό μ'αυτόν. Κλείσε φβ. Διέγραψέ τον από μσν/σκάιπ. Click για ανάπτυξη... Οκ,εναλλακτικά υπάρχει και το ορίτζιναλ του Στελλάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 18:24 Η Θάλεια έγραψε: #85 25-10-11 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Οκ,εναλλακτικά υπάρχει και το ορίτζιναλ του Στελλάρα Click για ανάπτυξη... Εδώ έχουμε ένα σοβαρό θρέντ κύριε... Σας παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 15:25 Ο Iliaso έγραψε: #86 01-11-11 15:25 Διότι πιστεύω ότι στην προκειμένη φάση της ζωής ενός έφηβου η προτεραιότητα του θα έπρεπε να είναι οι εξετάσεις του.Βέβαια σε μερικούς ο έρωτας λειτουργεί ωφέλιμα ενώ σε άλλους πάλι όχι.Δε θα θελα να γυρίσει και να μου πει μετά ότι εγώ φταίω για μια πιθανή απότυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 15:33 Η adespoto έγραψε: #87 01-11-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από maria100000: Γεια σας..εδω και αρκετο καιρο τα ειχα με ενα αξιολωγο παιδι.. δυστηχοσ για διαφορουσ λογουσ εφυγε απο την ελλαδα αλλα ερχεται καμια φορα..το θεμα μου ειναι οτι οταν λοιπει τον θελω πολυ και τον σκευτομαι συνεχεια ενω οταν ερχεται δν νιοθω πολυ ωραια ενω θα επρεπε να πεταγα απο την χαρα μου μολισ τον εβλεπα..δεν ξερω τι νιοθω..δεν ξερω τι θελω..πωσ γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη να μην τον πολυ θελω??? Click για ανάπτυξη... (Θέλω να πω κι εγώ την αποψάρα μου, δεν κρατιέμαι!!) Μήπως, λέω εγώ τώρα, όταν το αγόρι σου δεν είναι κοντά σου, έχεις στο μυαλό σου ένα "ιδανικό" μοντέλο του, κι όταν έρχεται κοντά σου καταλαβαίνεις έστω και υποσυνείδητα, οτι δεν είναι αυτό το ιδανικό πράγμα που έχεις στο μυαλό σου αλλά ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους με τις αδυναμίες και τις ιδιαιτερότητές του; Και μήπως οι αδυναμίες αυτές εσένα δεν σου "ταιριάζουν" (πλέον);; Γιατί ας μην ξεχνάμε οτι έναν άνθρωπο τον αγαπάμε για τα "ψεγάδια" του. Αν αυτά τα "ψεγάδια" δεν μας κάνουν, τότε μάλλον πλησιάζει το τέλος της σχέσης... Εύχομαι να βρεις το καλύτερο για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 19:17 Η *Maria (^_^)*: #88 01-11-11 19:17 Αν ένας/μια συμμαθητής/-τριά σας,που ήταν καινούριος/-α στο τμήμα σας συνεχώς καθόταν ακριβώς από πίσω σας μ' ένα παιδί που η μόνιμη θέση του ήταν εκεί και στην ώρα του μαθήματος έλεγε στον διπλανό του/της:"Πολύ απαξίωση πάντως..να κάνω κίνηση? Τέτοια απαξίωση πρώτη φορά.." Εν τω μεταξύ λίγες μέρες πριν σας είχε κάνει add στο facebook...σας κοιτούσε στα διαλείμματα,όταν περνούσατε από μπροστά του/της αλλά όταν τον/την κοιτούσατε εσείς,σας κοιτούσε για λίγα δευτερόλεπτα αλλά μετα έσκυβε το κεφάλι...τι θα καταλαβαίνατε? Πρόκειται για κάτι ερωτικό ή για κάτι φιλικό? Περιμένω απαντήσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2011 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:23 Η skatoula14: #89 01-11-11 21:23 γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:42 Η *Maria (^_^)*: #90 01-11-11 21:42 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω πως να τον πλησιάσω.. Το μόνο που έχουμε είναι ένα "καλημέρα","γεια,τι κάνεις?".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:46 Η skatoula14: #91 01-11-11 21:46 εσυ θες να τον πλησιασεις δλδ?σου αρεσει και απλα θες να δεις τι τρεχει απο πλευρας του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:47 Η *Maria (^_^)*: #92 01-11-11 21:47 Αυτό ακριβώς..αλλά δε ξέρω πως..δεν έχω και πολύ θάρρος..έτσι είναι ο χαρακτήρας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:04 Η skatoula14: #93 01-11-11 22:04 σε καταλαβαινω...αλλα ρε παιδι μου αφου λες καθεται και πισω του προσπαθησε να του μιλησεις για κτ...ακομα και ακυρο να ειναι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:06 Η *Maria (^_^)*: #94 01-11-11 22:06 Και πως θα καταλάβω αν του αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:11 Η granita έγραψε: #95 01-11-11 22:11 Κοίτα...η τάξη είναι το μέρος που μπορείς σχετικά εύκολα να πιάσεις συζήτηση και συνεχίζοντας αυτό που έλεγε η skatoula θα σου πω κι εγώ να ενεργοποιηθείς κι εσύ λίγο ρε παιδί μου...γύρνα και ρώτα τον οτιδήποτε...και καλά δεν άκουσες μια εκφώνηση ή ό,τι άλλο θες...κι αν του αρέσεις θα αρπάξει την ευκαιρία να γνωριστείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Η *Maria (^_^)*: #96 01-11-11 22:14 Το θέμα είναι ότι κοιταζόμαστε συνέχεια...στα διαλείμματα,όταν περνάω από δίπλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:18 Η granita έγραψε: #97 01-11-11 22:18 ρε συ με το να κοιτάζεστε όμως δεν θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται...πρέπει να μιλήσετε και λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:20 Η *Maria (^_^)*: #98 01-11-11 22:20 Και πες ότι παίρνω τη μεγάλη απόφαση να κάνω κίνηση και να του μιλήσω..υπάρχει περίπτωση να καταλάβω από κάτι ότι ενδιαφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:25 Η granita έγραψε: #99 01-11-11 22:25 θα του μιλήσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται σου είπα θα πάρει κατευθείαν το θάρρος να ανοίξει κουβέντα! Και στο κάτω-κάτω προσπάθησε να του αποδείξεις ότι αυτό που λέει περί απαξίωσης και τα σχετικά δεν ισχύει από την πλευρά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:27 Η *Maria (^_^)*: #100 01-11-11 22:27 Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Αρχικά κλείσε αυτό το θρέντ και μην ξαναμπείς ποτέ. Γενικότερα απόφυγε ό,τι σου το θυμίζει. Πες στις φίλες σου να μην αναφέρουν το όνομά του και ότι σχετικό μ'αυτόν. Κλείσε φβ. Διέγραψέ τον από μσν/σκάιπ. Click για ανάπτυξη... Οκ,εναλλακτικά υπάρχει και το ορίτζιναλ του Στελλάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 18:24 Η Θάλεια έγραψε: #85 25-10-11 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Οκ,εναλλακτικά υπάρχει και το ορίτζιναλ του Στελλάρα Click για ανάπτυξη... Εδώ έχουμε ένα σοβαρό θρέντ κύριε... Σας παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 15:25 Ο Iliaso έγραψε: #86 01-11-11 15:25 Διότι πιστεύω ότι στην προκειμένη φάση της ζωής ενός έφηβου η προτεραιότητα του θα έπρεπε να είναι οι εξετάσεις του.Βέβαια σε μερικούς ο έρωτας λειτουργεί ωφέλιμα ενώ σε άλλους πάλι όχι.Δε θα θελα να γυρίσει και να μου πει μετά ότι εγώ φταίω για μια πιθανή απότυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 15:33 Η adespoto έγραψε: #87 01-11-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από maria100000: Γεια σας..εδω και αρκετο καιρο τα ειχα με ενα αξιολωγο παιδι.. δυστηχοσ για διαφορουσ λογουσ εφυγε απο την ελλαδα αλλα ερχεται καμια φορα..το θεμα μου ειναι οτι οταν λοιπει τον θελω πολυ και τον σκευτομαι συνεχεια ενω οταν ερχεται δν νιοθω πολυ ωραια ενω θα επρεπε να πεταγα απο την χαρα μου μολισ τον εβλεπα..δεν ξερω τι νιοθω..δεν ξερω τι θελω..πωσ γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη να μην τον πολυ θελω??? Click για ανάπτυξη... (Θέλω να πω κι εγώ την αποψάρα μου, δεν κρατιέμαι!!) Μήπως, λέω εγώ τώρα, όταν το αγόρι σου δεν είναι κοντά σου, έχεις στο μυαλό σου ένα "ιδανικό" μοντέλο του, κι όταν έρχεται κοντά σου καταλαβαίνεις έστω και υποσυνείδητα, οτι δεν είναι αυτό το ιδανικό πράγμα που έχεις στο μυαλό σου αλλά ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους με τις αδυναμίες και τις ιδιαιτερότητές του; Και μήπως οι αδυναμίες αυτές εσένα δεν σου "ταιριάζουν" (πλέον);; Γιατί ας μην ξεχνάμε οτι έναν άνθρωπο τον αγαπάμε για τα "ψεγάδια" του. Αν αυτά τα "ψεγάδια" δεν μας κάνουν, τότε μάλλον πλησιάζει το τέλος της σχέσης... Εύχομαι να βρεις το καλύτερο για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 19:17 Η *Maria (^_^)*: #88 01-11-11 19:17 Αν ένας/μια συμμαθητής/-τριά σας,που ήταν καινούριος/-α στο τμήμα σας συνεχώς καθόταν ακριβώς από πίσω σας μ' ένα παιδί που η μόνιμη θέση του ήταν εκεί και στην ώρα του μαθήματος έλεγε στον διπλανό του/της:"Πολύ απαξίωση πάντως..να κάνω κίνηση? Τέτοια απαξίωση πρώτη φορά.." Εν τω μεταξύ λίγες μέρες πριν σας είχε κάνει add στο facebook...σας κοιτούσε στα διαλείμματα,όταν περνούσατε από μπροστά του/της αλλά όταν τον/την κοιτούσατε εσείς,σας κοιτούσε για λίγα δευτερόλεπτα αλλά μετα έσκυβε το κεφάλι...τι θα καταλαβαίνατε? Πρόκειται για κάτι ερωτικό ή για κάτι φιλικό? Περιμένω απαντήσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2011 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:23 Η skatoula14: #89 01-11-11 21:23 γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:42 Η *Maria (^_^)*: #90 01-11-11 21:42 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω πως να τον πλησιάσω.. Το μόνο που έχουμε είναι ένα "καλημέρα","γεια,τι κάνεις?".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:46 Η skatoula14: #91 01-11-11 21:46 εσυ θες να τον πλησιασεις δλδ?σου αρεσει και απλα θες να δεις τι τρεχει απο πλευρας του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:47 Η *Maria (^_^)*: #92 01-11-11 21:47 Αυτό ακριβώς..αλλά δε ξέρω πως..δεν έχω και πολύ θάρρος..έτσι είναι ο χαρακτήρας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:04 Η skatoula14: #93 01-11-11 22:04 σε καταλαβαινω...αλλα ρε παιδι μου αφου λες καθεται και πισω του προσπαθησε να του μιλησεις για κτ...ακομα και ακυρο να ειναι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:06 Η *Maria (^_^)*: #94 01-11-11 22:06 Και πως θα καταλάβω αν του αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:11 Η granita έγραψε: #95 01-11-11 22:11 Κοίτα...η τάξη είναι το μέρος που μπορείς σχετικά εύκολα να πιάσεις συζήτηση και συνεχίζοντας αυτό που έλεγε η skatoula θα σου πω κι εγώ να ενεργοποιηθείς κι εσύ λίγο ρε παιδί μου...γύρνα και ρώτα τον οτιδήποτε...και καλά δεν άκουσες μια εκφώνηση ή ό,τι άλλο θες...κι αν του αρέσεις θα αρπάξει την ευκαιρία να γνωριστείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Η *Maria (^_^)*: #96 01-11-11 22:14 Το θέμα είναι ότι κοιταζόμαστε συνέχεια...στα διαλείμματα,όταν περνάω από δίπλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:18 Η granita έγραψε: #97 01-11-11 22:18 ρε συ με το να κοιτάζεστε όμως δεν θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται...πρέπει να μιλήσετε και λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:20 Η *Maria (^_^)*: #98 01-11-11 22:20 Και πες ότι παίρνω τη μεγάλη απόφαση να κάνω κίνηση και να του μιλήσω..υπάρχει περίπτωση να καταλάβω από κάτι ότι ενδιαφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:25 Η granita έγραψε: #99 01-11-11 22:25 θα του μιλήσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται σου είπα θα πάρει κατευθείαν το θάρρος να ανοίξει κουβέντα! Και στο κάτω-κάτω προσπάθησε να του αποδείξεις ότι αυτό που λέει περί απαξίωσης και τα σχετικά δεν ισχύει από την πλευρά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:27 Η *Maria (^_^)*: #100 01-11-11 22:27 Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Οκ,εναλλακτικά υπάρχει και το ορίτζιναλ του Στελλάρα Click για ανάπτυξη... Εδώ έχουμε ένα σοβαρό θρέντ κύριε... Σας παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 15:25 Ο Iliaso έγραψε: #86 01-11-11 15:25 Διότι πιστεύω ότι στην προκειμένη φάση της ζωής ενός έφηβου η προτεραιότητα του θα έπρεπε να είναι οι εξετάσεις του.Βέβαια σε μερικούς ο έρωτας λειτουργεί ωφέλιμα ενώ σε άλλους πάλι όχι.Δε θα θελα να γυρίσει και να μου πει μετά ότι εγώ φταίω για μια πιθανή απότυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 15:33 Η adespoto έγραψε: #87 01-11-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από maria100000: Γεια σας..εδω και αρκετο καιρο τα ειχα με ενα αξιολωγο παιδι.. δυστηχοσ για διαφορουσ λογουσ εφυγε απο την ελλαδα αλλα ερχεται καμια φορα..το θεμα μου ειναι οτι οταν λοιπει τον θελω πολυ και τον σκευτομαι συνεχεια ενω οταν ερχεται δν νιοθω πολυ ωραια ενω θα επρεπε να πεταγα απο την χαρα μου μολισ τον εβλεπα..δεν ξερω τι νιοθω..δεν ξερω τι θελω..πωσ γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη να μην τον πολυ θελω??? Click για ανάπτυξη... (Θέλω να πω κι εγώ την αποψάρα μου, δεν κρατιέμαι!!) Μήπως, λέω εγώ τώρα, όταν το αγόρι σου δεν είναι κοντά σου, έχεις στο μυαλό σου ένα "ιδανικό" μοντέλο του, κι όταν έρχεται κοντά σου καταλαβαίνεις έστω και υποσυνείδητα, οτι δεν είναι αυτό το ιδανικό πράγμα που έχεις στο μυαλό σου αλλά ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους με τις αδυναμίες και τις ιδιαιτερότητές του; Και μήπως οι αδυναμίες αυτές εσένα δεν σου "ταιριάζουν" (πλέον);; Γιατί ας μην ξεχνάμε οτι έναν άνθρωπο τον αγαπάμε για τα "ψεγάδια" του. Αν αυτά τα "ψεγάδια" δεν μας κάνουν, τότε μάλλον πλησιάζει το τέλος της σχέσης... Εύχομαι να βρεις το καλύτερο για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 19:17 Η *Maria (^_^)*: #88 01-11-11 19:17 Αν ένας/μια συμμαθητής/-τριά σας,που ήταν καινούριος/-α στο τμήμα σας συνεχώς καθόταν ακριβώς από πίσω σας μ' ένα παιδί που η μόνιμη θέση του ήταν εκεί και στην ώρα του μαθήματος έλεγε στον διπλανό του/της:"Πολύ απαξίωση πάντως..να κάνω κίνηση? Τέτοια απαξίωση πρώτη φορά.." Εν τω μεταξύ λίγες μέρες πριν σας είχε κάνει add στο facebook...σας κοιτούσε στα διαλείμματα,όταν περνούσατε από μπροστά του/της αλλά όταν τον/την κοιτούσατε εσείς,σας κοιτούσε για λίγα δευτερόλεπτα αλλά μετα έσκυβε το κεφάλι...τι θα καταλαβαίνατε? Πρόκειται για κάτι ερωτικό ή για κάτι φιλικό? Περιμένω απαντήσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2011 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:23 Η skatoula14: #89 01-11-11 21:23 γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:42 Η *Maria (^_^)*: #90 01-11-11 21:42 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω πως να τον πλησιάσω.. Το μόνο που έχουμε είναι ένα "καλημέρα","γεια,τι κάνεις?".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:46 Η skatoula14: #91 01-11-11 21:46 εσυ θες να τον πλησιασεις δλδ?σου αρεσει και απλα θες να δεις τι τρεχει απο πλευρας του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:47 Η *Maria (^_^)*: #92 01-11-11 21:47 Αυτό ακριβώς..αλλά δε ξέρω πως..δεν έχω και πολύ θάρρος..έτσι είναι ο χαρακτήρας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:04 Η skatoula14: #93 01-11-11 22:04 σε καταλαβαινω...αλλα ρε παιδι μου αφου λες καθεται και πισω του προσπαθησε να του μιλησεις για κτ...ακομα και ακυρο να ειναι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:06 Η *Maria (^_^)*: #94 01-11-11 22:06 Και πως θα καταλάβω αν του αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:11 Η granita έγραψε: #95 01-11-11 22:11 Κοίτα...η τάξη είναι το μέρος που μπορείς σχετικά εύκολα να πιάσεις συζήτηση και συνεχίζοντας αυτό που έλεγε η skatoula θα σου πω κι εγώ να ενεργοποιηθείς κι εσύ λίγο ρε παιδί μου...γύρνα και ρώτα τον οτιδήποτε...και καλά δεν άκουσες μια εκφώνηση ή ό,τι άλλο θες...κι αν του αρέσεις θα αρπάξει την ευκαιρία να γνωριστείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Η *Maria (^_^)*: #96 01-11-11 22:14 Το θέμα είναι ότι κοιταζόμαστε συνέχεια...στα διαλείμματα,όταν περνάω από δίπλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:18 Η granita έγραψε: #97 01-11-11 22:18 ρε συ με το να κοιτάζεστε όμως δεν θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται...πρέπει να μιλήσετε και λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:20 Η *Maria (^_^)*: #98 01-11-11 22:20 Και πες ότι παίρνω τη μεγάλη απόφαση να κάνω κίνηση και να του μιλήσω..υπάρχει περίπτωση να καταλάβω από κάτι ότι ενδιαφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:25 Η granita έγραψε: #99 01-11-11 22:25 θα του μιλήσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται σου είπα θα πάρει κατευθείαν το θάρρος να ανοίξει κουβέντα! Και στο κάτω-κάτω προσπάθησε να του αποδείξεις ότι αυτό που λέει περί απαξίωσης και τα σχετικά δεν ισχύει από την πλευρά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:27 Η *Maria (^_^)*: #100 01-11-11 22:27 Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διότι πιστεύω ότι στην προκειμένη φάση της ζωής ενός έφηβου η προτεραιότητα του θα έπρεπε να είναι οι εξετάσεις του.Βέβαια σε μερικούς ο έρωτας λειτουργεί ωφέλιμα ενώ σε άλλους πάλι όχι.Δε θα θελα να γυρίσει και να μου πει μετά ότι εγώ φταίω για μια πιθανή απότυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 15:33 Η adespoto έγραψε: #87 01-11-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από maria100000: Γεια σας..εδω και αρκετο καιρο τα ειχα με ενα αξιολωγο παιδι.. δυστηχοσ για διαφορουσ λογουσ εφυγε απο την ελλαδα αλλα ερχεται καμια φορα..το θεμα μου ειναι οτι οταν λοιπει τον θελω πολυ και τον σκευτομαι συνεχεια ενω οταν ερχεται δν νιοθω πολυ ωραια ενω θα επρεπε να πεταγα απο την χαρα μου μολισ τον εβλεπα..δεν ξερω τι νιοθω..δεν ξερω τι θελω..πωσ γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη να μην τον πολυ θελω??? Click για ανάπτυξη... (Θέλω να πω κι εγώ την αποψάρα μου, δεν κρατιέμαι!!) Μήπως, λέω εγώ τώρα, όταν το αγόρι σου δεν είναι κοντά σου, έχεις στο μυαλό σου ένα "ιδανικό" μοντέλο του, κι όταν έρχεται κοντά σου καταλαβαίνεις έστω και υποσυνείδητα, οτι δεν είναι αυτό το ιδανικό πράγμα που έχεις στο μυαλό σου αλλά ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους με τις αδυναμίες και τις ιδιαιτερότητές του; Και μήπως οι αδυναμίες αυτές εσένα δεν σου "ταιριάζουν" (πλέον);; Γιατί ας μην ξεχνάμε οτι έναν άνθρωπο τον αγαπάμε για τα "ψεγάδια" του. Αν αυτά τα "ψεγάδια" δεν μας κάνουν, τότε μάλλον πλησιάζει το τέλος της σχέσης... Εύχομαι να βρεις το καλύτερο για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 19:17 Η *Maria (^_^)*: #88 01-11-11 19:17 Αν ένας/μια συμμαθητής/-τριά σας,που ήταν καινούριος/-α στο τμήμα σας συνεχώς καθόταν ακριβώς από πίσω σας μ' ένα παιδί που η μόνιμη θέση του ήταν εκεί και στην ώρα του μαθήματος έλεγε στον διπλανό του/της:"Πολύ απαξίωση πάντως..να κάνω κίνηση? Τέτοια απαξίωση πρώτη φορά.." Εν τω μεταξύ λίγες μέρες πριν σας είχε κάνει add στο facebook...σας κοιτούσε στα διαλείμματα,όταν περνούσατε από μπροστά του/της αλλά όταν τον/την κοιτούσατε εσείς,σας κοιτούσε για λίγα δευτερόλεπτα αλλά μετα έσκυβε το κεφάλι...τι θα καταλαβαίνατε? Πρόκειται για κάτι ερωτικό ή για κάτι φιλικό? Περιμένω απαντήσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2011 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:23 Η skatoula14: #89 01-11-11 21:23 γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:42 Η *Maria (^_^)*: #90 01-11-11 21:42 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω πως να τον πλησιάσω.. Το μόνο που έχουμε είναι ένα "καλημέρα","γεια,τι κάνεις?".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:46 Η skatoula14: #91 01-11-11 21:46 εσυ θες να τον πλησιασεις δλδ?σου αρεσει και απλα θες να δεις τι τρεχει απο πλευρας του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:47 Η *Maria (^_^)*: #92 01-11-11 21:47 Αυτό ακριβώς..αλλά δε ξέρω πως..δεν έχω και πολύ θάρρος..έτσι είναι ο χαρακτήρας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:04 Η skatoula14: #93 01-11-11 22:04 σε καταλαβαινω...αλλα ρε παιδι μου αφου λες καθεται και πισω του προσπαθησε να του μιλησεις για κτ...ακομα και ακυρο να ειναι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:06 Η *Maria (^_^)*: #94 01-11-11 22:06 Και πως θα καταλάβω αν του αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:11 Η granita έγραψε: #95 01-11-11 22:11 Κοίτα...η τάξη είναι το μέρος που μπορείς σχετικά εύκολα να πιάσεις συζήτηση και συνεχίζοντας αυτό που έλεγε η skatoula θα σου πω κι εγώ να ενεργοποιηθείς κι εσύ λίγο ρε παιδί μου...γύρνα και ρώτα τον οτιδήποτε...και καλά δεν άκουσες μια εκφώνηση ή ό,τι άλλο θες...κι αν του αρέσεις θα αρπάξει την ευκαιρία να γνωριστείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Η *Maria (^_^)*: #96 01-11-11 22:14 Το θέμα είναι ότι κοιταζόμαστε συνέχεια...στα διαλείμματα,όταν περνάω από δίπλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:18 Η granita έγραψε: #97 01-11-11 22:18 ρε συ με το να κοιτάζεστε όμως δεν θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται...πρέπει να μιλήσετε και λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:20 Η *Maria (^_^)*: #98 01-11-11 22:20 Και πες ότι παίρνω τη μεγάλη απόφαση να κάνω κίνηση και να του μιλήσω..υπάρχει περίπτωση να καταλάβω από κάτι ότι ενδιαφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:25 Η granita έγραψε: #99 01-11-11 22:25 θα του μιλήσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται σου είπα θα πάρει κατευθείαν το θάρρος να ανοίξει κουβέντα! Και στο κάτω-κάτω προσπάθησε να του αποδείξεις ότι αυτό που λέει περί απαξίωσης και τα σχετικά δεν ισχύει από την πλευρά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:27 Η *Maria (^_^)*: #100 01-11-11 22:27 Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria100000: Γεια σας..εδω και αρκετο καιρο τα ειχα με ενα αξιολωγο παιδι.. δυστηχοσ για διαφορουσ λογουσ εφυγε απο την ελλαδα αλλα ερχεται καμια φορα..το θεμα μου ειναι οτι οταν λοιπει τον θελω πολυ και τον σκευτομαι συνεχεια ενω οταν ερχεται δν νιοθω πολυ ωραια ενω θα επρεπε να πεταγα απο την χαρα μου μολισ τον εβλεπα..δεν ξερω τι νιοθω..δεν ξερω τι θελω..πωσ γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη να μην τον πολυ θελω??? Click για ανάπτυξη... (Θέλω να πω κι εγώ την αποψάρα μου, δεν κρατιέμαι!!) Μήπως, λέω εγώ τώρα, όταν το αγόρι σου δεν είναι κοντά σου, έχεις στο μυαλό σου ένα "ιδανικό" μοντέλο του, κι όταν έρχεται κοντά σου καταλαβαίνεις έστω και υποσυνείδητα, οτι δεν είναι αυτό το ιδανικό πράγμα που έχεις στο μυαλό σου αλλά ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους με τις αδυναμίες και τις ιδιαιτερότητές του; Και μήπως οι αδυναμίες αυτές εσένα δεν σου "ταιριάζουν" (πλέον);; Γιατί ας μην ξεχνάμε οτι έναν άνθρωπο τον αγαπάμε για τα "ψεγάδια" του. Αν αυτά τα "ψεγάδια" δεν μας κάνουν, τότε μάλλον πλησιάζει το τέλος της σχέσης... Εύχομαι να βρεις το καλύτερο για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 19:17 Η *Maria (^_^)*: #88 01-11-11 19:17 Αν ένας/μια συμμαθητής/-τριά σας,που ήταν καινούριος/-α στο τμήμα σας συνεχώς καθόταν ακριβώς από πίσω σας μ' ένα παιδί που η μόνιμη θέση του ήταν εκεί και στην ώρα του μαθήματος έλεγε στον διπλανό του/της:"Πολύ απαξίωση πάντως..να κάνω κίνηση? Τέτοια απαξίωση πρώτη φορά.." Εν τω μεταξύ λίγες μέρες πριν σας είχε κάνει add στο facebook...σας κοιτούσε στα διαλείμματα,όταν περνούσατε από μπροστά του/της αλλά όταν τον/την κοιτούσατε εσείς,σας κοιτούσε για λίγα δευτερόλεπτα αλλά μετα έσκυβε το κεφάλι...τι θα καταλαβαίνατε? Πρόκειται για κάτι ερωτικό ή για κάτι φιλικό? Περιμένω απαντήσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2011 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:23 Η skatoula14: #89 01-11-11 21:23 γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:42 Η *Maria (^_^)*: #90 01-11-11 21:42 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω πως να τον πλησιάσω.. Το μόνο που έχουμε είναι ένα "καλημέρα","γεια,τι κάνεις?".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:46 Η skatoula14: #91 01-11-11 21:46 εσυ θες να τον πλησιασεις δλδ?σου αρεσει και απλα θες να δεις τι τρεχει απο πλευρας του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:47 Η *Maria (^_^)*: #92 01-11-11 21:47 Αυτό ακριβώς..αλλά δε ξέρω πως..δεν έχω και πολύ θάρρος..έτσι είναι ο χαρακτήρας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:04 Η skatoula14: #93 01-11-11 22:04 σε καταλαβαινω...αλλα ρε παιδι μου αφου λες καθεται και πισω του προσπαθησε να του μιλησεις για κτ...ακομα και ακυρο να ειναι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:06 Η *Maria (^_^)*: #94 01-11-11 22:06 Και πως θα καταλάβω αν του αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:11 Η granita έγραψε: #95 01-11-11 22:11 Κοίτα...η τάξη είναι το μέρος που μπορείς σχετικά εύκολα να πιάσεις συζήτηση και συνεχίζοντας αυτό που έλεγε η skatoula θα σου πω κι εγώ να ενεργοποιηθείς κι εσύ λίγο ρε παιδί μου...γύρνα και ρώτα τον οτιδήποτε...και καλά δεν άκουσες μια εκφώνηση ή ό,τι άλλο θες...κι αν του αρέσεις θα αρπάξει την ευκαιρία να γνωριστείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Η *Maria (^_^)*: #96 01-11-11 22:14 Το θέμα είναι ότι κοιταζόμαστε συνέχεια...στα διαλείμματα,όταν περνάω από δίπλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:18 Η granita έγραψε: #97 01-11-11 22:18 ρε συ με το να κοιτάζεστε όμως δεν θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται...πρέπει να μιλήσετε και λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:20 Η *Maria (^_^)*: #98 01-11-11 22:20 Και πες ότι παίρνω τη μεγάλη απόφαση να κάνω κίνηση και να του μιλήσω..υπάρχει περίπτωση να καταλάβω από κάτι ότι ενδιαφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:25 Η granita έγραψε: #99 01-11-11 22:25 θα του μιλήσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται σου είπα θα πάρει κατευθείαν το θάρρος να ανοίξει κουβέντα! Και στο κάτω-κάτω προσπάθησε να του αποδείξεις ότι αυτό που λέει περί απαξίωσης και τα σχετικά δεν ισχύει από την πλευρά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:27 Η *Maria (^_^)*: #100 01-11-11 22:27 Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν ένας/μια συμμαθητής/-τριά σας,που ήταν καινούριος/-α στο τμήμα σας συνεχώς καθόταν ακριβώς από πίσω σας μ' ένα παιδί που η μόνιμη θέση του ήταν εκεί και στην ώρα του μαθήματος έλεγε στον διπλανό του/της:"Πολύ απαξίωση πάντως..να κάνω κίνηση? Τέτοια απαξίωση πρώτη φορά.." Εν τω μεταξύ λίγες μέρες πριν σας είχε κάνει add στο facebook...σας κοιτούσε στα διαλείμματα,όταν περνούσατε από μπροστά του/της αλλά όταν τον/την κοιτούσατε εσείς,σας κοιτούσε για λίγα δευτερόλεπτα αλλά μετα έσκυβε το κεφάλι...τι θα καταλαβαίνατε? Πρόκειται για κάτι ερωτικό ή για κάτι φιλικό? Περιμένω απαντήσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:23 Η skatoula14: #89 01-11-11 21:23 γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:42 Η *Maria (^_^)*: #90 01-11-11 21:42 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω πως να τον πλησιάσω.. Το μόνο που έχουμε είναι ένα "καλημέρα","γεια,τι κάνεις?".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:46 Η skatoula14: #91 01-11-11 21:46 εσυ θες να τον πλησιασεις δλδ?σου αρεσει και απλα θες να δεις τι τρεχει απο πλευρας του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:47 Η *Maria (^_^)*: #92 01-11-11 21:47 Αυτό ακριβώς..αλλά δε ξέρω πως..δεν έχω και πολύ θάρρος..έτσι είναι ο χαρακτήρας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:04 Η skatoula14: #93 01-11-11 22:04 σε καταλαβαινω...αλλα ρε παιδι μου αφου λες καθεται και πισω του προσπαθησε να του μιλησεις για κτ...ακομα και ακυρο να ειναι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:06 Η *Maria (^_^)*: #94 01-11-11 22:06 Και πως θα καταλάβω αν του αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:11 Η granita έγραψε: #95 01-11-11 22:11 Κοίτα...η τάξη είναι το μέρος που μπορείς σχετικά εύκολα να πιάσεις συζήτηση και συνεχίζοντας αυτό που έλεγε η skatoula θα σου πω κι εγώ να ενεργοποιηθείς κι εσύ λίγο ρε παιδί μου...γύρνα και ρώτα τον οτιδήποτε...και καλά δεν άκουσες μια εκφώνηση ή ό,τι άλλο θες...κι αν του αρέσεις θα αρπάξει την ευκαιρία να γνωριστείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Η *Maria (^_^)*: #96 01-11-11 22:14 Το θέμα είναι ότι κοιταζόμαστε συνέχεια...στα διαλείμματα,όταν περνάω από δίπλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:18 Η granita έγραψε: #97 01-11-11 22:18 ρε συ με το να κοιτάζεστε όμως δεν θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται...πρέπει να μιλήσετε και λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:20 Η *Maria (^_^)*: #98 01-11-11 22:20 Και πες ότι παίρνω τη μεγάλη απόφαση να κάνω κίνηση και να του μιλήσω..υπάρχει περίπτωση να καταλάβω από κάτι ότι ενδιαφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:25 Η granita έγραψε: #99 01-11-11 22:25 θα του μιλήσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται σου είπα θα πάρει κατευθείαν το θάρρος να ανοίξει κουβέντα! Και στο κάτω-κάτω προσπάθησε να του αποδείξεις ότι αυτό που λέει περί απαξίωσης και τα σχετικά δεν ισχύει από την πλευρά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:27 Η *Maria (^_^)*: #100 01-11-11 22:27 Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:42 Η *Maria (^_^)*: #90 01-11-11 21:42 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω πως να τον πλησιάσω.. Το μόνο που έχουμε είναι ένα "καλημέρα","γεια,τι κάνεις?".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:46 Η skatoula14: #91 01-11-11 21:46 εσυ θες να τον πλησιασεις δλδ?σου αρεσει και απλα θες να δεις τι τρεχει απο πλευρας του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:47 Η *Maria (^_^)*: #92 01-11-11 21:47 Αυτό ακριβώς..αλλά δε ξέρω πως..δεν έχω και πολύ θάρρος..έτσι είναι ο χαρακτήρας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:04 Η skatoula14: #93 01-11-11 22:04 σε καταλαβαινω...αλλα ρε παιδι μου αφου λες καθεται και πισω του προσπαθησε να του μιλησεις για κτ...ακομα και ακυρο να ειναι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:06 Η *Maria (^_^)*: #94 01-11-11 22:06 Και πως θα καταλάβω αν του αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:11 Η granita έγραψε: #95 01-11-11 22:11 Κοίτα...η τάξη είναι το μέρος που μπορείς σχετικά εύκολα να πιάσεις συζήτηση και συνεχίζοντας αυτό που έλεγε η skatoula θα σου πω κι εγώ να ενεργοποιηθείς κι εσύ λίγο ρε παιδί μου...γύρνα και ρώτα τον οτιδήποτε...και καλά δεν άκουσες μια εκφώνηση ή ό,τι άλλο θες...κι αν του αρέσεις θα αρπάξει την ευκαιρία να γνωριστείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Η *Maria (^_^)*: #96 01-11-11 22:14 Το θέμα είναι ότι κοιταζόμαστε συνέχεια...στα διαλείμματα,όταν περνάω από δίπλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:18 Η granita έγραψε: #97 01-11-11 22:18 ρε συ με το να κοιτάζεστε όμως δεν θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται...πρέπει να μιλήσετε και λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:20 Η *Maria (^_^)*: #98 01-11-11 22:20 Και πες ότι παίρνω τη μεγάλη απόφαση να κάνω κίνηση και να του μιλήσω..υπάρχει περίπτωση να καταλάβω από κάτι ότι ενδιαφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:25 Η granita έγραψε: #99 01-11-11 22:25 θα του μιλήσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται σου είπα θα πάρει κατευθείαν το θάρρος να ανοίξει κουβέντα! Και στο κάτω-κάτω προσπάθησε να του αποδείξεις ότι αυτό που λέει περί απαξίωσης και τα σχετικά δεν ισχύει από την πλευρά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:27 Η *Maria (^_^)*: #100 01-11-11 22:27 Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: γιατι δεν του μιλας κι εσυ λιγο μπας και καταλαβεις τιποτα περισσοτερο?? Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω πως να τον πλησιάσω.. Το μόνο που έχουμε είναι ένα "καλημέρα","γεια,τι κάνεις?".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:46 Η skatoula14: #91 01-11-11 21:46 εσυ θες να τον πλησιασεις δλδ?σου αρεσει και απλα θες να δεις τι τρεχει απο πλευρας του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:47 Η *Maria (^_^)*: #92 01-11-11 21:47 Αυτό ακριβώς..αλλά δε ξέρω πως..δεν έχω και πολύ θάρρος..έτσι είναι ο χαρακτήρας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:04 Η skatoula14: #93 01-11-11 22:04 σε καταλαβαινω...αλλα ρε παιδι μου αφου λες καθεται και πισω του προσπαθησε να του μιλησεις για κτ...ακομα και ακυρο να ειναι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:06 Η *Maria (^_^)*: #94 01-11-11 22:06 Και πως θα καταλάβω αν του αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:11 Η granita έγραψε: #95 01-11-11 22:11 Κοίτα...η τάξη είναι το μέρος που μπορείς σχετικά εύκολα να πιάσεις συζήτηση και συνεχίζοντας αυτό που έλεγε η skatoula θα σου πω κι εγώ να ενεργοποιηθείς κι εσύ λίγο ρε παιδί μου...γύρνα και ρώτα τον οτιδήποτε...και καλά δεν άκουσες μια εκφώνηση ή ό,τι άλλο θες...κι αν του αρέσεις θα αρπάξει την ευκαιρία να γνωριστείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Η *Maria (^_^)*: #96 01-11-11 22:14 Το θέμα είναι ότι κοιταζόμαστε συνέχεια...στα διαλείμματα,όταν περνάω από δίπλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:18 Η granita έγραψε: #97 01-11-11 22:18 ρε συ με το να κοιτάζεστε όμως δεν θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται...πρέπει να μιλήσετε και λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:20 Η *Maria (^_^)*: #98 01-11-11 22:20 Και πες ότι παίρνω τη μεγάλη απόφαση να κάνω κίνηση και να του μιλήσω..υπάρχει περίπτωση να καταλάβω από κάτι ότι ενδιαφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:25 Η granita έγραψε: #99 01-11-11 22:25 θα του μιλήσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται σου είπα θα πάρει κατευθείαν το θάρρος να ανοίξει κουβέντα! Και στο κάτω-κάτω προσπάθησε να του αποδείξεις ότι αυτό που λέει περί απαξίωσης και τα σχετικά δεν ισχύει από την πλευρά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:27 Η *Maria (^_^)*: #100 01-11-11 22:27 Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εσυ θες να τον πλησιασεις δλδ?σου αρεσει και απλα θες να δεις τι τρεχει απο πλευρας του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 21:47 Η *Maria (^_^)*: #92 01-11-11 21:47 Αυτό ακριβώς..αλλά δε ξέρω πως..δεν έχω και πολύ θάρρος..έτσι είναι ο χαρακτήρας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:04 Η skatoula14: #93 01-11-11 22:04 σε καταλαβαινω...αλλα ρε παιδι μου αφου λες καθεται και πισω του προσπαθησε να του μιλησεις για κτ...ακομα και ακυρο να ειναι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:06 Η *Maria (^_^)*: #94 01-11-11 22:06 Και πως θα καταλάβω αν του αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:11 Η granita έγραψε: #95 01-11-11 22:11 Κοίτα...η τάξη είναι το μέρος που μπορείς σχετικά εύκολα να πιάσεις συζήτηση και συνεχίζοντας αυτό που έλεγε η skatoula θα σου πω κι εγώ να ενεργοποιηθείς κι εσύ λίγο ρε παιδί μου...γύρνα και ρώτα τον οτιδήποτε...και καλά δεν άκουσες μια εκφώνηση ή ό,τι άλλο θες...κι αν του αρέσεις θα αρπάξει την ευκαιρία να γνωριστείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Η *Maria (^_^)*: #96 01-11-11 22:14 Το θέμα είναι ότι κοιταζόμαστε συνέχεια...στα διαλείμματα,όταν περνάω από δίπλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:18 Η granita έγραψε: #97 01-11-11 22:18 ρε συ με το να κοιτάζεστε όμως δεν θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται...πρέπει να μιλήσετε και λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:20 Η *Maria (^_^)*: #98 01-11-11 22:20 Και πες ότι παίρνω τη μεγάλη απόφαση να κάνω κίνηση και να του μιλήσω..υπάρχει περίπτωση να καταλάβω από κάτι ότι ενδιαφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:25 Η granita έγραψε: #99 01-11-11 22:25 θα του μιλήσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται σου είπα θα πάρει κατευθείαν το θάρρος να ανοίξει κουβέντα! Και στο κάτω-κάτω προσπάθησε να του αποδείξεις ότι αυτό που λέει περί απαξίωσης και τα σχετικά δεν ισχύει από την πλευρά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:27 Η *Maria (^_^)*: #100 01-11-11 22:27 Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό ακριβώς..αλλά δε ξέρω πως..δεν έχω και πολύ θάρρος..έτσι είναι ο χαρακτήρας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:04 Η skatoula14: #93 01-11-11 22:04 σε καταλαβαινω...αλλα ρε παιδι μου αφου λες καθεται και πισω του προσπαθησε να του μιλησεις για κτ...ακομα και ακυρο να ειναι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:06 Η *Maria (^_^)*: #94 01-11-11 22:06 Και πως θα καταλάβω αν του αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:11 Η granita έγραψε: #95 01-11-11 22:11 Κοίτα...η τάξη είναι το μέρος που μπορείς σχετικά εύκολα να πιάσεις συζήτηση και συνεχίζοντας αυτό που έλεγε η skatoula θα σου πω κι εγώ να ενεργοποιηθείς κι εσύ λίγο ρε παιδί μου...γύρνα και ρώτα τον οτιδήποτε...και καλά δεν άκουσες μια εκφώνηση ή ό,τι άλλο θες...κι αν του αρέσεις θα αρπάξει την ευκαιρία να γνωριστείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Η *Maria (^_^)*: #96 01-11-11 22:14 Το θέμα είναι ότι κοιταζόμαστε συνέχεια...στα διαλείμματα,όταν περνάω από δίπλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:18 Η granita έγραψε: #97 01-11-11 22:18 ρε συ με το να κοιτάζεστε όμως δεν θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται...πρέπει να μιλήσετε και λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:20 Η *Maria (^_^)*: #98 01-11-11 22:20 Και πες ότι παίρνω τη μεγάλη απόφαση να κάνω κίνηση και να του μιλήσω..υπάρχει περίπτωση να καταλάβω από κάτι ότι ενδιαφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:25 Η granita έγραψε: #99 01-11-11 22:25 θα του μιλήσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται σου είπα θα πάρει κατευθείαν το θάρρος να ανοίξει κουβέντα! Και στο κάτω-κάτω προσπάθησε να του αποδείξεις ότι αυτό που λέει περί απαξίωσης και τα σχετικά δεν ισχύει από την πλευρά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:27 Η *Maria (^_^)*: #100 01-11-11 22:27 Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σε καταλαβαινω...αλλα ρε παιδι μου αφου λες καθεται και πισω του προσπαθησε να του μιλησεις για κτ...ακομα και ακυρο να ειναι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:06 Η *Maria (^_^)*: #94 01-11-11 22:06 Και πως θα καταλάβω αν του αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:11 Η granita έγραψε: #95 01-11-11 22:11 Κοίτα...η τάξη είναι το μέρος που μπορείς σχετικά εύκολα να πιάσεις συζήτηση και συνεχίζοντας αυτό που έλεγε η skatoula θα σου πω κι εγώ να ενεργοποιηθείς κι εσύ λίγο ρε παιδί μου...γύρνα και ρώτα τον οτιδήποτε...και καλά δεν άκουσες μια εκφώνηση ή ό,τι άλλο θες...κι αν του αρέσεις θα αρπάξει την ευκαιρία να γνωριστείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Η *Maria (^_^)*: #96 01-11-11 22:14 Το θέμα είναι ότι κοιταζόμαστε συνέχεια...στα διαλείμματα,όταν περνάω από δίπλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:18 Η granita έγραψε: #97 01-11-11 22:18 ρε συ με το να κοιτάζεστε όμως δεν θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται...πρέπει να μιλήσετε και λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:20 Η *Maria (^_^)*: #98 01-11-11 22:20 Και πες ότι παίρνω τη μεγάλη απόφαση να κάνω κίνηση και να του μιλήσω..υπάρχει περίπτωση να καταλάβω από κάτι ότι ενδιαφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:25 Η granita έγραψε: #99 01-11-11 22:25 θα του μιλήσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται σου είπα θα πάρει κατευθείαν το θάρρος να ανοίξει κουβέντα! Και στο κάτω-κάτω προσπάθησε να του αποδείξεις ότι αυτό που λέει περί απαξίωσης και τα σχετικά δεν ισχύει από την πλευρά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:27 Η *Maria (^_^)*: #100 01-11-11 22:27 Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και πως θα καταλάβω αν του αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:11 Η granita έγραψε: #95 01-11-11 22:11 Κοίτα...η τάξη είναι το μέρος που μπορείς σχετικά εύκολα να πιάσεις συζήτηση και συνεχίζοντας αυτό που έλεγε η skatoula θα σου πω κι εγώ να ενεργοποιηθείς κι εσύ λίγο ρε παιδί μου...γύρνα και ρώτα τον οτιδήποτε...και καλά δεν άκουσες μια εκφώνηση ή ό,τι άλλο θες...κι αν του αρέσεις θα αρπάξει την ευκαιρία να γνωριστείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Η *Maria (^_^)*: #96 01-11-11 22:14 Το θέμα είναι ότι κοιταζόμαστε συνέχεια...στα διαλείμματα,όταν περνάω από δίπλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:18 Η granita έγραψε: #97 01-11-11 22:18 ρε συ με το να κοιτάζεστε όμως δεν θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται...πρέπει να μιλήσετε και λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:20 Η *Maria (^_^)*: #98 01-11-11 22:20 Και πες ότι παίρνω τη μεγάλη απόφαση να κάνω κίνηση και να του μιλήσω..υπάρχει περίπτωση να καταλάβω από κάτι ότι ενδιαφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:25 Η granita έγραψε: #99 01-11-11 22:25 θα του μιλήσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται σου είπα θα πάρει κατευθείαν το θάρρος να ανοίξει κουβέντα! Και στο κάτω-κάτω προσπάθησε να του αποδείξεις ότι αυτό που λέει περί απαξίωσης και τα σχετικά δεν ισχύει από την πλευρά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:27 Η *Maria (^_^)*: #100 01-11-11 22:27 Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοίτα...η τάξη είναι το μέρος που μπορείς σχετικά εύκολα να πιάσεις συζήτηση και συνεχίζοντας αυτό που έλεγε η skatoula θα σου πω κι εγώ να ενεργοποιηθείς κι εσύ λίγο ρε παιδί μου...γύρνα και ρώτα τον οτιδήποτε...και καλά δεν άκουσες μια εκφώνηση ή ό,τι άλλο θες...κι αν του αρέσεις θα αρπάξει την ευκαιρία να γνωριστείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Η *Maria (^_^)*: #96 01-11-11 22:14 Το θέμα είναι ότι κοιταζόμαστε συνέχεια...στα διαλείμματα,όταν περνάω από δίπλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:18 Η granita έγραψε: #97 01-11-11 22:18 ρε συ με το να κοιτάζεστε όμως δεν θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται...πρέπει να μιλήσετε και λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:20 Η *Maria (^_^)*: #98 01-11-11 22:20 Και πες ότι παίρνω τη μεγάλη απόφαση να κάνω κίνηση και να του μιλήσω..υπάρχει περίπτωση να καταλάβω από κάτι ότι ενδιαφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:25 Η granita έγραψε: #99 01-11-11 22:25 θα του μιλήσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται σου είπα θα πάρει κατευθείαν το θάρρος να ανοίξει κουβέντα! Και στο κάτω-κάτω προσπάθησε να του αποδείξεις ότι αυτό που λέει περί απαξίωσης και τα σχετικά δεν ισχύει από την πλευρά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:27 Η *Maria (^_^)*: #100 01-11-11 22:27 Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το θέμα είναι ότι κοιταζόμαστε συνέχεια...στα διαλείμματα,όταν περνάω από δίπλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:18 Η granita έγραψε: #97 01-11-11 22:18 ρε συ με το να κοιτάζεστε όμως δεν θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται...πρέπει να μιλήσετε και λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:20 Η *Maria (^_^)*: #98 01-11-11 22:20 Και πες ότι παίρνω τη μεγάλη απόφαση να κάνω κίνηση και να του μιλήσω..υπάρχει περίπτωση να καταλάβω από κάτι ότι ενδιαφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:25 Η granita έγραψε: #99 01-11-11 22:25 θα του μιλήσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται σου είπα θα πάρει κατευθείαν το θάρρος να ανοίξει κουβέντα! Και στο κάτω-κάτω προσπάθησε να του αποδείξεις ότι αυτό που λέει περί απαξίωσης και τα σχετικά δεν ισχύει από την πλευρά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:27 Η *Maria (^_^)*: #100 01-11-11 22:27 Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε συ με το να κοιτάζεστε όμως δεν θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται...πρέπει να μιλήσετε και λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:20 Η *Maria (^_^)*: #98 01-11-11 22:20 Και πες ότι παίρνω τη μεγάλη απόφαση να κάνω κίνηση και να του μιλήσω..υπάρχει περίπτωση να καταλάβω από κάτι ότι ενδιαφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:25 Η granita έγραψε: #99 01-11-11 22:25 θα του μιλήσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται σου είπα θα πάρει κατευθείαν το θάρρος να ανοίξει κουβέντα! Και στο κάτω-κάτω προσπάθησε να του αποδείξεις ότι αυτό που λέει περί απαξίωσης και τα σχετικά δεν ισχύει από την πλευρά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:27 Η *Maria (^_^)*: #100 01-11-11 22:27 Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και πες ότι παίρνω τη μεγάλη απόφαση να κάνω κίνηση και να του μιλήσω..υπάρχει περίπτωση να καταλάβω από κάτι ότι ενδιαφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:25 Η granita έγραψε: #99 01-11-11 22:25 θα του μιλήσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται σου είπα θα πάρει κατευθείαν το θάρρος να ανοίξει κουβέντα! Και στο κάτω-κάτω προσπάθησε να του αποδείξεις ότι αυτό που λέει περί απαξίωσης και τα σχετικά δεν ισχύει από την πλευρά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:27 Η *Maria (^_^)*: #100 01-11-11 22:27 Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
θα του μιλήσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται σου είπα θα πάρει κατευθείαν το θάρρος να ανοίξει κουβέντα! Και στο κάτω-κάτω προσπάθησε να του αποδείξεις ότι αυτό που λέει περί απαξίωσης και τα σχετικά δεν ισχύει από την πλευρά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 22:27 Η *Maria (^_^)*: #100 01-11-11 22:27 Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν πηγαίνει για μένα,θα το καταλάβει..που θα πάει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.