Μαρία θα σου μιλήσω όπως μιλάω στην αδερφή μου γιατί βρίσκεστε περίπου στην ίδια κατάσταση.
ΔΕΝ το κανωγιατι δεν θελω να με κανει ρεζιλι και να λενε αα κοιτα αυτηηη και να με δειχνουνε..
Σκέψου αυτό το πράγμα και αναλογίσου ποιος θα το προκαλέσει. Αξίζει λοιπόν όλη αυτή την προσοχή, όλα αυτά τα συναισθήματα ένα αγόρι το οποίο εσύ η ίδια είσαι βέβαιη ότι δεν θα σεβαστεί την προσοχή που του δείχνεις, αλλά το ακριβώς αντίθετο?
Μήπως έχεις πλάσει μία εικόνα για αυτόν που δεν ισχύει? Αν δηλαδή σε ρωτήσω τώρα τι είναι αυτό που εκτιμάς και θαυμάζεις σε αυτόν θα μπορείς να μου απαντήσεις κάτι που αναμφισβήτητα είναι στο χαρακτήρα του - ή κάτι που εσύ θεωρείς ότι έχει?

Μην βασανίζεις τον εαυτό σου και μη θεωρείς ότι είσαι αδύναμη και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Πόσες ώρες έχεις περάσει να σκέφτεσαι αυτή την κατάσταση και να θλίβεσαι? Συνειδητοποίησε ότι μπορείς να τον ξεπεράσεις αν πραγματικά αυτό θέλεις, μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω και μπορείς να βρεις ανθρώπους γύρω σου που θα εκτιμάς, θα σέβεσαι και ίσως να θαυμάζεις για αυτό που είναι. Θέλει προσπάθεια - αλλά αξίζει τον κόπο!

Κάθε φορά λοιπόν που θα νιώθεις ότι "κυλάς" και ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις να θυμάσαι ότι ο καθένας από εμάς αξίζει να είναι περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που τον σέβονται, τον εκτιμούν.
Αυτά μικρή μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.