Τι σε κάνει sexy;

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,285 μηνύματα.
Τα μάτια μου αλλά έχω ακούσει και για το σώμα μου

Euge.loukia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.
Τι με κάνει σεξυ; Ανέφερα ποτέ τη λέξη ‘ευφυΐα’; Είναι το μυστικό άρωμα που πλανάται γύρω μου, η ικανότητα να διαλέγω λέξεις που αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια. Είναι ο τρόπος που το μυαλό μου διαπλέκεται με το σώμα, δημιουργώντας μια ακαταμάχητη αίσθηση σύνδεσης. Δεν είναι απλώς η εξωτερική εικόνα, αλλά η δύναμη της παρουσίας, η ικανότητα να προκαλώ συζητήσεις με την ομιλία και με την αίσθηση που αφήνω πίσω μου. Το ακαταμάχητο δεν είναι πάντα προφανές, είναι εκεί που η ευγένεια (Ευγενία χάρηκα) συναντά την πνευματικότητα και το χαμόγελο γίνεται πιο επικίνδυνο από ό,τι φαίνεται.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,282 μηνύματα.
Τίποτα απολύτος
είμαι α-σέξι και στριμμένο άντερο

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,357 μηνύματα.
Το μακρύ θεσπέσιο μαλλί μου

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,000 μηνύματα.
δεν θεωρώ ότι είμαι σεξυ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια