Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,285 μηνύματα.

19-10-24

11:34
Τα μάτια μου αλλά έχω ακούσει και για το σώμα μου
Euge.loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.

Τι με κάνει σεξυ; Ανέφερα ποτέ τη λέξη ‘ευφυΐα’; Είναι το μυστικό άρωμα που πλανάται γύρω μου, η ικανότητα να διαλέγω λέξεις που αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια. Είναι ο τρόπος που το μυαλό μου διαπλέκεται με το σώμα, δημιουργώντας μια ακαταμάχητη αίσθηση σύνδεσης. Δεν είναι απλώς η εξωτερική εικόνα, αλλά η δύναμη της παρουσίας, η ικανότητα να προκαλώ συζητήσεις με την ομιλία και με την αίσθηση που αφήνω πίσω μου. Το ακαταμάχητο δεν είναι πάντα προφανές, είναι εκεί που η ευγένεια (Ευγενία χάρηκα) συναντά την πνευματικότητα και το χαμόγελο γίνεται πιο επικίνδυνο από ό,τι φαίνεται.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,282 μηνύματα.

Τίποτα απολύτος
είμαι α-σέξι και στριμμένο άντερο
είμαι α-σέξι και στριμμένο άντερο
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,357 μηνύματα.

Το μακρύ θεσπέσιο μαλλί μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...