Τι σε κάνει sexy;

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.308 μηνύματα.
Τα μάτια μου αλλά έχω ακούσει και για το σώμα μου

Euge.loukia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 239 μηνύματα.
Τι με κάνει σεξυ; Ανέφερα ποτέ τη λέξη ‘ευφυΐα’; Είναι το μυστικό άρωμα που πλανάται γύρω μου, η ικανότητα να διαλέγω λέξεις που αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια. Είναι ο τρόπος που το μυαλό μου διαπλέκεται με το σώμα, δημιουργώντας μια ακαταμάχητη αίσθηση σύνδεσης. Δεν είναι απλώς η εξωτερική εικόνα, αλλά η δύναμη της παρουσίας, η ικανότητα να προκαλώ συζητήσεις με την ομιλία και με την αίσθηση που αφήνω πίσω μου. Το ακαταμάχητο δεν είναι πάντα προφανές, είναι εκεί που η ευγένεια (Ευγενία χάρηκα) συναντά την πνευματικότητα και το χαμόγελο γίνεται πιο επικίνδυνο από ό,τι φαίνεται.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.608 μηνύματα.
Τίποτα απολύτος
είμαι α-σέξι και στριμμένο άντερο

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.648 μηνύματα.
Το μακρύ θεσπέσιο μαλλί μου

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.186 μηνύματα.
δεν θεωρώ ότι είμαι σεξυ

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.200 μηνύματα.
Οι τρεις τελευταίοι φυσικά και είστε ερωτικοί και σέξι. Ο καθένας με τον τρόπο του <3

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 854 μηνύματα.
Αν και δεν θ' απαντήσω ευθέως στην ερώτηση του νήματος, θα πω πως είσαι καρασέξι όταν έχεις τον συμβατό απέναντί σου και τα μυαλουδάκια σας κάνουν μάτσι μάτσι.

1000035209.jpg

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.648 μηνύματα.
To ενός μήνα και δέκα ημερών μακρύτερο θεσπέσιο μαλλί μου που ως επι το πλείστον πιάνεται σε εναν ωραιότατο σέξι κότσο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια