Τα νέυρα μου
Ξύπνησα χάλια και με πονοκέφαλο, πάω να μπώ στο μπάνιο για τα σχετικά πάνω που πλήθηκα και πάω να κάνω την πρωινή ανάγκη χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν το αφεντικό μου, να πάω επιγώντος στο γραφείο χτύπησε συναγερμός, δεν πάω τουαλέτα, τρέχω στο γραφείο μέσα στο φόβο, ήταν διακοπή ρέυματος και η τάση χτύπησε το συναγερμό, πάω να μπώ στο μπάνιο σκοτάδι απίστευτό, έχω φοβία με το σκοτάδι και κερί πουθενά, κόβοντε τα τηλέφωνα λόγο τελειωμένου ups δεν έχω καμία επικοινονία με πελάτες, κατουριόμουν αφόριτα, χτυπάει το κιν. μου ήταν ο δηκιγόρος λέω ευκερία να πάω το χαρτί και να πάω στο μπάνιο, πήγα τροχάδι άλλα έκλεισε το γραφείο και έβαλα τα έγγραφα κάτω άπο την πόρτα, φέυγω γρήγορά για το σπίτι να πάω εκει τουαλέτα, με βλέπει το αφεντικό μου με ρωτάει τι θέλω και φέυγω επιδή ντράπικα να του πώ τι ήθελα, με τα πόλλα πάω σε ένα γνωστό μου με μίνι μάρκετ πάω τουαλέτα και πάω να πάρω τσιγάρα ξεχασα το πορτοφόλι στο γραφείο μου.
Πέρνω αναγκαστικά με πίστωση πάω στο γραφείο γιόκ ρέυμα άκομα χωρίς, ξαυνικά έρχετε το ρέυμα πρίν 15 λεπτά και πάω να ανάψω τα ups και με πιάνει ρέυμα

Ακόμα με πονάει το χέρι μου.
Αυτάααααα η δική σας μέρα; καλά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.