EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 13:12 Η EvanescenceQ: #1.701 28-01-21 13:12 Θα πηγαινα σε ενα κομμωτηριο να μου τα διορθωσουν. Τι θα εκανες αν σου ειχε ριξει καθαρτικο στο φαι η συγκατοικος και το καταλαβαινες μετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 19:20 Η CiNeFiL έγραψε: #1.702 28-01-21 19:20 αν επιβιωνα, θα την ξεχεζα και δεν θα ξανατρωγα τιποτα που εχει αγγιξει, να φυγω απο το σπιτι μου αποκλειεται αν ηθελε να φυγει εκεινη δεκτον τι θα εκανες αν αρχιζαν να σου πεφτουν τα δοντια σε ανυποπτο χρονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.981 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 00:25 Ο Skiyo έγραψε: #1.703 29-01-21 00:25 Ε θα πήγαινα σε οδοντίατρο να μου το διορθώσει Τι θα έκανες αν καταλάβαινες ότι ο γονιός σου σε παρακολουθούσε παντού τι έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 12:17 Η RafAspa94: #1.704 29-01-21 12:17 Επιεικώς χαμός, κυρίως γιατί θα μου έδειχναν ότι δεν με εμπιστεύονται. Μπορεί να έκανα και εβδομάδα (τουλάχιστον) μέχρι να τους ξανά μιλήσω. Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι ο/η φίλος /η σου ''σκάβει τον λάκκο'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:15 Η EvanescenceQ: #1.705 29-01-21 13:15 θα του τα εχωνα face to face Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι σε απερριψαν απο μια δουλεια που την ηθελες πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:43 Ο Guest 209912: #1.706 29-01-21 13:43 Τέτοια ατιμωση σβήνει μόνο με τελετουργικό θάνατο με kaiken tanto λεπίδα. Τι θα έκανες αν ένας φίλος σου δεν συμπαθούσε τη σχέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:48 Η EvanescenceQ: #1.707 29-01-21 13:48 θα προσπαθουσα να καταλαβω για ποιο λογο δε θα την ηθελε μηπως εκεινος ειχε δει κατι που δεν ειχα δει εγω,αλλιως δε θα εδινα και πολυ σημασια Ερωτηση ιδια παιδια Τι θα έκανες αν ένας φίλος σου δεν συμπαθούσε τη σχέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 14:29 Η Agaphbou έγραψε: #1.708 29-01-21 14:29 Αχ, been there, είχα προσπαθήσει να τους συμφιλιώσω αλλά δεν... Πλέον απλώς θα τον ρωτούσα τον λόγο για να το έχω υπόψιν μου και δε θα τους έφερνα σε επαφή ή μπορεί και να απέφευγα να αναφέρω γενικά πράγματα για τη σχέση μου μπροστά σ αυτόν τον φίλο. Ανάποδα τώρα, Τι θα έκανες αν η σχέση σου δε συμπαθούσε τους φίλους σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 14:40 Η EvanescenceQ: #1.709 29-01-21 14:40 θα το υποπτευομουν γιατι αντε να μην γουσταρει εναν,αλλα ολους?Μηπως και ειναι χειριστικος. Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν η σχέση σου δε συμπαθούσε τους φίλους σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 15:40 Η CiNeFiL έγραψε: #1.710 29-01-21 15:40 θεωρω οτι αυτο ειναι αρκετα κακο σημαδι γενικα,γιατι πιστευω αρκετα στο δειξε μου το φιλο σου (παρα τις οσες διαφορες εχετε) οποτε ως ενα σημειο για μενα σημαινει οτι δεν θα του αρεσε και ενα κομματι του εαυτου σου, με λιγα λογια εννοω οτι μαλλον αυτη η σχεση δεν θα πετυχει ποτε. Γενικα αν πηγαινε καλα και ημουν χαρουμενη απλα δεν θα βγαιναμε ολοι μαζι ποτε και that's it αλλα δεν νομιζω πως θα εμπιστευομουν ιδιαιτερα ανθρωπο που δεν συμπαθει τους φιλους μου (αλλο να μην ταιριαζει αλλο να μην συμπαθει) Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:09 Ο Monte Cristo: #1.711 30-01-21 23:09 Αν ήταν παροδικό, καταγραφή του γυναικείου cerebro. Αν ήταν μόνιμο, θα αυτοκτονούσα. Θα ήμουν η πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου Ίδια ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #1.712 30-01-21 23:31 Θα το απολάμβανα Ηθελα να ζησω πολύ κατι πολυ συγκεκριμένο δικο σας των ανδρών οποτε ναι θα το απολάμβανα Ιδια ερώτηση παιδια Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:47 Ο Valder έγραψε: #1.713 30-01-21 23:47 Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:36 Η Aura έγραψε: #1.714 31-01-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Καλά @Valder θα περιμένω με αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2021 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:49 Ο Valder έγραψε: #1.715 31-01-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω άλλη ωρα, τωρα βάφω νυχια και δε θελω να πιάσω πλήκτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 11:56 Ο Guest 209912: #1.716 31-01-21 11:56 Θα ξυπνούσα γυναίκα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα; Δηλαδή θα είχε αλλάξει ολοκληρο το χωροχρονικο συνεχές και για όλους τους άλλους θα ήταν μια συνηθισμένη μέρα; Η θα κοιμόμουν χτες και θα ξυπναγα μαγικά ως γυναίκα σήμερα; Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, τότε αφού ξεπερνουσα το αρχικό σοκ, μάλλον το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσα ήταν το σώμα μου στον καθρέφτη και μετά θα άρχιζα να το περιεργαζομαι να δω πως είναι. Όταν τελειωνα και με αυτό και άρχιζα να αισθάνομαι οκ στο νέο μου πετσί τότε μάλλον θα έβγαινα έξω και θα προσπαθούσα να μπω στο πετσί του γυναικείου ρόλου κι έτσι μάλλον όλοι την αρχη θα με περνούσαν για απρόσιτη ντίβα. Σίγουρα θα φρίκαρα όταν θα μου ερχόταν περίοδος. Ε και όσο να ναι θα με έπιανε μεγάλη απογοήτευση που πέρασα 31 χρόνια να μάθω να είμαι άντρας και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν. Στην δεύτερη περίπτωση μάλλον θα ακολουθούσε τεράστιος πανικός και από εμένα και από τους αλλούς. Θα έτρεχα στους γιατρούς οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να βρουν τι διάολο έπαθα και μάλλον θα κατέληγα σε κάποιο τσίρκο ως ο άντρας που έγινε μια μέρα γυναίκα. Τι θα έκανες εάν το πρόσωπο σου παραμορφωνοταν ανεπανόρθωτα σε κάποιο ατύχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:15 Η Aleksa έγραψε: #1.717 31-01-21 12:15 Τι άλλο; Απανωτές πλαστικές. Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 14:02 Η EvanescenceQ: #1.718 31-01-21 14:02 Θα παθαινα ενα σοκ οχι γιατι ηταν αλλά γιατι δεν μου το αποκαλυψε εξαρχης και πανω σε αυτο θα ξεκινουσε ενας υπεροχος διαλογος περι εμπιστοσυνης Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 090132: #1.719 31-01-21 20:03 Τότε θα είχα έναν πραγματικό λόγο να νιώθω ανεπαρκής. Μπορεί και να χώριζα επιτόπου, ανάλογα το πως το ανακάλυπτα και το βαθμό παράνοιας που έφτανα εκείνη τη στιγμή. Γιατί έπρεπε να το μάθω εκ των υστέρων...; Τι θα έκανες διαφορετικά, αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:45 Η Aura έγραψε: #1.720 04-02-21 22:45 Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα πηγαινα σε ενα κομμωτηριο να μου τα διορθωσουν. Τι θα εκανες αν σου ειχε ριξει καθαρτικο στο φαι η συγκατοικος και το καταλαβαινες μετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 19:20 Η CiNeFiL έγραψε: #1.702 28-01-21 19:20 αν επιβιωνα, θα την ξεχεζα και δεν θα ξανατρωγα τιποτα που εχει αγγιξει, να φυγω απο το σπιτι μου αποκλειεται αν ηθελε να φυγει εκεινη δεκτον τι θα εκανες αν αρχιζαν να σου πεφτουν τα δοντια σε ανυποπτο χρονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.981 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 00:25 Ο Skiyo έγραψε: #1.703 29-01-21 00:25 Ε θα πήγαινα σε οδοντίατρο να μου το διορθώσει Τι θα έκανες αν καταλάβαινες ότι ο γονιός σου σε παρακολουθούσε παντού τι έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 12:17 Η RafAspa94: #1.704 29-01-21 12:17 Επιεικώς χαμός, κυρίως γιατί θα μου έδειχναν ότι δεν με εμπιστεύονται. Μπορεί να έκανα και εβδομάδα (τουλάχιστον) μέχρι να τους ξανά μιλήσω. Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι ο/η φίλος /η σου ''σκάβει τον λάκκο'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:15 Η EvanescenceQ: #1.705 29-01-21 13:15 θα του τα εχωνα face to face Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι σε απερριψαν απο μια δουλεια που την ηθελες πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:43 Ο Guest 209912: #1.706 29-01-21 13:43 Τέτοια ατιμωση σβήνει μόνο με τελετουργικό θάνατο με kaiken tanto λεπίδα. Τι θα έκανες αν ένας φίλος σου δεν συμπαθούσε τη σχέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:48 Η EvanescenceQ: #1.707 29-01-21 13:48 θα προσπαθουσα να καταλαβω για ποιο λογο δε θα την ηθελε μηπως εκεινος ειχε δει κατι που δεν ειχα δει εγω,αλλιως δε θα εδινα και πολυ σημασια Ερωτηση ιδια παιδια Τι θα έκανες αν ένας φίλος σου δεν συμπαθούσε τη σχέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 14:29 Η Agaphbou έγραψε: #1.708 29-01-21 14:29 Αχ, been there, είχα προσπαθήσει να τους συμφιλιώσω αλλά δεν... Πλέον απλώς θα τον ρωτούσα τον λόγο για να το έχω υπόψιν μου και δε θα τους έφερνα σε επαφή ή μπορεί και να απέφευγα να αναφέρω γενικά πράγματα για τη σχέση μου μπροστά σ αυτόν τον φίλο. Ανάποδα τώρα, Τι θα έκανες αν η σχέση σου δε συμπαθούσε τους φίλους σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 14:40 Η EvanescenceQ: #1.709 29-01-21 14:40 θα το υποπτευομουν γιατι αντε να μην γουσταρει εναν,αλλα ολους?Μηπως και ειναι χειριστικος. Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν η σχέση σου δε συμπαθούσε τους φίλους σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 15:40 Η CiNeFiL έγραψε: #1.710 29-01-21 15:40 θεωρω οτι αυτο ειναι αρκετα κακο σημαδι γενικα,γιατι πιστευω αρκετα στο δειξε μου το φιλο σου (παρα τις οσες διαφορες εχετε) οποτε ως ενα σημειο για μενα σημαινει οτι δεν θα του αρεσε και ενα κομματι του εαυτου σου, με λιγα λογια εννοω οτι μαλλον αυτη η σχεση δεν θα πετυχει ποτε. Γενικα αν πηγαινε καλα και ημουν χαρουμενη απλα δεν θα βγαιναμε ολοι μαζι ποτε και that's it αλλα δεν νομιζω πως θα εμπιστευομουν ιδιαιτερα ανθρωπο που δεν συμπαθει τους φιλους μου (αλλο να μην ταιριαζει αλλο να μην συμπαθει) Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:09 Ο Monte Cristo: #1.711 30-01-21 23:09 Αν ήταν παροδικό, καταγραφή του γυναικείου cerebro. Αν ήταν μόνιμο, θα αυτοκτονούσα. Θα ήμουν η πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου Ίδια ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #1.712 30-01-21 23:31 Θα το απολάμβανα Ηθελα να ζησω πολύ κατι πολυ συγκεκριμένο δικο σας των ανδρών οποτε ναι θα το απολάμβανα Ιδια ερώτηση παιδια Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:47 Ο Valder έγραψε: #1.713 30-01-21 23:47 Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:36 Η Aura έγραψε: #1.714 31-01-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Καλά @Valder θα περιμένω με αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2021 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:49 Ο Valder έγραψε: #1.715 31-01-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω άλλη ωρα, τωρα βάφω νυχια και δε θελω να πιάσω πλήκτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 11:56 Ο Guest 209912: #1.716 31-01-21 11:56 Θα ξυπνούσα γυναίκα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα; Δηλαδή θα είχε αλλάξει ολοκληρο το χωροχρονικο συνεχές και για όλους τους άλλους θα ήταν μια συνηθισμένη μέρα; Η θα κοιμόμουν χτες και θα ξυπναγα μαγικά ως γυναίκα σήμερα; Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, τότε αφού ξεπερνουσα το αρχικό σοκ, μάλλον το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσα ήταν το σώμα μου στον καθρέφτη και μετά θα άρχιζα να το περιεργαζομαι να δω πως είναι. Όταν τελειωνα και με αυτό και άρχιζα να αισθάνομαι οκ στο νέο μου πετσί τότε μάλλον θα έβγαινα έξω και θα προσπαθούσα να μπω στο πετσί του γυναικείου ρόλου κι έτσι μάλλον όλοι την αρχη θα με περνούσαν για απρόσιτη ντίβα. Σίγουρα θα φρίκαρα όταν θα μου ερχόταν περίοδος. Ε και όσο να ναι θα με έπιανε μεγάλη απογοήτευση που πέρασα 31 χρόνια να μάθω να είμαι άντρας και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν. Στην δεύτερη περίπτωση μάλλον θα ακολουθούσε τεράστιος πανικός και από εμένα και από τους αλλούς. Θα έτρεχα στους γιατρούς οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να βρουν τι διάολο έπαθα και μάλλον θα κατέληγα σε κάποιο τσίρκο ως ο άντρας που έγινε μια μέρα γυναίκα. Τι θα έκανες εάν το πρόσωπο σου παραμορφωνοταν ανεπανόρθωτα σε κάποιο ατύχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:15 Η Aleksa έγραψε: #1.717 31-01-21 12:15 Τι άλλο; Απανωτές πλαστικές. Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 14:02 Η EvanescenceQ: #1.718 31-01-21 14:02 Θα παθαινα ενα σοκ οχι γιατι ηταν αλλά γιατι δεν μου το αποκαλυψε εξαρχης και πανω σε αυτο θα ξεκινουσε ενας υπεροχος διαλογος περι εμπιστοσυνης Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 090132: #1.719 31-01-21 20:03 Τότε θα είχα έναν πραγματικό λόγο να νιώθω ανεπαρκής. Μπορεί και να χώριζα επιτόπου, ανάλογα το πως το ανακάλυπτα και το βαθμό παράνοιας που έφτανα εκείνη τη στιγμή. Γιατί έπρεπε να το μάθω εκ των υστέρων...; Τι θα έκανες διαφορετικά, αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:45 Η Aura έγραψε: #1.720 04-02-21 22:45 Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν επιβιωνα, θα την ξεχεζα και δεν θα ξανατρωγα τιποτα που εχει αγγιξει, να φυγω απο το σπιτι μου αποκλειεται αν ηθελε να φυγει εκεινη δεκτον τι θα εκανες αν αρχιζαν να σου πεφτουν τα δοντια σε ανυποπτο χρονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.981 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 00:25 Ο Skiyo έγραψε: #1.703 29-01-21 00:25 Ε θα πήγαινα σε οδοντίατρο να μου το διορθώσει Τι θα έκανες αν καταλάβαινες ότι ο γονιός σου σε παρακολουθούσε παντού τι έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 12:17 Η RafAspa94: #1.704 29-01-21 12:17 Επιεικώς χαμός, κυρίως γιατί θα μου έδειχναν ότι δεν με εμπιστεύονται. Μπορεί να έκανα και εβδομάδα (τουλάχιστον) μέχρι να τους ξανά μιλήσω. Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι ο/η φίλος /η σου ''σκάβει τον λάκκο'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:15 Η EvanescenceQ: #1.705 29-01-21 13:15 θα του τα εχωνα face to face Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι σε απερριψαν απο μια δουλεια που την ηθελες πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:43 Ο Guest 209912: #1.706 29-01-21 13:43 Τέτοια ατιμωση σβήνει μόνο με τελετουργικό θάνατο με kaiken tanto λεπίδα. Τι θα έκανες αν ένας φίλος σου δεν συμπαθούσε τη σχέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:48 Η EvanescenceQ: #1.707 29-01-21 13:48 θα προσπαθουσα να καταλαβω για ποιο λογο δε θα την ηθελε μηπως εκεινος ειχε δει κατι που δεν ειχα δει εγω,αλλιως δε θα εδινα και πολυ σημασια Ερωτηση ιδια παιδια Τι θα έκανες αν ένας φίλος σου δεν συμπαθούσε τη σχέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 14:29 Η Agaphbou έγραψε: #1.708 29-01-21 14:29 Αχ, been there, είχα προσπαθήσει να τους συμφιλιώσω αλλά δεν... Πλέον απλώς θα τον ρωτούσα τον λόγο για να το έχω υπόψιν μου και δε θα τους έφερνα σε επαφή ή μπορεί και να απέφευγα να αναφέρω γενικά πράγματα για τη σχέση μου μπροστά σ αυτόν τον φίλο. Ανάποδα τώρα, Τι θα έκανες αν η σχέση σου δε συμπαθούσε τους φίλους σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 14:40 Η EvanescenceQ: #1.709 29-01-21 14:40 θα το υποπτευομουν γιατι αντε να μην γουσταρει εναν,αλλα ολους?Μηπως και ειναι χειριστικος. Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν η σχέση σου δε συμπαθούσε τους φίλους σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 15:40 Η CiNeFiL έγραψε: #1.710 29-01-21 15:40 θεωρω οτι αυτο ειναι αρκετα κακο σημαδι γενικα,γιατι πιστευω αρκετα στο δειξε μου το φιλο σου (παρα τις οσες διαφορες εχετε) οποτε ως ενα σημειο για μενα σημαινει οτι δεν θα του αρεσε και ενα κομματι του εαυτου σου, με λιγα λογια εννοω οτι μαλλον αυτη η σχεση δεν θα πετυχει ποτε. Γενικα αν πηγαινε καλα και ημουν χαρουμενη απλα δεν θα βγαιναμε ολοι μαζι ποτε και that's it αλλα δεν νομιζω πως θα εμπιστευομουν ιδιαιτερα ανθρωπο που δεν συμπαθει τους φιλους μου (αλλο να μην ταιριαζει αλλο να μην συμπαθει) Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:09 Ο Monte Cristo: #1.711 30-01-21 23:09 Αν ήταν παροδικό, καταγραφή του γυναικείου cerebro. Αν ήταν μόνιμο, θα αυτοκτονούσα. Θα ήμουν η πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου Ίδια ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #1.712 30-01-21 23:31 Θα το απολάμβανα Ηθελα να ζησω πολύ κατι πολυ συγκεκριμένο δικο σας των ανδρών οποτε ναι θα το απολάμβανα Ιδια ερώτηση παιδια Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:47 Ο Valder έγραψε: #1.713 30-01-21 23:47 Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:36 Η Aura έγραψε: #1.714 31-01-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Καλά @Valder θα περιμένω με αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2021 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:49 Ο Valder έγραψε: #1.715 31-01-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω άλλη ωρα, τωρα βάφω νυχια και δε θελω να πιάσω πλήκτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 11:56 Ο Guest 209912: #1.716 31-01-21 11:56 Θα ξυπνούσα γυναίκα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα; Δηλαδή θα είχε αλλάξει ολοκληρο το χωροχρονικο συνεχές και για όλους τους άλλους θα ήταν μια συνηθισμένη μέρα; Η θα κοιμόμουν χτες και θα ξυπναγα μαγικά ως γυναίκα σήμερα; Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, τότε αφού ξεπερνουσα το αρχικό σοκ, μάλλον το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσα ήταν το σώμα μου στον καθρέφτη και μετά θα άρχιζα να το περιεργαζομαι να δω πως είναι. Όταν τελειωνα και με αυτό και άρχιζα να αισθάνομαι οκ στο νέο μου πετσί τότε μάλλον θα έβγαινα έξω και θα προσπαθούσα να μπω στο πετσί του γυναικείου ρόλου κι έτσι μάλλον όλοι την αρχη θα με περνούσαν για απρόσιτη ντίβα. Σίγουρα θα φρίκαρα όταν θα μου ερχόταν περίοδος. Ε και όσο να ναι θα με έπιανε μεγάλη απογοήτευση που πέρασα 31 χρόνια να μάθω να είμαι άντρας και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν. Στην δεύτερη περίπτωση μάλλον θα ακολουθούσε τεράστιος πανικός και από εμένα και από τους αλλούς. Θα έτρεχα στους γιατρούς οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να βρουν τι διάολο έπαθα και μάλλον θα κατέληγα σε κάποιο τσίρκο ως ο άντρας που έγινε μια μέρα γυναίκα. Τι θα έκανες εάν το πρόσωπο σου παραμορφωνοταν ανεπανόρθωτα σε κάποιο ατύχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:15 Η Aleksa έγραψε: #1.717 31-01-21 12:15 Τι άλλο; Απανωτές πλαστικές. Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 14:02 Η EvanescenceQ: #1.718 31-01-21 14:02 Θα παθαινα ενα σοκ οχι γιατι ηταν αλλά γιατι δεν μου το αποκαλυψε εξαρχης και πανω σε αυτο θα ξεκινουσε ενας υπεροχος διαλογος περι εμπιστοσυνης Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 090132: #1.719 31-01-21 20:03 Τότε θα είχα έναν πραγματικό λόγο να νιώθω ανεπαρκής. Μπορεί και να χώριζα επιτόπου, ανάλογα το πως το ανακάλυπτα και το βαθμό παράνοιας που έφτανα εκείνη τη στιγμή. Γιατί έπρεπε να το μάθω εκ των υστέρων...; Τι θα έκανες διαφορετικά, αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:45 Η Aura έγραψε: #1.720 04-02-21 22:45 Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε θα πήγαινα σε οδοντίατρο να μου το διορθώσει Τι θα έκανες αν καταλάβαινες ότι ο γονιός σου σε παρακολουθούσε παντού τι έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 12:17 Η RafAspa94: #1.704 29-01-21 12:17 Επιεικώς χαμός, κυρίως γιατί θα μου έδειχναν ότι δεν με εμπιστεύονται. Μπορεί να έκανα και εβδομάδα (τουλάχιστον) μέχρι να τους ξανά μιλήσω. Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι ο/η φίλος /η σου ''σκάβει τον λάκκο'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:15 Η EvanescenceQ: #1.705 29-01-21 13:15 θα του τα εχωνα face to face Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι σε απερριψαν απο μια δουλεια που την ηθελες πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:43 Ο Guest 209912: #1.706 29-01-21 13:43 Τέτοια ατιμωση σβήνει μόνο με τελετουργικό θάνατο με kaiken tanto λεπίδα. Τι θα έκανες αν ένας φίλος σου δεν συμπαθούσε τη σχέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:48 Η EvanescenceQ: #1.707 29-01-21 13:48 θα προσπαθουσα να καταλαβω για ποιο λογο δε θα την ηθελε μηπως εκεινος ειχε δει κατι που δεν ειχα δει εγω,αλλιως δε θα εδινα και πολυ σημασια Ερωτηση ιδια παιδια Τι θα έκανες αν ένας φίλος σου δεν συμπαθούσε τη σχέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 14:29 Η Agaphbou έγραψε: #1.708 29-01-21 14:29 Αχ, been there, είχα προσπαθήσει να τους συμφιλιώσω αλλά δεν... Πλέον απλώς θα τον ρωτούσα τον λόγο για να το έχω υπόψιν μου και δε θα τους έφερνα σε επαφή ή μπορεί και να απέφευγα να αναφέρω γενικά πράγματα για τη σχέση μου μπροστά σ αυτόν τον φίλο. Ανάποδα τώρα, Τι θα έκανες αν η σχέση σου δε συμπαθούσε τους φίλους σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 14:40 Η EvanescenceQ: #1.709 29-01-21 14:40 θα το υποπτευομουν γιατι αντε να μην γουσταρει εναν,αλλα ολους?Μηπως και ειναι χειριστικος. Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν η σχέση σου δε συμπαθούσε τους φίλους σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 15:40 Η CiNeFiL έγραψε: #1.710 29-01-21 15:40 θεωρω οτι αυτο ειναι αρκετα κακο σημαδι γενικα,γιατι πιστευω αρκετα στο δειξε μου το φιλο σου (παρα τις οσες διαφορες εχετε) οποτε ως ενα σημειο για μενα σημαινει οτι δεν θα του αρεσε και ενα κομματι του εαυτου σου, με λιγα λογια εννοω οτι μαλλον αυτη η σχεση δεν θα πετυχει ποτε. Γενικα αν πηγαινε καλα και ημουν χαρουμενη απλα δεν θα βγαιναμε ολοι μαζι ποτε και that's it αλλα δεν νομιζω πως θα εμπιστευομουν ιδιαιτερα ανθρωπο που δεν συμπαθει τους φιλους μου (αλλο να μην ταιριαζει αλλο να μην συμπαθει) Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:09 Ο Monte Cristo: #1.711 30-01-21 23:09 Αν ήταν παροδικό, καταγραφή του γυναικείου cerebro. Αν ήταν μόνιμο, θα αυτοκτονούσα. Θα ήμουν η πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου Ίδια ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #1.712 30-01-21 23:31 Θα το απολάμβανα Ηθελα να ζησω πολύ κατι πολυ συγκεκριμένο δικο σας των ανδρών οποτε ναι θα το απολάμβανα Ιδια ερώτηση παιδια Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:47 Ο Valder έγραψε: #1.713 30-01-21 23:47 Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:36 Η Aura έγραψε: #1.714 31-01-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Καλά @Valder θα περιμένω με αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2021 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:49 Ο Valder έγραψε: #1.715 31-01-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω άλλη ωρα, τωρα βάφω νυχια και δε θελω να πιάσω πλήκτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 11:56 Ο Guest 209912: #1.716 31-01-21 11:56 Θα ξυπνούσα γυναίκα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα; Δηλαδή θα είχε αλλάξει ολοκληρο το χωροχρονικο συνεχές και για όλους τους άλλους θα ήταν μια συνηθισμένη μέρα; Η θα κοιμόμουν χτες και θα ξυπναγα μαγικά ως γυναίκα σήμερα; Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, τότε αφού ξεπερνουσα το αρχικό σοκ, μάλλον το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσα ήταν το σώμα μου στον καθρέφτη και μετά θα άρχιζα να το περιεργαζομαι να δω πως είναι. Όταν τελειωνα και με αυτό και άρχιζα να αισθάνομαι οκ στο νέο μου πετσί τότε μάλλον θα έβγαινα έξω και θα προσπαθούσα να μπω στο πετσί του γυναικείου ρόλου κι έτσι μάλλον όλοι την αρχη θα με περνούσαν για απρόσιτη ντίβα. Σίγουρα θα φρίκαρα όταν θα μου ερχόταν περίοδος. Ε και όσο να ναι θα με έπιανε μεγάλη απογοήτευση που πέρασα 31 χρόνια να μάθω να είμαι άντρας και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν. Στην δεύτερη περίπτωση μάλλον θα ακολουθούσε τεράστιος πανικός και από εμένα και από τους αλλούς. Θα έτρεχα στους γιατρούς οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να βρουν τι διάολο έπαθα και μάλλον θα κατέληγα σε κάποιο τσίρκο ως ο άντρας που έγινε μια μέρα γυναίκα. Τι θα έκανες εάν το πρόσωπο σου παραμορφωνοταν ανεπανόρθωτα σε κάποιο ατύχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:15 Η Aleksa έγραψε: #1.717 31-01-21 12:15 Τι άλλο; Απανωτές πλαστικές. Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 14:02 Η EvanescenceQ: #1.718 31-01-21 14:02 Θα παθαινα ενα σοκ οχι γιατι ηταν αλλά γιατι δεν μου το αποκαλυψε εξαρχης και πανω σε αυτο θα ξεκινουσε ενας υπεροχος διαλογος περι εμπιστοσυνης Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 090132: #1.719 31-01-21 20:03 Τότε θα είχα έναν πραγματικό λόγο να νιώθω ανεπαρκής. Μπορεί και να χώριζα επιτόπου, ανάλογα το πως το ανακάλυπτα και το βαθμό παράνοιας που έφτανα εκείνη τη στιγμή. Γιατί έπρεπε να το μάθω εκ των υστέρων...; Τι θα έκανες διαφορετικά, αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:45 Η Aura έγραψε: #1.720 04-02-21 22:45 Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επιεικώς χαμός, κυρίως γιατί θα μου έδειχναν ότι δεν με εμπιστεύονται. Μπορεί να έκανα και εβδομάδα (τουλάχιστον) μέχρι να τους ξανά μιλήσω. Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι ο/η φίλος /η σου ''σκάβει τον λάκκο'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:15 Η EvanescenceQ: #1.705 29-01-21 13:15 θα του τα εχωνα face to face Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι σε απερριψαν απο μια δουλεια που την ηθελες πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:43 Ο Guest 209912: #1.706 29-01-21 13:43 Τέτοια ατιμωση σβήνει μόνο με τελετουργικό θάνατο με kaiken tanto λεπίδα. Τι θα έκανες αν ένας φίλος σου δεν συμπαθούσε τη σχέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:48 Η EvanescenceQ: #1.707 29-01-21 13:48 θα προσπαθουσα να καταλαβω για ποιο λογο δε θα την ηθελε μηπως εκεινος ειχε δει κατι που δεν ειχα δει εγω,αλλιως δε θα εδινα και πολυ σημασια Ερωτηση ιδια παιδια Τι θα έκανες αν ένας φίλος σου δεν συμπαθούσε τη σχέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 14:29 Η Agaphbou έγραψε: #1.708 29-01-21 14:29 Αχ, been there, είχα προσπαθήσει να τους συμφιλιώσω αλλά δεν... Πλέον απλώς θα τον ρωτούσα τον λόγο για να το έχω υπόψιν μου και δε θα τους έφερνα σε επαφή ή μπορεί και να απέφευγα να αναφέρω γενικά πράγματα για τη σχέση μου μπροστά σ αυτόν τον φίλο. Ανάποδα τώρα, Τι θα έκανες αν η σχέση σου δε συμπαθούσε τους φίλους σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 14:40 Η EvanescenceQ: #1.709 29-01-21 14:40 θα το υποπτευομουν γιατι αντε να μην γουσταρει εναν,αλλα ολους?Μηπως και ειναι χειριστικος. Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν η σχέση σου δε συμπαθούσε τους φίλους σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 15:40 Η CiNeFiL έγραψε: #1.710 29-01-21 15:40 θεωρω οτι αυτο ειναι αρκετα κακο σημαδι γενικα,γιατι πιστευω αρκετα στο δειξε μου το φιλο σου (παρα τις οσες διαφορες εχετε) οποτε ως ενα σημειο για μενα σημαινει οτι δεν θα του αρεσε και ενα κομματι του εαυτου σου, με λιγα λογια εννοω οτι μαλλον αυτη η σχεση δεν θα πετυχει ποτε. Γενικα αν πηγαινε καλα και ημουν χαρουμενη απλα δεν θα βγαιναμε ολοι μαζι ποτε και that's it αλλα δεν νομιζω πως θα εμπιστευομουν ιδιαιτερα ανθρωπο που δεν συμπαθει τους φιλους μου (αλλο να μην ταιριαζει αλλο να μην συμπαθει) Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:09 Ο Monte Cristo: #1.711 30-01-21 23:09 Αν ήταν παροδικό, καταγραφή του γυναικείου cerebro. Αν ήταν μόνιμο, θα αυτοκτονούσα. Θα ήμουν η πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου Ίδια ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #1.712 30-01-21 23:31 Θα το απολάμβανα Ηθελα να ζησω πολύ κατι πολυ συγκεκριμένο δικο σας των ανδρών οποτε ναι θα το απολάμβανα Ιδια ερώτηση παιδια Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:47 Ο Valder έγραψε: #1.713 30-01-21 23:47 Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:36 Η Aura έγραψε: #1.714 31-01-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Καλά @Valder θα περιμένω με αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2021 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:49 Ο Valder έγραψε: #1.715 31-01-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω άλλη ωρα, τωρα βάφω νυχια και δε θελω να πιάσω πλήκτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 11:56 Ο Guest 209912: #1.716 31-01-21 11:56 Θα ξυπνούσα γυναίκα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα; Δηλαδή θα είχε αλλάξει ολοκληρο το χωροχρονικο συνεχές και για όλους τους άλλους θα ήταν μια συνηθισμένη μέρα; Η θα κοιμόμουν χτες και θα ξυπναγα μαγικά ως γυναίκα σήμερα; Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, τότε αφού ξεπερνουσα το αρχικό σοκ, μάλλον το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσα ήταν το σώμα μου στον καθρέφτη και μετά θα άρχιζα να το περιεργαζομαι να δω πως είναι. Όταν τελειωνα και με αυτό και άρχιζα να αισθάνομαι οκ στο νέο μου πετσί τότε μάλλον θα έβγαινα έξω και θα προσπαθούσα να μπω στο πετσί του γυναικείου ρόλου κι έτσι μάλλον όλοι την αρχη θα με περνούσαν για απρόσιτη ντίβα. Σίγουρα θα φρίκαρα όταν θα μου ερχόταν περίοδος. Ε και όσο να ναι θα με έπιανε μεγάλη απογοήτευση που πέρασα 31 χρόνια να μάθω να είμαι άντρας και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν. Στην δεύτερη περίπτωση μάλλον θα ακολουθούσε τεράστιος πανικός και από εμένα και από τους αλλούς. Θα έτρεχα στους γιατρούς οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να βρουν τι διάολο έπαθα και μάλλον θα κατέληγα σε κάποιο τσίρκο ως ο άντρας που έγινε μια μέρα γυναίκα. Τι θα έκανες εάν το πρόσωπο σου παραμορφωνοταν ανεπανόρθωτα σε κάποιο ατύχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:15 Η Aleksa έγραψε: #1.717 31-01-21 12:15 Τι άλλο; Απανωτές πλαστικές. Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 14:02 Η EvanescenceQ: #1.718 31-01-21 14:02 Θα παθαινα ενα σοκ οχι γιατι ηταν αλλά γιατι δεν μου το αποκαλυψε εξαρχης και πανω σε αυτο θα ξεκινουσε ενας υπεροχος διαλογος περι εμπιστοσυνης Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 090132: #1.719 31-01-21 20:03 Τότε θα είχα έναν πραγματικό λόγο να νιώθω ανεπαρκής. Μπορεί και να χώριζα επιτόπου, ανάλογα το πως το ανακάλυπτα και το βαθμό παράνοιας που έφτανα εκείνη τη στιγμή. Γιατί έπρεπε να το μάθω εκ των υστέρων...; Τι θα έκανες διαφορετικά, αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:45 Η Aura έγραψε: #1.720 04-02-21 22:45 Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα του τα εχωνα face to face Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι σε απερριψαν απο μια δουλεια που την ηθελες πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:43 Ο Guest 209912: #1.706 29-01-21 13:43 Τέτοια ατιμωση σβήνει μόνο με τελετουργικό θάνατο με kaiken tanto λεπίδα. Τι θα έκανες αν ένας φίλος σου δεν συμπαθούσε τη σχέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:48 Η EvanescenceQ: #1.707 29-01-21 13:48 θα προσπαθουσα να καταλαβω για ποιο λογο δε θα την ηθελε μηπως εκεινος ειχε δει κατι που δεν ειχα δει εγω,αλλιως δε θα εδινα και πολυ σημασια Ερωτηση ιδια παιδια Τι θα έκανες αν ένας φίλος σου δεν συμπαθούσε τη σχέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 14:29 Η Agaphbou έγραψε: #1.708 29-01-21 14:29 Αχ, been there, είχα προσπαθήσει να τους συμφιλιώσω αλλά δεν... Πλέον απλώς θα τον ρωτούσα τον λόγο για να το έχω υπόψιν μου και δε θα τους έφερνα σε επαφή ή μπορεί και να απέφευγα να αναφέρω γενικά πράγματα για τη σχέση μου μπροστά σ αυτόν τον φίλο. Ανάποδα τώρα, Τι θα έκανες αν η σχέση σου δε συμπαθούσε τους φίλους σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 14:40 Η EvanescenceQ: #1.709 29-01-21 14:40 θα το υποπτευομουν γιατι αντε να μην γουσταρει εναν,αλλα ολους?Μηπως και ειναι χειριστικος. Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν η σχέση σου δε συμπαθούσε τους φίλους σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 15:40 Η CiNeFiL έγραψε: #1.710 29-01-21 15:40 θεωρω οτι αυτο ειναι αρκετα κακο σημαδι γενικα,γιατι πιστευω αρκετα στο δειξε μου το φιλο σου (παρα τις οσες διαφορες εχετε) οποτε ως ενα σημειο για μενα σημαινει οτι δεν θα του αρεσε και ενα κομματι του εαυτου σου, με λιγα λογια εννοω οτι μαλλον αυτη η σχεση δεν θα πετυχει ποτε. Γενικα αν πηγαινε καλα και ημουν χαρουμενη απλα δεν θα βγαιναμε ολοι μαζι ποτε και that's it αλλα δεν νομιζω πως θα εμπιστευομουν ιδιαιτερα ανθρωπο που δεν συμπαθει τους φιλους μου (αλλο να μην ταιριαζει αλλο να μην συμπαθει) Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:09 Ο Monte Cristo: #1.711 30-01-21 23:09 Αν ήταν παροδικό, καταγραφή του γυναικείου cerebro. Αν ήταν μόνιμο, θα αυτοκτονούσα. Θα ήμουν η πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου Ίδια ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #1.712 30-01-21 23:31 Θα το απολάμβανα Ηθελα να ζησω πολύ κατι πολυ συγκεκριμένο δικο σας των ανδρών οποτε ναι θα το απολάμβανα Ιδια ερώτηση παιδια Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:47 Ο Valder έγραψε: #1.713 30-01-21 23:47 Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:36 Η Aura έγραψε: #1.714 31-01-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Καλά @Valder θα περιμένω με αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2021 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:49 Ο Valder έγραψε: #1.715 31-01-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω άλλη ωρα, τωρα βάφω νυχια και δε θελω να πιάσω πλήκτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 11:56 Ο Guest 209912: #1.716 31-01-21 11:56 Θα ξυπνούσα γυναίκα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα; Δηλαδή θα είχε αλλάξει ολοκληρο το χωροχρονικο συνεχές και για όλους τους άλλους θα ήταν μια συνηθισμένη μέρα; Η θα κοιμόμουν χτες και θα ξυπναγα μαγικά ως γυναίκα σήμερα; Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, τότε αφού ξεπερνουσα το αρχικό σοκ, μάλλον το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσα ήταν το σώμα μου στον καθρέφτη και μετά θα άρχιζα να το περιεργαζομαι να δω πως είναι. Όταν τελειωνα και με αυτό και άρχιζα να αισθάνομαι οκ στο νέο μου πετσί τότε μάλλον θα έβγαινα έξω και θα προσπαθούσα να μπω στο πετσί του γυναικείου ρόλου κι έτσι μάλλον όλοι την αρχη θα με περνούσαν για απρόσιτη ντίβα. Σίγουρα θα φρίκαρα όταν θα μου ερχόταν περίοδος. Ε και όσο να ναι θα με έπιανε μεγάλη απογοήτευση που πέρασα 31 χρόνια να μάθω να είμαι άντρας και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν. Στην δεύτερη περίπτωση μάλλον θα ακολουθούσε τεράστιος πανικός και από εμένα και από τους αλλούς. Θα έτρεχα στους γιατρούς οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να βρουν τι διάολο έπαθα και μάλλον θα κατέληγα σε κάποιο τσίρκο ως ο άντρας που έγινε μια μέρα γυναίκα. Τι θα έκανες εάν το πρόσωπο σου παραμορφωνοταν ανεπανόρθωτα σε κάποιο ατύχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:15 Η Aleksa έγραψε: #1.717 31-01-21 12:15 Τι άλλο; Απανωτές πλαστικές. Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 14:02 Η EvanescenceQ: #1.718 31-01-21 14:02 Θα παθαινα ενα σοκ οχι γιατι ηταν αλλά γιατι δεν μου το αποκαλυψε εξαρχης και πανω σε αυτο θα ξεκινουσε ενας υπεροχος διαλογος περι εμπιστοσυνης Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 090132: #1.719 31-01-21 20:03 Τότε θα είχα έναν πραγματικό λόγο να νιώθω ανεπαρκής. Μπορεί και να χώριζα επιτόπου, ανάλογα το πως το ανακάλυπτα και το βαθμό παράνοιας που έφτανα εκείνη τη στιγμή. Γιατί έπρεπε να το μάθω εκ των υστέρων...; Τι θα έκανες διαφορετικά, αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:45 Η Aura έγραψε: #1.720 04-02-21 22:45 Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέτοια ατιμωση σβήνει μόνο με τελετουργικό θάνατο με kaiken tanto λεπίδα. Τι θα έκανες αν ένας φίλος σου δεν συμπαθούσε τη σχέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:48 Η EvanescenceQ: #1.707 29-01-21 13:48 θα προσπαθουσα να καταλαβω για ποιο λογο δε θα την ηθελε μηπως εκεινος ειχε δει κατι που δεν ειχα δει εγω,αλλιως δε θα εδινα και πολυ σημασια Ερωτηση ιδια παιδια Τι θα έκανες αν ένας φίλος σου δεν συμπαθούσε τη σχέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 14:29 Η Agaphbou έγραψε: #1.708 29-01-21 14:29 Αχ, been there, είχα προσπαθήσει να τους συμφιλιώσω αλλά δεν... Πλέον απλώς θα τον ρωτούσα τον λόγο για να το έχω υπόψιν μου και δε θα τους έφερνα σε επαφή ή μπορεί και να απέφευγα να αναφέρω γενικά πράγματα για τη σχέση μου μπροστά σ αυτόν τον φίλο. Ανάποδα τώρα, Τι θα έκανες αν η σχέση σου δε συμπαθούσε τους φίλους σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 14:40 Η EvanescenceQ: #1.709 29-01-21 14:40 θα το υποπτευομουν γιατι αντε να μην γουσταρει εναν,αλλα ολους?Μηπως και ειναι χειριστικος. Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν η σχέση σου δε συμπαθούσε τους φίλους σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 15:40 Η CiNeFiL έγραψε: #1.710 29-01-21 15:40 θεωρω οτι αυτο ειναι αρκετα κακο σημαδι γενικα,γιατι πιστευω αρκετα στο δειξε μου το φιλο σου (παρα τις οσες διαφορες εχετε) οποτε ως ενα σημειο για μενα σημαινει οτι δεν θα του αρεσε και ενα κομματι του εαυτου σου, με λιγα λογια εννοω οτι μαλλον αυτη η σχεση δεν θα πετυχει ποτε. Γενικα αν πηγαινε καλα και ημουν χαρουμενη απλα δεν θα βγαιναμε ολοι μαζι ποτε και that's it αλλα δεν νομιζω πως θα εμπιστευομουν ιδιαιτερα ανθρωπο που δεν συμπαθει τους φιλους μου (αλλο να μην ταιριαζει αλλο να μην συμπαθει) Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:09 Ο Monte Cristo: #1.711 30-01-21 23:09 Αν ήταν παροδικό, καταγραφή του γυναικείου cerebro. Αν ήταν μόνιμο, θα αυτοκτονούσα. Θα ήμουν η πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου Ίδια ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #1.712 30-01-21 23:31 Θα το απολάμβανα Ηθελα να ζησω πολύ κατι πολυ συγκεκριμένο δικο σας των ανδρών οποτε ναι θα το απολάμβανα Ιδια ερώτηση παιδια Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:47 Ο Valder έγραψε: #1.713 30-01-21 23:47 Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:36 Η Aura έγραψε: #1.714 31-01-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Καλά @Valder θα περιμένω με αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2021 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:49 Ο Valder έγραψε: #1.715 31-01-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω άλλη ωρα, τωρα βάφω νυχια και δε θελω να πιάσω πλήκτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 11:56 Ο Guest 209912: #1.716 31-01-21 11:56 Θα ξυπνούσα γυναίκα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα; Δηλαδή θα είχε αλλάξει ολοκληρο το χωροχρονικο συνεχές και για όλους τους άλλους θα ήταν μια συνηθισμένη μέρα; Η θα κοιμόμουν χτες και θα ξυπναγα μαγικά ως γυναίκα σήμερα; Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, τότε αφού ξεπερνουσα το αρχικό σοκ, μάλλον το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσα ήταν το σώμα μου στον καθρέφτη και μετά θα άρχιζα να το περιεργαζομαι να δω πως είναι. Όταν τελειωνα και με αυτό και άρχιζα να αισθάνομαι οκ στο νέο μου πετσί τότε μάλλον θα έβγαινα έξω και θα προσπαθούσα να μπω στο πετσί του γυναικείου ρόλου κι έτσι μάλλον όλοι την αρχη θα με περνούσαν για απρόσιτη ντίβα. Σίγουρα θα φρίκαρα όταν θα μου ερχόταν περίοδος. Ε και όσο να ναι θα με έπιανε μεγάλη απογοήτευση που πέρασα 31 χρόνια να μάθω να είμαι άντρας και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν. Στην δεύτερη περίπτωση μάλλον θα ακολουθούσε τεράστιος πανικός και από εμένα και από τους αλλούς. Θα έτρεχα στους γιατρούς οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να βρουν τι διάολο έπαθα και μάλλον θα κατέληγα σε κάποιο τσίρκο ως ο άντρας που έγινε μια μέρα γυναίκα. Τι θα έκανες εάν το πρόσωπο σου παραμορφωνοταν ανεπανόρθωτα σε κάποιο ατύχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:15 Η Aleksa έγραψε: #1.717 31-01-21 12:15 Τι άλλο; Απανωτές πλαστικές. Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 14:02 Η EvanescenceQ: #1.718 31-01-21 14:02 Θα παθαινα ενα σοκ οχι γιατι ηταν αλλά γιατι δεν μου το αποκαλυψε εξαρχης και πανω σε αυτο θα ξεκινουσε ενας υπεροχος διαλογος περι εμπιστοσυνης Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 090132: #1.719 31-01-21 20:03 Τότε θα είχα έναν πραγματικό λόγο να νιώθω ανεπαρκής. Μπορεί και να χώριζα επιτόπου, ανάλογα το πως το ανακάλυπτα και το βαθμό παράνοιας που έφτανα εκείνη τη στιγμή. Γιατί έπρεπε να το μάθω εκ των υστέρων...; Τι θα έκανες διαφορετικά, αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:45 Η Aura έγραψε: #1.720 04-02-21 22:45 Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα προσπαθουσα να καταλαβω για ποιο λογο δε θα την ηθελε μηπως εκεινος ειχε δει κατι που δεν ειχα δει εγω,αλλιως δε θα εδινα και πολυ σημασια Ερωτηση ιδια παιδια Τι θα έκανες αν ένας φίλος σου δεν συμπαθούσε τη σχέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 14:29 Η Agaphbou έγραψε: #1.708 29-01-21 14:29 Αχ, been there, είχα προσπαθήσει να τους συμφιλιώσω αλλά δεν... Πλέον απλώς θα τον ρωτούσα τον λόγο για να το έχω υπόψιν μου και δε θα τους έφερνα σε επαφή ή μπορεί και να απέφευγα να αναφέρω γενικά πράγματα για τη σχέση μου μπροστά σ αυτόν τον φίλο. Ανάποδα τώρα, Τι θα έκανες αν η σχέση σου δε συμπαθούσε τους φίλους σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 14:40 Η EvanescenceQ: #1.709 29-01-21 14:40 θα το υποπτευομουν γιατι αντε να μην γουσταρει εναν,αλλα ολους?Μηπως και ειναι χειριστικος. Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν η σχέση σου δε συμπαθούσε τους φίλους σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 15:40 Η CiNeFiL έγραψε: #1.710 29-01-21 15:40 θεωρω οτι αυτο ειναι αρκετα κακο σημαδι γενικα,γιατι πιστευω αρκετα στο δειξε μου το φιλο σου (παρα τις οσες διαφορες εχετε) οποτε ως ενα σημειο για μενα σημαινει οτι δεν θα του αρεσε και ενα κομματι του εαυτου σου, με λιγα λογια εννοω οτι μαλλον αυτη η σχεση δεν θα πετυχει ποτε. Γενικα αν πηγαινε καλα και ημουν χαρουμενη απλα δεν θα βγαιναμε ολοι μαζι ποτε και that's it αλλα δεν νομιζω πως θα εμπιστευομουν ιδιαιτερα ανθρωπο που δεν συμπαθει τους φιλους μου (αλλο να μην ταιριαζει αλλο να μην συμπαθει) Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:09 Ο Monte Cristo: #1.711 30-01-21 23:09 Αν ήταν παροδικό, καταγραφή του γυναικείου cerebro. Αν ήταν μόνιμο, θα αυτοκτονούσα. Θα ήμουν η πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου Ίδια ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #1.712 30-01-21 23:31 Θα το απολάμβανα Ηθελα να ζησω πολύ κατι πολυ συγκεκριμένο δικο σας των ανδρών οποτε ναι θα το απολάμβανα Ιδια ερώτηση παιδια Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:47 Ο Valder έγραψε: #1.713 30-01-21 23:47 Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:36 Η Aura έγραψε: #1.714 31-01-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Καλά @Valder θα περιμένω με αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2021 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:49 Ο Valder έγραψε: #1.715 31-01-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω άλλη ωρα, τωρα βάφω νυχια και δε θελω να πιάσω πλήκτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 11:56 Ο Guest 209912: #1.716 31-01-21 11:56 Θα ξυπνούσα γυναίκα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα; Δηλαδή θα είχε αλλάξει ολοκληρο το χωροχρονικο συνεχές και για όλους τους άλλους θα ήταν μια συνηθισμένη μέρα; Η θα κοιμόμουν χτες και θα ξυπναγα μαγικά ως γυναίκα σήμερα; Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, τότε αφού ξεπερνουσα το αρχικό σοκ, μάλλον το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσα ήταν το σώμα μου στον καθρέφτη και μετά θα άρχιζα να το περιεργαζομαι να δω πως είναι. Όταν τελειωνα και με αυτό και άρχιζα να αισθάνομαι οκ στο νέο μου πετσί τότε μάλλον θα έβγαινα έξω και θα προσπαθούσα να μπω στο πετσί του γυναικείου ρόλου κι έτσι μάλλον όλοι την αρχη θα με περνούσαν για απρόσιτη ντίβα. Σίγουρα θα φρίκαρα όταν θα μου ερχόταν περίοδος. Ε και όσο να ναι θα με έπιανε μεγάλη απογοήτευση που πέρασα 31 χρόνια να μάθω να είμαι άντρας και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν. Στην δεύτερη περίπτωση μάλλον θα ακολουθούσε τεράστιος πανικός και από εμένα και από τους αλλούς. Θα έτρεχα στους γιατρούς οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να βρουν τι διάολο έπαθα και μάλλον θα κατέληγα σε κάποιο τσίρκο ως ο άντρας που έγινε μια μέρα γυναίκα. Τι θα έκανες εάν το πρόσωπο σου παραμορφωνοταν ανεπανόρθωτα σε κάποιο ατύχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:15 Η Aleksa έγραψε: #1.717 31-01-21 12:15 Τι άλλο; Απανωτές πλαστικές. Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 14:02 Η EvanescenceQ: #1.718 31-01-21 14:02 Θα παθαινα ενα σοκ οχι γιατι ηταν αλλά γιατι δεν μου το αποκαλυψε εξαρχης και πανω σε αυτο θα ξεκινουσε ενας υπεροχος διαλογος περι εμπιστοσυνης Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 090132: #1.719 31-01-21 20:03 Τότε θα είχα έναν πραγματικό λόγο να νιώθω ανεπαρκής. Μπορεί και να χώριζα επιτόπου, ανάλογα το πως το ανακάλυπτα και το βαθμό παράνοιας που έφτανα εκείνη τη στιγμή. Γιατί έπρεπε να το μάθω εκ των υστέρων...; Τι θα έκανες διαφορετικά, αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:45 Η Aura έγραψε: #1.720 04-02-21 22:45 Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ, been there, είχα προσπαθήσει να τους συμφιλιώσω αλλά δεν... Πλέον απλώς θα τον ρωτούσα τον λόγο για να το έχω υπόψιν μου και δε θα τους έφερνα σε επαφή ή μπορεί και να απέφευγα να αναφέρω γενικά πράγματα για τη σχέση μου μπροστά σ αυτόν τον φίλο. Ανάποδα τώρα, Τι θα έκανες αν η σχέση σου δε συμπαθούσε τους φίλους σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 14:40 Η EvanescenceQ: #1.709 29-01-21 14:40 θα το υποπτευομουν γιατι αντε να μην γουσταρει εναν,αλλα ολους?Μηπως και ειναι χειριστικος. Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν η σχέση σου δε συμπαθούσε τους φίλους σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 15:40 Η CiNeFiL έγραψε: #1.710 29-01-21 15:40 θεωρω οτι αυτο ειναι αρκετα κακο σημαδι γενικα,γιατι πιστευω αρκετα στο δειξε μου το φιλο σου (παρα τις οσες διαφορες εχετε) οποτε ως ενα σημειο για μενα σημαινει οτι δεν θα του αρεσε και ενα κομματι του εαυτου σου, με λιγα λογια εννοω οτι μαλλον αυτη η σχεση δεν θα πετυχει ποτε. Γενικα αν πηγαινε καλα και ημουν χαρουμενη απλα δεν θα βγαιναμε ολοι μαζι ποτε και that's it αλλα δεν νομιζω πως θα εμπιστευομουν ιδιαιτερα ανθρωπο που δεν συμπαθει τους φιλους μου (αλλο να μην ταιριαζει αλλο να μην συμπαθει) Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:09 Ο Monte Cristo: #1.711 30-01-21 23:09 Αν ήταν παροδικό, καταγραφή του γυναικείου cerebro. Αν ήταν μόνιμο, θα αυτοκτονούσα. Θα ήμουν η πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου Ίδια ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #1.712 30-01-21 23:31 Θα το απολάμβανα Ηθελα να ζησω πολύ κατι πολυ συγκεκριμένο δικο σας των ανδρών οποτε ναι θα το απολάμβανα Ιδια ερώτηση παιδια Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:47 Ο Valder έγραψε: #1.713 30-01-21 23:47 Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:36 Η Aura έγραψε: #1.714 31-01-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Καλά @Valder θα περιμένω με αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2021 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:49 Ο Valder έγραψε: #1.715 31-01-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω άλλη ωρα, τωρα βάφω νυχια και δε θελω να πιάσω πλήκτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 11:56 Ο Guest 209912: #1.716 31-01-21 11:56 Θα ξυπνούσα γυναίκα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα; Δηλαδή θα είχε αλλάξει ολοκληρο το χωροχρονικο συνεχές και για όλους τους άλλους θα ήταν μια συνηθισμένη μέρα; Η θα κοιμόμουν χτες και θα ξυπναγα μαγικά ως γυναίκα σήμερα; Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, τότε αφού ξεπερνουσα το αρχικό σοκ, μάλλον το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσα ήταν το σώμα μου στον καθρέφτη και μετά θα άρχιζα να το περιεργαζομαι να δω πως είναι. Όταν τελειωνα και με αυτό και άρχιζα να αισθάνομαι οκ στο νέο μου πετσί τότε μάλλον θα έβγαινα έξω και θα προσπαθούσα να μπω στο πετσί του γυναικείου ρόλου κι έτσι μάλλον όλοι την αρχη θα με περνούσαν για απρόσιτη ντίβα. Σίγουρα θα φρίκαρα όταν θα μου ερχόταν περίοδος. Ε και όσο να ναι θα με έπιανε μεγάλη απογοήτευση που πέρασα 31 χρόνια να μάθω να είμαι άντρας και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν. Στην δεύτερη περίπτωση μάλλον θα ακολουθούσε τεράστιος πανικός και από εμένα και από τους αλλούς. Θα έτρεχα στους γιατρούς οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να βρουν τι διάολο έπαθα και μάλλον θα κατέληγα σε κάποιο τσίρκο ως ο άντρας που έγινε μια μέρα γυναίκα. Τι θα έκανες εάν το πρόσωπο σου παραμορφωνοταν ανεπανόρθωτα σε κάποιο ατύχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:15 Η Aleksa έγραψε: #1.717 31-01-21 12:15 Τι άλλο; Απανωτές πλαστικές. Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 14:02 Η EvanescenceQ: #1.718 31-01-21 14:02 Θα παθαινα ενα σοκ οχι γιατι ηταν αλλά γιατι δεν μου το αποκαλυψε εξαρχης και πανω σε αυτο θα ξεκινουσε ενας υπεροχος διαλογος περι εμπιστοσυνης Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 090132: #1.719 31-01-21 20:03 Τότε θα είχα έναν πραγματικό λόγο να νιώθω ανεπαρκής. Μπορεί και να χώριζα επιτόπου, ανάλογα το πως το ανακάλυπτα και το βαθμό παράνοιας που έφτανα εκείνη τη στιγμή. Γιατί έπρεπε να το μάθω εκ των υστέρων...; Τι θα έκανες διαφορετικά, αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:45 Η Aura έγραψε: #1.720 04-02-21 22:45 Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα το υποπτευομουν γιατι αντε να μην γουσταρει εναν,αλλα ολους?Μηπως και ειναι χειριστικος. Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν η σχέση σου δε συμπαθούσε τους φίλους σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 15:40 Η CiNeFiL έγραψε: #1.710 29-01-21 15:40 θεωρω οτι αυτο ειναι αρκετα κακο σημαδι γενικα,γιατι πιστευω αρκετα στο δειξε μου το φιλο σου (παρα τις οσες διαφορες εχετε) οποτε ως ενα σημειο για μενα σημαινει οτι δεν θα του αρεσε και ενα κομματι του εαυτου σου, με λιγα λογια εννοω οτι μαλλον αυτη η σχεση δεν θα πετυχει ποτε. Γενικα αν πηγαινε καλα και ημουν χαρουμενη απλα δεν θα βγαιναμε ολοι μαζι ποτε και that's it αλλα δεν νομιζω πως θα εμπιστευομουν ιδιαιτερα ανθρωπο που δεν συμπαθει τους φιλους μου (αλλο να μην ταιριαζει αλλο να μην συμπαθει) Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:09 Ο Monte Cristo: #1.711 30-01-21 23:09 Αν ήταν παροδικό, καταγραφή του γυναικείου cerebro. Αν ήταν μόνιμο, θα αυτοκτονούσα. Θα ήμουν η πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου Ίδια ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #1.712 30-01-21 23:31 Θα το απολάμβανα Ηθελα να ζησω πολύ κατι πολυ συγκεκριμένο δικο σας των ανδρών οποτε ναι θα το απολάμβανα Ιδια ερώτηση παιδια Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:47 Ο Valder έγραψε: #1.713 30-01-21 23:47 Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:36 Η Aura έγραψε: #1.714 31-01-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Καλά @Valder θα περιμένω με αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2021 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:49 Ο Valder έγραψε: #1.715 31-01-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω άλλη ωρα, τωρα βάφω νυχια και δε θελω να πιάσω πλήκτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 11:56 Ο Guest 209912: #1.716 31-01-21 11:56 Θα ξυπνούσα γυναίκα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα; Δηλαδή θα είχε αλλάξει ολοκληρο το χωροχρονικο συνεχές και για όλους τους άλλους θα ήταν μια συνηθισμένη μέρα; Η θα κοιμόμουν χτες και θα ξυπναγα μαγικά ως γυναίκα σήμερα; Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, τότε αφού ξεπερνουσα το αρχικό σοκ, μάλλον το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσα ήταν το σώμα μου στον καθρέφτη και μετά θα άρχιζα να το περιεργαζομαι να δω πως είναι. Όταν τελειωνα και με αυτό και άρχιζα να αισθάνομαι οκ στο νέο μου πετσί τότε μάλλον θα έβγαινα έξω και θα προσπαθούσα να μπω στο πετσί του γυναικείου ρόλου κι έτσι μάλλον όλοι την αρχη θα με περνούσαν για απρόσιτη ντίβα. Σίγουρα θα φρίκαρα όταν θα μου ερχόταν περίοδος. Ε και όσο να ναι θα με έπιανε μεγάλη απογοήτευση που πέρασα 31 χρόνια να μάθω να είμαι άντρας και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν. Στην δεύτερη περίπτωση μάλλον θα ακολουθούσε τεράστιος πανικός και από εμένα και από τους αλλούς. Θα έτρεχα στους γιατρούς οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να βρουν τι διάολο έπαθα και μάλλον θα κατέληγα σε κάποιο τσίρκο ως ο άντρας που έγινε μια μέρα γυναίκα. Τι θα έκανες εάν το πρόσωπο σου παραμορφωνοταν ανεπανόρθωτα σε κάποιο ατύχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:15 Η Aleksa έγραψε: #1.717 31-01-21 12:15 Τι άλλο; Απανωτές πλαστικές. Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 14:02 Η EvanescenceQ: #1.718 31-01-21 14:02 Θα παθαινα ενα σοκ οχι γιατι ηταν αλλά γιατι δεν μου το αποκαλυψε εξαρχης και πανω σε αυτο θα ξεκινουσε ενας υπεροχος διαλογος περι εμπιστοσυνης Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 090132: #1.719 31-01-21 20:03 Τότε θα είχα έναν πραγματικό λόγο να νιώθω ανεπαρκής. Μπορεί και να χώριζα επιτόπου, ανάλογα το πως το ανακάλυπτα και το βαθμό παράνοιας που έφτανα εκείνη τη στιγμή. Γιατί έπρεπε να το μάθω εκ των υστέρων...; Τι θα έκανες διαφορετικά, αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:45 Η Aura έγραψε: #1.720 04-02-21 22:45 Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θεωρω οτι αυτο ειναι αρκετα κακο σημαδι γενικα,γιατι πιστευω αρκετα στο δειξε μου το φιλο σου (παρα τις οσες διαφορες εχετε) οποτε ως ενα σημειο για μενα σημαινει οτι δεν θα του αρεσε και ενα κομματι του εαυτου σου, με λιγα λογια εννοω οτι μαλλον αυτη η σχεση δεν θα πετυχει ποτε. Γενικα αν πηγαινε καλα και ημουν χαρουμενη απλα δεν θα βγαιναμε ολοι μαζι ποτε και that's it αλλα δεν νομιζω πως θα εμπιστευομουν ιδιαιτερα ανθρωπο που δεν συμπαθει τους φιλους μου (αλλο να μην ταιριαζει αλλο να μην συμπαθει) Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:09 Ο Monte Cristo: #1.711 30-01-21 23:09 Αν ήταν παροδικό, καταγραφή του γυναικείου cerebro. Αν ήταν μόνιμο, θα αυτοκτονούσα. Θα ήμουν η πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου Ίδια ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #1.712 30-01-21 23:31 Θα το απολάμβανα Ηθελα να ζησω πολύ κατι πολυ συγκεκριμένο δικο σας των ανδρών οποτε ναι θα το απολάμβανα Ιδια ερώτηση παιδια Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:47 Ο Valder έγραψε: #1.713 30-01-21 23:47 Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:36 Η Aura έγραψε: #1.714 31-01-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Καλά @Valder θα περιμένω με αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2021 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:49 Ο Valder έγραψε: #1.715 31-01-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω άλλη ωρα, τωρα βάφω νυχια και δε θελω να πιάσω πλήκτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 11:56 Ο Guest 209912: #1.716 31-01-21 11:56 Θα ξυπνούσα γυναίκα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα; Δηλαδή θα είχε αλλάξει ολοκληρο το χωροχρονικο συνεχές και για όλους τους άλλους θα ήταν μια συνηθισμένη μέρα; Η θα κοιμόμουν χτες και θα ξυπναγα μαγικά ως γυναίκα σήμερα; Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, τότε αφού ξεπερνουσα το αρχικό σοκ, μάλλον το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσα ήταν το σώμα μου στον καθρέφτη και μετά θα άρχιζα να το περιεργαζομαι να δω πως είναι. Όταν τελειωνα και με αυτό και άρχιζα να αισθάνομαι οκ στο νέο μου πετσί τότε μάλλον θα έβγαινα έξω και θα προσπαθούσα να μπω στο πετσί του γυναικείου ρόλου κι έτσι μάλλον όλοι την αρχη θα με περνούσαν για απρόσιτη ντίβα. Σίγουρα θα φρίκαρα όταν θα μου ερχόταν περίοδος. Ε και όσο να ναι θα με έπιανε μεγάλη απογοήτευση που πέρασα 31 χρόνια να μάθω να είμαι άντρας και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν. Στην δεύτερη περίπτωση μάλλον θα ακολουθούσε τεράστιος πανικός και από εμένα και από τους αλλούς. Θα έτρεχα στους γιατρούς οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να βρουν τι διάολο έπαθα και μάλλον θα κατέληγα σε κάποιο τσίρκο ως ο άντρας που έγινε μια μέρα γυναίκα. Τι θα έκανες εάν το πρόσωπο σου παραμορφωνοταν ανεπανόρθωτα σε κάποιο ατύχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:15 Η Aleksa έγραψε: #1.717 31-01-21 12:15 Τι άλλο; Απανωτές πλαστικές. Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 14:02 Η EvanescenceQ: #1.718 31-01-21 14:02 Θα παθαινα ενα σοκ οχι γιατι ηταν αλλά γιατι δεν μου το αποκαλυψε εξαρχης και πανω σε αυτο θα ξεκινουσε ενας υπεροχος διαλογος περι εμπιστοσυνης Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 090132: #1.719 31-01-21 20:03 Τότε θα είχα έναν πραγματικό λόγο να νιώθω ανεπαρκής. Μπορεί και να χώριζα επιτόπου, ανάλογα το πως το ανακάλυπτα και το βαθμό παράνοιας που έφτανα εκείνη τη στιγμή. Γιατί έπρεπε να το μάθω εκ των υστέρων...; Τι θα έκανες διαφορετικά, αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:45 Η Aura έγραψε: #1.720 04-02-21 22:45 Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν ήταν παροδικό, καταγραφή του γυναικείου cerebro. Αν ήταν μόνιμο, θα αυτοκτονούσα. Θα ήμουν η πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου Ίδια ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #1.712 30-01-21 23:31 Θα το απολάμβανα Ηθελα να ζησω πολύ κατι πολυ συγκεκριμένο δικο σας των ανδρών οποτε ναι θα το απολάμβανα Ιδια ερώτηση παιδια Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:47 Ο Valder έγραψε: #1.713 30-01-21 23:47 Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:36 Η Aura έγραψε: #1.714 31-01-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Καλά @Valder θα περιμένω με αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2021 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:49 Ο Valder έγραψε: #1.715 31-01-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω άλλη ωρα, τωρα βάφω νυχια και δε θελω να πιάσω πλήκτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 11:56 Ο Guest 209912: #1.716 31-01-21 11:56 Θα ξυπνούσα γυναίκα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα; Δηλαδή θα είχε αλλάξει ολοκληρο το χωροχρονικο συνεχές και για όλους τους άλλους θα ήταν μια συνηθισμένη μέρα; Η θα κοιμόμουν χτες και θα ξυπναγα μαγικά ως γυναίκα σήμερα; Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, τότε αφού ξεπερνουσα το αρχικό σοκ, μάλλον το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσα ήταν το σώμα μου στον καθρέφτη και μετά θα άρχιζα να το περιεργαζομαι να δω πως είναι. Όταν τελειωνα και με αυτό και άρχιζα να αισθάνομαι οκ στο νέο μου πετσί τότε μάλλον θα έβγαινα έξω και θα προσπαθούσα να μπω στο πετσί του γυναικείου ρόλου κι έτσι μάλλον όλοι την αρχη θα με περνούσαν για απρόσιτη ντίβα. Σίγουρα θα φρίκαρα όταν θα μου ερχόταν περίοδος. Ε και όσο να ναι θα με έπιανε μεγάλη απογοήτευση που πέρασα 31 χρόνια να μάθω να είμαι άντρας και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν. Στην δεύτερη περίπτωση μάλλον θα ακολουθούσε τεράστιος πανικός και από εμένα και από τους αλλούς. Θα έτρεχα στους γιατρούς οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να βρουν τι διάολο έπαθα και μάλλον θα κατέληγα σε κάποιο τσίρκο ως ο άντρας που έγινε μια μέρα γυναίκα. Τι θα έκανες εάν το πρόσωπο σου παραμορφωνοταν ανεπανόρθωτα σε κάποιο ατύχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:15 Η Aleksa έγραψε: #1.717 31-01-21 12:15 Τι άλλο; Απανωτές πλαστικές. Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 14:02 Η EvanescenceQ: #1.718 31-01-21 14:02 Θα παθαινα ενα σοκ οχι γιατι ηταν αλλά γιατι δεν μου το αποκαλυψε εξαρχης και πανω σε αυτο θα ξεκινουσε ενας υπεροχος διαλογος περι εμπιστοσυνης Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 090132: #1.719 31-01-21 20:03 Τότε θα είχα έναν πραγματικό λόγο να νιώθω ανεπαρκής. Μπορεί και να χώριζα επιτόπου, ανάλογα το πως το ανακάλυπτα και το βαθμό παράνοιας που έφτανα εκείνη τη στιγμή. Γιατί έπρεπε να το μάθω εκ των υστέρων...; Τι θα έκανες διαφορετικά, αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:45 Η Aura έγραψε: #1.720 04-02-21 22:45 Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα το απολάμβανα Ηθελα να ζησω πολύ κατι πολυ συγκεκριμένο δικο σας των ανδρών οποτε ναι θα το απολάμβανα Ιδια ερώτηση παιδια Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2021 στις 23:47 Ο Valder έγραψε: #1.713 30-01-21 23:47 Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:36 Η Aura έγραψε: #1.714 31-01-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Καλά @Valder θα περιμένω με αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2021 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:49 Ο Valder έγραψε: #1.715 31-01-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω άλλη ωρα, τωρα βάφω νυχια και δε θελω να πιάσω πλήκτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 11:56 Ο Guest 209912: #1.716 31-01-21 11:56 Θα ξυπνούσα γυναίκα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα; Δηλαδή θα είχε αλλάξει ολοκληρο το χωροχρονικο συνεχές και για όλους τους άλλους θα ήταν μια συνηθισμένη μέρα; Η θα κοιμόμουν χτες και θα ξυπναγα μαγικά ως γυναίκα σήμερα; Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, τότε αφού ξεπερνουσα το αρχικό σοκ, μάλλον το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσα ήταν το σώμα μου στον καθρέφτη και μετά θα άρχιζα να το περιεργαζομαι να δω πως είναι. Όταν τελειωνα και με αυτό και άρχιζα να αισθάνομαι οκ στο νέο μου πετσί τότε μάλλον θα έβγαινα έξω και θα προσπαθούσα να μπω στο πετσί του γυναικείου ρόλου κι έτσι μάλλον όλοι την αρχη θα με περνούσαν για απρόσιτη ντίβα. Σίγουρα θα φρίκαρα όταν θα μου ερχόταν περίοδος. Ε και όσο να ναι θα με έπιανε μεγάλη απογοήτευση που πέρασα 31 χρόνια να μάθω να είμαι άντρας και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν. Στην δεύτερη περίπτωση μάλλον θα ακολουθούσε τεράστιος πανικός και από εμένα και από τους αλλούς. Θα έτρεχα στους γιατρούς οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να βρουν τι διάολο έπαθα και μάλλον θα κατέληγα σε κάποιο τσίρκο ως ο άντρας που έγινε μια μέρα γυναίκα. Τι θα έκανες εάν το πρόσωπο σου παραμορφωνοταν ανεπανόρθωτα σε κάποιο ατύχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:15 Η Aleksa έγραψε: #1.717 31-01-21 12:15 Τι άλλο; Απανωτές πλαστικές. Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 14:02 Η EvanescenceQ: #1.718 31-01-21 14:02 Θα παθαινα ενα σοκ οχι γιατι ηταν αλλά γιατι δεν μου το αποκαλυψε εξαρχης και πανω σε αυτο θα ξεκινουσε ενας υπεροχος διαλογος περι εμπιστοσυνης Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 090132: #1.719 31-01-21 20:03 Τότε θα είχα έναν πραγματικό λόγο να νιώθω ανεπαρκής. Μπορεί και να χώριζα επιτόπου, ανάλογα το πως το ανακάλυπτα και το βαθμό παράνοιας που έφτανα εκείνη τη στιγμή. Γιατί έπρεπε να το μάθω εκ των υστέρων...; Τι θα έκανες διαφορετικά, αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:45 Η Aura έγραψε: #1.720 04-02-21 22:45 Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:36 Η Aura έγραψε: #1.714 31-01-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Καλά @Valder θα περιμένω με αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2021 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:49 Ο Valder έγραψε: #1.715 31-01-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω άλλη ωρα, τωρα βάφω νυχια και δε θελω να πιάσω πλήκτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 11:56 Ο Guest 209912: #1.716 31-01-21 11:56 Θα ξυπνούσα γυναίκα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα; Δηλαδή θα είχε αλλάξει ολοκληρο το χωροχρονικο συνεχές και για όλους τους άλλους θα ήταν μια συνηθισμένη μέρα; Η θα κοιμόμουν χτες και θα ξυπναγα μαγικά ως γυναίκα σήμερα; Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, τότε αφού ξεπερνουσα το αρχικό σοκ, μάλλον το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσα ήταν το σώμα μου στον καθρέφτη και μετά θα άρχιζα να το περιεργαζομαι να δω πως είναι. Όταν τελειωνα και με αυτό και άρχιζα να αισθάνομαι οκ στο νέο μου πετσί τότε μάλλον θα έβγαινα έξω και θα προσπαθούσα να μπω στο πετσί του γυναικείου ρόλου κι έτσι μάλλον όλοι την αρχη θα με περνούσαν για απρόσιτη ντίβα. Σίγουρα θα φρίκαρα όταν θα μου ερχόταν περίοδος. Ε και όσο να ναι θα με έπιανε μεγάλη απογοήτευση που πέρασα 31 χρόνια να μάθω να είμαι άντρας και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν. Στην δεύτερη περίπτωση μάλλον θα ακολουθούσε τεράστιος πανικός και από εμένα και από τους αλλούς. Θα έτρεχα στους γιατρούς οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να βρουν τι διάολο έπαθα και μάλλον θα κατέληγα σε κάποιο τσίρκο ως ο άντρας που έγινε μια μέρα γυναίκα. Τι θα έκανες εάν το πρόσωπο σου παραμορφωνοταν ανεπανόρθωτα σε κάποιο ατύχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:15 Η Aleksa έγραψε: #1.717 31-01-21 12:15 Τι άλλο; Απανωτές πλαστικές. Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 14:02 Η EvanescenceQ: #1.718 31-01-21 14:02 Θα παθαινα ενα σοκ οχι γιατι ηταν αλλά γιατι δεν μου το αποκαλυψε εξαρχης και πανω σε αυτο θα ξεκινουσε ενας υπεροχος διαλογος περι εμπιστοσυνης Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 090132: #1.719 31-01-21 20:03 Τότε θα είχα έναν πραγματικό λόγο να νιώθω ανεπαρκής. Μπορεί και να χώριζα επιτόπου, ανάλογα το πως το ανακάλυπτα και το βαθμό παράνοιας που έφτανα εκείνη τη στιγμή. Γιατί έπρεπε να το μάθω εκ των υστέρων...; Τι θα έκανες διαφορετικά, αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:45 Η Aura έγραψε: #1.720 04-02-21 22:45 Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αν γινόμουν αυριο γυναικα θα ήμουν πολυ ευτυχισμενη καθώς ηδη θεωρω οτι ενα μεγαλο κομματι μου ειναι θηλυκό ακομα και τώρα σε συνήθειες ή συμπεριφορές. Θα βαφα νύχια, θα φτιαχνα μαλλί και θα προσπαθούσα να δω ποσα αρσενικα θα τσίμπαγα, κοινώς αν πιάνει η μπογιά μου το ίδιο όσο και τωρα ή και καλύτερα. Ιδια ερωτηση παιδιά Τι θα εκανες αν αυριο ξυπνουσες το αντιθετο φυλο απο αυτο που εισαι? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Καλά @Valder θα περιμένω με αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.874 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 00:49 Ο Valder έγραψε: #1.715 31-01-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω άλλη ωρα, τωρα βάφω νυχια και δε θελω να πιάσω πλήκτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 11:56 Ο Guest 209912: #1.716 31-01-21 11:56 Θα ξυπνούσα γυναίκα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα; Δηλαδή θα είχε αλλάξει ολοκληρο το χωροχρονικο συνεχές και για όλους τους άλλους θα ήταν μια συνηθισμένη μέρα; Η θα κοιμόμουν χτες και θα ξυπναγα μαγικά ως γυναίκα σήμερα; Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, τότε αφού ξεπερνουσα το αρχικό σοκ, μάλλον το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσα ήταν το σώμα μου στον καθρέφτη και μετά θα άρχιζα να το περιεργαζομαι να δω πως είναι. Όταν τελειωνα και με αυτό και άρχιζα να αισθάνομαι οκ στο νέο μου πετσί τότε μάλλον θα έβγαινα έξω και θα προσπαθούσα να μπω στο πετσί του γυναικείου ρόλου κι έτσι μάλλον όλοι την αρχη θα με περνούσαν για απρόσιτη ντίβα. Σίγουρα θα φρίκαρα όταν θα μου ερχόταν περίοδος. Ε και όσο να ναι θα με έπιανε μεγάλη απογοήτευση που πέρασα 31 χρόνια να μάθω να είμαι άντρας και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν. Στην δεύτερη περίπτωση μάλλον θα ακολουθούσε τεράστιος πανικός και από εμένα και από τους αλλούς. Θα έτρεχα στους γιατρούς οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να βρουν τι διάολο έπαθα και μάλλον θα κατέληγα σε κάποιο τσίρκο ως ο άντρας που έγινε μια μέρα γυναίκα. Τι θα έκανες εάν το πρόσωπο σου παραμορφωνοταν ανεπανόρθωτα σε κάποιο ατύχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:15 Η Aleksa έγραψε: #1.717 31-01-21 12:15 Τι άλλο; Απανωτές πλαστικές. Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 14:02 Η EvanescenceQ: #1.718 31-01-21 14:02 Θα παθαινα ενα σοκ οχι γιατι ηταν αλλά γιατι δεν μου το αποκαλυψε εξαρχης και πανω σε αυτο θα ξεκινουσε ενας υπεροχος διαλογος περι εμπιστοσυνης Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 090132: #1.719 31-01-21 20:03 Τότε θα είχα έναν πραγματικό λόγο να νιώθω ανεπαρκής. Μπορεί και να χώριζα επιτόπου, ανάλογα το πως το ανακάλυπτα και το βαθμό παράνοιας που έφτανα εκείνη τη στιγμή. Γιατί έπρεπε να το μάθω εκ των υστέρων...; Τι θα έκανες διαφορετικά, αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:45 Η Aura έγραψε: #1.720 04-02-21 22:45 Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι εννοείς θηλυκές συνήθειες ; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω άλλη ωρα, τωρα βάφω νυχια και δε θελω να πιάσω πλήκτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 11:56 Ο Guest 209912: #1.716 31-01-21 11:56 Θα ξυπνούσα γυναίκα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα; Δηλαδή θα είχε αλλάξει ολοκληρο το χωροχρονικο συνεχές και για όλους τους άλλους θα ήταν μια συνηθισμένη μέρα; Η θα κοιμόμουν χτες και θα ξυπναγα μαγικά ως γυναίκα σήμερα; Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, τότε αφού ξεπερνουσα το αρχικό σοκ, μάλλον το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσα ήταν το σώμα μου στον καθρέφτη και μετά θα άρχιζα να το περιεργαζομαι να δω πως είναι. Όταν τελειωνα και με αυτό και άρχιζα να αισθάνομαι οκ στο νέο μου πετσί τότε μάλλον θα έβγαινα έξω και θα προσπαθούσα να μπω στο πετσί του γυναικείου ρόλου κι έτσι μάλλον όλοι την αρχη θα με περνούσαν για απρόσιτη ντίβα. Σίγουρα θα φρίκαρα όταν θα μου ερχόταν περίοδος. Ε και όσο να ναι θα με έπιανε μεγάλη απογοήτευση που πέρασα 31 χρόνια να μάθω να είμαι άντρας και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν. Στην δεύτερη περίπτωση μάλλον θα ακολουθούσε τεράστιος πανικός και από εμένα και από τους αλλούς. Θα έτρεχα στους γιατρούς οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να βρουν τι διάολο έπαθα και μάλλον θα κατέληγα σε κάποιο τσίρκο ως ο άντρας που έγινε μια μέρα γυναίκα. Τι θα έκανες εάν το πρόσωπο σου παραμορφωνοταν ανεπανόρθωτα σε κάποιο ατύχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:15 Η Aleksa έγραψε: #1.717 31-01-21 12:15 Τι άλλο; Απανωτές πλαστικές. Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 14:02 Η EvanescenceQ: #1.718 31-01-21 14:02 Θα παθαινα ενα σοκ οχι γιατι ηταν αλλά γιατι δεν μου το αποκαλυψε εξαρχης και πανω σε αυτο θα ξεκινουσε ενας υπεροχος διαλογος περι εμπιστοσυνης Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 090132: #1.719 31-01-21 20:03 Τότε θα είχα έναν πραγματικό λόγο να νιώθω ανεπαρκής. Μπορεί και να χώριζα επιτόπου, ανάλογα το πως το ανακάλυπτα και το βαθμό παράνοιας που έφτανα εκείνη τη στιγμή. Γιατί έπρεπε να το μάθω εκ των υστέρων...; Τι θα έκανες διαφορετικά, αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:45 Η Aura έγραψε: #1.720 04-02-21 22:45 Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ξυπνούσα γυναίκα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα; Δηλαδή θα είχε αλλάξει ολοκληρο το χωροχρονικο συνεχές και για όλους τους άλλους θα ήταν μια συνηθισμένη μέρα; Η θα κοιμόμουν χτες και θα ξυπναγα μαγικά ως γυναίκα σήμερα; Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, τότε αφού ξεπερνουσα το αρχικό σοκ, μάλλον το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσα ήταν το σώμα μου στον καθρέφτη και μετά θα άρχιζα να το περιεργαζομαι να δω πως είναι. Όταν τελειωνα και με αυτό και άρχιζα να αισθάνομαι οκ στο νέο μου πετσί τότε μάλλον θα έβγαινα έξω και θα προσπαθούσα να μπω στο πετσί του γυναικείου ρόλου κι έτσι μάλλον όλοι την αρχη θα με περνούσαν για απρόσιτη ντίβα. Σίγουρα θα φρίκαρα όταν θα μου ερχόταν περίοδος. Ε και όσο να ναι θα με έπιανε μεγάλη απογοήτευση που πέρασα 31 χρόνια να μάθω να είμαι άντρας και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν. Στην δεύτερη περίπτωση μάλλον θα ακολουθούσε τεράστιος πανικός και από εμένα και από τους αλλούς. Θα έτρεχα στους γιατρούς οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να βρουν τι διάολο έπαθα και μάλλον θα κατέληγα σε κάποιο τσίρκο ως ο άντρας που έγινε μια μέρα γυναίκα. Τι θα έκανες εάν το πρόσωπο σου παραμορφωνοταν ανεπανόρθωτα σε κάποιο ατύχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:15 Η Aleksa έγραψε: #1.717 31-01-21 12:15 Τι άλλο; Απανωτές πλαστικές. Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 14:02 Η EvanescenceQ: #1.718 31-01-21 14:02 Θα παθαινα ενα σοκ οχι γιατι ηταν αλλά γιατι δεν μου το αποκαλυψε εξαρχης και πανω σε αυτο θα ξεκινουσε ενας υπεροχος διαλογος περι εμπιστοσυνης Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 090132: #1.719 31-01-21 20:03 Τότε θα είχα έναν πραγματικό λόγο να νιώθω ανεπαρκής. Μπορεί και να χώριζα επιτόπου, ανάλογα το πως το ανακάλυπτα και το βαθμό παράνοιας που έφτανα εκείνη τη στιγμή. Γιατί έπρεπε να το μάθω εκ των υστέρων...; Τι θα έκανες διαφορετικά, αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:45 Η Aura έγραψε: #1.720 04-02-21 22:45 Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι άλλο; Απανωτές πλαστικές. Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 14:02 Η EvanescenceQ: #1.718 31-01-21 14:02 Θα παθαινα ενα σοκ οχι γιατι ηταν αλλά γιατι δεν μου το αποκαλυψε εξαρχης και πανω σε αυτο θα ξεκινουσε ενας υπεροχος διαλογος περι εμπιστοσυνης Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 090132: #1.719 31-01-21 20:03 Τότε θα είχα έναν πραγματικό λόγο να νιώθω ανεπαρκής. Μπορεί και να χώριζα επιτόπου, ανάλογα το πως το ανακάλυπτα και το βαθμό παράνοιας που έφτανα εκείνη τη στιγμή. Γιατί έπρεπε να το μάθω εκ των υστέρων...; Τι θα έκανες διαφορετικά, αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:45 Η Aura έγραψε: #1.720 04-02-21 22:45 Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα παθαινα ενα σοκ οχι γιατι ηταν αλλά γιατι δεν μου το αποκαλυψε εξαρχης και πανω σε αυτο θα ξεκινουσε ενας υπεροχος διαλογος περι εμπιστοσυνης Ιδια ερωτηση παιδια Τι θα έκανες αν ύστερα από καιρό ανακάλυπτες οτι το ταίρι σου είναι bi(sexual); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 090132: #1.719 31-01-21 20:03 Τότε θα είχα έναν πραγματικό λόγο να νιώθω ανεπαρκής. Μπορεί και να χώριζα επιτόπου, ανάλογα το πως το ανακάλυπτα και το βαθμό παράνοιας που έφτανα εκείνη τη στιγμή. Γιατί έπρεπε να το μάθω εκ των υστέρων...; Τι θα έκανες διαφορετικά, αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:45 Η Aura έγραψε: #1.720 04-02-21 22:45 Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τότε θα είχα έναν πραγματικό λόγο να νιώθω ανεπαρκής. Μπορεί και να χώριζα επιτόπου, ανάλογα το πως το ανακάλυπτα και το βαθμό παράνοιας που έφτανα εκείνη τη στιγμή. Γιατί έπρεπε να το μάθω εκ των υστέρων...; Τι θα έκανες διαφορετικά, αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:45 Η Aura έγραψε: #1.720 04-02-21 22:45 Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα πήγαινα σε ψυχολόγο. Τι θα έκανες αν έβλεπες να σου μιλάει ο σκύλος/γάτα σου και σου έλεγε να μη το πεις σε κανέναν γιατί θα χάσει τη φωνή του ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.