Μα το σεξ είναι ανάγκη, η εικόνα δεν είναι κάτι, και αν είναι , είναι στο κομμάτι της κοινωνικής αλληλεπίδρασης για αυτό μας νοιάζει .
διαφωνω, θεωρω οτι η εικονα σου ειναι κυριως κομματι του εγωισμου σου και του να προβαλεις το ποιος εισαι απο μεσα προς τα εξω. Εξου και ο καθενας εχει διαφορετικο στυλ που το διαμορφωνει αναλογα με τις επιρροες του. Κανεις δεν σε παρατηρει πιο πολυ απ'οτι εσυ και γι'αυτο ο,τι πιστευεις για σενα ειναι κυριως βαση των δικων σου αποψεων και οχι των ανθρωπων γυρω σου. Δεν διαφωνω στο οτι ως ενα κομματι εχει να κανει με την αλληλεπιδραση αλλα γενικως κανεις δεν ενδιαφερεται ειλικρινα για το πως εισαι πιο πολυ απ'οτι εσυ.
Και η εικονα ειναι αναγκη, παντα ηταν, και στην εποχη μας ειναι ακομα περισσοτερο γιατι παλια περιοριζοταν στους ανθρωπους που ειχαν μια χ οικονομικη ανεση και αυτοι ηταν οι λιγοι. Πλεον εχει αυξηθει η μεριδα των ατομων που μπορει να ασχοληθει με την εικονα του, οποτε φαινεται πολυ πιο εντονα. Εγω προσωπικα στην καραντινα πχ βαφομαι πιο πολυ απο ποτε, δεν με βλεπει κανεις εκτος απο τη μανα μου και τους καναπεδες, αλλα ειναι ο τροπος μου να νιωσω οτι μεσα στη μερα κατι κανω για μενα και ειναι ως ενα σημειο placebo για να πω οτι μεσα στη μερα δεν σαπιζω σαν ψοφιο ψαρι, δεν εχει νοημα τιποτα και τα σχετικα, παρομοιως πολλες φορες φοραω ρουχα αντι για πιτζαμες για να μην με πιανει καταθλιψη του "ζω τη μερα της μαρμοτας"
(δεν το κανω καθε μερα να σημειωσω εδω, ουτε φοραω ξερω γω τουαλετες και full glam make up και τριγυρναω στα δωματια σαν την τρελη, μιλαω για απλα πραγματα που θα κανα καθημερινα)
(A και το αλλο εμπειρικο μου επιχειρημα, θα σκασω λεφτα για παλετα σκιων 50$ συνολο, ξερω γω θα μπορουσα να παρω 1-2 σκιες να φαινομαι ωραια στον κοσμο και ολα καλα με ουτε τα μισα λεφτα, αλλα εγω θα σκασω τοσα για να πειραματιζομαι με ενα τονο σκιες, τις οποιες δεν θα παρατηρησει κανεις εκτος απο μενα, μονο και μονο για να ταισω τον εγωκεντρισμο μου και να με βλεπω στον καθρεφτη και να χαιρομαι μονη μου χωρις κανενα ουσιαστικο λογο, μπορει να μην βγω καν απο το σπιτι με τις μισες + απο αυτες τις σκιες παρολαυτα τις θελω πιο πολυ και απο το να γυρισει το pop punk στη μοδα)