methexys
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

x_xChristine
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μύριαμ4
Νεοφερμένος

DimitraKapa
Νεοφερμένος

Αγάπη01
Νεοφερμένος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Όταν ήμουνα μικρή ήθελα να γίνω ή ψυχολόγος ή αρχιτέκτονας!
Και από ότι βλέπω στο προφίλ σου μάλλον το πέτυχες!
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Είχα μανία με το μπάσκετ μικρή, tho, δε με κέρδισε ούτε αυτό ούτε ο αθλητισμός γενικότερα.

Σε 10 χρόνια θα βλέπω αυτό το θρεντ και θα γελάω με τις επιλογές μου, μα το θεό.

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κάμπια
Διάσημο μέλος

nearos
Επιφανές μέλος

- Ιατρός
- Οδηγός τρένου
- Ιερέας
- Στρατηγός

dum dum boy
Διάσημο μέλος

Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Θεωρούσα τον εαυτό μου συναισθηματικό και ανιδιοτελή. Στην πραγματικότητα, ήθελα κάποιον να καλύψει τις συναισθηματικές μου ανάγκες. Ήμουν ο ορισμός του people's pleaser και του τέλειου θύματος μιας τοξικής σχέσης.
Τελικά, κατέληξα να γράφω γλυκανάλατα στο στέκι για να νιώθω κι εγώ καλύτερα με την πέτσα μου

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

Αυτό:
Το τραγικά αστείο είναι ότι στην πραγματικότητα, όταν ήμουν πιο μικρή, έλεγα ότι θέλω να γίνω δασκάλα ή επιστήμονας. Τώρα τι σόι επιστήμονας ακριβώς δεν ξέρω, μη με ρωτήσετε

nearos
Επιφανές μέλος

Πρέπει να ήτανε πολύ έξυπνος και όμορφος αυτός που έφτιαξε την εικόνα αυτήΈψαχνα πόση ώρα να τη βρω αλλά άξιζε.
Αυτό:
Καλά. Εγώ πάντοτε δεν αντεχα ποτε τα παιδιά. Είχα σκεφτεί να γινω καθηγητης και εγώ, αλλά πέρασα μια γυρα απο το γυμνασιο και ητανε καταισχροΤο τραγικά αστείο είναι ότι στην πραγματικότητα, όταν ήμουν πιο μικρή, έλεγα ότι θέλω να γίνω δασκάλα ή επιστήμονας. Τώρα τι σόι επιστήμονας ακριβώς δεν ξέρω, μη με ρωτήσετε![]()
glayki
Περιβόητο μέλος

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

Τί σύμπτωση...Κι εγώ με τα καράβια ήθελα ν' ασχοληθώ. Εξαιτίας του πατέρα μου που ήταν ναυτικός. Μου άρεσε πολύ σαν μ' ανέβαζε στη "γέφυρα" και χάζευα ό,τι υπήρχε εκεί. Ήταν τεράστιο τότε στα μάτια μου όλο αυτό...Λιμενικός ή καπετάνιος. Λόγω της δουλειάς του πατέρα μου, συχνα πηγαίναμε μέσα στα μεγάλα καράβια με συνέπεια να τα αγαπήσω τόσο που αν δεν πήγαινα έστω μια μέρα να τα δω έκλαιγα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.